Hakan Atilla Haberleri

Bakan Fidan'dan Rus mevkidaşı Lavrov ile kritik görüşme: Üç ülkedeki son durumları ele aldılar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Laos’ta Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la bir araya geldi. Bakanlar kritik konuları masaya yatırdı.

Haber 2024-07-26 12:29:58

Çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş ceset bulunmuştu! Sır perdesi aralandı... Her şeyi itiraf etti 'Döverek öldürdüm'

Adana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan, otogarında değnekçilik yapan 61 yaşındaki Murat Arlı'yı, 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, otogarda birlikte değnekçilik yaptığı 65 yaşındaki arkadaşı Atilla Cücü'nün öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı. Cücü'nün emniyetteki ifadesinde "Otogarda beraber kalıyorduk. Birlikte içki içmiştik, kavga ettik" dediği öğrenildi.

Haber 2024-07-26 11:23:54

Sevgilisi denmişti... İzel daha fazla dayanamadı! Yaş farkını söyleyip gerçeği açıkladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren İzel özel hayatı ile ilgili çıkan haberlere daha fazla dayanamadı ve Hakan Verbiç'le arasındaki ilişkiye dair açıklama yaptı. İzel 'Aradaki 20 yaş pek bu tabire uymuyor. O benim kardeşim gibidir.' diyerek aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 2024-07-24 14:55:36

Birce Akalay sette kaza geçirip apar topar hastaneye gitti! Hakan Kurtaş yalnız bırakmadı

Mezarlık dizisinin çekimleri sırasında düşüp göğsünü zedeleyen Birce Akalay apar topar hastaneye gitti. Birce Akalay'ı sevgilisi Hakan Kurtaş yalnız bırakmadı.

Magazin 2024-07-23 08:26:36

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararına bankalar bile şaşırdı! ‘Beklemediğimiz bir artıştı’ diyerek sebebi açıkladı: ‘Dolar 50 lira olacak’ beklentisi planları değiştirdi

Son dakika haberleri… Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Politika faizi Temmuz ayı için yüzde 50 seviyesinde ekonomistlerin beklentileri dahilinde sabit bırakıldı. Mart ayında gelen son sürpriz artış için Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran faizler için dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bankalar için sınır kabul edilebilecek oranı açıkladı.

Finans 23-07-24 07:29

Eski il başkanı, tartıştığı kiracısını öldürdü

Malatya'da, eski İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz, dükkanında kiracı olan Eyüp İshakoğlu'nu alacak meselesi yüzünden tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan kiracının hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 17-07-24 12:25

Önce Hakan Fidan şimdi Hulusi Akar! Endişelendiren sözler: 3. Dünya Savaşı'nın ilk aşaması başladı

Eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, katıldığı canlı yayında endişe yaratan açıklamalarda bulundu. "3. Dünya Savaşı bir bakıma başladı" diyen Akar, savaş denilen şeyin 3 aşamadan oluştuğunu belirterek "Şu anda hazırlık safhasındayız" dedi. Akar'ın bu açıklamaları sosyal medyada gündem yarattı.

Haber 16-07-24 07:58

Suriye ile normalleşme açıklaması! Bakan Fidan: 'Bizim talebimiz...'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Suriye ile normalleşme açıklaması geldi. Bakan Fidan "Cumhurbaşkanımız bir çağrıda bulundu, bizim talebimiz bu çağrının karşılık bulması" açıklamasını yaptı.

Haber 14-07-24 17:44

Hakan Kurtaş 'vuruldum' dedi Birce Akalay öyle bir yanıt verdi ki...

Rol aldığı projeler kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen ve bir süredir oyuncu Hakan Kurtaş ile aşk yaşayan Birce Akalay sosyal medyayı salladı. Kurtaş sevgilisine "Vuruldum" dedi gelen yanıt daha da bomba oldu.

Magazin 14-07-24 09:36

Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in o hallerini görenlerin aklına Hacı Sabancı geldi! Bunlar ailece sıkıştırıyor demek ki...

Gerek kariyeri gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel bir süredir Hakan Sabancı ile beraber. Birlikte görüntülenen ikilinin o halleri akla Hacı Sabancı'yı getirdi.

