Bu Yuzden Haberleri

Nisan'dan bu yana tepetaklak... Petrol düşüşünü sürdürüyor!

Petrol, Fed’in toplantı tutanaklarındaki yetkililerin enflasyon konusunda endişeli olduğunu ve bazı üyelerin enflasyon risklerinin artması durumunda para politikasında sıkılaşmaya gitmeye hazır olduğunu göstermesi üzerine düşüşünü sürdürdü.

Finans 2024-05-23 16:40:36

Şevval Sam Ru galasında boy gösterdi! Bu kıyafeti herkes taşıyamaz

Gain için çekilen Ru dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam dizinin galasında şıklığıyla herkesin önüne geçti. Sade ama iddialı seçimiyle gecede boy gösteren Şevval Sam'a yorum yağdı.

Magazin 2024-05-23 15:49:03

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti?

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti? Finans haberlerini sizler için derledik. İşte öne çıkan gelişmeler…

Haber 2024-05-23 15:44:22

Ayşe Hatun Önal'ın Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır paylaşım gündemde! Olay sözler

Oyuncu Selin Demiratar'ın 2020'de evlendiği iş insanı Mehmet Ali Çebi'yi geçtiğimiz günlerde 'Kocam' notuyla paylaşmasından sonra sessizliğe gömülen şarkıcı Ayşe Hatun Önal bu sefer de Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır'ı paylaşarak garip ifadelerde bulundu.

Kulis 2024-05-23 15:20:32

Diğer Haber Etiketleri

Petrol gecesi Oyuncu yaşında Şevval Sam Ekonomi Ayşe Hatun Önal JBL jbl bluetooth hoparlör jbl hoparlör sevgilisi tuna ele Seren Serengil yapay zeka Mehmet Özhaseki Belediye başkanı Serdar Ortaç a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya tatil İstanbul plaj emekli emekli zammı memur zammı asgari ücret reklam sosyal medya emekli maaşı en düşük emekli maaşı yeni iyet ligi şampiyonluklar UEFA atalanta bayer leverkusen Adnan Oktar dava aday Aziz Yıldırım beşiktaş, fenerbahçe fenerbahçe başkan adayı beşiktaş José Mourinho yemek restoran kuyruk fiyat kulübün Samsunspor sezon süper li Markus Gisdol Öğretmen anne film festivali Tuba Büyüküstün Merkez Bankası Faiz kararı mayıs ek Cannes Film Festivali İYİ Parti Altın bilezik Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert istihdam Halkbank faiz oranı kaç açıklama Stanley stanley termos stanley termos 1.3 BES Mudanya dunyanın en guzel kızı Thylane Blondeau Mehmet Şimşek Zam oran otel Arnavutköy benzin varil biden Norveç Filistin Avcılar fatura dolandırıcılık Çin bahar Demet Evgar Devlet Bahçeli evlilik Özgür Özel Fatih Altaylı birce erçel ünlü oyuncu cannes Meryem Uzerli Esra Dermancıoğlu şirket haberleri Yapı Kredi Kira aidat Hadise

Fiyatı 2 bin 22 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör indirime girdi

Müzik tutkunlarına müjde! JBL'in en çok satan fiyat performans hoparlör modellerinden Clip4 şimdi büyük bir indirimle karşınızda! Artık favori şarkılarınızı en yüksek kalitede ve en keyifli biçimde dinleyebileceksiniz. Kullanıcılarından tam not alan bu hoparlörü uygun fiyata satın almak için acele edin, işte detaylar!

Haber 23-05-24 15:10

Can Tunaboylu sevgilisini darp ettiği iddialarıyla gündemdeydi! Savunmaları gündem oldu

Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz adlı müzik gruplarının gitaristi Can Tunaboylu, sevgilisi şarkıcı Aybike Çelik’i darp ettiği iddialarıyla gündemdeydi. İlk duruşmaya çıkan Can Tunaboylu "Ayağa kalktım ve kollarımı açtım. Sanırım bu sırada elim müştekinin yüz bölgesine gelmiş" diyerek kendini savundu.

