Ask Olsun Haberleri

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi sona erdi! Resmen açıklandı: 'Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın'

Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile yollarının ayrıldığını resmen duyurdu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada İsmail Kartal'a teşekkür edilerek "Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın. Yolun açık olsun. Bu camia hakkımızı yiyenleri unutmayacak, onlarla mücadelemiz bitmeyecek" ifadeleri kullanıldı.

Spor 2024-05-31 18:18:49

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu'ya son görev! Mustafa Uğurlu tabutun başından bir an olsun ayrılmadı

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta ismi Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Ahmet Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı. Tamer Karadağlı cenaze töreninde Uğurlu ailesini yalnız bırakmadı. Mustafa Uğurlu ise cenazede ayakta durmakta zorlandı.

Magazin 2024-05-31 15:31:40

Doğumda öldüğü söylenen oğluyla 33 yıl sonra kavuştu! Annenin mutluluk gözyaşları bir an olsun dinmedi... Evlat edinen ailesi ölüm döşeğinde söyledi

Çin'in Wenzhou eyaletinin Yongjia bölgesinde Li soy ismine sahip bir çift bebeklerinin doğum sırasında öldüğünü öğrenince büyük bir üzüntü yaşamıştı. 33 yıl sonra ortaya çıkan sırda aile çocuklarına kavuştu. 33 yaşındaki Zhang isimli adam ise kendisini evlat edinen ailenin ölüm döşeğindeyken biyolojik ailesine ilişkin bilgileri kendisiyle paylaştığını söyledi.

Trend 2024-05-30 10:14:58

Bursa'da vahşet! 3 çocuğunu evinin bodrumunda katletti: 'Olayı öğrenince inanamadık'

Bursa'da 39 yaşındaki Murat Kılıç, evinin bodrumunda kızları 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdü. Polise teslim olan Kılıç, "Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim Başaramadım. Bilginiz olsun" dedi.

Haber 2024-05-29 19:34:25

Kutlamalar sırasında platforma çıkarken müzik çalınmasını istememişti! Nelsson kutlamaların ardından taraftara ateş püskürdü... Yazıklar olsun size, utanın

Galatasaray'da 24. şampiyonluğun sevinci devam ederken, Sarı-Kırmızılı oyuncular Rams Park'ta düzenlenen dev organizasyonla kupasına kavuştu. Sarı-Kırmızılılarda şampiyonluğun mimarı olan isimler sahaya kurulan platforma tek tek çağrılırken futbolcular taraftarı selamladı. Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson ise sahaya çıkarken herhangi bir şarkı tercih etmemesi dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu kutlamaların ardından yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 08:05

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Ali Koç'u hedef aldı! ''Yazıklar olsun bu yönetime! Tarihe kara leke olarak geçtiniz''

Fenerbahçe'nin 99 puanla ligi Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada tamamlamasının ardından bazı taraftarlardan eleştiriler gelmişti. Bu eleştiri furyasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum da katıldı. Kaybedilen şampiyonluk sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uçum, "Ama son altı yılın eziyetini yaşatan başkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteşem Fenerbahçe camiası asla unutmayacak." ifadelerini kullandı.

Spor 27-05-24 09:52

Bakan Koca 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Sağlık Vadisi Resmi Gazete'de

Türkiye Sağlık Vadisi'nin kurulmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, söz konusu gelişmeyi "Büyük başlangıç ülkemize hayırlı olsun" diyerek duyurdu.

Haber 25-05-24 11:59

Damat ve annesinin dans performansı düğüne damga vurdu! Alkış sesleri bir an olsun susmadı... Sosyal medyadan beğeni yağdı

Bir anne ve oğlunun düğün töreninde sahneye çıkarak dans ettikleri anlar kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde anne ve oğlu yavaş bir müzikle dans ederken bir anda müziğin değişmesiyle adeta şov yaptı. O anlar düğün konuklarını şaşırtırken sosyal medyada da beğeni topladı.

