Nuriye Terim Kimdir Haberleri

Bahar Candan ile tartışmıştı... Cezaevi yönetimi Seçil Erzan'ın talebini kabul etti! Koğuşuna tek bir şey istedi

Ünlü futbolcuların da dahil olduğu birçok kişiden 'Fatih Terim fonu' adı altında para toplamakla suçlanan Seçil Erzan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bahar Candan ile aynı koğuşu paylaşan ve son olarak tartışma yaşayan Erzan cezaevi yönetimine koğuşunun Bahar Candan’dan ayrılması için bir dilekçe sundu. Erzan'ın talebi kabul edildi.

Magazin 2024-06-13 15:51:33

Bir voleybol ülkesi olarak mutlaka bilmemiz gereken 10 terim!

Voleybol ülkesi olarak hepimiz Filenin Sultanları kadar voleybola da hakim olmalıyız. İşte mutlaka bilmemiz gereken voleybol terimleri!

Spor 2024-06-13 15:47:23

Ozan Tufan'dan Fatih Terim'e övgü dolu sözler! ''Onunla çalışmak bir lütuftur''

Kariyerini İngiltere Championship takımlarından Hull City'de sürdüren Ozan Tufan, kariyeri ve Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor 2024-06-12 10:19:58

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın 10 yıllık evliliği tek celsede bitmişti! Boşanmanın ardından ilk kez konuştu

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları olan ünlü çift 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda tek celsede bitirmişti. Buse Terim boşanmanın ardından ilk kez konuştu. Ayrılık sebebi sorulunca...

Magazin 2024-06-05 07:52:35

Fatih Terim, Jose Mourinho'ya rakip olabilir! Beşiktaş başkanıyla görüşme gerçekleştirdi...

Panathinaikos ile yollarını ayıran Fatih Terim'in adı ciddi ciddi Beşiktaş ile anılmaya devam ediyor. Siyah-beyazlıların teknik direktör arayışı içinde olduğu bilinirken, Hasan Arat'ın Fatih Terim ile görüştüğü iddia edildi.

Spor 03-06-24 22:50

Fatih Terim'in kızı Buse Terim yine rüküş bulundu! Bu kadar kötü bir kombin yorumuna yanıt

Fatih Terim'in fenomen kızı Buse Terim ne giyse olay oluyor. Bir süre önce iş insanı Volkan Bahçekapılı'dan boşanan Buse Terim kombiniyle yine rüküş bulundu gelen olumsuz yorumları ise tepkisiz bırakmadı.

Kulis 03-06-24 10:03

Fatih Terim'den Galatasaray açıklaması! ''Galatasaraylılığı büyük Galatasaraylılardan öğrendim''

Galatasaray'ın efsane çalıştırıcısı Fatih Terim, Galatasaray Adası'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında konuştu. Bu sezonu Yunan ekibi Panathinaikos'ta geçiren Terim, Galatasaray'ın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Spor 31-05-24 15:37

Gazeteci Zafer Şahin 'Muhalefeti üzecek anket' diye paylaştı! AK parti diyenler çoğunlukta…

Gazeteci Zafer Şahin'in sosyal medyadan paylaştığı anketin sonuçları dikkat çekti. Yapılan ankette vatandaşlar "En beğendiğiniz siyasetçi kimdir?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtını verdi. "Türkiye'nin ekonomik sorunlarını hangi parti çözer?" sorusuna ise çoğunluk AK Parti dedi.

Manşet 29-05-24 16:59

Fatih Terim'den Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası tebrik mesajı! Hepinizin alnından öpüyorum

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Fatih Terim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sarı-Kırmızılılar'ın 24. şampiyonluğunu kutladı. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 21:28

'98'liyim yaşım küçük ' dedi, 'Son peygamber kim?' sorusuna yanıtı viral oldu

Sokak röportajında "Son peygamberimiz kimdir?" sorusuna verilen yanıt viral oldu. Mikrofon uzatılan kadın verdiği "Bilmiyorum ki, yaşım küçük olduğu için. 98'liyim" yanıtıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Manşet 26-05-24 14:37

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Fatih Terim'den Okan Buruk'a sürpriz telefon!

