Wednesday Yeni Sezon Haberleri

AK Parti medyasında büyük kavga, ihanet suçlaması! Ekibin tetikçiliğini, kalemşörlüğünü yapıyor

Türkiye, yeni Anayasa konusunu tartışırken bir yandan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi siyasetin gündeminde. Yaşanan tartışmalar AK Parti medyasındaki isimler arasında da gerilime neden oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin son dönemdeki yazılarına gazeteci Mehmet Çek'ten sert tepki geldi. Çek, "Abdülkadir Selvi, Ak Parti merkez temsil alanlarında etkili ve seçim hezimetinin de birinci dereceden sorumlusu ekibin tetikçiliğini, kalemşörlügünü yapıyor." dedi.

Haber 2024-04-30 20:55:57

Galatasaray'a büyük piyango! Hakim Ziyech'e Suudi Arabistan'dan servet önerdiler

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Hakim Ziyech için Suudi Arabistan'dan sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-30 18:18:53

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nda sürpriz gelişme! Bana sordular, alırsanız tebrikler dedim

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu için günden güne yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Bayer Leverkusen'in, Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu için nabız yokladığı ifade edildi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-30 18:04:12

7 yıl Çağla Şıkel’le evli kalan Emre Altuğ yeniden evlendi! Sürpriz nikah ise...

Son olarak Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda olan şarkıcı-oyuncu Emre Altuğ, 2015 yılında Çağla Şıkel'le yollarını ayırmıştı. Yeni teklisi ‘Tatildeyim’i müzikseverlerin beğenisine sunan şarkıcı, müzik klibi için tekrar evlendi.

Magazin 2024-04-30 17:13:25

Koton halka arzında detaylar belli oldu!

Kadın giyim markası Koton, halka arz oluyor. Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle global bir moda markası olma yolculuğunu büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Koton, orta vadede yurt içi ve yurt dışında 130 ile 150 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Finans 30-04-24 16:54

Gaziantep FK'dan sezon sonu için çağrı! ''Adaletli bir şekilde bitmesini istiyoruz''

Gaziantep FK, Süper Lig'in kalan 4 haftası için flaş bir açıklama yayımlayarak endişe duyduklarını ifade ettiler. Çağrıda bulunan Gaziantep FK, lig sonunun adaletli bir şekilde bitmesini istediklerini yazdılar.

Spor 30-04-24 16:15

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan dikkat çeken anayasa sözleri: Bu görüş tam bir çarpıtmadır, tamamen dayanaksızdır!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "1982 Anayasası zaten neredeyse tamamen değişti yeni anayasa hedefi gereksizdir" eleştirilerinin dayanaksız olduğunu belirterek, "Bu görüş tam bir ezberdir, görüşü tamamen dayanaksızdır." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 15:49

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: Süper Lig'e turist olarak gelmeyeceğiz

Süper Lig'e adını yazdıran Göztepe'nin Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Sport Republic şirketinin geçen sezon eski Başkan Mehmet Sepil'den futbol şubesini devralmasıyla başkanlık koltuğuna oturan ve Türk futbolunun ilk yabancı kulüp başkanı olarak tarihe geçen Ankersen, Süper Lig'de kalıcı olacaklarını söyledi.

Spor 30-04-24 15:48

Yeni Malatyaspor'da Ahmet Özköse'den hodri meydan!

TFF 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da istifasını istediği başkan Adil Gevrek tarafından disiplin kuruluna sevkedilen başkan yardımcısı Ahmet Özköse geri adim atmayacağını söyledi.

Spor 30-04-24 15:21

Sakarya'da aniden rahatsızlanan 27 yaşındaki karateci hayatını kaybetti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı sporcusu Metehan Kabasakal'ın cenazesi, Adapazarı ilçesi Mesudiye Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Çelebiler Yeni Mezarlığı'na defnedilecek.

Yurthaber 30-04-24 15:09

4 aylık enflasyon ile emekli zammı ne olacak? Yeni ipucu o anketten geldi! İşte en düşük emekli maaşı tahmini…

Emekli zammı için enflasyon rakamları belirleyici oluyor. Temmuz zammı bekleyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 15,05’lik zammı cebine koydu. Emekliye zamda kritik gün ise 3 Mayıs Cuma! 4 Aylık enflasyon ile emekli maaşı tablosu bir kez daha değişecek. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte SSK Bağ-Kur (4a-4b) emekli maaşı zammı için yeni rakamlar…

Finans 30-04-24 14:42

Kim Kardashian eski kocasının yeni eşi Bianca Censori'nin tarzına mı özendi? Şaşırtan görünüm

Her yaptığı olay olan Kim Kardashian, Pazar günü Los Angeles'ta bir gezi sırasında eski kocası Kanye West'in şimdiki eşi Bianca Censori'nin stil kitabından bir sayfa almış gibi görünüyordu.

