Serdar Demir Haberleri

Bu kadınlar daha çok risk altında! “Doğum travması her 100 kadından 4’ünü etkiliyor”

Dr. Öğr. Üyesi Canan Acar Demir, “Doğum yapmak pek çok kadın için hayattaki en mutluluk verici, en özel ve eşsiz bir deneyim olarak nitelendirilir. Ancak maalesef bazı kadınlar için ise doğum eylemi bir çeşit travma olarak hafızalarda yer ediyor. Doğum anı hatırlatıldığında yoğun kaygı, öfke, korku, suçluluk hissetmek, doğum hakkında aniden zihinde canlanan olumsuz anılar ve düşünceler, yorgunluk, uyku sorunları, konsantrasyon güçlükleri bu travmanın belirtileridir." dedi.

Kadin 2024-05-26 09:09:28

Aşk ona yaradı... Mert Demir Serenay Sarıkaya'dan sonra kaşesini yükseltti! İstediği ücret dudak uçuklattı

Son dönemde rol aldığı yapımlardaki başarısı ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir ile aşkı geçtiğimiz günlerde belgelenmişti. Haklarında reklam ilişkisi olduğu iddia edilen ünlü çift bu iddialara kulak asmadan ilişkilerine devam ediyor. Şimdi de Mert Demir hakkında bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Demir'in Serenay Sarıkaya'dan sonra kaşesini yükselttiği iddia edildi.

Kulis 2024-05-25 15:22:08

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili başvuru! 4 futbolcunun ceza alması isteniyor...

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrası bazı sarı-lacivertli oyuncuların küfürlü tezahüratlarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu. Fenerbahçeli Serdar Dursun, Joshua King, Bright-Osayi Samuel ve Ferdi Kadıoğlu’nun ismini veren Galatasaray kulübü detayları da paylaştı.

Spor 2024-05-24 20:22:20

Serdar Ortaç yine alkolü fazla kaçırdı, canlı yayın açtı! Yardımcısı müdahale etti ama...

Son dönemde açtığı canlı yayınlar ile gündeme gelen ve sık sık alkollü halleri ile görüntülenen Serdar Ortaç dün geceki konserinden sonra bu sefer de alkollü şekilde canlı yayın açtı. Yardımcısının ısrarına rağmen canlı yayını kapatmayan Ortaç'ın o görüntüleri yine herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-05-24 07:31:11

Beşiktaş kazandı, Serdar Topraktepe tarihe geçti!

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Trabzonspor'u mağlup ederek kupaya kazandıkları mücadelenin ardından konuştu.

Spor 24-05-24 00:29

Onlara aldığı eşyanın son taksitini birkaç gün önce ödemiş 'Çok ağır işkenceler! Banyoda çıplak yerlerine vurmuş' Katil eş için istenen ceza belli oldu

İzmir'de boşanma aşamasındaki eşi Gözde Karamus'u parkta tabancayla öldüren Serdar Karamus için istenen ceza belli oldu. Gözde'nin babası Yüksel Madi "En ağır cezayı almasını istiyorum. Eşimle içimiz öyle rahatlayacak" derken kızına ve sanık damadına destek için taksitle eşya aldığını ve son taksitini birkaç gün önce ödediğini belirtip "Sanık sadece kızımı öldürmedi. 3 sene boyunca çok ağır işkenceler yapmış. Banyoda çıplak yerlerine vurmuş. Normal bir insanın yapmayacağı şeyler yapmış" dedi.

Haber 23-05-24 11:22

Serdar Ortaç sahneye yine sarhoş çıktı, sözleri unuttu, isyan etti: Allah belasını versin...

Son dönemde yaptığı TikTok yayınlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç, sahneye yine sarhoş çıktı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve dansçılarından destek alan Ortaç "Bu alkolün Allah belasını versin" dedi.

Kulis 23-05-24 11:21

Gizli tanık için Ankara'dan 80 ile yazı! Ayhan Bora Kaplan davasında emniyet müdürlerinin adını vermişti: Yakalanması için gerekli özen gösterilmedi

Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Davanın 'M7' kod adlı gizli tanık olarak tanınan firari sanığı Serdar Sertçelik'in yurtdışına kaçışıyla ilgili çarpıcı detaylar gün yüzüne çıktı. Müfettiş raporuna göre "Sertçelik'le irtibatın kesildiği tarihten itibaren yakalanmasına yönelik gerekli çalışma ve özen" gösterilmedi. Ayrıca Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden 80 ile yazı gönderildiği ifade edildi.