Galatasaray'ın 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maçta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olması camiada büyük üzüntü yaratırken, Sarı-Kırmızılılar'ın efsanelerinden Fatih Terim derbi karşılaşması sonrası Okan Buruk'a telefon açtığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 20:31

Fatih Terim Denizbank'a maddi manevi tazminat davası açtı! 'Gerekli açıklama yapılacak'

Uzun seneler Galatasaray'da ve milli takımda teknik direktörlük yapan kısa süre önce de Yunan ekibi Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim'den hamle geldi. Deneyimli futbol adamının avukatları Denizbank aleyhinde dava açıldığını duyurdu.

Finans 21-05-24 11:01

Panathinaikos'tan beklenmedik şekilde ayrılan Fatih Terim'den ilk açıklama: Gerçekten mutluyum!

Yunan ekibi Panathinaikos'ta bekleneni verememesi üzerine yolların ayrıldığı tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, yaşanan bu veda sonrası Yunan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Terim'in o sözleri...

Spor 21-05-24 08:48

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?

İran’da İbrahim Reisi ve beraberindekilerin yer aldığı helikopter konvoyunu arama çalışmaları sürüyor. İslam Cumhuriyeti’nin son cumhurbaşkanı Reisi 2021’de göreve geldi.

Yurthaber 20-05-24 07:46

Ethernet nedir, ne işe yarar? Ethernet ve internet arasındaki fark

Teknoloji dünyasında kullanılan birçok farklı terim bulunmaktadır. Bu terimlerden biri ethernet denilen, çoğunlukla kablosuz ya da kablolu ağlarda mevcut olan bir standart iletişim protokolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Geleneksel teknoloji olarak da tabir edilen ethernet kavramı zaman zaman internet terimiyle karıştırılabilmektedir. Ancak her iki kavramdan da pek çok özellik açısından birbirinden farklı olmaktadır. Peki, ethernet nedir, ne işe yarar, ethernet ve internet arasındaki fark nedir?

Haber 17-05-24 18:49

SON DAKİKA: Yunanistan'da Fatih Terim dönemi sona erdi! Sosyal medyadan duyurdu, Panathinaikos'a resmen veda etti

Son dakika... Kariyerine Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta devam eden Fatih Terim, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Yunan ekibine resmen veda etti. Panathinaikos'un başında 26 resmi maça çıkan Fatih Terim, bu maçlarda 14 galibiyet 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etmişti. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 11:25

Fatih Terim'in Yunanistan serüveni kısa sürdü! Tecrübeli hocanın takımdan gönderildiği iddia edildi! Yerine gelecek isim bile belli oldu... Panathinaikos cephesinden resmi açıklama bekleniyor

Kariyerine Yunan ekibi Panathinaikos'ta devam eden ancak son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk şansını kaybeden Terim için Pana'da beklenmedik bir karar alındı. Özellikle 4-1 kaybedilen PAOK maçı bardağı taşırırken tecrübeli hoca ile yol ayrımına gidilmeye karar verilirken yerine gelecek isim de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 08:49

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 16-05-24 08:03

Fatih Terim'den çok konuşulacak açıklama! Şampiyonluğu kaybetti, maç sonunda ne demek istedi?

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, deplasmanda Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan'ın çalıştırdığı PAOK'a 4-1 yenildi ve şampiyonluk umutlarını kaybetti. Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, PAOK maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 16-05-24 07:32

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 15-05-24 14:25

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

Taksir ve taksirli suç ne demek? Bilinçli taksir ve bilinçsiz taksir nedir?

Hukuk alanında kullanılan birçok terim çeşitli durumların ve işlemlerin ifade edilebilmesi için kullanılır. Bu tür kelimeler halk arasında konuşulan günlük kullanım dilinde yer alsa da hukuk dilinde bambaşka anlamlara karşılık gelebilir. Peki, taksir ve taksirli suç ne demek? Bilinçli taksir ve bilinçsiz taksir nedir?

Haber 13-05-24 17:21

Fatih Terim'in gençlik projesi Galatasaray'a hayat verdi! Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansları sonrası akıllara o dönem söylediği sözler geldi...

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim şu sıralar kariyerine Yunanistan'ın Panathinaikos takımında devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın başında çalıştığı son dönemde yaptığı transferlerle geleceğe yatırım yaptığını söyleyen Fatih Terim'in meyvelerini Galatasaray yönetimi toplamaya başladı. Özellikle Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansları sonrası Fatih Terim'in oyuncu potansiyeli değerlendirebilmesi özelliği yeniden alkış topladı.

