Eren Elmali Haberleri

Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu! Gollerine Alanyaspor formasıyla devam edecek...

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun açılmasına çok az bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşen fakat anlaşma sağlayamayan milli oyuncu Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. Corendon Alanyaspor, Serdar Dursun'un lisansını çıkardı.

Spor 2024-07-25 15:22:55

Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun yeni takımına imzayı attı!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun açılmasına çok az bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşen fakat anlaşma sağlayamayan milli oyuncu Alanyaspor ile söz kesti.

Spor 2024-07-23 16:19:14

Arda ile kıyaslanan Galatasaray'ın genç yıldızı takımsız kaldı!

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler ile bir dönem kıyaslanan Galatasaray'ın genç yıldızı Hamza Akman kulüpsüz kaldı. Sözleşmesi sona eren genç isme kontrat önermeyen sarı-kırmızılılar yollarını ayırdı.

Spor 2024-07-19 08:22:23

Tüm dünya bugün bu transferi konuşuyor! Mbappe, Real Madrid için imzayı attı

İspanyol temsilcisi Real Madrid, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sonra eren Fransız yıldız Kylian Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 2024-07-16 10:53:42

Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini resmen duyurdu!

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun’a veda etti. Fenerbahçe kulübü de Cenk Tosun transferini resmen açıkladı.

Spor 16-07-24 07:26

Messi'nin futbol hayatı bitebilir! Son maçta yaşadığı pozisyon görenlerin yüreğini burktu...

2024 Copa America finalinde Arjantin, normal süresi 0-0 sona eren maçta Kolombiya’yı uzatmalarda 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Sakatlanarak oyundan çıkan Messi'nin ayak bileğinin son hali görenleri korkuttu.

Spor 15-07-24 10:48

Cenk Tosun için olay yaratan sözler! ''Fenerbahçe'ye gitmesi suçtur! Cezası ömür boyu...''

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştı. Bu olayın ardından Beşiktaş'ın efsane tribün lideri ve yazar Alen Markaryan, Cenk Tosun hakkında olay yaratan ifadeler kullandı.

Spor 14-07-24 17:53

Derin Talu kameraları görünce annesi Defne Samyeli'yi aradı! Özel korumalı araç geldi

Defne Samyeli'nin 2011 yılında ayrıldığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen Derin Talu ergenliğinden beri paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Kameralara yakalanan Derin Talu annesine mesaj attı, genç isme hemen özel korumalı araç geldi.

Magazin 14-07-24 10:59

Yılın transferi her an açıklanabilir! Beşiktaş'ın teklifini beğenmeyen Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye imza atıyor...

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlılarla maaş konusunda anlaşamayan milli oyuncu, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Spor 13-07-24 08:19

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye uzun yıllar unutulmayacak bir transfer daha! Cenk Tosun ile 2 yıllık anlaşma sağlandı...

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, siyah-beyazlıların yaptığı son teklifi beğenmemiş ve masadan kalkmıştı. Parasal konuda anlaşma sağlanamamasının ardından Fenerbahçe araya girdi ve Cenk Tosun'u kısa süre içinde ikna etti. Milli futbolcu, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 12-07-24 15:58

Son dakika| Galatasaray Mertens'in sözleşmesini uzattı! İşte alacağı ücret...

Sarı-kırmızılı ekip, sözleşmesi sona eren yıldız orta saha oyuncusu Dries Mertens ile bir yıllık sözleşme imzaladı. İşte alacağı maaş...

Spor 03-07-24 18:26

Beşiktaş'tan ayrılan milli oyuncuyu Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor kaptı!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Umut Meraş, kulüpten ayrıldığını açıkladı. Siyah-beyazlılara veda eden Umut Meraş, Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor ile anlaşma sağladı.

Spor 01-07-24 17:05

Salih Uçan sözleşme teklifini kabul etti! Yıldız oyuncu tatilini bırakıp İstanbul'a geldi...

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Salih Uçan, siyah-beyazlıların kendisine yaptığı uzatma teklifini kabul etti. Yıldız oyuncu evrak işlemlerini tamamlamak için tatilini yarıda kesip İstanbul'a geldi.

Spor 28-06-24 15:05

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin minik bikinisiyle arkasını dönüp poz verince...

Eski eşler Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızı Derin Talu küçük yaşlarından itibaren paylaşımlarıyla gündeme geliyor. 20 yaşındaki isim son olarak minik bikinisiyle poz verince dikkat çekti.

Magazin 23-06-24 15:25

Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun ezeli rakibe önerildi!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un menajeri oyuncusunu Beşiktaş'a önerdi. Siyah-beyazlılarla görüşme gerçekleştiren Serdar Dursun cephesinin niyeti İstanbul'da kalmak...

