Adidas Terlik Haberleri

Adidas indirimlerini yakalayın, konforu yaşayın! Çok satan modellerde en düşük fiyatlar

Günlük hayatta stilinizden ödün vermeden konforu yaşamak istiyorsanız Adidas ayakkabılardaki indirimleri kaçırmayın! Adidas'ın en sevilen ve çok satan modellerini sizin için bir araya getirdik. Sizi her adımda rahatlıkla buluşturacak, tarz sahibi ayakkabıları görmek, indirimlere ek sepet fırsatlarından yararlanmak için acele edin.

Haber 2024-05-20 17:14:24

Adidas spor giyim, sneaker ve ayakkabı modelleri Ayakkabı Dünyası’nda

Adidas kurulduğu günden bu yana tüm dünyada spor giyim ve ayakkabı denildiğinde sınırları zorlamış bir markadır. Sporcular için ürettiği performans ayakkabılarıyla tanınırken aynı zamanda sokak modasına da yön veren eşsiz tasarımlar sunmaktadır.

Spor 2024-05-20 17:05:35

Hafif, esnek, dayanıklı, rahat! Adidas'ın en çok satan ayakkabı modelinde 685 TL indirim

Yükselen spor ayakkabı fiyatları karşısında siz de indirimli alternatiflerin arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Adidas'ın en sevilen modellerinden biri olan ve Amazon'un çok satanlar listesinde yer alan Adidas OZELLE Spor Ayakkabı, bugüne özel 685 TL indirimle satışta! Tarz tasarımıyla öne çıkan, rahatlığıyla kullanıcılarından tam not alan bu ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 2024-05-09 13:57:02

İndirimdeki Adidas ve Puma çanta modellerini sizin için bir araya getirdik

Sporda, seyahatte, okulda ve işte tarzınızı tamamlayacak kaliteli bir çanta arayışındaysanız Adidas ve Puma çanta modellerindeki indirimlere bakmadan geçmeyin! Sizin için bugüne özel indirimdeki modelleri seçtik. İşte detaylar!

Haber 2024-05-06 15:35:09

Diğer Haber Etiketleri

Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas advantage adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek ayakkabı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı atan da, erden iyet sezon spor giyim markaları sneaker ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı adidas çanta adidas okul çantası Puma puma çanta puma sırt çantası magazin sosyal medya Safiye Soyman Faik Öztürk sandalet sandalet erkek sandalet modelleri erkek sandalet Basketbol erkek terlik erkek terlik modelleri kadın terlik spor ayakkabı adidas sırt çantası crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın urban care bioblas bioblas şampuan bioxcin bioxcin şampuan bioxcin forte levis levis 501 levis mont jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt new balance new balance ayakkabı new balance erkek ayakkabı new balance kadın new balance kadın spor ayakkabı moda amazon alışveriş columbia adidas mont adidas mont erkek columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia kadın mont columbia mont columbia pantolon columbia polar under armour under armour ayakkabı under armour erkek ayakkabı jack wolfskin jack wolfskin mont adidas erkek mont kaz tüyü mont kaz tüyü mont erkek şişme mont şişme mont erkek şişme mont kadın erkek şişme mont kadın şişme mont columbia gömlek columbia mont erkek columbia sportswear adidas terrex adidas terrex bot adidas terrex erkek terrex outdoor ayakkabı erkek outdoor ayakkabı outdoor bot Amazon adidas koşu ayakkabısı şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu yangın fabrika Arnavutköy son dakika adidas spor ayakkabı adidas spor ayakkabı erkek terlik terlik erkek terlik modelleri twigy terlik Acun Ilıcalı outdoor camper camper ayakkabı camper bot salomon salomon ayakkabı salomon ayakkabı erkek merrell merrell ayakkabı merrell bot günün fırsatı indirim puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek puma ayakkabı puma ayakkabı erkek birkenstock birkenstock erkek terlik birkenstock terlik adidas terlik cinayet Eskişehir koşu ayakkabısı erkek koşu ayakkabısı nike koşu ayakkabısı calvin klein tommy hılfıger çanta spor çantası sırt çantası sırt çantası erkek sırt çantası kadın erkek sırt çantası kadın sırt çantası siyah sırt çantası

Doğum günü partisine katıldıkları kıyafetleri sosyal medyanın diline düştü: Abi o nasıl terlik

Magazin dünyasının sempatik çiftleri arasında gösterilen Safiye Soyman ve Faik Öztürk arkadaşlarının doğum günü partisine katıldılar. Çiftin parti için tercih ettiği kıyafetler sosyal medyada gündem olurken Faik Öztürk'ün terlikleri çok konuşuldu.

