Ters Saatlerin Anlamlari Haberleri

Borsada ters rüzgar! BIST 100'den satıcılı başlangıç

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,06 düşüşle 10.132,42 puandan başladı.

Finans 2024-06-10 10:03:45

Görenleri şaşkına çeviren anlar: Bu işte bir terslik var!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kilometrelerce geri geri giden otomobil şaşkına çevirdi. Otomobilin ters şekilde ilerlediğini gören vatandaşlar ise şaşkın gözlerle o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Haber 2024-06-09 15:04:46

Vedası çok konuşulmuştu! Yalı Çapkını hakkında bomba iddia... O isim geri dönüyor

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Önceki hafta diziye veda eden Emre Altuğ’un aslında ekibe veda etmediği ters köşe yapılarak öldü gibi gösterildiği söyleniyor. İddialar doğru çıkarsa Altuğ yeni sezonda da ekipte yerini alacak.

Magazin 2024-06-07 07:59:58

Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi? Altın fiyatları ters köşe yapınca tahminler değişti: Piyasa Uzmanı Şirin Sarı getiri oranlarını tek tek hesapladı

Altın fiyatları haftanın dördüncü gününde de düşüşüne devam ediyor. Ons altın fiyatındaki gerilemeye paralel gram altın fiyatı da kan kaybediyor. Peki altın fiyatlarında beklenti ne? Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi daha çok kazandırır? Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı sene sonuna kadar 7 aylık süreçte altın yatırımı için iyi bir döneme girileceğinin sinyalini verdi. Ancak getiri açısından borsa ve mevduat gibi araçların daha fazla kazandırabileceğini dile getirdi.

Finans 2024-05-30 10:17:22

Refüjü aşıp karşı yola fırladı! Feci kaza saniye saniye kamerada

Bursa'da yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkan Tofaş Şahin marka otomobil, refüjü aşıp ters şeride girdi. Jipin çarpmasıyla hurdaya dönen otomobilde 2 kişi ölürken, jip sürücüsü ise ağır yaralandı. Feci kaza güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Haber 25-05-24 10:36

Hem altın hem de gümüş için tahmin! İki dev banka peş peşe açıkladı: '10 haftadan kısa bir süre içinde…’

Altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?’ gibi sorulara yanıt iki dev banka Commerzbank ve TD Securities’ten geldi. Alman bankası altın fiyatları için ters köşe tahmin yaptı. Gümüş fiyatı içinde iki banka birden yükseliş beklentilerini açıkladı. “Gümüş fiyatları son kez ons başına 30 doları aştığında, on haftadan kısa bir süre içinde ons başına 50 dolara kadar işlem gördü” yorumu ise heyecan yarattı.

Finans 22-05-24 14:49

Burak Özçivit'ten sonra Kıvanç Tatlutuğ'a Kuveyt'ten büyük teklif! Özel uçak ve dudak uçuklatan para teklini duyunca tepkisi olay oldu

Orta Doğu'da Türk ünlülere ilgi giderek artıyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a Kuveyt'te bir mağaza açılışına katılması için 12 milyon teklif edildi. Özel uçak bile tahsis edilen Tatlıtuğ, kariyerine ters bulduğu için teklifi reddetti. Geçtiğimiz yıllarda da böyle bir etkinliğe Burak Özçivit davet edilmişti. Lüks bir markanın düzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yemişti.

Kulis 22-05-24 11:13

20 günlük ömrü var... Görebilmek için şehir değiştirip 7 km yol yürüdüler

Mardin'den Siirt'e gelen dağcılar, 1500 rakımlı dağın zirvesinde açan ve sadece 20 gün canlılığını koruyabilen ters laleleri görmek için 2 saat yürüyerek 7 kilometre yol katetti.

Haber 17-05-24 12:56

Parası olan bankalara koşmuştu! Mevduat faizlerinde ters köşe! Bir ayda asgari ücretin iki katından fazla getiri!

Yüksek faizler nedeniyle parası olan bankalara koşmuştu. Mevduat faizlerinden yüzde 60'a dayanmışken geri çekilme geldi. Yatırımcılar 'Mevduat faizindeki düşüşler devam edecek mi?' sorusunun yanıtını arıyor. Faizlerde geri çekilme yaşansa da 1 milyon TL'nin getirisi ise asgari ücretin iki katından fazla...

