Joe Kaeser Haberleri

ABD Başkanı Biden'dan bir gaf daha: Özgürlük mü demokrasi mi?

2021 yılında göreve başlayan ABD'nin 46. Başkanı Joe Biden, bu zamana kadar yaptığı gaflarla sürekli gündemi meşgul etti. Son olarak Pennsylvania'daki bir seçim mitinginde konuşan Biden'dan tuhaf bir gaf daha geldi.

Haber 2024-04-22 10:32:46

Beyaz Saray'da sinirler böyle yatıştı! Yürekler ağza geldikten sonra Joe Biden da derin bir nefes almış: İsrail'i yok edeceklerdi

Dünyanın diken üstünde olduğu akşam en büyük paniği yaşayanlardan biri de ABD Başkanı Joe Biden ile çevresiydi! İran'ın "Gerçek Vaat" operasyonunun düğmesine basmasıyla İsrail'e gökten füzeler yağarken Biden anlık olarak takipteydi. O anlarda Beyaz Saray'da derin bir gerginlik hakimdi, Joe Biden ve odadakilerin derin bir nefes aldığı anı üst düzey yetkili anlattı.

Haber 2024-04-15 10:35:02

Biden ve Netanyahu'ya açık açık söyledi: İran'a karşı saldırı olursa destek vermeyiz!

ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e İHA saldırısının ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü. Biden görüşmede ABD'nin İsrail'e yönelik desteğini bir kez daha vurgularken; saldırıyı "olabilecek en güçlü şekilde" kınadıklarını iletti. Biden Netanyahu'ya, ABD'nin İsrail'in İran'a yönelik herhangi bir yanıt niteliği taşıyan saldırısına ise karşı çıkacağını belirtti.

Haber 2024-04-14 08:35:52

Orta Doğu'da tansiyon yükseldi! Sürpriz gelişme: Biden tatilini yarıda kesti, Washington'a dönüyor

İsrail'in İran konsolosluğuna yönelik saldırısı sonrasında İran'dan misilleme açıklamaları gelmişti. Orta Doğu'da tansiyon bir anda yükselirken ABD istihbaratı, İran'ın saldırısını en geç bu akşama kadar gerçekleştireceğini öne sürmüştü. ABD Bakanı Joe Biden ise İran'ın olası saldırısı için 'Yapma' çağrısında bulunurken hafta sonu tatili için Washington'dan ayrılmıştı. Gazeteci Hüseyin Günay, Biden'ın Orta Doğu'daki gelişmelerden dolayı tatilini yarıda kesip Washington'a döndüğünü açıkladı.

Haber 2024-04-13 19:59:48

Orta Doğu'da savaş artık an meselesi! İran'dan ABD'ye zehir zemberek sözler... 'Uzak durmazsanız'

İsrail'in İran'a yönelik saldırısı sonrası bölgede tansiyon bir türlü durulmuyor. İran'ın İsrail'e saldırmasının an meselesi olduğunu belirten ABD, İran'ın en geç bu akşama kadar saldırı düzenlemesini bekliyor. ABD Başkanı Joe Biden'dan konuya ilişkin bir açıklama gelirken, ABD savaş gemileri de bölgeye intikal etmeye başladı. ABD'nin bu hareketliliğine İran'dan yanıt ise gecikmedi. İran'ın yanıtı çok sert oldu!

Haber 13-04-24 10:06

Olası İran saldırısı öncesi bölgede tansiyon yükseldi! Haberler peş peşe geldi

İsrail'in İran'a yönelik saldırısı Orta Doğu'da tansiyonu yeniden yükseltti. ABD medyası bugün ya da en geç yarın akşam İran'ın saldırabileceğini ifade ederken Hizbullah, İsrail'e çok sayıda roket fırlattı. Öte yandan Yemen'de bulunan ABD uçak gemisi USS Dwight D. Eisenhower Kızıldeniz'de kuzeye doğru harekete geçti. ABD Başkanı Joe Biden'dan da sıcak gelişmelerle ilgili ilk açıklama geldi.

Haber 12-04-24 21:49

Biden'dan Netanyahu'ya Gazze için anlaşma çağrısı! 'Acil ateşkes gerekli'

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "Gazze'de acil ateşkesin gerekli olduğunu" ve "İsrail'in gecikmeden anlaşmaya varması gerektiğini" söyledi.