Magazin 23-05-24 14:53

Seren Serengil sokak köpekleri için teklif edilen yasayı duyunca çıldırdı! 5000 köpeğe bakarım, b.klarını bile vermem”

AK Parti'nin sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi gündemde. Sokak köpekleri önce sahiplendirilmeye çalışılacak 30 gün beklenecek. Bu süre zarfında sahiplenilmeyen köpekler uyutulacak. Bu teklif pek çok vatandaşı olduğu gibi Seren Serengil'i de çıldırttı.

Magazin 23-05-24 13:37

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Stratejimizin odağı yapay zeka teknolojilerine ilişkin insan kaynağımızı geliştirmek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ülkemizde halihazırda yaklaşık 750 yapay zeka odaklı girişim startup var ve kamu destekleri sayesinde bu sayının önümüzdeki dönemde hızla artmasını bekliyoruz." dedi. Yılmaz, "Stratejimizin odağında yapay zeka teknolojilerine ilişkin insan kaynağımızı geliştirmek, teknik altyapımızı kuvvetlendirmek ve kaliteli veriye erişimi kolaylaştırmak var." ifadelerini kullandı.

Haber 23-05-24 12:57

Ek kaynak için Ankara'nın yolunu tutan belediye başkanlarına Bakan Özhaseki'den sert çıkış! 'Devlet bu yükü niye çeksin?'

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktı. Belediye başkanları yeni dönem için çalışmalarını başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf tedbirlerini açıkladı. Bütçe yönetiminde sıkıntı yaşayan belediyeler ek kaynak için Ankara'nın yolunu tuttu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ek kaynak talep eden belediye başkanlarına sert çıktı.

Finans 23-05-24 11:33

Serdar Ortaç sahneye yine sarhoş çıktı, sözleri unuttu, isyan etti: Allah belasını versin...

Son dönemde yaptığı TikTok yayınlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç, sahneye yine sarhoş çıktı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve dansçılarından destek alan Ortaç "Bu alkolün Allah belasını versin" dedi.

Kulis 23-05-24 11:21

A101'de kurbanlık satışı başlıyor! İşte 25 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun 23 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. "A101'de bu hafta neler var?" diye merak edenlerin heyecanla beklediği Katalog'u sizler için içeriğimizde bir araya getirdik. İhtiyacınız olan ürünleri bütçe dostu fiyatlarla almak için içeriğimizi inceleyebilirsiniz, işte detaylar!

Haber 23-05-24 10:15

Bahar'ın Çağla'sı Elit Andaç Çam'ın sevgilisi de tanıdık çıktı! Hayat böyle bir şey...

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’da Çağla karakterini canlandıran Elit Andaç Çam'ın sevgilisi de tanıdık çıktı. Rol aldığı oyunda birlikte rol aldığı Bülent Emrah Parlak ile arkadaşlığı aşka döndü. Güzel isim bu konuda bakın ne dedi.

Kulis 23-05-24 10:05

Ne Çeşme ne Bodrum... İstanbul'da bile plajlar cep yakıyor! Tatilde şehirde kalanlar için de fiyatlar 1000 TL'yi buluyor

Yaz tatili yaklaşırken Bodrum ve Çeşme gibi popüler tatil yerlerindeki fiyatlar gündem oluyordu. Ancak yüksek fiyatlar nedeniyle tatil için şehir dışına çıkamayan İstanbulluların kentte kaldıklarında da işi biraz zor görünüyor. Çünkü geçen yıl giriş için 300 TL alan İstanbul'daki plaj işletmecileri fiyatı neredeyse 2 kat artırdı. Bu sene yalnızca girişler ortalama 500 TL'den başlayacak. Buna yeme - içme kalemleri de eklendiğinde plaja gitmek isteyenlerin en az 1000 TL'yi gözden çıkarması gerek.

