Turkiye Tek Yurek Ortak Yayini Haberleri

Herkes hasta, acile başvurular yüzde 20 arttı! 3 virüsten de korunmanın tek bir yolu var... Kar yağmadığı için mi hastalıklar arttı?

Son dönemde toplumda üst solunum yolu enfeksiyonlarındaki artış konuşuluyor. Hemen hemen herkesten duyulan o cümle ise: Herkes hasta. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da solunum yolu enfeksiyonlarında artış görüldüğünü belirterek geçen yılın aynı dönemine göre acile başvurularda yüzde 20'ye yakın artış olduğunu söyledi. Bakan Koca en sık da grip yani influenza, sonra RSV ve Covid görüldüğünü vurguladı. Peki, üç virüsten de korunmanın ortak yolu ne? Uzmanlar ayrıntılarıyla anlattı.

Haber 2024-01-19 09:58:01

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir 5 milyon TL'lik hesap özetini tek tek anlattı... Eniştesinin 'naylon fatura' iddialarına ateş püskürdü

Dilan Polat'la bir süre ortak olduğu için mal varlığına tedbir koyulan fenomen Nez Demir bu kez eski eniştesinin 500 bin lira naylon fatura kestiği iddiasına ateş püskürdü. Eski eniştenin Sezgin Polat'la olan kavga görüntüsünü paylaşan Demir, Polat'la ortaklığı dönemindeki harcamaları da tek tek anlattı.

Trend 2023-12-02 07:51:53

Kasımpaşa zirve yarışına resmen ortak oldu! Bir sonraki maç Galatasaray...

Kasımpaşa, Süper Lig'in 10'uncu haftasında İstanbulspor'u sahasında 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 32'nci dakikada Mamadou Fall, 56'ncı dakikada Aytaç Kara ve 72'nci dakikada Julien Ngoy kaydetti. İstanbulspor'un tek sayısı ise 76'ncı dakikada Emir Kaan Gültekin'den geldi.

Spor 2023-10-27 23:06:56

Yüreğir Belediye Meclisi İsrail katliamına karşı tek yürek oldu

Yüreğir Belediye Meclisi İsrail’in Filistin’de yapmış olduğu katliama karşı 20 Ekim 2023 tarihinde bütün parti gruplarının imzası ile ortak bildiri yayınladı.

Yurthaber 2023-10-20 12:25:53

Diğer Haber Etiketleri

virüs hastalık grip Dilan Polat nez demir 10 iyet Kasımpaşa süper li Süper Lig süper lig 1 kemal özdeş Adana Küçükçekmece ak parti yerel seçimler Fahrettin Koca Hakan Fidan Venezuela Erol Köse Demet Özdemir Kutsi Emre Kurttepeli Sadullah Ergin Turhan Çömez seçim Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu mon biberiye biberiye yağı biberiye yağı saça faydaları şampuan saç dökülmesi saç dökülmesine karşı şampuan saç dökülmesi nasıl önlenir saç çıkaran şampuan saç çıkaran yağlar saç çıkarma kesin saç çıkaran yağlar Millet İttifakı milletvekili adayları CHP biberiye suyu nasıl yapılır kullanımı saç dökülmesine ne iyi gelir ogx ogx şampuan urban care clear clear man clear men clear şampuan vichy vichy dercos tresan şampuan ısırgan otu kerastase kerastase şampuan yves rocher şampuan yves rocher revox revox şampuan TİP Türkiye İşçi Partisi Erkan Baş Barış Atay haberler formaları maçın s lig tff, tff türkiye futbol federasyonu Mehmet Büyükekşi psg Neymar Lionel Messi Kylian Mbappe deprem ele erçel istedi yaşında Hande Erçel Twitter atan ışıl Volkan Demirel Ali Özbir Esra Erol fenerbahçe forma bağış gelir idaresi başkanlığı vergi MHP Devlet Bahçeli Oyuncu ünlü oyuncu Eda Ece gününde Bestemsu Özdemir Hatay Kahramanmaraş chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu pelin çift didem arslan yılmaz Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya yardım fox tv Show TV Star TV atv Kanal D TV8 Acun Ilıcalı Adıyaman Gaziantep Nihat Hatipoğlu Engin Altan Düzyatan çöp adam yeni bölüm gecesi televizyon yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show star TRT 1 FOX yalı çapkını ikiz sosyal medya Göz saç derisinde kaşıntı karanfil saç bakımı Ali Babacan DEVA Partisi biden putin Rusya Hindistan yapışık ikizler

Küçükçekmeceliler şampiyon için tek yürek oldu

Küçükçekmece’de, Filenin Sultanları’nın Sırbistan ile oynadığı final maçı heyecanına ortak olmak için Fevzi Çakmak Meydanı’nda dev ekran kurdu.

