Telefon Tutacagi Haberleri

Şişip bomba gibi patladı: Daha sonra alev alev yanmaya başladı! Korku dolu anlar kamerada

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir telefon tamircisi bozuk bir telefonu tamir ediyordu. O sırada telefonun bataryası bomba gibi patlayıp alev alev yanmaya başladı. Yaşanan korku dolu anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 2024-07-25 11:40:39

Mourinho bir transferi daha bitiriyor! Guardiola'ya telefon: Onu istiyorum!

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle en çok konuşulan kulüp olan Fenerbahçe bu isimlere bir yenisini daha ekliyor. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jose Mourinho bir ismi daha kadroya katabilmek için Guardiola ile telefonda görüştü. İşte detaylar...

Spor 2024-07-24 14:42:26

Yeni TFF yönetiminden A Milli Takım hocası Montella'ya telefon!

TFF'nin yeni yönetiminde A Milli Takım Sorumlusu olan Ceyhun Kazancı, milli takım hocası Vincenzo Montella ile telefonda görüştü. İşte detaylar...

Spor 2024-07-24 10:14:00

Telefon kapalıyken arayan numaraları nasıl öğrenebilirim? Telefon kapalıyken kimin aradığı nasıl öğrenilir? Türk Telekom, Vodafone, Turkcell telefon kapalıyken kimin aradığını öğrenme

Günlük yaşamda aniden şarjı biten ya da herhangi bir nedenden ötürü telefonu kapanan bir kişinin cihazı açıldığı gibi öğrenmek istediği bilgiler arasında gelen aramalar yer alır. Telefon kapalıyken gelen aramaların ayrıntılı bilgilerine ulaşmak için ücretli servisler tercih edilebilir. Cihaz ayarlarından telefon kapalıyken gelen aramaları görüntüleme seçeneğinin nasıl açılabildiği ise ayrı bir başlık altında ele alınmalıdır.

Haber 2024-07-22 15:33:31

RAM modeli nasıl öğrenilir? RAM bilgisi öğrenme

Akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlarda RAM modeli ile kapasitesi gibi temel bilgiler birkaç pratik yöntemin uygulanması ile kolaylıkla öğrenilebilir. RAM bilgisi öğrenme adımlarını keşfetmek özellikle ikinci el cihaz satın alacak olan kişiler için önem arz eder. Yine kullandığı cihazın RAM donanım birimini yenilemesi gereken bir kişinin de bilgisayarın marka, model ve bellek bilgilerine hakim olması gerekir.

Haber 21-07-24 21:44

Denizlerin akciğerleri! Marmara Denizi ve İstanbul Boğazı'ndaki deniz çayırları şamandıralarla korunacak: Üzerinde Lütfen zarar vermeyiniz yazıyor

"Denizlerin Geleceği: Deniz Çayırları" projesi kapsamında, konuşlandırılan şamandıralarla hem deniz çayırlarının korunması sağlanacak hem de iklim değişikliğinin etkileri izlenecek. Üzerinde "Denizlerin akciğerleri deniz çayırlarının araştırma şamandırasıdır. Lütfen zarar vermeyiniz" yazısı ile acil durumlar için telefon numarası bulunan şamandıralarla, bölgedeki balıkçılar ile tekne sahiplerinin bilgilendirilmesi ve deniz çayırlarının korunması sağlanacak.

Haber 18-07-24 17:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski ABD Başkanı ve başkan adayı Donald Trump bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yaptığı açıklamada "Görüşmede Trump’a yönelik suikast girişimi ve sonrasında yaşananlar ele alındı" dedi.

Haber 18-07-24 16:59

Yapay zekalı telefon nedir? Yapay zeka destekli telefonlar nelerdir?

Yapay zeka destekli akıllı telefonlarda sanal asistan, akıllı öneriler ve kamera iyileştirme gibi pek çok özellik vardır. Bu nedenle teknoloji tutkunları yapay zeka algoritmalarının telefonlardaki kullanıcı deneyimlerini nasıl şekillendirdiğini detaylı bir şekilde inceler. Dolayısıyla yapay zeka algoritmalarıyla tasarlanan telefonların diğer modellerden farkı, ne gibi özelliklere sahip olduğu ve hangi markalar tarafından üretildiği gibi konular ayrı başlıklar altında ele alınmalıdır.

Haber 18-07-24 15:27

MiniLED nedir? MiniLED ekran özellikleri, avantajları ve dezavantajları nelerdir?

