Gunaha Girme Haberleri

SON DAKİKA | İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı! Rozetini Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlere tek başına girme kararı almasının ardından partiden ayrılan Bahadır Erdem'e rozetini CHP lideri Özgür Özel bizzat taktı.

Haber 2024-05-07 13:57:23

Kadınlara sosyal medyadan 'tuvalet eğitimi' verdi! Taktikleri viral oldu: Sevgilinizin evinde tuvalete gitmenin ipuçları

TikTok'ta 'ssiiena' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Siena Filippi isimli bir kadın kadınların sevgililerin evinde tuvalete girme konusunda zorlandığını fark ederek kendince geliştirdiği yöntemleri paylaştığı bir gönderi yayınladı. Sevgilisinin evinde tuvaletini yapmak için 3 yöntem geliştirdiğini söyleyen kadının paylaşımı kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 2024-04-25 10:19:13

Yeniden Refah Partisi sürprizi! Şanlıurfa, Yozgat yerel seçim sonuçları ne oldu?

Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oy oranı 2024 yerel seçimlerinin en çok merak edilen konularının başında gelmişti. Cumhur İttifakı’ndan desteğini çekerek tek başına seçime girme kararı alan Yeniden Refah Partisi ne kadar oy almayı başaracak? sorusu yanıt buldu. Erbakan liderliğindeki YRP, büyük bir başarıya imza atarak Şanlıurfa ve Yozgat belediyelerini kazandı.

Finans 2024-03-31 19:04:29

Merkez Bankası kararı sonrası Deutsche Bank'tan kritik TL değerlendirmesi

Merkez Bankası'nın (TCMB) sürpriz faiz artırımı sonrası Alman bankacılık devi Deutsche Bank'tan kritik TL değerlendirmesi geldi. Banka, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 500 baz puanlık faiz artışının ardından yeniden TL uzun pozisyonuna girme konusunda güvenli hissettiklerini belirtti.

Finans 2024-03-22 13:26:30

Fatih Erbakan'dan kamyon üstünde seçim çalışması! 1994 yılındaki o fotoğrafı hatırlattı: Erbakan ve Erdoğan...

Yerel seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan Yeniden Refah Partisi'nde 31 Mart için çalışmalar devam ederken, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın kamyon üstündeki fotoğraf karesi gündem yarattı. Erbakan, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte kamyonun üzerine çıkarak seçim çalışmalarında bulundu. Söz konusu fotoğraf 1994 yılını hatırlattı. Dönemin Başbakanı Necmeddin Erbakan da yerel seçimlerde İBB adayı olan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kamyon ile seçim çalışması yapmıştı.

Haber 09-03-24 10:02

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, Avrupa devlerini geçmek üzere!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, abone sayılarıyla, Avrupa'da ilk 10'a girme mücadelesi veriyor.

Spor 05-03-24 11:37

Survivor'a Sema ve Pınar'ın kavgası damga vurdu! 'Hürrem Sultan hayatın bitti'

Survivor All Star 2024 programı bu sezon yarışmacıların performansından çok kavgalarıyla konuşuluyor. Survivor'ın 37. bölümünde Pınar-Seda-Sema kavgası gündem oldu. Sercan'ın araya girme çabalarının ve mimiklerinin konuşulduğu olayın iç yüzü ortaya çıktı. Eşleşme sırasında yaşanan kavganın çıkış sebebi bakın neymiş! İşte detaylar...

Magazin 19-02-24 00:27

Survivor son bölümde Pınar-Sema-Seda kavgasını ayırmaya çalışan Sercan Yıldırım sosyal medyanın dilinde!

Survivor 37. bölümde adeta tüm yarışmacılar birbirine girdiği ve bu anlar sosyal medyayı salladı. Özellikle Pınar-Sema-Seda kavgasında Sercan'ın araya girme çabaları ve düştüğü durum sosyal medyanın diline düştü. Sercan yorumları Twitter'ı salladı.