Yurthaber 04-09-23 14:36

AK Parti'den 'yerel seçim' açıklaması: Kaybedilen belediyelere dikkat çekip, 'ortak adayı' vurguladı

2024'te gerçekleşecek yerel seçimler için partiler çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen bir önceki seçimde kaybedilen iller için, "Bizden çıkan belediyeleri tekrar geri alma planları yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Seçimde Cumhur İttifakı'nın iş birliğinin devam edeceğini vurgulayan Şen, "Bazen tek başına girecektir partiler, bazen iş birliği yapıp beraber bir karar alıp, o karara göre aday belirleyeceğiz." dedi.

Haber 17-08-23 16:53

Son dakika | Tavan, taban ve nöbet ücretlerine düzenleme mesajı! Bakan Koca tek tek sıraladı: 'Sabit ücretin emekliliğe sayılması...'

Son dakika haberi: İki bakanlığın ortak çalışmasıyla sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önüne geçilmesi amacıyla yeni sistem geliştiriliyor. Ayrıntıları duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ayrıca sağlık çalışanlarının tavan ve nöbet ücretleriyle ilgili de mesaj verdi. Bakan Koca, tavan ve taban oranlarının düzenlenmesi gerektiğini kaydetti.

Haber 08-08-23 12:04

Bakan Fidan'dan net Rusya açıklaması: Güvenliği tehlikeye atacak çözümler...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliğinde ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan toplantıda, "Türkiye olarak Venezuela'ya yönelik tek taraflı yaptırımlara ve dış müdahalelere karşıyız" ifadelerini kullandı. Bakan Fidan tahıl koridoru için de Rusya'nın masaya geri dönmesi gerektiğini vurguladı.

Haber 21-07-23 20:00

Ünlü yapımcı Erol Köse'den Demet Özdemir ve Kutsi hakkında şaşırtan iddia! ''Onları ben meşhur ettim''

Ünlü müzik yapımcısı Erol Köse, sosyal medya paylaşımlarıyla olay oldu. Birçok ünlü isimle çalışan Erol Köse, 1996-2003 yılları arasında Uzan Grubu'na ortak oldu ve Kral TV'de klipleri yayınlandı. Ünlü yapımcı Kutsi ve Demet Özdemir'i nasıl ünlü ettiğini tek tek açıkladı.

Magazin 20-07-23 14:22

Emre Kurttepeli, GDOL’a konuk oldu

Yaşamının büyük bölümünü dijital dünyada online olarak geçiren, fiziksel dünyadaki güç dengelerinin sürekli yer değiştirdiği ve farklılıklarının eşitlendiği online dünyanın tüm oyuncuları, hangi sebepten olursa olsun tek bir ortak noktada buluşuyorlar; hepsi bir sebepten, bir yerde, bir şekilde online’lar.

Finans 06-07-23 13:19

Adaylığıyla tartışılmaya devam ediyor! İYİ Partili isim çok sert çıktı: Hesabını tek tek verecek, karşınızda beni bulacaksınız!

Milletvekili adayları arasında en çok tartışılan isimlerden biri, CHP'nin ortak listesinden aday gösterilen DEVA Partili, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin. Ergin'e seslenen İYİ Partili Turhan Çömez, "Parlamentoda kendisiyle hesaplaşacağız. Yaptıklarının, yapmadıklarının tek tek hesabını verecek" sözleriyle sert çıktı. DEVA lideri Ali Babacan ve Mustafa Yeneroğlu'na da seslenen Çömez, "İttifak ortağı olmak dediklerini her şekilde onaylamak anlamına gelmez" dedi.

Haber 26-04-23 10:24

CHP'den Muharrem İnce'ye karşı hamle! İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu anlaştı: Son bir ayda...

