Su Borcu Ogrenme Haberleri

Sıcak hava kısa bir süre gidiyor; İstanbul ve Ankara dahil 14 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! Sel ve su baskınlarına dikkat…

Türkiye bir süredir yüksek sıcaklıkların etkisi ile adeta kavrulurken sıcak havaya kısa bir mola geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonuna ilişkin yaptığı açıklamasında 14 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaparak sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısında bulunuldu. Bugünden itibaren serin hava etkisini göstermeye başlayacak. İşte sağanak yağış beklenen iller ve hava durumu haberinin detayları…

Haber 2024-07-27 07:43:38

Sağanak o ili esir aldı: Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü, elektrikler kesildi...

Osmaniye'de etkili olan sağanak yağış sonrası şehrin birçok noktasında su baskınları yaşandı. Yollar göle dönerken araçlar yağmur sularına gömüldü. Kent merkezindeki trafoda çıkan arıza nedeniyle il genelinde elektrik kesintisi yaşandı.

Haber 2024-07-26 23:35:45

Ankara'da Beren Su hayatını kaybetmişti! Akılalmaz görüntü: Bir elinde termosu tutmuş

Ankara'da asansörde mahsur kalan Beren Su, asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili itfaiye personeli hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Beren Su, asansörden indiği sırada kendisini tutması gereken itfaiye görevlisinin elinde termos olduğu ortaya çıktı.

Haber 2024-07-26 18:20:45

Çanakkale'de eşini katletmişti! Kan donduran ifadeler: 'Balya ipini eşimin boğazına doladım', 'Çukura attık ve molozlarla kapattık'

Çanakkale'de Saliha Gizem Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilmişti. Fırat Yıldızhan ile cesedi gömmesine yardımcı olan kardeşi hakkında istenen cezalar belli oldu. Mahkemede katil Yıldızhan "Bir anlık öfke ile yanında bulunan balya ipini eşimin boğazına doladım ve sıkmaya başladım" dedi. Kardeşi ise "Ağabeyim Fırat ile birlikte cesedi Çavuşköy yakınlarında su kanalı için açılmış çukura attık ve üzerini toprak, molozlarla kapattık" dedi.

Haber 2024-07-26 16:32:05

Bakan Işıkhan'ın o sözlerinin ardından... İBB'den SGK borcu açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin SGK'ya 3,3 milyar lira borcu olduğunu duyurmuştu. Bakan Işıkhan'ın bu açıklamasının ardından İBB'den de açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, İBB şirketlerinin SGK borcunun 2,4 milyar TL olduğu ifade edildi.

Haber 26-07-24 16:23

Uzmanından sıcak havalarda su tüketimi uyarısı: Susamayı beklemeden su için

Su tüketimi her mevsim önemli olsa da özellikle yaz sıcaklarının olduğu günlerde daha önemli hale geliyor. Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da Beslenme ve Diyet Uzmanı Pakize Gizem Akgül, hiçbir sıvının suyun yerini tutmadığını söyleyerek, "Çok fazla tüketilen çay ve kahve çarpıntı, kansızlık gibi sorunlara sebep olabilir. Hiçbir sıvı suyun yerini tutmaz. Bol bol su için" dedi.

Kadin 26-07-24 15:48

Turkuaz renkli Salda'da kirlilik alarmı! Beyaz adacıklar gitgide kararıyor... Dünya mirası için büyük tehlike!

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Salda Gölü'nde beyaz adacıklar ve kumulları oluşturan hidromanyezit oluşumların gölde en çok oluştuğu kesimlerde su çekilmeleri yaşandığını açıkladı. Dr. Kesici, “Hidromanyezit oluşumlarının düzensiz ve gerçekleşemez olması ve bunun sonucunda beyaz adacıkların oluşamaması, kararması belirlenmiştir" dedi.

