Son Dakika Piyasalar Haberleri

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili açıklama geldi! 'Görüşmeler sonlandırıldı'

Yapı Kredi Bankası'nın satışı ekonomi piyasasında gündem olmuştu. Koç Holding son yaptığı açıklamada "Yapılan ön görüşmelerde bir sonuca ulaşılamadığı için görüşmelerin sonlandırılmasına karar verilmiştir" dedi.

Finans 2024-05-31 18:46:15

Cem Yılmaz o fiyatlara isyan etti: Ülke mi kuracaksın birikmişlerle

Cem Yılmaz son dönemlerde girdiği polemikler ve tartışmalarla gündeme geliyor. Yılmaz, bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Ünlü komedyen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ülke mi kuracaksın birikmişlerle" diyerek isyan etti.

Magazin 2024-05-31 17:12:27

Şarkıcı Hatice canlı yayında havladı! O anlar izleyenleri şaşırttı

Seçim kombini ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hatice son dönemlerde sokak hayvanlarına yönelik düzenleme çalışmalarına tepki göstermesiyle adından söz ettiriyordu. Bir programa katılan Hatice, bu kez canlı yayında havladı.

Magazin 2024-05-31 16:28:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel anketi dikkat çekti! Sürpriz sonuç: Son 2 ayda her şey değişti

Siyasilerle ilgili yapılan anketler ve sonuçları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili yapılan bir anketin sonuçları dikkat çekti. Anket ile birlikte 2 aylık değişim gözler önüne serildi.

Manşet 2024-05-31 16:21:12

Deniz Akkaya'nın eski eşi harekete geçti! Ne kızı hakkında ne de Efe Önbilgin hakkında konuşabilecek

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla çok konuşulan Deniz Akkaya son dönemde kızı ile yaşadıklarıyla gündemde... Kızı tarafından darp edildiğini söyleyen ünlü isim 15 yaşındaki kızını 'burnu sürtsün' diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdiğini söylemişti. Deniz Akkaya hakkında, çocuğunun babası Efe Önbilgin, Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu. Akkaya, karara uymazsa 'zorlama hapis' cezası alacak.

Magazin 31-05-24 15:33

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu'ya son görev! Mustafa Uğurlu tabutun başından bir an olsun ayrılmadı

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta ismi Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Ahmet Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı. Tamer Karadağlı cenaze töreninde Uğurlu ailesini yalnız bırakmadı. Mustafa Uğurlu ise cenazede ayakta durmakta zorlandı.

Magazin 31-05-24 15:31

İletişim Başkanlığı'ndan 'Ruanda'dan turist sığınmacılar geliyor' iddiasına yalanlama

İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan son açıklamada sosyal medyada da gündem olan 'Ruanda'dan turist sığınmacılar geliyor' iddiaları yalanlandı. DMM söz konusu iddialar için, 'Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik dezenformasyon' ifadelerini kullandı.

Haber 31-05-24 14:33

'Mutlu son masajı' görünce inandı, teminat için 50 bin lira silikon parası gönderdi! Eşine söyleriz deyince 170 bin lirasından daha oldu: 'Değişik fantezi özellikleri varmış'

Tunceli'de yaşayan B.C. sosyal medyada gördüğü 'mutlu son masajı'na inandı. Gelmesi için anlaştığı kadın silikonlarının başına bir şey gelmesin diye 50 bin lira teminat parası istedi. Parayı gönderen B.C. kadın gelmeyince dolandırıldığını anladı. Parasını geri isteyince de 'ailen öğrenir' diyerek tehdit edildi. B.C. bu kez ailesi öğrenmesin diye kredi çekip 170 bin lira daha gönderdi.