Manşet 23-05-24 09:55

Emekli zammı gündemdeyken bu iddia çok konuşulur! Mehmet Şimşek ile danışmanları arasındaki konuşmayı anlattı: 'Onlara verdiğin çöpe gidiyor'

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Yaklaşık 10 milyon emekli asgari ücretin altında maaş alıyor. Emekliler bu konudan çok rahatsız, enflasyon farkının da ne olacağı merak ediliyor. Yerel seçimden önce emeklilere bekledikleri zammı yapmayan hükümetin yıl ortasında nasıl bir yol izleyeceği de en çok tartışılan konulardan. Gazeteci Şeref Oğuz, Mehmet Şimşek ve danışman kadrosuyla ilgili önemli bir iddiayı gündeme taşıdı.

Finans 23-05-24 09:50

Ticaret Bakanlığı'ndan ceza yağdı! 'Anne tarifi' ifadesi başlarını yaktı!

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Reklam Kurulu, tüketiciyi aldatıcı reklam ve faaliyetlere 5 ayda yaklaşık 108 milyon TL ceza kesti" denildi. Gıda sektöründe, özellikle çocukların tüketimine yönelik ürünlerde, ’anne tarifi’, ’anne formülü’, ’anne dokunuşu’ gibi ifadelerin kullanımı, bu ürünlerin ev şartlarında hazırlanmış gibi gösterilerek yanıltıcı nitelikte olduğu gerekçesiyle durduruldu.

Finans 23-05-24 08:59

Sosyal medyanın yeni trendi panik yarattı! Kıyafetsiz balkondan çatıya tırmandı... Görenler ne yapacağını şaşırdı

Son dönemde özellikle tatil bölgelerinde 'balconing' olarak bilinen bir trend popüler. Trende göre turistler çırılçıplak tatil yaptıkları balkonda keyiflenmeleri yer alıyor. İspanya'nın Cala Ratjada kentinde bir turist bu trendi yerine getirmek isterken panik dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Trend 23-05-24 08:26

Refah payı, seyyanen zam derken emekli aylığında yeni formül! 6 aylık enflasyon yerine... En düşük emekli aylığını bu rakama çıkarabilir!

SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin gözü temmuz ayında yapılacak emekli zammında. Temmuz ayı yaklaşırken emekli aylıklarının hesaplanmasına yönelik yeni formüller de gündeme gelmeye başladı. Emekliler refah payı, seyyanen zammı konuşurken bu formül ilk kez gündeme geldi. 6 aylık enflasyon yerine Yıllık TÜFE artışı ile emeklilerinin en düşük aylığında daha fazla artış yaşanabilir. İşte detaylar...

Finans 23-05-24 07:40

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon Atalanta oldu! Leverkusen bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı...

UEFA Avrupa Ligi finalinde Almanya'nın Bayer Leverkusen takımını 3-0 yenen İtalyan ekibi Atalanta, tarihinin ilk Avrupa kupasını kazandı. Ademola Lookman’ın bulduğu 3 golle Leverkusen'in 51 maçlık yenilmezlik serisi bitiren Atalanta'nın başarısı Avrupa basınında gündeme oturdu.

Spor 22-05-24 23:53

'Güncel yapılanma' davası görülmeye başlandı! Adnan Oktar savunma yaptı

Örgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla güncel yapılanma davasının görülmesine başlandı. Duruşmada savunma yapan Oktar, ortada bir örgütün olmadığını iddia ederek, "Burada yapılan şey İngiliz derin devletinin yaptığı bir eylem. Bana isterseniz 1 milyon yıl verin ben bu yoldan dönmem, dönersem neyim" dedi.

Haber 22-05-24 18:26

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a çok sert yanıt! ''Yalan söylüyorlar... bıraksınlar bu işleri!''

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Beşiktaş, Jose Mourinho için '7 milyon euro'ya anlaştık' diyormuş. Üstüne 5 daha vereyim, 12'ye anlaşsınlar. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya çalışıyorlar. Yakışmıyor Beşiktaş'a. Yanlış yapıyorlar. Çok şey söylerim ayıp olur." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa adaylıktan çekileceğini açıkladı.

