Kendi Dusen Aglamaz Neden Yok Haberleri

8 yaşından beri dişini fırçalamadığını anlatarak şaşkına çevirdi! Hiç çürüğüm olmadı

62 yaşındaki bir adam diş sağlığının çok iyi olduğunu anlattığı bir sosyal medya paylaşımında tercih ettiği yolla adeta şaşkına çevirdi. 8 yaşından beri dişlerini fırçalamadığını söyleyen 62 yaşındaki adam, "Hiç çürüğüm yok" diyerek kendi yöntemini savundu.

Trend 2024-05-14 07:44:28

Eşinden para istedi, 'param yok' cevabını alınca hayatı değişti! Kendi işinin patronu oldu

Kocası harçlık vermeyince kendi dükkanını açan kadın, 36 yıldır mesleğini icra ediyor. Daha sonra eşinden ayrılan kadın 3 çocuğunun üniversiteyi bitirmesine katkı sağladı. "Herkes bana, 'Başaramazsın, yapamazsın, tek başına bir bayansın' dedi. Ben de 'Neden, ben de yapabilirim' dedim." ifadelerine yer veren kadın hikayesiyle alkış topladı.

Kadin 2024-05-06 07:47:11

İlk açıklama ABD'den gelmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta yapacağı ABD ziyareti ertelendi. Yapılan açıklamada neden olarak program uyuşmaması gösterildi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Programlanmış bir şey yok" ifadesini kullanmıştı.

Haber 2024-04-26 18:33:45

Jandarmanın dikkati tarihin yok olmasını önledi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir kişi tarihi eser bulmak amacıyla kendi arazisini kepçe ile kazarken suçüstü yakalandı.

Yurthaber 2024-04-24 09:44:02

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya ayak ilik para kazanmak Terzi kadın girişimci Recep Tayyip Erdoğan Aydın Altın YSK Ordu İYİ Parti fenerbahçe maçın oynanacak Ali Koç denizanası antalya ele seçim Seçim 2024 romatizma romatoid artrit romatoid artrit belirtileri romatoid artrit nedir romatizma neden olur romatizma belirtileri romatizma nedir romatizma tedavisi romatizmal hastalıklar ali erbil Mehmet Ali Erbil söyledi Çiğdem Tunç Reddit Yeniden Refah Partisi ak parti trafik kazası Tem otoyolu Balıkesir siyah taht beyaz çay zayıflama kilo verme auto OpenAI Fatih Erbakan Metin Külünk İstanbul Canan Karatay enerji içeceği Karaciğer‎ sindirim sistemi Galler cinsel organ İntihar piyasa ecb faiz karar faiz indirimi Kıyamet Günü Saati kehanet sağlıklı beslenme Diyetisyen sağlıksız gıdalar bakteriyel vajinozis mon vajina kaşıntısı vajinada kaşıntı neden olur vajina kaşıntısına ne iyi gelir şehit Metina Irak çok eşlilik tiktok Hülya Avşar İbrahim Tatlıses İbo Show Özgür Demirtaş Alişan erçel turu fox tv arka sokaklar Kanal D fifa 22 ea games alara Göz iltihap sivilceyi ne geçirir sivilceye ne iyi gelir sivilce sivilce geçirme yöntemleri sivilce kremi sivilce patlatmak sivilce nasıl geçer evde maçı son karar süper li verildi İstanbulspor Trabzonspor çiftler isimleri karı koca sevgi Çift terapisi evlilik çift isim semen enfeksiyon sperm Kim Milyoner Olmak İster atv yayın akışı yaşında düğün saç dökülmesi saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesi neden olur saç dökülmesine ne iyi gelir biberiye bitkisi biberiye çayı fox canlı yayın akışı fox canlı CHP Özgür Özel Filistin Devlet Bahçeli

Altın fiyatlarında kayıp yüzde 2’yi aştı! Düşüş sonrası tahmin: ‘Yükseliş bitti demek için şu an erken’ (22 Nisan Pazartesi Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Altın fiyatları bugün yüzde 2’den fazla geriledi. Kapalıçarşı’da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları kırmızıya döndü. Altında yaşanan düşüşün nedeni belli oldu. Piyasa Uzmanı Şirin Sarı yaşanan son gelişmelerin üzerine yatırımcılara uyarıda bulundu. Düşüşlerin kısa süreli olacağını belirten uzman isim altının gramı için tahminini açıkladı. ‘3000 TL ve üzerindeki fiyatları görmememiz için şu an bir neden yok” dedi.