Haber 22-05-24 14:23

Vergi incelemesi başlarını ağrıttı: Maliye'den 7 milyar liralık rekor ceza

Hazine ve Maliye Bakanlığı vergide usulsüzlük yapanlara göz açtırmıyor. Sektör sektör yürütülen incelemelerde bu kez sıra demir çelik sektöründeydi. Rekor bir ceza kesen Maliye iki şirkete 7 milyar liralık fatura çıkardı...

Finans 21-05-24 09:47

Atatürk'e benzerliğiyle tanınan kişi 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynarken videosunu paylaştı

29 Ekim, 10 Kasım şimdi de 19 Mayıs... Atatürk'e benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyadan bu sayede para kazanan Serdar Görel 19 Mayıs'ı da boş geçmeyerek Tiktok hesabından bir video paylaştı. Zeybek oynarken görüntülerini paylaşan Görel'e tepkiler de gecikmedi.

Manşet 19-05-24 14:11

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına damga vuracak ifade! Gizli tanık yurt dışına böyle firar etmiş

Hükümete komplo iddiasıyla başlatılan soruşturmada Ankara Emniyeti'nden üst düzey isimler gözaltına alınmıştı. Soruşturmada gözaltına alınan son sivil hakkında ses getirecek bir iddia ortaya atıldı. Yakalanan kişinin gizli tanık Serdar Sertçelik ile Organize Şube Müdür Yardımcısı arasında iletişime aracılık eden kişi olduğu öne sürüldü. Ayrıca Sertçelik'in nasıl firar ettiğiyle ilgili iddiadaki ambulans detayı dikkat çekti.

Haber 19-05-24 08:56

Fenerbahçe'de Galatasaray maçına saatler kala sakatlık şoku! Yıldız oyuncu kadrodan çıkarıldı...

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yarın derbide Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Ünder, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek, Galatasaray maç kadrosuna alınmadı.

Spor 18-05-24 22:49

SON DAKİKA | Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, firari sanık Serdar Sertçelik ile gözaltında bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan arasındaki iletişime aracılık ettiği belirtilen N.Ö.K. isimli sivil şüpheli gözaltına alındı.

Haber 18-05-24 12:13

Son dakika! Gözler Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında! Başsavcılık açıkladı: 3 sivil ve 1 komiser gözaltına alındı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Haber 16-05-24 07:18

Sette talihsiz kaza! Kara Ağaç Destanı’nın Celal Ağa’sı Olgun Şimşek ucuz atlattı

Kara Ağaç Destanı dizisinde Celal Ağa rolüne hayat veren ünlü oyuncu Olgun Şimşek sette talihsiz kazayı ucuz atlattı. Dizide Şehmuz rolünü canlandıran rol arkadaşı Halil Demir ile çekilen bir sahne esnasında ayağına oldukça ağır bir saksı düştü.

Magazin 15-05-24 23:49

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan hakkındaki sözleri olay oldu! Aşk acısı...

Serdar Ortaç son dönemlerde açtığı yayınlar ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. Orta, 2014 yılında Chloe Loughnan ile nikah masasına oturmuş, 8 yıllık birlikteliğin ardından ise 2019 yılında boşanmışlardı. 5 yıl evli kaldığı Chloe Loughnan’dan 2019’da boşanan Serdar Ortaç eski eşiyle ilgili yeni açıklamalar yaptı. Şarkıcının açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 15-05-24 09:13

İzmir Limanı'na 2 kruvaziyer yanaştı

İzmir Limanı'na, MSC Cruises ve MSC Divina adlı kruvaziyerler demir attı.

Yurthaber 13-05-24 13:57

Serdar Ali Çelikler'den olay yaratan iddia! ''Galatasaray, Fenerbahçe'ye 5 atmak için sahaya çıkacak''

Fenerbahçeli kimliği ile tanınan gazeteci Serdar Ali Çelikler, haftaya oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu. Florya'dan bilgi aldığını ifade eden Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın maça 5 atmak için çıkacağını söyledi.

Spor 13-05-24 13:34

Galatasaray'ın Basel'e kiralık olarak gönderdiği Yusuf Demir formayı unuttu

Galatasaray'dan sezon başında Basel'e kiralanan Yusuf Demir için Avusturya basınında çıkan bir haberde "Profesyonelce davranmıyor" ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 18:39

Araba hırsızının zor anları! Kaçmak isterken parmaklıklara yakalandı... Pantolonu takılınca öylece asılı kaldı

Şili'nin Maipu kentinde araba hırsızı olduğu iddia edilen kişi kaçmak isterken talihsiz bir kaza yaşadı. Pantolonu demir parmaklıklara takılan hırsız öylece asılı kaldı. Bir türlü takılı kaldığı yerden kurtulamayan hırsız çareyi tüm kıyafetlerini çıkartmakta buldu. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 11-05-24 13:11

Almanya'da Tesla gerginliği! Genişleme planına tepki gösteren grup fabrika sahasına girdi

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'de bulunan giga fabrikasının ormanlık alan kullanılarak genişletilmesi planına tepki gösteren grup, polis barikatını aşarak fabrika sahasına girdi. Bölgede otoyol çıkışları kapatılırken, göstericiler demir yolu ulaşımını da engelledi. Polis bazı protestocuları gözaltına aldı, 3 polis memuru ve bir kadın protestocu yaralandı.