Haber 04-04-24 21:31

Seçim öncesi para yağdı! Dünyaca ünlü isimler de yalnız bırakmadı: Biden ile fotoğraf çektirmek 100 bin $!

Türkiye gibi ABD de seçim atmosferinde ama arada büyük farklar var. ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmek 500 bin dolar oldu! Biden'ın katıldığı seçim etkinliğinde aynı fotoğraf karesinde yer almak içinse 100 bin dolar ödenmesi gerekti. Etkinliğin yapıldığı binanın çevresine kum dolu 20 kamyon konuşlandırıldı. Etkinliğe dünyaca ünlü isimlerin katılması kadar Donald Trump detayı da dikkat çekti.

Haber 29-03-24 08:45

ABD, Tiktok'un geleceğini tartışıyor! Temsilciler Meclisi’nden yasaklanmasına dair ilk onay geldi

ABD Başkanı Joe Biden'ın TikTok'a ilişkin açıklaması, sosyal medya platformunun ülkedeki geleceği ile ilgili tartışmaların yaşanmasına yol açmıştı. ABD Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance’ın sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’de yasaklanmasına dair ilk onay verildi. ByteDance, TikTok'un ABD'deki varlıklarını satmadığı takdirde platform ABD'de yasaklanacak.

Haber 13-03-24 18:29

Dünya o anları konuşuyor: Biden'dan Meloni'ye samimi karşılama

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da İtalya Başbakanı Meloni'yle görüştü. Toplantı sonrası iki lider oval ofiste ayaküstü sohbet ederken, Biden'ın Meloni'ye yaptığı hareket uluslararası basında gündem oldu.

Haber 03-03-24 09:37

ABD Başkanı Biden açıkladı: Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacağız

ABD Başkanı Joe Biden, ilerleyen günlerde, Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacaklarını ve bölgeye daha fazla insani yardım ulaştırılabilmesi için İsrail ile yakın temasta olduklarını açıkladı.

Haber 01-03-24 23:59

İsrail'in yardım bekleyenlere yönelik katliamının görüntüleri ortaya çıktı!

İsrail'in Gazze'de gıda yardımı bekleyen kalabalığın üstüne ateş açması sonucu 104 kişi Filistinli hayatını kaybederken, 760 kişi ise yaralandı. O katliama dair görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden'dan ateşkese yönelik açıklama geldi.

Haber 29-02-24 18:18

Tepki çeken görüntüler! Biden dondurma yerken açıkladı: ‘İsrail, Ramazan ayında Gazze'deki eylemlerini durduracak!’

Son dakika haberi: İsrail-Filistin savaşında ateşkes için çabalar sürerken önemli bir açıklama ABD Başkanı Joe Biden'dan geldi. Biden'ın Gazze'de ateşkesin 4 Mart'a kadar uygulanmasını umduğunu söylediği anlar ise tepki çekti. Biden, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili bu açıklamasını dondurma yerken yaptı. İşte o anlar...

Haber 27-02-24 09:05

ABD ile Rusya arasında 'küfür' krizi! Biden'in dünyayı şaşırtan sözlerine Putin'den yanıt geldi

ABD Başkanı Joe Biden'in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e küfretmesi iki ülke arasında gerilime neden oldu. Putin'i "çılgın bir o... çocuğu" olarak adlandıran Biden'in sözlerine Kremlin'den sert yanıt geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "küstahça" ve "utanç verici" olduğunu söylerken, Medvedev ise Biden için 'bunamış' ifadesini kullandı. Rusya lideri Putin ise Biden'in sözlerine 'kabalık' olarak değerlendirdi.

Haber 22-02-24 20:45

Biden'dan Putin ağır hakaret!

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco'daki bir bağış toplama etkinliğine katıldı. Biden, Rus devlet başkanı Vladimir Putin'e o.... çocuğu dedi.

Haber 22-02-24 11:06

Biden kimyasal felaket sonrası Cahit Aral'dan rol çaldı! Zehirli olmadığını göstermek için...

ABD'nin Ohio eyaletinde geçtiğimiz sene meydana gelen tren kazasında bölgeye kimyasal madde yayılmıştı. Olayın yıl dönümünde East Palestine bölgesine ziyarete gelen ABD Başkanı Joe Biden, endişeli halkı teskin etmek için bir bardak su ve kahveyi yudumlayarak içti. Bölge halkı suyun temiz olduğu konusunda şüpheli. Biden'ın bu tutumu, 1986 yılında meydana gelen Çernobil felaketi sonrası Karadeniz'de yaşayan halkı yatıştırmaya çalışan Sanayi Bakanı Cahit Aral'ı akıllara getirdi.

