Kirpiklere Vazelin Surmek Haberleri

Kışın artan bu salgına dikkat! Belirtiler bir anda başlıyor... 'Görme kaybına neden olabiliyor' diyerek uyardı

Kışın kapalı alanlarda geçirilen sürenin artmasıyla birlikte kırmızı göz hastalığının görülme sıklığının arttığını belirten Op. Dr. Tuncer Güney, “Viral konjonktivitler; toplu taşıma, okul-kreş, hastane, yurt gibi yerlerde hızla yayılabilen önemli bir halk sağlığı problemidir. Gözlerde kızarıklık, kanlanma, göz kapaklarında şişlik, sulanma, çapaklanma, yanma, batma, ağrı, kirpiklere yapışan iltihap, beyaz zar oluşumu, ışığa karşı hassasiyet, gece boyunca gözden akıntı gelmesi görülebilir” dedi.

Haber 2024-02-09 09:55:37

Rimelin akmaması için ne yapılmalı? Rimel akması nasıl önlenir?

Kadınlar için makyaj yapmak ve bakımlı bir görünüme sahip olmak oldukça önemli bir konudur. Yüz bölgesine uygulanan makyajda doğru ürünler kullanmak ve bu ürünlerden maksimum fayda sağlamak önemlidir. Günümüzde birçok farklı makyaj malzemesi vardır. Bu malzemelerden biri de kirpiklere uygulanan ve etkileyici bakışların elde edilmesinde etkili olan rimel malzemesidir. Peki, rimelin akmaması için ne yapılmalı, rimel akması nasıl önlenir?

Kadin 2024-01-22 18:52:29

Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin yüze sürülürse ne olur?

Vazelin yıllardır birçok insan için güzellik ve cilt bakımı rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bu beyaz ve yarı saydam krem sahip olduğu bir dizi benzersiz özelliği sayesinde cilt bakımının ve güzellik ritüellerinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Özellikle cilt üzerindeki çeşitli faydaları ile bilinen vazelin cildin nemini koruma, kuru cilt sorunlarını hafifletme ve dudakları yumuşatma gibi görevlerde oldukça etkilidir.

Haber 2023-09-19 22:46:29

Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin cilt lekelerine iyi gelir mi?

Vazelin, çok yönlü kullanım alanları ve etkileyici özellikleriyle tanınan popüler bir kozmetik üründür. Genellikle petrol jölesi olarak da bilinen vazelin, beyaz ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Doğal kaynaklı değildir ve rafine edilmiş petrol ürünlerinin bir türevidir. Vazelin, cilt bakımı, nemlendirme ve koruma amaçlarıyla yaygın olarak kullanılır.

Haber 2023-07-31 16:25:52

11 yaşındaki kızına kirpik liftingi yaptırdığı görüntüleri paylaşarak eleştirilerin hedefi oldu

Kirpiklere yapılan işlemler çok daha bakımlı görünmeyi sağlarken bu işlemleri yaptırmak için belirli bir yaşta bilince sahip olmak gerekiyor. İpek kirpik, kirpik liftingi gibi işlemlerde yanlış yapılan uygulamalar göz sağlığını tehlikeye atarak enfeksiyonlara neden olabiliyor. Instagram'da 11 yaşındaki kızına kirpik liftingi yaptırdığını gösteren bir kadın eleştirilerin hedefi oldu.

Kadin 23-05-23 15:34

Bebek yağı faydaları nelerdir, bebek yağı yüze sürülür mü? Bebek yağı ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Bebek yağı, bebekler için kullanılan bir tür cilt bakım ürünüdür. Çoğunlukla mineral yağı ve vazelin gibi bileşenlerden oluşur ve bebeklerin cildinin nemli kalmasına yardımcı olur. Bebek yağı genellikle hassas ciltler için tasarlanmıştır ve cildi nemlendirir, yumuşatır ve korur. Bebek yağı ayrıca bebeklerin ciltlerinin tahriş olmasını ve pişik oluşmasını önlemeye yardımcı olabilir. Hem cilde hem de yüze iyi gelen bebek yağını kullanırken nelere dikkat etmek gerekir, yüze sürmek zararlı mı?

Haber 07-04-23 15:34

Uzmanı paylaştı: Kirpiklerinize göre kişilik özellikleriniz! İşte en hassas ve pozitif kişiler...