Finans 17-05-24 08:23

Özgür Özel'den cumhurbaşkanı adaylığı için ters köşe! Ayşe Ünlüce'nin ismini verdi: Neden kadın olmasın!

2028 yılında yapılacak genel seçimler için şimdiden çalışmalara başlayan CHP'de son MYK toplantısında Genel Başkan Özgür Özel'den çok konuşulacak cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı geldi. CHP lideri Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanlığı için üç "santrafor" aday önerisinin ardından, "Bu santraforlardan birisi neden kadın olmasın" diyerek Ayşe Ünlüce'yi işaret ettiği iddia edildi.

Haber 14-05-24 08:10

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı tüm dünyayı ters köşe yaptı! Yeni hocasını buldu

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de teknik direktör Liam Rosenior ile yollar ayrılırken, yeni hoca arayışları sürüyordu. Ilıcalı sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 22:24

Mevduat faizleri ters köşe yaptı! BIST 100 yatırımcısı paraya 'para' demedi! TÜİK reel getiri oranlarını açıkladı

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Nisan'da en yüksek aylık reel getiri yüzde 3,59 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşti. Aynı dönemde mevduat faizi, TÜFE'den arındırıldığında yatırımcısına yüzde 0,16 kaybettirdi. Böylelikle Mart ayının ardından Nisan'da da mevduat yatırımcısına reel olarak kaybettirdi.

Finans 08-05-24 11:09

Son bir ayda 100 liradan fazla zamlanmıştı! Et fiyatları ters köşe... 35 ila 50 TL arasında indirim geliyor!

Peş peşe zamlarla rekorlara imza atan kırmızı et fiyatlarında bu kez indirim haberi geldi. İthal gelen büyükbaş hayvanların piyasa girmesiyle düşüş başladı.

Finans 07-05-24 11:09

Fenerbahçe'de ortalık yangın yeri! Yaşanan kayıpların nedeni şimdi ortaya çıktı... Meğer her şey haftalar önce olmuş, 'Oyuncuların ters düşmesi, maç sonu kapı tekmelemeler, İsmail Kartal'ın istenmemesi...'

Fenerbahçe'de puan kayıpları sonrası şampiyonluk umutları azalırken, gelinen bu durumun nedenleri ortaya çıkmaya başladı. Sarı-Lacivertliler'de yaşanan bu atmosferin nedeni olarak ortaya atılan iddialar ise çok konuşulacak cinsten. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 07:43

Ters yöne giden sürücüye 6 bin 439 TL ceza

Karabük’te ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsüne 6 bin 439 TL ceza kesildi.

Yurthaber 06-05-24 08:26

'Dünyada 3-5 kişi yapıyor' Annesini dinleyip o işe girdi! Avustralya, Kanada, İspanya... Her ülkeden müşterisi var, talep yağıyor 'Çığır açtı resmen'

Konya’da annesi tarafından meslek öğrenmesi için kuyumcunun yanına çırak olarak verilen Servet Küçükdemirel, ustası dövünce işten ayrılmak istedi. Annesi ‘Mesleği en güzel şekilde öğreneceksin, ayrılmayacaksın’ deyince tekrar ustasının yanına gelen Küçükdemirel yıllar içerisinde usta olduğu mesleğinde tarihi mekanları ters oyma yöntemi ile yüzüklere sığdırıp eserlerini dünyanın çeşitli ülkelerine gönderiyor. 'Dünyada 3-5 kişi yapıyor' diyen Küçükdemirel "Çığır açtı resmen" ifadelerini kullandı.

Kadin 04-05-24 09:55

Bu yıl da ücretsiz dağıtıldı! 2 kilometrelik kuyruk oluştu, birbirleriyle yarıştılar, sıranın sonu görünmedi!

Kayseri’de Kocasinan Belediyesi tarafından her yıl dağıtılan domates fidelerine bu yıl da ilgi büyüktü. Ücretsiz dağıtılan fideler için vatandaşlar sabahın erken saatlerin sıraya girdi. Uzun kuyruklar oluştu.

