Baskomutanlik Meydan Muharebesi Haberleri

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borcu tepkisi: Meydan meydan anlatırım, sakın böyle bir şeye kalkışmasın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamasına ilişkin, "Belediyeleri hizmet yapamaz hale getirip, 'Efendim işte CHP belediyesi bu' diye göstermeye çalışıyor. Bunlar ucuz oyunlar. Meydan meydan, sokak sokak anlatırım. Sakın böyle bir şeye kalkışmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-07-25 08:54:54

Umumi tuvalette küçük çocuğa yaptığını duyanlar koşup dövmeye geldi: İstanbul'da taciz iddiasına meydan dayağı!

Dün akşam saatlerinde İstanbul'da iddiaya göre bir sapık, erkekler tuvaletinde 14 yaşındaki çocuğu taciz etti. Olayı duyanlar tacizciyi meydan dayağına tuttu. Şüpheli şahsı dayaktan polis kurtardı.

Haber 2024-07-22 11:34:07

Kazancını gayrimenkule yatırıyor... Ajda Pekkan Bodrum'daki ultra lüks villasını yeniliyor

Dillerden düşmeyen şarkıları, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık gündem olan Süperstar Ajda Pekkan yatırımlarıyla da çok konuşuluyor. Kazancını gayrimenkule yatırdığı bilinen Pekkan şimdi de Bodrum'daki ultra lüks villasıyla adından söz ettirdi. Pekkan 10 kişilik bir ekiple villasını tadilata soktu.

Magazin 2024-07-19 11:33:46

Vahşi Güzel'in Milagros'u Natalia Oreiro yıllara meydan okuyor! İşte son hali

Türkiye'de 90’ların sonunda yayınlanan Vahşi Güzel (Muneca Brava) dizisiyle tanınan Uruguaylı oyuncu Natalia Oreiro adeta yıllara meydan okuyor. Güzel oyuncunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 2024-07-14 14:17:42

Taksim Meydanı nerede? Taksim Meydanı'na nasıl gidilir?

İstanbul'un en ünlü meydanlarından biri olan Taksim Meydanı, hem İstanbulluların hem de ziyaretçilerin sıklıkla uğradığı önemli bir noktadır. Cumhuriyet Dönemi'nde modern bir meydan olarak yapılandırılan Taksim Meydanı, geçmişte birçok siyasi ve toplumsal olaya da ev sahipliği yapmıştır. Peki, ziyaretçilerin en çok araştırdığı yer olan Taksim Meydanı'na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:14

Taş Kağıt Makas'ın yıldızı Hande Ataizi'nin güzellik sırrı ortaya çıktı! Harcadığı para dudak uçuklattı! Son halini görenler inanamadı

Ruhsar, Melekler Adası, Sev Kardeşim, Camdaki Kız ve Taş Kağıt Makas gibi birçok başarılı projede yer alan Hande Ataizi oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve kusursuz fiziği ile adından söz ettiren Ataizi'nin güzellik sırrı ortaya çıktı. Ünlü ismin son halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 12-07-24 13:15

Gece gündüz haraç isteyip meydan dayağı yedi! Akrabası üstüne oturup bekledi

Aksaray'da tüfek ve satırla ev basıp haraç isteyen şahıs neye uğradığını şaşırdı. Gece yarısı akrabasının evini basan şahıs akrabasıyla oğlundan dayak yiyip kanlar içinde yere yığıldı. Akrabası da kaçmasın diye şahsın üstüne oturup bekledi, bu sırada söylediği sözler dikkat çekti.

Haber 03-07-24 08:43

Elizabeth Hurley yine adından söz ettirdi! Oğlunun filminde müstehcen sahnelerde yer almıştı...

Oğlunun çektiği filmde müstehcen sahnelerde oynadığı için uzun süre eleştirilen Elizabeth Hurley pozlarıyla resmen yıllara meydan okuyor. 59 yaşındaki Elizabeth Hurley, Ibiza'da poz verdi.