Spor 21-06-24 17:50

Galatasaray'ın istediği Michy Batshuayi için Acun Ilıcalı'dan resmi açıklama geldi

Sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin ismi Galatasaray ile anılırken, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı'dan yıldız isim için resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 20-06-24 17:22

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş istemeyerek imzayı attı!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş'a yeni kontrat önerildi. Sarı-lacivertlilerde devam etmek isteyen milli oyuncu yönetimden istediği teklifi alamadı.

Spor 17-06-24 13:57

19'luk teyzeden yeğene hayat hediyesi! 'Geç kalınsaydı bebek kaybedilirdi'

İkiziyle daha anne karnındayken karaciğer nakli gerekeceği söylenen 11 aylık Eren Aslan bebeğe, 19 yaşındaki teyzesi Hayat, donör oldu.

Haber 14-06-24 14:56

Sözleşmesi sona ermişti! Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için karar verildi

İç transferde de hareketli günler geçiren Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren isimlerden Mert Hakan Yandaş için karar verildi. İşte detaylar...

Spor 13-06-24 23:22

Boyner hedef yükseltti: '2024’te ciroyu ikiye katlayacağız'

Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, 2024 ciro hedeflerini açıkladı. Çamurdan, 2023 cirosunu ikiye katlayarak 40 milyar TL ciro hedefine koştuklarını söyledi. Çamurdan, "Mağaza yatırımımızda da bir sene öncesine göre yüzde 230 artış planladık. Açılış planımızda olan 31 yeni mağazamızın 12’sini ilk 5 ayda açtık" dedi.

Finans 13-06-24 15:35

Merkez Bankası ekonomistlerinden 'cari denge' yorumu! 'İyileşme devam edecek'

TCMB Kıdemli Ekonomist Okan Eren ve TCMB'de araştırmacı olarak görev yapan Ece Taşan tarafından "Parasal Sıkılaştırma Dönemlerinde Türkiye'de Cari Denge" başlıklı bir blog yazısı yayımlandı. Analizde, parasal sıkılaştırma dönemlerinde iç talebin dengelenmesinin dış ticaret dengesi ve cari denge üzerinde olumlu etkilerinin olmasının beklendiği belirtildi.

Finans 13-06-24 11:53

Serdar Dursun'un yeni adresi belli oluyor! Ersun Yanal ikna etti, Amedspor'a gidiyor...

TFF 1. Lig ekibi Amedspor yatırımlarını yapmaya devam ediyor. Ersun Yanal, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'u kadrosuna katmak için büyük mesafe aldı.

Spor 13-06-24 11:23

Fenerbahçe Beko 11. kez şampiyon! Anadolu Efes'i mağlup etti

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Final Serisi dördüncü maçında Anadolu Efes'i ağırladı. Fenerbahçe Beko, normal süresi 64-64 sona eren mücadelenin uzatma bölümlerinde Anadolu Efes’i 80-72 mağlup ederek 11. kez şampiyonluğa ulaştı. İşte detaylar...

Spor 12-06-24 21:35

Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer çalışmalarına çok hızlı başladı! Mert Hakan Yandaş ve Gedson Fernandes masada...

Süper Lig'de transfer ateşi yandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer hamlelerine erken başlarken, Mert Hakan Yandaş ve Gedson Fernandes konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Kontratı sona eren Mert Hakan Yandaş'ın imzayı attığı öğrenilirken, Gedson Fernandes'in ise anlaşma aşamasında olduğu aktarıldı.

Spor 12-06-24 07:47

Eski belediye başkanı meclis toplantısına tuvaletten bağlandı! O anlar dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde üç kez belediye başkanı seçilen ve görev süresi sona eren eski belediye başkanı Cesar Maia meclis toplantısına tuvaletten bağlanınca gündem oldu. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıda Maia'nın klozetin üzerinde oturduğu görüldü.

Trend 11-06-24 11:54

Trabzonspor bombayı patlatıyor! Karadeniz ekibi geçen sezon Galatasaray'ın istediği Alexis Sanchez için harekete geçti

İtalyan devi Inter'deki sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme imzalanması beklenmeyen Alexis Sanchez için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 11-06-24 08:53

'Kız meselesi' cinayetinde sanığın ifadesi şoke etti: Olay yerinden kaçtım,suçsuzum

Kayseri'de, kız meselesi tartışmasında Eren Özsoy'u bıçaklayıp öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis istemiyle yargılanan Emrullah Ören, suçlamaları reddetti. Tutukluluğuna devam kararı verilen sanığın ifadesi şaşırttı. Sanık, "Olay günü Eren ve arkadaşlarıyla karşılaştık. Kavga çıktı, yere düştüm. Bana doğru koşuyorlardı. Olay yerinden kaçtım. Suçsuzum" dedi.