Magazin 18-02-24 21:23

Yeniden Refah Partili Doğan Aydal'dan canlı yayında yerel seçim açıklaması: AK Parti'den Kocaeli ve Sakarya'yı istedik

Siyasi partiler 31 Mart Yerel Seçimleri için aday belirleme çalışmalarında son dönemece girdi. Seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal canlı yayında ittifak ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aydal, "AK Parti'den iki büyükşehir istedik. Kocaeli ve Sakarya. Neden bunu istedik? Rahmetli Erbakan Hocamızın sanayi bölgelerine olan hassasiyetini biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Haber 08-02-24 22:44

Kural tanımayan sürücülerin, ters yöne girme ısrarı çileden çıkardı

Esenyurt’ta kural tanımayıp ters yönden sokağa girmeye çalışan sürücüler sebebiyle geçtiğimiz haftalarda aynı yerde 15’in üstünde trafik kazası meydana geldi. Dün akşam da kamyon sürücüsü, sokağa tersten girmeye çalışırken çarptığı motosikletli yaralandı. Bir vatandaş “Buraya bir önlem almaları için birisinin ölmesi mi gerekiyor?” diyerek tepki gösterirken yaşanan kazalar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 02-02-24 09:48

Buğra Kavuncu'nun rakibi İmamoğlu hakkındaki eski sözleri gündeme geldi

Muhalefet partilerinin Ekrem İmamoğlu'na rakip çıkarmasına yine muhalefetten eleştiriler geliyor. İYİ Parti, CHP ile geçen seçimlere özgü yaptığı iş birliğine son verip bu seçimlere "hür ve müstakil" girme kararı almıştı. İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu'nun 2023 seçimlerinde önce İmamoğlu'nu savunduğu bir konuşma sosyal medyada paylaşılmaya başladı.

Haber 31-01-24 14:27

Seçime iki ay kala iki parti yükselişte! Canlı yayında 'oy oranları artışta' diyerek açıkladı, muhalefet için '14 Mayıs' uyarısı dikkat çekti

Yerel seçim anket sonuçları yakından takip edilirken, özellikle muhalefetin ayrı ayrı adaylarla seçime girme kararının sonuçlarının nasıl olacağı merak konusu. İstanbul'da 8 adaylı bir yarış ihtimali masadayken, iki partinin yükselişte olduğu iddiası da gündem oldu. Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Araştırmacı-Sosyolog Semih Turan, "Şu anda bizim yaptığımız bütün ölçümlerde yükselen iki parti görüyoruz" diye konuştu.

Haber 29-01-24 06:56

CHP’nin beklentisini duyan İsmail Saymaz şaşkınlığını gizleyemedi: ‘Önceki güne kadar beklemişler…’

CHP ile İYİ Parti arasındaki ipler kopsa da gelen bazı kulis bilgileri dikkat çekmeye devam ediyor. İYİ Parti’nin yerel seçimlere tek başına girme kararının ardından CHP’nin bazı şehirlerde son ana kadar ‘jest’ beklediği öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz bu beklenti ile ilgili şaşkınlığını gizleyemeyerek "Fazla mı iyi niyetliler... Yoksa göründüğünden daha mı saflar? Bilemedim" dedi.

Haber 25-01-24 07:58

Son dakika | İBB için 4. rakip İYİ Parti'den: Akşener Meclis kürsüsünde duyurdu! Buğra Kavuncu, İmamoğlu'na karşı yarışacak

Son dakika haberi: İstanbul'un merakla beklenen İBB adayı belli oldu! 2023 seçimlerinin ardından yerel seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan İYİ Parti'nin Ekrem İmamoğlu karşısına çıkaracağı rakip merakla bekleniyordu. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Buğra Kavuncu'yu Meclis kürsüsünden duyurdu. Balıkesir'de ise Turhan Çömez İYİ Parti'nin adayı oldu. Öte yandan Akşener, emekli maaşı zamlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaptı.

Haber 24-01-24 11:04

Altınok ve Yavaş'ın rakibi belli oluyor! İYİ Parti Ankara adayı için saat verdi

2023 seçimlerinin ardından 2024 seçimlerine tek başına girme kararı alan İYİ Parti'de gözler Ankara ve İstanbul adayına çevrilmişti. Henüz resmi olarak iki büyükşehrin de adayı duyurulmadı. Son bilgilere göre Meral Akşener yarın saat 14.30'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacak. Gazeteci İsmail Saymaz ise dün akşam yaptığı bir paylaşımla İYİ Parti'nin adayını duyurmuştu.

Haber 23-01-24 12:27

İYİ Parti'den ses getirecek çıkış! Ankara için ayrı bir parantez açıp tarih verdi: Bu kez oran verdiler

Yerel seçimlere tek başına girme kararıyla uzun süre konuşulan İYİ Parti'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Hem AK Parti'ye hem de CHP'ye gözdağı veren İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak seçimler için çok konuşulacak bir oran verdi. Akburak ayrıca tek başına girme kararından sonra partinin oylarının arttığını savundu.