Magazin 09-04-24 13:04

Fiyatı 631 TL'ye düştü! Çok satan Adidas sandalette kaçırılmayacak fiyat

Bu sene yaz erken geldi, havaların günden güne ısınmasıyla tatil hazırlıkları da başladı. Şu sıralar en çok satan ürünlerin başında da sandaletler geliyor. Yazın vazgeçilmezi sandaletler arasında bazı modeller, rahatlığı ve işlevselliğiyle bir adım öne çıkıyor. Onlardan biri de çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas HENGAT M Sandalet! Bugüne özel indirimli fiyatıyla sizleri bekleyen ürünle ilgili detaylar içeriğimizde...

Haber 08-04-24 16:13

Yıldızların imza basketbol ayakkabıları: Her ayakkabının bir hikayesi var!

Basketbol ayakkabıları, ilk önce sahada olmak üzere hem performans hem de sokak kültürü anlamında git gide modanın en çok tercih edilen ürünleri olmaya başladı. Nike, Jordan, Puma ve adidas markaları bu dalda ön plana çıkarken kitleleri peşinde sürükleyen basketbol ikonlarının imza ayakkabıları her geçen gün değerine değer katıyor.

Haber 28-03-24 16:25

Fiyatı 409 TL'ye düştü! Evde, bahçede, plajda vazgeçilmeziniz olacak Puma terlikte %49 indirim

Rahatlığı ve tarzı bir arada yaşamanız sağlayacak Puma Leadcat 2.0 Terlik, Bahar Fırsatları'na özel %49 indirimle sizleri bekliyor. Puma kalitesi ve dayanıklılığıyla uzun ömürlü bir kullanım sunan bu terlik, ayak tabanını destekleyen ergonomik tasarımı sayesinde favoriniz olacak. Her adımda konfor ve stili bir arada yaşamak için acele edin, fırsatı kaçırmayın.

Haber 15-03-24 14:08

Doğayla bağ kurmanın yeni yolu Adidas Terrex Daroga Plus incelemesi ve yorumları

Doğa yürüyüşlerinizde kullanabileceğiniz kaliteli bir ayakkabı arıyorsanız size harika bir önerimiz var. Şık tasarımı, terletmeyen file gövdesi ve her türlü zeminde tutunma sağlayan kauçuk tabanıyla Adidas Terrex Daroga Plus tam olarak aradığınız ayakkabı olabilir. Haydi gelin, doğaseverlerin tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan Adidas Terrex Daroga Plus'a yakından göz atalım.

Haber 14-03-24 17:10

Hem şık hem uzun ömürlü sırt çantası isteyenlere! En iyi Adidas sırt çantaları

Sırt çantaları, hayatın her alanında kullanılan önemli eşyalardan biri. Adidas sırt çantası modelleri yediden yetmişe birçok kişiye hitap eden modelleriyle ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap verir. Adidas kalitesiyle tasarlanan çantalar farklı renk seçenekleriyle kullanıcılarına geniş bir ürün yelpazesi sunar. Her ihtiyaca uygun Adidas sırt çantası modellerini sizi için listeledik.

Haber 14-03-24 17:06

Fiyatı 1381 TL'ye düştü! Sportif ve konforlu tasarımıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirimde

Ayakkabı tercihinde rahatlık ve tarz arayanların en çok tercih ettiği modellerin başında spor ayakkabılar geliyor. Günlük kullanımda maksimum konfor ve destek sağlayarak gün boyu enerjinizi korumanıza yardımcı olan spor ayakkabılar içinde belli başlı markaların modelleri öne çıkıyor. Onlardan biri de Adidas Galaxy Q! Bugüne özel indirimli fiyatıyla ayakkabı severlerin yüzünü güldüren modeli sizin için inceledik.