Finans 22-04-24 14:26

YSK'dan İyi Parti'nin talebine ret! Akşener'den sert açıklama

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İyi Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti. Karar sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada "YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür" dedi.

Haber 12-04-24 16:59

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Galatasaray maçına neden çıkmadıklarını flaş sözlerle itiraf etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. TFF'yi; mücadeleyi ertelemediği ve yabancı hakem atamadığı için protesto eden sarı-lacivertliler, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkma kararı almıştı. Ali Koç, "Ali Koç: Türk futbolun artık bir 'reset' zamanı geldi. Bataklığı kurutup Türk futbolunun kendisini yeniden inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok." dedi.

Spor 07-04-24 19:42

Sabah denizde görüldü, paniğe neden oldu! Yüzlerce var... Yer: Antalya

Antalya'da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Korkulacak bir durum yok. Deniz sezonu açılmadan denizanalarının da geçişi tamamlanmış olacak" dedi.

Haber 06-04-24 10:37

Dünyanın en uzun Türkçe kelimesini İngilizce'ye çevirdi! O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı... Başka işin yok muydu?

Sosyal medyada 'Nesly.English' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Türkçe'nin en uzun kelimelerinden birini İngilizce'ye çevirince ortaya ilginç anlar çıktı. Sondan eklemeli bir dil olan Türkçe'nin en uzun kelimesi İngilizce'ye çevrildiğinde ise 16 kelimelik bir karşılıkla kendi anlamına ancak ulaşabiliyor.

Trend 02-04-24 10:27

İnci Taneleri son bölüm neden yok? Dizi hakkında şaşırtan karar! Dizinin çekimleri yetişmeyince...

Ramazanda pavyon danslarına ara veren İnci Taneleri'nden şaşırtan karar... Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu İnci Taneleri 2 hafta ara vermek zorunda kaldı.

Magazin 02-04-24 07:21
ele

Seçim bitmedi ama o kazandığını ilan etti! Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim”

Yerel seçim heyecanı sürüyor. Elazığ’da ise merkeze bağlı İcadiye Mahalle’sinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, muhtarlığını ilan etti. Gözvur, "Oyların sayılmadan benim muhtarlığım garantilendi. Çünkü karşımda rakip aday yok. Muhtarlığımı kendi kendime ilan ettim. Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim” dedi.

Haber 31-03-24 13:24

Cotard Sendromu (Yürüyen Ceset Sendromu) nedir, neden olur? Cotard Sendromu belirtileri ve tedavisi

Cotard Sendromu, nadir görülen ancak oldukça farklı bir psikiyatrik bozukluktur. Bu sendrom hastaların kendi varlıklarını ya da bir kısmını kaybettiklerine inanmalarıyla karakterizedir. İnsanlar bedenlerinin parçalarının yok olduğuna, ölmüş olduklarına ya da hiç var olmadıklarına inandıklarında, genellikle bu sendromla ilişkilendirilirler. Peki, cotard ya da yürüyen ceset sendromu nedir, neden olur?

Haber 26-03-24 11:13

Romatoid Artrit (İltihaplı Romatizma) nedir? Romatoid Artrit belirtileri ve tedavisi

İltihaplı romatizma ya da diğer adıyla romatoid artrit bir dizi otoimmün hastalıktır. Bu hastalıkta vücudun bağışıklık sistemi yanlışlıkla kendi dokularını hedef alarak eklem iltihabına (artrit) neden olur. Romatoid artrit, ankilozan spondilit, lupus ve psoriatik artrit gibi çeşitli iltihaplı romatizma türleri bulunmaktadır. Peki, romatoid artrit nedir, nasıl tedavi edilir?