Haber 26-07-24 11:43

İstanbul ve Ankara dahil 15 il için sarı ve turuncu kod! Yaz yağmurlarıyla serinlik geliyor! O tarihten sonra tekrar... Meteoroloji son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, 15 il için sarı ve turuncu kod verdi. Sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması çağrısı yaptı. Sıcaklıkların ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların, yağışın bitmesiyle, pazardan itibaren 3-4 derece artacağını belirtti. Peki, İstanbul'da hava nasıl? İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte il il son durum...

Haber 26-07-24 09:42

İşte SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye! Cumhurbaşkanı Erdoğan işaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü grup toplantısında CHP'li belediyeleri hedef alarak SGK'ya olan borçlarının altını çizerek en yakın zamanda bu borçların ödenmesi gerektiğini belirtmişti. CHP lideri de Özgür Özel bu bu söyleme yanıt vererek, 'Önce kendi belediyelerine baksınlar' çıkışında bulunmuştu. SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye belli oldu!

Finans 25-07-24 15:26

Elazığ sorunu çözdü! 2057 yılına kadar rahatlar

Elazığ Belediyesi atık su sorununa çözüm bulmak için büyük bir adım attı. Kentin en büyük yatırımı olan ‘İleri biyolojik atık su arıtma tesisinde' yüzde 55 oranında çalışmaları tamamladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Haber 25-07-24 15:22

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan duyurdu: SGK belediyelerin prim borcu için harekete geçti: Borç bildirimleri gönderildi

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Bu noktada yapılması gereken neyse, usulüne uygun şekilde duruma müdahale edilmesi gerekiyor. SGK'ye olan prim borçlarının bir an önce tahsil edilmesi gerekiyor." dedi.

Finans 25-07-24 11:16

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borcu tepkisi: Meydan meydan anlatırım, sakın böyle bir şeye kalkışmasın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamasına ilişkin, "Belediyeleri hizmet yapamaz hale getirip, 'Efendim işte CHP belediyesi bu' diye göstermeye çalışıyor. Bunlar ucuz oyunlar. Meydan meydan, sokak sokak anlatırım. Sakın böyle bir şeye kalkışmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 25-07-24 08:54

Antalya'da suya yüzde 500 zam iddiasına açıklama geldi! ASAT Genel Müdürü: 'Söz konusu değil'

Antalya'da suya yüzde 500 zam yapıldığı iddiası gündem olmuştu. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, “Yüzde 500 gibi zam geldiğine dair yorumlar yapıldı. Böyle bir zammın olması söz konusu değil" dedi.

Finans 24-07-24 16:51

Arda Güler ile pozu çok konuşuldu! Aşk Adası yıldızı Ekin Su'dan tatil pozları

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yıldız futbolcu Arda Güler ile poz verince adından söz ettirmişti. Ekin Su son olarak Bodrum'a tatile gelerek paylaşımlarda bulundu.

Magazin 24-07-24 10:53

'Çingene' işkencesi! Karısını boynu ve ayaklarından bağlayıp dövdü: Sigara yakarak acı çekmesini izledim

Muğla'da eşi Melek Başkan'ı boynu ve ayaklarından iple bağladıktan sonra darp eden Soner Başkan, gözaltına alınıp tutuklandı. Başkan, ifadesinde eşinin kendisine çingene dediğini ve bu duruma çok sinirlendiğini iddia etti. Başkan, "Onu bağladıktan sonra karşısına geçip sigara yakarak acı çekmesini izledim. Yemek ve su istedi, vermedim." diye konuştu.

Haber 23-07-24 15:37

Su faturası ortaya çıkardı! 600 bin tanesi bomboş duruyor… Konut alım, satım ve kiraya ek vergi geliyor

Meclis’in tatil dönüşü ikinci vergi paketi için harekete geçmesi bekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek daha geniş kapsamlı bir paket için sonbahar aylarını işaret ederken boş tutulan konutlar için vergi düzenlemesinin de burada yer alacağı öğrenildi. İstanbul’da su faturalarından tespit edilen yaklaşık 600 bin konutun boş olduğu belirtiliyor. Gayrimenkul uzmanları verginin, fiyat hızını yavaşlatsa da yatırımı caydırabileceğine dikkati çekiyor.