Haber 31-05-24 12:54

Bakan Bolat: Türkiye ekonomisi son 15 çeyrektir sürekli büyüyor

TÜİK büyüme verilerini açıkladı, bakanlardan peş peşe açıklamalar geldi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, büyümenin 15 çeyrektir sürdüğüne dikkat çekti. Bakan Bolat, "Geçen yılın ikinci yarısında başlayan ihracatın artması ve ithalatın azalması eğilimi sonucunda net ihracatın büyümeye katkısının 2024 genelinde pozitif olması bekleniyor" dedi.

Finans 31-05-24 12:29

Altın fiyatları için dikkat çeken açıklama! İslam Memiş, 'Kademeli alım fırsatı geldi' dedi: 3500 lira seviyesini hedef alacak (31 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Altın fiyatlarını Fed'in gösterge olarak kabul ettiği tüketici harcamaları verisi öncesi altın fiyatlarındaki son durum ne? Yatırımcılar alım fırsatını takip ederken gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 31-05-24 12:08

Gözaltına alındı, linç etmek istediler! Müge Anlı'yı deliye döndüren mide bulandıran gerçek 'Sen utanmadan nasıl geldin ahlaksız' Kayıp kızları aramak için başvurmuştu

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te mide bulandıran bir olay ortaya çıktı. Kayıp kızları aramak için programa başvuran şahsın kızları yıllardır istismar ettiği öğrenildi. Müge Anlı adeta deliye dönerken "Sen bir de utanmadan nasıl bu kızları benim stüdyoma aramaya geldin terbiyesiz adam, ahlaksız" deyip çıkıştı. Kızlardan biri "14 yaşımızdan beri bize tecavüz ediyor" dedi. Son gelişmeye göre Selahattin gözaltına alınırken emniyete getirildiği sırada bazı vatandaşların linç etmek istediği öğrenildi.

Magazin 31-05-24 11:45

Cilt bakımında sprey serum kullanımı artıyor

Cilt bakımında son dönemde birçok trendde yükseliş görülürken, özellikle sprey serumlar öne çıkıyor.

Haber 31-05-24 11:05

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ayrılık iddialarına jet yanıt verdi! Kalpli paylaşım

Son günlerde Yargı dizisiyle gündemde olan Pınar Deniz'in özel hayatı da konuşuluyor. Pınar Deniz'in bir süredir beraber olduğu Kaan Yıldırım ile ayrıldığı iddiası gündemdeydi. İşte gündemdeki iddialar...

Kulis 31-05-24 11:04

SON DAKİKA: Kredi, kredi kartları hepsi raporda! Merkez Bankası yayımladı: Başkan Karahan'dan 'Adımlar atmaya devam edeceğiz' mesajı geldi!

SON DAKİKA: Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan "Önümüzdeki dönemde de piyasa mekanizmasının etkinliğini artıracak ve makro finansal istikrarı sürdürecek adımlar atmaya devam edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Finans 31-05-24 10:54

Selen Görgüzel, Sıla derken şimdi de düşük bel modasına Hande Yener uydu! Sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerde şarkıcılar sahne tarzı olarak düşük bel pantolon tercih ediyor. Selen Görgüzel, Sıla derken bu kez de Hande Yener düşük bel pantolon modasına uydu. Yener'in sahne tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 31-05-24 10:18

SON DAKİKA: TÜİK ilk çeyrek için duyurdu! Türkiye'nin BÜYÜME RAKAMLARI belli oldu! Bakan Şimşek'ten ilk açıklama

Son dakika haberi… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2024 yılı ilk çeyrek büyüme rakamlarını açıkladı. Türkiye ekonomisi ilk çeyrekte yüzde 5,7 büyüdü. Hane halkının nihai tüketim harcamaları da yüzde 7.3 arttı. Büyüme verilerine ilişkin olarak Bakan Şimşek'ten ilk değerlendirme geldi.

