Jonathan Lewis Haberleri

Tişört zannettiler ama değil! Tüm vücudunu kaplayan dövmeleri için 300 saatini harcadı... Yetmedi Avustralya'dan İngiltere'ye uçarak 60 bin sterlin harcadı

41 yaşındaki Michael Lewis dövme tutkusunu bambaşka bir noktaya taşıyarak görenleri şaşkına çevirdi. Kaplnlar, kartal ve Yunan mitolojisine ait figürlerin yer aldığı dövmeleriyle tüm vücudunu kaplatan Lewis'in sanat eseri olarak tanımladığı dövmeleri için 6 yıl içinde 300 saatten fazla zaman harcadı.

Trend 2024-03-15 14:16:54

Nijeryalı sahte babanın lüks hayatı: Bir ülke bu haberle çalkalanıyor! 24 çocuğu için yılda 1,5 milyon euro yardım alıyor...

Almanya'da yaşayan Jonathan A. ismindeki Nijeryalı bir kişi, 24 çocuğu için aylık 22 bin Euro devlet yardımı alıyor. Ev kirası, yan ödeme, çocuk parası gibi birçok farklı yardımdan daha faydalanan "Mr. Cash Money" lakaplı babanın yılda 1 buçuk milyon Euro gelir elde ettiği ortaya çıktı. Milyonluk arabalarla lüks bir hayat süren sahte babanın hikayesi duyanları şaşkına çeviriyor!

Haber 2024-02-29 12:09:55

Formula 1'de dengeleri değiştirecek hamle! Mercedes'in şampiyon pilotu Lewis Hamilton, Ferrari'ye katılıyor

Formula 1'de tüm dengeleri değiştirecek bir transfer iddiası geldi. Şampiyon pilotlardan Lewis Hamilton, Mercedes'ten ayrılarak Ferrari'ye katılıyor.

Spor 2024-02-01 14:10:40

Buz Yolu filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Buz Yolu filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Buz Yolu filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Buz Yolu filminin yönetmen koltuğunda Jonathan Hensleigh oturuyor. Filmi seyretmek isteyen sinemaseverler Buz Yolu filmi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Buz Yolu filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Buz Yolu filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte detaylar...

Magazin 2023-12-12 20:01:18

ABD'de kan donduran olay: Öğretmenini öldüresiye dövüp tecavüz etmeye çalıştı! Sebebi ise şaşkına çevirdi

ABD'de lise öğrencisi 17 yaşındaki Jonathan Martinez Garcia, notları yüzünden tartıştığı öğretmenini öldüresiye dövdükten sonra tecavüz etmeye çalıştı. Mağdur öğretmeni dövdükten sonra bilincini kaybedinceye kadar boğduğu öğrenilen Garcia 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Korkunç olay sonrası öğretmen, "bedenim ve zihnim artık bana ait değil" ifadelerini kullandı. İşte her satırı dehşet verici hikayenin tüm detayları!

Trend 11-12-23 16:24

Dünyanın en çok seyahat eden bebeği! Daha 11 aylık ve 23 ülke gezdi

Henüz 11 aylık olan Atlas Montgomery henüz 1 yaşını bile doldurmamasına rağmen 23 ülkeyi gezerek “dünyanın en çok seyahat eden bebeği” olarak anılmaya başlandı. Ebeveynleri Becs Lewis ve Will Montgomery karavanlarıyla birlikte Avrupa turuna başlamışken Atlas’ın daha fazla yer görmesini istediklerini söyledi.

Trend 29-08-23 14:35

Erkek arkadaşının telefonunda tecavüz videosunu buldu! Uyurken tecavüz etmiş, bir de o anları kaydetmiş

İngiltere’nin Cardiff şehrinde sevgilisiyle birlikte yaşayan Tina Lewis isimli bir kadın erkek arkadaşının telefonunda oyun oynamak isterken iğrenç bir keşif yaptı. Lewis sevgilisi Edward Weeks’in kendisine uyurken cinsel tacizde bulunduğunu ve tecavüz ettiği anlarda kaydedilen videoları gördü. Genç kadın videolar karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşarken intihar ederek hayatını kaybetti.