Spor 22-05-24 18:03

Fahiş fiyat değil bu kez indirim! 3 çeşit yemeğin fiyatı şaşırttı! Restoranın önünde kuyruk oluştu

Samsun’da Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen 153 Restoran’da 3 çeşit yemek 70 TL’ye indirildi. İndirim sonrası vatandaşlar restoran önünde kuyruğa girdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Bu tip yerlerin sayısını esnafımıza zarar vermeyen lokasyonlarda arttırmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 22-05-24 17:18

Samsunspor'da ayrılık resmileşti! Markus Gisdol ile yollar ayrıldı

Samsunspor, Markus Gisdol'la yolların ayrıldığını açıkladı. Markus Gisdol, “Eğer bir gün Türkiye’de çalışmayı tekrar düşünürsem, bu kulüp Samsunspor’dan başka bir kulüp olmayacak.” dedi.

Spor 22-05-24 17:18

Maaş bordrosunu gören öğretmenler isyan etti! Hesaplarına 3 kat eksik yattığı iddiası ortalığı karıştırdı: Türkiye'nin her yerinden geliyor

Kocaeli'de bir ortaokuldaki öğretmenler ek ders ücreti nedeniyle isyan etti. Öğretmenlerin hesaplarına yatan ek ders ücretiyle bordrodakinin farklı olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Adem Ellialtıoğlu, olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarına Türkiye'nin her yerinden bordrolar gelmeye başladığını söyledi. Ellialtıoğlu, "Bu belki de 2011 KPSS skandalından sonra Türkiye'deki en büyük skandaldır" dedi.

Haber 22-05-24 15:26

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün Cannes'da! 17 senedir bu güzellikleri bekliyoruz

2007'de yayınlanan Asi dizisinde başrolleri paylaşan Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün Cannes'da bir araya geldi. İkilinin yıllar sonra birlikte poz vermesi sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Magazin 22-05-24 15:15

Piyasalar yarına odaklandı! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti anketlerinin hepsi o oranda birleşti! 'Ek TL sterilizasyon araçları' detayı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı yarın belli oluyor. Dolar, altın, borsa yatırımcılarının takip ettiği karar öncesi ekonomistlerin de beklentileri belli oldu. Geçtiğimiz ay politika faizini sabit bırakan Merkez Bankası bu ay sürpriz bir karara imza atacak mı? İşte beklentiler...

Finans 22-05-24 14:43

Cannes 2024'teki tüm fotoğrafları unutturdu! Neden çıplak fotoğraf? eleştirisi yağdı

Cannes Film Festivali bu yıl Türkiye'de de çok gündemde. Özellikle Türk oyuncuların giydiği kıyafetler ülkemizde çıplaklık eleştirilerine sebep olurken ünlü model öyle bir poz verdi ki dünya magazine bomba gibi düştü.

Magazin 22-05-24 14:19

İYİ Parti'den emekli maaşı çıkışı! Dervişoğlu AK Parti iktidarına yüklendi: Asgari ücretin altında olmasının tek sebebi bu

Kobani davası kararları hakkında İYİ Parti'den açıklama geldi. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu "Ülkemizi ateşe çevirmek isteyenlere verilen cezaları ayrıca değerlendireceğiz ama onlarla Dolmabahçe'de pazarlık edenleri de asla unutmayacağız" dedi. Dervişoğlu ayrıca iktidara emekli maaşlarıyla ilgili tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 22-05-24 13:58

Sokakta yürürken altın dolu poşet buldu! Önce sahte sandı, kuyumcuya götürünce... Bakın altınlar nereden gelmiş

Batman'da apartman görevlisi, sokakta yürürken yol kenarında içinde altın bilezik olan poşet buldu. Apartman görevlisinin başta sahte olduğunu düşündüğü bileziklerin kuyumcuya götürmesiyle değerinin 256 bin lira olduğu ortaya çıktı. Apartman görevlisi, sahibini bulmak için altınları bulduğu yere gitti ve sahibine ulaşarak bilezikleri teslim etti. Altınların sahibi ise kızının, içinde altın olduğunu bilmeden yorganı balkondan silkelediğini, poşetin bu sırada düştüğünü söyledi.