Haber 25-03-24 20:20

Pemfigus hastalığı nedir, neden olur? Pemfigus hastalığı belirtileri ve tedavisi

Pemfigus, cilt ve mukozalarda kabarcıklara neden olan nadir bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık, vücudun bağışıklık sisteminin kendi sağlıklı hücrelerini yanlışlıkla hedef alması sonucunda ortaya çıkar. Pemfigus hastalığı, özellikle Orta Doğu, Akdeniz ve Hint alt kıtası gibi belirli bölgelerde daha yaygın olarak görülür, ancak dünya genelinde herkesi etkileyebilir. Peki, Pemfigus hastalığı geçer mi?

Haber 21-03-24 15:16

Çiğdem Tunç'tan yıllar sonra Mehmet Ali Erbil itirafı geldi! Neden ayrıldılar?

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç katıldığı programda kendi hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tunç, ayrıca Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da açıkladı.

Magazin 13-03-24 15:09

Ölüm döşeğindeki kayınvalidesinden aldığı haberle yıkıldı! Kocasının ihanetini öğrendi... Ölmeden önce söyleyip kurtulmak istedim

Neredeyse on yıl süren mutlu bir evliliğin ardından bir kadın Reddit'te kocası tarafından aldatıldığını söyleyerek yardım istedi. Kayınvalidesinin ölümcül bir hastalığa yakalanmasının ardından kendisine büyük bir sır verdiğini söyleyen genç kadın, "Kayınvalidemin söyledikleri tüm hayatımı alt üst etti. Bunu bana neden yaptığını bilmiyorum. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok" dedi.

Trend 06-03-24 15:45

AK Parti'nin gündeminde CHP kazanırsa ihtimali: Yeniden Refah'a sitem etti! Zaten yüzde 50'yle alacağımız yerleri niye verelim

Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'nin işbirliği teklifine kapıyı kapatmasının ardından AK Partili Efkan Ala'dan sitemkar sözler geldi. "Eğer CHP kazanacaksa ittifak çatısı altında olmanın anlamı yok" diyen Genel Başkanvekili Ala, Yeniden Refah'ın seçime kendi başına girdiği yerlerde CHP'nin kazanma olasılığını artırdığına değindi. Ala'nın "Zaten yüzde 50'nin üzerinde alacağımız yerler" diyerek verdiği mesaj da dikkat çekti.

Haber 06-03-24 13:41

Bir aileyi hayattan koparan kaza: En mutlu günlerinin dönüşünde can verdiler! Otobüs iddiası tepki çekti: Adli cinayet gibi

Gece yarısı sularında TEM Otoyolu'nda meydana gelip bir ailenin yok olmasına yol açan kazanın detayları ortaya çıktı. Ailenin kızlarının nikah töreninden döndüğü belirlendi. Kazanın otobüsün aileyi TEM Otoyolu'nun kenarında bırakması sonucu gerçekleştiği iddiası tepki çekti. Kazaya neden olan sürücü adliyeye sevk edildi.

Haber 05-03-24 14:20

Bir şehir bu başkan adayını konuşuyor: Adı var, kendi yok! 'AK Partililer bana tepki gösteriyor, CHP'liler bana tepki gösteriyor'

Balıkesir'de seçim öncesinde 'Ahmet Akın' kargaşası yaşanıyor. CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Ahmet Akın, kendisi ile aynı adı ve soyadını taşıyan garsonluk yapan Ahmet Akın'ın bağımsız adaylığına tepki gösterdi. İş yerinden ayrılan ve bir süredir eve gitmediği öğrenilen Bağımsız Aday Ahmet Akın, herhangi bir seçim çalışması yapmazken, CHP'nin adayı olarak seçimlere giren Akın, "Bu tezgahı kurgulayanlar kazanan Ahmet Akın'ı engellemeye çalışıyorlar" dedi.

Haber 01-03-24 10:41

Tüm şehir bu başkan adayını konuşuyor, adı var, kendi yok

Balıkesir’de seçim öncesinde ’Ahmet Akın’ kargaşası yaşanıyor.

