Siyah Topuklu Ayakkabi Haberleri

CZN Burak da Cannes'da yürüdü! 'Sizce yakışıklı olmuş muyum?' diye sorunca sosyal medya yıkıldı

Son dönemde zayıflığıyla dikkat çeken fenomen CZN Burak şimdi de Cannes'a gitti. İddialı yapımların Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'ne katılan CZN Burak siyah takım elbisesini giyip 'Sizce yakışıklı olmuş muyum?' diye sordu. Ünlü fenomenin o halleri kısa sürede gündem oldu...

Kulis 2024-05-25 11:15:11

O tedaviden sonra... Beyaz olan saçı ve sakalı siyaha döndü! Şaşkınlık yaşadı 'Görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor'

Antalya'da kanser tedavisi gören 55 yaşındaki Cemil Şimşek tedavi sonrasında beyazların yoğunlukta olduğu saç ve sakalının siyah çıktığını görünce şaşkınlık yaşadı. Doç. Dr. Mustafa Karaca bunun akıllı ilacın yan etkisi olduğunu belirtip “20-25 yaşlarında hastalarımız geliyor, saçı, sakalı, kaşı beyazlaşmış oluyor. Hastamızın saçı düzken çok kıvırcık çıkabiliyor. Hastalarımızın beyaz olan saç ve sakalı da siyah uzayabiliyor" dedi. Şimşek ise "Beni görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor" dedi.

Haber 2024-05-25 10:23:36

Demet Özdemir'in yatağa uzanarak verdiği pozlar çok konuşuldu! Yok artık aşırı iyi

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Oyuncu bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Siyah mini elbisesiyle yatak üzerinde uzanarak poz veren oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 2024-05-25 09:20:29

Astrolog Meral Güven, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bildi! Şimdi gözler Fenerbahçe ve Galatasaray tahminine çevrildi...

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11. kez bu organizasyonda mutlu sona ulaşmış oldu. Siyah-beyazlıların bu zaferi sonrası sosyal medyada bir süredir gündem olan Astrolog Meral Güven'in tahmini akıllara geldi. Haftalar önce Beşiktaş'ın şampiyon olacağını ifade eden Astrolog Meral Güven, ligin son maçında Galatasaray'ın yenilip, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylemişti.

Spor 2024-05-23 23:04:58

SON DAKİKA: Beşiktaş 11'nci kez Türkiye Kupası'nın sahibi oldu! Siyah-Beyazlılar Trabzonspor'u geriden gelip mağlup etti

Son dakika... Ziraat Türkiye Kupası sahibini buldu. Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşılaştığı final mücadelesinde Bordo-mavililer öne geçtiği mücadelede üstünlüğünü koruyamayarak rakibi karşısında 2-1 geriye düştü. Sonrasında gelen peş peşe goller sonucu Beşiktaş son dakikada attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla Beşiktaş 11'nci kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 22:44

Fiyatı 3 bin 609 TL'ye düştü! Tarzınızı adımlarınızla birleştirecek Camper Pix Ayakkabı indirimde

Tarzınızı adımlarınızla birleştireceğiniz, hem klasik hem de spor kombinlerinize uyum sağlayacak bir ayakkabı mı arıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Modern ve şık tasarımıyla öne çıkan Camper'ın Pix modelinin siyah renginde bugüne özel 2500 TL'ye yakın indirim var. Detaylar içeriğimizde...

Haber 23-05-24 14:37

Tek gecelik ilişkiden sonra arabasını, parasını ve cep telefonunu çaldırdı! Hırsızı sosyal medyadan arayınca gündem oldu

İsmi açıklanmayan 19 yaşındaki Taylandlı bir kadın Pattaya'daki bir otelde tek gecelik ilişki yaşadıktan sonra arabasını, parasını ve cep telefonunu çaldırdı. 19 yaşındaki kurbanın arkadaşı sosyal medyadan "Lütfen yardım et. Arkadaşım bir adamla tatil köyüne gitti. Beyaz S... marka arabasıyla kaçmadan önce arkadaşımın çantasını, kredi kartlarını, kimlik kartını ve kozmetik ürünlerini içeren siyah çantasını çaldı" diyerek hırsızın bulunması için yardım istedi.

Trend 23-05-24 11:07

Galatasaraylı taraftarlardan korkutan hareketler! Siyah pelerin giyip ilginç bir şekilde ritüel yaptılar...

Galatasaraylı taraftarlar derbi öncesi pelerin giyip ritüel yaptı. Icardi'nin posteri önünde bir takım hareketler yapıp ellerindeki bardaktaki sarı renkli suları boşaltan taraftarlar sosyal medyada gündem oldu.

