Deniz Kok Haberleri

Çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş ceset bulunmuştu! Sır perdesi aralandı... Her şeyi itiraf etti 'Döverek öldürdüm'

Adana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan, otogarında değnekçilik yapan 61 yaşındaki Murat Arlı'yı, 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, otogarda birlikte değnekçilik yaptığı 65 yaşındaki arkadaşı Atilla Cücü'nün öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı. Cücü'nün emniyetteki ifadesinde "Otogarda beraber kalıyorduk. Birlikte içki içmiştik, kavga ettik" dediği öğrenildi.

Haber 2024-07-26 11:23:54

MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseldi... Yarışmacılar birbirine girince Somer Sivrioğlu kendini tutamadı

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosu şekilleniyor. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın son bölümünde tansiyon yükseldi. Deniz ve Leyla arasında gerilim tırmanınca araya şef Somer Sivrioğlu girdi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-07-25 11:10:02

Mustafa Sarıgül sonrası yeni kasetler hazırlanmış! Çok konuşulacak iddia: Fatih Altaylı, Deniz Baykal gerçeğini ilk kez duyurdu

Abdülkadir Selvi, dünkü yazısında ilginç ifadeler kullanmış ve siyasetteki kasetlerin devam edeceğini iddia etmişti. Selvi, 'CHP genel başkanlığı ve cumhurbaşkanlığı adaylığına giden süreçte yeni kasetler konuşuluyor.' dedi. Gazeteci Fatih Altaylı, bu sözler sonrası Selvi'ye sert sözlerle yüklendi.

Haber 2024-07-25 10:30:39

Sokak hayvanlarıyla ilgili tepki çeken öneri! Programdaki konuklar bile kendini tutamadı: Çin'e gönderelim, hem öldürmüş olurlar hem ihracat yapmış oluruz

Sokak hayvanları tasarısı gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Hassas konuyla ilgili farklı sesler yükselirken Sözcü TV ekranlarında Murat Muratoğlu'nun önerisi sosyal medyada tepki çekti. Muratoğlu'nun sözlerinden sonra programdaki Ebru Baki ile Deniz Zeyrek bile kendini tutamadı.

Haber 2024-07-24 12:09:48

Bilim dünyası da şaşkın! 'Karanlık oksijen' keşfi çığır açtı: Tamamen karanlıkta, kendi kendilerine oksijen üretiyorlar

Bilim insanları yaşam hakkında bilinen tüm ezberleri bozacak nitelikte bir keşfe imza attı. Araştırma sonucuna göre; okyanusun derinliklerinde, patates büyüklüğünde, deniz tabanına yayılmış halde bulunan metalik nodüller, organizmaları olmadan oksijen üretebiliyor. "Karanlık oksijen" adı verilen bu oksijen türünün oluşumu bilim insanlarını da şaşırttı.

Trend 24-07-24 10:46

Deniz keyfiniz zehir olmasın! Uzman isim 'Ölüm ya da kalıcı felce yol açabilir' diyerek uyardı

Temmuz ayının sonuna doğru yaklaşırken aşırı hava sıcaklıkları vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Kimi serinlemek için buzlu içecekler tercih ederken kimi ise kendini serin sulara atıyor. Sahil ve plajlar doluluğunu korurken denizde yüzerken dikkat edilmesi gereken bir konu hakkında uyarı yapıldı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Aycan, suya yanlış atlamanın ölümle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Haber 23-07-24 10:19

Hava sıcaklığı 33 derece! Tekirdağ'da sıcaktan bunalan vatandaşlar denizde serinledi

Son günlerde kavurucu sıcakların etkisinde olan ülkenin batısında bulunan Tekirdağ’da, sıcaktan bunalan vatandaşlar, serinlemek için deniz kenarında vakit geçirdi.

Haber 20-07-24 17:56

Bir ilde vatandaşlara uyarı! O sahillerde denize giriş yasaklandı

Sakarya’nın denize kıyısı bulunan Karasu ve Kocaali ilçelerinde olumsuz deniz durumu, dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girişler yasaklandı.