Finans 23-07-24 09:59

Yeni evlenmişlerdi! Eve gelen ilk su faturasını görünce neye uğradıklarını şaşırdılar: 413 bin TL

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde yeni evli bir çiftin evine gelen ilk su faturası, sayacın yanlış okunması sebebiyle 413 bin lira geldi. Çift, görevlilerin 387 son endeks yazmaları gerekirken 3 bin 874 son endeks yazdığını, bu yüzden faturanın 413 bin TL geldiğini söyledi. Yetkililere ulaştıklarında ise sorunun çözüldüğünü belirtti.

Haber 22-07-24 16:18

'Tehlike çanları acı acı çalmaya başladı' Korkunç senaryoyu anlattı! Sırada o olabilir

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, iklim değişimleriyle birlikle mevsimsel değişikliklerin gözlendiğini belirtip iklimsel tehlike çanlarının artık acı acı çaldığını söyledi. Cebeci, "Bundan sonraki gelecek olan kuşaklar için sadece mevsimsel değişimi görmeyip aynı zamanda su kıtlıklarını da yaşayacağız. Bundan sonraki zamanlarda belki de hep birlikte su savaşlarını göreceğiz" dedi.

Haber 22-07-24 11:41

Sosyal medyada gündem oldu! Tavsiye üzerine yürüyüş yapıp su fiyatlarına böyle isyan etti: Kilometrede 3 lira yakıyorum... Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya?

Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yürüyüş yapan adamın su fiyatlarına tepkisi sosyal medyada gündem oldu. 1 litre suyun 15 TL olduğunu söyleyen adam, "5 kilometre yürüdüm, kilometrede 3 lira yakıyorum. Benim yeğenimde 96 model araç var, tüpte 1.80 TL yakıyor kilometrede. Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya, üstelik su olarak" dedi.

Trend 22-07-24 09:46

Evinde yakalandı, savunması pes dedirtti: 'Su döktüm büyüdüler'

Aydın'da şaşırtan bir olay yaşandı. Uyuşturucuya geçit vermeyen İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir eve gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda ağaç boyunda Hint keneviri ele geçilirken ev sahibi kadının savunması 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 20-07-24 23:40

Kavurucu sıcaklarda dikkat! Bu maddelere dikkat edilmezse sonucu kötü olabilir

Hava sıcaklığının yanı sıra yüksek nem seviyeleri de günlük hayatı zorlaştırıyor. Hatay'da görevli Diyetisyen Tuğçe Öntürk, kavurucu sıcaklıkların etkili olduğu bu günlerde insanların sıvı kaybını önlemek için günlük 2 buçuk litre su içmeleri gerektiğini söyledi.

Kadin 20-07-24 15:51

Osmanlı mutfağından günümüze uzanan şifalı lezzet! Bağışıklığı güçlendiriyor, iltihabı bitiriyor... Sıcak havaların vazgeçilmezi

Osmanlının mutfak kültürüne kadar uzanan 'Meyan kökü şurubu' günümüzde de özellikle yaz aylarında vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Uzmanlar, su, meyan kökü, limon, fesleğen ve nar çiçeğinden oluşan karşımın serinlik içeceği olarak tüketilmesinin yanı sıra, çocuklarda bağışıklık sistemini arttırırken kronik akciğer, akciğer enfeksiyonu, yutaktaki enfeksiyon ve iltihap olan kişilere de faydalı olduğuna dikkat çekiyor.

Yemek 20-07-24 12:32

Hiç su içmeden yaşayabiliyor! 'Kırmızı' listede yer alan o hayvan Adıyaman'da görüldü

Adıyaman'da Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği’nin (IUCN) ‘Kırmızı’ listesinde yer alan kanguru faresi görüldü. Gece karayolunda görülen kanguru faresini vatandaşlar cep telefonuyla görüntüledi. Kanguru faresinin en ilginç özelliği ise hiç su içmeden yaşayabiliyor olması.