Finans 02-05-24 14:20

Yoldan çıkan kamyonet ters döndü: 2 yaralı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yağmur sonrası kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yoldan çıkarak ters döndü. Kazada iki kişi yaralandı.

Yurthaber 02-05-24 09:54

Festivalde gösteri yapan yamaç paraşütçüsünün zor anları! Ters rüzgara kapılıp düştü, işte o anlar...

Şırnak Güçlükonak'ta festivalde gösteri yapan paraşütçü ters rüzgara kapılarak kayalıklara düştü. O anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı. İşte detaylar...

Haber 30-04-24 19:20

Baharda açan ters laleler Tunceli'nin Mercan Dağları'na güzellik kattı

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde dağlık alanlarda doğal olarak yetişen ters laleler, tabiata ayrı güzellik katıyor.

Yurthaber 30-04-24 13:48

Acun Ilıcalı, satın alacağı takımı ilk kez açıkladı! Herkes ters köşe oldu...

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Slovenya ekibi Maribor'u satın alacağını ilk kez açıkladı. Futbol dünyasına yaptığı yatırımlarla kendinden sıkça söz ettiren Ilıcalı'nın bu hamlesi taraftarları heyecanlandırdı.

Spor 30-04-24 07:49

Esenyurt’ta bir garip kapan hikayesi

Esenyurt’ta ters yöne girişi engellemek için sokağa konulan kapan, sürücüleri durduramadı.

Yurthaber 29-04-24 12:17

Ters yöne giren ehliyetsiz sürücü 5 aylık köpeği ezip kaçtı: O anlar kamerada

Çankırı’da aracı ile ters yöne giren 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, sokakta oynayan köpeği ezerek kaçtı. Yaralanan köpek tedavi altına alınırken, annesinin olay sırasında verdiği tepki ise yürek burktu.

Haber 27-04-24 14:58

Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi

Aksaray’da şüphe üzerine durdurulan hafif ticari aracın sürücüsü araçtan inmemek için polise direnirken, ters kelepçeyle güçlükle etkisiz hale getirilen şahsın 0.31 promil alkollü olduğu ve araçta uyuşturucu kullandığı belirlendi.

Yurthaber 26-04-24 08:27

Ne Erdoğan'a ne AK Parti'ye! Bahçeli'den ters köşe geldi: Şarkılı göndermenin kime yapıldığı belli oldu

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli tek başına yürüyüş yaparken görüntülerini paylaşmış, arka fonda çalan Ferdi Tayfur şarkısı olan 'Sensin' sözleriyle dikkat çekmişti. Bu anlar siyasi arenada çok konuşuldu ve göndermenin kime yapıldığı en sonunda belli oldu.

Haber 26-04-24 06:26

Karabük'te ters yönde ilerleyen otomobile 9 bin 574 lira ceza

Karabük'te ters yönde ilerleyen otomobile 9 bin 574 lira idari para cezası uygulandı.

Yurthaber 25-04-24 08:14

Yunanistan'da Fatih Terim rüzgarı esiyor! Tüm muhabirler taraf değiştirdi...

Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak. Ligde iki kupada da iddialı konumda bulunan Fatih Terim, Yunan basınını ters köşeye getirdi. İmza attığı gün başarısız olacağını söyleyen muhabirler şimdi tam tersi tarafa geçti.

Spor 23-04-24 14:05

Altın fiyatları ters köşe! Değer kaybı yüzde 2'yi aştı: İslam Memiş hafta sonuna işaret etti: Yeniden o rakama fırlayabilir (23 Nisan Salı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

İran-İsrail geriliminin ardından rekorlar kıran ve yükseliş trendinde olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Değer kaybı yüzde 2.5'u buldu. Altın yatırımcılarını önümüzdeki dönemde nasıl bir tablo bekliyor. (23 Nisan Salı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Finans 23-04-24 09:17

Erman Toroğlu'ndan canlı yayında ters köşe! ''Şampiyonlukları hayırlı olsun''

Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında aldığı 2-2'lik beraberliğin ardından Erman Toroğlu canlı yayında flaş şampiyonluk tahmininde bulundu. Kolay kolay bu tarz tahminleri yapmadığını söyleyen Toroğlu şampiyon takımı açıkladı.