Haber 20-07-24 13:03

Deniz Zeyrek isyan etti: İki suya 170 lira verirken ellerim titredi

Fahiş fiyatlarla ilgili tepkiler sürerken dikkat çeken bir çıkış da gazeteci Deniz Zeyrek’ten geldi. Zeyrek havalimanında 2 tane suya 170 lira vermek zorunda kaldığını belirterek isyan etti: “Bir de utanmadan, sıkılmadan yanına 'tüm vergiler dahildir' yazmışlar ve 'Yerli üretim' logosunu koymuşlar.”

Finans 19-07-24 08:29

Denizlerin akciğerleri! Marmara Denizi ve İstanbul Boğazı'ndaki deniz çayırları şamandıralarla korunacak: Üzerinde Lütfen zarar vermeyiniz yazıyor

"Denizlerin Geleceği: Deniz Çayırları" projesi kapsamında, konuşlandırılan şamandıralarla hem deniz çayırlarının korunması sağlanacak hem de iklim değişikliğinin etkileri izlenecek. Üzerinde "Denizlerin akciğerleri deniz çayırlarının araştırma şamandırasıdır. Lütfen zarar vermeyiniz" yazısı ile acil durumlar için telefon numarası bulunan şamandıralarla, bölgedeki balıkçılar ile tekne sahiplerinin bilgilendirilmesi ve deniz çayırlarının korunması sağlanacak.

Haber 18-07-24 17:58

ÖZEL | 1974'ten 2024'e... Kıbrıs'ın önemi hiç değişmedi! Ambargo için 'işlerine gelmez' dedi, 'Mia Limanı' iddiasına tepki gösterdi: Ciddiye alınmamalı!

Kıbrıs Barış Harekatı'nın üzerinden 50 yıl geçerken, Yunanistan cephesi yine tansiyonu yükseltti. Bölgeyi ziyaret eden Yunan Bakan Dendias Türk ordusunu 'işgalci' olarak nitelendirirken, yeni 'deniz üssü' iddiası gündem oldu. Kıbrıs'ın 1974'ten 2024'e öneminin Türk dünyası için hiçbir zaman değişmediğinin altını çizen Prof. Dr. Barış Doster, Mynet'e yaptığı açıklamada "KKTC'ye yönelik ambargo biter mi?" sorusuna da yanıt verdi.

Manşet 18-07-24 15:12

Dünyaca ünlü... 1500 lira zam ile 4000 TL oldu! Kalite kaybı olmasın diye araştırma başlattılar

Rize'nin coğrafi işaretli dünyaca ünlü ürünü olan Anzer Balı'nın bu yılki satış fiyatına zam geldi. 1 kilogramlık Anzer Balı 1500 TL artış ile 4 bin TL'ye yükseldi. Anzer Ballıköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Muzaffer Deniz, Hacettepe Üniversitesi'nin bu yıl bölgede çiçek kaybı olup olmadığını araştırdığını kaydetti.

Finans 18-07-24 14:28

Yunan bakan Dendias'a Türkiye'den çok sert tepki! MSB: Yalan ve iftira dolu açıklamayı şiddetle kınıyoruz

Yunanistan'dan tansiyonu yükseltecek skandal bir açıklama geldi. Kıbrıs'taki Mari limanında deniz üssü kararı alınması sonrası Yunan Savunma Bakanı Dendias'ın açıklamasına Milli Savunma Bakanlığı sert tepki gösterdi.

Haber 17-07-24 09:43

Deniz Akkaya Hayırdır ne selası okunuyor? deyince gündem oldu! 15 Temmuz yorumu

Eski manken Deniz Akkaya son günlerde 16 yaşındaki kızı ile yaşadıklarıyla gündeme geliyordu. Akkaya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Deniz Akkaya 15 Temmuz için okunan selaları duyunca verdiği tepkiyle gündeme geldi.

