Alexandra Grant Haberleri

Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcıları, Ankara'da Siyasi Diyalog Toplantısı'nda görüştü

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar ve Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexandra Papadopoulou, Ankara'da düzenli Siyasi Diyalog Toplantısı'nda bir araya geldi.

Haber 2024-03-11 19:44:55

En büyük hayalinin uzaya gitmek olduğunu söyledi! Elon Musk'a seslendi... Yer çekimsiz ortamda cinsel ilişki

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur pozları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşarak fenomene dönüşen Anne Grant en büyük hayalinin uzaya gitmek olduğunu söyledi. Çocukluğundan beri uzaya ilgi duyduğunu ifade eden Grant, hayalini gerçekleştirmek için Elon Musk'a seslenirken yer çekimsiz ortamda cinsel ilişki teklifinde bulundu.

Trend 2024-01-23 15:05:06

Yunan fenomen Türk esnafını tek tek gezdi! Ürünlerinin Yunanistan'a ait olduğuna ikna etmeye çalıştı... Ayranaki, loukoumaki, midia...

Yunan fenomen Alexandra Preher'in paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Dubai'de 90 ülkenin kültürünü tek bir yerde birleştiren 'Global Village' bölgesinde video çeken Preher, Türk esnaflarının yanına giderek sattıkları ürünlerin Yunanistan'a ait olduğuna ikna etmeye çalıştı. Ortaya bir hayli ilginç görüntüler çıktı.

Trend 2023-12-05 07:45:35

Doğum gününde kabusu yaşadı! 7 yaşındaki kız doğum günü balonlarıyla oynarken hayatını kaybetti... Helyum zehirlenmesi mi, boğulma mı?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee eyaletinde yaşanan bir olay kısa sürede gündem yarattı. 7 yaşındaki kız çocuğu Alexandra Hope Kelly doğum günü balonlarıyla oyun oynadığı sırada hayatını kaybetti. Anne Channa Kelly balonların boğulma tehlikesi yarattığını dile getirerek tüm ebeveynleri uyardı.

Trend 2023-10-10 09:43:24

BN Hotel Thermal & Wellness’ın yeni pazarlama direktörü belli oldu

Türkiye termal turizm sektörüne ‘lifestyle thermal’ konseptini kazandıran BN Hotel Thermal & Wellness’ın yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Alexandra Şencan oldu. Sektörde uluslararası arenada edindiği 17 yıllık tecrübeyi BN Hotel’e aktaracak olan Alexandra Şencan, özellikle otelin ve bölgenin termal değerinin Avrupa, Orta Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu bünyesindeki ülkelere tanıtılması konusunda çalışmalarını yoğunlaştıracak.

Haber 05-10-23 09:42

Korkunç iş kazası! Saçları fabrikadaki makineye dolanınca kafa derisi tamamen koptu... Herkes öleceğini zannetmişti

18 yaşında olan Alexandra Trandafil, 2020 yılında bir meyve suyu fabrikasında yarı zamanlı olarak çalışıyordu. Genç kız iş yerinde saçlarının makineye dolanması üzerine kafa derisinin tamamen kopmasına neden olan korkunç bir iş kazası yaşadı. Doktorların ve ailesinin öleceğini düşündüğünü dile getiren Trandafil hayata tutunmayı başardı. Genç kızın kafasındaki yaralar ve kalıcı saç dökülmesi için tedavisine devam ediyor.

Trend 12-07-23 08:25

Aslında resmi bir polis memuru! Sosyal medyadaki müstehcen pozları tepki çekti... “Tutuklanması lazım”

Instagram’da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Kolombiyalı polis memuru Gina Alexandra Pinzon Narvaez sosyal medyadan yaptığı müstehcen paylaşımları nedeniyle tepkilerin odağına yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü polisin görevinden uzaklaştırılarak tutuklanması gerektiğini söyledi.

