Galaxy J Haberleri

Fiyatı 5045 TL'ye düştü! Samsung Galaxy Watch 6'da Bahar Fırsatları'na özel indirim

Hayalinizdeki akıllı saati uygun fiyata almanın şimdi tam zamanı! Samsung Galaxy Watch 6, Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan teknoloji harikası cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 2024-03-22 14:38:57

Fiyatı 1381 TL'ye düştü! Sportif ve konforlu tasarımıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirimde

Ayakkabı tercihinde rahatlık ve tarz arayanların en çok tercih ettiği modellerin başında spor ayakkabılar geliyor. Günlük kullanımda maksimum konfor ve destek sağlayarak gün boyu enerjinizi korumanıza yardımcı olan spor ayakkabılar içinde belli başlı markaların modelleri öne çıkıyor. Onlardan biri de Adidas Galaxy Q! Bugüne özel indirimli fiyatıyla ayakkabı severlerin yüzünü güldüren modeli sizin için inceledik.

Haber 2024-03-12 11:46:14

Annesiyle ilişkisi olduğunu öğrenince önce otomobili taşladı sonra ateşe verdi!

Beylikdüzü'nde 14 yaşındaki yabancı uyruklu H.J., annesiyle ilişkisi olduğu iddia edilen N.E.'nin otomobilini yaktı. Olayın ardından H. J. gözaltına alındı.

Haber 2024-02-28 18:39:17

Fiyatı 3 bin 199 TL'ye düştü! Helly Hansen Seven J Yağmurluk'ta kaçırılmayacak fırsat

Yağmurlu günlerde kurtarıcınız olacak, hem şık hem de işlevsel bir yağmurluk arıyorsanız doğru yerdesiniz. Su ve rüzgar geçirmez, nefes alabilir özellikleriyle öne çıkan, her adımda kuru ve konforlu kalmanızı sağlayan Helly Hansen Seven J Yağmurluk indirime girdi. İster şehirde gezerken ister doğa yürüyüşlerinde size kesintisiz koruma sunacak yağmurluğu incelemeye ne dersiniz?

Haber 2024-01-22 14:07:23

Diğer Haber Etiketleri

samsung akıllı saat samsung galaxy watch ayakkabı spor ayakkabı adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın Beylikdüzü Otomobil helly hansen helly hansen mont galaxy z fold 3 Samsung akıllı telefon akıllı telefonlar samsung katlanır telefon samsung telefonlar yapay zeka istedi Oyuncu smith ünlü oyuncu succession 10 Avrupa iyet ronaldo Portekiz son dakika Bruno Fernandes Husiler İsrail the north face the north face mont the north face mont erkek ekipleri portekizli Cristiano Ronaldo besmele kan grubu beslenme atan da, Portekiz Milli Futbol Takımı Adidas Oppenheimer filmi Robert Downey Jr. adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas koşu ayakkabısı bıraktı eleme maçı maçın Lüksemburg kamp milli takım hakemi ligi yaşında VAR ekran monitör Ceza kırmızı kart mls Utah abd sosyal medya harry potter Daniel Radcliffe trafik cezalari cinsel organ ameliyat hatalı park cezası içişleri Cudi Dağı terörist BTS İstiklal Caddesi terör saldırısı samsung galaxy j7 ekran görüntüsü alma ele karakteri New York geleceğe dönüş michael j fox parkinson Milli Savunma Bakanlığı şehit Yüzüklerin Efendisi dizisi The Lord Of The Rings dizisi The Lord of The Rings filmi (Yüzüklerin Efendisi) Amazon pil batarya telefon Apple Xiaomi Oneplus samsung galaxy galaxy fold James Webb Uzay Teleskobu yat Bodrum samsung telefon modelleri bıçaklı saldırı katlanabilir telefon fiyatı dolarin fiyatlar fiyata ABD Amerika Birleşik Devletleri

Teknoloji tutkunlarının radarına giren A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Samsung Galaxy Z Fold5'i inceledik

A101'in 18 Ocak Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Elektronikten modaya, farklı kategorilerde onlarca ürünün yer aldığı katalogta Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5 model akıllı telefonu, teknoloji severlerin gözünden kaçmadı. İndirimli fiyatıyla kataloğu süsleyen yüksek teknoloji ürünü akıllı telefonu sizin için inceledik.