MiniLED ekranlar özellikle televizyonlarda yaygın olarak kullanılırken akıllı telefon ve tabletlerde de tercih edilir. Bu ekran teknolojisinde oldukça küçük boyutlarda üretilen ışık yayan diyotların kullanıldığı bilinir. MiniLED ekran özellikleri ise gelişmekte olan bu teknolojinin diğer ekran türlerine göre avantajlı veya dezavantajlı bulunan teknik detaylarını içerir.

Haber 13-07-24 18:25

Yürüyüş yaparken ayıyla karşılaştı! Erkek arkadaşının gözü önünde ayı tarafından parçalanarak öldürüldü

19 yaşındaki Maria Diana isimli bir kadın Romanya'da yürüyüş sırasında sevgilisinin gözü önünde ayı saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti. 19 yaşındaki genç kadın yardım istemek için telefon ettiği sırada ayı tarafından bacağı yakalandı ve 120 metrelik uçurumdan aşağıya sürüklendi.

Trend 13-07-24 11:05

Dilan Polat ve Engin Polat davasında intikam ayrıntısı! Sosyal medya fenomeni ‘Rat’ atarak verileri topladı

Kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında hazırlanan iddianamede ilginç bir intikam olayı yer aldı. Bir dönem Polat çifti ile iş birliği içinde olan sosyal medya fenomeni Erkan Şahin'in, Engin Polat'a ait telefon ve bilgisayarlardaki verileri uzaktan erişim yöntemiyle kaydettiği ve Engin Polat'ın yasa dışı bahis organizasyonlarından para akışı sağladığına ilişkin bu verileri de savcıyla paylaştığı ortaya çıktı.

Magazin 12-07-24 11:45

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının telefon jokeriydi! 'Kamera arkası' diyerek paylaştı... Sorunun cevabı böyle bulmuş

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bu kez kamera arkası görüntüleri ilginç bir şekilde paylaşıldı. Yarışmacılara sunulan 'telefon jokeri' hakkındaki bir kişi cevabı bulmaya çalıştığı anları cep telefonuyla kaydederek paylaştı. Telefon jokeri olan kişi yarışmacının soruyu okuduğu anlarda internet üzerinden cevabı hızla artmaya başladı.

Trend 09-07-24 13:23

iPhone XS Max ne zaman çıktı? iPhone XS Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone XS Max’in duyurulduğu dönemde genişletilmiş ekranı ve artırılmış performans özellikleri ile çıktığı söylenebilir. Günümüzde de yaygın olarak kullanıldığı bilinen bu akıllı telefon modeli Apple A12 Bionic çip ile üretilmişken suya ve toza karşı dayanıklı olacak şekilde geliştirilmiştir. iPhone XS ve iPhone XR modelleriyle birlikte tanıtılan bu cihaza yönelik olan ayrıntılı bilgiler farklı başlıklar altında incelenmelidir.

Haber 08-07-24 14:50

iPhone XS ne zaman çıktı? iPhone XS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple tarafından üretilen ve amiral gemisi olarak nitelendirilen akıllı telefon modellerinden biri olan iPhone XS genişletilmiş ekranı, 4 GB RAM’i ve artırılmış kapasitesi ile dikkat çekmiştir. Bu akıllı telefonun 3D Force Touch teknolojisine sahip olan son iPhone modeli olduğu bilinir. iPhone XS modeli detaylı olarak incelendiğinde ise bu cihazın satış fiyatı, gelişmiş özellikleri ve çıkış tarihi gibi bilgiler derlenebilir.

Haber 07-07-24 17:32

Telefonun şarj cihazı yanında prize takılıyken uyuyakaldı! Bacağında kocaman bir siyah delik oluştu... Sıradan alışkanlığın bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum

İsviçreli ismi açıklanmayan bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında uyurken telefonunu şarja takılı bir şekilde yanında bırakmasının korkunç bir şekilde yaralanmasına neden olduğunu söyleyerek viral oldu. Telefon şarj cihazı tarafından ciddi şekilde yakılan bacağını gösteren kadının bacağında oluşan siyah delik görenleri şaşırttı.

Trend 06-07-24 14:21

iPhone kamera ayarları nasıl yapılır? iPhone kamera ayarları sıfırlama

Akıllı telefonlar, yüksek kaliteli kameraları ve gelişmiş ayar seçenekleri sayesinde profesyonel düzeyde fotoğraf çekilmesine olanak tanır. Bu güçlü özelliklerden tam anlamıyla faydalanabilmek için iPhone kullanıcılarının doğru kamera ayarlarını yapması önemlidir. iPhone kamera ayarları, akıllı telefon fotoğrafçılığını bir sanat eserine dönüştürmek için kilit bir rol oynar. iPhone kamera ayarları nasıl yapılır?