Trend 08-07-23 13:56

Jurassic Park filminin yıldızı Sam Neill’dan üzücü haber! “Hastayım ve muhtemelen ölüyorum”

Jurassic Park serisinde ‘Grant’ karakterine hayat veren oyuncu Sam Neill, kendisine kanser teşhisi konulduğunu ve tedavi aşamasında olduğunu söyleyerek hayranlarını üzdü. 'Did I Ever Tell You This' (Size Bunu Hiç Anlatmış mıydım?) adlı kitabını yayınlayan ünlü isim hastalığından ve hayatına dair daha önce hiç bahsetmediği yönleri anları anlattı.

Trend 21-03-23 15:41

'Tokattan bu yana en tuhaf an!' Oscar gecesinde Hugh Grant, model Ashley Graham'a tavrıyla gündem oldu

Hollywood'da düzenlenen 95. Oscar Ödülleri'nde Hugh Grant gündem oldu. 'Şimdiye kadarki en kötü röportaj' olarak damgalanan kırmızı halı sohbetinde Grant sunuculuk yapan kıvrımlı model Ashley Graham'a verdiği yanıtlarla şoke etti. İzleyiciler 'Tokattan bu yana en tuhaf an!' yorumlarında bulundu.

Magazin 13-03-23 10:27

Her fotoğrafını beğeniyor! Altay Bayındır, Alexandra Stan'ın takibine henüz geri dönmedi...

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dalgalı bir kariyer geçiren Altay Bayındır'ın adı 'aşk' iddialarıyla gündeme geldi. Saha içinde olduğu gibi saha dışında da gündem olan Altay Bayındır Rumen şarkıcı Alexandra Stan'ı Instagram'dan henüz takibe almadı.

Spor 27-02-23 09:16

Matrix'in Neo'su Keanu Reeves'in sevgilisinden deprem için yardım çağrısı: Bugün, sevgiyi en geniş anlamıyla yaşayacağımız gün!

Matrix filminde canlandırdığı Neo karakteriyle hafızalara kazınan ve oynadığı filmlerin yanı sıra yardımseverliğiyle de adından söz ettiren ünlü oyuncu Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant da toplumsal konulara önem vermesiyle biliniyor. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlere dikkat çeken Grant, depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. İşte Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ın duygu yüklü sözleri...

Magazin 16-02-23 13:23

Hollanda-Arjantin maçı ölüm getirdi! Karşılaşmanın heyecanına dayanamayan ünlü isim hayatını kaybetti

2022 FIFA Dünya Kupası'nın yarı finalinde Arjantin ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı takip ettiği sırada fenalaşan ABD'li gazeteci Grant Wahl, yaşamını yitirdi.

Spor 10-12-22 09:53

Böyle vahşet görülmedi! Kiraladığı seks işçisini petrol varilinde yaktı

İngiltere'nin Doğu Sussex bölgesinde, St Leonards'ta yaşayan 41 yaşındaki Mark Brown, 2021'de Alexandra Morgan ve Leah Ware'i öldürmekten suçlu bulundu. Kendisini 'vicdanı olan bir psikopat' olarak tanımlayan Brown'un 13 Ocak'ta cezasını çekeceği bildirildi. Seks işçisi olan iki kadınla iletişime geçip onları kiralayan, sonrasında ise öldürüp fırın ateşinde yakan Brown şimdi cezasını çekmeyi bekliyor.

Trend 01-12-22 17:15

ABD Galler maçı öncesi şaşırtan olay! 12 bin km gitti, tişörtü yüzünden stada giremedi

Katar'da gerçekleştirilen Dünya Kupası'ndaki yasaklar tepki çekmeye devam ederken, bunlara bir yenisi daha eklendi. ABD ile Galler'in karşılaşacağı maç öncesi ABD'li gazeteci Grant Wahl, giydiği gökkuşağı tişörtü nedeniyle stada alınmadığını duyurdu.