Haber 20-07-24 00:55

Love Island'ın şampiyonu Ekin Su Arda Güler'le bir araya geldi! O kare gündem oldu

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yıldız futbolcu Arda Güler'le bir araya geldi. Ünlü ismin spor salonundan paylaştığı kare kısa sürede gündem oldu.

Magazin 18-07-24 08:39

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu yükseldi

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, Mayıs sonu itibarıyla, 2023 yıl sonuna göre 4,5 milyar ABD doları artarak 168,5 milyar ABD doları oldu.

Finans 17-07-24 11:03

Çeşme Belediyesi yangın için vatandaşlardan yardım istedi! Akıllara 2 ay önceki festival geldi: 3 gün için 15 milyon lira harcanmıştı

İzmir'in Çeşme ilçesinde dün meydana gelen orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetmişti. Çeşme Belediyesi ise vatandaşlardan su tankeri isteyerek yardım çağrısında bulunmuştu. Bu çağrının ardından belediyenin 2 ay önce 3 günlük festival için 15 milyon lira harcaması yeniden gündem oldu.

Haber 16-07-24 13:33

En lezzetli ve pratik aşure tarifi! Muharrem ayına özel aşure nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Aşure gününün gelmesiyle beraber tam kıvamında aşure tarifi araştırılmaya başladı. Ana malzeme olarak buğday, pirinç, kuru fasulye, nohut, şeker ve su gibi malzemeler kullanılan aşure tarifine hangi malzemenin ne zaman konacağı aşurenin lezzeti açısından önemli. Muharrem ayına özel bu lezzetli aşure tarifini kolayca yapabilir ve komşularınıza dağıtarak gönüllerini hoş edebilirsiniz. İşte en lezzetli ve pratik aşure tarifi...

Yemek 16-07-24 10:25

Meteoroloji bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı iller için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Haber 15-07-24 23:15

Arabama tuttuğunu görünce dehşete kapıldım dedi, belediyeden şikayetçi oldu! Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm, sonuç alamadım

Amasya’da Alper Arslan (32), su tankerinin ağaçlara tuttuğu tazyikli suyun, park halindeki otomobilinin sunroof'undan içeri girdiğini ve aracını çalışmaz duruma getirdiğini öne sürdü. "Otomobilin içine su girdiğinden elektrik aksamı ciddi hasar gördü. Arabam çalışmadı. Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm. Sonuç alamadım." diyen Arslan, belediyeden şikayetçi olup, hukuki süreç başlattı. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ise, Mahkeme ne karar verirse onun gereğini yaparız." dedi.

Haber 14-07-24 13:17

Nem oranı yüzde 90'ı da aştı! Özellikle Ümraniye, Şişli, Şile, Sarıyer ve Pendik için uyarı

Yaz aylarıyla birlikte sıcak havalar yaşamı olumsuz etkilemeye devam ederken, İstanbul'da nem oranı ise rekor seviyelere ulaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, şehirdeki nem oranı yüzde 90'ın üzerine çıktı. Nefes almanın iyice zorlaştığı şehirde yaşayanlar için uzmanlar; bol su tüketimi ve hafif, açık renkli kıyafetler giyilmesini öneriyor.

Haber 13-07-24 07:24

Soğuk duşun faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Soğuk duşun cilde ve saça faydaları

Duş, günlük kişisel bakım ve temizlik sağlamak için son derece önemlidir ve çeşitli faydalar sağlayabilir. Bu anlamda soğuk su ile duş almanın da bilinen ve kabul edilen birçok faydası bulunur. Peki, soğuk duşun faydaları nelerdir ve neye iyi gelir? Soğuk duşun cilde ve saça faydaları

Haber 12-07-24 23:11

İzmir'de kahreden olay! Yağmurda yolda yürürken elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti

İzmir’in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıdan karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz ve 44 yaşındaki İnanç Öktemay hayatını kaybetti. Yaralı halde yerde yatan kişilerin yanına, kaçak elektrik akımı nedeniyle kimse yaklaşamadı. 2 kişinin dakikalarca yağmur altında yardım istediği son görüntüleri ise yürekleri burktu.