Haber 10-05-24 20:14

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Bircan Bali Mert Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu! Çiğdem Akman'a açık açık anlattı! 'Mert'in kulisinde...'

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. Sarıkaya haklarındaki 'reklam aşkı' iddialarına da 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı?' diyerek yalanladı. Şimdi de Mert Demir hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki... Bircan Bali'nin bu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-05-24 15:51

Emniyet'te deprem! M7 anlattı ortalık karıştı: Süleyman Soylu, Fahrettin Koca, Bekir Bozdağ... İşte herkesin gözünden kaçan o detay

Dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haber sonrası ortalık karıştı! Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner İle Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan açığa alındı. Ayhan Bora Kaplan soruşturması yürütülürken suç örgütünün iki numarası Serdar Sertçelik, Süleyman Soylu, Bekir Bozdağ, Fahrettin Koca gibi isimlerin soruşturmaya eklenmesi için kendisine zorla ifade verdirildiğini söylemişti.

Haber 10-05-24 10:41

3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 09-05-24 11:37

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 07-05-24 20:44

Merve Boluğur yatırımını oraya yapacak! Arsa arayışına başladı

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur son olarak Serdar Ortaç ile fotoğrafını paylaşmış ve yeni bir şarkı için görüşme aşamasındayız demişti. Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Boluğur şimdi de yatırımlarıyla gündem oldu. Boluğur gayrimenkul yatırımı için arsa arayışında olduğunu açıkladı.

Magazin 07-05-24 15:43

Adana'da eli demir korkuluğa saplanan çocuk kurtarıldı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, eli demir korkuluğa saplanan çocuk itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 07-05-24 15:09

Fenerbahçeli yıldız Dusan Tadic'ten şampiyonluk itirafı geldi! ''Artık çok zor''

Fenerbahçe forması giyen Dusan Tadic, Szymanski ve Serdar Dursun Konyaspor karşılaşması sonrası konuştu. Şampiyonluğun artık çok zor olduğunu itiraf eden Tadic'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 06-05-24 22:31

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Görüntülemek isteyen gazeteciler darbedildi

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü çifti görüntülenmek isteyen muhabirler mekandan çıkan bir kişi tarafından darp edildi. Yaşanan korkutucu anlardan sonrası iki isimden de özür mesajı geldi.

Magazin 04-05-24 09:55

Öpüşme krizini atlatıp barıştılar! Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör Mert Demir konserinde görüntülendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdikleri Doğa ve Fatih karakterleri ile adlarından söz ettiren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti. Özel hayatlarında yaşadıkları sorunları sete yansıttıkları konuşulan ünlü çift geçtiğimiz günlerde aralarındaki krizi çözüp barıştı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör şimdi de Mert Demir konserinde görüntülendi...

Magazin 03-05-24 14:41

Antalya'da huzurevinde vahşet! 65 yaşındaki adam katliama kalkıştı: 2 ölü 1 yaralı

Antalya'da Halil Akyüz Huzurevi'nde dün gece saatlerinde korkunç dakikalar yaşandı. 65 yaşındaki İzzettin Söğüt, husumetli olduğu Selçuk Goncegül (73), Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'e (74) bıçakla saldırdı. Goncegül ve Batır olay yerinde hayatını kaybederken Söğüt yangın merdivenlerinden kaçtı. İlerleyen saatlerde operasyon düzenleyen ekipler katili yakaladı.

Haber 03-05-24 10:05

Uzman isim uyardı: Uzun süre kullanımı organ hasarına yol açıyor!

Mide koruyu ilaçlar hakkında çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Gastroenteroloji Kliniği Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Serdar Sakin, mide koruyucu ilaçların uzun süre kullanımının organ hasarlarına neden olabileceği uyarısında bulundu.

Kadin 03-05-24 08:43

Sivas'ta balkon penceresi ile demir korkuluk arasında mahsur kalan çocuğu itfaiye kurtardı

Sivas’ta balkon penceresi ile demir korkuluk arasında mahur kalan çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtardı.

Yurthaber 02-05-24 12:05

Bağcılar'da motosiklet hırsızlığı: O anlar saniye saniye kaydedildi!