Spor 21-11-22 22:44

Son Dakika: Truss'a büyük şok! İngiltere'de bir kriz daha: Ülkenin İçişleri Bakanı Suella Braverman istifa etti... Sebebi çok şaşırttı

Son dakika haberi: İngiltere'de hükümet krizi artarak devam ediyor. Son olarak İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman istifa etti. Geçtiğimiz günlerde ülkenin Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng da görevden alınmıştı. Braverman'ın istifasının sebebi de belli oldu. Öte yandan Braverman’ın yerine eski Ulaştırma Bakanı Grant Shapps getirildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 19-10-22 19:25

Aldatan eski sevgilisinden düğünde intikam aldı

Eski sevgilisinin düğünde şarkı söylemek için çağrılan Alexandra Starr, söylediği şarkıyla kendisini aldatan sevgilisinden intikam aldı.

Magazin 21-09-22 14:45

Aldatan eski sevgilisinden öyle bir intikam aldı ki... Gelinin gözü önünde ihaneti ifşa etti

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bir düğününde yaşanan ilginç bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Alexandra Starr isimli bir şarkıcı 5 yıllık ilişkisinin ihanet yüzünden bittiğini ve eski sevgilisinin düğünde şarkı söylemek için yanlışlıkla işe alındığını iddia ettikten sonra viral oldu. Eski sevgilisinin yeni eşiyle düğününde sahneye çıkan Starr söylediği şarkıyla eski erkek arkadaşından intikam aldı.

Trend 20-09-22 15:50

Çocukluğundan beri deniz kızı olmayı hayal ediyordu! Profesyonel deniz kızı olarak kazandığı para dudak uçuklattı

Emily Alexandra Guglielmo isimli bir sosyal medya fenomeni çocukluğundan beri deniz kızı olmanın hayalini kuruyordu. Deniz kızı olma hayalini profesyonel bir kariyere dönüştüren fenomen isim geliriyle dudak uçuklattı. Yetişkinlere özel bir sosyal medya platformunda deniz kızı kostümüyle seksi fotoğraf ve videolarını satan Guglielmo kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Trend 13-09-22 14:29

Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatından detaylar! İngiltere tarihinin en uzun tahtta kalan hükümdarı oldu, 15 başbakan gördü

İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde 96 yaşında hayatını kaybeden İngiltere tarihinin "en uzun süre tahtta kalan monarkı" olan Kraliçe 2. Elizabeth, 70 yıllık görev süresi boyunca 15 İngiltere başbakanı gördü. Babası Kral 6. George'un 1952'de ölümünü takiben 26 yaşında tahta çıkan Kraliçe Elizabeth, hayatı boyunca dünyanın en çok merak edilen figürlerinden biri olurken, rekorlara da imza attı. İşte tam adı "Elizabeth Alexandra Mary Windsor" olan Kraliçe 2. Elizabeth'in yaşamından detaylar...

Haber 08-09-22 21:54

Yerine kim geçecek? İngiltere'de istifa krizi sonrası liderlik için adaylar belli olmaya başladı

İngiltere'de Boris Johnson'ın istifası büyük bir gündem yaratmıştı. Şimdi ise Muhafazakar Parti liderliği için adaylar belli olmaya başladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Muhafazakar Parti liderliğinden istifasının ardından başlayan liderlik yarışında, eski Maliye Bakanı Rishi Sunak, eski Sağlık Bakanı Sajid Javid ve Ulaştırma Bakanı Grant Shapps aday olacaklarını açıkladı. Öte yandan parti üyelerinin favorisi olan Savunma Bakanı Ben Wallace, liderlik yarışında aday olmayacağını bildirdi.

Haber 10-07-22 19:41

Evine yürürken sokakta saldırıya uğradı, vahşice öldürüldü! Cinayetten birkaç saat önceki mesajları ortaya çıktı

İngiltere’nin Grant Hills bölgesinde bulunan Valentines Park’ta evine yürüdüğü sırada sokakta saldırıya uğrayan 35 yaşındaki avukat Zara Aleena vahşice öldürülmüştü. Tanımadığı bir kişinin arkadan saldırdığı Aleena’nin ölümüne dair soruşturma devam ederken genç kadının cinayetten saatler öncesinde bir arkadaşıyla mesajlaşması ortaya çıktı.