Finans 31-05-24 10:01

Son dakika | Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan iddiası! Emekli formülünü açıkladı: Zam yapmayı o da isterdi

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklileri hala isyan ettiren maaşlarla ilgili çarpıcı bir çıkışa imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim döneminde ülke krizde olduğu için emeklilere zam yapamadığını savunan Özel, "Erdoğan 'Emeklilere zam yapmam için 680 milyar para lazım' dedi. Geçen sene Erdoğan'ın büyük şirketlerden affettiği vergi 660 milyar. Ben olsam emekliye verirdim" dedi. Özel ayrıca "Asgari ücrete zam yapılmaması kabul edilemez" deyip miting sinyali verdi.

Haber 31-05-24 09:56

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler bambaşka biri oldu! Değişimiyle şaşırttı

Türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler son yıllarda özel hayatıyla sık sık gündeme geliyordu. Son pozlarını paylaşan Yelliler'in son hali ve değişimi görenleri şaşırttı.

Kulis 31-05-24 09:54

Aşırı sıcaklar geliyor! Prof. Dr. Orhan Şen 'Hasret kalacağız' diyerek uyardı, o saatleri işaret etti... 11 il için 'sarı kod' Meteoroloji'den son dakika 31 Mayıs - 4 Haziran hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Yağmur var mı? Hafta sonuna girerken vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Özellikle yağışlarda ve sıcaklıklardaki son durum araştırılırken Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Buna göre 11 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen de bazı bölgeler için sağanak yağışlara işaret ederken "Bugünden sonra 1 hafta yağmura hasret kalacağız" dedi. Şen'e göre 4-5 gün aşırı sıcaklar etkili olacak.

Haber 31-05-24 09:39

Van'da görüntülendi! Yüksek rakımlı yerlerde yaşıyor, son derece zehirli

Van'ın İpekyolu ilçesinde yer alan Erek Dağı'nda yürüyüşe çıkan doğa fotoğrafçısı Ferzende Coşar, zehirli kocabaş engerek yılanını kaydetmeyi başardı.

Haber 31-05-24 09:32

31 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 31 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 31 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 31 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 31-05-24 09:20

Konut, arsa, işyeri sahiplerini ilgilendiriyor! Ödeme için son gün! Cezası arttı, her ay için o oran eklenecek!

Konut, arsa, işyeri ve arazi sahipleri dikkat! Emlak vergisi ödemeleri için bugün son gün. Ödemelerini geciktirenleri ise cezalar bekliyor. Ceza miktarları da artmışken son tarihi kaçırmayın.

Finans 31-05-24 09:11

Bursa'da kaçarken tarihi binadan atlayıp ayağını kıran hırsız yakalandı

Osmanlı'nın ilk Darüşşifası olan ve son yıllarda Yıldırım Göz Merkezi olarak hizmet veren tarihi binanın çatısından kurşun levhaları çalmak isteyen hırsızlardan biri, yakalanmamak için binadan atlayınca ayağını kırdı.

Yurthaber 31-05-24 08:19

İbrahim Tatlıses İsrail'deki hayranlarına seslendi! Siz neden ayaklanmıyorsunuz?

Son dönemde bazı çocuklarıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen İbrahim Tatlıses İsrailli hayranlarına seslendiği paylaşımıyla dikkat çekti. Tatlıses "Bu Netanyahu denen adam İsrail halkını düşünmüyor" dedi.

Magazin 31-05-24 08:00

Gözlerden uzakta yaşıyordu AVM'de ortaya çıktı! Müjde Ar son haliyle dikkat çekti

Türk sinemasının efsane oyuncularından Müjde Ar gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Bodrum'da yaşayan Müjde Ar son olarak bir AVM'de görüntülenince yıllara meydan okuyan son hali gündem oldu.