Haber 12-03-24 11:46

Fiyatı 1367 TL'ye düştü! Crocs mevsimi geldi, hazır indirimdeyken bakmadan geçmeyin

Ayaklarınız hassas yapıdaysa, terlik satın alırken görünümünden çok rahatlık sizin için ön plandaysa Crocs Off Court Clog Sandalet tam da size göre! Hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun tasarımıyla öne çıkan Crocs terlik, Anneler Günü Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla sizi bekliyor.

Haber 11-03-24 15:26

Adidas, Puma, Levi's, Crocs... Sevilen markalarda sepet fırsatları başladı

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği o vakit sonunda geldi, sezon sonu indirimleri başladı bile! Sezonunda yüksek fiyatlardan almak istemediğiniz o ürünleri şimdi sezon sonu gelmişken yarı fiyatına hatta çok daha uyguna almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İndirimlere ek sepette ek fırsatlarla satın alabileceğiniz ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 06-03-24 14:48

Onunla rahatlığa adım atın! Crocs terlik modellerinde indirim

Yazı konforla geçirmenizi sağlayacak Crocs terliklerde kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. Kısa yürüyüşlerde, şehir gezintilerinde, evde, ofiste, balkonda, bahçede, kampta, plajda kısacası her yerde rahatlığıyla vazgeçilmeziniz olacak indirimdeki Crocs modellerini görmek için yazımızı okumaya devam edin...

Haber 01-03-24 14:11

Günün Fırsatları kapsamında indirime giren ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik

Günü Fırsatları kapsamında indirimlerle öne çıkan ünlü markaları sizin için seçtik. Columbia, Tommy Hilfiger, Camper, Levi's, Puma,Adidas ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri kaçırmamak için acele etmenizi öneririz.

Haber 28-02-24 10:50

Fiyatı 2 bin 488 TL'ye düştü! Çok satan Adidas montta kaçırılmayacak fırsat

Spor giyimle aranız iyiyse bu fırsat tam size göre! Adidas'ın en çok satan erkek montu Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Rahatlığı ve konforu tarzla buluşturan mont ile serin günlerde sıcacık kalırken olduğunuzdan çok daha havalı görüneceksiniz.

Haber 06-02-24 13:56

Columbia, Merrell, Adidas, Puma... Outdoor ve spor giyimin en sevilen markaları indirimde

Spor ve outdoor giyim severlerin favori markalarında kaçırılmayacak indirimler başladı. Columbia, Merrell, Adidas, Skechers, Puma ve daha pek çok markanın kışlık giyim ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı! Gelin sizin için seçtiğimiz markalara birlikte bakalım.

Haber 05-02-24 09:28

Kışı hem sıcacık hem tarz geçirin! 5000 TL altı Adidas mont modelleri

Kaliteli spor giyim ürünleriyle tanınan Adidas, dış giyim söz konusu olduğunda kullanıcılarına hem fonksiyonel hem de şık tasarımlar sunuyor. Özellikle kış aylarında sıcacık hissetmek ve tarz bir görünüm elde etmek isteyenlerin favorisi olan Adidas montlar, ceketler uzun ömürlü oluşlarıyla da kullanıcılarından tam not alıyor. Sizin için bu içeriğimizde 5000 TL altındaki Adidas montları bir araya getirdik. Kış mevsimini sıcacık ve stil dolu geçirmek isterseniz, işte detaylar!

Haber 25-01-24 15:23

Stil ve performans bir arada! Spor ve outdoor giyimin favori markalarında indirim başladı

Adidas, Puma, Under Armour, Merrell, Salomon, Columbia gibi en sevilen markaların outdoor ve spor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. İndirimlerden yararlanarak gardırobunuzu yenilemenin zamanı geldi! Haydi, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle dolu olan bu fırsatı kaçırmayın. İşte sizin için seçtiklerimiz!