Haber 17-02-24 12:57

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlaması kana bulandı! Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 21 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bu konuyla ilgili Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı.

Spor 15-02-24 14:56

Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, Başkan Biden'a çağrı yaparak açıkladı: 'ABD ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya'

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, ABD'nin ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, detayını vermediği konuyla ilgili olarak Başkan Joe Biden'ın tüm bilgi ve belgeleri Kongre ile paylaşması gerektiğini bildirdi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ise konuyla ilgilendiklerini ve ilgili Temsilciler Meclisi komite üyeleriyle perşembe günü görüşeceğini bildirdi.

Haber 14-02-24 21:50

İsrail'in Gazze'deki katliamları hız kesmeden devam ediyor! Refah'ta ambulanslar yetersiz kalıyor... Dünyadan tepki yağıyor

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyinde, Mısır sınırına yakın bölgesi Refah şehrine düzenlediği saldırılarda yararlıları taşımak neredeyse imkansız hale geldi. Ambulansların yetersiz kaldığı Refah'taki İsrail katliamına da dünyadan tepki yağmaya başladı. ABD Başkanı Joe Biden dahi Netanyahu'yu Refah konusunda uyardı.

Haber 12-02-24 11:31

Beşiktaş transferin son gününde iki bomba birden patlattı! Al-Musrati ve Ernest Muci resmen Beşiktaş'ta!

Beşiktaş transferde son gün bombasını patlattı. Daha önce Svensson ve Joe Worrall'ı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, transfer döneminin bitimine saatler kala Ernest Muci ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Bu transferin yanında Braga'nın ön liberosu Al Musrati de KAP'a bildirildi.

Spor 09-02-24 15:48

Sofia Vergara 26 milyon dolarlık malikanesini gezdirdi! Yatak odası açıklamasıyla olay oldu: Seksi ve özel

"Modern Family" dizisiyle tanınan Sofia Vergara, meslektaşı Joe Manganiello ile evliliğini kısa süre önce bitirmişti. Oyuncu son olarak bir YouTube programı için milyonlarca dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. Evindeki odaları ve bahçesini tek tek gezdiren Vergara, yatak odasıyla ilgili "Odam harika görünüyor ve seksi bir oda" dedi.

Magazin 07-02-24 14:57

Son dakika| Beşiktaş, Joe Worrall'ın transferini açıkladı

Nottingham Forest, Joe Worrall'ın satın alma opsiyonuyla Beşiktaş'a sezon sonuna dek kiralandığını açıkladı.

Spor 05-02-24 20:56

Beşiktaş’ın yeni transferi Joe Worrall, Trabzonspor maçını tribünden takip etti

Beşiktaş’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest ile anlaşmaya vardığı 27 yaşındaki savunma oyuncusu Joe Worrall, Trabzonspor maçını tribünden takip etti.

Spor 04-02-24 20:45

Beşiktaş'ta beklenen stoper transferi mutlu sonla bitti! Nottingham Forest forması giyen İngiliz oyuncu Joe Worrall sezon sonuna kadar kiralandı

Beşiktaş, Joe Worrall transferi için Nottingham Forest ile anlaşma sağladı. İngiliz stoperi sezon sonuna kadar kiralayan siyah-beyazlılar, Nottingham Forrest kulübüne kiralama bedeli ödemeyecek.

Spor 04-02-24 18:06

Biden onayladı! Filistinlilere şiddet uygulayan Yahudi yerleşimcilere yaptırım

ABD Başkanı Joe Biden, Filistin’in Batı Şeria bölgesinde Filistinlilere şiddet uygulayan Yahudi yerleşimcilere yaptırım uygulanmasına izin veren kararnameyi onayladı. Yaptırım listesine girenlerin ABD'deki varlıkları dondurulacak, vize alamayacak.

Haber 01-02-24 20:52

SON DAKİKA | Ürdün'deki saldırı sonrası Biden'dan açıklama: Orta Doğu'da daha geniş bir savaşa...