Trend 28-06-22 14:15

Düşük yapınca kiralık katil tutup hamile kadını öldürttü! Karnından bebeğini çaldı

Kolombiya’da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 23 yaşındaki Yadira Alexandra Yepes Sotelo düşük yaparak bebeğini kaybettikten sonra akılalmaz bir planı hayata geçirdi. Kiralık katil tutup hamile evsiz bir kadını öldürten Sotele, karnından bebeğini çaldı. Vahşi olay bebeğin hastane kontrolüyle ortaya çıktı. Olayı araştıran polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden gizemi çözdü.

Trend 26-04-22 15:47

Cebelitarık, milyarder oligarkın süperyatına el koydu

İngiltere'nin Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, yaptırım uygulanan bir Rus milyarderin sahip olduğu bir süper yatın Cebelitarık makamları tarafından ele geçirildiğini söyledi. İngiltere dışişleri bakanı Liz Truss, Ukrayna'nın işgalinden bu yana İngiltere'nin Rusya'ya uyguladığı ve sayısı 1.000'in üzerine çıkan tarihi yaptırımları duyurmuştu.

Haber 22-03-22 17:32

Son dakika Galatasaray haberleri: Acun Ilıcalı Türkiye'ye kamp kurdu! Galatasaray ve Fenerbahçe'den transferler geliyor

Son dakika Galatasaray haberleri: Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, transfer çalışmalarına hız verdi. 2 hafta üst üste galibiyet almasına rağmen teknik direktör Grant McCann ile yollarını ayıran Ilıcalı, takımın başına Şota Arveladze'yi getirmeyi planlıyor. Oyuncu transferi konusunda da gözünü Türkiye'ye diken Ilıcalı, daha önce Fenerbahçe'den Allahyar konusunda anlaşma sağlamıştı. Bu kez de Galatasaray'dan ayrılan Yedlin'i gözüne kestiren Ilıcalı bu transferi de bitirecek.

Spor 26-01-22 11:50

Son dakika transfer haberi: Acun Ilıcalı ilk hamlesini yaptı! Hull City'nin yeni hocası Şota Arveladze oluyor

Son dakika transfer haberleri: Hull City, teknik direktör Grant McCann ile yolların ayrıldığını duyurdu. Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine Hull City'nin yeni teknik direktör Şota Arveladze'nin olması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 25-01-22 16:32

Yemek yemeyi bırakamıyorum! Koronavirüs varyantı Omicron’un bilinmeyen semptomlarına dikkat

Koronavirüs varyantı Omicron hakkında her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Son olarak Tiktok fenomeni Alexandra Duffin’in Omicron virüsüne yakalandıktan sonra söyledikleri kafaları karıştırdı. TikTok hesabından yaptığı bir paylaşımla sıra dışı semptomlar gösterdiğini dile getiren fenomen, yemek yemeyi durduramadığını açıkladı.

Haber 18-01-22 08:13

İngiltere Türkiye’de Yapılan Aşıları Tanıyacak

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, 11 Ekim’den sonra ülkeye gelecek yolcular için Türkiye dahil 37 ülkede yapılan aşıların kabul edileceğini açıkladı. Böylece Corona virüsü tedbirleri çerçevesinde uygulanan seyahat kısıtlamaları bir derece daha gevşetilmiş oldu

Haber 08-10-21 21:36

İngiltere Türkiye'de yapılan Covid aşılarını tanıyacağını açıkladı

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, Türkiye'de yapılan Covid-19 aşılarının İngiltere tarafından tanınacağını açıkladı. Böylece, Türkiye'den İngiltere'ye yolculuk eden tam aşılı kişilerin 10 gün boyunca evde karantinaya girme zorunlulukları kalktı.