Magazin 01-07-24 14:18

Şevval Sam 30. sanat yılını kutladı! Sahne tarzıyla adından söz ettirdi

Geçtiğimiz günlerde Bodrum yorumuyla sosyal medyada tepki çeken Şevval Sam, 30. sanat yılını kutladı. Yıllara meydan okuyan Sam'ın sahne tarzına yorumlar gecikmedi. Şevval Sam'ı sahnede annesi Leman Sam da yalnız bırakmadı.

Magazin 01-07-24 07:29

Heidi Klum kural tanımıyor! Sosyal medya pozu gündemde

Yıllara meydan okuyan model ve America's Got Talent jürisi Heidi Klum sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Model yine Instagram kurallarını hiçe saydı.

Magazin 30-06-24 10:59

Erdoğan'a canlı yayında meydan okudu! Özgür Özel: Kendisine kaçamayacağı bir teklif sunarız

CHP lideri Özgür Özel'den erken seçim gündemini hareketlendirecek bir çıkış geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydan okuyan Özel tarih vererek "Kendisine kaçamayacağı bir teklif sunarız" dedi. Özel ayrıca CHP'nin asgari ücret önerisini açıkladı.

Haber 28-06-24 10:33

Peru'da 7,2 büyüklüğünde deprem! Tsunami uyarısı yapıldı

Güney Amerika ülkesi Peru'da 7,2 büyüklüğünde deprem meydan geldi. Deprem sonrası tsunami uyarısı yapılırken, ilk açıklamalara göre can ve mal kaybı belirtilmedi.

Haber 28-06-24 09:43

54 yaşındaki Asuman Dabak bikinisiyle plajda boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Yıllara meydan okuyan fiziğiyle her yaz plajda fırtınalar estiren Asuman Dabak yine şaşırtmadı. 54 yaşındaki oyuncu bikinisini giyip plajda boy gösterdi.

Magazin 27-06-24 07:55

Bir döneme damga vuran Kate Upton podyumda! Yıllara meydan okuyor

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Justin Verlander ile evlenen model uzun zaman sonra Vogue için podyuma çıktı ve vücudunu sergiledi.

Magazin 24-06-24 08:54

İstanbul Ataşehir'de alkollü sürücüye meydan dayağı

İstanbul Ataşehir'de otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü, düğün salonunun önünde park halindeki diğer araçlara çarptı. Düğün sahipleri alkollü sürücüye meydan dayağı attı.

Haber 24-06-24 06:26

Arda Güler, Ronaldo'ya karşı! Portekiz maçı öncesi İspanya'da manşetleri süsledi: Meydan okuyor

Tüm Türkiye bu akşam oynanacak Portekiz maçına kilitlenmişken, gözler bir yandan da Arda Güler'de olacak. Gürcistan'a karşı attığı müthiş golle tarihe geçen Arda, İspanyol basınında manşetleri süsledi. Portekiz maçı öncesi Ronaldo ile kıyaslaması yapılan Arda için "Cristiano Ronaldo'ya meydan okuyor." ifadelerine yer verildi.

Spor 22-06-24 14:36

Beren Saat ve Kenan Doğulu lüks teknelerinde tatilde! Yıllara meydan okuyor

Kenan Doğulu ve Beren Saat lüks tekneleriyle soluğu Bodrum'da aldı. Güneşin ve denizin tadını çıkaran çiftin keyfi yerindeydi. Saat'in bikinili görüntüleri de gündem oldu.

Magazin 18-06-24 07:38

Otoyolda ölüme meydan okudular! O anlar kamerada

Hatay'da otoyolda akan trafiğe aldırış etmen motosikletin üzerine yatarak araç kullanan 2 sürücü cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 11-06-24 09:38

Okan Buruk, Fenerbahçe'nin yeni hocası Jose Mourinho'ya meydan okudu!

Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak kupayı müzesine götüren Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Sarı-Kırmızılılar'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Buruk açıklamasında Jose Mourinho'ya dair de konuştu. İşte o sözler...

Spor 10-06-24 16:39

Oğlu müstehcen sahnelerini çekmişti! Elizabeth Hurley banyo pozlarıyla adından söz ettirdi

Oğlunun çektiği filmde müstehcen sahnelerde oynadığı için eleştiri oklarının hedefinde olan Elizabeth Hurley, banyo fotoğraf çekimlerinde yıllara meydan okuduğunu bir kez daha gösterdi.