Magazin 14-07-24 08:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye ile yeni dönem mesajı: 'Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları atarız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Esad'a yaptığı görüşme çağrısı ile ilgili bir soruya "Görevi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a verdim, muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Bu inşa sürecinin en önemli adımı da Suriye ile yeni bir dönem başlatmaktan geçtiğini söylüyoruz. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız" yanıtını verdi.

Haber 12-07-24 21:00

İzel sevgilisiyle paylaşım yaptı! Görenler tanıyamadı! 'Serenay Sarıkaya sandım'

Bir süredir müzisyen Hakan Verbiç ile aşk yaşayan şarkıcı İzel, şu sıralar Çeşme'de denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını paylaşan İzel sosyal medyada çok konuşuldu, ünlü ismin son halini görenler adeta tanıyamadı. Ünlü isim Serenay Sarıkaya'ya benzetildi.

Magazin 12-07-24 09:43

Rüştü Onur Atilla ile aşkını ilan etmişti! Nez kalça dansıyla kendinden geçti

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği İbrahim karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla boşandıktan 20 gün sonra Nez ile aşkını ilan etmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşk haberinin ardından ihanet iddiaları da konuşulmaya başlanmıştı. Ünlü şarkıcı Nez şimdi de sahnedeki şovu ile gündeme geldi.

Magazin 11-07-24 12:53

ORC'den dikkat çeken araştırma! 5 isim yer aldı, işte en çok beğenilen Bakan...

ORC Araştırma, vatandaşlara "En beğendiğiniz bakanlar kim?" sorusunu yöneltti. Yapılan araştırmanın sonucunda listede ilk sırada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yer aldı. İkinci ise Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. İşte araştırmada yer alan diğer Bakanlar...

Manşet 10-07-24 20:17

Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş spor sonrası paylaştı! Üstsüz karesine yorum yağdı

Son dönemde Birce Akalay ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hakan Kurtaş sosyal medya üzerinden peş peşe paylaştığı karelerle dikkat çekti. Kurtaş'ın spor sonrası üstsüz karesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-07-24 15:59

Rüştü Onur Atilla ile aşk yaşıyordu! Nez'den şaşırtan itiraf: Evde yakaladım

Güldür Güldür oyuncu Rüştü Onur Atilla ile yaşadığı aşkla son günlerde gündem olan Nez, Pınar Kerimoğlu’na konuk oldu. Şarkıcı Nez yıllar önce sevgilisini evde başkasıyla yakalandığını anlattı.

Magazin 08-07-24 13:31

Kan donduran cinayette karar çıktı! Çocuğunun gözü önünde çekiçle öldürülmüştü!

İstanbul'da meydana gelen kan donduran cinayette 2 yıl sonra mahkeme kararını verdi. Annesinin bakımı için evine aldığı yatılı bakıcıyı, çocuğunun gözü önünde çekiçle öldüren sanık Kamil Hakan Karabulut, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 08-07-24 10:36

Hakan Çalhanoğlu, Montella'yı hedef aldı! ''Keşke geri çekilmeseydik'' diyerek sitem etti...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda’ya 2-1 yenildi ve turnuvaya veda etti. Maçın ardından konuşan Hakan Çalhanoğlu, taktik anlayışımızı eleştirdi.

Spor 07-07-24 00:37

Hakan Çalhanoğlu, maçın birinci saniyesinde rekora ortak oldu!

Hakan Çalhanoğlu, Avrupa Şampiyonalarındaki 9. maçına çıkarak Rüştü Reçber'in rekoruna ortak oldu.

Spor 06-07-24 22:41

Atilla Taş Cumhurbaşkanı'na hakaret iddiasıyla hakim karşısına çıktı! Ara karar verildi

Şarkıcı Atilla Taş, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 8 yıl 2 aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmanın ardından açıklama yapan Taş, ‘'Ne olursa olsun eleştiririz ama Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem.'' diye konuştu.

Magazin 04-07-24 17:22

Eski eş Boşanmayı ben istemedim dedi! Nez ile aşk yaşayan Rüştü Onur Atilla çıldırdı: Daha fazla çirkinleşmeden...