Spor 19-05-24 16:02

Kıvrımlı model Demi Rose iddialı pozu ile sosyal medyayı salladı!

Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla dikkat çeken Demi Rose bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Gittiği tatilden pozlarını paylaşan Rose siyah bikinisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 19-05-24 08:43

Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Hatayspor umutlarını son haftaya taşıdı

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş sahasında Hatayspor ile karşılaştı. Ligde kötü gidişini sürdüren siyah-beyazlılar evinde Hatayspor'a ile 2-2 berabere kaldı. Hatayspor bu beraberlikle birlikte ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.

Spor 18-05-24 21:02

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar Cannes tarzıyla olay oldu! Bakan bir daha baktı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Görkem' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özacar, bu yıl 77.'si gerçekleştiren Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi. Siyah elbisesi ile Cannes'a damga vuran ünlü isim birbirinden iddialı pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-05-24 09:19

Elbisesinde dikiş dahi yok... Didem Soydan derin yırtmacıyla yine olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Her açıklaması, her paylaşımı ve her giydiği olay olan ünlü manken Didem Soydan bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı yaktı geçti. Yakın arkadaşlarıyla bir araya gelen Soydan siyah derin yırtmaçlı elbisesi ile geceye damga vurdu. Didem Soydan'ın cesur tarzı adeta bakana bir daha baktırdı…

Magazin 16-05-24 15:18

Yılmaz Erdoğan ile dudak dudağa görüntüleri ifşa edilmişti! Cansu Taşkın havuz kenarındaki pozlarıyla sosyal medyayı salladı

İnci Taneleri dizisiyle uzun bir aradan sonra izleyicisinin karşısına çıkan Yılmaz Erdoğan'la yaşadığı aşkla adından söz ettiren Cansu Taşkın şimdi de havuz kenarındaki pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Taşkın, siyah göğüs ve sırt dekolteli elbisesiyle verdiği pozları peş peşe paylaştı.

Magazin 15-05-24 14:39

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa yaz sezonuna hızlı başladı! Bikinisiyle sahilde dans ettiği anları paylaştı... Beden pozitifliği hatırlatması yaptı

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen Ariella Nyssa yaz sezonuna hızlı başladı. Fenomen isim siyah bikinisini giyip soluğu plajda aldı. Plajda dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Nyssa beden pozitifliği göndermesi yapmayı ihmal etmedi.

Trend 14-05-24 08:59

Yaralandıkları kaza anını saniye saniye görüntülediler

Adana’nın Pozantı ilçesinde otoyolda 4 aracın karıştığı ve 7 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında yaralanan siyah otomobildeki şahıslardan birinin o anları görüntülediği ortaya çıktı.

Yurthaber 13-05-24 11:41

Sinan Ateş'in WhatsApp yazışması ortaya çıktı! 'Siyah araba' detayı: Beni öldürmeye karar vermişler abi

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in 2022'de öldürülmesine ilişkin iddianame geçen hafta hazırlandı. Ateş'in iddianameye girmeyen WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı. Yazışmalarda Ateş'in "Beni öldürmeye karar vermişler Ömer abi" mesajı dikkat çekti.

Haber 13-05-24 10:57

Beşiktaş taraftarını çılgına çevirecek transfer! Siyah-Beyazlılar'ın istediği Angel Di Maria teklife yanıt verdi

Önümüzdeki sezon şampiyon bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat ve kurmayları harekete geçerken geçtiğimiz günlerde Angel Di Maria'yı gündemine almıştı. Siyah-Beyazlılar'ın kadrosuna katmak istediği yıldız isim teklife yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 16:32

Zehra Güneş: Ebrar ve Vargas takım giydi! Tarzlarıyla sosyal medyayı salladılar

Filenin Sultanları katıldıkları ödül gecesinde dikkat çekti. Başarılı voleybolcular Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt'un siyah takım giyerek geceye katılması ise sosyal medyada konuşuldu.

Magazin 09-05-24 14:56

Ernest Muci, Beşiktaş'ta parıl parıl parıldıyor!

Beşiktaş’a, MKE Ankaragücü ile oynanan Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında galibiyeti getiren golü atan ve takımını finale taşıyan Ernest Muçi, siyah-beyazlılarda 4. golünü kaydetti.

Spor 07-05-24 22:42

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü yenerek finale yükselmeyi başardı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. İlk maçın 0-0 bittiği mücadelede iki ekip de finale çıkmak için büyük çaba gösterdi. Hem Beşiktaş hem de Ankaragücü için sezonun en kritik maçı olan yarı final müsabakasını siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak finale yükseldi.