Trend 21-07-23 10:17

Onlarca balina kıyıya vurdu! İntihar şüphesi dikkat çekti... Görüntüler İskoçya'dan

İskoçya'nın Lewis Adası'nda karaya vuran 55 balina telef oldu. İngiliz Dalgıçlar ve Deniz Hayatı Kurtarma Grubu'ndan yapılan açıklamada, balinaların intihar etmiş olabileceği bildirildi. İşte dikkat çeken haberin detayları...

Haber 17-07-23 21:55

Shakira ile Lewis Hamilton arasında aşk iddiası! Eli belinde poz

Futbolcu Pique ile 11 yıllık ilişkisi ihanet sebebiyle biten şarkıcı Shakira, İngiliz F1 pilotu Lewis Hamilton ile yakınlaştı. İkilinin birden fazla kez birlikte görüntülenmesi, aşk iddialarını güçlendirdi.

Magazin 06-06-23 15:40

Darüşşafaka Lassa - Fenerbahçe Beko maçında olay! Itoudis, oyuncusunu sahadan kovdu...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonu 29. haftasında Darüşşafaka Lassa ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Volkswagen Arena’da oynanan müsabakada alınan mola esnasında sarı - lacivertlilerin başantrenörü Dimitris Itoudis ve pota altı oyuncusu Jonathan Motley arasında tartışma yaşandı. İşte detaylar...

Spor 13-05-23 22:15

En az 550 çocuğu var! Sperm donörü kara listeye alındığını söyledi... Menilerini imha etmesi istenildi

Hollanda’da yaşayan 41 yaşındaki Jonathan Jacob Meijer, sperm bağışçısı olarak kısa en az 550 çocuğun babası olduğunu tespit edilmesinden sonra ülkede kara listeye alındı. Sperm bağış sayısının ensest ilişki riskini arttırdığı ifade edilerek Meijer’in sperm bağışında bulunması mahkeme tarafından yasaklandı.

Trend 29-04-23 09:07

Çok konuşulacak iddia... Counter-Strike 2 mi geliyor?

'Counter-Strike 2 mi geliyor?' sorusu çok konuşulacak bir iddia sonrası gündem oldu. E-spor gazetecisi Richard Lewis ortaya attığı o iddiaya göre Valve, Counter-Strike için büyük bir güncellemenin eşiğinde. Bu yüzden Counter Strike 2'nin adı geçiyor.

Haber 06-03-23 12:48

Kylie Jenner'dan Türkiye'ye destek mesajı: Herkes için dua ediyorum...

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, dünyaca ünlü birçok isimden de destek mesajları gelmeye devam ediyor. Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Natalie Portman, Pedro Alonso, Billie Ellish ve Lewis Hamilton da depremzedeleri yalnız bırakmadı.

Magazin 09-02-23 13:03

Formula 1'in efsane pilotu Lewis Hamilton'ın sevgilisi nefes kesti

7 kez dünya şampiyonu Mercedes pilotu Lewis Hamilton pist dışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Tatil günlerini dünyayı gezerek değerlendiren Lewis Hamilton Antartika'da bulunuyor. Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren Hamilton'ın ise tatilde Juliana Nalu ile birlikte geçirdiği iddia ediliyor.

Magazin 11-01-23 13:43

Rock'n Roll'un efsanesi Jerry Lee Lewis öldü

Rock'n Roll'un kurucuları arasında gösterilen, Amerikan efsanesi Jerry lee Lewis, 87 yaşında hayatını kaybetti. Lewis'in ölümünün ardından birçok efsane müzisyen, üzüntülerini dile getirdi.