Kirpikler kadınlar için oldukça önem taşıyor. Bakışların çok daha anlamlı ve çekici olmasını sağlayan kirpikleri daha dolgun ve uzun göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpik uzmanı bir kadın seçilen kirpiklerin kişilik özelliklerimiz üzerinde etkili olduğunu paylaştı. İşte kirpiklere göre kişilik özellikleri...

Kadin 17-02-23 15:37

Nemlendirirken onaran piyasadaki en iyi vazelinler ve markaları

Cildinizi nemlendirirken onaracak, çok yönlü kullanıma uygun bir bakım ürünü mü arıyorsunuz? Cevabınız "Evet." ise evinizin demirbaşı olacak bir vazeline ihtiyacınız var. Aloe veralı seçeneklerden güllü formüllere, bebek vazelinlerinden vegan ürünlere kadar bir araya getirdiğimiz en iyi vazelin çeşitlerini gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 26-10-22 17:44

Bu kullanım alanlarını hiç duymadınız! Vazelin her alanda fayda sağlıyor

Her evde bulunan kozmetik ürünler denilince akla vazelin geliyor. Vazelin çok eski zamanlardan beri sıklıkla kullanılıyor. Çok pahalı kremlere göre daha fazla nemlendirme sağlayan vazelininin faydaları cilt bakımı ile sınırlı kalmıyor. Vazelinin faydaları saymakla bitmiyor. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelinin kullanım alanları nelerdir?

Kadin 26-10-22 08:59

TikTok'ta paylaşıldı: Bu yöntem kirpiklerinizi ok gibi yapacak!

Kirpikler bakışlarımızın, ifademizin çok daha anlamlı olmasını sağlıyor. Çarpıcı bakışlara sahip olmak için kirpiklerin kıvrık ve uzun olması isteniyor. Kirpikleri istediğimiz şekle sokmak ve gün boyu uzun, kıvrık kalmasını sağlamak zorlu olabiliyor. TikTok'ta paylaşılan güzellik hilesiyle çok kolay bir şekilde istediğiniz kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Kadin 16-09-22 14:57

Uzmanlar uyardı! Kirpiklerinize bunları yapmanız enfeksiyona yol açıyor

Kirpikler bakışların çok daha anlamlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar kirpiklerinin daha kıvrık, uzun ve yoğun görünmesi için çeşitli yöntemler deniyor. Bu yöntemlerin çoğu işe yarasa da uzun zamanda kirpiklerinizi kaybetmenize yol açarak göz sağlığınızı tehdit edebiliyor. Kirpik uzmanı kirpiklere zarar veren uygulamaları paylaştı.

Kadin 17-08-22 16:20

Vazelin ne demek? Vazelin kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta okuduğumuz veya duyduğumuz; bir şekilde maruz kaldığımız tüm sözcüklerin anlamlarının en doğru halini bilmek imkansıza yakındır. Çoğu sözcüğün anlamı tümcenin kullanıldığı bağlamdan anlaşılabilir olsa da azımsanmayacak bir yüzdesinin bağlamdan çıkarılması pek olası değildir. Bunun nedeni olarak sözcüklerin anlamlarının nedensiz olması, yani kavram ya da anlam ile bunu işaret eden biçim, ses dizisi arasındaki ilişkinin arasında bir bağlantı bulunmuyor olması gösterilebilir. Peki, Vazelin ne demek? Vazelin kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 18:27

Bugüne kadar yanlış kullanmışız! Çok şaşıracaksınız

Vazelin hayatın birçok yerinde sıklıkla kullanılıyor. Yoğun yapısı ile bilinen vazelinin kullanımı çok eski zamanlardan itibaren süre geliyor. Ancak vazelini yanlış kullandığınızı biliyor muydunuz? Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda cilt bakım uzmanları vazelinin doğru kullanımı hakkında bilgi verdi. Bu yöntem ile dudaklarınız hiç olmadığı kadar yumuşak olacak.