Güldür Güldür oyuncusu Rüştü Onur Atilla özel hayatıyla gündemde. Boşandıktan hemen sonra Nez ile aşk paylaşımı yapan oyuncunun eski eşi Sinem Ayyıldız "Boşanmayı ben istemedim" deyince Atilla çıldırdı. Olay açıklamalar...

Magazin 04-07-24 07:20

Rüştü Onur Atilla ve Nez aşk pozları paylaştı! Eski eş Sinem Ayyıldız'dan bomba yorum

Rüştü Onur Atilla, 10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktaladı. Boşanır boşanmaz Nez ile aşk paylaşımı yapan oyuncunun eski eşi Sinem Ayyıldız sessizliğini bozdu. Ayyıldız eski eşine yapılan yorumlara verdiği yanıtlarla olay oldu.

Magazin 03-07-24 15:37

Günlerdir gündemdeler! Nez ve Rüştü Onur Atilla beraber görüntülendi... Dava günü alınmıştı

10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktalayan Rüştü Onur Atilla, boşanmadan kısa süre sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan edince gündem oldu. Taze aşıklar ilk kez birlikte görüntülendi ve oyuncu bakın boşanmasına dair neler dedi.

Magazin 02-07-24 06:48

Rüştü Onur Atilla ve Nez aşkı gündemde! Yuva yıktın yorumları kızdırdı... Peş peşe açıklama

2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşanan ‘Güldür Güldür Show’un oyuncusu Rüştü Onur Atilla Nez ile aşk pozu verince olay oldu. Nez kendisine gelen "Yuvayı yıktın" yorumlarına kızdı. Atilla da yorumlardan sonra patladı.

Magazin 01-07-24 06:56

Sessiz sedasız boşanmıştı! Rüştü Onur Atilla ve Nez'den sarmaş dolaş poz...

Güldür Güldür ile tanınan ve son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen Rüştü Onur Atilla, Sinem Ayyıldız ile boşandığını açıklamıştı. Boşanmadan hemen sonra Rüştü Onur Atilla ve Nez'den sarmaş dolaş poz geldi. Rüştü Onur Atilla ve Nez'in pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 30-06-24 12:04

Fenerbahçe'nin hazırlık maçında televizyondan duyulan olay! Mert Hakan Yandaş, maçın hakemiyle konuştu...

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri’nde hazırlık maçında karşılaştığı Romanya ekibi Petrolul Ploiesti’yi 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ilk yarısında yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-06-24 17:15

Hobi olarak başladı, taleplere yetişemiyor! 10 ton üretiyor, kilosu 150 TL! Müşteri aramaya gerek kalmadan hepsi tükeniyor

Yozgat’ta 3 yıl önce 300 kökle hobi olarak evinin bahçesine ekimini yaptığı böğürtlenden yüksek verim elde eden Atilla Açıkgöz, bu yıl kök sayını 3 bine çıkardı. 4 dönüm alandan 10 tona yakın böğürtlen üreten Açıkgöz, taleplere yetişemiyor, ürünler bahçeden çıkmadan tükeniyor. Açıkgöz talebin çok iyi olduğunu belirtip 250 TL olması gereken böğürtleni kendilerinin 150 TL'ye sattıklarını söyleyerek "Müşteriler böğürtleni elleriyle topluyor, pazar sorunumuz yok, ürünler bahçede bitiyor" dedi.

Finans 29-06-24 09:59

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, takımda en hazır olan oyuncuyu açıkladı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mert Hakan Yandaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor 28-06-24 13:50

SON DAKİKA | MSB'den '3. Dünya Savaşı' açıklaması: Her türlü senaryoya hazırız!

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından dikkat çeken '3. Dünya Savaşı' açıklaması geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın gündem yaratan çıkışı sonrası yapılan açıklamada "Üçüncü dünya savaşı gibi karanlık bir tabloyu başta ülkemiz olmak üzere kimse istemez, ama Ordumuzun da her türlü senaryoya hazır olduğunu belirtmek gerekir" denildi.

Haber 27-06-24 12:04

Hakan Çalhanoğlu'nun sarı kartı keyifleri kaçırdı

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'ndaki üçüncü maçında Çekya'yı 2-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı başardı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Hakan Çalhanoğlu attığı golle 19. skoruna ulaştı.