Haber 18-01-24 16:27

Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi’ndeki Yapay Zeka Özellikleriyle Akıllı Telefon Kullanma Alışkanlıklarınızı Değiştirecek

Samsung’un yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modelleri, Galaxy AI’ın getirdiği yapay zeka destekli özelliklerle mobil teknoloji dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Galaxy S24 Serisi, kullanıcı deneyimini yeniden düzenleyerek, akıllı telefonları iletişim araçlarından çok daha fazlasına dönüştürüyor. Galaxy AI ile, bu cihazlar günlük yaşamın her alanında kullanıcılara yardımcı oluyor, telefon kullanımını sıradan bir etkileşimden, zenginleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.

Haber 18-01-24 10:21

Succession dizisinde mastürbasyon sahneleri olay olmuştu! Kieran Culkin bir anda J. Smith-Cameron'u öpünce...

Kieran Culkin 2024 Emmy Ödülleri'nde J. Smith-Cameron'un kırmızı halı röportajını keserek ona bir öpücük verdi. Succession dizisinde garip mastürbasyon sahneleriyle tanınan ikilinin o anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-01-24 13:19

Ronaldo'nun Bruno Fernandes'e tepkisi kameralara fena yakalandı! Ona yapılsa kıyamet kopar

Portekiz'in 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri J Grubu'nda İzlanda ile karşı karşıya geldiği mücadelenin ikinci yarısının başlaması öncesi yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun Bruno Fernandes'in arkadaşlarına taktik vermesine gösterdiği tepki sosyal medyada gündem oldu. İşte o anlar...

Spor 21-11-23 21:12

Husiler İsrailli şirketin gemisini Kızıldeniz'de ele geçirdi! 22 mürettebat bulunuyor

Yemen'deki İran destekli Husilerin İsrailli bir şirketin ortağı olduğu gemiyi Kızıldeniz'de ele geçirdiği belirtildi. Galaxy Leader isimli gemide 22 mürettebat bulunduğu bildirildi.

Haber 19-11-23 17:35

Su ve rüzgar geçirmez, üçü bir arada The North Face mont indirimde

Kışın dondurucu soğuklardan etkilenmemek için kaliteli bir mont olmazsa olmaz. Birçok özelliği bir arada bulunduran, fonksiyonel bir mont arayışındaysanız Gülümseten Kasım Fırsatları indirimlerine mutlaka göz atmalısınız. Binlerce üründeki dev indirimler içinde yıldız gibi parlayan bir ürünle karşınızdayız: Su ve rüzgar geçirmez özelliğiyle öne çıkan The North Face M Quest Triclimate J Outdoor 3'ü Bir Arada Mont 815 TL indirimle satışta. İşte detaylar!

Haber 16-11-23 14:34

Her hareketi ayrı olay! Penaltının başına geçen Cristiano Ronaldo 'bismillah' çekti

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da top koşturan Cristiano Ronaldo, EURO 2024 Elemeleri J Grubu’nda Portekiz'in Slovakya ile karşılaştığı maçta penaltı kullanmak için topun başına geçerken vuruş öncesi besmele çekmesi gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-10-23 09:51

0 kan grubuna göre beslenme listesi: 0 pozitif ve nehatif kan grubu ne yemeli?

0 (sıfır) kan grubuna göre beslenme Dr. Peter J. D'Adamo tarafından önerilen kan gruplarına özgü beslenme yaklaşımının bir parçasıdır. Bu teori, 0 kan grubuna sahip bireylerin vücutlarının belirli gıdalara ve besin maddelerine nasıl tepki verdiğini anlamak amacıyla kan grubunu temel alır. 0 kan grubu, diğer kan gruplarından farklı antijenlere sahip olup bu nedenle beslenme gereksinimleri de farklıdır.

Haber 30-09-23 01:54

B kan grubuna göre beslenme listesi: B pozitif ve nehatif kan grubu ne yemeli?

B kan grubuna göre beslenme Dr. Peter J. D'Adamo tarafından önerilen kan gruplarına özgü bir beslenme yaklaşımının bir parçasıdır. Bu teori, B kan grubuna sahip bireylerin vücutlarının belirli gıdalara ve besin maddelerine nasıl tepki verdiğini anlamak amacıyla kan grubunu temel alır. B kan grubu, diğer kan gruplarından farklı bir antijene sahiptir ve bu nedenle beslenme gereksinimleri de farklılık gösterebilir.