Kadin 11-05-22 17:03

Artık upuzun kirpiklere sahip olmanız mümkün

Herkes kirpiklerinin uzun ve gür görünmesini ister. Kirpikleri daha uzun ve gür göstermek için sıklıkla maskara veya takma kirpik kullanılır. Evde yapacağınız bakımlar ile istediğiniz uzun, gür kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-04-22 16:47

Vazelinin çok yönlü kullanım alanları

Vazelini günlük hayatımızda sıklıkla kullanılıyor. Oldukça yoğun bir yapıya sahip olan vazelin genellikle cilt bakımında kullanılsa da birçok farklı alanlarda da kullanılabiliyor. Vazelinin etkilerini öğrenerek kışın kuruyan cildinizi koruyabilir, uçuklarınızı kısa zaman içerisinde iyileştirebilirsiniz.

Kadin 08-04-22 17:01

Bit sorununuzu kökünden hızlıca çözecek en iyi bit şampuanları

Bitlerden yana başınız dertteyse ve "Onlardan nasıl kurtulacağım?" diye kara kara düşünüyorsanız endişelenmeyin. Hayatının bir döneminde mutlaka herkesin kâbusu olan bu sorundan hızlıca kurtulabilirsiniz. Üstelik gaz yağı, sirke, vazelin gibi yöntemlerle uğraşmanıza da gerek yok çünkü bit şampuanları en etkili çözümlerden biri. "En iyi bit şampuanı hangisi?" derseniz gelin, bit sorununuzu kökünden çözecek ürünlere beraber bakalım.

Haber 24-02-22 10:10

Bakanların gerçek sanacağı en iyi takma kirpikler

Takma kirpikler neredeyse her makyajı olduğundan daha güzel gösteriyor ve gözlere derinlik katıyor. Eğer siz de makyajınızı güzelleştirmek, gözlerinize derinlik katmak istiyor ancak yapay bir görünümden çekiniyorsanız daha doğal görünümlü ürünleri tercih etmelisiniz. Sizi olağanüstü gösterecek ve bakanların gerçek sanacağı en iyi takma kirpiklere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-02-22 16:29

'Yılan bebek' Gökdeniz Tuncer 1 yaşında! Çıplak elle dokunmak, öpmek yasak

Uşak'ın Eşme ilçesinde çok nadir görülen ve halk arasında 'yılan bebek' olarak bilinen Harlequin tipi iktiyozis hastalığı ile doğan Gökdeniz Tuncer, 1 yaşını doldurdu. Oğlunun vücudunun 24 saat boyunca nemli kalması gerektiğini belirten anne Ela Tuncer (27), "Günde 1 kilo vazelin, 2 tüp krem bitiyor. Ayrıca havadan bile enfeksiyon kapabildiği için çıplak elle dokunamıyoruz. Oğlumu öpmemiz yasak" dedi. Ela Tuncer, çocuğunun toplum tarafından dışlandığını vurguladı.

Haber 08-02-22 09:57

Makyaj malzemelerinden öyle kolay vazgeçmek yok! Kuruyan veya formunu kaybeden makyaj malzemelerini hayata döndürme yöntemlerini duyunca şaşıracaksınız!

Parlayan bir ten, kıpkırmızı dudaklar ve hacimli kirpiklere giden yol makyaj malzemelerinden geçiyor ancak bu ürünlerin belli bir ömrü var. Peki, makyaj malzemelerini daha uzun süre kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Makyaj malzemelerinizin ömrünü uzatmanın ve kaybolan formlarını yeniden kazandırmanın yollarını yazımızda bulabilirsiniz!

Kadin 20-01-22 10:33

Bir haftada bu hale geldi! Takma kirpikler gözlerinden ediyordu

İngiltere’nin Liverpool şehrinde yaşanan olayda, güzel görünmek için takma kirpik uygulaması yapan 18 yaşındaki Jasmine Dewhurst, vücudunun kirpiklere alerjik reaksiyon göstermesi sonucu geçici olarak kör kaldı. Takma kirpik uygulamadan önce alerji testi yapmayan 18 yaşındaki genç kız, gözlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Haber 13-01-22 07:41

Dolgun ve hacimli bir görüntü için en iyi kirpik serumu çeşitleri

Gözler çok şey anlatır ve ok gibi kirpiklere şimdiye kadar yüzlerce şiir yazıldı. Etkileyici bir bakışa sahip olmak herkesin hayali ve neyse ki artık bu hayale sahip olmak çok zor değil. Ok gibi kirpiklere sahip olmanın yanı sıra dolgun ve hacimli bir görüntü için en iyi kirpik serumu çeşitlerine göz atmak ister misiniz?