Spor 22-04-24 22:39

Reşadiye’de traktör ters döndü: 1’i ağır 3 yaralı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde meydana gelen traktör kazasında biri ağır üç kişi yaralandı.

Yurthaber 19-04-24 14:28

‘Hüzün Çiçeği’ni koparanlara 244 bin 315 TL ceza

Bitlis’in Hizan ilçesinde nesli koruma altında bulunan ters laleler açarken koparmanın cezası ise 244 bin 315 TL.

Yurthaber 17-04-24 14:42

'Acı verici misilleme' planının ardından gözler İsrail Savaş Kabinesi'ne çevrildi! Karşılık vereceğiz açıklamasına İran'dan yanıt: 'Tepkimiz daha yıkıcı olur'

İran’ın drone ve füze saldırısının ardından İsrail Savaş Kabinesi'nin "İran'a karşı acı verici misilleme saldırısı" hazırlığı yaptığı iddia edildi. Orta Doğu'da yeniden sıcak saatlerin yaşanması beklenirken, gözler Savaş Kabinesi'nin yeni toplantısındaki kararlara çevrildi. İsrail Hava Kuvvetleri'ni hazırlıkları tamamladığı bildirilirken, Genelkurmay Başkanı Halevi "Karşılık vereceğiz" açıklamasını yaptı. İran'dan ise "Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır" yanıtı geldi.

Haber 15-04-24 20:47

Tehlikeli dönüş dron kamerasında: Ters yöne giren uyanık sürücüye ceza

Kırıkkale'de kural ihlali yapan bir sürücü, 200 metre ilerideki kavşaktan dönmek yerine araç trafiğinin yoğun olduğu kavşaktan otomobili ile "U" dönüşü yaparak ters yöne girdi. Dron ile saniye saniye görüntülenen sürücüye, 6 bin 439 lira para cezası uygulandı.

Haber 15-04-24 12:23

Altın fiyatları ters köşe yaptı! Mert Başaran 'komplo teorisi' diyerek ilginç detayı açıkladı: 'Altın için enteresan bir dönem...'

Altın fiyatları ABD enflasyonu ve Fed tutanakları sonrasında düşüşe geçerek yatırımcıya ters köşe yaptırdı. Bu gelişme sonrası 'gram altın düşer mi, yükselir mi? sorusu bir kez daha gündeme gelirken Yatırım Uzmanı Mert Başaran altının gram fiyatı için yeni tahminde bulundu. Ons altın fiyatları için çok ilginç bir detayı anlatan uzman isim, "Bu dönem altın için enteresan bir dönem" şeklinde değerlendirmede bulundu. İşte 11 Nisan Perşembe güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 11-04-24 11:23

Diyarbakır'da açan endemik makam çiçekleri ve ters laleler doğaya renk kattı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi, baharın gelmesiyle açan endemik makam çiçekleri ve ters lalelerle renklendi.

Yurthaber 05-04-24 13:30

Dolandırıcıların lüks villadaki keyfini polisler böldü! Yerde ters kelepçeli fotoğrafları gündem oldu

Telefon dolandırıcılığının ardı arkası kesilmiyor. Bursa'da Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'yi arayarak kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar 1 milyon değerindeki ziynet eşyalarını elden teslim etti ardından da 1 milyon 130 bin lirayı havale yoluyla gönderdi. Dolandırıcılar polisin sıkı takibiyle lüks bir villada yakalandı. Balkonda keyif yaparken görüntülenen dolandırıcılar yerde ters kelepçelenerek gözaltına alındı. İşte o görüntüler...

Haber 30-03-24 11:21

Yusuf Yazıcı'dan büyük ters köşe! Herkes Galatasaray diyordu, Süper Lig devi ile anlaşma yakın

Fransa kariyerini sezon sonunda noktalamaya hazırlanan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın ismi Galatasaray ile anılırken herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 28-03-24 08:26

Mertens'ten emeklilik ve Fenerbahçe açıklaması! ''Onların bu durumda olması çok hoşuma gidiyor''

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncunun aldığı bu karar sonrası yeni açıklama geldi ve herkes ters köşe oldu.