Haber 30-09-23 01:43

A kan grubuna göre beslenme listesi: A pozitif ve negatif kan grubu ne yemeli?

Kan grubuna göre beslenme Dr. Peter J. D'Adamo tarafından geliştirilen bir beslenme yaklaşımıdır ve insanların kan gruplarına göre hangi gıdaların sağlıklı ve uygun olduğunu belirlemeye odaklanır. Bu teori farklı kan gruplarının genetik yapısının farklı olduğunu ve bu nedenle belirli gıdalara farklı tepkiler verdiğini öne sürer. Peki, A kan grubuna sahip kişiler nasıl beslenmeli?

Haber 30-09-23 01:20

Kan gruplarına göre beslenme nasıl olmalı? Hangi kan grubu hangi besinleri tüketmeli?

Kan gruplarına göre beslenme Dr. Peter J. D'Adamo tarafından geliştirilen ve popülerlik kazanan bir beslenme yaklaşımıdır. Bu teoriye göre her bireyin kan grubuna göre belirli besinleri tüketmesi sağlık açısından daha faydalı olabilir. D'Adamo'ya göre kan grubu bir kişinin sindirim sistemi ve bağışıklık sistemi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve bu nedenle belirli kan grupları için önerilen yiyecekler farklılık gösterir.

Haber 30-09-23 00:19

Portekiz'den rekor galibiyet! Tarihe geçtiler

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri, bugün D ve J gruplarında oynanan 5 maçla devam etti. A Milli Futbol Takımı’nın BAY geçtiği haftada D grubunda Hırvatistan, konuk olduğu Ermenistan’ı 1-0 ile geçerken, Letonya sahasında Galler’e 2-0 mağlup oldu. J grubunda ise Portekiz, Lüksemburg’u 9-0’lık skorla farklı mağlup ederek elemelerde rekor kırdı.

Spor 12-09-23 07:09

Fiyatı 816 TL'ye düştü! Rahatlığın diğer adı Adidas Galaxy QK Ayakkabı'da büyük indirim

İnce detaylarıyla dikkat çeken ve tarzıyla fark yaratan Adidas GALAXY QK şimdi kaçırılmayacak bir indirim fırsatıyla karşınızda! Sadece şıklığıyla değil aynı zamanda konforuyla da öne çıkan bu ayakkabı spor yaparken veya günlük hayatta rahatça kullanabileceğiniz bir seçenek sunuyor. Sağladığı avantajların yanında uygun fiyatıyla da sizlere mükemmel bir alışveriş imkanı sunan bu indirim gardırobunuza stil katmak isteyen her kadının ihtiyaçlarını karşılıyor. Haydi bu fırsatı kaçırmayın!

Haber 16-08-23 14:53

Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” daha vizyona girmeden heyecanlandırdı! “İçinde bulunduğum en iyi film”

II. Dünya Savaşı döneminde atom bombasının mucitlerinden olan J. Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi dünya prömiyerinin ardındna övgü dolu yorumlar topladı. 21 Temmuz’da vizyona girmesi beklenen filme bir övgü de oyuncu Robert Downey Jr.’dan geldi. Usta oyuncu “Şimdiye kadar oynadığım en iyi film” yorumunu yaptı.

Trend 15-07-23 15:46

Fiyatı 711 TL'ye düştü! Çok satan Adidas ayakkabıda indirim

Ayağınızda yokmuşçasına rahat, nefes alabilen, dayanıklı bir ayakkabı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Modern tasarımıyla binlerce kişinin gözdesi olan, dayanıklılığı ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Adidas GALAXY 6 M Ayakkabı kısa süreliğine indirimde! Kendinizi ya da sevdiklerinizi şımartmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın, deriz.

Haber 21-06-23 14:06

Kritik maç öncesi Lüksemburg'da kriz! Futbolcular kazan kaldırdı, milli takım kampını terk etti...