Seçimlere bir aydan daha az bir süre kalırken meydanlar da yavaş yavaş ısınıyor. Geride bıraktığımız süreçte özellikle cumhurbaşkanı yardımcısı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun peş peşe tek başına mitingler düzenlemesi dikkat çekerken, bu stratejinin Muharrem İnce'ye karşı yapılan bir hamle olduğu iddia edildi. Gazeteci Aytunç Erkin, bu tercihin Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun ortak kararıyla alındığını belirtti.

Haber 16-04-23 10:37

Şampuana eklenen tek malzeme adeta saç fışkırtıyor! Saç dökülmesini anında durduran ve uzatan çözüm

Saç dökülmesi hem erkeklerin hem de kadınların ortak problemleri arasında yer alıyor. Saç dökülmesine doğru müdahalelerde bulunmamak kadınlarda erkek tipi kelleşmeye neden olabiliyor. Şampuana eklenen tek malzeme dökülen saçları geri çıkartmak ve saç dökülmesini durdurmak isteyenlerin yardımına koşuyor.

Kadin 12-04-23 14:28

14 Mayıs öncesi ilk kritik viraj: 9 Nisan! İttifak senaryoları kulisleri hareketlendirdi! 42 il detayı…

Siyaset kulisleri 14 Mayıs seçimlerinden önce ‘9 Nisan’ tarihine kilitlendi. Milletvekilleri aday listelerinin teslim edileceği tarih olan 9 Nisan için kulislerde konuşulan senaryolara göre çalışmalar hızlandı. İddiaya göre Millet İttifakı büyükşehirlerde ortak liste ile seçimlere girmeyecek ancak 42 il için oy oranlarına ve ihtimallere tek tek bakıldığı öğrenildi. İşte Millet İttifakı’nda aday listeleri için konuşulan o senaryolar…

Haber 04-04-23 07:49

Tek malzemeyle saç dökülmesini anında kesiyor! Dökülen saçları geri çıkartıyor

Saç dökülmesi saçlarda kelleşmelere sebep olabiliyor. Hem kadınların hem de erkeklerin ortak sorunu olan saç dökülmesine doğru şekilde müdahale etmek büyük önem taşıyor. Saç dökülmesini durdurmak için ve dökülen saçları çıkartmak için çözüm arıyorsanız sosyal medyada trend olan basit saç bakımı tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 03-04-23 13:57

2024'ün en iyi şampuanları: Saç tipinize göre mükemmel şampuanı bulun

Kepeklenen, dökülen ve yıpranan saçlar birçok kişinin ortak sorunu olsa gerek. Oysa saçlarınızın bakımı için doğru ürünleri kullandığınızda bu sorun ile başa çıkmak gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değil. Tek yapmanız gereken saç bakım rutininize etkili ve kaliteli bir şampuan eklemek. Bu yüzden sizlerin işini kolaylaştıracak, her zamankinden daha sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı olacak en iyi saç şampuan markalarını listeledik.

Haber 15-03-23 15:02

Türkiye İşçi Partisi’nden ‘ortak aday’ mesajı: ‘Bu karanlığa son vereceğiz!’

Meral Akşener’in çıkışı sonrasında Kılıçdaroğlu’nun ‘Soframızı büyütmeye devam edeceğiz’ şeklindeki cevabı siyaset kulislerini hareketlendirdi. Erkan Baş’ın liderliğini yaptığı Türkiye İşçi Partisi de bu gelişmelerin ardından dikkat çeken bir açıklama yaparak ‘ortak aday’ mesajı verdi. TİP açıklamasında “Halkımız, tek ve ortak bir adayla çıkmayı başaracak, böylelikle 20 yıllık karanlığa son verecektir” ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-23 10:12

TFF Başkanı duyurmuştu, dünya yıldızları katılıyor! Tarihi yayına Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar damgası...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından TFF, profesyonel futbol müsabakalarını mart ayının başına kadar ertelemişti. Spor camiası yardım için kenetlenirken, federasyondan flaş bir hamle daha gelmişti. Türkiye Tek Yürek ortak bağış yayınının ardından Türkiye Futbol Federasyonu da tüm spor kanallarının ortak yayın yapacağı Omuz Omuza Türkiye programının 1 Mart'ta canlı olarak yayınlanacağını duyurmuştu. Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar'dan destek geldi...