Magazin 10-06-24 14:42

Yıllara meydan okuyan Salma Hayek dalgalarla zor anlar yaşadı!

Yıllara meydan okuyan oyunculardan Salma Hayek sık sık denizde ve havuzda olduğu anları paylaşıyor. Son olarak dalgalarla boğuşan ve keyifli anlarını paylaşan Hayek yine hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 09-06-24 11:09

Beden ölçüleri nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelmişti! Zayıf ve seksiyim çıkışı sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyada beden olumlaması ve vücut pozitifliğine yönelik paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çeken Clara Dao, kendisine yönelik eleştirilere ise "Zayıf ve seksiyim" diyerek meydan okudu. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede sosyal medyada bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 06-06-24 10:57

Gözlerden uzakta yaşıyordu AVM'de ortaya çıktı! Müjde Ar son haliyle dikkat çekti

Türk sinemasının efsane oyuncularından Müjde Ar gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Bodrum'da yaşayan Müjde Ar son olarak bir AVM'de görüntülenince yıllara meydan okuyan son hali gündem oldu.

Kulis 31-05-24 07:49

Defne Samyeli çorap üstü body kombini dillere düştü! 'Eteğini giymeyi unutmuş'

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelen Defne Samyeli şimdi de kombinleri ile dikkat çekiyor. Serenay Sarıkaya'nın ardından çorap üstü body kombini ile doğum günü partisine katılan Samyeli bu hali ile dillere düştü. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı kareler yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 29-05-24 15:34

Kadınların 'aldatma' kavgası kamerada! Yerlerde sürüklendiler

Şişli’de bir kadın, eşini kendisiyle aldattığını iddia ettiği kadına sokak ortasında saldırdı. Semtteki diğer kadınların da araya girmesiyle sokakta adeta meydan kavgası çıktı. Saç saça kavgada kadınların yerlerde sürüklendiği o anlar kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 29-05-24 10:00

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı olarak hafızalara kazındı! Paşhan Yılmazel yıllara meydan okuyor

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı olarak hafızalara kazınan Paşhan Yılmazel uzun süredir ekranlardan uzakta. Gözlerden uzakta bir hayat yaşayan Paşhan Yılmazel'in son haline yorum yağdı. Bakın bir döneme damga vuran oyuncu artık ne iş yapıyor...

Kulis 26-05-24 10:07

Saba Tümer 'Yalın ayak, başı kabak' diye betimledi! Şevval Sam'dan 'Dişil enerji' itirafı gecikmedi! O anlar çok konuşuldu

Şimdilerde Gain için çekilen Ru dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam başarılı oyunculuğu ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa Saba Tümer'in YouTube programına konuk oldu. Şevval Sam'ın dişil enerji itirafı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-05-24 15:17

Tokatçı’nın Emine’si Nazan Saatçi son halini paylaştı! Pozları sosyal medyayı salladı: 18 yaşında gibi

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı, 1983 yapımı Tokatçı filminde hayat verdiği Emine karakteriyle hafızalara kazınan Nazan Saatçi uzun süredir yaşamını ABD'de sürdürüyor. Adeta yıllara meydan okuyan oyuncu son halini paylaştı. Oyuncunun paylaşımına kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-05-24 16:47

Sosyal medyada viral olan akım can aldı: 14 yaşındaki çocuk beğeni uğruna hayatını kaybetti

Sosyal medyada öyle akımlar var ki resmen ölüme davetiye çıkarıyor. Özellikle TikTok'ta uygulanan 'cips yeme meydan okumasına' katılan bir çocuk bu şekilde can verdi. Cips yiyerek yaşamını yitiren 14 yaşındaki çocuğun beklenmedik ölümü ABD'yi sarstı.