Trend 22-05-24 13:12

Son dakika | Bahçeli ile Özel arasında '4'er soruluk' tartışma! Mayıs ayının ilk anket sonuçlarını Müjdeler olsun diye duyurdu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sabah kendisine yönelttiği 4 sorusuna aynı şekilde 4 soruyla karşılık verdi. Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP'yi ve Bahçeli'yi hedef alan Özel "Sayın Bahçeli, size bu soruları yazan o arsız metin yazarları şu 4 soruya cevap versinler" dedi. Öte yandan Özgür Özel, mayıs ayının ilk anketini aldıklarını söyledi ve sonuçları "Müjdeler olsun" sözleriyle duyurdu.

Haber 21-05-24 14:06

Pazılı kıymalı bulgur tarifi: Pazılı kıymalı bulgur nasıl yapılır?

Bulgur çok lezzetli olduğu bilinen, çok sevilen bir yiyecektir. Farklı malzemelerle bir araya gelerek ana yemeğe dönüşebilecek doyuruculuğu da vardır. Daha farklı bir bulgur pilavı tarifi arıyorsanız pazılı kıymalı bulgur tarifini mutlaka denemelisiniz. Afiyet olsun.

Yemek 21-05-24 04:51

Kıymalı sebzeli pirinç pilavı tarifi: Kıymalı sebzeli pirinç pilavı nasıl yapılır?

Farklı bir tarif arıyorsanız kıymalı sebzeli pirinç pilavı tarifini mutlaka denemelisiniz. Bu tarifte aynı zamanda pilavı da her zamankinden çok daha farklı bir şekilde yapacağınız için çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 21-05-24 04:42

Karışık dolma tarifi: Karışık dolma nasıl yapılır?

Yaz kış tüketilebilen ve sunulabilen rengarenk dolmalar hazırlamak isterseniz aşağıdaki tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Hem pratik hem de çok lezzetli olan karışık dolma tarifi ve bu tarifi uygulamak için gerekli olan tüm malzemeleri aşağıda görebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 21-05-24 01:46

Ekşili kabak tarifi: Ekşili kabak nasıl yapılır?

Etiyle kebabıyla meşhur Adana mutfağından sebzeli bir tarifimiz var: Ekşili kabak tarifi. Sofralarınızın lezzetine lezzet, rengine renk katacak olan bu tarif yaz kış demeden her mevsim tüketebileceğiniz ve sunabileceğiniz bir yemek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 20-05-24 22:59

Kitel tarifi: Kitel nasıl yapılır?

Bir buğday türünün adı olan kitel, aynı zamanda Doğu, Güneydoğu ve İç Anadolu bölgelerinde çok yapılan, adı Siirt şehri ile özdeşleşmiş olan bir yemeğin de adıdır. Siirt usulü içli köfte olarak da bilinen bu yemeğin aslında yapımı da son derece kolaydır. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 20-05-24 22:52

Bayat ekmek köftesi tarifi: Bayat ekmek köftesi nasıl yapılır?

İsraf karşıtı kültürümüz sayesinde zengin Türk mutfağı daha da zenginleşmiştir. Örneğin, bayatlayan ekmeklerden çeşitli tarifler üretilmiştir. Birbirinden lezzetli bu tariflerden biri de bayat ekmek köftesi tarifidir. Bayat ekmek köftesinin yapımı ise son derece kolaydır. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 20-05-24 22:22

Fırında kıymalı kabak sandal tarifi: Fırında kıymalı kabak sandal nasıl yapılır?

Çorbası, salatası, yemeği yapılabilen kabak, bu kez bambaşka bir tarifle ve bambaşka bir sunumla karşınızda. Fırında kıymalı kabak sandal tarifi için gerekli olan malzemeleri ve tarif aşamalarını aşağıda görebilirsiniz. Bu tarifi deneyerek sofralarınızı renklendirebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 20-05-24 21:30

İmambayıldı tarifi: İmambayıldı nasıl yapılır?

Tarifi lezzet tariflerinden biri de imambayıldı tarifidir. Karnıyarık yemeği ile karıştırılsa da daha farklı malzemeler kullanılarak yapılan bu yemeğin yapımı ise aslında son derece kolaydır. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 20-05-24 20:53

Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız

31 Mart seçimlerinden birçok ilin kazanılmasının yanı sıra Samsun'dan istenilen başarının sağlanamadığını belirten CHP lideri Özgür Özel, "'Yoruldum' diyen, 'Çalışıyorum olmuyor' diyen, 'Başaramıyoruz' diyen, 'Bu kadar olur' diyen yolu açık olsun. Onunla yolları ayıracağız. " ifadelerini kullandı. Özel ayrıca Samsun ve Gaziantep için ayrı bir parantez açtı.