Haber 19-01-24 17:45

Bu fiyatlar bir daha gelmez! Adidas'ın Terrex serisi ayakkabıları indirime girdi

Yaz kış fark etmeksizin açık havada uzun saatler geçiriyorsanız, her koşula önceden hazırlıklı olmanızı sağlayacak ve sizi güvende hissettirecek bir çift outdoor ayakkabıya ihtiyacınız var demektir! Adidas Terrex serisi de tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ayakkabılarıyla yıllardır outdoor severlerin favorisi! Kısa süreliğine indirimde olan Terrex serisi ayakkabılarıyla tanışmak ve uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere bakmadan geçmeyin.

Haber 17-01-24 15:06

Samsung telefonlar, Puma ve Adidas ayakkabılar ve dahası! %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Günün Fırsatları kapsamında onlarca kategorideki binlerce üründe %50'ye varan indirimler devam ediyor. Ürünlerindeki kaçırılmayacak indirimlerle öne çıkan markaları sizin için bir araya getirdik. Modadan elektroniğe, ev yaşam ürünlerinden kişisel bakıma ihtiyacınız olan ürünleri, indirimli fiyatlarıyla bu listemizde bulabilirsiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 11-01-24 10:41

Fiyatı 2 bin 789 TL'ye düştü! Isı yalıtımlı Adidas mont indirime girdi

Soğuk hava sizi üşütmesin! Tarzınızı yansıtırken sıcacık kalmanızı sağlayacak harika bir montla karşınızdayız: Adidas BSC 3S PUFFY HJ Mont! Çabasız şıklık sunan, tüm kombinlerinize uyum sağlayacak, ısı yalıtım özelliğiyle kışı sıcacık geçirmenize olanak tanıyacak mont 700 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Bu fırsatı kaçırmayın; hem soğuklara meydan okuyun hem de her zaman şık kalın.

Haber 08-01-24 12:21

Fiyatı 1154 TL'ye düştü! Şık tasarımı ve konforuyla öne çıkan Adidas Planet Z OmegaE indirimde

Kaliteli, sizi uzun süre götürecek, hoş tasarımlı, her kombinin altına uyacak bir spor ayakkabı arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! YılIn Son Fırsatları'nın gözde ürünlerinden Adidas Planet Z OmegaE, kısa süreliğine %45 indirimle karşınızda, işte detaylar!

Haber 15-12-23 14:18

Fiyatı 1682 TL'ye düştü! Adidas'ın Terrex serisinin beğenilen modeli indirime girdi

Yılın Son Fırsatları bugün başladı! Amazon Prime üyelerine özel büyük indirimlerle dolu alışveriş etkinliğinin yıldızlarından biri olan Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy W Spor Ayakkabı, tam 740 TL indirimle satışta! Su geçirmez özelliğiyle öne çıkan outdoor ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 11-12-23 14:11

ŞOK'ta temizlik ürünlerinde indirim! 5 litre çamaşır suyu 124 TL, yumuşatıcı 75 TL! 6 Aralık 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK aktüel ürünler kataloğu 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak edildi. Bugün fermuarlı kadın polar, pamuklu çift kişilik bataniye, banyo havlusu, kışlık terlik ve televizyon battaniyesi gibi birçok ürün raflarda yerini aldı. ŞOK aktüel ürünler kataloğunda temizlik ürünlerinin fiyatları da dikkat çekiyor. 6 Aralık 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğuna haberimizden ulaşabilirsiniz...

Finans 06-12-23 07:46

Fiyatı 1859 TL'ye düştü! Adidas SWIFT RUN 23 Spor Ayakkabı'da %40 indirim

Alışveriş severlerin yüzünü güldüren Gülümseten Kasım Fırsatları'nın bugün son günü! Fırsatların sonlanmasına kısa bir zaman kala ayakkabı ihtiyacınız varsa Adidas indirimlerine bir göz atabilir, tarzınıza uygun bir modeli uygun fiyata satın almanın keyfini yaşayabilirsiniz. Sizin için rahatlığı ve tasarımıyla kullanıcılarının favorisi, %40 indirimli Adidas SWIFT RUN 23 Spor Ayakkabı'yı inceledik. İşte detaylar!

