Airpods Haberleri Ve Son Dakika Airpods Haberleri

Airpods Haberleri Ve Son Dakika Airpods Haberleri

Yeni teknolojik gelişmelerden birisi olan kablosuz kulaklık sistemine AirPods adı verilmektedir. Bu kulaklıklar Apple şirketi tarafından geliştirilmiştir. Tanıtımı iPhone 7 cep telefonu ile birlikte yapılmıştır. AirPods kulaklıklar tablet, bilgisayar ve cep telefonu gibi cihazlarla bluetooth üzerinden bağlantı kurarak çalışmaktadır. Apple Watch, iPad, iPhone veya Mac kullanan kişiler bu kulakları kullanabilir. Kablosuz kulaklıklar kullanılmadan önce özel bir kutunun içerisinde şarj edilir. Şarj kutusundan çıkarılan kulaklıklar 5 saate kadar dinleme 2 saate kadar konuşma süresine sahiptir. Bu kulaklıklarda otomatik açılma ve otomatik bağlanma özellikleri bulunmaktadır.

Airpods Haberleri

iPhone’da AirPods ile ses paylaşma: AirPods ses paylaşma nasıl yapılır? iPhone’da AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Mobil dünyada birbirinden özellikleriyle dikkat çeken çok sayıda akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. iPhone da bu öne çıkan modeller arasında yer almaktadır. Apple tarafından geliştirilip tasarlanan bu cep telefonu modellerine gelen güncellemeler sayesinde birden fazla kulaklık bağlanabilmekte ve aynı zamanda bu kulaklıklar kullanılarak ses içerikleri başka kullanıcılarla paylaşılabilmektedir. Peki, iPhone’da AirPods ile ses paylaşma nasıl yapılır, AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Haber 27-03-2024 19:19

iPhone'dan AirPods'a, airfryerdan dikey süpürgeye çok satan teknolojik ürünler

Teknolojik ürünlere ilgi duyuyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kullanıcılardan takdir toplayan, en çok satan teknolojik ürünleri bir araya getirdik. Seçkimizde yer alan bu teknolojik ürünler yeni deneyimler ve unutulmaz anlar yaşamanıza katkı sağlarken hayatınıza pratiklik ve değer katacak.

Haber 29-12-2023 14:49

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun yıldızlarından! İşte A101'e gelen Apple AirPods (3. Nesil) incelemesi

A101'in bu haftaki İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. 28 Aralık Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatıyla satışta olan onlarca ürün arasından A101 Aktüel Kataloğu'nun adeta yıldızı sayılabilecek ürünlerden biri de Apple AirPods olarak karşımıza çıktı! a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında satışa sunulan bu ürünü sizin için detaylı bir şekilde inceledik.

Finans 29-12-2023 12:09

Apple'ın AirPods planı sızdı: Baştan sona revizyon!

İddialara göre Apple'ın AirPods serisi için gelecekteki yol haritası sızdırıldı. Eğer iddialar doğruysa şirket, AirPods ürün yelpazesinin baştan sona yeniden düzenlenmesini hedefliyor.

Haber 27-10-2023 11:16

Diğer Haber Etiketleri

Airpods

Airpods Hakkındaki Haberler Mynet'te. Airpods Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenlere hem kaliteli hem uygun fiyatlı AirPods kulaklık muadilleri

Bluetooth kulaklıklar müzik dinlemeyi hem pratik hem eğlenceli hâle getiriyor. Ayrıca kompakt boyutları sayesinde kolayca taşınarak her ortamda eşsiz bir müzik keyfi yaşatıyor. Bluetooth kulaklık çeşitleri arasında AirPods kalitesinde, birbirinden kullanışlı ve uygun fiyatlı modeller bulunuyor. Gelin bütçenizi sarsmayacak, AirPods kalitesindeki en iyi bluetooth kulaklık modellerini beraber keşfedelim!

Haber 21-06-2023 17:07

AirPods'larla ile ilgili çarpıcı iddia! Dikkatleri üzerine çekti...