Yurthaber 01-03-24 10:16

Çinlilerin bu kadar çok içmesinin bir sebebi varmış! Yeni trend: Kilo vermeye çalışanların vazgeçilmezi! Saç dökülmesini durduruyor, kırışıklıkları yok ediyor

Ülkemizde siyah çay tüketimini çok yaygın olsa da tüm dünyada özellikle Çin'de tüketilen çaylar bir hayli popüler. Yeşil çayın faydaları çokça kişi tarafından bilinip sıklıkla tüketilmesine neden olsa da yeni trend yine Çin'den gelen bir lezzette; beyaz çay! Çinlilerin çok sık tükettiği beyaz çay, kilo vermek isteyenlerin adeta vazgeçilmezi haline geldi. Zayıflamaya yardımcı özelliklerinin yanı sıra saç dökülmesini engellemesi ve kırışıklıklara iyi gelmesiyle de dikkat çekiyor.

Kadin 26-02-24 13:01

Auto-Brewery sendromu nedir, neden olur? Auto-Brewery sendromu belirtileri ve tedavisi

Auto-Brewery Sendromu nadir görülen ancak oldukça ilginç bir tıbbi durumdur. Bu sendrom sindirim sistemindeki mayaların aşırı miktarda alkol üretmesi sonucu ortaya çıkar ve kişinin vücudu kendi kendine alkol üretir. Peki, alkol tüketmeden sarhoş olma sendromu olarak da tanımlandığı görülen Auto-Brewery sendromu nedir ve neden olur, belirtileri nelerdir?

Haber 17-02-24 14:23

Bu videoların hiçbiri gerçek değil! OpenAl'ın yeni metinden videoya yapay zeka modeli 'Sora' büyük yankı uyandırdı: Yeni bir dönem başlıyor! 'O hayal, gerçeğe artık daha yakın olabilir'

ChatGPT'nin geliştiricisi San Francisco merkezli teknoloji şirketi OpenAl, yeni bir dönemi başlattığı inanılan, metin komutlarıyla gerçekçi ve yaratıcı sahneler oluşturabilen yapay zeka modeli Sora'yı tanıtarak yankı uyandırdı! "Metinden videoya" yapay zeka modeli Sora, herkesi şoke etti. eğer herhangi bir etik engel yok ise, yaşanan son yapay zeka gelişmeleriyle birlikte birçok kişinin hayali hâline gelen yapay zekayla kendi filmini oluşturma fikri gerçeğe dönüşmeye artık daha yakın olabilir.

Haber 16-02-24 12:51

Yeniden Refah Partili Doğan Aydal'dan canlı yayında yerel seçim açıklaması: AK Parti'den Kocaeli ve Sakarya'yı istedik

Siyasi partiler 31 Mart Yerel Seçimleri için aday belirleme çalışmalarında son dönemece girdi. Seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal canlı yayında ittifak ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aydal, "AK Parti'den iki büyükşehir istedik. Kocaeli ve Sakarya. Neden bunu istedik? Rahmetli Erbakan Hocamızın sanayi bölgelerine olan hassasiyetini biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Haber 08-02-24 22:44

Yeniden Refah'ın İstanbul için teklif götürdüğü isim belli oldu! AK Parti'den İstanbul'a adayı olmak istiyordu

İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkaracaklarını duyurarak siyaset gündemini hareketlendiren Yeniden Refah Partisi'den dikkat çeken bir hamle daha geldi. Partinin, İstanbul adaylığı için Metin Külünk'e teklif götürdüğü ortaya çıktı. Külünk, Murat Kurum'un adaylığı açıklanmadan önce AK Parti'ye aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Külünk teklifi neden kabul etmediğini de açıkladı.

Haber 08-02-24 16:19

Prof. Dr. Canan Karatay'dan kritik uyarı: Tam bir zehir! Bağışıklığı yok ediyor, birçok hastalığa neden oluyor

Sağlık ve hastalıklara dair dikkat çekici açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, günlük hayatta sporcuların ve gençlerin sıkça tükettiği bir içeceğin alkolden daha zararlı olduğunu vurgulayarak, içerdikleri kimyasalların zaman içinde bağımlılıklara yol açabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Bu içecekler masum görünebilir ancak içerdikleri kimyasalların potansiyel riskler hafife alınamayacak kadar fazla.