Spor 27-06-24 00:25

Hakan Çalhanoğlu'nun golü sonrası beklenmeyen oldu! Rakip kaleciyi sakatladı...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı, Çekya ile karşı karşıya geldi. Hakan Çalhanoğlu'nun attığı müthiş golle öne geçen millilerimiz müthiş sevinç yaşadı. Hakan'ın sert şutu sonrası Çekya kalecisinin sakatlanması dikkatlerden kaçmadı.

Spor 26-06-24 23:25

Bakan Fidan'dan NATO mesajı: Yaptırım uygulaması müttefiklik ruhuyla bağdaşmıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan NATO mesajı geldi. Bakan Fidan ittifakla ilgili "İttifak üyesi ülkelerin birbirlerine yaptırım uygulaması müttefiklik ruhuyla bağdaştırmıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 26-06-24 16:57

Serinlemek isterken sağlığınızdan olabilirsiniz! Uzmanından denize gireceklere uyarı

Hava sıcaklıklarının yükseldiği bu günlerde serinlemek için denize girenlere uzmanlardan uyarı geldi. Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, denize girilmesi uygun olmayan yerlerde yüzenlerin sağlık sorunlarıyla karşılaşabileceğine dikkat çekti.

Haber 26-06-24 12:28

Bakan Fidan Hazırlanıyorlar dedi ve uyardı: Savaşların yayılma riski giderek artıyor!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bölgemizde barışa ve huzura ihtiyaç var. Aksi takdirde savaşların yayılma riski giderek artıyor. Ülkeler toplum ve altyapılarını savaşa karşı hazırlıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 25-06-24 14:23

Fenerbahçe antrenmanında ilginç diyalog! ''Sen Türk hakemi misin?''

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk etap kamp çalışmaları dahilinde geldiği Topuk Yaylası Tesisleri’nde taraftarlara açık antrenman ile hazırlıklarına devam etti. Yapılan antrenmanda Mert Hakan ile Mourinho'nun yardımcısı arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Spor 25-06-24 11:56

Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer kararı! Sosyal medya hesabından açıkladı

Bayern Münih'e transfer olacağı konuşulan Hakan Çalhanoğlu dün akşam yaptığı açıklamayla dedikodulara son verdi. Galatasaray'ın da ilgisinin bulunduğu yıldız oyuncu, kariyerine Inter'de devam edeceğini belirtti.

Spor 25-06-24 08:34

Bakan Fidan'dan canlı yayında '3. Dünya Savaşı' sorusuna dikkat çeken yanıt: 'Dünya bu tehdidi ciddiye almalı böyle bir risk var'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, katıldığı canlı yayında "Dünya, 3. Dünya Savaşı beklentisi de dahil olmak üzere bölgesel, küresel bir savaş beklentisi içinde olmalı mı?" şeklinde soruya yanıt verdi. Bakan Fidan, "Dünya bu tehdidi ciddiye almalı böyle bir risk var, baştan beri bunu diyoruz. Bu gerçekten hesabı kitabı yapılmış mesele" dedi. Bakan Fidan, Türkiye'nin Brics'e üyelik gündemiyle ilgili de açıklamalar yaptı.

Manşet 24-06-24 21:00

Almanya'daki gazeteci Hamit Altıntop gerçeğini açıkladı: 'Gözünün içine bakıyor' Kaptan Hakan Çalhanoğlu eleştirilere yanıt verirken duraksamıştı...

Milli takımımız Euro 2024'e Gürcistan galibiyetiyle başladı, atılan iki gol ise jenerijlikti. Mert Müldür'ün golü grup aşamasının en iyi golü seçilirken yıldızımız Arda Güler ise maçın yıldızıydı. Portekiz karşısında senaryo terse döndü, 3-0'lık ağır mağlubiyet sonrası Montella ve 'Türk futbolunun bana ihtiyacı var' diyen Hamit Altıntop eleştirilerin hedefi oldu.

Spor 24-06-24 13:40

Portekiz maçı sonrası Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu ve İsmail Yüksek'ten açıklamalar!

Milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun ve İsmail Yüksek, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arda Güler hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Arda tezahüratlarını duyduk. Arda bizim için çok değerli, herkes değerli. Bazen siz idmanda, takım içinde ne olduğunu bilmiyorsunuz. Arda'nın sakatlığını bilmiyorsunuz. Bu konuda hocayı korumalıyım. Arda kasığından sakatlık geçirdi. Yoksa oynayacaktı." dedi.

Spor 23-06-24 17:32

Verdiği kilolarla gündemdeydi... Güldür Güldür'ün İbrahim'i Rüştü Onur Atilla boşandı! 10 yıllık evlilik bitti

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği İbrahim karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla son dönemde verdiği kilolarla gündemdeydi. 1 yılda 45 kilo veren ünlü oyuncu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Rüştü Onur Atilla'nın 10 yıllık evliliği bitti.

Magazin 22-06-24 13:12

Portekiz maçı öncesi dikkat çeken fotoğraf! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 'moral' için geldi ama bir tek Hakan Çalhanoğlu gülüyordu

EURO 2024'te bu akşam Portekiz'le kritik bir maça çıkmaya hazırlanan A Milli Takım, geri sayıma başladı. Tüm Türkiye saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleye kilitlenirken, saatler kala paylaşılan bir fotoğraf karesi gündem oldu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ziyaret ettiği kampta, futbolcularının bir hayli moralsiz olduğu görüldü.

Spor 22-06-24 12:11

'Şehit Hakan Telli' operasyonu kamerada! Anucur çetesine büyük darbe: Uzi, balistik yelek, kar maskeleri bulundu

Kağıthane’de geçen yıl evlerine yapılan baskında polis memuru Hakan Telli’yi şehit eden “Anucur” çetesine eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyon kameralara yansırken, evde yapılan aramada otomatik silah, balistik yelek, kar maskeleri ve uyuşturucular ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şahıs tutuklandı.

Haber 22-06-24 10:46

Hakan Çalhanoğlu, dünya devi Bayern Münih'e transfer olmak üzere!

Dünyanın en büyük takımları arasında gösterilen Bayern Münih, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu gündemine aldı. Alman basınında yer alan iddiaya göre Hakan Çalhanoğlu'nun imzasının an meselesi olduğu aktarıldı.

Spor 21-06-24 22:23

Fenerbahçe sezonun ilk transferini açıkladı! Sarı-Lacivertliler Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesini 2 yıllığına uzattı, Levent Mercan'ı da kadroya kattı

Fenerbahçe, geçen sezon Fatih Karagümrük forması giyen sol bek oyuncusu Levent Mercan ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada Mert Hakan Yandaş'la da sözleşme uzatıldığı duyuruldu.

Spor 21-06-24 13:43

Arda Güler ile Hakan Çalhanoğlu arasında güldüren diyalog! ''Ben vurayım mı abi?''

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında BVB Dortmund Stadyumu’nda Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında Arda Güler ile Hakan Çalhanoğlu arasında güldüren bir an yaşandı.

Spor 18-06-24 20:27

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş istemeyerek imzayı attı!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş'a yeni kontrat önerildi. Sarı-lacivertlilerde devam etmek isteyen milli oyuncu yönetimden istediği teklifi alamadı.

Spor 17-06-24 13:57

Hande Erçel'in son 6 aydaki kazancı ağızları açık bıraktı! Markalar onu istiyor

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Hande Erçel paraya para demiyor. Kıyafet markası ve mücevher markasının yüzü olan Hande Erçel'in 6 ayda kazandığı para dudak uçuklattı.

Kulis 17-06-24 09:36

Bakan Fidan'dan uyarı geldi! 'Rusya ve Ukrayna arasındaki bir savaş olmaktan çıkıyor'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Barış Konferansı'nda konuşma yaptı. Bakan Fidan, konferansta "Bu savaş giderek Rusya ve Ukrayna arasındaki bir savaş olmaktan çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 17-06-24 00:06

Tam 4 gol kaydedildi! Hakan Yakın'ın ekibi İsviçre Macaristan'ı 3-1 ile geçti

2024 Avrupa Şampiyonası'nda heyecan sürüyor. A Grubu ikinci maçında Macaristan ile İsviçre karşı karşıya gelirken, kazanan 3-1'lik skorla Hakan Yakın'ın ekibi İsviçre oldu.

Spor 15-06-24 17:59