Haber 18-01-24 11:17

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan bağımsız aday olma kararı aldı! 'Göz bebeğim CHP'den istifa ediyorum'

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, partisi CHP'den istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Bozdoğan, "Göz bebeğim CHP'den istifa ediyorum. Yerel seçimlere bağımsız aday olarak girme kararı aldım" dedi.

Haber 11-01-24 18:26

Akşener'in istifa resti sonrası İYİ Parti'den yalanlama! Yeni bir manipülasyon aracı

İYİ Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerine 81 ilde kendi adaylarıyla girme kararının yankıları sürüyor. Dün Akşener'in seçim sonrası için 'istifa resti' gündeme gelmişti. İYİ Parti'den gelen açıklamada Akşener'in "Giderim" ifadesini kullanmadığı belirtildi.

Haber 09-01-24 11:47

Gökhan Zan İYİ Parti'den istifa etti! 'Siyasete girme nedenim Hatay'a destek olabilmekti'

Eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Zan, "Siyasete girme nedenim Hatay'a destek olabilmek, deprem gibi ağır bir felaketin ardından Hataylı kardeşlerimin sesini Meclis'te duyurabilmekten ibaretti. Gelinen noktada siyaset arenasında bunun pek de mümkün olmadığını görmemden hareketle İyi Parti'den istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 27-12-23 20:28

İYİ Parti'de istifa rüzgarı bitmiyor! Bu kez aday olarak açıklanan isim istifa etti

Seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti bir süredir parti içinde yaşanan istifalarla gündemde adından söz ettiriyordu. 'Şeyh Said', 'İmamoğlu' tartışmalarının ardından bu kez Tuzla Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Akın Gürkan istifa etti.

Haber 25-12-23 18:19

İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet üzerinden girme: İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet ile nasıl girilir?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 2018’de geliştirilen İnteraktif Vergi Dairesi, vatandaşların hizmetine sunulmuştur. Birçok işlemin hem şifreli hem de şifresiz olarak yapılabildiği İnteraktif Vergi Dairesi sistemi, direkt olarak kullanıcı koduyla girilebilen, e-Devlet aracılığı ile de ulaşılabilen bir sistemdir. Peki, İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet ile nasıl girilir?

Haber 05-12-23 02:48

Son dakika: İYİ Parti CHP'nin iş birliği teklifine 'hayır' dedi! GİK seçimlere tek başına girme kararı aldı

Son dakika haberi: Son 3 seçime Millet İttifakı çatısı altında giren CHP ve İYİ Parti'nin yolları Mart 2024'deki yerel seçimlerde ayrılıyor. İYİ Parti Genel İdare Kurulu, CHP'nin yerel seçimler için yaptığı iş birliği teklifini değerlendirdi. GİK toplantısında oy çokluğuyla seçimlere tek başına girme kararı verildi. İYİ Parti'nin kararının ardından ise gözler CHP'nin yapacağı açıklamaya çevrildi.

Haber 04-12-23 19:09

Kulisler bu sözleri konuşuyor: “Akşener'i etse etse İmamoğlu ikna eder” CHP ile İYİ Parti yeniden bir araya gelir mi?

Yerel seçimler öncesinde İYİ Parti’nin seçimlere tek başına girme kararı siyasetin gündemini de değiştirdi. Mansur Yavaş’ın ziyaret ettiği İYİ Parti lideri Meral Akşener’le, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da telefonda görüştü. Üst düzey bir yetkilinin ise “Sayın Akşener’i etse etse İmamoğlu ikna eder” yorumunu yaptığı öğrenildi. İşte İYİ Parti ile CHP arasındaki görüşme trafiğinden kulislere yansıyanlar…

Haber 25-11-23 11:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme getirmişti! Fatih Erbakan'dan yüzde 50+1 açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2024 yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erbakan, “Türkiye’de bütün ilçelerde ve illerimizde kendi adaylarımız ile seçime girme yolunda ilerliyoruz. Bugünden itibaren peyderpey hızlı bir şekilde belediye başkan adaylarımızı açıklayacağız” dedi. Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki yüzde 50+1 tartışmalarına ilişkin de değerlendirmede bulundu. İşte Erbakan'ın o açıklamaları...

Haber 24-11-23 17:45

Çok konuşulacak İYİ Parti iddiası! Tarih bile verdi: 'Meral Akşener bırakıyor, yerine gelecek isim...'

Yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girme kararı alan İYİ Parti'yle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul'da aday bulma konusunda zorlandığını belirten gazeteci Barış Yarkadaş, Akşener'in yerel seçim sonrası Genel Başkanlığı bırakabileceğini iddia etti. Yarkadaş, "Konuştuğum İYİ Partililer, Akşener’in yerel seçim sonrası Genel Başkanlığı bırakacağını yerine Buğra Kavuncu’yu düşündüğünü bu yüzden İBB’ye aday yapmak istemediğini söylediler" dedi.

Haber 03-10-23 07:33

DEVA Partisi'nden yerel seçim kararı! Ali Babacan duyurdu: Kendi adaylarımızla gireceğiz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçimlere parti olarak kendi adaylarıyla katılacaklarını duyurdu. Babacan yaptığı açıklamada "Parti önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 30-09-23 14:47

Azerbaycanlı Milletvekili Paşayeva komaya girdi

Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva’nın komaya girdiği açıklandı. Paşayeva’nın gözetim altında tutulduğu bildirilirken, komaya girme nedeni ise belirtilmedi.

Haber 24-09-23 15:27

Ankara’da ters şeritte giden sürücüye 4 bin 64 lira ceza

Ankara’nın Polatlı ilçesinde polisin, "Orası ters şerit, o yola girme" anonsuna rağmen ısrarla ters şeride giren sürücüye 4 bin 64 lira para cezası kesildi.

Yurthaber 19-09-23 08:00

İYİ Parti'nin yerel seçim kararına Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan yorum

Yerel seçimlerde İYİ Parti'nin özellikle Ankara ve İstanbul'da nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken İYİ Parti, 81 il ve ilçelerinde yerel seçime kendi adaylarıyla girme kararı aldıklarını duyurmuştu. Karar sonrası gözlerin çevrildiği Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama geldi. Yavaş, “Ankara’daki 4 milyon 200 bin seçmenin oyuna parti ve bölge ayırt etmeksizin talibim” derken İmamoğlu ise ittifakın gerekliliğine vurgu yapıp "Müzakerenin kapanmadığını düşünüyorum" dedi.

Haber 14-09-23 13:55

Ordu'da denize girme yasağı! Valilik duyurdu: Dalgalar ve rip akıntısı sonrası uyarı geldi

Ordu kıyılarında dalgalar ve rip akıntısı oluşması sonrası uyarı geldi. Kentte denize girmek yasaklandı.

Haber 09-09-23 17:59

Yer: Isparta! 'İntihar etti' demişlerdi, gerçek bambaşka çıktı: Mehmet Çetin Akay'ın annesinden çarpıcı iddia

Isparta'da 30 yaşındaki Mehmet Çetin Akay, göğsünden silahla yaralanması üzerine götürüldüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Akay'ın intihar ettiğini ifade eden 6'sı tutuklu 7 sanık ifadelerini değiştirdi. Emrah Öz'ün elindeki tabancanın kazayla ateş almasıyla Akay'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Sanıklar cezaevine girme korkusuyla 'intihar etti' diye ifade verdiklerini söyledi. Akay'ın annesi ise sanıkların yalan söylediğini, oğlunu planlayarak kasten öldürdüklerini iddia etti.

Haber 09-09-23 16:37

'İttifaksız' partiler arasına onlar da katıldı: Yeniden Refah'tan 'seçim' kararı! Ev kadınları ve sokak hayvanları vaatleri dikkat çekti

Siyasi partiler 31 Mart 2024 yerel seçimleri için kritik kararları peş peşe vermeye devam ediyor. Büyük Birlik Partisi'nin ardından bir parti daha seçime ittifaksız girme kararı aldı. Yeniden Refah Partili isim kararı açıklarken "Yerel yönetimlerde Yeniden Refah’a ihtiyaç zaruridir" dedi.

Haber 08-09-23 13:42

CHP'den Akşener'in açıklamalarına yanıt gecikmedi! Karara saygılıyız...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fatih Altaylı'yla yaptığı röportajda yerel seçimlerde ittifak düşünmediklerini ifade etmişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Sözcü TV'de Akşener'in ifadelerine yanıt verdi. Kuşoğlu, yerel seçimlerdeki Akşener'in kararı hakkında "Ayrı ayrı girme kararına saygılıyız." ifadesinde bulundu.