Spor 18-02-23 13:31

Depremzedelere yardım kampanyasında para hesabını karıştırınca gündem olmuştu: Yeni Çamoluk Otomotiv’in sahibi konuştu: ‘Reklam değil, bağışı 100 bin TL’ye çıkardım’

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem için ortak yayınla ekranlarda ve radyolarda gerçekleştirilen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına yaptığı bağışla gündeme gelen Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras, sosyal medyada dile getirilen ‘reklam yapıyor’ iddiasına yanıt verdi. Duras, reklam yapmadıklarını ve 50 bin liralık bağışı 100 bin liraya çıkardıklarını söyledi.

Finans 18-02-23 12:27

Hande Erçel'den herkesi duygulandıran paylaşım! 11 yaşında lösemiyle savaşan güzel Yüsra...

Tek Yürek Türkiye bağış kampanyası dün akşam tüm televizyon kanallarının ortak yayınında gerçekleştirildi. Geceye katılan oyunculardan biri de Hande Erçel oldu. Depremden etkilenen binlerce vatandaşa umut olacak bağışlar için telefon başına geçen Erçel, hem yardım topladı hem de izleyenlere de duygusal anlar yaşattı.

Magazin 17-02-23 00:40

Volkan Demirel'in Fenerbahçe formasına dudak uçuklatan rakam! Esra Erol'un eşi satın aldı...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerin yaraları hep birlikte sarılmaya çalışılıyor. Dün gece tüm kanalların ortak yayın yaptığı Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına rekor bağışlar yapıldı. Yardım kampanyasında açık artırma ile satışa sunulan Volkan Demirel'in Fenerbahçe forması da yeni sahibini buldu. Forma ciddi bir rakamla Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in oldu....

Spor 16-02-23 16:54

1 milyon TL yerine 800 bin... Deprem yardımları vergiden düşecek iddiasına yanıt geldi: 'Yaygın ama yanlış' diyerek örnek verdi

85 milyon Kahramanmaraş'taki deprem felaketinin açtığı yaraları sarmak için tek ses, tek yürek oldu. Dün akşamki ortak canlı yayında 115 milyar 146 milyon TL'lik yardım toplanırken, şirketlerin yaptığı bağışların vergilerden düşüp düşmeyeceği tartışma konusu oldu. Sosyal medyada yer alan iddialar sonrası Gelir İdaresi Başkanlığı bir açıklama yaparken, gazeteci Mehmet Akif Ersoy da durumu verdiği örnekle açıkladı.

Finans 16-02-23 14:41

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Türkiye Tek Yürek' mesajı! 'Görevimiz' diyerek duyurdu: 0-5 yaş grubundaki çocukların...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınında depremzedeler için toplanan bağışlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bağış yapanlara teşekkür eden MHP lideri Bahçeli "0-5 yaş gurubundaki yavrularımızın beslenme ve eğitim gibi temel ihtiyaçlarını karşılamanın yanında iş ve yuva sahibi olmalarına kadar maddi ve manevi desteği sağlamaya kararlıyız" ifadelerine yer verdi.

Haber 16-02-23 13:50

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Türkiye Tek Yürek yayınına makyajsız çıktı! Duygularımızın vücut bulmuş halisin

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayını ile Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hasar gören iller için bağış toplandı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Türkiye Tek Yürek ortak yayınına oyuncu Eda Ece'de katılım gösterdi. Eda Ece'nin programa makyajsız haliyle katılması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-02-23 13:36

Dünyaca ünlü fenomen IShowSpeed Türkiye Tek Yürek ortak yayınına yaptığı bağışla dikkat çekti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından tüm Türkiye seferber olurken dünyadan da yardımlar gelmeye devam ediyor. Türkiye Tek Yürek ortak yayınında fenomen IShowSpeed de bağış yaptı.

Magazin 16-02-23 12:22
ele

Hatay'dan dönüp Türkiye Tek Yürek yayına katılan Bestemsu Özdemir gözyaşlarını tutamadı! Sosyal medyada gündem oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem Hatay, Malatya, Adıyaman ve diğer çevre illeri etkiledi. Ölü ve yaralı sayısı, depremin 11. gününde güncellenmeye devam ederken, 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayını ile depremzedelere destek verildi. Programa, Hatay'dan dönerek katılan Bestemsu Özdemir duygusal anlar yaşadı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 16-02-23 10:53

TÜRKİYE TEK YÜREK deprem ortak yayınında ne kadar toplandı, kaç TL? İşte Türkiye Tek Yürek yayınında toplanan bağış miktarı...