Magazin 29-10-22 15:23

Kıvırcık saçlılar bu yönteme bayılacak! Tek malzeme ile daha parlak saçlar

Kıvırcık saç çok güzel görünse de bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor. Çok kolay bir şekilde yıpranan kıvırcık saçın bakımının ihmal edilmesi kötü görüntülere sebep oluyor. TikTok’ta kıvırcık saçlarına yaptığı bakımlarla bilinen Jonathan Monroe saçlarına uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 24-08-22 08:40

Kulaklığını çalan hırsızı aylarca takip etti! Adım adım izledi, binlerce dolar harcadı

Manchester’da yaşayan 31 yaşındaki Youtuber Lewis Ellis, aktarmalı bir uçak seyahati sırasında kablosuz kulaklıklarının çalındığını fark etti. Hırsızın peşine düşen Ellis, tam 4 bin mil uçuşun ve 3 bin dolar (yaklaşık 54 bin TL) harcamanın sonucunda kulaklıklarına kavuşmayı başardı. O anları sosyal medyadan paylaşan Ellis gündem yarattı.

Trend 20-08-22 14:53

Serenay Sarıkaya ve Formula 1 yıldızı Lewis Hamilton partner oluyor! Bomba teklif

Özel hayatıyla ve oynadığı rollerle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'ya ünlü bir firmadan dev bir anlaşma geldi. Reklam anlaşmalarından servet kazanan Serenay Sarıkaya'nın anlaşmayı imzalarsa partneri ise Formula 1 yıldızı Lewis Hamilton olacak.

Magazin 17-08-22 09:38

Demir Yumruk filminin konusu nedir? Demir Yumruk filminin oyuncuları kimler?

Demir Yumruk filmi 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yönetmenliğini Jonathan Jakubowicz üstlendiği film ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Peki Demir Yumruk filminin konusu nedir? Demir Yumruk filminin oyuncuları kimler? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Trend 08-08-22 19:22

Peri masalı olacakken kabusa döndü! Evlilik teklifini mahveden olay

30 yaşındaki Lewis Paterson, Fransa'nın güneyindeki Dordogne nehrine bakan Château de Castelnaud'da sevgilisine peri masalı gibi bir evlilik teklifi yapmayı vermeyi planlamıştı. Ancak işler beklediği gibi gitmedi. Nişan yüzüğünün yolun kıyısına fırlayıp at gübresi ve samanla kaplı bir alana düşmesi üzerine, evlilik teklifi kabusa döndü.

Trend 22-07-22 14:51

Tottenham spor kulübünün sahibi Lewis'in lüks yatı Türkiye kıyılarında!

Türkiye'nin tatil cennetlerinin birçoğunun bulunduğu Ege kıyılarına dünyaca ünlü isimlerinin lüks yatlarından birisi daha demir attı. Son olarak Gökova Körfezi'ne demir atan 98 metre uzunluğundaki, 'Aviva' isimli lüks yatın sahibi ise ünlü İngiliz iş insanı ve Tottenham Hotspur FC spor kulübünün sahibi Joe Lewis...

Haber 18-07-22 20:37

İngiltere sıcaklarına cesur çözüm! Bikinilerini giyip arabalarını yıkamaya çıktılar

İngiltere’de yükselen hava sıcaklıkları vatandaşların günlük hayatını derinden etkiledi. Sosyal medya fenomenleri Apollonia Llewellyn ve Brooke Taylor Lewis yükselen sıcaklıklara karşı ilginç bir çözüm buldu. Sevilen modeller, bikinilerini giyerek arabalarını temizledikleri anları paylaştı.

Trend 15-07-22 15:08

Örümcek Adam Eve Dönüş konusu ne? Örümcek Adam Eve Dönüş filminin oyuncuları kim? Kaç yılında çekildi?

Örümcek Adam Eve Dönüş filminin konusu, 12 Haziran 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Jon Watts'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu Steve Ditko, Jonathan Goldstein kalema almıştır. Peki Örümcek Adam Eve Dönüş konusu ne? Örümcek Adam Eve Dönüş filminin oyuncuları ve yapım yılı ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Trend 12-06-22 19:13

Şeyma Subaşı yeni aşka yelken mi açıyor? Sosyal medyada yaptığı yorum ortalığı alevlendirdi...