Kulis 31-05-24 07:49

Gurbetçilerden Türk marketlere boykot kararı! Fiyatlara anlam veremediler: Bunu hiçbir yabancı market yapmıyor

Türkiye'de büyük bir sorun haline gelen fahiş fiyatlar bu kez gurbetçilerin de gündemi haline geldi. Ancak onların şikayet ettikleri konu Avrupa'daki market işleten Türkler oldu. Son bir yılda Türkiye'den gelen ürünlerde yüzde 150 zam yapıldığını, bunu anlayabildiklerini ancak Avrupa'dan gelen ürünlerde de yüzde 100'e yakın zammı anlamadıklarını ifade ettiler. Bazı Türkler, Türk marketleri boykot kararı aldı.

Haber 31-05-24 07:09

Süper Lig'e yükselen son takım Bodrum FK oldu! Sakaryaspor final maçında 10 kişi kalıp kendini ateşe attı...

Sakaryaspor ile geçen sezonun play-off finalisti Bodrum FK, Süper Lig'e yükselme finalinde karşı karşıya geldi. Şampiyon Eyüpspor'un ardından Göztepe'nin üst lige yükselmesinden sonra gözler Sakaryaspor-Bodrum FK finaline çevrilmişti. Maçta kırmızı kart görerek 10 kişi kalan Sakaryaspor, Bodrumspor'a uzatmalarda 3-1 mağlup oldu. Bu skorla birlikte Süper Lig'e yükselen son takım Bodrum FK oldu.

Spor 30-05-24 22:48

Galatasaray'dan ayrılıp Eyüpspor'a transfer olması beklenen Sergio Oliveira'dan iddialara cevap geldi!

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Sergio Oliveira'nın Eyüpspor iddiaları ciddileşince Portekizli oyuncu paylaşım yaparak olaya son noktayı koydu. Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılında bitecek Oliveira'nın cevabı transferin önünü kapattı.

Spor 30-05-24 22:04

Son dakika| Aşkım Kapışmak gözaltına alındı! Ankara merkezli 21 ilde Smart Trade Coin operasyonu

Ankara merkezli 21 ilde “Smart Trade Coin” isimli sözde kripto varlık alım/satım platformu üzerinden “sıfır risk ile yüksek kazanç” vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik “SİBERGÖZ-42” operasyonları düzenlendi. Operasyonda davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak da İstanbul Siber polisi tarafından gözaltına alındı.

Haber 30-05-24 19:17

SON DAKİKA | Siirt'te iki grup arasında silahlı çatışma! Vali olayların ortasında kaldı, korumalar müdahale etti

Son dakika haberi: Siirt’te kent meydanında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya çatışmanın ortasında kaldı. Valinin korumaları silahla çatışmaya müdahale etti. 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili Vali Kemal Kızılkaya da bir açıklama yaptı.

Haber 30-05-24 17:44

Son dakika: Ayhan Bora Kaplan davasının önemli ismi Serdar Sertçelik, 'Simeon Nikos' kimlik bilgisiyle Roszke Sınır Kapısında yakalandı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan davasının firari gizli tanığı Serdar Sertçelik, Macaristan'da yakalanarak tutuklandı. Sertçelik'in 'Simeon Nikos' kimlik bilgisiyle Roszke Sınır Kapısı'ndan giriş yapmaya çalışırken yakalandığı belirtildi.

Haber 30-05-24 16:03

Davet tarzı yine dikkat çekti! Selen Görgüzel'e yorum yağdı! 'Giyinmeyi unutmuş'

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve sahne tarzı ile gündemden düşmüyor. Tüm yüz germe, gıdı ve göz kapağı gibi ameliyatlarla bambaşka biri olan Görgüzel davet tarzıyla yine dikkat çekti. Ünlü isme yorum yağdı.

Magazin 30-05-24 15:46

Piyasalar odaklanmıştı! Beklentilerin altında kaldı

Küresel piyasaların odaklandığı ABD ekonomisi büyüme rakamları açıklandı.

Finans 30-05-24 15:40

Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Gülşah Çomoğlu geçtiğimiz gün hayata gözlerini kapadı. 2 yıldır kanser tedavisi gören Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü ismin cenaze töreninde gözyaşları sel oldu...