Apple, AirPods adı altında kendi kulaklıklarını piyasaya sürüyor. Yeni AirPods modellerinin özellikleri, fiyatları ve de en önemlisi ne zaman çıkacakları merak edilirken, dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Mark Gurman tarafından ortaya atılan o iddia, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haber 13-03-2023 10:03

Merakla beklenen AirPods! Hedef fiyatı 99 dolar olacak

Apple'ın yeni ürünleri hakkında yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Son bir iddia, ünlü analist Ming-Chi Kuo'dan geldi. Kuo, çıkması merakla beklenen Apple ürünü için de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü analistin iddiasına göre bu ürünün hedef fiyatı 99 dolar olacak ve yakında piyasaya sürülecek.

Haber 12-01-2023 13:14

iPhone 15 beklenirken, ucuz AirPods Lite iddiası geldi! Rakiplerine ayak uyduracak

iPhone 15 için bekleyiş sürerken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Apple'ın şu anda uygun fiyatlı bir AirPods Lite üzerinde çalıştığı iddia edildi. Teknoloji devinin 'rakiplere ayak uydurmak için daha ucuz kablosuz kulaklıklar geliştirdiği' öne sürülürken, AirPods Lite için fiyat söylentisi de dolaşmaya başladı.

Haber 04-01-2023 12:13

Teknoloji meraklısı yakınlarınıza alabileceğiniz en güzel hediyeler

Teknoloji tutkunu yakınlarınızın gözlerinden kalpler çıkaracak, hem işlevsel hem kaliteli hediye önerisi arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Kulaklıktan hoparlöre, eşya bulucudan televizyon çubuğuna kadar uzanan teknolojik ürünlerle dolu bir liste ile karşınızdayız! Listelediğimiz teknolojik ürünler arasından en beğendiğinizi seçerek sevdiklerinize unutamayacakları, kullandıkça size teşekkür etmek isteyecekleri hediyeler vermenin tadını çıkarabilirsiniz.

Haber 07-12-2022 15:39

AirPods sahiplerinin mutlaka edinmesi gereken AirPods kılıfı önerileri

AirPodslar artık çok popüler, bu ürünleri sarıp sarmalayan aksesuarlar da öyle! En çok tercih edilen aksesuarlardan biri olan AirPods kılıfları için binlerce farklı seçenek mevcut. Neyse ki seçenekleri sizin için epey azalttık! Pek çok alternatif arasından hem kaliteli hem şık görünen en güzel ürünleri bir araya getirdik. Haydi gelin, bu eğlenceli tasarımlara beraber göz atalım.

Haber 17-11-2022 01:14

iPhone kullanıcılarının işine yarayacak aksesuar ürünleri

Akıllı telefon markaları arasında zirvede yer alan Apple'ın başarılı ve kaliteli telefonları iPhonelar, yüksek çözünürlüklü kamerasından kaliteli ekranına kadar pek çok özelliğiyle kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Hangi iPhone modeline sahip olursanız olun, iPhone'nunuzu uzun süre sağlıklı ve temiz bir biçimde kullanmanız oldukça önemli. Zira artan bakım ve tamir ücretlerine girmeye hiç gerek yok. Sizin için koruyuculuğu ve pratikliğiyle öne çıkan iPhone aksesuarlarını derledik.

Haber 29-09-2022 14:38

Apple Türkiye'den zam kararı! Bazı iPhone’lar pahalandı: İşte yeni fiyatlar

Apple’dan son dakika zam kararı: Apple, Türkiye'de sattığı bazı iPhone'ların ve AirPods modellerinin fiyatına zam yaptı. Teknoloji devi, yaptığı zammı iPhone 14’ün fiyatını ve özelliklerini açıkladığı etkinliğin ardından mağazasına yansıttı. Yapılan zam ile bazı iPhone'ların fiyatları yükseldi. İşte Apple'ın son Türkiye zammı sonrası ürünlerin yeni fiyatları!

Haber 07-09-2022 22:19

Bu akşam geliyor! iPhone 14'ün fiyatı ve özellikleri nasıl olacak? İşte Apple etkinliğinde görebileceğimiz her şey

Apple, iPhone 14 serisini bu akşam tanıtmaya hazırlanıyor. Etkinlik öncesi, iPhone 14'e dair birçok sızıntı gerçekleştirildi. Buna göre, yeni iPhone 14 ailesi iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modelleriyle başlayacak. Ailede bir de iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri olacak. Peki iPhone 14 ailesi kullanıcılarına neler vadedecek, iPhone 14'ün fiyatı ve özellikleri nasıl olacak, Apple, Far Out etkinliğinde iPhone 14'ün dışında neler gösterecek? İşte bilmeniz gereken tüm ayrıntılar!