Magazin 16-07-24 09:38

Plaj stilinizle göz kamaştırın! En rahat ve havalı erkek deniz şortları

Plajda da karizmatik görünmenin, stilinizi en iyi şekilde ortaya koymanın yolunu arıyorsanız konfor ve şıklığı bir arada sunan deniz şortlarını keşfedebilirsiniz. Sizin için bu sezonun favori deniz şortu modellerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 15-07-24 17:44

Kapanmak istiyordu! Cezaevinden çıkan Nihal Candan'dan deniz pozu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, kasım ayında tutuklanmış ve anoreksiya hastalığına yakalanması sonucu nisan ayının sonunda tahliye edilmişti. Kapanmak istediğini söyleyerek gündeme gelen Nihal Candan'dan denizde poz geldi.

Magazin 14-07-24 07:14

İzmir'de elektrik kaçağı faciasında hayatını kaybetmişti! Tıp fakültesi öğrencisi Özge Ceren Deniz'in son videosu ortaya çıktı

23 yaşındaki Özge Ceren Deniz, İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde yağmurda yolun karşısına geçmek isterken elektrik akımına kapılarak arkadaşı İnanç Öktemay ile birlikte hayatını kaybetti. Acı olay Türkiye'yi ayağa kaldırırken, tıp fakültesi öğrencisi olan Özge Ceren Deniz'in son videosu ise izleyenlerin yüreklerini burktu.

Haber 14-07-24 00:37

Elektrik akımı faciası sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesinden açıklama: 'Kaçakla ilişkilendirilebilecek bir altyapı çalışmasından söz edilemeyeceği ortadadır'

İzmir'in Konak ilçesinde Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, yağmurda yolun karşısına geçmek isterken yoldaki elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi. Açıklamada "Bölgede belediyemizin yürüttüğü ve elektrik hattında oluşabilecek kaçakla ilişkilendirilebilecek bir altyapı çalışmasından söz edilemeyeceği ortadadır" denildi.

Haber 14-07-24 00:02

Özgür Özel'den İzmir'deki acı olayla ilgili paylaşım: 'Paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de sağanak sırasında elektrik akımına kapılarak ölen Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay ile başsağlığı mesajı yayımladı. "21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor" diyen Özel paylaşımında, sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber 13-07-24 20:13

İzmir’deki elektrik dağıtımı işinden sorumlu Gediz Elektrik kimin, sahibi kim?

İzmir'de Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, yağmurda yolun karşısına geçmek isterken yoldaki elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İki kişinin hayatını kaybettiği olay Türkiye'de infiale yol açtı. Herkes bir an önce sorumluların ortaya çıkmasını isterken, gözler bölgeye elektrik dağıtan Gediz Elektrik'e ve Konak Belediyesi'ne çevrildi.

Haber 13-07-24 17:26

İzmir'de Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti! Yeni görüntüler ortaya çıktı: 3 ay önce...

İzmir'de yağmurda yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişi elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü olayda yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. 2 kişinin öldüğü alanın 3 ay önce kaydedilen Google Maps görüntüsünde yol yüzeyinde kabloların gözüktüğü ortaya çıktı.

Manşet 13-07-24 16:36

15 Temmuz ile hafta sonu tatilini birleştiren oraya koştu: Pide kuyruğu değil Midilli kuyruğu! 5 bin kişi...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Deniz Hudut Kapısı'nda, hafta sonunu resmi tatil olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'yle birleştirerek tatil için Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyenler, uzun kuyruklar oluşturdu.

Finans 13-07-24 15:36

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd Efendi'si Mert Yazıcıoğlu denizden çıkarken görüntülendi! O hallerine yorum yağdı

Özgü Namal, Özcan Deniz, Hazal Türesan, Erkan Avcı ve Şerif Erol gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Cüneyd Efendi karakteri ile büyük beğeni toplayan Mert Yazıcıoğlu dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Denizden çıkarken görüntülenen ünlü ismin o halleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-07-24 15:01

Uzman isimden İzmir'e korkutan deprem uyarısı: 'Deniz kentin içerisine girecek!' O ilçeleri tek tek sıraladı!