Haber 20-05-24 14:34

Mantarlı risotto tarifi: Mantarlı risotto nasıl yapılır?

İtalyan mutfağından çıkan ve kısa süre içinde dünya mutfaklarında da yerini alan risotto, damak tadına göre farklı malzemeler ile hazırlanarak her sofrada sunulabilecek bir lezzettir. Siz de İtalya mutfağını sofranıza taşımak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-05-24 16:41

Nohutlu sulu köfte tarifi: Nohutlu sulu köfte nasıl yapılır?

Hem kıymalı yemeklerden hem de bakliyattan vazgeçmeyenlerdenseniz nohutlu sulu köfte tarifimiz tam da size göre! Bu pratik olduğu kadar da lezzetli olan tarifi uygulayarak öğünlerinizde ya da yemek davetlerinizde misafirlerinize sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-05-24 16:31

Kamerayı görünce gülümsedi, cezayı yiyince “Hayırlı olsun” dedi

Aksaray’da abartı egzozla trafik polisine yakalanan genç sürücü kamerayı görünce gülümsedi, ceza yiyince de polis memuruna “Hayırlı olsun” dedi.

Yurthaber 13-05-24 08:13

Bülent Ersoy'dan vasiyet! Çok şık çok temiz olsun diyerek isteğini açıkladı

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy annesine yazdığı mektupta vasiyetini açıkladı. Annesinin mezarının bakımından bahsederken konuşan Diva, "Mezarım çok şık olsun çok temiz olsun" dedi.

Magazin 13-05-24 07:38

Yürek burkan Anneler Günü kampanyasına destek yağdı! Hiçbir ücret ödemediler: 81 ilden geri dönüşler var

Deprem bölgesindeki anneler, Anneler Günü'ne buruk bir şekilde girse de Hatay'da annelerine çiçek götürmek isteyen vatandaşlara kolaylık olsun diye başlatılan uygulamaya Türkiye'nin dört bir yanından destek yağmasıyla gözler bir nebze olsun sevinç gözyaşlarıyla doldu. Birçok evlat da annelerinin mezarlarına ücretsiz çiçek götürdü.

Haber 12-05-24 10:28

Oğlunun okula gidişini hatıra olsun diye çekiyordu! Çığlıklarla arabanın çarptığı anı kaydetti

Antalya'da okula gitmek için evden çıkan ve yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışan 11 yaşındaki Kayra Ege'ye araba çarptı. Kaza anı ise oğlunun arkasından hatıra olsun diye cep telefonuyla kayıt yapan baba Halil İbrahim Yurdunkulu tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazayı gören babanın acılar içindeki çığlıkları ise yürek yaktı.

Haber 09-05-24 10:47

Bayramlarda Özgür Özel'le telefonlaşırız' dedi, o sözleri duyunca böyle yanıt verdi! Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklama: Öyle dediyse canı sağ olsun!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme gündem yaratan ve bazı muhalif isimlerin tepkisiyle karşılaşan Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklamalar geldi. CHP lideri Özel'in söz konusu randevu ile ilgili kullandığı ifadelerle ilgili konuşan Karagöz, "Öyle dediyse canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda." dedi.

Haber 09-05-24 09:06

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş tribünlerine sitem dolu sözler! ''Herkesi annesi var, ben derviş değilim''

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından sitem dolu açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, "Herkesin annesi var. Beşiktaş taraftarları, inşallah anneleri sağdır ve evlerine gidince ellerini benim yerime öperler. Bunu daha önce de yaptılar. Herkes benden 'canları sağ olsun' dememi bekliyor ama bunu söyleyecek kadar derviş değilim." dedi.