Magazin 30-04-24 14:00

Beşiktaş'ın yıldızı Aboubakar, Fenerbahçe'ye önerildi!

Beşiktaş'ta istediği gibi güzel bir sene geçiremeyen Aboubakar'ın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Menajerine bu bağlamda talimat veren Aboubakar yeni takım arayışlarına başlamışken, temsilcisinden sürpriz bir hamle geldi.

Spor 30-04-24 13:40

Mevduat hesapları için ‘vergi’ kararı: Bankada Türk Lirası olanlar dikkat! Faiz gelirinde düşüşe neden olabilir, bugün son gün…

Mevduat faizlerinin yükselmesi elindeki Türk Lirası’nı değerlendirmek isteyenler için bir fırsata dönüşmüştü. Mevduat hesaplarında bunun yanında bir de stopaj avantajı uygulanıyordu. Normal şartlarda yüzde 15 olarak uygulanan gelir vergisi stopaj oranları yüzde 5’e çekilmişti. Ancak o süre bugün sona eriyor. Eğer yeni bir düzenleme olmazsa yeni yatırımcı mevduat hesaplarındaki faiz getirilerine daha yüksek oranda vergi verecek…

Finans 30-04-24 13:39

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'anayasa' turu! Özgür Özel'den dikkat çeken vurgu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa hazırlıkları kapsamında CHP'yi ziyaret etti. Kurtulmuş ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, "Anayasa yapım sürecine ilişkin görüşleri aldım" ifadesini kullandı. CHP lideri Özgür Özel ise, "Yeni anayasa konuşulurken mevcut anayasa tam uyum sağlanması gerektiğini ifade ettik." dedi.

Haber 30-04-24 12:30

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mertens'e eski takımı Napoli'den sürpriz teklif!

Sözleşmesi sezon sonuna bitecek Mertens'in futbolu bırakıp bırakmayacağı henüz netleşmiş değil. Tecrübeli oyuncu için eski takımı Napoli'den sürpriz bir teklif geldi.

Spor 30-04-24 11:20

Bodrum plajlarında sezon hazırlığı

Bodrum Belediyesi tarafından kent genelindeki 83 halk plajında sezon hazırlıkları yapılıyor.

Yurthaber 30-04-24 11:17

Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar! Cinayete mi kurban gitti?

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili ailenin avukatı Emre Akkaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akkaş, "312. günden sonra değerli Korhan hocamızı kaybettiğimizi anladık. Bu noktada kafamızda oluşan yeni soru işaretleri var. Kendisi doğal bir süreçte mi hayatını kaybetti, yoksa hiçbirimizin duymak istemediği bir cinayete mi kurban gitti? Kitabın bu sayfası yeni açılmış oldu. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" dedi.

Haber 30-04-24 10:40

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan son dakika Nuri Şahin açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak Nuri Şahin iddialarına açıklık getirdi. Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon teknik direktörünün kim olacağı henüz netlik kazanmazken, Hasan Arat'ın Almanya'ya gidecek olması büyük merak uyandırmıştı.

Spor 30-04-24 10:39

Tepki çeken 'milliyet farkı ücreti'nde yeni gelişme! Bakan duyurdu: Ceza kesildi, fark iade edildi

Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy son günlerde kamuoyunda tartışılan 'otelde milliyet farkı ücreti'yle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bakan Ersoy, "Otele 54 bin 694 lira ceza kesildi, fark da iade edildi." bilgisini paylaştı.

Haber 30-04-24 10:30

Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia! Sezon sonunda ayrılacağını açıkladılar...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edildi.

Spor 30-04-24 10:04

Murat Kurum'a yeni görev iddiası! Kabine'ye geri mi dönüyor? Ankara kulisleri hareketlendi

31 Mart'taki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın İBB adayı olan ancak beklediği sonucu alamayan ve CHP'li Ekrem İmamoğlu karşısında seçimi kaybeden Murat Kurum'un geri döneceği konuşulmaya başlandı. Kurum'un yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanı olabileceği iddia edildi.

Haber 30-04-24 09:38

Nefise Karatay doğum gününü kutladı! Kızını görenler hayran kaldı: Büyümüş bayağı

Yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Nefise Karatay yeni yaşına özel bir paylaşımda bulundu. Sevdikleriyle beraber kamera karşısına geçen Karatay'ın kızını görenler hayran kaldı. Ünlü ismin kızı Maya için sosyal medyada birçok kişi tarafından yorum yağdı.

Magazin 30-04-24 09:36

Aras Bulut İynemli'nin yeni aşkı ısrarlı sorular sonrası gerildi! Cadı'nın yıldızı Buse Meral'den zorunlu aşk itirafı

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral katıldığı söyleşide aşk hayatına dair ısrarlı sorular karşısında gerildi. Buse Meral sorulara kısa kısa yanıtlar vererek aşk iddialarını doğruladı.