Kadin 19-11-21 16:46

Keşke daha önce bilseydim diyeceksiniz! Kaş ve kirpiklerinizi gürleştirecek 5 maske

İfademize en büyük anlamı katan gözlerimizin iki önemli vurgusu var: Kaş ve kirpikler. Rengi ve yapısı kişiden kişiye değişen kaş ve kirpikleri tıpkı saçlar gibi şekillendirmek ve güçlendirmek mümkün. Evde hazırlayıp uygulayacağınız maskelerle daha gür kaşlara ve dolgun kirpiklere sahip olabilirsiniz. İşte detaylar...

Kadin 06-10-21 22:55

Meğer çok kolaymış! Gür ve uzun kirpiklere sahip olmak isteyenlere hayat kurtaran tüyolar

Kirpiklerimiz, yüzümüzün bütün ayrıntılarını öne çıkaran en önemli bölümü. Etkileyici bakışların da anahtarı aynı zamanda. Uzun ve gür kirpikler dikkatleri üzerine çekerek daha etkili şekilde göz teması kurmanızı sağlar. Göz teması ise her türlü iletişimin temeli. Kirpikleri uzatan ve gürleştiren bakım tüyoları ile siz de daha etkili göz teması kurabilirsiniz.

Kadin 02-08-21 15:03

Kuru ciltlere nem bombası! Anneannelerin yüzyıllardır kullandığı yulaf ezmesi ve vazelin...

Kuru cilt, düşük bir sebum seviyesine sahiptir ve oldukça hassastır. Cilt, nem tutamaması nedeniyle kavrulmuş bir görünüme sahiptir. Nemlendirici sürülmediği sürece genellikle yıkandıktan sonra "gergin" ve rahatsızlık durumu yaşanır. Çatlamış görünüm aşırı derecede kuru, susuz kalmış cildin belirtileridir. Kuru cildiniz varsa sizin için 'nem bombası' havası oluşturacak öneriler hazırladık.

Kadin 17-02-21 14:00

Kadınların yeni trendi: Daha dolgun daha uzun kirpikler için kirpik perması nasıl yaptırılıyor?

Her gün maskara uygulamaktan daha sinir bozucu olan tek şey kuşkusuz o makyajı çıkarmaktır. Geçmişte, uyandığınız andan itibaren kalıcı olarak kıvrılmış sanki rimel sürülmüş gibi kirpiklere sahip olmak neredeyse imkansızdı ancak bugün daha dolgun, daha uzun görünen kirpiklerle uyanmak mümkün.

Kadin 09-02-21 12:40

Kendi rujunuzu kendiniz yapın! Vazelin, badem yağı ve kakao yağı...

O mükemmel ruj tonunu aramaktan bıktıysanız haydi kolları sıvayın ve kendi rujunuzu yapın. Elinizde olan malzemelerle kendi özel tonlarınızı yaratma özgürlüğü veren ruj tariflerini bir araya getirdik. Elinizde olmayan malzemeleri de artık temin etmek kolay. İşte mat ruj, pastel ve dudakları nemlendiren vazelinli rujların yapım aşamaları.

Kadin 29-01-21 11:43

Sinir harbi olmayacak... Meğer tutukluk yapan fermuarı açmak ne kolaymış! Vazelin ve kalıp sabun...

Sıkışmış bir fermuarla savaşmak zorunda kaldıysanız, bunun ne kadar sinir bozucu olabileceğini bilirsiniz. Kırık bir fermuar, sizi en sevdiğiniz kıyafetlere ve aksesuarlara girmekten (veya bazen çıkarmaktan) alıkoyabilir ve çok fazla kurcalama ile onları kalıcı olarak mahvetme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sorunlarla karşı karşıya kaldığınızda sizin için hazırladığımız çözüm yolları aklınızda bulunsun.

Kadin 21-01-21 09:16

Kirpik liftingi nasıl yapılır? Hacimli ve dolgun kirpiklere kolayca sahip olun!

Makyaj yaparken en önemli noktalardan birisi kirpiklerdir. Uzun ve kıvrımlı kirpikler şık bir görüntü yaratır. Bu görüntüyü kalıcı bir hale getirmek için kirpik liftingi yöntemini kullanabilirsiniz. Doğal ve göz alıcı kirpikler için yapılan kirpik liftingi nasıl yapılır gibi birçok sorunun cevabı ve teknikler hakkındaki tüm bilgiler yazımızda sizlerle!