Haber 22-05-24 13:00

'Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde istihbaratçıyım' dedi üfürükçü çıktı! Müge Anlı bile inanamadı

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı işlediği konularla gündeme bomba gibi düşüyor. Programa bu defa evlilik vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla yardım isteyen Ayten Akyol olayı damga vurdu. Ayten Hanım'ın özel istihbaratçı sandığı sevgilisi üfürükçü çıktı...

Kulis 22-05-24 12:53

İstihdam endeksi ilk çeyrekte arttı

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında istihdam endeksi, bu yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda yüzde 3,4 yükseldi. Çalışılan saat endeksi yüzde 1,5, brüt ücret-maaş endeksi de yüzde 116,5 arttı.

Finans 22-05-24 12:46

TESK Başkanı da eleştirmişti! İddialar sonrası Halkbank'tan esnaf kredisi açıklaması! 'Faiz oranları...'

Halkbank'tan esnaf kredi faiz oran güncellemesiyle ilgili açıklama geldi. Banka, haberlere yansıtıldığı gibi faiz oranı değişikliğinin geçmiş döneme yönelik uygulanmadığını belirtti. TESK Başkanı Bendevi Palandöken daha önce, "Kredi faizleri yüzde 7.5’tu, yüzde 30’lara varan bir rakama yükseldi. Daha evvel taahhütnamede almış oldukları oranla sınırlandırılmış olsaydı esnaf açısından bu kadar tepki olmayacaktı” demişti.

Finans 22-05-24 12:15

Ömürlük termos arayanların ilk tercihi! Stanley'in indirimdeki termoslarını sizin için seçtik

Bir kez kullananın hayran kaldığı, kalitesiyle ve ömür boyu garantisiyle kullanıcılarından tam not almayı başaran Stanley termoslar indirime girdi. Sizin için indirimdeki bazı modellere bu içeriğimizde yer verdik. "Bir kez alayım, ömür boyu kullanayım!" diyorsanız, Stanley doğru tercih! İşte detaylar...

Haber 22-05-24 12:08

Survivor Yunus Emre yine rahat durmadı... Aleyna'dan sonra Yunan güzelle yakınlaştı! O görüntüler çok konuşuldu

Survivor All Star bu sene büyük bir heyecanla devam ediyor. Yarışmada aldığı cezalarla adından sıkça söz ettiğimiz Yunus Emre, Aleyna'nın elenmesinin ardından Yunan güzelle yakınlaştı. Yarışmadaki o görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Kulis 22-05-24 11:39

BES ve OKS’de bir ilk! 1 trilyon lira seviyesini aştı: 2025’te devreye girecek, milyonlarca kişi dahil olacak…

Bireysel emeklilik sistemi (BES) ve otomatik katılım sisteminde (OKS) devlet katkısı dahil toplam fon büyüklüğü kurulduğu günden bu yana ilk defa 1 trilyon lirayı aşarken, katılımcı sayısı 16,4 milyona yaklaştı. Öte yandan BES’te kısmi ödeme uygulamasının yaz aylarından itibaren devreye alınacağı bildirildi. Ayrıca Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) içinse 2025 yılı gündeme geldi, 30 milyona yakın kişinin sisteme dahil olabileceği belirtildi.

Finans 22-05-24 11:23
BES

Belediye Başkanı, Konteynere veya bir çadıra bile taşınabilirim dedi, deniz manzaralı belediye binası satışa çıkarıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu'na 110 milyon lira borcu bulunan ve personel maaşlarını ödemekte güçlük çeken Mudanya belediyesi deniz manzaralı 12 dönümlük belediye binasını satışa çıkaracak. Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç, "İçinde bulunduğumuz yer hastane, üniversite veya turizm tesisi olabilir. Bu kadar pahalı ve kıymetli bir yerde belediye başkanı olarak durmama gerek yok. Konteynere veya bir çadıra bile taşınabilirim." dedi.