EURO 2024 Elemeleri J Grubu dördüncü maçında Bosna Hersek'i konuk edecek olan Lüksemburg'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geride kalan 3 maçta topladığı 4 puanla 3. sırada yer alan Lüksemburg'da teknik direktör Luc Holtz ile futbolcular arasında gerilim yaşandı. Daha önce de birçok futbolcunun Holtz'dan memnun olmaması nedeniyle bıraktığı Lüksemburg Milli Takımı'nda yıldız isimler Gerson Rodrigues ve Vincent Thill de kamptan ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 19-06-23 20:04

Futbol dünyası bunu konuşuyor! Hakemle birlikte VAR monitörüne gitti, oyundan atıldı

Amerika Birleşik Devletleri ligi MLS'de oynanan Houston Dynamo Los Angeles Galaxy mücadelesinde sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Karşılaşmanın hakemi bir pozisyonun ardından VAR monitörüne giderken, onunla birlikte pozisyonu izleyen oyuncu oyundan atılarak takımını 10 kişi bıraktı. İşte detaylar...

Spor 12-04-23 11:08

ABD'nin Utah eyaletinde dikkat çeken yasak! 18 yaşın altındakiler...

ABD’nin Utah eyaletinin Valisi Spencer J. Cox eyalet çapında reşit olmayanların TikTok, Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarını ailesinden izinsiz kullanmalarını yasakladı. Vali Cox, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada sosyal medyanın reşit olmayanlarda psikolojik rahatsızlıkları artırdığını vurguladı.

Haber 24-03-23 13:34

Cristiano Ronaldo Portekiz formasıyla rekorlara doymuyor! 4-0'lık Lihtenştayn galibiyetiyle milli takım tarihine geçti

EURO 2024 Elemeleri J Grubu ilk maçında sahasında Lihteştayn ile karşılaşan Portekiz'de yıldız isim Cristiano Ronaldo karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, rekor üstüne rekor kırdı. 4-0'lık mücadelede takımının 2 golünü kaydeden Ronaldo, kırılması zor rekorlara imza attı. İşte detaylar...

Spor 24-03-23 07:31

Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler? Daniel Radcliffe, Harry Potter efsanesiyle geri dönüyor!

Yeni Harry Potter filminin ne zaman vizyona gireceği basında yer alan haberlerin ardından merak konusu olurken, serinin fanları ünlü oyuncu Daniel Radcliffe'ın kadroda olup olmadığını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. J. K. Rowling'in kitabından uyarlanan efsane film serisine dair sosyal medyada ve basında yeni iddialar yer aldı. Peki, Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek? Yeni Harry Potter filminin oyuncuları kimler?

Trend 20-02-23 14:06

65/1-j trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 65/1-j trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafikte, yayalar ve sürücüler belirli bir kural dizisine göre hareket etmek zorundadır. Trafik kurallarına göre hareket etmeyen bireyler, hem kendisini hem de karşısındaki kişileri tehlikeye atmış olur. Trafik kurallarına uymayan kişiler için kanunlar tarafından konulmuş trafik cezaları bulunmaktadır. 65/1-j trafik cezası kurala uymayan bireylere uygulanan bir cezadır. 65/1-j Trafik cezası nedir? 65/1-j trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Haber 02-02-23 14:53

Cinsel organından prezervatife sarılı muz çıktı! Doktorları bile şaşkına çeviren adam kendisini “Öfke nöbeti” diyerek savundu

Cureus Journal of Medical Science'da radyolog Rosarie Tudas, Karan Rao, Yashant Aswani ve Iowa Üniversitesi'nden cerrah Luis J. Garcia tarafından yayınlanan bir makalede ilginç tıbbi bir olaya yer verildi. İsmi açıklanmayan 34 yaşındaki bir adamın cinsel organından prezervatife sarılmış bir şekilde muz çıkartıldı. Cerrahi operasyonun sonrasında taburcu edilen adam olayı öfke nöbeti sırasında yaptığını söyledi.