Haber 05-07-24 21:31

WhatsApp görüntülü arama yapamıyorum sorunu ve çözümü: WhatsApp görüntülü arama niye olmuyor?

Kullanıcılar, WhatsApp'ta görüntülü görüşme yapmaya çalışırken olumsuz deneyimler yaşayabilir. WhatsApp, kullanıcılarına iyi bir internet bağlantısıyla uzun süreli telefon görüşmeleri yapma imkanı sunar. Bu özellik neredeyse tüm internet kullanıcılarının yararlandığı bir imkan olsa da bazı kullanıcılar görüşme sırasında beklenmedik sorunlarla karşılaşabilir. İşte WhatsApp görüntülü arama yapamıyorum sorunu çözümü...

Haber 05-07-24 21:18

Telefon SIM kartı okumuyor sorunu: Telefon SIM kartı okumuyor sorunu nasıl çözülür? Telefon SIM kartı okumuyor hatası ve çözümü

Hem iPhone hem de Android telefonlarda sıkça karşılaşılan bir sorun, "SIM kartı bulunamadı" hatasıdır. Bu hatayla karşılaştığınızda dışarıda telefonla arama yapamaz, mesaj gönderemez ve hatta internete erişemezsiniz. Telefonu yeniden başlatmak da çözüm getirmeyebilir. Peki, telefon SIM kartı okumuyor hatası alanlar için telefon SIM kartı okumuyor sorunu nasıl çözülür?

Haber 05-07-24 21:10

Kocasının hesap makinesi uygulamasını karıştıran kadın 7 aydır aldatıldığını öğrendi! Hayatının şokunu yaşadı

Bir kadın, kocasının yedi aydır başka bir ilişkisi olduğunu öğrenmesiyle sarsıldı. Kadın daha sonra boşanma evraklarını tebliğ etti. Kadının aldatıldığını öğrenme hikayesi ise oldukça beklenmedik bir telefon uygulaması aracılığıyla gerçekleşti.

Kadin 05-07-24 10:48

Masaj salonunda kadına dehşeti yaşattı! Seni Bergen gibi yapacağım

Çanakkele'de, masaj salonunda çalışan Buket Arıyel dehşeti yaşadı. 41 yaşındaki Ramazan Akarsu, Arıyel'in yüzüne kezzap atarak yaraladı. Akarsu'nun mahkemedeki sözleri pes dedirtti. Hakim karşısında, "Asit dolu şişeyi alarak Buket’in yüzüne doğru boşalttım" dedi. Tarafları ayırırken yaralanan Tuğçe Yavuz ise "Ramazan Akarsu ile Buket Arıyel'in olaydan önce telefon konuşmalarına şahit oldum. Akarsu’nun telefonda Buket Arıyel'e 'seni Bergen gibi yapacağım' dediğini duydum" ifadelerini kullandı.

Haber 04-07-24 17:51

iPhone 6S Plus ne zaman çıktı? iPhone 6S Plus ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6S modelinin ekran boyutu büyütülmüş versiyonu olan iPhone 6S Plus donanımsal özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. 5.5 inç ekran boyutuna sahip olan bu telefon modeli iOS 9 sürümüyle satışa sunulmuştur. iPhone 6S Plus modeli için geriye dönük analiz yapan kişilere ise bu telefonun donanımsal ve tasarıma dair özelliklerinin yanı sıra çıkış tarihi ile satış fiyatı gibi bilgilerin de aktarılması gerekir.

Haber 04-07-24 15:58

iPhone 5S ne zaman çıktı? iPhone 5S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple’ın günümüze kadar tasarladığı akıllı telefon modelleri bazı kişiler tarafından sıklıkla araştırılır. Apple akıllı telefon modelleri arasında iPhone 5S de vardır. 3 ayrı dahili hafıza seçeneğiyle satışa sunulan iPhone 5S modelini hatırlamak isteyenlere bu cihazın teknik özellikleri ve fiyatı hakkında açıklama yapılmalıdır.