Finans 22-05-24 11:04

Dünyanın en güzel kız çocuğuydu... Cannes'da görenler inanamadı! Thylane Blondeau değişimiyle gündem oldu

Henüz 4 yaşındayken ünlenen ve çocuk yaşlarında "Dünyanın En Güzel Kızı" unvanına sahip olan Fransız model Thylane Lena-Rose Blondeau şimdilerde 23 yaşında kocaman bir genç kız. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü isim bu defa Cannes pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü model kırmızı halıdaki pozlarıyla beğeni topladı.

Kulis 22-05-24 11:02

Bekarı, genci, yaşlısı, evlisi, bekarı gözler orada! Emekli maaşı ve asgari ücret kulisi! Maaşlardaki zammın oranını verdi

Temmuz ayı yaklaştıkça asgari ücret zammıyla ilgili kulis bilgileri gelmeye devam ediyor. Bakan Işıkhan, asgari ücrete zam düşünülmediğini duyurmuştu. Ekonomi yönetiminin gündeminde asgari ücret zammı olmasa da sürecin devamında bu fikrin değişebileceği öngörülüyor. Emekli zammı için de ilk oranlar gelmeye başladı. İşte asgari ücret ve emekli zammı hakkındaki son detaylar...

Finans 22-05-24 10:52

Otelde kız arkadaşıyla 81 gün boyunca konakladı! Ücret ödememek için bu yöntemi kullandı... İlginç olayın adresi: Arnavutköy

Arnavutköy’de bir otelde kız arkadaşıyla birlikte 81 gün konaklayan kişi, iddiaya göre konaklama ücretinin bir kısmını ödemeden kaçtı. Otel’e kimlik ve pasaportu bırakarak kaçan kişi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yaşananlar üzerine polise gidip şikayetçi olan işletmeci "Toplamda 44 bin 500 TL borçları vardı, bize ödeme yapmadıkları miktar şu anda 22 bin TL" dedi. Öte yandan işletmeci, borcunu ödemeyen şahsı aradıklarında kendisine küfür ve hakaretler ettiğini de ileri sürdü.

Haber 22-05-24 10:41

Biden'dan benzin hamlesi! Fiyatları düşürmek için 1 milyon varil satışa sunacak

ABD Başkanı Joe Biden yönetimi fiyatları düşürmek için 1 milyon varil benzin satışa sunacak. Ülkenin rezervlerinden yapılan petrol satışlarıyla ABD'nin stratejik rezervindeki ham petrol oranı 1984'ten bu yana en düşük seviyeye inmiş ve enerji güvenliğine ilişkin endişeleri artırmıştı.

Finans 22-05-24 10:27

Son dakika | Avrupa ülkeleri peş peşe duyuruyor: İsrail'i kızdıran karar! Netanyahu'dan hamle gecikmedi

Son dakika haberi: İrlanda'nın ardından Norveç ve İspanya da Filistin için kritik bir karar aldı. Norveç ve İspanya hükümetleri Filistin devletini tanıyacaklarını duyurdu. Bu gelişme üzerine İsrail'den hamle gecikmedi. Türkiye'den de gelişmeyle ilgili açıklama geldi.

Haber 22-05-24 10:20

Yıllardır kullanıyorlardı! Evlerine gelen tebligatla büyük şok yaşadılar 'İkinci ödeme yapmamız gerekecek'

İstanbul Avcılar'da uzun süredir faaliyet gösteren fatura ödeme merkezinde faturalarını ödeyenler evlerine gelen elektrik, su ve doğalgaz kesme tebligatlarıyla şok yaşadı. 2 ay önce el değiştirdiği ve ruhsatsız olduğu öğrenilen iş yerini belediye ekipleri mühürledi. Çok sayıda kişinin fatura ücretlerini toplayan dolandırıcılar kayıplara karıştı, mağdurlar da karakola gidip şikayetçi oldu. Mağdurlar "Ödemeyi yaptık ve şimdi ikinci ödeme yapmamız gerekecek. Bu gibi yerler hiç güvenli değil" dedi.