Spor 13-05-24 11:22

Yunan basını açıkladı! Fatih Terim takımdan gönderiliyor... Tarihi açık açık söylediler

Kariyerini Yunan ekiplerinden Panathinaikos'ta sürdüren teknik direktör Fatih Terim'in alınan yenilgiler sonrası takımının şampiyonluk hedefinden uzak kalmasıyla takımdan gönderilmesi gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 15:32

Galatasaray, Fatih Terim'in prensini transfer ediyor! Terim bu gelişmeden mutsuz durumda...

Galatasaray'da yeni sezonun transfer hazırlıkları şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un yıldızını gözüne kestirdi ve girişimlere vakit kaybetmeden başladı.

Spor 05-05-24 14:37

Takımdan ayrılacağı konuşan Fatih Terim'den açıklama geldi!

Medyada çıkan ayrılık iddialarının ardından Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos ile yaptığı görüşmeyi paylaşan Terim, dedikodulara son noktayı koydu.

Spor 02-05-24 16:40

Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! Sezon sonunda ayrılacağı iddia edilmişti...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenilmiş ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakmıştı. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edilmişti. Bu konu hakkında son açıklamanın yapıldığı yazıldı.

Spor 01-05-24 22:37

10 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları olan ünlü çift 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitirmişti. Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi...

Magazin 01-05-24 09:56

Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia! Sezon sonunda ayrılacağını açıkladılar...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edildi.

Spor 30-04-24 10:04

Seçil Erzan’la aynı davada sanık olan Eligül’den Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası

Yüksek kar getirili "Fatih Terim" fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile aynı davada sanık olan Hüseyin Eligül, Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Yurthaber 29-04-24 14:29

Fatih Terim'den mağlubiyet açıklaması! Kariyeri boyunca ilk kez 'başaramadık' dedi...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi hakkında konuşan Fatih Terim, takımdaki geleceğine ilişkin konuştu.

Spor 29-04-24 13:54

Fatih Terim'i çok kızdırdı, maç sonu çılgına döndü! Evet iyi oynamadık ama...

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nda Panathinaikos deplasmanda lider AEK'a 3-0 yenilirken liderlik şansını değerlendiremedi. Karşılaşmanın ardından konuşan Teknik Direktör Fatih Terim, mücadelenin hakemi için sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 25-04-24 07:50

Nanoteknoloji nedir, nerelerde kullanılır? Nanoteknolojik ürünler nelerdir?

Bilim insanlarının zaten bildiği ancak diğer insanların yeni yeni duymaya başladığı bir kavram; nanoteknolojidir. Nanoteknolojinin tarihi 1970’lere kadar uzanır. Bu terim ilk kez Norio Taniguchi tarafından kullanılmıştır. Nanoteknolojiyi katkı sağlayan kavramlar ise ünlü fizikçi Richard Feynman tarafından ortaya atılmıştır. Peki, nanoteknoloji nedir, nerelerde kullanılır?

Haber 23-04-24 22:29

Domain (alan adı) sorgulama: Domain (alan adı) nedir, domain (alan adı) sorgulama nasıl yapılır?

İnternet, kullanımının her geçen gün gelişen teknolojiyle biraz daha yaygınlaşması sayesinde sanal ve dijital hayat günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Bu sebeple günlük konuşma diline de internet dünyasına ait birçok terim ve kavram dahil olmuştur. Bunlardan biri de domain yani alan adıdır.

Haber 23-04-24 21:43

Yunanistan'da Fatih Terim rüzgarı esiyor! Tüm muhabirler taraf değiştirdi...

Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak. Ligde iki kupada da iddialı konumda bulunan Fatih Terim, Yunan basınını ters köşeye getirdi. İmza attığı gün başarısız olacağını söyleyen muhabirler şimdi tam tersi tarafa geçti.

Spor 23-04-24 14:05

Fatih Terim'in takımı Panathinaikos'u yakından ilgilendiren doping skandalı patlak verdi! Golcü oyuncu Fortis Ioannidis'ten açıklama geldi...

Yunanistan'da şampiyonluğa koşan Fatih Terim'in takımı Panathinaikos ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Takımın golcü oyuncusu Fotis Ioannidis hakkında çıkan doping iddialarına yanıt veren Fatih Terim oyuncusunu savundu.

