Hazal Atabek Haberleri

Kısmetse Olur'un hırçın ismi Hazal Atabek değişimiyle şaşırttı! Emre Ubeyli'nin göz bebeğiydi...

2015-2017 yılları arasında ekrana gelen Kısmetse Olur yarışmasından Mehtap Taşkıran, Cansel Çördük ve Ceyda Kırıcı gibi pek çok isim gelip geçti. Uzun zaman sonra yeniden ekrana döneceği konuşulan Kısmetse Olur programı, şimdiden izleyicide büyük heyecan yarattı. Kısmetse Olur programıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hazal Atabek, değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 08-12-2022 12:50

Kısmetse Olur Emre Ubeyli'nin nişanlısı Hazal Atabek'in son hali şoke etti! Bambaşka biri oldu

Seneler önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışan yarışmacılardan Hazal Atabek'in son hali görenleri şaşırttı. İlgiyle takip edilen yarışmada uzun saçlarıyla ve hafızalara kazınan tarzıyla yer alan gelin adayının yeni hali olay oldu. Yarışmada Emre Ubeyli'nin nişanlısı olarak da bilinen fenomen isim seneler sonra imaj değişikliğine gitti.

Magazin 19-07-2022 11:51

Kısmetse Olur'un Hazal Atabek'i cesur pozlarıyla Instagram'ı yaktı!

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan ve adeta fenomen bir isim haline gelen Hazal Atabek, paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken eski yarışmacının cesur paylaşımlarına takipçileri tarafından beğeni yağıyor.

Magazin 28-06-2022 12:59

Kısmetse Olur'un güzeller güzeli Hazal'ı yeni imajıyla şaşkına çevirdi!

Bir dönem Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Kısmetse Olur yarışmasında yer alan gelin adayı Hazal Atabek, yeni imajıyla dikkatleri üzerine topladı. Yarışmada uzun saçlarıyla yer alan fenomen gelin adayı, kısa saçlarıyla bambaşka bir tarza büründü.

Magazin 17-09-2021 17:03