Kadin 29-12-20 18:57

Uyurken güzelleşmenin 3 yolu! Yatmadan önce buraya vazelin sürün

En iyi şekilde görünmek ve hissetmek istiyorsanız iyi bir gece uykusu şart. Yeterince uyuduğunuzdan emin olmanın yanı sıra, güzelliğinizi en üst düzeye çıkarmak için yapabileceğiniz birçok şey var. Vücudunuz siz uyurken kendini yeniler ve daha iyi görünen bir cilt, saç ve daha fazlasını elde etmek için doğal süreçlerinden yararlanabilirsiniz! Hatta uyurken saçınızı şekillendirmenin bazı kolay yolları da var.

Kadin 10-12-20 08:28

O sorunun ilacı! 1 çay kaşığı vazelin cilde neler neler yapıyor

Bugün geçmişi çok eskiye dayanan vazelinin cilde katkılarını öğrendik. Vazelin yüze sürülür mü? Çatlaklara vazelin iyi gelir mi? Vazelinin cilde faydalarına dair merak edilenleri öğrenmek için buyurun detaylara...

Kadin 24-11-20 08:13

Ünlüler bununla gençleşiyor! İşte mucizevi gençlik kremi tarifleri

Vazelin, zeytinyağı, yumurta sarısı, badem yağı, avokado, bal, gül yağı, sardunya yağı, kuşburnu yağı ve çok daha fazlası... Her biri cildi daha da kusursuz hale getirmek için var! Yapmanız gerekenlerse oldukça basit. Gerekli malzemeleri krem kıvamına gelene dek karıştırıp düzenli olarak uygulayacaksınız ve her yeni güne daha genç uyanacaksınız! İşte sizler için hazırladığımız mucizevi gençlik kremi tarifleri...

Kadin 09-11-20 08:11

Bu yöntem kirpikleri 1 ayda upuzun yapıyor! Sadece 7 adımda...

Pahalı kozmetik ürünlere, pahalı güzellik merkezlerine başvurmadan önce sizin derlediğimiz yöntemleri uygulamanızda fayda var. Sadece 1 ayda upuzun kirpiklere kavuşmak sandığınızdan daha kolay olacak.

Kadin 27-10-20 14:22

Bu ürünleri kullanıyorsanız sivilce problemi yaşayabilirsiniz!

Uzm. Dr. Ufuk Güleç, sivilcelerin altında birçok nedenin olabileceğini belirterek “Çikolata, patates, beyaz ekmek, şeker, fast food, hazır meyve suları ve krakerler akneleri çoğaltıyor. Yüzü ovalamak, mineral yağlar, susam yağı, vazelin, kakao yağı gibi maddeler sivilceleri artırır. Koyu tenlilerde deri rengini açıcı maddeler içeren kozmetik ürünlerin de akneye neden olur” dedi.

Kadin 14-10-20 15:00

Vazelinin 'yok artık' dedirten etkisi! Bir miktar sürdüğünüzde...

1859'lardan günümüze kadar gelen yoğun nemlendirici özelliği ile vazelin cilt bakımında büyük bir rol oynuyor. Ekonomik çözümler sunması ile tercih edilen vazelin kuru, nemsiz ve çatlayan cilt yapısı için birebir olarak sorun gidericidir. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelin cilt bakımı için hangi sıklıkla ve nasıl kullanılır? Vazelin yüze sürülür mü? Çatlaklara vazelin iyi gelir mi? Vazelinin cilde faydalarına dair merak edilen detaylar...

Kadin 06-10-20 07:57

Bu yöntemler ahşap üzerindeki tüm lekeleri söküp atıyor! Vazelin ve ütü ile…

Ahşap mobilyalar ortama kattığı sıcak hava ve şıklığı ile dikkatleri üzerine çeker. Ancak dikkatli kullanılmadığında bu ürünlerin üzerine konulan sıcak eşya ya da bardaklar sonucunda iz oluşabilir. Üstelik bu lekeleri hemen çıkarmadığınız durumlarda sadece nemli bez kullanmak da yeterli olmaz. İşte nemli bezin yeterli olmadı noktada imdadınıza yetişen doğal malzemeler…

Kadin 16-08-20 15:10

Kirpik lifting yaptırmak isteyenler dikkat! Bunlar olursa hemen göz doktoruna başvurun...