Haber 07-09-2022 15:47

Şu anda parasına değecek en kullanışlı ve almaya değer kablosuz kulaklık çeşitleri

Kulaklık kullanmak artık eskisinden çok daha kolay ve eğlenceli bir hâl aldı. Özellikle earbuds diye geçen kablosuz kulaklıklar; hafif yapıları, aktif gürültü önleme özelliği ve kaliteli ses deneyimiyle kullanıcıları büyülüyor. Bütün gün kulağınızdan çıkarmayacağınız en kullanışlı kablosuz kulaklık çeşitlerini arıyorsanız sizler için seçtiğimiz önerilere göz atmanızda fayda var.

Haber 06-09-2022 17:43

Kulaklığını çalan hırsızı aylarca takip etti! Adım adım izledi, binlerce dolar harcadı

Manchester’da yaşayan 31 yaşındaki Youtuber Lewis Ellis, aktarmalı bir uçak seyahati sırasında kablosuz kulaklıklarının çalındığını fark etti. Hırsızın peşine düşen Ellis, tam 4 bin mil uçuşun ve 3 bin dolar (yaklaşık 54 bin TL) harcamanın sonucunda kulaklıklarına kavuşmayı başardı. O anları sosyal medyadan paylaşan Ellis gündem yarattı.

Trend 20-08-2022 14:53

AirPods Pro 2'den kötü haber! Artık sahip olması beklenmiyor

2. nesil AirPods Pro'nun bir kalp atış hızı ve vücut ısısı sensörüne sahip olacağı söyleniyordu. Ancak son bir rapor, yakında çıkacak kablosuz kulaklıkla ilgili bu tarz söylentilerin doğruluğu konusunda kuşku yarattı.

Haber 04-07-2022 10:16

Apple'ın yol haritası ortaya çıktı! Yeni ürünler geliyor: M2 Extreme meraklandırdı

Mark Gurman, Apple'ın ürün yol haritasını ortaya çıkardı. Gurman'a göre Apple yeni önümüzdeki dönemde oldukça dikkat çekici ürünlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Gurman'ın bahsettiği "M2 Extreme" adı da teknoloji gündemini takip edenleri oldukça meraklandırıyor.

Haber 27-06-2022 11:04

Formula 1 pilotunun olaylı günü: Sebastian Vettel'in yaşadıkları filmleri aratmadı!

Formula 1 sürücüsü Sebastian Vettel soyuldu. Eşyalarını geri almaya çalışan Vettel, hırsızları kovalamaya başlayınca ortaya filmleri aratmayan bir hikaye ortaya çıktı. Vettel'in AirPods'u ve Apple'ın Bul (Find My) uygulaması ise hikayenin öne çıkan tarafları oldu.

Haber 25-05-2022 12:41

Apple USB-C'ye koşuyor: Planındaysa sadece iPhone yokmuş!

Apple'ın 2023'te USB-C girişli iPhone modeli piyasaya süreceği öne sürülüyor. Yeni bir iddia ise Apple'ın USB-C planında sadece iPhone'un olmadığını, şirketin AirPods başta olmak üzere birçok ürününü daha USB-C'ye geçirmek istediğini gözler önüne serdi.

Haber 16-05-2022 12:23

Apple, 2019'da ilk neslini piyasaya sürmüştü! Yakında ise...

Apple'ın 2019'da çıkardığı ilk nesil AirPods Pro'nun ikinci nesli yolda. Yeni bir rapora göre, Apple AirPods Pro 2'yi yakında piyasaya sürecek. Ayrıca, AirPods Max için de ortaya çıkan bazı bilgiler var.

Haber 09-05-2022 10:00

Google'dan AirPods Pro'ya rakip geliyor: Dört renk söylentisi!

İddialara göre Google, Apple'ın AirPods Pro kablosuz kulaklık modeli ile rekabet edecek "Pixel Buds Pro"yu yakında piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu iddianın arkasında ise ünlü sızıntı kaynağı Jon Prosser var. Kablosuz kulaklık için "geliyor" diyen Prosser, Pixel Buds Pro'nun dört renk seçeneği olacağını da söyledi.