Spor 07-05-24 22:28

Beşiktaş'ta tüzük tartışması! Sunulan maddeler tepki çekti

Beşiktaş Kulübü’nde 11 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Tüzük Tadil Kongresi öncesi yayınlanan yeni tüzük taslağındaki bazı düzenlemeler, siyah-beyazlı kongre üyelerinin tepkisine neden oldu. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 12:18

Beşiktaş'ta Hasan Arat ve yönetimine 3 konuda tepki var!

Beşiktaş'ta aralık ayında göreve gelen Hasan Arat yönetimiyle ilgili flaş iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak isteyen siyah-beyazlıların muhalefetinden üç konuda itiraz var.

Spor 05-05-24 16:56

Beşiktaş'tan Angel Di Maria bombası! Resmi temaslar başlıyor, taraftar bile şaşkın

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, öncelikli hedef teknik direktör... Bu konunun halledilmesinin ardından oyuncu transferine de yönelecek olan Siyah-Beyazlılar'da çok sürpriz bir isim gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 22:34

SON DAKİKA: İnanılmaz son... Dolmabahçe'de Beşiktaş 90+7'de kazandı! Siyah-Beyazlılar Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti

Son dakika... Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Rizespor ile karşı karşıya geldi. Tam 5 golün kaydedildiği mücadelede kazanan 90+7. dakikada attığı golle 3-2'lik skorla Beşiktaş oldu.

Spor 03-05-24 22:05

''Beşiktaş'ın mülklerini satacaklar olay yaratan iddia...

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul öncesi tüzüğe eklenecek maddeler tartışma yarattı. Sosyal medyada gündeme gelen konular sonrası siyah-beyazlı taraftarlar endişelerini dile getirdi.

Spor 02-05-24 23:49

Beşiktaş yönetimi 'doğal aday' demişti! Sergen Yalçın'dan canlı yayında Siyah-Beyazlılar'a yanıt geldi!

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta ilk adaylardan olan Sergen Yalçın'dan canlı yayında iddialara yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 30-04-24 17:14

Kıvrımlı model Demi Rose cesur pozuyla sosyal medyanın diline düştü! Arkasını gösterince...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren büyük beden model Demi Rose bu kez son paylaşımıyla çok konuşuldu. Instagram hesabından siyah dekolteli elbisesiyle pozlarını paylaştı. Ünlü ismin paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 30-04-24 11:40

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan son dakika Nuri Şahin açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak Nuri Şahin iddialarına açıklık getirdi. Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon teknik direktörünün kim olacağı henüz netlik kazanmazken, Hasan Arat'ın Almanya'ya gidecek olması büyük merak uyandırmıştı.

Spor 30-04-24 10:39

Beşiktaş'tan Fenerbahçe maçının ardından suç duyurusu kararı!

Beşiktaş, Fenerbahçe maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Al-Musrati için Beyaz TV'de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Oyuncusuna sahip çıkan siyah-beyazlıların bu hamlesi taraftarlardan geçer not aldı.

Spor 29-04-24 07:55

'Aniden ortaya çıktığını fark ettim' Gökyüzünde görür görmez telefona sarıldı! İnsanı andıran cisim... İzleyenler şaşkına döndü

Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülendi. Cismin ne olduğu bilinmezken cismin videosu ise izleyenleri şaşkına çevirdi. O anları kaydeden vatandaş "Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi" dedi.

Haber 27-04-24 15:31

Siyah noktalara veda edin! En iyi siyah nokta temizleme aletleri

Siyah noktalarla başa çıkmak zorlayıcı ve rahatsız edici olabilir, ancak onlardan kurtulmanın yolu burada! Artık istenmeyen siyah noktalarla vedalaşmanın ve arzu ettiğiniz cilt görünümüne kavuşmanın zamanı geldi. Siyah noktalara karşı etkili bir çözüm arıyorsanız, en iyi siyah nokta temizleme aleti modellerinden oluşan listemize gelin, birlikte göz atalım!

Haber 26-04-24 18:42

Hülya Avşar siyah mayosuyla çektiği pozlarını paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Avşar şimdi sosyal medya hesabından cesur pozunu paylaştı. Sosyal medyada Avşar'ın pozuna yorum yağdı.

Magazin 26-04-24 15:47

Ashley Graham üstten çektiği pozunu paylaştı! Dekoltesi dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla gündeme geliyor. Ünlü model bu kez Instagram hesabından dekolteli siyah mini bluzuyla üstten çektiği pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 26-04-24 12:15

Deponun bahçesindeki plastik kasalar yandı, siyah dumanlar gökyüzünü kapladı

Antalya’da bir deponun bahçesinde bulunan plastik kasalar nedeniyle çıkan yangında, gökyüzünü siyah dumanlar kapladı. Dumanlar şehrin farklı noktalarından da görüldü.