Son yılların en popüler uygulamaları arasında bulunan kirpik lifting, maskara kullanmaya gerek kalmadan kirpiklerin daha dolgun görünmesini sağlayan bir güzellik işlemidir. Bu işlem özellikle kısa ve düz kirpiklere sahip olan kişiler tarafından tercih edilir. Peki, kirpik lifting nasıl uygulanır? Uygulama sırasında nelere dikkat edilmelidir? İşte merak edilen tüm detaylarıyla kirpik lifting…

Kadin 06-08-20 10:20

Reklam yıldızları da kullanıyor! İstenmeyen tüylerden kurtaran vazelin ve zerdeçallı 5 tarif...

İstenmeyen tüy problemi her kadının başının belasıdır. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle beraber istenmeyen tüyler daha çok göze batmaya başlar. Çoğu kadın tüylerinden kurtulmak için lazer, epilasyon, jilet, ağda gibi yöntemleri tercih eder. İstenmeyen tüylerden acısız bir şekilde kurtulmak isteyenlere ise doğal kürleri tavsiye ediyoruz.

Kadin 29-06-20 17:26

Artık vazeline para vermeyeceksiniz! İşte evde doğal vazelin tarifi...

Deterjan ve su kullanımı ellerin kurumasına neden olur. Nemlendirilmeyen kuru ellerde de çatlaklar oluşur. Haşır haşır ses çıkartan eller zaman içerisinde rahatsız edici bir görüntü yaratacağı gibi deri hastalıklarına da davetiye çıkartır. Eğer oldukça sancılı ve ağrılı geçebilecek bu süreçten kaçınmak istiyorsanız, cildinizi düzenli olarak nemlendirmelisiniz.

Kadin 20-06-20 14:13

3 günde kaş ve kirpik uzatmak artık çok kolay! Sadece 6 adımda...

Uzun kirpiklere ve gür kaşlara sahip olmayı kim istemez ki? Herkes bunun için çeşitli yollara başvurur. Microblading gibi yöntemler hem sağlıksız hem de pahalıdır. Daha az masraf yaparak kaşlarınızı ve kirpiklerinizi besleyebilirsiniz. 3 gün içerisindeki değişime inanamayacaksınız! Yağlar, vitaminler elbette kaş ve kirpikleri güçlendirmek için var.

Kadin 18-06-20 14:56

Jilet kullanımı sonrası oluşan kızarıklara son! Vazelin, bebek pudrası…

Jilet istenmeyen tüylerden kurtulmak için en az tavsiye edilen yöntem olsa da pratik olduğu için vakit bulamayan kadınların çoğu kez ilk tercihi olur. Ancak bu uygulama sonunda hassas ciltlerde olumsuz sonuçlar ortaya çıkmaya başlar ve sonuç hüsran olur. Siz de bu cilt tipine sahipseniz ne demek istediğimizi en iyi siz bilirsiniz. Peki, jilet sonrası tahriş nasıl geçer? İşte o pratik yollar!

Kadin 15-06-20 16:57

Kısa sürede kaş ve kirpik uzatan yöntemler! Kahve, çay, vazelin...

Gür kaşlar tekrar moda oldu, uzun ve hacimli kirpikler ise modasını hiç kaybetmedi. Kaşlar yüzün ifadesini, kirpikler ise bakışları tamamlarlar. Ne yazık ki ne kaşlar ne kirpikler her zaman istenen formda olur. İstediğiniz şekli bir türlü almayan seyrek kaşlara, gördükçe canınızı sıkan kısacık kirpiklere elveda. Kısa sürede mükemmel kaşlara ve kirpiklere ulaşabilirsiniz.

Kadin 21-05-20 14:58

Kaş ve kirpikler bu yöntemle çok hızlı uzuyor! Vazelin, zeytinyağı...

Göz bölgesini çevreleyen kaşlar ve kirpikler bir kadının en etkili silahıdır. Bakışlara anlam kazandıran kaş ve kirpikler yüzünüzün tamamen değişmesini sağlar. Doğuştan kalın ve hacimli kaşlara, uzun ve dolgun kirpiklere sahip değilseniz üzülmenize gerek yok. Sadece birkaç günde istediğiniz kaş ve kirpiklere sahip olabilirsiniz. İşte kaş ve kirpik uzatmanın sırları!