Haber 27-01-24 07:37

Kendi cinsel organını kesen adam kan kaybından hayatını kaybetti! Yanında not bulundu... Buna artık ihtiyacım yok

63 yaşındaki hüküm giymiş seks suçlusu Reginald Alan Roach'ın hareketsiz bedeni Bangor'daki bir tarlanın yakınlarında cinsel organı kesilmiş halde bulundu. Hastaneye kaldırıldıktan sonra kan kaybından hayatını kaybettiği ifade edilen Roach'ın yanındaki notta "Artık buna ihtiyacım yok" ifadelerinin bulunduğu ifade etti.

Trend 26-01-24 09:44

Piyasalar ECB'nin faiz kararına odaklandı: Banka faiz indirimlerine ne zaman başlayacak, işte uzmanların beklentileri

Avrupa Merkez Bankasının faiz indirimine nisanda gidebileceği beklentisi zayıflasa da güçlü duruşunu korumasına karşın uzmanlar bankanın yakın vadede faizlerde indirime gitmeyeceğini tahmin ediyor. ING Group Başekonomisti Peter Vanden Houte, "Avro Bölgesi sert bir resesyonun içine sürüklenmediği sürece kısa vadede ECB'nin para politikasını gevşetmesi için neden yok" düşncesini dile getirdi.

Finans 24-01-24 13:02

Kıyamet Günü Saati (Doomsday Clock) güncellenmesinden önce 'Yaşayan Nostradamus' Athos Salome'un kehaneti gündem oldu... Daha karanlık bir gelecek

Kıyamet Günü Saati (Doomsday Clock), 75 yılı aşkın bir süredir sembolik olarak insanlığın kendi kendini yok etme süresini belirliyor. Brezilyalı kahin Athos Salome, yeniden güncellenecek olan Kıyamet Günü Saati için nükleer kriz tahmininde bulunurken insalığı daha karanlık bir gelecek konusunda uyardı.

Trend 23-01-24 08:16

Diyetisyenler bu yiyeceği ağzına sürmüyor! Herkesin dolabında var ama... Verdiği zararlar inanılmaz

Sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam, kilo vermek ve fit bir vücuda kavuşmak konusunda herkes için tek bir ideal beslenme düzeni yok. Uzmanlar genellikle herkesin kendi sağlık durumuna ve beslenme ihtiyaçlarına uygun bir diyet öneriyor. Ancak beslenme uzmanlarının ve diyetisyenlerin ağzına bile sürmediği bazı yiyecekler, herkes için önemli bir tavsiye niteliği taşıyor. Uzmanlar özellikle, şeker ve tuz oranı yüksek işlenmiş gıdalardan uzak durulması gerektiğini söylüyor.

Kadin 17-01-24 10:36

Vajinada kaşıntı neden olur, nasıl geçer? Vajina kaşıntısı tehlikeli mi?

Kadınların en çok şikayet ettiği rahatsızlıkların başında gelen vajina kaşıntısının pek çok nedeni olabilir. Vajinal kaşıntıya, menopoz, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, mantar, kimyasallar ve bunun gibi pek çok sorun sebep olabilir. Günlük yaşam konforunu yok eden vajina kaşıntısı neden olur, nasıl geçer?

Kadin 13-01-24 21:29

9 askerimizin şehit olduğu Metina ile ilgili detaylar ortaya çıktı! Canlı yayında ‘Toprak yok ağaçlar kayalardan fışkırıyor’ diyerek tarif etti…

Türkiye 9 askerinin şehit edildiği haberine ağlarken TSK’da bölgedeki operasyonlarına tüm hızıyla devam ediyor. Kuzey Irak’ın Metina bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonrası akıllara gelen ‘Metina neden önemli?’, ‘Türk askerinin Metina’da neden üs bölgesi vardı?’ sorularına Doç. Dr. Murat Aslan canlı yayında yanıt verdi. Aslan’ın Metina bölgesine ilişkin aktardıkları oldukça dikkat çekti. İşte terör örgütü PKK’nın yuvalandığı Metina’ya ilişkin tüm detaylar…