Magazin 30-04-24 07:31

Nihal Candan olayında yeni gelişme! Müşteki avukatları tahliye kararına itiraz etti

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Davayı yakından takip eden isimlerden olan gazeteci Emrullah Erdinç, tahliye kararına müşteki avukatlarının itiraz ettiğini ve itirazın haklı bulunması durumunda Nihal Candan'ın yeniden cezaevine girebileceğini ifade etti.

Magazin 29-04-24 22:43

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: 'Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz'

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Müsavat Dervişoğlu rakiplerini geride bırakarak genel başkan seçilmişti. Görevi Akşener'den devralmaya hazırlanan Dervişoğlu, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni anayasa tartışmaları hakkında konuşan Dervişoğlu, "Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz" dedi.

Haber 29-04-24 21:23

Depremden sonra görev yerlerinden ayrılan öğretmenlerle ilgili yeni gelişme! Bakanlık duyurdu, eski yerlerine dönebilecekler

Bakanlıktan depremden sonra görev yerlerinden ayrılan öğretmenlerle ilgili açıklama geldi. 6 Şubat depremlerinde görev yerlerinden ayrılan öğretmenlere eski görev yerlerine dönme imkanı getirildiği duyuruldu. Bakanlık detayları açıkladı.

Haber 29-04-24 18:59

Rüzgârlı Tepe dizisinin sezon final tarihi belli oldu!

Kanal 7’nin kısa sürede çok sevilen günlük dizilerinden olan Rüzgârlı Tepe’nin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 29-04-24 17:47

Emekli ve memurlar için tabloyu değiştirecek! 6 aylık enflasyon için yeni veri geliyor! Gözler 3 Mayıs saat 10.00'a çevrildi, ekonomistler beklentilerini açıkladı

Milyonlarca emekli ve memurun gözü 3 Mayıs'a çevrildi. Türkiye İstatistik Kurumu Nisan Ayı Enflasyon verilerini açıklayacak. Veri temmuz zammın şekillendirecek. Ekonomistler, nisan ayında Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) için beklentilerini paylaştı. İşte detaylar...

Finans 29-04-24 15:16

Başkentte sokak ortasında işlenen cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Başkentte 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı iki aile arasında çıkan silahlı kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Yurthaber 29-04-24 14:40

Yusuf Yazıcı, kariyerinin en büyük imzasını atıyor! Üstelik bonservis bedeli ödenmeden...

Lille ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yusuf Yazıcı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'den Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Yusuf Yazıcı için İtalyan devi Milan araya girdi ve milli oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi.

Spor 29-04-24 14:10

Altay Bayındır, Süper Lig devine haber yolladı! ''Size gelmek istiyorum''

Sezon başında Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır istediği forma şansını bulamamıştı. İlk 11'de forma giyebileceği bir takıma transfer olmak isteyen milli kaleci, Süper Lig devi Beşiktaş'a haber yolladı.

Spor 29-04-24 13:47

Türkiye, NATO Genel Sekreterliği için o ismi destekleyecek!

Türkiye, yeni NATO Genel Sekreterliği için Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin adaylığına destek vereceğini örgütün diğer üyelerine bildirdi.

Haber 29-04-24 13:39

Adnan Oktar krizi iddiası: Trol hesaplar yargıyı ikiye böldü! Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı'na şikayet edildi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'yle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Örgütün sosyal medyada faaliyetlerini sürdüren trol hesaplarına yönelik kapatma talebi yargıyı ikiye böldü. Kulislerde konuşulanlara göre Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı’na şikayet edildi.

Haber 29-04-24 13:29

Özcan Deniz'in Feyza Aktan ile olan evliliğinden olan oğlu büyüdü! 6 yaşına basan Kuzey'in son hali şaşırttı

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey, 6 yaşına bastı. Deniz, oğlunun yeni yaşını kutladı. Doğum gününden kareleri Özcan Deniz'in geçen yıl hayatını birleştirdiği Samar Dadgar, Instagram hesabından "Doğum günü çocuğu" notuyla paylaştı.

Magazin 29-04-24 13:25

Uçak biletlerine zam! Tavan fiyat yeniden belirlendi, işte yeni tarife

Yurt içi yolculuklarında hava yolunu tercih edenler dikkat! İç hatlardaki tek yön uçuşlarda uygulanan 'tavan fiyat' değişti. Tavan fiyatına yüzde 30 zam yapıldı.

Finans 29-04-24 13:10

TikTok'ta 'Karagül' adıyla açtığı canlı yayınlar tepki çekmişti! Çocukları hakkında yeni karar

Bursa'da 'Karagül' adıyla TikTok'ta canlı yayın yapan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. açtığı yayınlarda çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve videoları tepki çekmişti. Merve C., adındaki kadın yaptığı bir yayın sırasında başı yarılan çocuğunu aldırış etmeden sosyal medyadaki canlı yayınına devam etmişti. İnfiale neden olan olay sonrası Merve C. gözaltına alındı. Annenin elinden alınan 3 çocuk devlet korumasına girdi.