Kadin 27-04-20 11:33

Evinizdeki bu yağlar ile Türkan Şoray kirpiklerine sahip olabilirsiniz!

Kirpikler bir kadının en etkili silahıdır. Uzun ve bakımlı kirpikler gencinden yaşlısına herkesin hayallerini süsler. Kadınlar dolgun ve hacimli kirpiklere sahip olmak için farklı yollara başvurur. Her yolu denerken bile kirpiklerin azalması, kırılıp dökülmesi canınızı sıkabilir. Evde kendiniz doğal yağlarla bakım yaparak kirpiklerinizin gücünü arttırabilirsiniz.

Kadin 01-04-20 12:25

Vazelinin cilde faydaları Yok artık dedirtiyor!

Herkesin evinde bulunan yoğun krem şeklindeki vazelin petrol yan ürünü olarak üretilmiş ve piyasaya sürülmüştür. İçeriğinde petrol kelimesinin geçmesinden midir bilinmez ama vazelinin cilt bakımında kullanılması her daim tartışmalı bir konu olmuştur. Pek çok kişi tarafından kullanılan vazelinin yoğun nemlendirici özelliğiyle yara ve çatlakların tedavisinde etkili olduğu gözler önüne serilmiştir.

Kadin 01-04-20 11:24

Uzmanlardan dezenfektandan yıpranan ellere 'vazelin' önerisi

KORONAVİRÜS endişesi vatandaşların su, sabun, kolonya ve dezenfektan kullanımını artırdı. Bu ürünler ise içlerinde bulunan kimyasallar ve alkol nedeniyle sık kullanıldığında cildi tahriş ediyor. Uzmanlar ise vatandaşları cilt bariyerini güçlendirecek yoğun nemlendiriciler , kullanmaları konusunda uyararak, ‘vazelin’ tavsiyesinde bulunuyor.

Kadin 19-03-20 13:58

Müslüman genç kız makyaj videosuyla Çin'deki kampları gündeme getirdi

ABD'de yaşayan genç bir kızın "Nasıl uzun kirpiklere sahip olacağınızı anlatacağım" diye başlayıp "Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Müslümanlara uygulanan baskı ve tehditlerden" bahsettiği videosu milyonlarca kez izlendi - Videoya, TikTok'un Çin versiyonunda erişim engeli geldi

Haber 27-11-19 13:21

'Uzun ve dolgun kirpiklere nasıl sahip olabilirim' diyorsanız işte püf noktaları

Rimel kuşkusuz en popüler ve en çok tercih edilen makyaj malzemesi. Ancak bu kadar güzel bir etki bırakan ürün doğru uygulanmadığında kötü bir görünüm bırakabilir. Birbirine yapışan kirpikler veya kirpiklerinizde topaklar istemiyor, hacimli güzel ayrılmış kirpikler istiyorsanız bu 6 parlak fikirin işinize yarayacağından emin olabilirsiniz. Baştan çıkarıcı bakışlar uzak değil!

Kadin 03-10-19 09:43

Dolaplarınızdaki sır perdesi aralanıyor! Epilasyon için saç kremi, cilt tahrişi için vazelin kullanın

Evinizdeki kiler ve dolaplar bildiğinizden daha fazla sır saklıyor olabilir. Örneğin bir roll-on deodorantı gıcırdayan bir kapıya sürebilir ya da deri eşyalarınıza yeni bir görünüm kazandırmak için süt kullanabilirsiniz. Sizin için asıl amaçları dışında başka problemlere de çözüm olan püf noklarını bir araya getirdik. Şaşıracağınızdan eminiz!

Kadin 01-10-19 10:04

Birçok kadının yakından takip ettiği yeni güzellik trendleri! Karın kası artık moda değil

Güzellik endüstrisi bazı değişikliklerden geçiyor. Bu sizi sevindirebilir, çünkü moda daha basit ve doğal hale geliyor. Artık mükemmel kaşlara, sahte kirpiklere veya karın kasına gerek duymayacaksınız. Sadece bunlarla sınırlı değil elbet sizi şaşırtacak çok şey var.

Kadin 17-07-19 13:49