Haber 02-07-24 14:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan galibiyet sonrası Barış Alper Yılmaz'a özel tebrikte bulunurken maçın hakemini eleştirdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın Çekya’yı 2-1 mağlup ederek gruptan ikinci olarak çıktığı karşılaşmanın ardından soyunma odasında Ay-yıldızlı ekiple telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan yaptığı görüşmede Barış Alper Yılmaz'ı özel olarak tebrik ederken karşılaşmanın hakemine de bir eleştiride bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-06-24 09:48

Şapkalı a (â) nasıl yapılır? Windows ve Mac'te klavyede şapkalı a (â) yapma

Türkçe'de kelimelerin anlamlarını ve telaffuzlarını ayırt etmek için, aynı yazılışa sahip ancak farklı anlamlara gelen kelimelerin üzerine düzeltme işareti (^) konulur. Bu işaret aynı zamanda şapka işareti olarak da bilinir. En yaygın kullanılan uzun ünlü harf, şapkalı a (â) olarak adlandırılan yumuşak a harfidir. Ancak, bilgisayar ve telefon klavyelerinde diğer semboller gibi şapkalı a harfi için özel bir tuş bulunmaz. Peki, klavyede şapkalı a (â) yapma işlemi nasıl yapılır?

Haber 25-06-24 19:17

Son dakika| Dağıstan'daki terör saldırıları sonrası Erdoğan'dan Putin'e 'taziye' telefonu!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 25-06-24 14:59

TFF'de şimdi de 'Rolex' krizi! Mehmet Büyükekşi telefon konuşması sırasında söylemişti... Alındığı yeri bile açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya doğum günü sebebiyle saat hediye edildiğini söylerken, söz konusu saatin fiyatı dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor 21-06-24 09:31

Yenilenmiş Xiaomi mi Note 10 Pro 2024 detaylı inceleme

Teknoloji hızla ilerlerken yeni bir akıllı telefon almak her zaman cazip bir seçenek gibi görünse de aynı kaliteyi daha uygun bir fiyata sunan yenilenmiş telefonlar, kullanıcılar için daha mantıklı bir alternatif haline gelmeye başladı. Özellikle de yenilenmiş Xiaomi Mi Note 10 Pro'nun fiyat performansı sıfır bir cihaz almak yerine daha avantajlı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bunun için Mi Note 10 Pro'yu tasarımdan donanıma kadar sizler için detaylıca inceledik.

Haber 19-06-24 14:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için aradı, Bakan Osman Aşkın Bak'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye attığı o bakış dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024'te ilk galibiyetini alan A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı. Telefon konuşması sırasında Bakan Osman Aşkın Bak'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye attığı o bakış dikkat çekti!

Spor 19-06-24 10:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan galibiyeti sonrasında Ay-yıldızlılar ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından soyunma odasında Ay-yıldızlı ekiple telefon görüşmesi yaptı.

Spor 19-06-24 00:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Paşinyan arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ermenistan Başbakanı Paşinyan arasında telefon görüşmesi gerçekleştiğini aktardı. Yapılan açıklamada "Liderler, Türkiye ve Ermenistan’ın üst düzey yetkilileri arasında devam eden diyaloğu memnuniyetle not etmişler" denildi.

Haber 18-06-24 22:29

SON DAKİKA | Erdoğan ile Bahçeli arasında 'bayram' telefonu!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, telefonda görüştü. Görüşmede, iki lider karşılıklı olarak birbirlerinin Kurban Bayram'ını tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile de telefonda görüştü. Telefon görüşmesinde bayramlaşan Erdoğan ve Özel, birbirlerinin Babalar Günü'nü de kutladı.

Haber 16-06-24 13:34

Eylem Tok ve oğlunu bir imza yakalattı! Gözaltı esnasında panikledi, annesi sakinleştirdi: Tok hemen telefona sarıldı

İstanbul’da 1 Mart tarihinde 1 kişinin ölümüne neden olduktan sonra ABD’ye kaçan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok’un yakalanmasının ardından yeni detaylara ulaşıldı. Yakalanmalarında bir imzanın etkili olduğu, gözaltı sırasında Cihantimur'un paniklediği onu Eylem Tok'un sakinleştirdiği ortaya çıktı. Öte yandan telefon detayı ise dikkat çekti.

