Elif Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Elif Dizisi Haberleri

Elif Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Elif Dizisi Haberleri

Elif dizisi Kanal7’de yayımlanmış bir dizidir. 15 Eylül 2014 tarihinde televizyonda yayımlanmaya başlamıştır. 5 sene gösterildikten sonra 10 Haziran 2019 tarihinde yaptığı finalle son bulmuştur.

Günlük dizi niteliğindedir. Aynı zamanda Cannes Festivaline katılmış ilk günlük dizi olarak bilinir. Herkesi üzen ve ekranlara kilitleyen bir tür drama dizisidir. Dizinin oyuncuları Isabella Damla Güvenilir, Volkan Çolpan, Selin Sezgin, Cemre Melis Çınar, Emre Kıvılcım gibi iyi oyunculardır. Proje tasarımcısı Green yapımdır ve yönetmenleri Fulya Yavuzoğlu ve Canan Yılmaz’dır.

Toplamda 940 bölüme sahip bir dizidir. Stereo ses formatına sahiptir. Kanal7’nin en uzun bölümlü dizisi olarak tarihe geçmiştir. Elif adlı küçük bir kızın zor hayatını konu edinmiştir ve izleyiciyi kendine çekmiştir.

Elif Dizisi Haberleri

‘Elif’ dizisi, Kolombiya’da en çok izlenen Türk dizisi olarak dikkatleri üzerine çekti

Latin Amerika ülkesi Kolombiya'da kültürel programlar yapan bir televizyon programının Türk dizileri üzerine yaptığı bir araştırmada, "Elif" dizisinin, ülkede en çok izlenme oranına sahip Türk televizyon dizisi olduğu belirlendi.

Trend 26-05-2021 10:47

'Anne olduktan sonra hayata bakışım değişti'

'Elif' dizisinin 4'üncü sezonunda kadroya dahil olan Yıldız Asyalı, kendini çabuk kabul ettirdi. Yıldız Asyalı setlere dönebilmek için 53 kiloya düştüğünü söyledi.

Magazin 07-11-2017 22:34

Elif Dizisi

Elif Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elif Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.