Ürdün'de geçtiğimiz günlerde Suriye sınırındaki bir ABD üssüne İHA ile saldırı düzenlenmişti. 3 askerin öldüğü, 34 askerin yaralandığı saldırı sonrasında İran yanlısı Şii bir grup saldırıyı üstlenmişti. Bu saldırı ile birlikte ABD'nin nasıl bir hamle yapacağı gündem olmuştu. Beklenen açıklama ABD Başkanı Joe Biden'dan geldi.

Haber 30-01-24 19:10

Teksas'taki kriz sonrası Biden'dan açıklama! Acil durum yetkisi verilecek: 'Hemen kapatacağım'

ABD'de son günlerde Meksika üzerinden gelen göçmenlerle ilgili yaşanan krize ilişkin ABD Başkanı Joe Biden yeni bir açıklama yaptı. Biden, hükümetin Kongre'ye önerdiği sınır güvenliği tasarısının onaylanması halinde ABD-Meksika sınırını hemen kapatacağını belirtti.

Haber 28-01-24 21:46

Son dakika: Ürdün'de ABD üssüne saldırı! 3 ABD askeri öldü, çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi: Ürdün-Suriye sınırında bir ABD karakoluna yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğü ve 34 askerin yaralandığı belirtildi. Saldırının 'İran destekli radikal militan gruplar' tarafından yapıldığını açıklayan ABD Başkanı Joe Biden "Hiç şüpheniz olmasın tüm sorumlulardan bizim seçtiğimiz bir zamanda ve şekilde hesap soracağız" ifadelerini kullandı.

Haber 28-01-24 19:48

ABD'de Teksas krizi! 25 eyalet bildiri yayınladı! Oklahoma Valisi Stitt, destek için Ulusal Muhafızları gönderiyor

ABD'de Teksas krizi yaşanıyor! Meksika sınırına kaçak göçmenlerin geçişini engellemek için dikenli tel yerleştiren Teksas Valisi, Yüksek Mahkeme'nin kararına uymamış ve ABD sınır devriyesine de izin vermemişti. Olayların ardından ABD'deki 25 eyalet Joe Biden yönetimine karşı çıkarak Teksas'a destek bildirisi yayınladı. Oklahoma Valisi Kevin Stitt ise devam eden sınır anlaşmazlığında Teksas'a destek amacıyla Ulusal Muhafızlarını Meksika sınırına yardıma göndereceğini duyurdu.

Haber 26-01-24 21:54

Türkiye için üst düzey açıklama geldi! Erdoğan'ın imzasından ABD memnun

Dünyanın uzun süredir merakla beklediği kararı Türkiye verdi: İsveç'in NATO'ya katılımı önce Meclis'te, ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla onaylandı. Bunun üzerine ABD Başkanı Joe Biden hızla Türkiye'ye F-16 satışı konusunda önemli bir adım attı. Son olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla ilgili ABD'den üst düzey açıklama geldi.

Haber 26-01-24 09:33

ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışında yeni gelişme! Reuters: Joe Biden, Kongre'ye mektup gönderdi

Reuters, ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye'ye F-16 satışı için Kongre'ye mektup gönderdiğini duyurdu. ABD Dışişleri Bakanlığı da Biden yönetiminin Türkiye'nin F-16 savaş uçağı filosunun modernizasyonunu desteklediği ancak ABD Kongresi’nin bu konuda kilit bir rol oynadığının farkında olduklarını belirtti.

Haber 24-01-24 21:49

Savunma bakanı hastanelik oldu, iddialar ayyuka çıktı! Ne Biden'ın haberi var ne en yetkili kişinin: 'Gizlilik' hamlesi ilk kez açıklandı

ABD'nin günlerdir konuştuğu, Savunma Bakanı Austin Lloyd'un hastaneye kaldırılmasının perde arkasından gün yüzüne çıkan 'gizlilik' detayı dikkat çekti. Pentagon'dan olayla ve Austin'in durumuyla ilgili yapılan son açıklamaya göre bu, Austin yakın zamanda bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Ancak bu durumdan ne ABD Başkanı Joe Biden'ın haberi vardı ne de Austin'in yerine vekalet eden bakan yardımcısının. Ortaya çıkan son detaylar şaşkına çevirdi.