Haber 05-05-2022 16:23

Gürültü önleyici özelliği ile dikkat çeken Airpods'u mercek altına alıyoruz

Müzik dinlerken özgür olmayı sevenlere kablosuz kulaklıklar öneriliyor. Böylece kullanıcılar hareket hâlindeyken müzik deneyimlerini ve çağrı görüşmelerini kesintisiz şekilde dış ortama yansıtmadan sürdürebiliyor. Apple Airpods, üst düzey kalitede kullanım sunuyor. Bunun yanı sıra birbirinden başarılı özellikler de barındırıyor. Gelin, Apple Airpods incelemesi yapalım ve alternatifi olan ürünlere göz atalım!

Haber 27-04-2022 10:30

Sanki unutmuş gibi! İşte Apple'ın birkaç yıldır yenilemediği ürünler

iPhone'ların üreticisi Apple'ın ürün kataloğunda iPhone'ların dışında pek ürün bulunuyor. Bu ürünlerin çoğu şu anda güncel ancak şirketin son birkaç yıldır yenilemediği ürünler de mevcut. Öyle ki şirket, 5 ürününün donanımı sanki unutmuş gibi güncellenmedi. İşte Apple'ın birkaç yıldır yenilemediği ürünler...

Haber 04-02-2022 12:44

Çok beklenen iPhone da geliyor! Analist, bu yıl çıkacak yeni Apple ürünlerini sıraladı

Apple'ın bu yıl tanıtılacak ürünleri merakla beklenirken, ünlü analist Mark Gurman bu yılki yeni Apple ürünlerine yönelik beklentilerini paylaştı. Gurman'a göre, çok beklenen 3. nesil iPhone SE de yolda. Ancak daha fazlası da var.

Haber 31-01-2022 11:11

AirPods Pro 2 için hazırlıklar başladı

AirPods Pro 2 kablosuz kulaklık modeli için bekleyiş sürerken, yeni bir rapor, Apple'ın tedarikçilerinin yeni AirPods Pro'nun sevkiyatları için hazırlandığını iddia etti. Peki yeni AirPods Pro ne zaman çıkacak?

Haber 07-01-2022 15:21

AirPods Pro 2'yi bekleyenlere güzel haber! Ming-Chi Kuo özelliklerini açıkladı

Apple'ın AirPods Pro 2 kablosuz kulaklık modeli merakla beklenirken, Apple analisti Ming-Chi Kuo ikinci nesil AirPods Pro'nun özellikleri hakkındaki iddialarını açıkladı. İşte Ming-Chi Kuo'nun AirPods Pro 2'nin özellikleri için ortaya attığı iddiaların detayları...

Haber 02-01-2022 18:02

İşte Apple'ın hiçbir zaman satıldığını görmediğiniz şeffaf ürünleri!

Bir Twitter kullanıcısı, Apple'ın hiçbir zaman satışa sunmadığı şeffaf AirPods prototipine ve 29W güç adaptörüne ait olduğunu iddia eden bazı görüntüler paylaştı. Özellikle şeffaf AirPods, oldukça dikkat çekici görünüyor.

Haber 01-12-2021 15:43

Ağızları açık bırakan olay! Ağrı kesici sandı, AirPod yuttu

Bir TikTok kullanıcısı olan Carli Bellmer, Apple AirPod'larından birini yanlışlıkla ibuprofen olduğunu düşünerek yuttuğunu açıkladı. Üstelik garip ve korkutucu olan olay sırasında midesinin içinden kaydedildiğini söylediği bir sesli notu da paylaştı.

Haber 22-11-2021 09:38

Geri sayım başladı! Apple, çok fazla bekletmeyecek

Apple'ın AirPods Pro 2 modelini ne zaman tanıtacağı merak ediliyor. Bir sızıntı kaynağı ise AirPods Pro 2'nin tanıtım tarihini paylaştı. Peki AirPods 2 ne zaman tanıtılacak?

Haber 12-11-2021 15:23

AirPods 3, Türkiye'de ön siparişe sunuldu! AirPods 3'ün fiyatı ne kadar?

Apple'ın yeni kablosuz kulaklık modeli AirPods 3 (AirPods 3. nesil), Türkiye'de ön siparişe açıldı. AirPods Pro'ya benzer bir tasarıma sahip olan ancak ANC desteği olmayan AirPods 3'ün satış tarihi de belli oldu. İşte AirPods 3'ün fiyatı ve satış tarihi.

