Google Kurucusu Kimdir Haberleri

Türk mühendislerden oluşan ekip geliştirdi! Uçaklardaki ‘kara kutulardan’ esinlenildi: Projede hem deprem öncesi hem sırası hem de sonrası var

İzmir’de Türk mühendislerden oluşan bir ekip, ‘Deprem Kara Kutu Sistemi’ projesini geliştirdi. Uçaklarda bulunan ve uçağın düşmesini engelleyen ‘kara kutulardan’ esinlenerek geliştirilen proje ile deprem öncesi, sırası ve sonrasında risk oluşturacak 4 faktör engellenerek; muhtemel tehlikelerin önüne geçilmesi amaçlanıyor. Projenin çıkış aşamasını ise 9 Eylül Üniversitesi Deprem Merkezi Kurucusu Prof. Dr. Zafer Akçığ anlattı.

Haber 2024-04-28 10:47:34

Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere... Mynet ekibi olarak dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan'ını kutlarız

Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli günlerinden birisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın tek çocuk bayramı olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına en değerli armağanıdır. Biz de Mynet ailesi olarak Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere miras kalacak 23 Nisan'ı kutlarız.

Haber 2024-04-23 08:45:33

TBMM arşivinden ilk 23 Nisan kutlamaları

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yurt genelindeki ilk kutlamalarına ilişkin belgeler, TBMM arşivinde özenle muhafaza ediliyor.

Haber 2024-04-23 08:04:50

Google Authenticator nedir, nasıl kullanılır?

Google Authenticator uygulaması, günümüzde Google Play Store'dan en çok indirilen uygulamalar arasında yer almaktadır. Kimilerince güvenlik konusuna dikkat eden herkesin kullanması gereken uygulamalardan biri olarak nitelendirilen Google Authenticator, “İki Adımlı Doğrulama” biçiminde bilinir. Güvenli bir internet kullanımı için yollar arayan kişiler ise Google Authenticator ne işe yarar diye merak eder. Peki, Google Authenticator nedir ve nasıl kullanılır?

Haber 2024-04-18 23:34:36

Google Search Console nedir? Google Search Console ne işe yarar?

Google yalnızca bir arama motoru olarak görülmemektedir. İnternette hızlı arama hizmeti verdiği gibi ayrıca internet sitesi sahiplerinin de kullanabileceği pek çok yararlı hizmet sunmaktadır. İnternet üzerindeki işletmelerin nasıl bir profile sahip olduğunun bilinmesi, işletme sahipleri için oldukça önemli bir konudur. Peki, Google Search Console nedir?

Haber 18-04-24 23:16

Toplu mail gönderme: Toplu mail nasıl gönderilir? Outlook ve Gmail toplu mail gönderme

Dünya çapında en çok kullanılan mail servislerinden ikisi Outlook ve Gmail sistemleridir. Gmail, Google tarafından sunulmuş ve ücretsiz olarak kullanılabilen bir mail sistemidir. Outlook ise Microsoft tarafından sunulmuş olan bir hizmettir. Birçok farkı da bulunan bu iki mail sisteminde de toplu mail işlemleri yapılabilir.

Haber 17-04-24 01:23

Gmail toplu mail silme: Gmail'de toplu mail silme nasıl yapılır?

Mail hizmetleri günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Gmail de bu mail hizmetlerinden biridir. Gmail, Google tarafından geliştirilmiş olan ve dünya çapında en çok kullanılan mail sistemlerden biri olarak bilinmektedir.

Haber 17-04-24 01:07

Starlink nedir, Starlink ne işe yarar? Türkiye'de Starlink çalışır mı?

SpaceX adındaki uzay şirketinin kurucusu, teknolojik girişimci Elon Musk sayesinde günlük hayata birçok terim ve teknoloji girmiştir. Dünya çapında onun girişimleriyle oluşturulan sistemlerden biri de Starlink adı verilen sistem olmuştur.

Haber 16-04-24 11:32

Tam güneş tutulması sırasında yaşanan ani rahatsızlıklar Google aramalarına yansıdı! 'Gözlerim neden ağrıyor?'