Haber 06-09-23 15:16

MasterChef'te Dilara'nın tavrı Sergen'i çıldırttı! “Çırağım olursun benim! Havalara girme”

MasterChef All Star sezonunda bu hafta Mavi Takım kaptanı Sefa olurken, Kırmızı Takım kaptanı ise Dilara oldu. Dün akşam oynanan kaptanlık yarışının ardından haftanın takımları belli oldu. Kırmızı Takım’da yarışan Sergen’in kaptan Dilara’ya söylediği sözler fragmana damga vurdu.

Magazin 05-09-23 08:36

Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçim kararı belli oldu! Fatih Erbakan duyurdu: 81 ilde kendi adaylarımızla seçime gireceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin yerel seçim kararını açıkladı. Erbakan, “Şu anda bütün beldelerde, ilçelerde ve 81 ilde kendi adaylarımızla seçime girme düşüncesi içerisindeyiz. Bu yönde de hazırlıklarımızı en hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz” diye konuştu.

Haber 03-09-23 14:01

Fatih Portakal açtı ağzını yumdu gözünü! Meral Akşener'in açıklamalarına tepki gösterdi: Zeytinyağı gibi üste çıkmak bu olsa gerek

Yerel seçimlere ittifaksız girme çağrısı yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener, geride kalan cumhurbaşkanlığı seçimleri için dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Akşener, seçmenden de özür dilemişti. Akşener'in açıklamaları gündem yaratırken, Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Başarısızlıkta Akşener'in de payının olduğunu söyleyen Portakal, "Yüzü kızarmadan bakarak başkasının üzerinden özür diliyor. Zeytinyağ gibi üste çıkmak bu olsa gerek" dedi.

Haber 28-08-23 08:06

Yapay zekanın girme ihtimali olan bir diğer yer! Öğrenince şaşırabilirsiniz...

Yapay zeka konusu son dönemde oldukça revaçta. Buna Microsoft ile arasında işbirliği ve ortaklıklar bulunan OpenAI firmasının sohbet robotu ChatGPT'nin katkısı da büyük. Şimdi ise Microsoft'un Windows 11'de Paint ve Fotoğraflar gibi uygulamalara yapay zeka özellikleri getirebileceği konuşuluyor.

Haber 23-08-23 17:13

O ilde denize girme yasağı! 2 gün boyunca sürecek, kırmızı bayraklar dalgalanacak

Tekirdağ'da etkili olan olumsuz hava koşulları denize girme yasağını beraberinde getirdi.

Haber 08-08-23 16:55

Yer: Kırıkkale... Sebebi duyanları şaşırtacak cinsten! Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım

Kırıkkale'de bir cep telefonu satış mağazasına eşyalarını bırakmak için gelen 76 yaşındaki Duman Salu, terliklerini dışarıda çıkartarak içeri girdi. Yaşlı kadının terliklerini dışarıda çıkartarak içeri girme nedeni ise duyanları şaşırtacak türden... Öte yandan Salu, "Ben bir yere girdiğim zaman çıkartırım. Hastaneye varıyorum orada da kimse görmeden çıkartıyorum" dedi. İş yeri sahibi ise yaşananları "Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım" ifadesini kullanarak anlattı.

Haber 04-08-23 15:52

Canlı yayında ‘pasif agresif’ kavgası! CHP’li isim ile Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı birbirine girdi: ‘Bedavadan 10 milletvekilliği aldınız’

Siyaset gündemi CHP'deki 'değişim' tartışmaları ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 'seçime CHP listelerinden girme' konusundaki açıklamalarıyla çalkalanıyor. Seçimlerin yankıları sürerken canlı yayında CHP'li Barış Yarkadaş ile Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı birbirine girdi. İki isim özellikle 'pasif agresif' ifadesi üzerinden tartışma yaşarken Yarkadaş'ın 'Bedavadan geldiniz 10 milletvekilliği aldınız' sözleri de dikkat çekti.

Haber 04-08-23 13:35

Polonya derken gözler şimdi de oraya çevrildi! Putin'den tedirgin eden açıklama: 'Çatışmaya hazırız'

Ukrayna savaşı devam ederken Rusya'dan gelen Polonya açıklaması dünyayı tedirgin etmişti. Rusya Devlet Başkanı Putin Rusya'nın Suriye'de NATO ile çatışmaya girme olasılığıyla ilgili soru üzerine yaptığı açıklamada "Böyle bir çatışmayı birileri isterse biz hazırız" ifadelerini kullandı.

Haber 30-07-23 08:37

Yatay geçiş şartları nelerdir? Yatay geçiş nedir, nasıl yapılır?