Haber 30-11-23 11:09

Çok satanlarda birinci sırada! Su ve rüzgar geçirmez Adidas outdoor ayakkabının fiyatı düştü

Her adımda maksimum kavrama ve rahatlık sunan, su ve rüzgar geçirmeyen özellikleriyle öne çıkan bir çift ayakkabı herkeste olmalı! Özellikle kış günlerinde sizi konforla sarıp sarmalayacak bir ayakkabı satın almayı planlıyorsanız bu önerimize mutlaka kulak vermelisiniz! Adidas TERREX TRACEROCKER 2 GTX Outdoor Ayakkabı kısa süreliğine 925 TL indirimle satışta, bizden söylemesi bu fırsat kaçmaz!

Haber 27-11-23 12:06

SON DAKİKA | Arnavutköy'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Arnavutköy'de plastik terlik üretimi yapan 3 katlı fabrikanın çatısında yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 20-11-23 12:15

Fiyatı 1023 TL'ye düştü! Hafif ve esnek yapısıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirime girdi

Hafifliği ve rahatlığıyla öne çıkan, çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas'ın Duramo 10 modeli Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Dayanıklı üst malzemesi ve nefes alabilir yapısı ile yürüyüşten koşuya her anınızda ultra konfor sunacak bu ayakkabıyı tercih etmek isterseniz, detaylar içeriğimizde!

Haber 14-11-23 17:01

Pamuklara sarmalanmış gibi hissetmenizi sağlayacak tüylü terlik modelleri

Kış aylarında ayaklarımızı hem soğuktan koruyacak hem de konforlu hissettirecek terlikler hepimizin ortak ihtiyacı. Kış boyunca ayaklarınızı sıcacık tutmanıza yarayacak birbirinden kullanışlı tüylü terlik önerilerini listeledik. Gelin, seçtiğimiz ev terliği modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 03-11-23 16:04

Puma, Adidas ve dahası! Spor giyimde kaçırılmayacak fırsatlar

Puma, Adidas, Under Armour ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!

Haber 01-11-23 10:22

Suya dayanıklı, ultra konforlu, uzun ömürlü... Adidas Terrex serisinde 1500 TL'ye varan indirim!

Outdoor ayakkabı almanın şimdi tam zamanı! Soğuklar gelmeden, kış yüzünü göstermeden bir çift outdoor ayakkabı almak ve kışı zahmetsiz geçirmek ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise Adidas'ın Terrex serisinin sevilen outdoor ayakkabı modellerinde Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel 1500 TL'ye varan indirimler başladı. Kısa süreli bu fırsatı kaçırmamanız için indirimdeki modelleri seçtik.

Haber 24-10-23 15:13

Acun Ilıcalı memleketi Erzurum'da terlik fabrikası kurdu

Acun Ilıcalı Erzurum'da ortağı olduğu terlik fabrikasının açılışını yaptı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle iş insanları Acun Ilıcalı ve Fatih Melek ortaklığıyla kurulan ve 500 kişinin istihdam edildiği terlik fabrikası üretime başladı.

Haber 23-10-23 19:12

Outdoor severlerin bir numaralı tercihi Adidas Terrex serisinin sevilen modelinde indirim

Outdoor ayakkabı deyince akla gelen ilk markalardan Adidas, Terrex serisi ile kullanıcılarına yüksek performans, ultra konfor, uzun süren dayanıklılık ve yenilikçi tasarım sunuyor. Outdoor severlerin bir numaralı tercihi arasında yer alan Terrex modelleri içinde Swift Solo 2, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Kısa süreliğine indirimde olan Adidas Terrex Swift Solo 2 Outdoor Ayakkabı'ya sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 20-10-23 15:31

Adidas, Merrell, Salomon, Puma... Attığınız her adımda konforu yaşatacak ayakkabı modellerinde büyük fırsat

