Galatasaray Transfer Haberleri Haberleri

Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması! ''Transferler bizi bozuyor, hemen transfer döneminden çıkmalıyız''

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken Okan Buruk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımın durumu ve transfer dönemi hakkında konuşan Okan Buruk, son yaşananların kendilerini etkilediğini ve transfer döneminin sağlıklı geçmediğini ifade etti.

Spor 2024-07-26 14:46:13

Annesinden onay çıkmıştı! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir böyle görüntülendi! Kameraları görünce...

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mert Demir'in annesi müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamamış ve 'ilişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler' demişti. Ünlü çift şimdi de Rumeli Hisarı’nda bir apartmandan çıkarken görüntülendi.

Magazin 2024-07-26 09:34:43

Galatasaray'a sevindiren haber geldi! Yeni transfer Elias Jelert, izin yapmadan kampa katıldı

Galatasaray’ın yeni transferi 21 yaşındaki Danimarkalı sağ bek Elias Jelert, takımın Avusturya'da kamp yaptığı otele geldi.

Spor 2024-07-26 08:01:38

Galatasaray açıkladı! O kişilere suç duyurusunda bulunulacak

Galatasaray resmi kanallardan yaptığı açıklamayla, sporcu sözleşmeleriyle ilgili yanlış yönlendirme yapan kişiler hakkında suç duyurusu yapılacağını duyurdu.

Spor 2024-07-25 23:32:32

Galatasaray yeni transferi Elias Jelert'in maliyetini açıkladı!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da Kopenhag'dan transfer edilen sağ bek Elias Jelert'in maliyeti belli oldu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 22:05

Galatasaray, Elias Jelert transferini resmen açıkladı! Taraftarın istediği sağ bek transferinde mutlu sona ulaşıldı...

Galatasaray, Kopenhag'da forma giyen 21 yaşındaki sağ bek Elias Jelert'in transferini resmen açıkladı. Rennes takımında forma giyen Guela Doue uzun süre Galatasaray'ın gündemindeydi fakat oyuncunun menajerinin istekleri bitmeyince sarı kırmızılılar rotayı Danimarka'ya çevirdi. 2003 doğumlu Elias Jelert ve kulübü Kopenhag ile yapılan görüşmeler mutlu sonla bitti. Danimarkalı genç sağ bek Galatasaray'a transfer oldu!

Spor 25-07-24 15:48

Galatasaray'ın Tete transferinden dolayı verilen cezayı Panathinaikos ödeyecek!

Galatasaray Kulübü, Brezilyalı futbolcusu Tete'nin Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer olduğunu duyurdu. UEFA tarafından cezaya çarptırılan Tete transferinde doğan tutarın, Panathinaikos tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Spor 25-07-24 15:17

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi Türk futbol tarihine geçti!

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Spor 25-07-24 12:48

Okan Buruk'tan çok konuşulacak Mourinho açıklaması! ''Sabırsızlanıyorum''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, La Gazzetta dello Sport'a özel röportaj vererek açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişini değerlendiren Okan Buruk, Portekizli teknik adamla tanışmak için sabırsızlandığını söyledi.

Spor 25-07-24 10:36

Arda Turan'dan sürpriz bir transfer daha!

Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, Pendikspor'dan Mame Thiam'ı kadrosuna kattı.

Spor 25-07-24 08:08

Galatasaray'da resmi ayrılık! Tete, Fatih Terim'in eski takımı Panathinaikos'a transfer oldu...

Yunan ekibi Panathinaikos, Tete transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Tete’nin 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle Yunan ekibi Panathinaikos’a transfer olduğunu açıkladı.

Spor 25-07-24 07:59

Berkan Kutlu'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gönderme! ''Bizi ilgilendirmiyorlar''

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında İtalya temsilcisi Lecce’yi 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-kırmızlı ekipte Berkan Kutlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye göndermelerde bulundu.

Spor 25-07-24 07:31

Galatasaray, Elias Jelert'i kadrosuna kattı!

Galatasaray sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar, Kopenhag'dan Elias Jelert'i kadrosuna kattı.

Spor 24-07-24 21:23

Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı! Açılışı Galatasaray yapacak

Süper Lig’de 1. ve 2. hafta müsabakalarının programı belli oldu. 9 Ağustos'ta Lig'in açılış maçını Galatasaray yapacak. Sarı-kırmızılılar, 9 Ağustos saat 21.00'de Atakaş Hatayspor'u evinde ağırlayacak.