ABD'de milyonlarca kişi tarafından izlenen "tam güneş tutulması" sırasında yaşanan göz ağrılarındaki artış, arama motoru istatistiklerine yansıdı. Google'da 'Gözlerim neden ağrıyor?' aranması tutulmayla eş zamanlı arttı. Tutulma sırasında güneşe doğrudan bakmanın gözlerde ciddi hasara neden olduğu belirtildi. Benzer şikayetlerin Ağustos 2017'de ABD'de görülen son tam güneş tutulmasında da gözlemlendiği kaydedildi.

Haber 09-04-24 17:56

Gazze'de 7 yardım görevlisinin ölümüne tepkiler devam ediyor! Gözyaşları içinde anlattı: Doğrudan bir saldırı

İsrail ordusunun Gazze'de hedef aldığı sivil araçta bulunan ve saldırıda hayatını kaybeden 7 kişinin bağlı olduğu ABD merkezli uluslararası yardım kuruluşu Dünya Merkezi Mutfağının (World Central Kitchen-WCK) Kurucusu İspanyol şef Jose Andres, hava saldırısının talihsiz bir hatadan ziyade doğrudan bir saldırı olduğunu söyledi.

Trend 04-04-24 10:19

Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası verildi!

Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 28-03-24 20:45

Balıkçı Kenan’dan İmamoğlu’na dikkat çeken afişli tepki

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından arsalarına el konulduğunu ileri sürerek, dükkanının tamamına afişler asıp tepki gösterdi.

Yurthaber 19-03-24 12:09

Haluk Levent'in hayatı film mi oluyor? Konuyla ilgili açıklama yaptı: Kara mizah...

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, hayatının film olacağı iddiasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Levent, "Hayatım film olmuyor" dedi.

Magazin 15-03-24 17:57

Atatürk'ün gezilerinde kullandığı Acar Botu özel günlerde ziyarete açılacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün denizle olan son bağlantısı olarak bilinen "Acar Botu", yenilenen objeleriyle Çanakkale Deniz Müzesi'nde özel günlerde ziyarete açılacak.

Yurthaber 15-03-24 10:03

14 Mayıs'ı doğru bilmişti, 31 Mart yerel seçim anketi geldi! Son virajda hangi ilde hangi aday ve parti önde? SONAR Araştırma kurucusu 'Çok şaşırdım' diyerek açıkladı

14 Mayıs seçim sonuçlarını en yakın bilen anket şirketlerinden olan SONAR Araştırma, son yerel seçim anketini açıkladı. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala 'Hangi ilde hangi parti ve isim önde? İstanbul'da son durum ne?' sorularına yanıt aranırken; Bolu, Muğla, Manisa, Samsun, Aydın, Erzurum, Kocaeli ve Samsun'un yanı sıra İstanbul'un ilçelerindeki son durum belli oldu. Anket sonuçlarını açıklayan Hakan Bayrakçı'nın 'Çok şaşırdım' ifadesi dikkat çekti.

Haber 14-03-24 10:50

Skandalın böylesi! Hamile ata cinsel saldırıda bulunan sapık kıskıvrak yakalandı... Gördüklerime inanamadım

Tayland'ın Phuket kentindeki bir ahırda 18 yaşındaki Steven Lee Snyder isimli bir adam hamile ata cinsel saldırıda bulunurken güvenlik kamerasında yakalandı. Memurların onunla konuşabilmek için Google Translate'i kullanmak zorunda kaldıkları Snyder'in daha önce de benzer suçtan gözaltına alındığı ifade edildi.

Trend 14-03-24 09:02

SONAR Araştırma son anket sonuçlarını paylaştı! CHP'nin o adayına dikkat çekti: 'Her kesimden oy alıyor'

SONAR Araştırma, son seçim anketi sonuçlarını canlı yayında paylaştı. Şirket kurucusu Hakan Bayrakçı, Bolu'da Tanju Özcan'ın her kesimden oy aldığına dikkatleri çekerken, Muğla'da durumun başa baş olduğunu ifade ederek 'Çok şaşırdım' dedi.

Haber 13-03-24 22:11

Kadıköy'ün yeni gölü sosyal medyada gündem oldu! Gören bir daha baktı

Kadıköy'de bir arsada 5 yıl önce inşaat çalışması başladı. Kazı ve temel atma çalışmasının ardından inşaatta faaliyet durdu. İnşaat sahasına yağmurla birlikte su doldu. Google Maps uygulaması ise su birikintisini göl olarak algıladı. Bu durum ise sosyal medyada gündem oldu. Göle dönen çukur drone ile görüntülendi.