Sık sık uzun yürüyüşlere çıkıyor, doğa aktivitelerine katılıyor, uzun süre ayakta kalmayı gerektirecek, gezecek işlerle ilgileniyorsanız outdoor özelliklere sahip ayakkabılar tam da size göre! Adımlarınıza konfor katmanın yanında tarzınızı da ortaya koymamıza da yardımcı olacak ünlü markaların birbirinden güzel ayakkabı modellerini sizin için derledik. Üstelik seçtiğimiz ayakkabılarda 1500 TL'yi aşkın indirimler de mevcut! Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 13-10-23 17:05

Camper, Puma, Levi's, Adidas! Binlerce üründe %50'ye varan indirimler

Camper, Puma, Levi's, Adidas ve dahası! Ünlü moda markalarında ve elektronikten ev yaşama daha birçok farklı kategoride kaçırılmayacak indirimler sizleri bekliyor! Kıyafetten ayakkabıya, kahve makinesinden airfryera, robot süpürgeden telefon aksesuarlarına aklınıza gelebilecek binlerce üründeki %50'ye varan indirimleri yakalamak için acele edin!

Haber 09-10-23 17:54

Camper, Levi's, Puma, Adidas ve dahası! Ünlü moda markalarındaki indirimleri keşfedin, tarzınızı yükseltin

Camper, Puma, Levi's ve daha birçok marka %50'ye varan indirimleriyle sizleri bekliyor. Tarzınızı yükseltecek ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 26-09-23 10:29

Hem rahatlığı hem şıklığıyla sizi kendine bağlayacak Crocs terlik modelleri

Attığınız tüm adımları eğlenceye dönüştürecek birbirinden kaliteli ve şık Crocs terlik modelleriyle tanışmaya ne dersiniz? Crocs modelleri sağladığı rahatlık sebebiyle artık sadece plajda değil, günlük olarak da sıklıkla tercih ediliyor. Zevkinize uygun, özgün tasarımı ve eşsiz konforuyla en iyi Crocs terlik modellerini sizler için listeledik. İster tatilde ister günlük yaşamda kullanabileceğiniz birbirinden tarz modelleri gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 21-09-23 15:16

Kafanızdaki soruları siliyoruz! Adidas ve Puma spor ayakkabı karşılaştırması: Hangisi daha iyi? İşte cevabı!

Spor ayakkabı denince ilk akla gelen markalardan olan Adidas ve Puma, birçok iddialı modeliyle ön plana çıkıyor. Bu aşamada, spor ayakkabı satın alma arifesindeki kişiler için yapılan Adidas ve Puma karşılaştırmaları yol gösterici olabiliyor. Eğer benzer bir karşılaştırmada detaylı bir şekilde iki markanın spor ayakkabılarının incelemesini arıyorsanız okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 19-09-23 17:00

Fiyatı düştü! Kullanıcılarından tam not alan Birkenstock terlik indirimde

Onlarca markanın binlerce ürününde %50'ye varan indirimlerle alışveriş severleri güldüren Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında Birkenstock Arizona Eva Terlik de indirime girdi. Kısa süreliğine 330 TL indirimle satışta olan terliği gelin keşfedelim.

Haber 11-09-23 16:23

Fiyatı 522 TL'ye düştü! Ayaklarınıza konfor getirecek Adidas terlikte indirim

Şıklığı ve konforu bir arada sunan Adidas Adilette Comfortuy Terlik kısa süreliğine yarı fiyatına düştü! Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında indirimde olan terliği sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 11-09-23 10:57

Küçük Elif Nur'u eziyet ederek öldürmüşlerdi! Kardeşinden kan donduran ifadeler: 'Ayaklarımızdan kapıya zincirle bağladılar'

Eskişehir'de 6 yaşındaki Elif Nur, ebeveynleri cezaevine girdikten sonra 2 kardeşiyle birlikte kaldıkları yakınlarının evinde rahatsızlanıp götürüldüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Elif Nur ve 2 kardeşine eziyet edildiği ortaya çıkmıştı. Kardeşlerden biri psikolog eşliğinde verdiği ifadede "Ayaklarımızdan kapıya zincirle bağladılar. Tek ayak üzerinde tutup üzerimize soğuk su döktüler. Durduk yere bizi terlik, sopa ve elleriyle dövdüler" dedi.