Spor 07-05-24 23:38

Cizre’de STK temsilcileri selden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Şırnak’ın Cizre ilçesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve oda başkanları selden etkilenen esnafı iş yerlerinde, vatandaşları da evlerinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yurthaber 07-05-24 12:21

Sosyal medyada gündem olmuştu! Anne görüntülerle ilgili konuştu

Küçükçekmece'de, yol ortasında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla çıkan tartışmada, kendisine tepki gösterenlere "Alın sizin olsun" diyen anne ve kızı sosyal medyada gündem olmuştu. Kız ve annesi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Annenin ifadesinde, kızının ısrarla meyve suyu istemesi üzerine kızıp bağırdığı ancak darp etmediğini söylediği öğrenildi. Annenin sokak ortasına kızına şiddet uyguladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-05-24 18:47

1 Mayıs mesajı merak edilen İmamoğlu işçilerin bayramını böyle kutladı: Emeğin sömürülmediği Türkiye

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla dikkat çeken bir mesaj geldi. Video mesaj paylaşarak işçi ve emekçilerin bayramını kutlayan İmamoğlu, "Eşitlik ve özgürlük mücadelesiyle yoksulluğun sökülüp atıldığı, refah ve toplumsal barışın sağlandığı bir Türkiye hayali yolunda 1 Mayıs kutlu olsun" mesajını verdi.

Haber 01-05-24 09:59

Kahvaltılık sos tarifi: Kahvaltılık sos nasıl yapılır?

Kahvaltılardan hoşlananlardansanız sofrayı çeşit çeşit kahvaltılıklarla donatmak isteyebilirsiniz. Tam da bu sofralar için harika bir kahvaltılık sos tarifimiz var. Bu kahvaltılık sos tarifini çok sevecek, ekmek banmaya doyamayacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 30-04-24 20:40

Cacık tarifi: cacık nasıl yapılır?

Adı ve tadı çok eski tarihlere dayanan cacık, günümüzde de yemek sofralarının özellikle yaz aylarında baş tacıdır. Serinletici ve ferahlatıcı etkisiyle de çok sevilen cacık, Türk mutfağına has bir lezzettir. Aşağıdaki cacık tarifine göre siz de cacık hazırlayıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 30-04-24 11:59

20 günlük kuzu sahibinin peşinden ayrılmıyor

Bursa'da 20 günlük kuzu, sahibi Şerif Mert'in peşinden bir an olsun ayrılmıyor.

Yurthaber 30-04-24 11:06

Bülent Arınç, Özgür Özel ile olan anısını yıllar sonra ilk defa anlattı: 'O benim kahramanımdır'

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i başarılı bulduğunu ifade eden Bülent Arınç, "Ağzı güzel laf yapan, mücadeleci bir insan olarak tanıyoruz kendisini" dedi. Arınç, Özgür Özel'le ilgili bir anısını da ilk kez paylaşarak "Allah bin kere razı olsun, o benim kahramanımdır" ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 00:09

Deniz Çakır sokak hayvanlarına dair konuştu! Helal olsun yorumları geldi

Deniz Çakır, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Sokak hayvanlarının uyutulması hakkında konuşan başarılı oyuncuya "Helal olsun" yorumları gecikmedi.

Magazin 28-04-24 11:52

Nihal Candan 37 kiloya düşünce tahliye oldu! Annesi anlattı: Moral olsun diye kuaföre götürmüş

Nihal Candan cezaevinde yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar dolayısıyla 37 kiloya düştü ve anoreksiya teşhisi sonrasında hakkında tahliye kararı verildi. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızının son durumunu anlatarak kızını moral olsun diye kuaföre götürdüğünü söyledi.

Magazin 28-04-24 07:30

Kakaolu kurabiye tarifi: Kakaolu kurabiye nasıl yapılır?

Aniden gelen tatlı krizlerini giderecek kadar lezzetli, çat kapı misafirlere ikram edebileceğiniz kadar pratik, çayın ya da kahvenin yanına yakışacak kadar güzel görünen kakaolu kurabiye tarifi için aşağıdaki malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 27-04-24 15:46

Tavuk tantuni tarifi: Tavuk tantuni nasıl yapılır?

Mersin’in meşhur mutfağının en sevilen yemeklerinden olan tantuni, hem et ile hem de tavuk ile yapılabilir. Bu eşsiz lezzeti siz de evde kendi mutfağınızda yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimizi deneyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 27-04-24 13:31

Soğuk kahve tarifi: Soğuk kahve nasıl yapılır?