Haber 07-06-24 18:13

Okan Buruk'tan Batshuayi ve Sacha Boey sorularına net cevap! ''Görüşmelerimiz oluyor...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile ilgili açıklama yaparak dedikodulara son noktayı koydu. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'nun takımda tutulmasını istediği Belçikalı oyuncu için Galatasaray iddiası ortaya atılmıştı.

Spor 07-06-24 12:02

Galatasaray, Okan Buruk ile sözleşme imzalıyor! Tecrübeli çalıştırıcının maaşı da belli oldu

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Okan Buruk bugün saat 11:00'de yeni mukavele imzalayacak. Sarı-kırmızılıların teklifini düşünmeden kabul eden başarılı çalıştırıcın maaşı da belli oldu.

Spor 07-06-24 08:01

Beşiktaş'ta ayrılık! Rachid Ghezzal takıme böyle veda etti

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Rachid Ghezzal, Siyah-Beyazlı kulübe resmen veda etti. İşte detaylar...

Spor 02-06-24 22:26

Suudi Arabistan Kral Kupası'nın sahibi Al-Hilal oldu! Ronaldo hüngür hüngür ağladı: İşte o anlar!

Suudi Arabistan Kral Kupası Finali'nde Al-Hilal ile Al-Nassr karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 sona eren mücadelede Al-Hilal Al-Nassr'ı 5-4 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Maç sonu Cristiano Ronaldo gözyaşlarına hakim olamayarak hüngür hüngür ağladı.

Spor 01-06-24 10:46

'Hepsi' yine karıştı! Yasemin Yürük'ten Gülçin Ergül’e sert sözler! 'Bazı gerçeklerin açığa çıkması...' Eren Bakırcı'dan destek gecikmedi

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun 20. yıl konserinin iptal olmasının ardından Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül'ün arasında büyük bir gerginlik yaşandı. Son olarak Yasemin Yürük yine açtı ağzını yumdu gözünü... Eren Bakırcı'dan destek gecikmedi.

Kulis 01-06-24 08:10

'Seyir halinde giderken gelip arkadan vurdu' Milletvekilinin içinde bulunduğu otomobille kamyonet çarpıştı! 56 yaşındaki kadın hayatını kaybetti 'Bizi arayan soran olmadı'

Ankara'da AK Parti Milletvekili Ahmet Kılıç'ın içinde bulunduğu otomobille çarpışan kamyonette hayatını kaybeden İlknur Doğan'ın cenazesi Sincan'da toprağa verildi. Kazada yaralanan, tedavisinin ardından taburcu olan yeğeni Mehmet Eren "Biz şeridimizde 90 kilometre hızla giderken kaza oldu" dedi. Doğan'ın ağabeyi Müjdat Sucu ise "Cenazemizi defnettik, şu ana kadar bizi arayan soran olmadı. Seyir halinde giderken gelip arkadan vurduğunu yeğenlerimden ve kazayı görenlerden öğrendik" dedi.

Haber 29-05-24 17:57

'Hepsi' birbirine girdi! Yasemin Yürük Gülçin Ergül’e açtı ağzını yumdu gözünü! 'Bu egoyla...'

Bir dönemin efsane grubu Hepsi, 2009 yılında Gülçin Ergül'ün gruptan ayrılması üzerine dağıldı. Grup önce yollarına üç kişi olarak devam etti ancak sonra Yasemin Yürük, Cemre Kemer ve Eren Bakıcı'dan oluşan grup da çok geçmeden dağıldı. Şimdilerde 20. yıl konseri düzenleyecekleri iddia edilen Hepsi grubu üyeleri adeta birbirine girdi. Yasemin Yürük, Gülçin Ergül’e ateş püskürdü...

Kulis 29-05-24 07:56

Fenerbahçe'nin Norveçli yıldızı Joshua King takıma veda etti!

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Norveçli futbolcu Joshua King, yaptığı açıklamada Sarı-Lacivertliler'e veda etti. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 23:04

Türkiye'de buğday arzında sıkıntı beklenmiyor: İyi stokla sezona giriliyor

Hububat Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülfem Eren, "Türkiye geçen seneden iyi bir stokla sezona giriyor. Dolayısıyla yeni sezonda arzla ilgili hiçbir sıkıntımız olmayacağını düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 19-05-24 11:45

Aile katliamının görüntüleri ortaya çıktı: Elinde tüfekle sokakta damadını aradı! Dehşet anları kamerada

Gaziantep'te aile içi tartışma kanlı bitti. Cinnet getiren Halil Özdemir (46), eşi Zeynep Özdemir'i (44) öldürdü, oğlu İbrahim Eren Özdemir (15) ve damadı Hanifi Bozkurt'u (23) ise ağır yaraladı. Halil Özdemir'in eşini ve oğlunu vurduktan sonra elinde tüfekle sokakta damadını aradığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir aracın arkasına saklanan damadını bulmaya çalışan Özdemir'in, olay yerine gelen polisleri görünce tüfeği yere bırakıp teslim olması saniye saniye yer aldı.