Spor 27-03-24 17:32

Akan trafikte şoke eden anlar! Ters şeritten böyle ilerlemeye çalıştı

Bursa'da ana yolda ters şeritten ilerlemeye çalışan otomobilin tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Haber 22-03-24 11:06

Ters şeritten böyle ilerlemeye çalıştı...

Bursa’da ana yolda ters şeritten ilerlemeye çalışan otomobilin tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Yurthaber 22-03-24 10:03

Merkez Bankası'ndan ters köşe faiz kararı! 500 baz puan ile yüzde 50 sürprizi

Son dakika haberi… Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB Mart ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Buna göre yüzde 45 olan politika faizini 500 baz puan artırıldı.

Finans 21-03-24 14:00

Sokakta taksinin çarpması sonucu ölen ördeğin sahibi, sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu

Ters yöne gören taksinin, sahibiyle yürüyen ördek Pamuk'a çarpma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 19-03-24 15:53

Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı ağızları açık bıraktı! Saat koleksiyonunun toplam değeri...

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatleri gündemde. Lüks saat tutkunu olan Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 19-03-24 09:25

Kaptan pilot kestirmek istedi, yardımcı pilot da uyuyakaldı! Rotadan sapan uçağa çağrılar cevapsız kaldı

153 yolcuyu taşıyan uçağın iki pilotu da uyuyakalınca yürekler ağza geldi. Kaptan pilot kestirmek isteyince uçuşu yardımcı pilot devraldı. Bundan 1 saat sonra işler çok ters gitmeye başladı. 25 Ocak'ta Endonezya'da gerçekleşen uçuştan sonra pilotlar görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 11-03-24 10:02

Sarıyer’de kontrolden çıkan beton mikseri karşı şeride geçip kamyonete çarptı: 1 ağır yaralı

Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi’nde kontrolden çıkan beton mikseri, ters dönerek karşı şeritte ilerleyen kamyonete çarptı.

Yurthaber 08-03-24 09:02

Amsterdam'da mesai saatleri trafiğinin görüntülerini paylaştı! 'Halkın işe yetişme telaşı' diyerek paylaştı... Sosyal medyadan yorum gecikmedi

Sosyal medyadan Hollanda'nın Amsterdam şehrinde sabah mesai başlangıcındaki trafiğin görüntüsünü paylaşan bir kullanıcı ilgi çekti. Trafiğin en yoğun olan saatlerin görüntüsü kullanıcılar aracılığıyla İstanbul trafiğiyle kıyaslandığında yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 28-02-24 15:39

Altın fiyatları düşüyor! Ürküten ‘Ters rüzgâr’ senaryosu: Tereddüt yaratmaya devam ederlerse… (26 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları)

Gram altın, ons altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatlar haftanın ilk gününde yatırımcıların odak noktasında kalmaya devam ediyor. Kapalıçarşı’da altın fiyatları grafiği inişli çıkışlı seyrini sürdürürken uzmanlardan ‘ters rüzgâr’ uyarısı geldi. Fed'in faizleri ne zaman indireceği konusunda tereddütün devam etmesi halinde fiyatların terse dönebileceği belirtildi.

Finans 26-02-24 09:32

Gram altın ve ons altın için yeni tahmin! 4 dev banka birer birer rakam verdi: Altın fiyatlarında ters köşe…

Altın fiyatları yükselişe geçerken yatırımcıların en çok merak ettiği, ‘altın fiyatları ne olur?’ sorusuna dev bankalardan birer birer açıklama geldi. Ons altın fiyatı tahminlerini açıklayan bankalar rakamı 2400 dolara kadar çıkardı. Ancak Commerzbank altın fiyatları için ters köşe yaptıracak bir değerlendirmede bulundu ve tahminlerini düşürdü. Gram altın fiyatı içinse 3.250 liralık rekor tahmin yapıldı.

Finans 24-02-24 12:29

Trabzon açıklarında şüpheli tekne alarmı! SAS'lar imha etti, Valilik'ten açıklama

Trabzon açıklarında ters dönmüş boş tekne ekipleri harekete geçirdi. Teknenin Rusya- Ukrayna savaşında sabotaj amaçlı kullanıldığı şüphesi üzerine SAS timlerinin incelemesi sonrası fünye ile patlatıldı. Trabzon Valiliği, şüpheli tekne ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Haber 21-02-24 19:10