Trend 30-01-23 09:00

Amerikalı ünlü rapçi, Türk fenomen Leventcan Ülkebay’ı böyle dolandırdı! Fotoğraflarını çekip paylaştı ama parasını ödemedi

Amerikalı rap sanatçısı Ronny J, sosyal medya hesabı üzerinden mesajlaştığı tasarımcı Leventcan Ülkebay’a bir ayakkabı sipariş etti. Sosyal medyadan yaptığı ayakkabı tasarımı paylaşımları sayesinde kısa sürede popüler olmayı başaran Ülkebay ise ünlü sanatçı için tasarladığı ayakkabıyı Miami’ye göndermesine rağmen ayakkabı karşılığı olan 800 Doları (yaklaşık 15 bin 46 TL) alamadığını iddia etti.

Trend 25-01-23 10:50

61/1-j trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 61/1-j trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik cezaları hayatın her yerinde karşılaştığımız yasal yaptırımlardan biridir. Trafik cezaları aracın içerisindeyken sürücüye kesilebilir veya sürücü daha sonra aracına ceza kesildiğini öğrenebilir. Trafik cezalarından biri olan 61/1-j kodu da belirli durumda ceza kesilebileceğini ifade eder. Maddede belirtilen durum saptandığında 61/1-j koduyla ceza kesilir. Sık karşılaşılan 61/1-j trafik cezasının ihlal konusu nedir?

Haber 13-01-23 13:47

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Aralarında sözde Cudi Dağı bölge sorumlusu da var... 3 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "J-SİHA ve KKK.lığı Atak Taarruz Helikopterlerinin destek verdiği, JÖH ve Jandarma Komando timleri ile Güvenlik Korucularının katılımıyla icra edilen operasyonda yaşanan silahlı çatışma sonucu, birisi Cudi Dağı Bölge sorumlusu olmak üzere 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Haber 17-12-22 17:35

Katar 2022 Dünya Kupası'nda BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie

Katar 2022 Dünya Kupası açılış töreninde sahne alacak isimler belli oldu. BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi yıldız isimler performans sergileyecek.

Magazin 19-11-22 14:17
BTS

Teröriste bombayı verip kaçmış! 'İstiklal' saldırısında Başının çaresine bak detayı: Kritik isimler de yakalandı

İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıda bombayı bırakan teröristin Suriye uyruklu Ahlam Albashır olduğu belirlenmiş, Albashır'a bombayı verenin ise firari şüpheli B. olduğu ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili gözaltıların sayısı 50'ye yükselirken B.'yi kaçmak üzere Edirne'ye götüren Ammar J. ve Ahmet J. de gözaltına alındı. Ahlam Albashır ve B.'yi saldırı günü Beyoğlu'na bırakan kişi de ortaya çıktı. Öte yandan B.'nin Albashır'a saldırıdan sonra "Başının çaresine bak" dediği ortaya çıktı.

Haber 15-11-22 12:11

Samsung Galaxy J7 ekran görüntüsü alma nasıl yapılır? Samsun Galaxy J7 ekran görüntüsü SS nasıl alınır?

Samsung Galaxy J7 ekran görüntüsü alma ve kaydetme işlemi birçok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Samsung Galaxy J7'ler ile ekran görüntüsünü pratik bir şekilde saniyeler içinde alabilirsiniz. Samsung Galaxy J7 ekran görüntüsü alma nasıl yapılır?

Haber 12-10-22 09:46

Geleceğe Dönüş’ün efsane isimleri Michael J Fox ve Christopher Lloyd yıllar sonra bir araya geldi! Hayranlarını duygulandıran anlar

Efsane bilimkurgu film serisi Geleceğe Dönüş’ün yıldızları Christopher Lloyd ve Michael J. Fox, 37 yıl sonra ilk kez Comic Con Festivali’nde bir araya geldi. Geleceğe Dönüş (Back To The Future) filminin unutulmaz iki efsane karakteri Marty McFly ile Doktor Emmett Brown'un buluşması hayranlarını duygulandırdı. Salonu dolduranlar ünlü oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı. Fox, ilerleyen Parkinson hastalığının etkilerine rağmen neşesiyle dikkat çekti.

Magazin 10-10-22 20:00

Geleceğe Dönüş’ün yıldızı açık açık yaşadıklarını anlattı ve uyardı! Geleceğe Dönüş filminin yıldızlarının son hali! Parkinson belirtileri

Geleceğe Dönüş filmiyle unutulmazlar arasına adını yazdıran Michael J. Fox, Parkinson hastalığının en ünlü ve etkili yüzlerinden biridir. Yaklaşık 30 yıldır Parkinson ile yaşayan oyuncu, verdiği bir röportajda Parkinson hastalığının görmezden gelinmemesi gereken belirtilerini kendi yaşadıkları üzerinden anlattı.