Haber 12-07-24 22:35

Su faturasını düşürmenin en etkili yolları! Bu taktikler faturanızı yarıya düşürebilir

Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kişiler fatura tasarruf yöntemlerini araştırıyor. Su faturaları her mevsim bütçeyi zorlayan faturalar arasında yer alıyor. Ancak basit yöntemlerle su faturasını düşürmek mümkün. Su faturasını düşürmek için etkili yöntemler arıyorsanız bu tüyoları mutlaka denemelisiniz.

Kadin 12-07-24 07:50

Türkiye'nin en büyük içme suyu kaynaklarından biri alarm alarm veriyor: Eğirdir Gölü can çekişiyor!

Türkiye'nin en önemli içme suyu kaynaklarından biri can çekişiyor! Gün içerisinde 7 kez renk değiştirmesiyle ünlü Eğirdir Gölü artık günde 2 renk veriyor. Gölde su hacmi öyle azaldı ki devreye Çevre Bakanlığı yetkilileri girdi. Isparta'da toplanan bakanlık yetkilileri aciliyet gerektiren bir konunun altını çizdi. Alarm veren gölden gelen fotoğraflar da son durumu gözler önüne serdi.

Haber 11-07-24 11:18

2 milyon TL'lik lüks saatini bulması için dalgıç tuttu! Dokuz saat süren arama çalışması nefesleri kesti... Şansıma inanamadım

38 yaşındaki amatör dalgıç Giorgio, 2023 yılında Mallorca açıklarında kaybolan milyonluk bir saatin peşine düştü. Saatin sahibinin oğlunun değerli parçayı bulması için onu tutması üzerine Giorgio, su altında geçen 9 saatin sonunda Patek Phillipe marka saati buldu. Saatinin bulunmasına sevindiğini dile getiren sahibi ise, "Şansıma inanamadım. Çocuklarıma miras bırakmak istediğim ender bir parçaydı" dedi.

Trend 11-07-24 10:27

1 Ağustos'ta başlıyor! Belediyelere aydınlatma zammı: Yüzde 30'a yükselecek, BOTAŞ'ın borçları silinecek

Sokak aydınlatma giderleriyle ilgili yeni düzenleme geliyor. Tasarruf tedbirlerine ilişkin hazırlanan paketle birlikte belediyelere 'aydınlatma zammı' yapılacak. Söz konusu yeni düzenleme ile birlikte; büyükşehir ve mücavir alanlarındaki belediyeler için aydınlatma giderleri kapsamında kesilen yüzde 20’lik pay, yüzde 30’a, diğer belediyeler için ise yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkarılıyor. Öte yandan aynı düzenlemeye göre BOTAŞ'ın doğal gaz ithalatından kaynaklanan her türlü borcu da silinecek.

Finans 11-07-24 08:30

O ilçe sele teslim oldu! Bazı yollar ulaşıma kapandı, valilik son durumu açıkladı

Niğde'nin Bor ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Kırsal kesimde su taşkınlarının meydana geldiği kentte bazı yollar ulaşıma kapandı.

Haber 10-07-24 20:52

Serinlemek isterken sağlığınızdan olmayın! Kalıcı sağırlığa kadar gidebiliyor

Havuz ve denizlerden bulaşan mikroplardan dolayı kulak-burun hastalıklarında artış olduğunu ifade eden Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüsamettin Olgun, "Daha önceden kulak zarında delik olan hastalar için bu durum daha da önemli, çünkü mikroplu su direkt olarak orta kulağa, iç kulağa, kulak sinirine ve beyne ulaşabilir. Kalıcı sağırlıkla da sonuçlanabilir" dedi.

Haber 09-07-24 10:10

TikTok fenomeni Mikaela Testa fazla kilolarından kurtulmak için yemeden içmeden kesildi! Su orucu tutan fenomen hastanelik oldu

TikTok ve Instagram fenomeni Mikaela Testa fazla kilolarından kurtulmak için sadece su içerek ve hiçbir şey yemeyerek uyguladığı bir diyet yöntemi olan su orucunu denedikten sonra hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyadan hastanedeki görüntülerini paylaşan fenomen isim takipçilerini su orucu konusunda uyardı.