Şeyma Subaşı'nın, Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'a sosyal medyadan yorum yapması çok konuşuldu. Yapılan bu yorumun ardından herkes ''Yeni bir aşk mı başlıyor?'' yorumunda bulundu.

Spor 09-06-22 07:45

Lea Michele'den Jonathan Groff itirafı! Eşcinsel olduğunu söyleyip...

Lea Michele, 'eşcinsel olduğu için kadın anatomisi hakkında pratik bilgisi bulunmayan Jonathan Groff'un merakını gidermek için', Jonathan Groff'a verdiği izni açıklayınca gündeme bomba gibi düştü. Bu itiraf herkesi şoke etti.

Magazin 27-04-22 15:12

Donbas'ta savaşan Ukrayna güçleri kaygılı: 'Ruslar ne zaman duracak bilmiyoruz'

Ukrayna kuvvetleri 2014'ten bu yana Donbas'ta Rusya destekli ayrılıkçılara karşı saf tutuyor. Ancak düzensiz olarak devam eden çatışmalar şimdi tam anlamıyla bir savaşa dönüştü. BBC'nin Ukrayna'nın doğusundaki Savunma Muhabiri Jonathan Beale bölgedeki Ukrayna siperlerini ziyaret etti.

Haber 26-04-22 14:56

Bridgerton'da konuşulan sevişme sahneleriyle ilgili Jonathan Bailey açıklama yaptı

Netflix'in adından söz ettiren yapımlarından Bridgerton'da Anthony Bridgerton'ı canlandıran Jonathan Bailey geçtiğimiz günlerde eşcinsel olduğunu açıklamasıyla gündemdeydi. Yakışıklı oyuncu şimdi de sevişme sahneleriyle ilgili konuştu.

Magazin 15-03-22 16:27

Bridgerton yıldızı Jonathan Bailey eşcinsel olduğunu açıkladı

Netflix'in iddialı dizisi Bridgerton ile yıldızı parlayan Jonathan Bailey, dizideki rolü nedeniyle cinsel yönelimlerini gizlemek zorunda bırakıldığını itiraf etti. Ünlü isim röportajında eşcinsel olduğunu da açıkladı.

Magazin 14-03-22 14:51

Herkes ABD'li bu profesörü konuşuyor! Rusya'nın Ukrayna saldırısını saatler önce Google Haritalar'da görmüş

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı müdahalede 4'üncü güne girilmişken, ABD'li profesör Jeffrey Lewis'in söylendikleri gündeme bomba gibi düştü. Lewis, Rusya'nın Ukrayna saldırısını resmen açıklanmadan saatler önce, Google Haritalar'da fark ettiğini iddia etti.

Haber 27-02-22 17:25

“Yeni Bir Soğuk Savaşta Kritik Eşikteyiz”

Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın iki ayrılıkçı bölgesinin bağımsızlığını tanıdı ve bölgeye “barış koruma operasyonu” başlatılması emrini verdi. Gelinen noktayı “yeni soğuk savaşta kritik eşik” olarak niteleyen uzman Jonathan Katz, Türkiye’nin bu soğuk savaşın tam ortasında yer aldığını söyledi. Rusya, Kırım’ı ilhak ettikten sekiz yıl sonra 2014’ten bu yana Ukrayna ordusu ve Rusya’nın desteklediği ayrılıkçılar arasında çatışmanın yaşandığı Ukrayna’nın doğusundaki Donetsk ve...

Haber 23-02-22 04:22

ABD'nin en gizli bilgilerini sandviç içinde satacaktı! Her şeyi itiraf etti

ABD nükleer denizaltılarına ait gizli bilgileri başka bir ülkeye satmaya çalıştığı gerekçesi ile tutuklanan ABD donanma mühendisi Jonathan Toebbe, çıkarıldığı mahkemede suçunu kabullendi. Haziran ayında gizli bilgileri teslim etmek için Batı Virginia’ya giden Jonathan Toebbe fıstık ezmeli bir sandviçin içine bir SD kart yerleştirmiş ve bilgileri bu şekilde satmayı planlamıştı.