Haber 07-10-21 20:19

Tüm ailesini öldürdü! ABD'li seks bağımlısı adam dehşet saçtı

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki Grant Amato'nun sekse düşkünlüğü katil olmasına neden oldu. İnternetten sık sık ücretli seksi video satın alan Amato, ailesinin bu durumu hoş karşılamaması sonucu para sıkıntısı çekmeye başladı. Eskisi gibi video izleyemeyen Grant, anne, baba ve erkek kardeşini gözünü kırpmadan öldürdü.

Haber 25-08-21 14:44

Türkiye İngiltere’de Neden Kırmızı Listede?

İngiltere’nin salgın nedeniyle vaka sayısının oldukça fazla olduğu Hindistan’a kırmızı listede yer vermemesi ama Türkiye’yi kırmızı listeye alması tartışma konusu. İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps bu yöndeki sorulara yanıt olarak Ortak Biyogüvenlik Merkezi’ni adres gösterdi

Haber 08-08-21 19:42

Keanu Reeves ile Alexandra Grant evleniyor!

İki yıldır aşk yaşayan Keanu Reeves ile Alexandra Grant ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çiftin nikah masasına oturma kararı aldığı ileri sürüldü.

Magazin 16-07-21 14:45

Sahil Güvenlik filmi nerede çekildi? İşte Sahil Güvenlik filmi konusu ve oyuncu kadrosu…

Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Sahil Güvenlik filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Seth Gordon’un oturduğu filmin senaryosunu ise Damian Shannon ve Mark Swift kaleme alıyor. Amerikan yapımı aksiyon komedi filmi türünde olan Sahil Güvenlik filminin başrollerinde Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Ilfenesh Hadera ve Priyanka Chopra yer alıyor.

Magazin 05-07-21 15:49

Ukrayna ve Birleşik Krallık Belarus havayollarının hava sahalarına girmesini yasaklandı

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, Belarus havayollarının Birleşik Krallık hava sahasına girmesinin yasaklandığını duyurdu. İngiltere'nin ardından Ukrayna da Belarus ile uçuşlarını 26 Mayıs'tan itibaren durdurma kararı aldı.

Haber 25-05-21 22:16

İngiltere Şampiyonlar Ligi finali için UEFA'ya baskı yapıyor

İngiltere, Türkiye'yi "yüksek riskli" ülkelerin bulunduğu kırmızı listeye alacağını açıkladı. Şampiyonlar Ligi finali öncesinde UEFA'ya büyük baskı var. Ayrıca, Birleşik Krallık Ulaştırma Sekreteri Grant Shapps, kırmızı listedeki ülkeler için "Bu ülkelere ekstrem durumlar haricinde seyahat yapılmamalı." ifadelerini kullandı.

Spor 07-05-21 19:39

EuroCup Women Çeyrek Final

FIBA EuroCup Women çeyrek final maçında karşılaştığı Macaristan temsilcisi KSC Szekszard’a 77-67 kaybeden Elazığ İl Özel İdare kupadan elendi.Salon: Kadir Has Spor SalonuHakemler: Ali Faur, Ivana Ivankovic, Ivan MilicevicKSC Szekszard: Alexandra Theodorean x 3, Agnes Studer xxx 16, Goree xxx 14, Erica McCall xx 10, Dewanna Bonner xxx 21, Zala Friskovec xx 12, Melinda Miklos x, Livia Gereben x, Sara Krnjic x 1Elazığ İl Özel İdare: Gamze Takmaz x 3, Kelsey Mitchell xx 24, Kristine Vitola xx 13, Emma Cannon xxx 20, Nika Baric x 4, Sera Özelçi x 3, Şuğranur Hatice Sönmez x1.