Özellikle sıcak yaz günlerinde yapmaya ve içmeye doyamayacağınız bir tarifimiz var: Soğuk kahve! Bu soğuk kahve tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Bir kez yaptığınızda tüm yaz boyunca yapmak ve içmek isteyeceksiniz. Afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 17:43

Ekler tarifi: Ekler nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarına ait birçok tatlı zaman içinde Türk mutfaklarında da yerini almıştır. Birçok ünlü lokantanın menüsünde de bulunan bu tatlıları siz de evde kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. Bu tatlılardan biri olan Fransa’nın meşhur ekler tarifini aşağıda bulabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 16:08

Tantuni tarifi: Tantuni nasıl yapılır?

Mersin şehri ile özdeşleşmiş olan tantuniyi sadece dışarıda yemek zorunda değilsiniz. Aşağıda vermiş olduğumuz malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanarak evinizde kendi mutfağınızda da kolaylıkla yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 15:18

Menemen tarifi: Menemen nasıl yapılır?

Menemen, Türk mutfağına ait olan eşsiz bir lezzettir. Menemen tarifimizi ise mutlaka denemelisiniz. Püf noktalarına dikkat ederek ve tarife birebir uyarak 'efsane' bir menemen yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 15:03

Limonata tarifi: Limonata nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinin efsane lezzeti olan, serinletici etkisi ile hafızalarda yer edinen limonata için gerekli olan tüm malzemeleri ve tarif adımlarını aşağıda görebilirsiniz. Bu tariften vazgeçemeyecek ve tüm yaz boyunca yapmak isteyeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 14:32

Skandal görüntüler! Akan trafikte köpeğini pencereden attı... Sahibinin geri alması için peşini bir an olsun bırakmadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde akan trafikte bir aracın camından dışarıya doğru evcil bir köpek atıldı. Köpek sahibinin onu geri alması için adım adım takip ederken açık olan cama zıpladı. O anlar sosyal medyad gündem yarattı. Köpeğin hiçbir yara almadan kurtarıldığı ifade edilirken başka bir aile tarafından sahiplenildiği öğrenildi.

Trend 26-04-24 14:17

Sulu köfte tarifi: Sulu köfte nasıl yapılır?

Hem yapımı çok pratik olan hem de lezzetli ve doyurucu bir tarif arıyorsanız sulu köfte tarifimizi mutlaka denemelisiniz. En bilinen ve en çok tercih edilen Türk yemeklerinden biri olarak kabul edilen bu tarifi çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 13:55

Humus tarifi: Humus nasıl yapılır?

Arapça dilinde nohut anlamına gelen humus, Arap ülkelerinde, Orta Doğu’da sıkça tüketilen ve yapılan bir lezzettir. Türk sofralarında da yeri olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilir, ister salata olarak isterseniz de meze olarak servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 13:22

Evde pratik pizza tarifi: Evde pratik pizza nasıl yapılır?

Her öğünde tüketebileceğiniz ve servis edebileceğiniz evde pratik pizza tarifini mutlaka denemelisiniz. Malzemeleri istediğiniz gibi değiştirebilir ya da miktarını artırabilirsiniz. Hem pratik hem de kısa süre içinde hazırlayabileceğiniz bu tarif sayesinde hem damaklarınız hem de sofralarınız şenlenecek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 25-04-24 23:30

Tahinli kurabiye tarifi: Tahinli kurabiye nasıl yapılır?

Çay saatlerinizi tatlandırmak istiyor, kahve sohbetlerinize eşlik edecek yeni lezzetler bulmayı seviyorsanız tahinli kurabiye tarifimiz tam size göre. Yapımı son derece kolay olan ve birkaç dakika içinde hazırlanıp servis edilebilen bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 25-04-24 18:45

Böyle anne olmaz olsun! 7 aylık bebeğini yolun ortasına bıraktı

Karabük'te yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir kadın 7 aylık bebeğini yolun ortasına bırakarak gitti. Esnaf durumu fark edince bebeğe sahip çıktı. Vicdansız anne daha sonra gelerek çocuğunu geri aldı. Cani annenin dini nikahlı eşi ise kadından şikayetçi oldu.

Haber 25-04-24 15:29

Wanda Nara'nın Icardi ile paylaştığı klip sonrası Batuhan Karadeniz canlı yayında çılgına döndü! Bizim ahlaki değerlerimiz var, sana yazıklar olsun

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

Spor 25-04-24 09:47