Haber 04-10-22 23:09

Son Dakika: MSB acı haberi duyurdu! 1 asker şehit

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı Uzm. J. VII. Kad. Çvş. Hüseyin Cerit'in şehit olduğunu duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 03-10-22 18:49

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 1. BÖLÜM İZLE! Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisi J. R. R. Tolkien'in The Hobbit ve The Lord of the Rings eserlerindeki olaylardan binlerce yıl öncesini işliyor. Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark ve Ismael Cruz Córdova gibi oyuncuların rol aldığı dizi 2 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geldi. Birçok kişi internette "Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 1. bölüm izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Magazin 02-09-22 13:39

Samsung'un yeni ürünlerinin ön siparişleri Amazon Türkiye üzerinden alınmaya başlandı

31 Ağustos’a kadar devam edecek ön sipariş döneminde Amazon.com.tr müşterileri, Samsung’un yeni Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 katlanabilir akıllı telefonlarının, Galaxy Watch5 ile Watch5 Pro akıllı saatlerinin ve Buds2 Pro kulaklığının ön siparişlerini verebilecek

Yurthaber 16-08-22 13:26

Son model telefonların pil ömrü savaşı! Peki kim kazandı?

Akıllı telefonlarıyla ilgili en büyük şikayetlerden biri pil ömrü. Bir YouTube kanalı ise, 2022'nin en güçlü telefonlarını pil ömrü testinden geçirdi. Söz konusu pil ömrü testine iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy S22 Ultra, Xiaomi 12S Ultra ve OnePlus 10 Pro sokuldu. Testin sonucu ise birçok kişiyi fazlasıyla şaşırttı.

Haber 15-08-22 15:57

Beklenen oldu! Samsung Galaxy Z Fold4, Z Flip4, Galaxy Watch 5 ve daha fazlası görücüye çıktı: İşte fiyatları

Samsung Galaxy Unpacked 2022 etkinliği resmen gerçekleşti. Etkinlikte katlanabilir akıllı telefonlar Samsung Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 tanıtıldı. Samsung Galaxy Z Fold4’ün ve Galaxy Z Flip4’ün özelliklerinde bazı geliştirmeler yapıldığı görüldü. Etkinlikte Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro akıllı saatlerle birlikte kablosuz kulaklık Galaxy Buds2 Pro da duyuruldu. İşte Galaxy Unpacked 2022 etkinliğinde görücüye çıkan her şey ve fiyatları!

Haber 10-08-22 17:54

Samsung, Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4'ü tanıttı

Galaxy Z Flip4, Z Fold4 ve Buds2 Pro, 10 Ağustos'tan itibaren ön siparişe açılacak - Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkanı TM Roh: - "Yeni Galaxy Z serisinin gelişmiş kişiselleştirme özelliği ve ileri teknolojisiyle herkes için yepyeni imkanların kapısını aralıyoruz"

Yurthaber 10-08-22 17:40

Samsung, yeni Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro'yu tanıttı

Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkanı Dr. TM Roh: - "Samsung'un çığır açan BioActive Sensörü sayesinde, kullanıcılar Galaxy Watch5 ile sağlıkla ilgili bilgilere ilişkin bugüne kadar en kapsamlı ve önemli verilere erişebilecek"

Yurthaber 10-08-22 16:53

James Webb Teleskobu, Cartwheel Galaksisi’ni görüntüledi! Dünya'dan 500 milyon ışık yılı uzaklıkta

Uzaya gönderilmiş en güçlü teleskop olan James Webb Uzay Teleskobu dünyadan yaklaşık 500 milyon ışık yılı uzaklıktaki Araba Tekeri Galaksisi'nin (Cartwheel Galaxy) görülmemiş bir görüntüsünü paylaştı. ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) ve Avrupa Uzay Ajansı (ESA) James Webb Uzay Teleskobu'ndan elde edilen en son görüntüleri yayınladı. Chartwheel Galaksisi’nin, Sculptor takımyıldızında yer aldığı ve Dünya'dan yaklaşık 500 milyon ışık yılı uzaklıkta bulunduğu belirtildi.