Eğitim ve öğretim her insan için oldukça önemli bir konudur. Okumak hem insanların birçok konuda bilgi edinmesini hem de geleceğe daha bilinçli adım atmasını sağlar. Çoğu kişi özellikle lise öğreniminden sonra istediği bir üniversitede istediği bir bölüme girme hayalini kurar. Ancak gerek not ortalaması gerekse bazı koşullar yüzünden istenilmeyen bir bölüme giriş yapılabilir. Tamda bu noktada yatay geçiş denilen sistem devreye girer. Peki, yatay geçiş nedir, şartları nelerdir?

Haber 19-07-23 19:44

Okulda skandal! Öğretmen ve 15 yaşındaki öğrencisinin ilişkisi ifşa edildi... Müstehcen mesajlar ve fotoğraflar her şeyi anlattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arkansas eyaletinde öğretmen olarak görev yapan 42 yaşındaki Stephanie Neipling'in 15 yaşındaki ismi açıklanmayan bir öğrencisiyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Mesajlar ve ikilinin birbirlerine gönderdikleri müstehcen fotoğrafların ifşa edilmesinden sonra Neipling reşit olmayan bir kişiyle cinsel ilişkiye girme suçundan tutuklandı.

Trend 19-07-23 14:01

Köpeğe tecavüzden suçlu bulundu! Savunması kan dondurdu... “Stres atmak için yaptım”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan bir üniversite profesör Themis Matsoukas, evcil hayvanıyla cinsel ilişkiye girme suçundan tutuklandı. Ödüllü akademisyenin köpeğine tecavüz ettiği anlar Rothrock Eyalet Ormanı'nda bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye çekildi. Profesörün benzer eylemi birkaç kez kamuya açık alanlarda yaptığı tespit edildi.

Trend 16-06-23 15:53

CHP listesinden meclise girmişlerdi... O vekiller parti değiştirir mi? AK Partili isim o soruya yanıt verdi!

14 Mayıs milletvekilliği seçimlerine Millet İttifakı'ndaki 4 parti CHP listelerinden girme kararı alırken kendi ismi ve logosuyla giren tek parti İYİ Parti olmuştu. CHP listelerinden giren Gelecek, DEVA, Saadet ve Demokrat Partili 38 isim milletvekili seçildi. Söz konusu isimlerin başka partilere geçip geçmeyeceği konusunda AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan çok konuşulacak bir yorum geldi.

Haber 24-05-23 09:04

Yatağan Girme Ovasında sulama sistemi inşaatının yüzde 65'i tamamlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Muğla'daki Yatağan Girme Ovasında yapımı süren modern sulama sistemi inşaatının yüzde 65'inin tamamlandığını bildirdi.

Yurthaber 03-05-23 07:48

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Bilecik'te konuştu:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı çatısı altına girme kararlarına ilişkin, "Felaketleri gördüğümüz zaman dedik ki hayır, ülkemizi, milletimizi, devletimizi bu 7'li masanın felaketlerine teslim edemeyiz, 7'li masanın iktidar olmasına Yeniden Refah Partisi olarak vesile olamayız dedik ve Cumhur İttifakı'nda yer alma kararı aldık." dedi.

Yurthaber 01-05-23 07:36

YSK'dan 16 il için flaş karar! Oy pusulası farklı olacak, 'Millet İttifakı' ismi yer almayacak: 9 ilde sadece CHP 7 ilde sadece İYİ Parti...

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 25 gün kala Yüksek Seçim Kurulu (YSK) dikkat çeken bir karara imza attı. CHP ve İYİ Parti'nin fermuar modeli ile seçime girme kararı aldığı 16 ilde 'Millet İttifakı' ismi kullanılamayacak. Alınan karara göre seçmen 9 ilde sadece CHP, 7 ilde de sadece İYİ Parti logosunu görecek. Logoların üzerinde 'Millet İttifakı' ibaresi yer almayacak.

Haber 19-04-23 10:10

14 Mayıs için son viraj! Milletvekili aday listeleri için son saatler, CHP'de ışıklar gece boyu sönmedi

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde milletvekili aday listelerinin YSK'ya teslim edilmesi için belirlenen süre bugün 17.00'da sona eriyor. Aday listelerini belirlemek için partiler son ana kadar çalışmalarını sürdürürken, özellikle CHP'de en uzun gecelerden biri yaşandı. Demokrat, DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin CHP listelerinden seçime girme kararıyla tüm hesaplar yeniden değişirken, listeler için 3 farklı formül geliştirildi. Öte yandan, CHP Parti Meclisi Toplantısı sona erdi.

Haber 09-04-23 07:48