Haber 15-02-22 20:28

Bridgerton 2. sezon fragmanı ve afişi yayınlandı! Bridgerton yeni sezon Netflix'te ne zaman başlıyor?

Bridgerton dizisinin 2. sezon fragmanı ve afişi yayınlandı. Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Bridgerton 2. sezonuyla 25 Mart'ta tüm dünyada aynı anda yayına girecek. Bridgerton’ın ikinci sezonu, nüfuz sahibi Bridgerton ailesindeki kardeşlerin en büyüğü Lord Anthony Bridgerton’ın (Jonathan Bailey) yaşadıklarını konu alıyor.

Magazin 14-02-22 23:39

Bridgerton 2. sezondan ilk fotoğraflar yayınlandı! Bridgerton yeni sezon ne zaman başlıyor?

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Bridgerton 2. sezonuyla 25 Mart'ta tüm dünyada aynı anda yayına girecek. Netflix, Bridgerton dizisinin 2. sezonundan görselleri de paylaştı. Bridgerton’ın ikinci sezonu, nüfuz sahibi Bridgerton ailesindeki kardeşlerin en büyüğü Lord Anthony Bridgerton’ın (Jonathan Bailey) yaşadıklarını konu alıyor.

Magazin 20-01-22 02:40

Lewis Hamilton çatı katını dairesini 49,5 milyon dolara sattı

Lewis Hamilton, New York’taki çatı katını 49,5 milyon dolara sattı. Formula 1 Dünya Şampiyonu'nun 2017 yılında 43,9 milyon dolar ödediği üç katlı çatı katı dairesinde altı yatak odası ile altı banyo bulunuyor.

Magazin 23-12-21 16:50

Alice Müzikali sahnelere geri dönüyor! Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ve Merve Dizdar yeniden seyirci karşısında

Koronavirüs nedeniyle bir süredir sergilenemeyen Alice Müzikali'nden sanatseverleri sevindiren haber geldi. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar'ın rol aldığı Alice Müzikali sahnelere geri dönüyor. Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilen "Alice Harikalar Diyarında", Serdar Biliş'in yönetmenliği ve Beyhan Murphy'nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak yeniden seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 22-12-21 02:50

Dünyanın en büyük koleksiyonuna sahip! Harry Potter bağımlılığı herkesi şaşırttı

47 yaşındaki Tracey Nicol-Lewis'in JK Rowling'in çalışmalarına olan tutkusu, 2002 yılında oğlunun doğumundan kısa bir süre sonra Harry Potter ve Felsefe Taşı'nı ilk izlediğinde başladı. Dünyanın en büyük Harry Potter hayran koleksiyonuna sahip olan Tracey Nicol-Lewis, düğününde de büyücülük temasını kullandı.

Trend 13-12-21 16:53

Max Verstappen'in F1 şampiyonluğu Hollanda medyasında: 'Son 40 yılın en iyi pilotu'

Dün Lewis Hamilton'u geçerek Formula 1 (F1) Dünya Şampiyonu olan Max Verstappen; ünlü futbolcu Johan Cruyff, judocu Anton Geesink ve atlet Fany Blankers-Koen gibi isimlerle birlikte, Hollanda spor tarihinin en önemli figürlerinden biri oldu. Hollanda medyasına göre 24 yaşındaki Verstappen, "son 40 yılın en iyi F1 pilotu".

Haber 13-12-21 14:22

Formula 1'de Verstappen şampiyon oldu

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda, Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton'u son turda geçen, 24 yaşındaki Verstappen ilk şampiyonluğuna ulaştı - Kariyerinin ilk şampiyonluğunu kovalayan 24 yaşındaki Verstappen ile toplamda 8. şampiyonluğunu elde ederek Formula 1'de rekor kırmak isteyen Hamilton, son yarışa aynı puanla (369,5) başladılar

Yurthaber 12-12-21 18:09

Formula 1'de büyük final öncesi avantaj Verstappen'in

Formula 1'de sezonun son yarışı olan ve şampiyonu belirleyecek Abu Dabi GP öncesi pole pozisyonu Max Verstappen oldu. Hafta sonunu en hızlı olarak geçiren Lewis Hamilton ise ikinci sırada kaldı.