Haber 05-09-23 18:34

Fiyatı 561 TL'ye düştü! Çok satan Adidas sırt çantasında %64 indirim

Fonksiyonellik ve şıklığı bir araya getiren, kaliteli malzemesiyle uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz bir sırt çantası arıyorsanız doğru yerdesiniz. Adidas'ın en sevilen sırt çantası modeli kısa süreliğine 985 TL indirime girdi! Bu eşsiz fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 31-08-23 11:53

Adidas mı Nike mı hangisi daha kaliteli? Koşu ayakkabısında tercihim ne olmalı? İşte cevaplar!

Yeni bir koşu ayakkabısı almayı planlayan herkes eninde sonunda kendisini Adidas ve Nike karşılaştırması yaparken bulabilir. Koşu ayakkabısı denilince akla ilk gelen bu iki marka, birbirinden kaliteli ürünleriyle sizi her zaman memnun eder. Eğer siz de benzer bir kıyaslama hâlindeyseniz ve ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız objektif bir karşılaştırma ilginizi çekebilir. İşte detaylar!

Haber 30-08-23 17:23

Adidas, Puma, Levis, Calvin Klein ve dahası! Ünlü moda markalarında %50'ye varan indirimler

Her zaman havalı görünmek, girdiğiniz her ortamda bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz moda fırsatlarını kaçırmamalısınız! Sezonun en yeni, en şık, en rahat ürünlerine %50'ye varan indirimlerle sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 29-08-23 09:26

Uzun ömürlü ve kullanışlı bir sırt çantası isteyenlere Adidas marka en iyi sırt çantaları

Spor giyim denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Adidas, birbirinden şık ve göz alıcı sırt çantası modelleriyle oldukça seviliyor. Siz de kaliteli ve dayanıklı bir sırt çantası arıyorsanız Adidas'ın sırt çantalarını tercih edebilirsiniz. Kısa süreliğine indirimde olan en sevilen Adidas sırt çantalarını sizin için seçtik.

Haber 24-08-23 15:53

Ayak konforuna önem verenler buraya! Crocs terlikte 415 TL indirim

Ayaklarınıza hak ettiği konforu sunacak bir terlik önerisiyle karşınızdayız: Crocs'un çok sevilen ve çok satanlarda birinci sırada yer alan clog modeli kısa süreliğine 415 TL indirimle satışta! Yaz kış fark etmeksizin bahçede, balkonda, plajda, sokakta kısacası her yerde giyebileceğiniz bu terliği hazır indirimdeyken kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 22-08-23 10:33

İster sporda ister alışverişte kullanın! Adidas çantada 1062 TL indirim

Spora giderken, alışverişe çıkarken ya da arkadaş buluşmasına giderken kullanmak üzere spor görünümlü bir çanta arıyorsanız doğru yerdesiniz. Spor giyimde kalitesiyle öne çıkan, dünya çapında tanınan Adidas'ın SW L Bucket Bag Shoulder Çanta modeli %69 indirimle satışta. Bu büyük fırsatı kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 21-08-23 12:36

Fiyatı 816 TL'ye düştü! Rahatlığın diğer adı Adidas Galaxy QK Ayakkabı'da büyük indirim

İnce detaylarıyla dikkat çeken ve tarzıyla fark yaratan Adidas GALAXY QK şimdi kaçırılmayacak bir indirim fırsatıyla karşınızda! Sadece şıklığıyla değil aynı zamanda konforuyla da öne çıkan bu ayakkabı spor yaparken veya günlük hayatta rahatça kullanabileceğiniz bir seçenek sunuyor. Sağladığı avantajların yanında uygun fiyatıyla da sizlere mükemmel bir alışveriş imkanı sunan bu indirim gardırobunuza stil katmak isteyen her kadının ihtiyaçlarını karşılıyor. Haydi bu fırsatı kaçırmayın!

Haber 16-08-23 14:53