Alice Harikalar Diyarında Haberleri

Serenay Sarıkaya gözünü alamadan baktığı şeyi açıkladı!

Şu sıralar Alice Müzikali ile yeniden seyirci karşısında olan Serenay Sarıkaya, “Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey ne?” sorusuna "Bazı insanlar vardır, kendi meselesini çözmüştür,kendiyle barışıktır bu beni çok etkileyen bir şey oluyor" diyerek yanıt verdi.

Magazin 18-02-2022 13:55

Alice Müzikali sahnelere geri dönüyor! Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ve Merve Dizdar yeniden seyirci karşısında

Koronavirüs nedeniyle bir süredir sergilenemeyen Alice Müzikali'nden sanatseverleri sevindiren haber geldi. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar'ın rol aldığı Alice Müzikali sahnelere geri dönüyor. Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilen "Alice Harikalar Diyarında", Serdar Biliş'in yönetmenliği ve Beyhan Murphy'nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak yeniden seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 22-12-2021 02:50

Yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayan fantastik romanlardan uyarlanan filmler!

Fantastik romanlar ve filmlerin büyülü dünyasına hayran olan pek çok kişi vardır. Özellikle hayatın gerçeklik kaosundan kaçmak ve yeniden mucizelere inanmak için fantastik dünyalar sevenlerini karşılar. Sizler için her bir sahnesinde yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayan fantastik romanlardan uyarlanan filmleri araştırdık.

Trend 04-03-2021 16:21

Alice Harikalar Diyarında Sendromu nedir? Bu bilgiyi öğrendikten sonra gerçeklik algınız tamamen değişecek!

Hayatınız boyunca mutlak bir defada olsa Lewis Carroll’un Alice Harikalar Diyarında kitabını duymuşsunuzdur. Birçok kez film ve dizi olarak uyarlanan bu kitap ülkemizde ise müzikale çevrilmiştir. Peki gerçekte bu hikayeye konu olan bir hastalık olduğunu söylersek eminiz ki şaşırırsınız. Hatta kitabın yazarı Carroll’un aynı dertten muzdarip olduğu için bu konuyu ele aldığı dahi söyleniyor.

Trend 27-01-2021 16:41

Alice Harikalar Diyarında

Alice Harikalar Diyarında Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alice Harikalar Diyarında Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.