Haber 08-01-24 11:35

Bunun için 2 ev satmışlar... 3 yıllık dünya turu hayali kuruyorlardı! ABD'li turistler 2 aydır Fatih'teki otelde yaşıyor

İstanbul'dan başlaması planlanan ve 3 yıl sürecek dünya turu için iki apartman dairesini satan ABD'li çift Kara ve Joe Youssef ile emeklilik birikimini tur bileti için kullanan Janice Chappelear 2 aydır Fatih'teki bir otelde yaşıyor. Youssef çifti ile Chappelear iddiaya göre anlaştıkları şirketin gemiyi hazır hale getirme konusunda yaşadığı problem nedeniyle hayallerini gerçekleştiremedi. Tur şirketinin masraflarını karşıladığı bir otelde kalan turistler paralarının iade edilmesini bekliyor.

Haber 05-01-24 13:28

Biden'dan operasyon sinyali! Mektup yazdı: 'ABD daha ileri adımlar atmaya hazırdır'

Irak ve Suriye'de ABD üslerine saldırıların artması sonrasında ABD Başkanı Joe Biden harekete geçti. Kongreye bir mektup yazan Biden, "ABD, daha fazla tehdit ya da saldırı olması durumunda gerekli ve uygun şekilde daha ileri adımlar atmaya hazırdır" dedi. İsrail'in 7 Ekim'de Gazze Şeridi'ne saldırılarının başlamasının ardından Irak ve Suriye'de ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin bulunduğu üslere yönelik saldırılar artmaya başlamıştı.

Haber 28-12-23 06:47

Son dakika: İsveç'in NATO üyeliği Dışişleri Komisyonu'nda kabul edildi! ABD yönetiminden açıklama geldi

Son dakika: İsveç’in NATO üyeliği, TBMM Dışişleri Komisyonu’ndan onaylanarak TBMM Genel Kurulu’na iletildi. AK Parti, MHP ve CHP 'Evet' oyu verirken, İYİ Parti ve SP ise 'Hayır' oyu verdi. İsveç’in NATO'ya katılım protokolü TBMM Dışişleri Komisyonu’nda kabul edildi. ABD yönetimi ise İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin teklifin Komisyon'dan geçmesini memnuniyetle karşıladığını ve ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye'ye F-16 satışına olan açık desteğinin sürdüğünü bildirdi.

Haber 26-12-23 19:04

Çin ile ABD savaşın eşiğinde: Çinli liderin 'Tayvan'ı alacağız' açıklaması sonrası ABD harekete geçti!

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, ABD Başkanı Joe Biden'ı San Francisco'daki toplantıda, Tayvan'ı Çin ile yeniden birleştireceği konusunda uyardığı iddia edildi. Yaşanan olay sonrası ABD'li senatörler Çin'e karşı harekete geçmeye çağrılırken, Çin'in yapacağı hamle merakla bekleniyor.

Haber 21-12-23 11:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede Gazze'de kalıcı ateşkesin sağlanmasının ABD’nin tarihi sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Haber 14-12-23 21:06

ABD Başkanı Joe Biden'a büyük şok! ABD Temsilciler Meclisi azil soruşturmasına resmen onay verdi

Cumhuriyetçilerin çoğunlukta olduğu Temsilciler Meclisi, oğlu Hunter Biden'a iş ilişkilerinde avantaj sağladığı iddia edilen ABD Başkanı Joe Biden'a yönelik azil soruşturmasının açılmasına resmen onay verdi. Karar, 221 Cumhuriyetçi vekilin "evet" oyuna karşılık, 212 Demokrat vekilin "hayır" oyuna karşılık alındı. Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2016-2020 dönemindeki görevi sırasında iki kez azil istemiyle Temsilciler Meclisinde suçlanmış, ancak Senatodaki oylamalarda aklanmıştı.

Haber 14-12-23 06:31

ABD Başkanı Biden: İsrail Gazze konusunda dünyanın desteğini kaybetmeye başladı

İsrail, Gazze'de dünyanın gözü önünde çocuk, bebek, sivil demeden katliama devam ederken, ABD Başkanı Joe Biden'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. İsrail'in Gazze konusunda dünyanın desteğini kaybetmeye başladığını söyleyen Biden Netanyahu'nun uzun vadeli bir çözüm için hükümetini değiştirmesi gerektiğini söyledi.

Haber 12-12-23 23:10

Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, Beni öldürmeye çalışıyorlar dedi ve amaçlarını açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, Moby Pod adlı programa konuk oldu. Hunter Biden öldürüleceğini iddia etti.