Spor 24-07-24 17:03

Mourinho ilk maçını kazandı Dzeko şov yaptı ama hedefte büyük umutlarla transfer edilen Livakovic var! Ağır sözler: Uğraşmaya değmez

Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe, dün akşam İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup ederek tur kapısını araladı. Boşnak golcü Dzeko'nun yıldızlaştığı maç sonrasında Serdar Ali Çelikler'in Livakovic yorumu gündem oldu. İşte Mourinho'nun ilk sınavının detayları...

Spor 24-07-24 14:05

Boşanacakları söyleniyordu! Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel lüks tekneleriyle tatilde

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri çıkan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çifti haklarındaki bu iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Son olarak bebek bekledikleri iddia edilen ünlü çift lüks tekneleriyle tatile çıktı. Zeynep Demirel'in paylaştığı o karelere kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 24-07-24 12:50

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferi bitti! Mourinho ile duyuruldu...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Sarı lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan yıldız golcü Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı. Faslı forvet bugün İstanbul'a geliyor. Daha önce Sevilla ile hem dünya kupasında hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans ortaya çıkan En-Nesyri, kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

Spor 24-07-24 11:38

Galatasaray yeni TFF ile karşı karşıya geldi! Sarı-Kırmızılılar itiraza hazırlanıyor

Yeni Türkiye Futbol Federasyonu çalışmalarına ara vermeden başlarken, 'mavi kart' kuralının kaldırılacağına yönelik haberler sonrası Sarı-Kırmızılılar harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 08:42

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Ağrı Dağı’ndan acı haberleri gelmişti! Arayıp yardım istemiş: ‘‘Donmak üzereyim’’

Türkiye'nin farklı kentlerinden Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine gelen dağcı grubu, 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Ağrı Dağı'na tırmanırken oluşan tipi nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Olay hakkında ortaya çıkanlar ise yürek burkuyor. Dağcılardan Halim Dalgın, arkadaşını arayarak, ‘Donmak üzereyim’ diyerek yardım çağrısında bulunmuş.

Haber 23-07-24 11:56

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararına bankalar bile şaşırdı! ‘Beklemediğimiz bir artıştı’ diyerek sebebi açıkladı: ‘Dolar 50 lira olacak’ beklentisi planları değiştirdi

Son dakika haberleri… Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Politika faizi Temmuz ayı için yüzde 50 seviyesinde ekonomistlerin beklentileri dahilinde sabit bırakıldı. Mart ayında gelen son sürpriz artış için Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran faizler için dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bankalar için sınır kabul edilebilecek oranı açıkladı.

Finans 23-07-24 07:29

Transfer açıklandı! Can Keleş, resmen Beşiktaş'ta...

Beşiktaş Kulübü, Fatih Karagümrük'te forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Can Keleş ile sözleşme imzaladı.

Spor 22-07-24 16:45

Tolgay Arslan, Avrupa kıtası dışında oynamaya devam ediyor! Şimdi de Japonya'ya transfer oldu...

Avustralya Ligi takımlarından Melbourne City'de forma giyen Tolgay Arslan'ın yeni adresi şaşırttı. Avrupa dışında kariyerine devam eden Tolgay Arslan'ın yeni durağı Japonya oldu.

Spor 22-07-24 16:28

Son olarak Galatasaray forması giyen Luyindama futbolu bıraktığını açıkladı

Süper Lig devi Galatasaray'ın eski futbolcusu Christian Luyindama, yaşadığı sakatlıkların ardından 30 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 15:52

Fenerbahçe'ye geleli 5 gün olmuştu! Yeni transfer Allan Saint-Maximin antrenmanda sakatlandı... Lugano maçında yok!

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye mücadelenin oynanmasına kısa bir süre yeni transferden kötü haber geldi. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 15:35

Galatasaray kamp kadrosunu açıkladı! Okan Buruk 3 ismi liste dışı bıraktı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Avusturya kampının ikinci etabının kadrosu belli oldu. Buruk 3 ismi kamp kadrosuna dahil etmedi.

Spor 22-07-24 12:58

Mehmet Sepil Ali Koç'tan söz aldı, Göztepe Fenerbahçe'nin 2 ismini alıyor!