Jeoloji Mühendisler Odası İzmir Şubesi Başkanı Koray Çetin Önalan, İzmir'de yaşanacak olası bir depremde denizin kentin içerisine gireceğini belirtti. Mevcut yapı stokunun eski olduğunun altını çizen ve "bunlar uzun vadede çözülmesi gereken şeylerdi ancak ne yazık ki yapılmadı" diyen Önalan ayrıca İzmir'de yaşanacak bir depremde zemin sıvılaşması yaşanacak ilçeleri de teker teker sıraladı.

Haber 13-07-24 10:20

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz imaj tazeledi! Son hali hiç beğenilmedi

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Pınar Deniz uzun zamandır kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Sevgilisi ile çıktığı tatilden romantik anlarını da paylaşmaktan çekinmeyen Deniz bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Ünlü ismin son hali hiç beğenilmedi.

Magazin 13-07-24 08:05

Deniz börülcesi faydaları nelerdir? Deniz börülcesi neye iyi gelir?

Ispanakgiller familyasından bir yeşillik türü olan deniz börülcesi sukulent türü olarak da bilinir. Hem besin değeri yüksek hem de son derece lezzetli olması ile çok sık tercih edilen gıdalardan biridir. Daha çok denize yakın olan bölgelerde yetişir ve adı da buradan gelir.

Haber 13-07-24 02:46

İzmir'de kahreden olay! Yağmurda yolda yürürken elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti

İzmir’in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıdan karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz ve 44 yaşındaki İnanç Öktemay hayatını kaybetti. Yaralı halde yerde yatan kişilerin yanına, kaçak elektrik akımı nedeniyle kimse yaklaşamadı. 2 kişinin dakikalarca yağmur altında yardım istediği son görüntüleri ise yürekleri burktu.

Haber 12-07-24 22:35

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal imaj değiştirdi! Görenler çok şaşırdı! 'Tanıyamadım'

Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlarda fırtınalar estiren Özgü Namal şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Özgü Namal, yeni film projesi için imaj değiştirdi. Ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-07-24 14:35

Bakanlık iddiaları yeniden yalanladı! Bakanımız Mehmet Şimşek bilinçli bir şekilde yıpratılmak istenmekte

Hazine ve Maliye Bakanlığı, CHP Zonguldak Milletvekili Sayın Deniz Yavuzyılmaz'ın özelleştirme iddialarını yeniden yalanladı. Bakan Şimşek'in söz konusu iddialarla bilinçli şekilde yıpratılmak istendiği kaydedildi.

Finans 10-07-24 11:15

Birlikte tatile çıkmışlardı! Rıza Kocaoğlu ve Deniz Işın aşk mı yaşıyor? Verdiği yanıtla şaşırttı

Yeni sezonda “İnci Taneleri” dizisinde ‘Nusret’ karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu Çeşme’de almıştı. Kocaoğlu denizde ünlü oyuncu Deniz Işın ile birlikte görüntülenmişti. Ünlü çiftin görüntüleri 'yılın aşkı' yorumlarını beraberinde getirmişi. Rıza Kocaoğlu aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 10-07-24 08:56

Tercümanlık yapacağını sanırken eskortluk yapmaktan kıl payı kurtuldu! Sosyal medyada gündem oldu

Komedyen Deniz Özturhan üniversitede Fransızca bölümü okurken tercümanlık için iş teklifi aldığını sanıp eskortluk yapmaktan son anda nasıl kurtulduğunu X hesabında anlattı. Özturhan'ın ilgi çeken hikayesi sosyal medyada gündem oldu.