Haber 12-03-24 17:59

Atatürk büstüne alçak saldırı! Siz puta mı tapıyorsunuz diyerek baltayla vurdu

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne bir saldırı daha gerçekleştirildi. Manisa Şehzadeler ilçesinde yaşayan Cumhur Ö. "Siz puta mı tapıyorsunuz?" diye bağırarak baltayla büste zarar vermeye kalkıştı. Duyarlı mahalleli araya girerek polise habere verdi. Gözaltına alınan Cumhur Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 12-03-24 16:25

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

Oruç Baba kimdir, Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır? Oruç Baba'nın hikâyesi

Fatih'te bulunan Oruç Baba Türbesi, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren dualarının gerçekleşeceğine inanan kişiler tarafından ziyaret edilir. Bu dönem türbe çok kalabalıktır. Ramazan ayının ilk ve son günlerinde şeker, zeytin, sirke ve ekmek gibi bereketi temsil ettiği düşünülen gıdalar ile oruç açılır ve insanlar birbirlerine bu gıdalardan dağıtır. Amaç, bereket getirmesidir. Peki, Oruç Baba kimdir, hikâyesi nedir? Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır?

Haber 08-03-24 18:05

Tam 367 bin dilekçe! İBB binasına işte böyle geldiler: ‘Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği’ için ‘el arabalı’ talep

Taksiciler ile olan tartışmaları ile gündemden düşmeyen Martı şirketinin kurucusu Oğuz Alper Öktem, paylaşımlı yolculuk yönetmeliği için toplanılan 376 bin dilekçeyi dosyalar halinde el arabası ile İBB binasına taşıdı. Sistemin devlete milyar dolar vergi kazandıracağını vurgulayan Öktem, "İnşallah sesimizi duyarlar, 376 bin kişinin iradesine kulak veririler” dedi.

Finans 27-02-24 16:06

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Hakan Çalhanoğlu'ndan arka arkaya çok konuşulacak açıklamalar: Dünyanın 1 numarası benim!

Kariyerini Inter'de sürdüren milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Alman basınına yaptığı açıklamalarda oldukça dikkat çeken ifadeler kullandı. "Benim gollerimi kimse atamaz" diyen Çalhanoğlu, "Şu an dünyanın 1 numaralı oyun kurucusu benim." şeklinde konuştu. İşte detaylar...

Spor 22-02-24 16:44

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ | 'Bu kez çok iyiler' diyerek açıkladı! İmamoğlu mu Kurum mu önde? Hakan Bayrakçı tek tek duyurdu: İYİ Parti, DEM, YRP'nin oy oranları...

İstanbul seçim anketi sonuçları paylaşıldı. Seçimlere neredeyse bir ay gibi bir süre kalırken "İstanbul'da kim önde? Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu?" sorularına yanıt aranıyor. SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, katıldığı canlı yayında son seçim anketinin sonuçlarını paylaşırken, "DEM ve CHP'nin bu seçimdeki stratejisi çok iyi planlanmış" ifadeleri dikkat çekti. Peki İYİ Parti, DEM, YRP'nin oy oranları neler? İşte İstanbul seçim anketinde son durum...

Haber 22-02-24 06:31

Atatürk'ü hedef alarak skandala imza atan Şevki Yılmaz için suç duyurusu: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kendisine saldırmaktır

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Şevki Yılmaz hakkında İYİ Parti de harekete geçti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına iletilen suç duyurusunda "Atatürk’e saldırmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kendisine saldırmaktır" ifadeleri yer aldı.

Haber 20-02-24 12:17

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'e hakaretler yağdırdıktan sonra tepkilerin hedefi olan Şevki Yılmaz'dan geri vites!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hakaretler yağdıran Şevki Yılmaz’dan geri adım geldi. Başta Atatürk olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularına yönelik ‘soysuzlar’ ifadesini kullanan Şevki Yılmaz sözlerine açıklık getirerek kast ettiği kişileri başka isimler olduğunu iddia etti. İşte Şevki Yılmaz’ın soysuzlar ifadesi için yapmış olduğu o açıklamanın detayları…

Haber 20-02-24 11:18

Şevki Yılmaz'dan Atatürk için skandal sözler! Sosyal medya ayağa kalktı: 'Tutuklansın'

Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan skandal sözleri sosyal medyada infiale yol açtı. Kısa sürede 'ŞevkiYılmazTutuklansın' başlığı gündem oldu. Görüntülerde Halil Konakçı'nın olduğu da görüldü.