Süper Lig'de transfer çalışmaları sürerken İzmir ekibi Göztepe, Sarı-Lacivertliler'in iki ismine kancayı attı. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 08:33

Galatasaray, Guela Doue transferinden vazgeçti! İbrahim Hatipoğlu: 'Listemizdeki önemli oyunculardan biriydi'

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, sarı-kırmızılıların gündeminde bulunan 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Guela Doue'nin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı. Hatipoğlu, "Doue, listemizdeki önemli oyunculardan biriydi. Gelinen noktada Galatasaray bu oyuncu ile görüşmeleri sonlandırma noktasına geldi. Artık Doue transfer listemizde bulunmuyor. Taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklılar, biz bir hedef koymuştuk kamp dönemine yetiştirme hedefi" dedi.

Spor 21-07-24 20:28

Batshuayi'nin ardından bir isim daha ezeli rakibe! Bu kez Beşiktaş devrede... Transfer an meselesi

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gelen isimler kadar gidenler de ses getirirken, Sarı-Lacicvertliler'de Galatasaray'a giden Batshuayi'nin ardından bir isim daha ezeli rakiplerden Beşiktaş'a transfer olabilir. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 16:35

Galatasaray çok istiyordu! McTominay için Manchester United'dan resmi açıklama geldi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Manchester United'ın yıldızı McTominay Sarı-Kırmızılılar'ın radarına giren isimlerdendi. Bu isim için İngiliz ekibinden resmi açıklama geldi.

Spor 21-07-24 16:16

Galatasaray'dan Süper Lig rekorlarını alt üst edecek transfer! Sarı-Kırmızılılar Wendel ile tarihe geçecek

Yeni sezon öncesi 8 numara arayışlarını sürdüren Galatasaray gündemine oldukça sürpriz bir ismi alırken, Sarı-Kırmızılılar bu transferin gerçekleşmesi durumunda tarihe geçecek. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 12:26

İsmi Beşiktaş ile anılıyordu! Di Maria için resmi açıklama geldi, takımı belli oldu

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ekiplerden Beşiktaş'ın listesinde bulunan isimlerden Angel Di Maria için resmi açıklama geldi.

Spor 21-07-24 08:15

O il de sıcaktan kavuruluyor! Cadde ve sokaklar bomboş kaldı

Yurdun dört bir yanından aşırı sıcak hava haberleri gelirken İzmir'de de etkisini gösteren kavurucu sıcaklıklar vatandaşları bunalttı. 38 dereceyi bulan sıcak hava nedeniyle kentin Kordon gibi işlek cadde ve sokaklarında vatandaşlar ağaç gölgesinde serinlemeye tercih etti.

Haber 20-07-24 17:27

Okan Buruk, Galatasaray'ın iki yıldızının üstünü çizdi! Takımdan gönderiliyorlar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımdan gidecek oyuncuları belirledi. Yeni sezonda yedek kulübesinde dahil mutsuz oyuncu istemeyen Okan Buruk, performanslarını yeterli bulmayan oyuncuların listesini yönetime verdi.

Spor 20-07-24 12:18

Gaziantepspor'a Premier Lig'den transfer! Resmen açıklandı, imzalar atıldı

Süper Lig'de transfer hareketliliği hız kesmeden devam ederken, Gaziantep FK'dan dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. İşte detaylar...

Spor 19-07-24 22:19

Galatasaray, Guela Doue transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor...

Rennes Kulübü ile 6 milyon bonservis + 2 milyon (bonuslar) olmak kaydıyla anlaşan Galatasaray, Guela Doue ile 1.2 milyon euro maaş anlaşmasında son imzaları bekliyor.

Spor 19-07-24 14:22

Galatasaray hazırlık maçında Trencin'i 4-1 mağlup etti, Batshuayi 1 gol 1 asistle yıldızlaştı!

Galatasaray Avusturya kampı kapsamında gerçekleştirdiği 3. hazırlık maçında Slovakya ekibi Trencin ile karşı karşıya geldi. Mücadele Sarı-Kırmızılılar'ın 4-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Michy Batshuayi performansıyla tam not aldı. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 22:11

CANLI: Galatasaray hazırlık maçında Trencin ile karşılaşıyor!

Yeni sezona Avusturya'da gerçekleştirdiği kamp ile sürdüren Sarı-Kırmızılılar, hazırlık mücadelesinde Trencin ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz.