Spor 11-12-21 17:31

Brad Pitt'i gören inanamadı! Göbeği tartışma yarattı

Yeni filminde Lewis Hamilton'la birlikte rol alacağı haberleriyle gündeme gelen Hollywood yıldızı Brad Pitt, geçtiğimiz gün Los Angeles'ta senarist Judd Apatow'un doğum günü partisine giderken görüntülendi.

Magazin 11-12-21 13:54

Lewis Hamilton, Brad Pitt'le beraber Hollywood'da boy gösterecek

Lewis Hamilton ve Brad Pitt, Joseph Kosinski tarafından yönetilecek yeni bir film için güçlerini birleştiriyor.

Magazin 07-12-21 16:36

Brad Pitt’in başrolünü üstleneceği Formula 1 filmi, stüdyoların arasını açtı! Rekabet büyüyor

Başrolünü Brad Pitt’in üstlendiği henüz ismi belli olmayan Formula 1 filmi için film stüdyoları harekete geçti. İngiliz Formula 1 yarışçısı Lewis Hamilton'ın yer alacağı konuşulan film gişe yarışına erkenden başladı. Filmin yayın hakları için stüdyolar rekabete girişti.

Trend 06-12-21 15:50

Katar'da zafer Hamilton'ın!

Formula 1 Katar Grand Prix'sinde kazanan isim Lewis Hamilton oldu.

Spor 21-11-21 18:51

Formula 1 Katar Grand Prix'sinde pole pozisyonun sahibi belli oldu

Formula 1 Katar Grand Prix'sinde sıralama turları sona erdi. Son bölümde harika bir tur atan Lewis Hamilton pole pozisyonunu kazandı. Max Verstappen 2. olurken Valtteri Bottas 3. oldu. Fernando Alonso 5. olarak günün sürprizine imza attı.

Spor 20-11-21 19:01

Formula 1 Brezilya GP'sinde kazanan Hamilton!

Formula 1 Brezilya Grand Prix'sinde zafer Lewis Hamilton'ın oldu.

Spor 14-11-21 22:01

Hamilton sıralama turlarından diskalifiye edildi

Formula 1'de son şampiyon Lewis Hamilton, aracının arka kanadındaki ihlal nedeniyle sıralama turlarından diskalifiye edildi.

Spor 13-11-21 20:30

Pilotlar kokpitten gördü, FBI devreye girdi! Böylesine tanık olmak istemezdiniz

Los Angeles semalarında uçan pilotlar, kokpitten dışarı baktıklarında şoke eden bir olaya tanık oldular. Üstelik FBI'ı ve Federal Havacılık İdaresi'ni alarma geçiren olaylar silsilesi, birçok kez yaşandı. Yaşananları, Washington Post'tan Jonathan Edwards anlattı.

Haber 04-11-21 16:54

ABD Donanması'nda görevli mühendis ve eşi, 'nükleer sırları satmakla' suçlanıyor

ABD Donanması'nda görevli bir nükleer mühendis ve eşi, ülkenin nükleer sırlarını yabancı bir ülkeye satmaya çalıştıkları şüphesiyle gözaltına alındı. Jonathan Toebbe ve Diana Toebbe, yarın yargıç karşısına çıkacak.

Haber 11-10-21 02:30

Şampiyonada liderliği Verstappen aldı

Takım arkadaşı Lewis Hamilton'ın grid cezasından dolayı yarışa ilk sıradan start veren Valtteri Bottas, Türkiye Grand Prix'sinde mutlu sona ulaşan isim oldu. Yarış boyunca hata yapmayan ve iyi bir sürüş gerçekleştirilen Mercedes'in Fin pilotu, bu sezonki ilk zaferini Türkiye GP'de elde etmiş oldu. İkinci sırayı Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen elde ederken, 3'üncü sıranın sahibi ise Red Bull'un Meksikalı pilotu Sergio Perez oldu.

Spor 10-10-21 17:32