Kadin 10-07-24 08:55

Cildinizdeki kararmalarla vedalaşın! İşte en popüler kararma karşıtı ürünler

Yaz geldi, deniz, kum, güneş derken cildinizde oluşan kararmalar canınızı mı sıkıyor? Özellikle dirsekler, dizler, koltuk altı ve boyun gibi bölgelerdeki renk değişiklikleri, çoğumuz için büyük bir problem haline gelse de merak etmeyin, bu sorunu çözmek sandığınızdan çok daha kolay! Cildinizdeki kararmalarla vedalaşmak, daha pürüzsüz ve eşit tonlu bir ciltle tanışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırsanız, cildinizin en iyi haline kavuşmasını sağlayacak ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin 08-07-24 14:30

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde! Şahmaran 2. sezon kareleri sosyal medyayı salladı

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolde olduğu Netflix dizisi Şahmaran'ın 2. sezonundan kareler geldi. Çok konuşulan ilk sezondan sonra 2. sezon fotoğrafları da sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-07-24 13:52

Sahneye çıkması gerekirken şehri terk etti! Belediye Başkanı'ndan Merve Özbey'e sert tepki

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Belde Belediyesi tarafından düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alması planlanan sanatçı Merve Özbey, sahnede güvenlik gerekçesini öne sürerek şehri terk etti. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi'den Merve Özbey'e sert tepki gösterdi.

Magazin 08-07-24 11:24

İzmir sular altında kalabilir! Santim santim çöküyor: Ne ulaşım, ne körfezin kokması, ne kirlilik

Sık sık kötü kokusuyla gündeme gelen İzmir'i çok daha büyük bir tehlike bekliyor. Zemini her yıl çöken kentin sular altında kalma tehlikesi olduğu belirtildi. Prof. Dr. Doğan Yaşar, önlem alınmadığı takdirde deniz suyunun Basmane'ye dek gelebileceğini belirtti. Riskin büyüklüğüne dikkat çeken Yaşar "İzmir'in en büyük sorunu ne ulaşım ne körfezin kokması ne kirlilik ne de başka bir şey" dedi.

Haber 07-07-24 10:57

Korkunç ölüm! Dağdan kopan kaya parçası genç kızı hayattan koparttı

Tunceli'de dağdan kopan kaya parçası genç kızı da hayattan koparttı. Dağdan kopan kaya parçası seyir halindeki otomobile isabet etmesi sonucu 24 yaşındaki Deniz Doğan, hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı.

Haber 06-07-24 21:51

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım lüks tekneleriyle tatilde! Fiziği dikkat çekti

Uzun süredir aşk yaşayan ve evlilik hazırlığı yapan oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın geçtiğimiz aylarda ayrıldığı iddia edilmiş ve ikili bu iddiaları hemen yalanlamıştı. Ünlü çift şimdi de lüks tekneleriyle tatile çıktı. Pınar Deniz'in fiziği dikkat çekti...

Magazin 06-07-24 12:43

Deniz bir anda kana bulandı! Köpek balığı denizdeki 4 kişiye saldırdı... Kadının baldırından parça koparttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde denizde yüzdükleri sırada 4 kişi köpekbalığı saldırısına uğradı. Saldırıda bir kadının baldırından köpek balığı tarafından bir parça et kopartıldı. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde olay yerine gelen ekipler kıyıya sürükledikleri genç kadını kurtarmaya çalıştılar.

Trend 05-07-24 10:32

Balıkesir'de deniz çayırlarını iş makinesiyle söken operatöre 774 bin lira ceza uygulandı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde 7 ev sahibi tarafından plajın kıyı kesiminde temizlik yaptırmak için kiralanan iş makinesinin operatörüne, koruma altındaki deniz çayırlarını sökmesi nedeniyle 774 bin lira ceza verildi.

Yurthaber 05-07-24 10:31

Bodrum'da sapık tekne kaptanı tutuklandı! Eğlenceden sonra kızının arkadaşına cinsel istismarda bulundu

Bodrum'da tekne kaptanı Ömer Deniz K. (39) hakkındaki iddia mide bulandırdı. Kaptanın kızının arkadaşına cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. İddiayı reddeden kaptan tutuklandı.