Haber 17-05-24 11:05

Hırsızlık yapmak isterken sert kayaya çarptı! Başarısız olan hırsız bir de otobüsün içinde meydan dayağı yedi

Sosyal medyadan gündem yaratan görüntülerde otobüste bir kadının çantasını çalmaya çalışan bir hırsızın başarısız olduğu anlar yer aldı. O anlarda şoförün otobüsün kapısını kapatması üzerine toplu taşıma aracında mahsur kalan hırsız bir de şoförden diğer yolcuların gözü önünde sopayla dayak yedi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 15-05-24 09:04

Halle Berry'nin erkek arkadaşından olay paylaşım! Çıplak halini paylaşıp kutladı

Oscar ödüllü Halle Berry yıllara meydan okuyan fiziğiyle sık sık gündeme geliyordu. Ünlü oyuncunun fiziğini bu sefer sevgilisi paylaşınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 13-05-24 08:17

Yan Oda ekibi Şevval Sam'ı izlemeye gitti! Tarzı yine olay oldu

Yan Oda ekibi bir araya geldi ve keyifli bir gece geçirdi. Dizinin başrollerinden Şevval Sam sahneye çıktı. Güzel oyuncu ve şarkıcı tarzıyla yine yıllara meydan okudu.

Magazin 12-05-24 12:07

Kylian Mbappe depremi! Yıldız isim Paris Saint-Germain'den ayrıldığını resmen açıkladı

Son dakika... PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sezon sonu takımdan ayrılacağını duyurdu. Bir video ile ayrılığı duyuran Mbappe, "Ülkemden ayrılacağımı açıklamanın bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim ancak 7 yılın ardından yeni bir meydan okumaya ihtiyacım olduğunu hissediyorum." dedi. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 21:07

Dünyanın en seksi büyükannesi deniliyordu! Yeni kariyer hamlesini açıkladı... Hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı

Gina Stewart, yaşıtlarına meydan okuyan fiziksel görüntüsü sayesinde dünya çapında "Dünyanın en seksi büyükannesi" unvanına sahipti. Sosyal medya paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Stewart, şimdi kariyerinde değişikliğe gittiğini söyleyerek hayranlarını bir kez daha heyecanlandırmayı başardı.

Trend 09-05-24 10:49

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'ye meydan okudu! ''Bizi ilgilendirmiyorlar''

Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları ara vermeden devam ediyor. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz; "Korkmadan, ayaklarımızı yere basarak Kayserispor’a yakışır bir şekilde oraya meydan okumaya gideceğiz" dedi.

Spor 08-05-24 16:27

İlker Aksum'un Brad Pitt'e meydan okuması sosyal medyada dalga konusu oldu! Abim sen Çarli ile takılırken...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen İlker Aksum bu kez son açıklamalarıyla gündeme gelmişti. 'Brad Pitt gibi yakışıklı değilim ama ondan çok daha iyi oyuncuyum' diyen oyuncunun sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 06-05-24 09:38

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Hiç yaşlanmıyor

Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Serpil Çakmaklı yıllara adeta meydan okuyor. Ünlü oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı. Çakmaklı'nın son hali ise görenleri oldukça şaşırttı.

Magazin 03-05-24 14:08

Yeni Malatyaspor'da Ahmet Özköse'den hodri meydan!

TFF 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da istifasını istediği başkan Adil Gevrek tarafından disiplin kuruluna sevkedilen başkan yardımcısı Ahmet Özköse geri adim atmayacağını söyledi.

Spor 30-04-24 15:21

Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! Yine frikik vermiş

Ünlü model Elizabeth Hurley, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Hurley son olarak dantelli kırmızı elbisesiyle olan pozlarını paylaştı. Ünlü model frikik vermekten kaçınmadı.

Magazin 27-04-24 17:35

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn pozlarıyla meydan okudu! Aynı tür değiliz

Sosyal medyada 500 bini aşkın takipçisi bulunan ve 'Barbi' lakabıyla anılan fenomen isim son pozlarıyla adeta meydan okudu. Fenomen isim şort ve bluzunu çizmeyle kombinine "Aynı tür değiliz" notunu ekledi.