Haber 13-01-24 09:02

8 yıl önce kız kardeşi ve eniştesinin düğüne katıldı! İki kız kardeşin aynı adamla evliliği tepkilere neden oldu

Malezya'da yaşayan iki kız kardeş aynı adamla evlenince ülke gündemine yerleşti. 8 yıl önce ablasının ve eniştesinin düğüne katılan genç kız yıllar sonra ise kendi düğününde aynı damatla evlendi. 21 yaşındaki genç kadın evlilik fikrinin ablasının kararı olduğunu söyleyerek kendisini savundu.

Trend 12-01-24 15:04

İbo Show'daki filtreli hali gündem olmuştu! Hülya Avşar makyajsız haliyle yanıt verdi

İbo Show'un yılbaşı özel bölümünde her şeyin önüne geçen bir filtre krizi yaşandı. Aşırı filtre yüzünden konukların adeta yüzünün yok olduğu programa dair Hülya Avşar "Günlük hayatta makyaj bile yapmazken neden böyle şeyler konuşuluyor anlamış değilim" dedi.

Magazin 07-01-24 11:04

Bu bir ihbardır diyen Özgür Demirtaş dolandırıcılara karşı herkesi uyardı: Yatırım tavsiyesi veren hiçbir girişimim yok

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kendi adının kullanılarak sms yoluyla dolandırıcılık yapan kişilere karşı takipçilerini uyardı. Paylaşımında "Bu bir ihbardır" yazan Demirtaş, sms'lerin ekran görüntülerini de paylaşarak hem Emniyet Genel Müdürlüğü hem de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın hesaplarını da etiketledi. Demirtaş "Sakın kanmayın. Benim yatırım tavsiyesi veren hiçbir girişimim yok" dedi.

Finans 02-01-24 20:55

Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı!

Ateş Kuşları'nın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Ateş Kuşları, her cuma akşamı ATV'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Ateş Kuşları'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:50

Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Bambaşka Biri'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Ekranların sevilen dizisi Bambaşka Biri, her cuma akşamı FOX TV'de yayınlanıyordu. FOX TV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Bambaşka Biri'nin yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:40

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her cuma akşamı Kanal D'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Arka Sokaklar'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:39

FIFA 24 neden yok? EA FC 24 ile FIFA 24 aynı mı?

FIFA futbol tutkunları için dikkat çekici bir oyun deneyimi sunan ve yıllardır spor oyunları kategorisinde önemli bir konumda bulunan bir video oyun serisidir. Her yıl yeni bir sürüm ile oyuncuların karşısına çıkan FIFA oyun serisi, futbolun heyecanını bilgisayar ekranlarına ve oyun konsollarına taşır. FIFA 24 ise bu serinin son halkası olarak futbol tutkunları tarafından beklenmiştir. FIFA oyun serisinin yayımcısı EA Sports ise 2023 yılında EA Sports FC 24 isimli oyunuyla karşımıza çıkmıştır.

Haber 26-12-23 12:51

Sivilceyi ne geçirir? Sivilceyi en hızlı ne yok eder?

Sivilce sorunu, birçok kişide bazı dönemlerde ortaya çıkabilen bir cilt problemidir. Özellikle ergenlik döneminde bazı cilt tipleri sivilceye daha meyillidir. Bu durum çözülmediğinde; gerek okul, gerek iş, gerek ise özel hayatta özgüven eksikliğinin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bunun sonucunda da psikolojik kökenli problemler yaşanabilir. Sivilce oluşumuna neden olan birçok faktör bulunur. Bu faktörleri bulmak ve ona uygun tedavi yöntemlerini uygulamak önemlidir. Peki, sivilceyi ne geçirir?

Kadin 23-12-23 18:13

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

Çift terapisi nedir, ne işe yarar? Çift terapisine kimler gider?