Haber 02-08-22 23:13

Bodrum'daki yat merak konusu oldu! Dünyanın en büyüklerinden, gören bir daha bakıyor

Dünyanın en büyük 3 tekneli yatlarından “Galaxy of Happiness” Muğla'nın Bodrum ilçesine demirledi. Yalıkavak Tilkicik Koyu’na demirleyen uzay mekiğini andıran yat, ilgi çekti. Güncel değerinin ise 33 milyon dolar olduğu tahmin edilen yatı gören bir daha bakarken, sahibi merak konusu oldu.

Haber 02-08-22 16:09

Bir telefondan beklediğiniz her şeyi fazlasıyla sunan Samsung Galaxy A33 ve özellikleri

Yüksek performans sağlayan, uzun ömürlü, en önemlisi de rakiplerine göre daha uygun fiyatlı bir akıllı telefon arayanlar burada mısınız? Gün geçtikçe teknolojik cihazlarıyla seviye atlayan Samsung'un A33 modelini sizler için inceledik. Ürünün teknik özelliklerini, sunduğu avantaj ve dezavantajlarının yanı sıra kullanıcılarından ne gibi yorumlar aldığını öğrenmek istiyorsanız Samsung A33 incelemesine başlayabiliriz!

Haber 27-07-22 13:58

Çocukluk arkadaşlarının buluşmasında ortalık kan gölüne döndü! Ölmek istemiyorum abla, kurtar beni

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde meydana gelen olayda, çocukluk arkadaşlarının evdeki buluşması kanlı sonlandı. 17 yaşındaki C. J. P., 18 yaşındaki arkadaşı Atakan Ateş'in evine ziyarete gittiği sırada arkasından yaklaşarak boğazını bıçakla kesti. Ortalık kan gölüne dönerken C. J. P., 4. kattaki evden atlayarak kaçmaya çalışırken yaralandı. Ölümle burun buruna gelen ve kanlar içinde yardım istemek üzere can havliyle kendini dışarı atan Ateş'in yardımına ise kasap Saliha Arslan koştu.

Haber 26-07-22 17:11

Daha ucuza katlanabilir telefon geliyor! İşte fiyatı

Katlanabilir akıllı telefonların birçoğu hala standart akıllı telefonlardan daha yüksek fiyata satılıyor. Ancak yeni bir raporla birlikte Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip gibi iki farklı katlanabilir telefon serisi bulunan Samsung'un daha ucuz bir katlanabilir telefon çıkarmaya çalıştığı öne sürüldü. İddialara göre telefonun fiyatı 800 doların altında olacak.

Haber 29-06-22 16:21

Samsung Galaxy S22 serisiyle en karanlık ortamlarda dahi mükemmel kamera deneyimi

Galaxy S22+ ve S22, 50 MP ana kamera, 10 MP telefoto lensler ve 12 MP ultra geniş lenslerle donatıldı

Yurthaber 21-06-22 13:02

Tanıtılmadan önce gerçek dünyada! Samsung Galaxy Z Flip 4 sızdırıldı: Herkes bu noktaya dikkat çekti

Ağustos'ta tanıtılacak Samsung Galaxy Z Flip 4'e ait olduğu söylenen bazı fotoğraflar sızdırıldı. Samsung'un katlanabilir yeni telefonu olacak Galaxy Z Flip 4'ün özellikleri hakkında yapılan dedikoduların ortasında gelen fotoğraflar birçok kişiyi şaşırttı. Herkes Galaxy Z Flip 4'e ait olduğunu varsayarak fotoğraflardaki tek bir noktaya dikkat çekti. Eğer fotoğraflar da Galaxy Z Flip 4'e aitse cihaz tanıtılmadan önce gerçek dünyada ortaya çıkmış oldu.

Haber 13-06-22 12:15

“ABD’nin Moskova Büyükelçiliği Kapatılmamalı”

ABD’nin Moskova Büyükelçisi John J. Sullivan, ABD’nin Moskova’daki büyükelçiliğinin kapatılmaması gerektiğini, iki nükleer gücün irtibatta kalmaya devam etmek zorunda olduklarını söyledi

Haber 06-06-22 21:16