Haber 03-11-2021 14:40

MagSafe diğer teknoloji ürünlerinde de kullanılacak

Bu haftanın başlarında Apple, AirPods Pro 3. neslini duyurdu ve getirdiği özellikler arasında, MagSafe uyumlu bir kılıf geliştirdi. 

Haber 23-10-2021 10:51

Apple'ın parlatma bezi fiyatı ile herkesi şaşırttı!

Apple, 14 inç ve 16 inç "çentikli" MacBook Pro modellerini, yeni AirPods 3'ü ve yeni M1 Pro ve M1 Max işlemcilerini dün akşam gerçekleştirdiği etkinlikte tanıttı. Apple etkinlik sonrası yeni bir parlatma bezini de Türkiye'deki online mağazasına ekledi. Apple'ın parlatma bezinin fiyatı ise şaşkınlık yarattı.

Haber 19-10-2021 12:06

Apple yeni ürünlerini tanıttı! İşte yeni çentikli MacBook Pro'lar, AirPods 3, M1 Pro ve M1 Max

Apple'ın tüm dünyanın merakla beklediği etkinliği Türkiye saati ile 20.00'de başladı. Teknoloji tutkunlarının heyecanla takip ettiği etkinlikte Apple yeniden tasarlanmış 14 inç ve 16 inç MacBook Pro ve AirPods 3 gibi yeni ürünleri ile birlikte M1 Pro ve M1 Max işlemcilerini tanıttı. İşte yeni ürünlerin özellikleri ve fiyatları.

Haber 18-10-2021 20:10

Apple Güç, iki, bir dedi! Peki bu akşam neler tanıtacak? Yeni MacBook Pro, AirPods 3 ve daha fazlası

Apple, 2021'in sonbaharındaki ikinci etkinliğini bu akşam düzenleyecek. Şirket, Eylül ayında düzenlenen ilk etkinlikte iPhone 13 ve yeni iPad modelleri ile birlikte, Apple Watch Series 7'yi tanıtmıştı. Peki Apple'ın duyurusunda "Güç, iki, bir." dediği ikinci etkinliğinde hangi ürünler karşımıza çıkacak, yeni MacBook Pro modellerini görebilecek miyiz?

Haber 18-10-2021 15:55

Apple AirPods 3 ne zaman tanıtılacak?

Apple gerçekleştirdiği etkinlikte yeni nesil iPhone modellerini tanıtmıştı. Ayrıca yeni nesil iPhone modellerinin yanı sıra Apple Watch Series 7 de görücüye çıkmıştı. Bu etkinlikteki genel beklenti AirPods 3’ün de tanıtılacağı yönündeydi. Fakat bu gerçekleşmedi.

Haber 16-10-2021 10:07

Apple yeni etkinliğini duyurdu! Hangi ürünler geliyor?

Teknoloji devi Apple, merakla beklenen ekim ayı etkinliğinin tarihini resmen açıkladı. iPhone modellerini geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte tanıtan şirket, yeni etkinliğini 18 Ekim'de düzenleyecek. Peki etkinlikte hangi ürünler sahne alacak?

Haber 13-10-2021 09:37

AirPods 3’ün ilk sevkiyatları düşük adetli olacak

Son gelişmede Apple AirPods 3 ‘ün şimdiden üretime girdiği ve tedarikçilerin de ürünü Apple’a göndermeye başladığı iddia ediliyor. İlk sevkiyatların düşük olduğu bildirildi.

Haber 18-09-2021 08:28

Apple'ın eylül planı ortaya çıktı! İşte görücüye çıkması beklenen ürünler

Apple'ın iPhone 13'de dahil olmak üzere yeni ürünleri için gözler eylül ayına çevrildi. Gelen son bir rapor ise Apple'ın çok konuşulacak eylül planını gözler önüne serdi. Peki Apple eylül ayında neler tanıtacak? İşte detayları.

Haber 16-08-2021 09:32

İşitme zorluğu çekenlere AirPods Pro çözümü

AirPods Pro işitme zorluğuna son veriyor. Teknoloji dünyasının liderlerinden biri olan Apple, AirPods Pro’ya sunacağı güncelleme ile işitme güçlüğü çekenlere yardımcı olacak.

