Telefon Tutacağı Haberleri

Yüksek fiyatını görünce şaşıracağınız teknolojik ürün aksesuarları

Teknolojik ürünler hayatımızın büyük bir parçasını oluşturuyor. Her geçen gün yeni bir dijital ürün çıktıkça bu cihazların kullanımını kolaylaştıracak farklı aksesuarlar da üretiliyor. Bu aksesuarların fiyatları da çoğu zaman dudak uçuklatıyor. Çünkü tıpkı kendileri gibi pahalı cihazlarla birlikte kullanılıyorlar. İşte yüksek fiyatlarını görünce şaşıracağınız teknolojik ürün aksesuarları...

Haber 27-02-2023 17:32

TikTok'u kasıp kavuran zekice düşünülmüş pratik ürünler

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok'ta neredeyse her konuda hem bilgilendirici hem eğlenceli videolar paylaşılıyor. Bilgi kirliliğini bir kenara bırakırsak hayata dair pratik tüyolara ve işimize yarayacak ürünler hakkındaki bilgilere de kolaylıkla ulaşabiliyoruz. Peki, siz de alana kadar ihtiyacınız olduğunu düşünmediğiniz ama aldıktan sonra "Neden daha önce almamışım!" dedirtecek ürünlerle tanışmaya hazır mısınız?

Haber 09-01-2023 16:59

Çalışma masanızı videodaki gibi düzenli ve havalı hâle getirmenizi sağlayacak ürünler

Çalışma ortamınızın tekdüzeliğinden sıkıldıysanız masanızı daha modern ve kullanışlı araç gereçlerle dekore etmeye ne dersiniz? Motivasyonunuzu artıracak not tutuculardan ruhunuza iyi gelecek sukulent saksılarına kadar çalışma ortamınıza renk getirecek ürünleri derledik. İşte, çalışma masanızı daha havalı ve düzenli gösterecek en kullanışlı ürünler!

Haber 21-10-2022 16:41

Sosyal medyayla uğraşmak isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tripod önerileri

YouTube, TikTok ve Instagram gibi sosyal medya platformlarına içerik üretmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Siz de bu renkli dünyaya güzel içeriklerle giriş yapmayı planlayanlardan biriyseniz birkaç ekipmana ihtiyacınız var. Bu ekipmanların başında gelen tripodlar, üç ayaklı yapıları ve pratik kullanımları ile en kaliteli videoları çekmenize yardımcı olur. Peki, en iyi tripod modellerini keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 11-08-2022 14:40

Telefon Tutacağı

Telefon Tutacağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Telefon Tutacağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.