Pratik Tarifler Haberleri

Ferah lezzet: Ayran aşı çorbası tarifi! Ayran aşı çorbası nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Ferah lezzet denince akla ilk gelenlerden biri de ayran aşı çorbası oluyor. Özellikle sıcak günlerde tercih edilen ayran aşı çorbası haşlanmış nohut ile yapılıyor. Pişirilmeden tüketilebilen çorbalardan biri olan ayran aşı çorbasının yapımı oldukça kolay. Peki, ayran aşı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi...

Yemek 30-05-2023 21:13

Tatlı krizleri için pratik çözüm: Yalancı profiterol tarifi! Yalancı profiterol nasıl yapılır?

Tatlı krizlerinde pratik tatlılar arıyorsanız yalancı profiterol tam size göre! Profiterol hamurunu hazırlamak oldukça uzun zaman alabiliyor. O yüzden yalancı profiterol tarifi ile istediğiniz tatlıya kısa süre içerisinde kavuşabilirsiniz. Bu tatlının lezzeti gerçek profiterolü unutturur. Yalancı profiterol nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıdaki tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 21-10-2022 15:37

Okullar Açıldı! Çocuğunuzun Beslenme Çantası İçin 10 Pratik Tarif

Keyifli bir yaz tatilinin ardından çocukların merakla beklediği okulların açılmasına sayılı günler kaldı. Okulların açılış zamanı yaklaşırken, çocuklar kadar ebeveynler de belirli bir hazırlığın içerisine giriyor. Çocukların temel okul ihtiyaçlarının yanı sıra, beslenme çantası için hazırlanması gereken gıdalar hakkında ebeveynler tarafından kapsamlı bir araştırma yapılıyor. Bu noktada içiniz rahat olsun. Çocuğunuzun beslenme çantası için birçok farklı sağlıklı gıda alternatifi bulunuyor!

Haber 14-09-2022 10:12

Pratik Tarifler

Pratik Tarifler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pratik Tarifler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.