Haber 22-05-24 10:13

Sosyal medya bu adamı konuşuyor! 4600 telefon satın alıp kendisini izledi... 4 ayda 415 bin dolar kazandı

Çin'de canlı yayın izleyici sayısını arttırmak için 4600 telefon satın aldı ve kendi hesabını izlemeye başladı. Dört ayın sonunda yayıncı 3 milyon yuan (415.000 ABD Doları) kazandı. Çinli yayıncı dolandırıcılık gerekçesiyle hapse atıldı. Bu durum sosyal medyada Çin'in herhangi birini dolandırıcılık nedeniyle ilk kez cezalandırdığı anlamına geliyor.

Trend 22-05-24 10:04

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki bu sahne sosyal medyayı salladı! 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadına şiddetin işlendiği bölümde 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı sosyal medyada yorum yağdı.

Kulis 22-05-24 09:43

Dünkü ilginç tartışmayı duyan Fatih Altaylı: Devlet Bahçeli'nin neden hiç evlenmediğini şimdi anladım!

TBMM'de dün Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasında ilginç bir atışma yaşandı. Önce Bahçeli, Özel'e 4 soru yöneltip yanıt istedi, saatler sonra ise Özel, Bahçeli'nin sorularına yine 4 soruyla karşılık verdi. Bahçeli'nin bu soruları daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da sorduğunu söyleyen gazeteci Fatih Altaylı'nın "Devlet beyin neden şimdiye kadar evlenmediğini anlamış oldum" diyerek gündeme damga vuracak bir yorum yaptı.

Haber 22-05-24 09:11

Fatih Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı! Dilan Çiçek Deniz ve Meryem Uzerli örneği şaşırttı! 'Millet ağzını şapırdatarak...'

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü oyuncu katıldı. Kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, Birce Akalay ve Dilan Çiçek Deniz'in tarzları uzun süre konuşuldu. Cannes'ın yankıları sürerken bomba bir yorum Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı. Verdiği örnekler ise şaşırttı.

Magazin 22-05-24 08:57

Koç Holding'ten Yapı Kredi'nin satış iddiasına yeni açıklama: Bu kez de 'rakamlar gerçek değil' dediler

Koç Holding, Yapı Kredi'deki paylarının satışıyla ilgili görüşmelere ilişkin yeni açıklama yaptı. KAP'a yapılan yeni açıklamada basında verilen detayların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Koç, rakamların da gerçeği yansıtmadığını böylece dile getirmiş oldu.

Finans 22-05-24 08:48

Altın fiyatı tahmini tarihi zirve sonrası değişti: 24 yıldır tekrar ediyor: 3 bin dolara yeşil ışık...

Altın fiyatları rekor sonrası düşüşe geçti ancak tahminler yükseldi. 2000 yılından bu yana yıllık ortalama getirisi yüzde 9.5 olan ‘güvenli liman’ altın için kurumlardan bir bir açıklama geldi. Hepsi ons altın fiyatının 3.000 doları görmesine olasılık tanıdı. Peki bugün çeyrek altın fiyatları, gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 22 Mayıs altın fiyatları...

Finans 22-05-24 08:28

Aylık 75 bin TL kira, 10 bin TL aidat verdiği evini gezdirdi! Sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu: O paraya değmeyecek bomboş bir ev

Sosyal medyada son dönemde evlerin gezdirildiği videolar bir hayli popüler oldu. Aylık 75 bin TL kira, 10 bin TL aidat verdiği evini gezdiren bir kadın bu kervana katıldı. O ev sosyal medyada gündem yaratırken kullanıcıların yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 22-05-24 08:10

Hadise Cannes'a sadece ceket giyip gitti! Herkes aynı yorumu yaptı! 'Giyinmeyi unutmuş'

Favori yapımların Altın Palmiye için yarıştığı 77. Cannes Film Festivali, Cannes şehrinde tüm görkemiyle devam ediyor. Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivale, Türkiye'den birçok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri de Hadise oldu. Ünlü şarkıcı Cannes'a sadece ceket giyip geldi. Onu gören herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin 22-05-24 07:54