Magazin 30-05-24 14:46

Lüks rezidansta şüpheli ölüm: Herkes birbirini suçladı! Genç yazarın son paylaşımı dikkat çekti

Kağıthane’de lüks bir rezidansta yaşayan genç yazar Emir Germi (21), çatıdan düşerek hayatını kaybetti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Germi'nin yazdığı kitaptan bir bölümü, ölmeden hemen önce sosyal medya hesabında paylaştığı öğrenildi. Germi'nin ev arkadaşının polise ailesiyle sorunları olduğunu söylediği, ailesinin ise çocuklarının ölümünden ev arkadaşının sorumlu olduğunu düşündükleri bilgisine ulaşıldı. İşte detaylar...

Haber 30-05-24 14:30

Merkez Bankası'ndan sıkılaşma mesajı: Rakamı açıkladı: 'Sistemden 550 milyar lira çektik...'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini sabit tuttuğu Mayıs toplantısının özetinde hizmet enflasyonundaki katılığa vurgu yaparken, miktarsal sıkılaşma mesajlarını de yeniledi. TCMB son zorunlu karşılık hamlesiyle sistemden yaklaşık 550 milyar TL çekildiğini belirtti.

Finans 30-05-24 14:21

1 TL'ye satılık ev bakanlığı harekete geçirdi, düğmeye basıldı!

Son zamanlarda artan 1 liraya satılık ev ilanları için Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. İlan verenler yakın markaja alındı. Emlak firmalarının da reklamları durduruldu.

Finans 30-05-24 10:49

Adliyede başsavcı ile avukat arasında tuvalet kavgası: Bakanlık devreye girdi, kazanan belli oldu! 'Herkesi bekleriz'

Antalya'nın Kaş Adliyesi, tuvalet krizi ile gündem oldu. Avukat Hakan Tüzen, başsavcı Gökhan Feyzoğlu tarafından tuvaletten zorla çıkarıldı, tuvaletin kilidi değiştirilerek avukatların kullanımı yasaklandı. Tuvalet krizi, bakanlık nezdindeki görüşmeler sonrası çözüme kavuştu. Tuvaletin yeniden avukatların kullanımına açılmasıyla devam eden sürecin son aşamasında, tuvalet artık kilitlenmiyor. Tüzen, "Adliye tuvaletimizin kilidi söküldü. Artık tüm vatandaşlara da açık. Herkesi bekleriz" dedi.

Haber 30-05-24 10:30

Son dakika: Dış ticaret açığı nisanda 9,9 milyar dolara çıktı! Bakan Şimşek'ten 'geçici' açıklaması

Son dakika haberi... Dış ticaret açığı, nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,9 artarak, 8,7 milyar dolardan, 9,9 milyar dolara yükseldi. Dış ticaret açığı ocak-nisan döneminde ise, yüzde 30,5 azalarak 30,2 milyar dolara geriledi.

Finans 30-05-24 10:23

Ece Erken'in dudaklarındaki değişim dikkat çekti! 'Dolguyu fazla kaçırmış' dendi... Yanıt gecikmedi

Ünlü sunucu Ece Erken sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla zaman zaman gündeme gelen isimlerden biri. Bir dönem sunduğu Mavi Şeker programıyla hafızalara kazınan Erken şimdi de son haliyle gündem oldu. Ünlü ismin dudaklarındaki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 30-05-24 10:05

Yazar Azra Kohen katil İsrail'i değil Filistinli babaları suçladı! 'Bebekler öldürülüyor yaptığı savunmaya bak'

Psikolog ve yazar Azra Kohen'in İsrail - Filistin süreciyle ilgili yaptığı yorumlar tepkilere neden oldu! Son olarak Refah'ta çadırlardaki masum çocuk ve bebekleri bombalayan, onları diri diri yakan İsrail'e dünya genelinden tepki yağarken Türkiye'de yaşayan Azra Kohen yaşananları yorumlarken kendini kaybetti! Kohen'in açıklamaları tepki çekti. Everest Yayınları, "Katliamı meşrulaştıran hiç kimsenin yayın grubumuz bünyesinde yer alamayacağını kamuoyunun bilmesini isteriz" açıklamasında bulundu.