İletişim, insan hayatının temelini oluşturduğu gibi ikili ilişkilerin de temelinde yer alır. Her insan anlaşılmak ister ve duygusal olarak buna ihtiyaç duyar. Bu durum da sadece iyi bir iletişimle sağlanır. Bazı zamanlarda yanlış iletişim kurmaktan kaynaklanan sorunlar, kişilerin mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olabilir. Bu durumda soruna değil, çözüm aramaya odaklanmak önemlidir. Çiftler kendi başlarına aşamadığı sorunlar ile ilgili bireysel ya da çift olarak terapi alabilirler.

Kadin 16-12-23 20:14

Artçı deprem nedir, neden olur? Artçı deprem ne demek?

Deprem, pek çok yıkıma sebep olan en büyük doğal afetlerin başında gelmektedir. Yer kabuğunda yer alan tabakaların birbirleri üzerinde basınç yapması neticesinde meydana gelen bu depremlerin bazıları tehlikeli olabilir. Deprem sonucu onlarca insan hayatını kaybedebilir veya enkaz altında kalabilir. Depremler de kendi içerisinde farklı sınıflara ayrılır ve her bir depremin özelliği farklıdır. Artçı deprem de bu deprem türleri arasında bulunmaktadır. Peki, artçı deprem nedir ve neden olur?

Haber 16-12-23 19:07

Sperm enfeksiyonu nedir? Sperm enfeksiyonu belirtileri nelerdir, spermde enfeksiyon varsa ne olur?

Konu cinsel sağlık olunca, her bireyin dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Korunmasız olarak cinsel ilişkiye girmek kişilerin hem kendi sağlıklarını hem de partnerlerinin sağlıklarını tehlikeye atabilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıkların önüne geçebilmek ve çok ciddi rahatsızlıklara neden olabilecek virüslerden ve bakterilerden uzak kalabilmek için düzenli doktor kontrolü de önemli bir başka önlemdir.

Kadin 15-12-23 18:56

Kim Milyoner Olmak İster bugün yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? ATV yayın akışı

Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanacak merak edildi. Her hafta pazar akşamları ekrana gelen bilgi yarışması, bugün ATV yayın akışı listesinde yer almadı. Programın izleyicileri Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı, yok mu merak ettiler. Bu akşam ATV'de yeni dizi Altın Kafes ekrana gelecek. Peki, Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor? İşte 10 Aralık ATV yayın akışı

Magazin 10-12-23 21:37

Fenomen Kübra Aykut kendiyle evlendi! Sıra dışı düğün sosyal medyada gündem oldu

'Kübrasal' olarak tanınan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut kendiyle evlendi. "Beni hak eden yok" deyip kendi kendine düğün yapan Aykut, gelinliğinden düğün arabasına kadar her şeyi eksiksiz yaptı. Düğünün tek eksiği damadın olmamasıydı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-12-23 10:15

Faydaları saymakla bitmiyor! Saç dökülmesi ve kepeği bıçak gibi kesiyor

Genetik yapı, mevsim geçişleri, stres ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerin neden olduğu saç dökülmesi günlük hayatta en sık rastlanan sorunlar arasında yer alıyor. Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar öncelikle bir uzmana başvurmalıdır. Fakat dökülen saçların hızlı bir şekilde yeniden çıkmasını sağlayan mucize yöntemler de yok değil. Uzmanlar, saç dökülmesi sorunu için kozmetik dünyasında da yer bulan biberiye bitkisine dikkat çekti.

Haber 06-12-23 13:10

BAMBAŞKA BİRİ bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Bambaşka Biri neden yok sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. FOX TV'nin sevilen dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Her Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin yayın akışında yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? İşte 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 04-12-23 20:17

Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor?

Kim Milyoner Olmak hangi günler yayınlanacak merak edildi. Her hafta pazar akşamları ekrana gelen bilgi yarışması, bugün ATV yayın akışı listesinde yer almadı. Programın izleyicileri Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı, yok mu merak ettiler. Bu akşam ATV'de yeni dizi Altın Kafes ekrana gelecek. Peki, Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor?

Magazin 03-12-23 20:14