Haber 16-06-24 12:23

Mağazalardan elleri kolları dolu çıktılar... 5 kuruş ödemediler! Akılalmaz yöntem

Arnavutköy’de ayakkabı mağazası sahibi İlhan Atmaca, iddiaya göre, sahte IBAN ödeme yöntemiyle dolandırıldı. Mağazaya gelen bir kadın ve bir erkek, toplu alışveriş yaparak ödeme esnasında nakit paraları olmadığını ve ödemeyi IBAN aracılığıyla gerçekleştireceklerini belirtti. Şahıslar, ödeme yaptıklarını söyleyip telefon ekranından bir onay kodu gösterdiler ancak işletmecinin hesabına herhangi bir para transferi gerçekleşmedi. Atmaca, şahıslardan şikayetçi oldu.

Haber 14-06-24 13:36

Abdullah Gül'den 'Erdoğan sonrasına' hazırlık! Telefonda açık açık söylemiş... Ankara kulislerini sallayan iddia

Siyasetin gündemine bomba gibi düşecek yeni bir iddia gündeme geldi. Üç partinin birleşip başına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün geçeceği iddiası bir süredir konuşuluyordu. Gül'ün, "Erdoğan sonrası" döneme hazırlık yaptığı, ayrıca Erdoğan'a bizzat telefon açıp amacını açık açık belirttiği öne sürüldü. 'AK Parti' detayı iddiayı bambaşka bir boyuta taşıdı.

Haber 14-06-24 11:14

İstifa ettikten 1 gün sonra iş arkadaşını kaçırıp soydu, sözleri 'pes' dedirtti!

Samsun'da akıllara durgunluk veren bir adam kaçırma olayı yaşandı. İsa Aydın (43), istifa ettikten 1 gün sonra iş arkadaşı Bekir T.'yi (37) kaçırdı. Aydın, darp ettiği Bekir T.'ye zorla 49 bin 500 liralık telefon siparişi verdirip, hesabına da 58 bin 700 lira aktardı. Aydın daha sonra kendi otomobiliyle Bekir T.'yi evine bıraktı. Şikayet sonrası tutuklanan Aydın'ın, kendisini görüntüleyen gazetecilere söyledikleri ise şaşkına çevirdi. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 13-06-24 16:59

SGK iletişim bilgileri: SGK telefon numarası, müşteri hizmetleri

SGK açılımı ile Sosyal Güvenlik Kurumu, çalışanların ve işverenlerin sosyal güvenliklerini ve haklarını takip eden bir kurumdur. Sosyal güvenlik, insanların gelirlerinin ne olduğu fark etmeksizin sahip olduğu haklar ile devlet görevlisi ya da özel sektör olmak üzere primli ve primsiz sistemler içinde devlet güvencesinde çalışmalarını ve yaşamalarını sağlar.

Haber 11-06-24 22:49

Yıllar önce İstanbul'u terk etmişti! Özlem Tekin sırra kadem bastı... Çiftliğinin tavanı düşmüş, kapısına kilit vurulmuş

Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam süren Özlem Tekin 2016 yılında her şeyi bırakıp Bodrum Muğla'ya yerleşmişti. Telefon dahi kullanmayan Tekin adeta sırra kadem bastı. Kendisinden bir türlü haber alınamayan Özlem Tekin'in çiftliğinin son hali ise herkesi şaşırttı.

Kulis 04-06-24 12:51

'Ben seni aldatmadım' diye mesaj atıp kendini astı! Polisler eve girince...

Samsun'un Bafra ilçesinde 4 çocuk annesi S.Ö., telefon yüzünden tartıştığı eşi D.Ö.'ye “Ben seni aldatmadım. Çocuklarıma iyi bak. Hakkını helal et” diye mesaj attı. Mesajı alır almaz polise ihbarda bulunan D.Ö., çilingir yardımıyla kapıyı açınca eşini doğalgaz borusuna asılı halde buldu. Polislerin ipten alarak ilk yardım yapması sonrası hastaneye kaldırılan S.Ö., tedavi altına alındı. İşte detaylar...

Haber 03-06-24 15:59

Bakan Fidan ile Blinken arasında kritik görüşme

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ile telefon görüşmesi yaptı.

Haber 31-05-24 22:46

Bir iddianame daha hazırlandı... Dilan Polat'ın kocası Engin Polat'ın 9 yıl hapsi istendi

Dilan Polat ve Engin Polat çifti kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla aylardır cezaevinde. Engin Polat hakkında yeni bir iddianame daha hazırlandı. İddianamede Polat hakkında bir telefon görüşmesini hukuka aykırı olarak sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle 9 yıla kadar hapis cezası talep edildi….