Haber 19-02-24 23:17

YouTube Shorts para kazanma: YouTube Shorts’tan nasıl para kazanılır? YouTube Shorts para kazanma şartları nelerdir?

Dünya genelinde küresel bir kültür hâline gelen birçok sosyal medya uygulaması mevcuttur. YouTube da bu sosyal medya uygulamaları arasında olup, milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Google şirketine ait olan bu platformun kendi içerisinde de birçok farklı özelliği vardır. Bu farklı özelliklerden biri kullanıcıların para kazanmasına fırsat tanıyan YouTube Shorts özelliğidir. Peki, YouTube Shorts’tan nasıl para kazanılır, para kazanma şartları nelerdir?

Haber 19-02-24 18:03

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

Taksiciler Başkanı Eyüp Aksu'nun ilginç tekerlemesine Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den çok sert tepki: Bu yarım akıllı galiba...

Türkiye, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Partilerin adayları seçim çalışmalarına tam gaz devam ederken Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, Üsküdar'daki Taksiciler Buluşması programına katıldı. Programa İstanbul Taksiciler Başkanı Eyüp Aksu'nun sahnede söylediği "Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" sözleri damga vurdu. Martı uygulaması kurucusu Oğuz Alper Öktem ise Aksu'ya çok sert sözlerle yüklendi.

Haber 18-02-24 12:47

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-24 15:21

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-24 11:38

Çiftlik Bank davasında bir sanık tahliye edildi

Kamuoyunda "Çiftlik Bank" olarak bilinen sistemin kurucusu oldukları gerekçesiyle tutuklanan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın ile kardeşi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın 5 ayrı dosyadan yargılandığı dava kapsamında, Uruguay'dan iade edilen Osman Naim Kaya'nın tahliyesine karar verildi.

Yurthaber 14-02-24 13:18

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Canlı yayında son anketi 'Böyle bir şey görmedim' diyerek açıkladı

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken gözler İstanbul'da hangi adayın kazanacağına çevrilmiş durumda. Seçim için CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un isimleri ön plana çıkarken, yapılan anketler de dikkat çekti. SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı son yapılan anketin sonuçlarını paylaşarak "İstanbul'da en zor seçimi geçireceğim" dedi.

Haber 12-02-24 23:14

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Blackwater şirketinin kurucusu Prince'in sözleri ABD'de gündem oldu! Kendini yönetemeyen ülkeleri yönetmeliyiz

ABD'li özel güvenlik şirketi Blackwater'ın kurucusu eski deniz komandosu Erik Prince son açıklamalarıyla ülkenin gündemine oturdu. Prince ABD-Meksika sınırının güvenliğini eleştirerek, "kendini yönetemeyen ülkeleri yönetmenin zamanının geldiğini" söyledi. Prince "Artık yeter. İşgal edilmekten bıktık." ifadelerini kullandı.

Haber 09-02-24 23:34

Öğrenince denemeden duramayacaksanız! Google'a o kelimeleri yazınca çıkıyor... Arama çubuğuna yazmak yeterli

Her geçen gün gelişen ve değişen arama motoru Google, yenilikler yapmaya devam ediyor. Kullanıcıları şaşırtacak bazı "özelleştirilmiş" Google aramaları ise oldukça ilginç sonuçlar ortaya çıkarabiliyor. Google'a yazdığınız bazı kelimelerden sonra ekranınızda ilginç değişimler oluyor. İşte sizi şaşırtacak o aramalar...

Haber 07-02-24 17:41

Haluk Levent telefonunu götürene menemen yapacak! Akşam misafirim olsun

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, New York'taki konserine gitmek için havalimanında check-in işlemini yaptı. Ama sanatçı telefonunu arabada unuttuğunu fark etti. Konserini iptal etmek istemeyen Levent, Twitter'dan yardım çağrısında bulundu.