Trend 27-04-24 11:57

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon 6 milyon takipçisini kutladı! Herkes tombul kızları seviyor

Panamanalı sosyal medya fenomeni Gracie Bon, kalça ölçüsü nedeniyle sık sık sosyal medyanın konuştuğu isimlerden biri. Bon son paylaşımında 6 milyona ulaşan takipçi sayısını kutladı. Bikini üstü ve etekle kamera karşısına geçen fenomen isim sıfır beden ölçülerine adeta meydan okudu.

Trend 27-04-24 10:45

Hülya Avşar siyah mayosuyla çektiği pozlarını paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Avşar şimdi sosyal medya hesabından cesur pozunu paylaştı. Sosyal medyada Avşar'ın pozuna yorum yağdı.

Magazin 26-04-24 15:47

Hüseyin Çelik'in Erdoğan'ı ve MHP'yle ittifakı eleştirmesine peş peşe sert tepkiler: Hodri meydan...

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP ile ittifakını eleştirmesine arka arkaya sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan da, Çelik'i hedef aldı. Ayhan Ogan, "Erdoğan'dan intikam alacaksanız da hodri meydan." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 17:11

Elindeki deste deste paralarla sosyal medyada meydan okudu! Gündem yaratan sözler: Dengim değilsiniz

Sosyal medyada altınlar, deste deste paralarla paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı dikkatleri üzerine çekti. Balya balya paraları topladığı bir vidoesunu yayınlayan genç kadın gönderisine, "Tanımadığım insanlar beni kendine rakip görüyormuş. Dengim değilsiniz. Kendinize gelin" notunu ekleyince bir anda viral oldu. Kullanıcının kime meydan okuduğu ise anlaşılamayınca sosyal medya kullanıcılarının yorumları gecikmedi.

Trend 23-04-24 10:41

Ağırlığının tam 3 katını kaldırdı! Herkül'e meydan okuyan 9 yaşındaki Arshia Goswami milyonlarca izlenmeye ulaştı

Dokuz yaşındaki Hintli halterci Arshia Goswami, 48 milyon izlenme sayısına sahip bir Instagram videosunda kendi vücut ağırlığının 3 katı olan 75 kiloluluk halteri kaldırdığı anları paylaştı. Sosyal medya gönderisine, "En genç ve en güçlü Hintli" notunu ekleyen küçük kızın paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 16-04-24 13:57

Salma Hayek adeta yıllara adeta meydan okuyor... Oyuncu iddialı tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

57 yaşındaki Salma Hayek yıllara meydan okuyan görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 16-04-24 10:21

57 yaşında ama gören 27 sanıyor! Yaşlanmaya meydan okuyan rutini 17 yıldır uyguluyor

57 yaşındaki Edson Brando isimli bir adam çoğu zaman gerçek yaşından 30 yaş daha genç olmakla karıştırıldığını iddia ediyor. Ancak Edson Brandao genç görünümünü korumak için herhangi bir operasyon geçirmedi. Bunun yerine, yaşlanmaya meydan okuyan görünümünü egzersiz ve cilt bakımı rutinine, sağlıklı bir diyet takip etmesine ve olumlu bir zihniyete sahip olmasına bağlıyor. Edson Brandao'nun genç kalmak için uyguladığı 10 ipucu bulunuyor.

Kadin 16-04-24 08:24

İpek Tuzcuoğlu Değişiklik iyidir diyerek yeni imajını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Oyunculuk kariyerine sayısız yapım sığdıran İpek Tuzcuoğlu, adeta yıllara meydan okuyor. Oyuncu son olarak imaj değiştirdi. Saçlarını kısa kesip siyaha boyatan oyuncunun yeni tarzı beğenildi.

Magazin 15-04-24 18:06

Yunanlar galibiyeti bile unuttu, tüm ülke Edin Dzeko'yu konuşuyor... Sinir küpü oldular! 'Bu bir meydan okuma'

Fenerbahçe'nin 3-0 geriye düştüğü mücadelede skoru 3-2'ye getirerek tur umutlarını Türkiye'ye taşıdığı Olympiakos maçının yankıları sürerken karşılaşmanın 34. dakikasında taraftar ile yaşadığı gerginlik ile maça damgasını vuran Edin Dzeko, Yunanistan'da en çok konuşulan isim oldu. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 08:43