Magazin 29-04-24 13:02

Tahir Elçi davasında tutuksuz yargılanan polisler hakkında yeni gelişme!

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin, basın açıklaması yaptığı sırada vurularak öldürülmesiyle ilgili süren davada tutuksuz sanık olarak yargılanan polisler, S.T., F.T. ve M.S., için savcı, sanıkların beraatı yönünde mütalaa verdi.

Haber 29-04-24 12:02

Galatasaray, Real Madrid'den yıldız oyuncunun transferi için anlayış istedi!

Galatasaray yeni sezon için transfer hazırlıklarına şimdiden başladı. Real Madrid'in önümüzdeki sezon da takımda tutmayı planladığı Joselu için sarı-kırmızılılar devreye girdi ve İspanyol devinden anlayış istedi.

Spor 29-04-24 11:46

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: İstanbul'da 40 nokta ilan edildi

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'na 2 gün kala İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni bir açıklama geldi. Taksim'de kutlama olmayacağını belirten Yerlikaya, "İstanbul'da kutlamalar için 40 nokta belirlendi." vurgusunu yaptı.

Haber 29-04-24 11:14

İki aile arasında silahlı kavga! Ortalık savaş alanına döndü: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara'da iki aile arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için mahallede güvenlik önlemleri sürdürülürken, olaya karıştığı şüphesiyle çok sayıda kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 29-04-24 08:59

Sertab Erener dillere düşünce yeniden paylaştı ama olmadı! Yüzünü eski haline getir

Şarkıcı Sertab Erener "Mecbursun" adlı şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti. Sertab Erener'in klipteki değişimi ise sosyal medyanın diline düştü. Yeni pozlarını paylaşan şarkıcı yine takipçilerini ikna edemedi ve yorumlar da gecikmedi.

Magazin 29-04-24 07:40

Yeni anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, parti gruplarını ziyaret edecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bu hafta parti gruplarına yapacağı ziyaretle yeni anayasa için görüşmelere başlayacak. Kurtulmuş'un anayasa ve içtüzük değişikliği konusunda ziyaretlerine 30 Nisan Salı günü Meclis'te CHP grubu ile başlaması bekleniyor.

Haber 29-04-24 07:34

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun küs olduğunu itiraf etti! Cannes'da barıştılar

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun arasında kısa süreli bir aşk olduğu iddia ediliyordu. Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek ikilinin küs olduğunu ve yeni barıştığını söyledi.

Magazin 29-04-24 07:28

Ebeveynlik yolculuğunuza eşlik edecek bebek gelişimi kitapları

Ebeveynlik, çoğu zaman zorlu bir yolculuk olabilir. Ancak, doğru yönlendirmelerle bu yolculuk daha keyifli ve güvenli hale getirebilirsiniz. Bebeğiniz doğmamış veya yeni doğmuş olsa bile, doğru kaynaklarla ebeveynlik deneyiminizi kolaylaştırabilirsiniz. İşte ebeveynlik yolculuğunda size rehberlik edecek ve bebeğinizi anlamanızı ve güçlü bir bağ oluşturmanızı sağlayacak kitap önerileri!

Haber 29-04-24 00:27

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu istifası! Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: 31 Mart'ta başarısızlığa yol açan politika devam edecek

İYİ Parti'de genel başkan belli oldu. Dün yapılan kurultayda Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu. İYİ Parti'deki bu değişimin ardından Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık istifa kararı aldı. Bıyık, "31 Mart’ta başarısızlığa yol açan politikanın yeni yönetimle devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Haber 28-04-24 21:01

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.

Haber 28-04-24 20:52

Doğu Perinçek'ten AK Parti ve CHP iddiası! 'ABD'nin önemli planları var'

İzmir'de bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yerel seçimler sonrasında Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini ifade etti. ABD'nin önemli planları olduğunu aktaran Perinçek, bunun da AK Parti ve CHP'yi büyük bir koalisyonda birleştirmek olduğunu ifade etti.

Haber 28-04-24 17:23

Yaralanan çocuğuyla TikTok'ta canlı yayın yapan kadın o hareketleriyle 'pes' dedirtmişti: Olayla ilgili yeni gelişme!

TikTok'ta canlı yayın yapan Karagül isimli kullanıcı M.C. çocuğu başından yaralıyken canlı yayın yapmış ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. O şahıs gözaltına alınırken, hakkında iki ayrı suç yüzünden soruşturma başlatıldı. Öte yandan TikTok yaptığı açıklamada hesabın kapatıldığını açıkladı.

Haber 28-04-24 17:21