Haber 09-12-23 11:39

Biden'dan sert uyarı: Rusya'yla savaşmak zorunda kalırız

ABD Başkanı Joe Biden ile Kongre'yle arasındaki Ukrayna'ya bütçe ayrılması konusundaki kriz derinleşiyor. Kongre'den talep bütçeyi alamayınca çıkmaza girdi. Ukrayna'ya bütçe çıkartma konusunda istediğini alamayan Biden, Senato'ya sert bir uyarıda bulunarak, "Rusya'yla savaşmak zorunda kalırız" ifadelerini kullandı.

Haber 08-12-23 10:05

Gündem olan anlar! Trump destekçileri tarafından böyle kutsandı

ABD eski başkanı Donald Trump, mevcut ABD başkanı Joe Biden karşısında başkanlık yarışının en güçlü adayı konumunda. Trump, destekçileri tarafından dualarla kutsandı. İlginç görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 05-12-23 10:08

Biden'dan skandal gaf! Dünyayı havaya uçuracak bir kodum var diyerek övündü...

ABD Başkanı Joe Biden göreve geldiğinden beri skandal gaflarıyla gündemden düşmüyor. Biden bu sefer de Colorado'daki dünyanın en büyük yel değirmeni fabrikasını ziyareti sırasında nükleer silah şakası yaptı.

Haber 30-11-23 12:24

Biden, dünyaya böyle duyurdu! Ateşkes açıklaması: 'Böyle bir ihtimal var'

İsrail ve Hamas arasında dün sabah itibarıyla ateşkes ilan edilmiş ve akşam saatlerinde ilk esir takası yapılmıştı. ABD Başkanı Joe Biden, ateşkesin uzatılması yönünde bir soruya "Böyle bir ihtimal var" yanıtını verdi.

Haber 25-11-23 11:32

Biden'dan Gazze'deki esir takasıyla ilgili kritik açıklama!

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'deki esirlerle ilgili anlaşmaya yakın olunduğunu ifade etti.

Haber 20-11-23 22:51

Biden'dan Batı Şeria'da yaşananlar için yeni plan! ABD bu ihtimali tartışıyor: Kendi adımlarımızı atmaya hazırız

İsrail'in Gazze'yi işgaline büyük destek sağlayan ABD bu kez Batı Şeria'da Filistinlilere saldıran aşırılıkçılara karşı önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Joe Biden'ın kaleme aldığı makale ülkede yeni bir ihtimali gündeme getirdi. İsrail ile tartışma yaratabilecek adıma Demokratlardan da destek geldi.

Haber 20-11-23 11:10

Biden ile Cinping arasında gülümseten diyalog! “Bu genç adamı tanıyor musun?”

ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping arasında gülümseten bir diyalog yaşandı. Biden, Çin liderinin 38 yıl önceki ziyaretinden bir fotoğrafı cep telefonundan göstererek, Cinping’e esprili bir dille “Bu genç adamı tanıyor musun?” diye sordu. İşte Şi Cinping'in cevabı...

Haber 16-11-23 13:37

İsrail’e destek veren Biden’a bir şok daha! Filistinlilere yönelik soykırımı önleyemediği için dava açıldı

ABD merkezli insan hakları örgütü "Anayasal Haklar Merkezi (CCR)", Gazze halkına yönelik "soykırımı" önleyemedikleri gerekçesiyle ABD Başkanı Joe Biden ve yönetimine dava açtığını bildirdi. CCR, aralarında "Al-Haq" ve "Defense for Children International" gibi sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu çok sayıda Filistinli grup adına şikayette bulundu.

Trend 14-11-23 15:58

ABD Başkanı Biden'ı zora sokacak anket! Son seçimlerde kazandığı 5 önemli eyalette Trump'ın gerisine düştü

ABD'de yapılan yeni anket, Başkan Joe Biden'ın, 2020'deki başkanlık seçimlerinde oyların çoğunu aldığı 6 çekişmeli eyaletin 5'inde eski Başkan Donald Trump'ın gerisinde kaldığını ortaya koydu. Trump'ın, söz konusu eyaletlerde 3 ila 9 puan fark attığı bildirildi. Ankete katılanlar Biden'ın ilerleyen yaşından "endişe duyduklarını" ve "etkili bir başkan olamayacak kadar yaşlı" olduğunu belirtti.

Haber 07-11-23 01:23