Yurthaber 26-04-24 11:15

Cildiniz için derinlemesine temizlemeyi sağlayacak ürünler burada!

İster gözenek probleminize çözüm arıyor olun isterseniz de cildinizi siyah noktalardan arındırmak isteyin, sizler için derlediğimiz temizleyicilerden oluşan listemize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Cildinizi derinlemesine temizlerken tahriş etmeyen ürünlerden oluşan içeriğimize gelin, birlikte bakalım!

Kadin 22-04-24 19:21

Beşiktaş taraftarı çok heyecanlı! Randevular alındı, Siyah-Beyazlılar'dan Sarri bombası

Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrılırken, teknik direktör arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 13:08

Büyük beden model Ashley Graham siyah dantelli elbisesiyle poz verdi! Kıvrımlarını sergiledi

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyordu. Siyah dantelli bir elbiseyle poz veren modelin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-04-24 12:35

Beşiktaş'ta 1 imza 1 ayrılık! Takıma veda etmesi beklenen Cenk Tosun'un yeni takımı bile belli

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürerken takımdan ayrılacak ilk isim belli oldu. Siyah-Beyazlılar'da tecrübeli isim Cenk Tosun'un ayrılması beklenirken, yıldız ismin yeni takımı da konuşulmaya başlandı. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 11:27

Siyah noktalar artık derdiniz olmasın! Büyülü Fiddy Method nedir?

Siyah nokta ve gözenek problemine etkili bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Son dönemlerin en popüler cilt bakım trendleri arasında yer alan Fiddy metodu ile siyah noktalarınıza ve sivilcelerinize elveda edebilir, gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlayabilir, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz! Bu içeriğimizde Fiddy Metodu nedir, nasıl uygulanır ve bu metodu uygulamak için hangi ürünlere ihtiyacınız var, hepsine yanıt verdik. İşte detaylar!

Kadin 20-04-24 12:34

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Ernest Muçi 3. golünü attı!

Beşiktaş’ın 23 yaşındaki futbolcusu Ernest Muçi, siyah-beyazlı forma altında 3. golünü MKE Ankaragücü’ne attı.

Spor 19-04-24 23:32

Beşiktaş'ta maç bitti kriz çıktı! Oyuna giremeyen Cenk Tosun direkt olarak soyunma odasına gitti...

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. Siyah-beyazlılarda süre bulamayan Cenk Tosun sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Cenk Tosun'un sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 19-04-24 22:38

Beşiktaş haftalar sonra kazanmayı hatırladı! Fernando Santos'un ayrılığı siyah-beyazlılara yaradı...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Fernando Santos'un ayrılığı sonrası Serdar Topraktepe ile mücadeleye çıkan siyah-beyazlılar güzel bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Spor 19-04-24 21:57

Beşiktaş yollarını ayırdığı Fernando Santos'a ödenen parayı paylaştı, suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı!

Beşiktaş'ta Fernando Santos beklenileni veremezken alınan kötü sonuçlar sonrası Portekizli çalıştırıcı ile yollar ayrılmıştı. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada Santos'a ödenen fesih bedeli duyurulurken, suç duyurusunda bulunulduğu da bildirildi. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 20:13

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 17:20

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 14-04-24 11:03

Beşiktaş galibiyeti unuttu! Bu kez de Samsunspor karşısında puan kaybı...

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş evinde Samsunspor ile karşılaştı. Ligde son 4 maçını kazanamayan siyah-beyazlılar, Samsunspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Yüksek bir tempoya sahne olan maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Spor 13-04-24 20:59

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aman Pembe görmesin

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceren Karakoç başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Oyuncu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla gündeme geldi. Siyah elbisesiyle poz veren oyuncunun sade ve şık haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-04-24 16:53

Başakşehir sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı! Ev sahibi ekip puanı son saniyede kurtardı

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele Başakşehir'in uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 eşitlikle sonuçlanırken puanlar paylaşıldı. Bu sonuçla Siyah-Beyazlılar son 4 maçta yalnızca 1 puan alabildi. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 22:30

Beşiktaş'ta Cenk Tosun dönemi sona eriyor! Yeni adresi belli oldu...

Beşiktaş ile henüz kontrat imzalamayan Cenk Tosun'un geleceği belli oldu. Siyah-beyazlılarla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan milli oyuncunun yeni adresi netleşti.

Spor 31-03-24 15:00