Haber 06-08-2021 11:14

JBL Live 660NC ve Live Pro Plus dikkatleri çekti

Şirketten yapılan açıklamaya göre bu ürünlerin her ikisi de JBL’nin Signature Sound, uyarlanabilir gürültü önleme ve dijital asistan desteği ile eller serbest kontrol gibi özelliklerle donatılacak.

Haber 03-08-2021 10:02

AirPods 3 için çıkış tarihi: AirPods 3 ne zaman çıkacak?

Apple çıkardığı bluetooth kulaklık AirPods ile büyük bir çıkış yakaladı. Daha sonra ürünü geliştiren Apple, AirPods 2. nesil ve AirPods Pro gibi ürünlerini de piyasaya sürdü. Bir süredir merakla beklenen AirPods 3. Nesil için ise bekleyiş sürüyor. Apple kullanıcıları AirPods 3’ün çıkış tarihini merak ediyor.

Haber 26-07-2021 14:29

Apple, AirPods 3'ün üretimi için kollarını sıvadı! İşte verilen tarih

AirPods 3'ün üretimine ilişkin yeni bir rapor yayınlandı. Raporla birlikte Apple'ın AirPods 3 modelini üretime sokacağı tarih de ortaya çıktı. Peki AirPods 3, ne zaman üretime girecek?

Haber 21-07-2021 16:12

Ming-Chi Kuo'dan AirPods raporu!

Analist Ming-Chi Kuo, bir raporda AirPods talebinin bu yılın geri kalanı için "beklenenden düşük" olduğunu ifade etti.

Haber 02-07-2021 10:42

Ming-Chi Kuo: AirPods Pro 2 bu yıl gelmeyecek! Peki Apple'ın planı ne?

AirPods Pro'nun halefi AirPods Pro 2 merakla bekleniyor. Apple analisti Ming-Chi Kuo'ya göre ise Apple, ikinci nesil AirPods Pro'yu bu yıl değil, gelecek yıl piyasaya sürmeyi planlıyor.

Haber 30-06-2021 18:20

Apple'dan önemli uyarı! Bu ürünleri uzak tutun

Apple, bu hafta güncellenen bir destek belgesinde, kalp pili gibi tıbbi cihazlardan uzak tutulması gereken ürünlerin bir listesini paylaştı. Bu ürünlerin arasında Apple Watch, AirPods ve iPhone 12 modelleri de yer alıyor.

Haber 28-06-2021 09:42

Aynı evde çalışanlar için en iyi kulaklık önerileri

Evden çalışmanın rahatlıkları olduğu kadar zorlukları da var. Ev halinden kaynaklanan gürültüler, evde birden fazla kişinin çalışması, online toplantılar vb. derken iyi bir kulaklık evden çalışmanın konforunu daha da artırabilir.

Haber 04-06-2021 17:14

Apple'dan yeni nesil AirPods modelleri geliyor!

Teknoloji yazarı Mark Gurman'a göre Apple, bu yıl üçüncü nesil AirPods kablosuz kulaklık modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yazarın dediklerine bakılırsa Apple'ın AirPods Pro 2 için de planları var.

Haber 28-05-2021 15:53

Apple, Apple Music'te tanıtım yapmaya başladı! Apple Music Hi-Fi mı geliyor?

Apple, Apple Music'in Göz At sekmesinde özel bir tanıtım videosu göstermeye başladı. Tanıtım videosunun başlığına bakılırsa, bir süredir söylenti halinde bulunan Apple Music Hi-Fi yakında duyurulabilir.

Haber 17-05-2021 10:41

Xiaomi, Mi FlipBuds Pro ile AirPods'a rakip oluyor! İşte özellikleri

Xiaomi Mi FlipBuds Pro adında yeni bir kablosuz kulaklık tanıtmaya hazırlanıyor. Bir Xiaomi yetkilisi, tanıtımdan hemen önce Xiaomi Mi FlipBuds Pro'nun özelliklerine dair bazı ekran görüntüleri paylaştı. Görünüşe bakılırsa Mi FlipBuds Pro, Apple'ın AirPods kablosuz kulaklık ailesine doğrudan doğruya rakip olacak.

Haber 12-05-2021 17:48