Haber 13-05-24 12:59

Yer: İstanbul! Sabah araçlarının yanına gelenler neye uğradığını şaşırdı: İlk defa böyle bir şey gördüm”

İstanbul Beyoğlu’nda sabah işe gitmek için araçlarının yanına gelen araç sahipleri şoke oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler geldi. Ekipler, sokağa şerit çekerek olay yerinde incelemelerde bulunurken, mahalle sakini Eren Arslan, "Ben 21 senedir burada yaşıyorum. İlk defa böyle bir şey gördüm” dedi. İşte yaşanan o olay ve detayları...

Haber 11-05-24 10:45

Parvovirüs B19 tehlikesi! Çocuklarda yayılmıştı, yetişkinleri de etkiliyor: Yoğun eklem ağrısıyla kendini gösteriyor

Özellikle çocuklarda yaygın olarak görülen ve beşinci hastalık olarak bilinen Parvovirüs B19 son günlerde yetişkinleri de etkilemeye başladı. Tıbbi Mirobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya’nın verdiği bilgiye göre, yetişkinlerde şiddetli eklem ağrısı ve şişlikle seyreden bu durum farklı hastalıklarla da karıştırılabiliyor. Parvovirüs B19’un kronik bir hastalığı olmayan çocuk ve yetişkinlerde hafif seyirli olduğunu hatırlatan Topkaya önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kadin 10-05-24 15:42

Ünlü ismin hediyesi sahte çıktı... Cenk Eren gerçeği tesadüfen öğrendi

Son dönemde yaptırdığı estetikler ve yüzündeki değişimle adından söz ettiren Cenk Eren şimdi de bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Cenk Eren, 10 yıl önce bir arkadaşının kendisine doğum gününde hediye ettiği saatin sahne çıktığını söyledi.

Magazin 10-05-24 10:01

Bitlis'te kantin size emanet uygulamasıyla öğrencilere güven duygusu aşılanıyor

Bitlis Ahmet Eren Bilim ve Sanat Merkezinde (BİLSEM) devam eden "kantin size emanet" uygulamasıyla, öğrencilere dürüstlük ve güven duygusu aşılanıyor.

Yurthaber 09-05-24 12:10

Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerinden, Filistin için 10 günlük oturma eylemi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) öğrencileri, Filistin için 10 günlük oturma eylemi başlattı.

Yurthaber 02-05-24 14:58

Son hali gündem olan Max Kruse'den maç sonunda isyan!

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Max Kruse'nin son hali gündem olmuştu. Kariyerine Almanya Bölgesel Lig ekiplerinden BSV Al-Dersimspor'da devam eden Kruse ilk maçına çıktı. 1-1 sona eren mücadelenin ardından eşinin kendisine izlettiği video sonrası isyan etti.

Spor 01-05-24 20:04

Şarkıcı Cenk Eren'den hayranlarını üzen haber! Bir kez daha bıçak altına yatıyor: 'Nazar değdirdiniz'

Son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen şarkıcı Cenk Eren, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Gözü için ameliyat masasına yatacağını duyuran Eren, "Nazar ettiniz" dedi.

Magazin 29-04-24 16:33

Lucas Torreira Devrim Özkan'ı unutamadı! Galatasaray'ın yıldızı bu hamlesiyle gündem oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, eski sevgilisi Devrim Özkan'ı unutamadı. İlişkileri geçtiğimiz Ocak ayında kesin olarak sona eren, Torreira'dan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Ünlü futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-04-24 10:38

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 18-04-24 15:33

Herkes evlenmesini beklerken ayrılmıştı! Aras Bulut İynemli Buse Meral ile aşk yaşıyor

Bige Önal ile uzun süren birlikteliği sona eren Aras Bulut İynemli iddialara göre yeni aşka yelken açtı. Gaddar'ın yıldızı Buse Meral ve Aras Bulut'un yeni aşka yelken açtığı gündem oldu.

Magazin 17-04-24 07:03

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

Yüzünü gerdiren Cenk Eren kendini paylaşmaya doyamadı! Sakal bıyık yok deyince...

Yüz gerdirme operasyonu olan Cenk Eren ameliyatın ödemi geçince kendini paylaşmaya doyamadı. "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" diyen Cenk Eren son halini paylaşınca yine gündem oldu.

Magazin 10-04-24 08:00