Bağcılar'da motosikletli 2 şüpheli, sokakta park halinde bulunan motosikletin bağlı bulunduğu zinciri demir makasıyla kesti. 2 şüpheli çaldıkları motosikletle sokaktan hızla uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 02-05-24 09:44

Takıntılı aşığın yaptığı dehşete düşürdü! Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Zonguldak'ta takıntılı eski sevgilinin yaptığı dehşete düşürdü. 24 yaşındaki Serdar E., takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin sevgilisi Batuhan Y.'nin otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Batuhan Y.'nin babasının arabayı sanayi ustasına götürmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Olay yerine bomba imha ekibi getirildi ve bomba, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Haber 01-05-24 18:37

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-24 13:15

Mert Hakan Yandaş yalanlamıştı, Erman Toroğlu'ndan açıklama geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin iki tecrübeli ismi Serdar Aziz ve Mert Hakan’ın arasında kavga yaşandığı iddia edilirken konuyla alakalı olarak Mert Hakan Yandaş'tan yalanlama gelmişti. Erman Toroğlu bu olay için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 10:28

Chloe Loughnan iddialı tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aşk yaramış

2019 yılında Serdar Ortaç'tan boşanan İrlandalı manken Chloe Loughnan sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim bu kez Instagram hesabından paylaştığı son pozuyla gündeme geldi. İtalya'ya tatile giden ünlü isim beyaz bikinisiyle verdiği pozlarını paylaştı.

Magazin 30-04-24 09:10

Yaslandığı korkuluk kırılınca köprüden düşen yaşlı adam yaralandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde köprünün demir korkuluklarına yaslanan Mustafa Avcil (69), korkulukların kırılması sonucu çay kenarına düşerek yaralandı.

Yurthaber 29-04-24 14:13

'Para' açıklaması çok konuşulmuştu! Serdar Ortaç şimdi de 'Tinder' yorumuyla gündemde

Borçlarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç'ın Alişan'a geçtiğimiz aylarda yaptığı "Yani ben o paranın biteceğine inanamazdım" açıklaması yeniden gündem olmuştu. Ortaç şimdi de 'Tinder' açıklamasıyla gündemde.

Magazin 28-04-24 10:22

'Serdar Aziz Galatasaray'ın golüne güzel dediği için kadroya alınmadı' iddiasına Mert Hakan'dan cevap geldi

Süper Lig'in kritik mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Fenerbahçe'de tecrübeli oyuncu Serdar Aziz kadroya alınmazken, bu kadro dışının sebebi için flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Tecrübeli oyuncu Mert Hakan Yandaş bu iddiaya cevap verdi.

Spor 27-04-24 22:08

Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a demirletildi

Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli kuru yük gemisinde çıkan yangının söndürülmesinin ardından gemi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait ‘Kurtarma-13’ römorkörü ile Karanlık Liman demir bölgesine demirletildi.

Yurthaber 26-04-24 08:20

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Mert Demir yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış... O görüntüler sosyal medyayı salladı

'Ateşe Düştüm' şarkısıyla dillere pelesenk olan Mert Demir'in adı bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyordu. Aşk iddiaları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Mert Demir şimdi de yıllar önceki görüntüleriyle adından söz ettirdi. Yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Demir'in yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-24 14:53

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans 24-04-24 12:56

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-24 07:49

İzmir'de demir sopalarla 3 kişiyi öldüresiye döven 6 şüpheli hakkında karar!

Görüntüler sosyal medyada olay olmuştu. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen ve demir sopalarla öldürülesiye darp edilen 3 kişiye ilişkin olayda, 6 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 24-04-24 00:53

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe maç sonu açıkladı! Semih Kılıçsoy derbide oynayacak mı?

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu. Topraktepe açıklamasında çok merak edilen Semih Kılıçsoy sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 23:29

En fazla Kapıkule'den: Bayram tatilinde gümrük kapılarından 838 bin yolcu giriş-çıkış yaptı

Türkiye'nin en büyük kara ve demir yolu sınır kapısı olan Kapıkule 220 bin 16 yolcu, 72 bin 384 araç giriş-çıkışı ile yoğunluğun en fazla yaşandığı gümrük noktası oldu.

Finans 23-04-24 15:17

Bir il bunu konuşuyor! Depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzeri kapatılsa da fayda etmedi

Geçtiğimiz hafta peş peşe depremlerle sarsılan Tokat'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sarsıntıların etkisiyle sıvası dökülen eski kuran kursun duvarlarının içinden adeta tarih fışkırdı. 1895 yılında yapıldığı belirlenen çeşmeyle ilgili Prof. Dr. Alpaslan Demir, "Bu da şunu gösteriyor ki; zaman içerisinde tarihi eserlerin üzeri kapatılsa da depremle birlikte bunlar tekrar ortaya çıkabiliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 11:46