Magazin 30-05-24 08:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İtalya Başbakanı Giorgia Meloni arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 29-05-24 16:44

Sürekli oturarak çalışanlar dikkat! Risk artıyor

Doç. Dr. Erkut Baha Bulduk hareketsiz yaşam, yoğun telefon kullanımı, travma ve sigara kullanımı artışı gibi nedenlerle kendini gösteren boyun fıtığının tüm toplumun sorunu haline geldiğini söyleyip “Telefon ve tabletle çok zaman harcıyor, sürekli masa başında çalışıp az hareket ediyoruz. Bu omurga sisteminde hasar oluşturuyor. Sürekli oturarak çalışmak, postürün uzun süre bozuk kalması fıtık riskini artırabilir. Bu faktörlerin bir veya birkaçı boyun fıtığına katkıda bulunuyor” dedi.

Kadin 29-05-24 12:04

Sahibine ulaşılamayan araba pazar tezgahı oldu! Görenler şaşırdı 'Her hafta yaşanıyor'

Avcılar'da semt pazarının kurulduğu sokakta bırakılan ve sahibine ulaşılamayan otomobil, esnaf tarafından tezgah olarak kullanıldı. Otomobilin bir kiralama şirketine ait olduğu ancak firmaya ulaşılamadığı öğrenildi. Pazarcılar her hafta bu tarz olayların yaşandığını belirterek sürücülerin ön cama mutlaka ulaşılabilecek bir telefon numarası bırakmalarını istedi. Pazar tezgahına dönüşen arabayı gören müşteriler ise şaşkınlık yaşadı.

Haber 29-05-24 10:06

iOS 18 destekleyen iPhone modelleri: Hangi cihazlar güncellemeyi alacak?

Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 18, Eylül 2024’te kullanıcılarla buluşuyor! Bu güncelleme, iPhone kullanıcılarına gelişmiş gizlilik ayarları, yeni widget'lar, daha akıllı Siri ve performans iyileştirmeleri gibi birçok yenilik sunuyor. iOS 18 güncellemesi alacak tüm telefon modellerini ve bu güncellemeyle gelecek özellikleri öğrenmek için içeriğimizi okuyun. Ayrıca, yenilenmiş iPhone kullanıcılarının da bu güncellemeden faydalanabileceğinden haberdar mıydınız? İşte detaylar!

Haber 27-05-24 11:18
iOS

Yenilenmiş iPhone 12 almaya değer mi? Yenilenmiş iPhone 12 hakkında her şey

Kaliteli bir akıllı telefon arayışındaysanız, size müthiş bir önerimiz var: Yenilenmiş iPhone 12! Zarif tasarımı ve üstün performansıyla öne çıkan yenilenmiş iPhone 12'yi tercih ederek bütçenizi korurken dijital atık miktarının azalmasına destek olarak çevreye de katkıda bulunabilirsiniz. Gelişmiş teknolojiye uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız tasarımdan kameraya, donanımdan pile kadar incelemesini yaptığımız yenilenmiş iPhone 12 içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz!

Haber 25-05-24 16:55

İşten izin almak için öyle bir şey yaptı ki... Gözyaşları içinde telefon etti! Arkadaşının performansına kendisi bile inanamadı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. İşten izin almak isteyen bir kadın gözyaşları içinde iş yerine telefon ederek izin istedi. O anlarda arkadaşının da feryat ederek ağlamasına genç kadın bile inanamadı. Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-05-24 09:33

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Fatih Terim'den Okan Buruk'a sürpriz telefon!

Galatasaray'ın 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maçta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olması camiada büyük üzüntü yaratırken, Sarı-Kırmızılılar'ın efsanelerinden Fatih Terim derbi karşılaşması sonrası Okan Buruk'a telefon açtığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 20:31

'Kocamın her sevgilisini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve..

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Programında canlı telefon bağlantıları alan Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakıyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf herkesi şaşırtırken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 22-05-24 16:02

Sosyal medya bu adamı konuşuyor! 4600 telefon satın alıp kendisini izledi... 4 ayda 415 bin dolar kazandı

Çin'de canlı yayın izleyici sayısını arttırmak için 4600 telefon satın aldı ve kendi hesabını izlemeye başladı. Dört ayın sonunda yayıncı 3 milyon yuan (415.000 ABD Doları) kazandı. Çinli yayıncı dolandırıcılık gerekçesiyle hapse atıldı. Bu durum sosyal medyada Çin'in herhangi birini dolandırıcılık nedeniyle ilk kez cezalandırdığı anlamına geliyor.

Trend 22-05-24 10:04