Spor 22-04-24 16:33

Fatih Terim'den yıllar sonra yine aynı cümle! Düşme tehlikesi yaşayan Yunan muhabire: Bizim yanımızdakiler devrilmez

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, deplasmanda Lamia'yı 5-0 yendi. Terim, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 21-04-24 19:55

Fatih Terim, Yunanistan'da tarih yazıyor! Panathinaikos deplasmanda rakibini gole boğdu...

Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi’nde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Üst üste 4. galibiyetini alan Panathinaikos'un yükselişi Yunanistan'da gündeme oturdu.

Spor 21-04-24 19:04

Ümit Karan'a canlı yayında Fatih Terim'in sesiyle telefon şakası! ''Allah belanı versin... Vallahi aklıma gelmişti!''

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Ümit Karan'a canlı yayında telefon şakası yapıldı. İsmail Baki, kendi sesini Fatih Terim gibi taklit ederek Ümit Karan ile birtakım sohbetler etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Spor 20-04-24 19:41

NPC nedir, NPC ne demek? NPC açılımı

Oyun oynamayı seven kişiler için NPC terimi oldukça yaygın bir şekilde kullanılır. Ancak, NPC kavramı yalnızca oyun dünyasında değil, sosyal medya ve gerçek hayatta da kullanılmaya başlanmıştır. TikTok, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında gezerken “NPC” etiketli bir paylaşım görüldüğünde NPC'nin ne demek olduğu artık merak konusu olmaktadır. Peki, hem oyun dünyasında hem de argo terim olarak kullanılan NPC nedir, neyin kısaltmasıdır?

Haber 18-04-24 23:24

Fenerbahçe'den kiralanmıştı, Fatih Terim'in prensi oldu! Tecrübeli çalıştırıcı Samet Akaydın'ı çok istiyor, imzalar atıldı bile

Kariyerine Yunan ekibi Panathinaikos'ta devam eden tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim'in talebiyle Fenerbahçe'den kadroya katılan Samet Akaydın takımın vazgeçilmezlerinden olurken, Terim oyuncunun bonservisinin alınmasını talep etti. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 21:23

Starlink nedir, Starlink ne işe yarar? Türkiye'de Starlink çalışır mı?

SpaceX adındaki uzay şirketinin kurucusu, teknolojik girişimci Elon Musk sayesinde günlük hayata birçok terim ve teknoloji girmiştir. Dünya çapında onun girişimleriyle oluşturulan sistemlerden biri de Starlink adı verilen sistem olmuştur.

Haber 16-04-24 11:32

Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili'den Fatih Terim itirafı geldi! ''Beşiktaş'a imza atacaktı''

Beşiktaş'ta bir dönem başkanlık yapan Serdar Bilgili, görev aldığı döneme ait ilginç itiraflarda bulundu. Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim hakkında söyledikleri ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

Spor 16-04-24 11:06

Yerine getirilecek isim yine Türkiye'den! 'Panathinaikos'un hocası Fatih Terim Yunanistan'dan gönderiliyor'

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim'in yeni takımı ile gösterdiği performans zaman zaman eleştirilirken tecrübeli teknik adam için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 14:51

Olympiakos maçı öncesi Fatih Terim'den Fenerbahçe açıklaması!

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Olympiakos-Fenerbahçe maçını takip etmek için Yunanistan'a gelen Türk basın mensuplarını misafir etti.

Spor 11-04-24 16:30

Fatih Terim, Panathinaikos ile müthiş bir geri dönüşe imza attı! Şampiyonluk yolunda çok kritik galibiyet

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında AEK'i 2-1 yendi.

Spor 04-04-24 08:34

Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşanmanın ardından soluğu orada aldı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti 26 Mart 2024 tarihinde, 10 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi. Buse Terim boşanmanın ardından pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 04-04-24 08:26

Fatih Terim aldığı mağlubiyet sonrası Yunanistan'da yerden yere vuruldu! Anlaşılmaz karar

Yunan ekibi Panathinaokus'u çalıştıran Fatih Terim, son oynanan PAOK mücadelesinde alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrası Yunan basını Terim'e sert eleştirilerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 19:23

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 26-03-24 14:33