Magazin 02-02-24 11:58

Playboy'un patronu Hugh Hefner'ın eşi Crystal Hefner'in ihanet itirafları çok konuşuldu! Son günlerini anlattı... Cinselliğimiz tamamen durmuştu

Playboy dergisinin kurucusu ve Amerikalı iş adamı Hugh Hefner, 'seks malikanesi' sayesinde kısa sürede dünyanın çapkınlık konusundaki en tanınan isimlerden biri haline gelmişti. Hefner, malikanesinde davetlileri için özel cinsel içerikli partileri düzenleniyordu. Hugh Hefner'in eşi Crystal Hefner, Playboy malikanesindeki son yıllarını anlattı. Son dönemde eşiyle cinsel hayatlarının sona erdiğini söyleyerek ihanet itirafında bulundu.

Trend 24-01-24 11:33

İlk Türk astronot kimdir? Uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu? Türkiye’nin ilk uzay yolcusu

Dünyanın ötesinde bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan sistem, uzay olarak karşımıza çıkmaktadır. Geçmişten günümüze kadar çok sayıda kişi uzay yolculuğu yapmıştır. Bu seyahatlerin bazıları askeri amaçlı, bazıları ise bilimsel amaçlı olmuştur. Son zamanlarda uzay yolculuğu ile ilgili birçok konu gündeme gelmektedir. Bu konulardan biri de ülkemizi temsil eden ve ilk uzay yolcusu olarak bilinen kişinin kim olduğudur. Peki, ilk Türk astronot kimdir, uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu?

Haber 23-01-24 19:27

Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı nereli?

Çok sayıda yazılı mecrada ve basılı yayın sektöründe Alper Gezeravcı ismi ile karşılaşılmaktadır. Bu ismin bu kadar sık gündeme gelmesinin altında yatan sebeplerin başında uzay yolculuğu konusu gelmektedir. Gök cismi olarak tabir edilen cisimlerin arasında bulunan, boşluk olduğu tahmin edilen, ancak bu konuda net bir ispat taşımayan genişlik, uzay olarak ifade edilir. Uzay konusu denildiğinde ise ilk akla gelen isimlerden biri Alper Gezeravcı’dır. Peki, Alper Gezeravcı kimdir ve nerelidir?

Haber 23-01-24 19:25

Deprem felaketinde 80 kişiye mezar olmuştu! Ebrar Sitesi'nin kurucusundan pişkin savunma: 'Yer çürüktü, deprem de beklenenden büyüktü'

Kahramanmaraş'ta deprem felaketinde 80 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı Ebrar Sitesi'nin N bloğuyla ilgili davanın ilk duruşması, görüldü. Ebrar Sitesi'nin kurucusu Tevfik Tepebaşı (81) savunmasında, "Yerin çürük, depremin de beklenenden büyük olmasından dolayı bina yıkılmıştır" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-01-24 14:59

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29

Playboy'un patronu Hugh Hefner'ın eşiydi! Vefatından 7 yıl sonra yaptığı itiraflarla dünya onu konuşuyor... Bir bedeli vardı

Playboy dergisinin kurucusu ve Amerikalı iş adamı Hugh Hefner'un malikanesi dünyaca ünlü durumdaydı. Bir döneme damga vuran malikanede Hefner'in özel davetlileri için cinsel ilişki partileri düzenleniyordu. Partilerde Hefner'in kurduğu dergide yer almak için gelen genç kadınlar adeta birbiriyle yarışıyordu. 2012 yılında üçüncü kez evlenen Hugh Hefner'in eşi Crystal Hefner'in itirafları çok konuşuldu.

Trend 19-01-24 14:09

Bill Gates, yapay zeka açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti! 20'nci yüzyılın başından örnek verdi

ABD'li yazılım şirketi Microsoft'un kurucusu Bill Gates, son günlerin en dikkat çeken konularından biri olan yapay zeka ile ilgili konuştu. Yapay zeka teknolojilerinin eğitimden sağlığa insan hayatının birçok alanında kolaylık sağlayacağını söyleyen Gates, endişelere ise 20'nci yüzyılın başından örnek vererek bir benzetme yaptı.

Haber 17-01-24 13:05

Şehir Hastanesi'nde 1 yıl 4 gün sonraya randevu! Görünce inanamadı, sosyal medyada isyan etti

Şehir Hastanesi'ne randevu almak için başvuran bir vatandaş, tam 1 yıl 4 gün sonraya randevu verilmesine isyan etti. Söz konusu tarihi görünce gözlerine inanamayan vatandaşın sosyal medyadaki isyanı ise gündem oldu. Bir video paylaşan adam "16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?" diye sordu.

Haber 15-01-24 06:23