Yurthaber 19-03-21 09:40

Covid: İngiltere Ulaştırma Bakanı, halkı tatil rezervasyonu yaptırmak için çok erken olduğu yolunda uyardı

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, tatil rezervasyonu yaptırmak için henüz çok erken olduğu uyarısında bulundu. Grant Shapps, BBC'ye yaptığı açıklamada, "Yaza kadar vaka, ölümler ve aşı açısından nerede olacağımızı bilmiyoruz" dedi.

Haber 10-02-21 17:48

Erciyes Teknopark Tarafından ERC ile İlgili Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi Düzenlendi

Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erciyes Üniversitesi araştırmacılarına yönelik öncül araştırma projelerini ve bu projeleri gerçekleştirecek olan bilim insanlarını destekleyen fonlardan olan Avrupa Araştırma Konseyi | European Research CouncilERC Starting ve Consolidator Grant’ a yönelik uygulamalı proje yazma eğitimi düzenlendi.Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erciyes Üniversitesi akademisyenlerine yönelik olarak düzenlenen ERC uygulamalı proje yazma eğitimi ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Recai Kılıç şunları söyledi: “Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak Erciyes Üniversitesi araştırmacılarının önemli fon kaynaklarından yararlanabilmeleri adına bilgi günü etkinlikleri ve uygulamalı eğitimleri pandemiye rağmen hız kesmeden planlayarak araştırmacılarımızın proje yazmaları için hayata geçiriyoruz.Bugün gerçekleşen uygulamalı proje yazma eğitimi ERC fonlarından akademisyenlerimizin yararlanabilmesi hedefi ile düzenlendi.

Yurthaber 08-02-21 10:36

Erciyes Teknopark Tarafından ERC ile İlgili Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi Düzenlendi

Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erciyes Üniversitesi araştırmacılarına yönelik öncül araştırma projelerini ve bu projeleri gerçekleştirecek olan bilim insanlarını destekleyen fonlardan olan Avrupa Araştırma Konseyi | European Research CouncilERC Starting ve Consolidator Grant’ a yönelik uygulamalı proje yazma eğitimi düzenlendi.Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erciyes Üniversitesi akademisyenlerine yönelik olarak düzenlenen ERC uygulamalı proje yazma eğitimi ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Recai Kılıç şunları söyledi: “Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak Erciyes Üniversitesi araştırmacılarının önemli fon kaynaklarından yararlanabilmeleri adına bilgi günü etkinlikleri ve uygulamalı eğitimleri pandemiye rağmen hız kesmeden planlayarak araştırmacılarımızın proje yazmaları için hayata geçiriyoruz.Bugün gerçekleşen uygulamalı proje yazma eğitimi ERC fonlarından akademisyenlerimizin yararlanabilmesi hedefi ile düzenlendi.

Yurthaber 08-02-21 10:36

Beşiktaş’ta dehşeti yaşatan saldırgan tutuklandı

Beşiktaş’ta tatil için ülkeye gelen Rus uyruklu 2’si kadın 3 kişiyi bıçaklayan şüpheli çıkarıldığı hakimlikçe ’kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.Beşiktaş Akaretler’de önceki gün saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, Rus uyruklu Alexandra Russonova (27), Alexandra Valkavov (21) ve Maxim Medvedev (29) yolda yürüdükleri esnada arkalarından yaklaşan Hasan Hüseyin Y.

Haber 26-01-21 18:39

Jason Statham’ın Türkiye’de çekilen Five Eyes filmine usta oyuncu katıldı

Guy Ritchie yönetmenliğindeki Five Eyes filminin oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi. Jason Statham’in başrolünü üstlendiği ve şu sıralarda Antalya’da çekimlerine devam eden filmin oyuncu kadrosuna Hugh Grant eklendi.

Trend 25-01-21 15:01

Black Mirror ekibi efsane bir kadroyu '2020 Bit Artık' için bir araya getirdi! İşte ilk fragman

Black Mirror dizisinin yaratıcılarından 2020’yi anlatan nefis bir komedi geliyor. Samuel L. Jackson ve Hugh Grant gibi isimlerin yer aldığı '2020 Bit Artık' adlı yapımdan ilk fragman yayınlandı. 27 Aralık tarihinde Netflix izleyicileriyle buluşacak.