Spor 18-07-24 21:01

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten seçim öncesi tarihi ifadeler! ''Demek ki işler iyi gitmiyor! Galatasaray'ın desteklediği yönetim kurulu üyesi yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanlık Seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray olarak Mehmet Büyükekşi'yi desteklemediklerini söyleyen Dursun Özbek, Büyükekşi'nin başarısız bir tutum izlediğini ifade etti.

Spor 18-07-24 14:22

1 milyar dolar yatırımın ardından peş peşe Türkiye kararı! İTO Başkanı isimleri sır gibi sakladı: Birkaç yatırım daha öngörüyoruz

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalanmıştı. 1 milyar dolarlık yatırımın ardından Çinli firmalardan peş peşe yatırım haberleri gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır daha önce bir yatırım haberi verirken İTO Başkanı da firmaların ismini vermeden, "Birkaç yatırım daha öngörüyoruz" dedi.

Finans 18-07-24 12:54

Galatasaray, sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı! Rennes forması giyen Guéla Doué'nin sözleşmesi hazırlanıyor...

Galatasaray transferde gaza bastı. Sağ bek pozisyonu için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Rennes forması giyen Guéla Doué ile anlaşmaya vardı.

Spor 18-07-24 10:53

Ergin Ataman'dan Yunanistan açıklaması! ''Ailem, Yunanistan'a gelemiyor! Onlarca mektup yazıyorsun, konsolosluğu arıyorsun...

Turkish Airlines EuroLeague'de Panathinaikos ile şampiyonluk yaşayan Ergin Ataman, Yunanistan'da yaşadığı hayatla ilgili açıklamalarda bulundu. Hayalinin Galatasaray başkanlığı olduğunu ifade eden Ataman'ın Yunanistan itirafı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 18-07-24 10:35

Erden Timur'un Galatasaray için anlaştığı oyuncuyu Fenerbahçe kapıyor!

Fenerbahçe'nin daha önce Galatasaray'ın anlaşma aşamasına geldiği Manchester United'ın yıldız oyuncusu Amrabat ile el sıkıştığı iddia edildi.

Spor 18-07-24 08:06

Fenerbahçe Oğuz Aydın için yaptığı transfer açıklamasında Galatasaray'ı çok kızdırdı!

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Oğuz Aydın transferini açıkladığı videoda Sarı-Kırmızılı ekibe yaptığı gönderme çok konuşuldu. İşte detaylar...

Spor 17-07-24 15:22

Hem CHP hem İYİ Parti'nin koridorlarında 'Kürşad Zorlu' sesleri: Gündem olan transfer iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'nin önde gelen isimlerinden Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu hakkında gündeme gelen iddia geniş yankı uyandırdı. Zorlu'nun CHP'ye geçeceği öne sürüldü. Bununla birlikte CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın Zorlu ile CHP'ye katılması için görüştüğü iddiası da gündem oldu. Ses getiren iddialarla ilgili iki isimden gelen açıklamalar dikkat çekti.

Haber 17-07-24 14:51

Oyuncunun kulübü de doğruladı! Galatasaray'a yeni Viking... Resmi açıklama her an gelebilir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken uzun süredir gündemde olan bir isim ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 17-07-24 11:28

Galatasaray ayrılığı duyurdu! Mathias Ross, Sparta Prag yolcusu...

Galatasaray, Mathias Ross'un satın alma opsiyonuyla Sparta Prag'a kiralandığını KAP'a bildirdi. KAP'a yapılan açıklamada "Satın alma opsiyonunun gerçekleşmesi durumunda AC Sparta Praha Fotbal A.S. kulübümüze kesin transfer bedeli olarak 1.200.000 euro ödeyecektir" denildi.

Spor 16-07-24 21:16

Beşiktaş'tan Serik Belediye'ye transfer!

Beşiktaş, altyapısından yetişen genç futbolcular Ahmet Gülay'ı Balıkesirspor'a; Berkay Kençtemur'u ise Serik Belediyespor'a gönderdi.

Spor 16-07-24 15:55

İstanbul'un göbeğinde ödediği kirayla gündemdeydi! Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço 'Susacaktım ama...' deyip isyan etti

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Nuri Alço'nun ev sahibiyle mahkemelik olduğu haberleri gündeme geldi. Ünlü ismin İstanbul'un göbeğinde oturduğu eve 3 bin 500 TL kira ödediği ev sahibinin tahliyesini istediği ortaya çıkmıştı. Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, 'susacaktım ama...' deyip sosyal medya üzerinden isyan etti.

Magazin 16-07-24 12:33