Haber 04-07-24 16:51

Kızına attığı termos silah sayıldı... Deniz Akkaya için istenen ceza belli oldu

Eski manken Deniz Akkaya hakkında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. Düzenlenen iddianamede, Akkaya hakkında "Altsoya karşı silahla kasten yaralama" suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapsi istenirken, savcılık kızına fırlattığı termosu silah saydı.

Magazin 04-07-24 16:44

İstanköy Adası'nda yaralanan çocuk deniz ambulansıyla Bodrum'a nakledildi

İstanköy Adası'nda (Kos) başına kale direği düşmesi sonucu yaralanan 9 yaşındaki Türk çocuk, deniz ambulansıyla Muğla'nın Bodrum ilçesine getirilerek tedavi altına alındı.

Yurthaber 04-07-24 11:15

Fenomen ismi 'escort' olmakla suçladı! Deniz Akkaya ifadeye gitmeyince hakkında yakalama kararı çıktı

Eski manken Deniz Akkaya son dönemde kızı Ayşe ile yaşadıklarıyla gündeme gelmişti. Kızı ve eski eşi ile mahkemelik olan ünlü isim bir şok daha yaşadı. Manken ve sosyal medya fenomeni Miray İpekler'in sosyal medya üzerinden hakarete maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olduğu dosyada şüpheli olan Deniz Akkaya ifadeye gitmedi. Akkaya hakkında savcılık yakalama talep etti.

Magazin 04-07-24 10:44

Ibiza'nın deniz kızı! Demi Rose yine adından söz ettirdi

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen kıvrımlı model Demi Rose ne yapsa olay oluyor. Gerek itirafları gerek paylaşımlarıyla adından söz ettiren Rose Ibiza tatilinden paylaşım yaptı.

Magazin 03-07-24 09:09

Uzmanından şezlong uyarısı: Bunu yapmadan sakın kullanmayın

Yaz tatilinde vakit geçirilen alanlar olan havuz ve denizler çeşitli sağlık risklerine de yol açabiliyor. Deniz, havuz ve plajların yoğun ortak kullanım alanı olmaları sebebiyle enfeksiyon bulaşma riski taşıdığını belirten Uzm. Dr. Derya Tunç, “Özellikle iyi temizlenmeyen, uygun şartlarda klorlanmayan ve sirkülasyonu fazla olmayan durgun havuzlarda birçok hastalık tehlikesi bulunur.” dedi. Tunç, şezlongların da enfeksiyon riski taşıdığını belirterek kullanımıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kadin 01-07-24 15:52

Çanakkale’de Kabotaj Bayramı kutlandı

Çanakkale’de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. Deniz şehitleri anısına Atatürk Anıtı’na ve Çanakkale Boğazı’na çelenk bırakıldı.

Yurthaber 01-07-24 11:05

Yaz mı kış mı? Bu test yapman gereken tatili söylüyor!

Senin bu yıl yapman gereken tatil ne? Deniz, kum ve güneşle yaz tatili mi yoksa daha sakin bir kış tatili mi? Hemen testi çöz, cevabını öğren!

Trend 30-06-24 22:18

Saros'ta ilginç olay! Deniz yatağında uyuyakaldı, 2 mil açıkta kurtarıldı

Edirne'nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Yayla köyü sahilinde, deniz yatağında uyuyakalan tatilci, yakınlarının uyarısıyla yapılan aramada yaklaşık 2 mil açıkta halen uyurken bulunarak, kıyıya getirildi. Tatilcinin açığa sürüklenme ve kurtarılma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 30-06-24 20:50

Senin tatilde olmazsa olmazın ne?

Yaz tatili zamanı geldi çattı! Şimdi deniz, kum, güneş derken bir yandan da tatilde senin için en önemli olan şeyin ne olduğunu keşfetme zamanı. Testi çözmek için aşağı kaydırmaya devam et!

Trend 30-06-24 14:35