Trend 09-07-24 09:31

Van'da şiddetli sağanak taşkına neden oldu

Van'ın Özalp ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

Yurthaber 09-07-24 09:14

Pınar Altuğ'un kızı Su ve Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman arkadaş oldu! Samimi halleri dikkat çekti

'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ'un kızı Su ve Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman tatilde tanışıp arkadaş oldu. Gençlerin o hali ise kameralara yakalandı.

Magazin 08-07-24 15:41

Yazın hamileliği rahat geçirmek için 7 altın öneri

Sıcakların yükselmesi nedeniyle anne adaylarının serin, rahat ve güvenli kalma konusunda bilinçli olmaları gerektiğine değinen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Nigar Allahverdiyeva, “Susuz kalmak kabızlık, halsizlik, erken kasılmalar, baş dönmesi ve hatta erken doğum gibi bir takım sorunlara yol açabilir. Günde 10-12 bardak su içmeyi hedefleyin” dedi.

Kadin 08-07-24 11:24

Küçükçekmece'de 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 13 kişi yaralandı

Küçükçekmece'de, 3 servis aracı ile su tankerinin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 08-07-24 10:13

Meteoroloji o ile sarı kodlu uyarı verdi! Kuvvetli sağanak, sel, yıldırım, heyelan...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Erzurum ve çevresinde etkili olan yağışlarla ilgili sarı kodlu uyarı verdi. MGM bölgede sel, su baskını, yıldırım ve heyelan riskinin altını çizdi.

Haber 08-07-24 09:21

1 bardak su ve 1 muz ile 13 saat havada kaldı! Bir sonraki hedefi...

Adana'da yamaç paraşütçüsü Kaderim Boyacı, 1 bardak su içip 1 muz yiyerek 13 saat boyunca havada kaldı. 12. saatte havada kaldığı süreyi hesaplayan navigasyon cihazı arızalanan Boyacı, “Bir insanın 12 saatten daha fazla uçabileceğini üretici firma bile düşünememiş" dedi.

Haber 07-07-24 10:49

Arkadaşlarının uyarılarına aldırış etmedi... Cesedi paramparça bir halde bulundu: Tekne pervanesi detayı!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde arkadaşlarının yoğun uyarılarına aldırış etmeden gece denize giren Ferhat Y.'den 4 saat boyunca haber alınamadı. Bir süre sonra bölgedeki balıkçılar su yüzeyinde duran bir erkek cesedi buldu. Yüzü ve vücudu parçalanmış cesedin Ferhat Y. olabileceği değerlendiriliyor.

Haber 07-07-24 09:09

Van'da Bengü'den sonra Cem Adrian'a da şişe fırlattılar! Bir gül bahçesinde gibiydim

Van'da konser veren Bengü gündemdeydi. Bengü'den sonra Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Cem Adrian'a da su şişesi fırlatıldı.

Magazin 07-07-24 07:05

Yer: Bodrum! Evini ateşe verdi, ortalığı savaş alanına çevirdi, jandarmayı görünce su kuyusuna atladı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaptıkları herkesi şoke etti. Evini ateşe verip, başkasına ait motosiklet ve etrafa zarar veren Fahri Anıl I. (40), jandarma ve itfaiye ekiplerini görünce kaçıp, bahçesindeki su kuyusuna atladı. Bacağını kıran Fahri Anıl I., itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Haber 06-07-24 21:07

Gençler için ölümcül tehlike: Su gibi tüketiyorlar! Bir korkunç zararı daha ortaya çıktı

Özellikle gençler arasında çok tüketilen enerji içeceklerinin zararları saymakla bitmezken, en büyük zararlarından biri de kalp krizine açık bir davetiye çıkarması. Ancak son yapılan araştırmaların sonucu ise daha da endişe yarattı. Uzmanlar, söz konusu içeceklerin tüketiciyi intihara kadar sürükleyebileceğini söylüyor.

Haber 06-07-24 07:58