Manşet 30-05-24 09:35

Son seçim anketi yayınlandı! İşte CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah ve İYİ Parti’nin oy oranları…

Yerel seçim sonuçlarının ardından CHP ile AK Parti arasındaki yarış merak konusu oldu. CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti olarak seçimden çıkmayı başarınca seçim anketlerinden gelen sonuçlar da merak konusu oldu. ASAL Araştırma da son seçim anketini yayınladı. İşte son ankete göre partilerin aldıkları oy oranları…

Manşet 30-05-24 09:29

30 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 30 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 30 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 30 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 30-05-24 09:20

Küresel piyasalar ABD büyüme verilerine odaklandı: Negatif seyrediyor

Küresel piyasalar ABD'nin büyüme verileri öncesinde negatif seyrediyor.

Finans 30-05-24 09:17

FETÖ'ye yönelik Kıskaç-18 operasyonlarında 90 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında 17 ilde son 4 gün içinde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-18” operasyonlarında 90 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 30-05-24 08:36

Deniz Akkaya kızını çocuk esirmeye gönderdi! Pucca'dan tepki gecikmedi! 'Yaz kampı mı orası?'

Eski manken Deniz Akkaya son dönemde kızı ile yaşadıklarıyla gündeme geldi. Kızı tarafından darp edildiğini söyleyen ünlü isim 15 yaşındaki kızını 'burnu sürtsün' diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdiğini söyledi. Bunu duyan Pucca ise kayıtsız kalamadı. Kendi çocuğu üzerinden Akkaya'yı tiye alan Pucca'dan 'çüş artık' çıkışı geldi.

Magazin 30-05-24 08:24

Selen Görgüzel estetikle bambaşka biri oldu... Seren Serengil kendini tutamadı! Bomba yorum

Son dönemde dansları, kıyafetleri ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Selen Görgüzel geçirdiği estetiklerle adeta bambaşka biri oldu. Tüm yüz germe, gıdı ve göz kapağı ameliyatı olan Görgüzel'in son halini gören Seren Serengil kendini tutamadı. Serengil'in yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 30-05-24 07:59

Dört bakanlıktan ortak çalışma! Doğum izni uzatılacak mı? İşte masadaki ihtimaller…

Çalışan anne ve anne adayları için izin süreleri ile ilgili tartışmalar sürerken önemli gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. Doğum oranları düşünce düğmeye basıldı ve çözüm için dört bakanlık ortak çalışma yürütmeye başladı. Doğum izni süresinin artırılmasının yanı sıra çocuk sayısına göre izin de gündeme geldi. İşte doğum izni ile ilgili son dakika haberinin detayları…

Finans 30-05-24 07:52

‘Temmuz’a kadar 20 bin lirayı bulacak’ dedi: Emekliye en düşük maaşta rakamı açıkladı: 2000 sonrası SSK’lılardan sonra memur emeklileri için bu yıl ilk!

SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaşı zammı için geri sayım başladı. Temmuz zammı için son 2 veri kalırken oran neredeyse netleşti. En düşük emekli maaşı içinse kulislerde 10 bin liranın 12,500 liraya yükseltileceği konuşuluyor. Bu konuda AK Partili kurmayların emekli kök aylıklarının artırılması yönünde baskı yaptığı öğrenildi. Öte yandan SGK Başuzmanı İsa Karakaş bu yıl ilk kez 2000 sonrası SSK’ların ardından memur emeklileri için de intibak sorununun oluşacağına dikkat çekti.

Finans 30-05-24 07:31