Trend 22-12-20 07:56

The Undoing’in genç oyuncusunu çıplak sahnelere Nicole Kidman ile Hugh Grant özel olarak hazırladı

Yılın son sürprizlerinden biri olan The Undoing yıldızı Matilda De Angelis, başrollerini paylaştığı yıldız isimler Nicole Kidman ve Hugh Grant'in dizideki çıplak sahnelere hazırlanmasına nasıl yardımcı olduklarından bahsetti.

Magazin 18-12-20 15:25

Sex Education yıldızı Gillian Anderson 'Kara Kedi' oluyor

Gillian Anderson, Netflix’in yeni animasyon yapımı Robin Robin’in seslendirme kadrosunda yer alacak. Sex Education ve The Crown gibi projelerde boy gösteren başarılı oyuncuya Oscar adayı oyuncu Richard E. Grant eşlik edecek.

Trend 07-12-20 09:44

Chloe Goodman kızıyla bir örnek mayo giydi

Ünlü televizyon yıldızı Chloe Goodman, nişanlısı Grant Hall ile birlikteliğinden dünyaya gelen bebeği Isla ile Dubai'de tatil yapıyor. Hem 27 yaşındaki yıldızın hem de minik Isla'nın beyaz üzerine yeşil desenli bir örnek mayoları dikkat çekti.

Magazin 28-11-20 15:14

Alexandra Daddario'nun çekim arası deniz keyfi

Alexandra Daddario, HBO dizisinin çekimleri ara verince soluğu Hawaii sahillerinde aldı.

Magazin 28-11-20 11:08

KONESOB VOC-Test Center Project uygulamaya geçiyor

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) tarafından, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığına sunulan “KONESOB VOC-Test Center Project” uygulamaya geçiyor.Sözleşmesi 29 Eylül 2020 tarihinde imzalanan proje, VOC-Test Merkezleri-III Hibe Programı VOC-Test Centres-III Grant Scheme (VOC-TEST-III)) kapsamında uygulanacak.

Yurthaber 20-10-20 13:58

İngiltere'de mahkeme salonlarında sanık sanılan, genç, siyah avukat

Alexandra Wilson genç bir İngiliz avukat. Aynı zamanda siyah ve kadın. Wilson, mahkeme salonuna her girdiğinde sanık sanılmasından bıktı. Yaşadıklarını sosyal medyada paylaştığında, çok sayıda kişi şoke oldu ve resmi kurumlar özür diledi. Ama Wilson özür değil, değişim istiyor.

Haber 07-10-20 12:51

Ekşi Sözlük Kanzuk kimdir? Başak Purut’un sevgilisi Alexandra Arzat kimdir? Alexandra Arzat kaç yaşında, nereli?

Ekşi Sözlük’te son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle Alexandra Arzat araştırılmaya başlandı. Ekşi Sözlük CEO’su Başak Purut’un sevgilisi Alexandra Arzat’a evlilik teklif etmesi çok konuşuldu. Peki, Ekşi Sözlük Kanzuk kimdir? Alexandra Arzat kimdir? Alexandra Arzat kaç yaşında? Alexandra Arzat nereli? İşte detaylar…

Magazin 05-10-20 18:38

Son dakika: İngiltere'den flaş Türkiye kararı!

Son dakika haberine göre İngiltere, Türkiye ve Polonya'dan gelen yolculara 14 günlük karantina şartı getirdi. İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, kararının nedenini açıkladı. Shapps, "Türkiye'yi listeden çıkarıyoruz çünkü Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı, Covid-19 vakalarını, uluslararası örgütlerin tanımından farklı şekilde tanımlıyor" dedi.

Haber 01-10-20 19:21