Kiraz Mevsimi Dizisi Haberleri

Serkan Çayoğlu ile evliliğe hazırlanan Özge Gürel'den asansör paylaşımı! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Daha önce FOX TV'de yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde başrollerde birlikte rol alan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, evliliğe hazırlandıklarını duyurmuştu. Eylül ayında hayatını meslektaşı Çayoğlu ile birleştirecek olan Özge Gürel'den, yeni bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu asansörde çekildiği takım elbiseli pozları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 25-05-2022 15:58

Aşka gelen Özge Gürel'den sevgilisi Serkan Çayoğlu'na romantik kutlama!

Ünlü oyuncu Özge Gürel, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun yeni yaşını aşk dolu sözler ile kutladı. Bir dönem Kiraz Mevsimi adlı dizide rol arkadaşı olan çiftten Gürel, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Çayoğlu'nun 34. yaşını "İyi ki doğdun sevgilim. Çok seviyorum" ifadelerini kullanarak kutladı.

Magazin 01-06-2021 10:32

Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Magazin gündeminin sık sık görmeye alışık olduğu yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu, dizi çekimleri için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti. Sevgilisinin hasretine daha fazla dayanamayan Özge Gürel ise Kıbrıs'a giderek Serkan Çayoğlu'na sürpriz yaptı. Sevgililer gününde birbirini ne kadar özlediklerini söyleyen ünlü çift sonunda buluştu.

Magazin 14-03-2021 11:17

Kore dizilerden uyarladığını duyunca şoke olacağınız yerli yapımlar!

Türk dizi sektörü dünyanın pek çok ülkesinde yakından takip edilmeye devam ediyor. Dizi izleme alışkanlığının üst noktalara ulaştığı Türkiye’de de uyarlama diziler büyük talep görüyor. Özellikle Kore dizileri seyirci ve yapım şirketleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Kore ve Türk kültürlerinin birbirine benzediği noktada romantik öğeler adeta arşa çıkıyor. İşte Türk televizyonlarına uyarlanan Kore dizileri...

Trend 23-02-2021 18:02