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında ne kadar bağış toplandığı merak konusu oldu. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen iki büyük deprem sonrası toplam 10 ilin birçok kısmı enkaz altında kaldı. Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında birbirinden ünlü isimler bağış toplamak için bir araya geldiler. Peki, Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında ne kadar, kaç TL toplandı? İşte Türkiye Tek Yürek yayınında toplanan bağış miktarı...

Haber 16-02-23 08:20

TÜRKİYE TEK YÜREK deprem bağış kampanyası ortak yayınında ne kadar toplandı, kaç TL? Deprem bağış kampanyasında toplanan tutar...

Türkiye Tek Yürek deprem bağış kampanyası ortak yayınında ne kadar bağış toplandığı vatandaşlar tarafından merak edildi. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremden zarar görenler için ünlü isimler televizyonların ortak yayınlarında bir araya geldi. Merkez Bankası depremzedeler için 30 milyar TL bağış yaptı. Peki Türkiye Tek Yürek deprem bağış kampanyası ortak yayınında ne kadar bağış toplandı, kaç TL? İşte deprem bağış kampanyasında toplanan tutar!

Finans 16-02-23 08:20

Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi kim? 50 milyar TL'lik 'yanlış' bağışla Türkiye'nin gündemine oturan Hamit Duras'ın telefonuna bildirim yağdı

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında depremzedeler için bağış toplandı. Birbirinden ünlü isimlerin ve sunucuların katılımıyla gerçekleştirilen ortak yayınına canlı bağlanan Yeni Çamoluk Otomotiv'in 50 bin TL'lik bağışı yanlış anlaşıldı. Herkes Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi kim? Yeni Çamoluk Otomotiv depremzedelere ne kadar, kaç TL bağışladı? sorularına yanıt ararken, o anlarda iş adamı Hamit Duras'ın telefonu bildirim yağmuruna tutuldu. Gerçek miktar ise sonradan açıklandı.

Haber 16-02-23 07:12

Kemal Kılıçdaroğlu'nun maaşı ne kadar, kaç TL? Türkiye Tek Yürek yardım gecesinde bağışta bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun maaşı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne kadar maaş aldığı Türkiye Tek Yürek ortak yayını sonrası merak konusu oldu. Türkiye Tek Yürek yardım gecesinde ünlü isimler ve iş adamları canlı yayına bağlanarak depremzedeler için bağışta bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da maaşını depremzedeler için ikinci kez bağışladığını ifade etti. Canlı yayın sonrası birçok kişi araştırma yapıyor. Peki, Kemal Kılıçdaroğlu'nun maaşı ne kadar, kaç TL? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ne kadar maaş alıyor?

Haber 16-02-23 07:09

Merkez Bankası ne kadar bağış yaptı? 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında rekor Merkez Bankası'nda!

Merkez Bankası'nın Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında yaptığı bağış sonrası birçok kişi internette araştırma yapıyor. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremden zarar görenler için ünlü isimler televizyonların ortak yayınlarında bir araya geldi. Peki, Merkez Bankası ne kadar bağış yaptı? 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında rekor Merkez Bankası'nda. İşte detaylar...

Finans 16-02-23 06:53

Gazeteci Pelin Çift kimdir, kaç yaşında ve nereli? Pelin Çift evli mi? Türkiye Ortak Yayın'ı sunacak!

Gazeteci ve sunucu Pelin Çift, 15 Şubat akşamında depremzedeler için yapılacak ortak yayın Türkiye Tek Yürek programını sunacak. Bununla birlikte Pelin Çift hakkında araştırmalar hız kazandı. Pelin Çift, uzun yıllardır ekranlarda olan gazeteci, sunucudur. İşte Pelin Çift'in hayatı ve kariyeri...

Haber 16-02-23 01:25

Didem Arslan Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Didem Arslan Yılmaz evli mi, eşi kim?

Didem Arslan Yılmaz bu akşam düzenlenecek olan Türkiye Tek Yürek ortak yayın sunucuları arasında yer alıyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bu gece toplanacak olan yardımlar AFAD ve Kızılay'a bağışlanak. Peki, Didem Arslan Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Didem Arslan Yılmaz evli mi, eşi kim? İşte Didem Arslan Yılmaz hakkında bilgiler...

Magazin 16-02-23 01:24

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayın bağışı nasıl yapılır? İşte Türkiye Tek Yürek deprem yardımı IBAN ve SMS numarası

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayını ile depremzedeler için bağış toplanıyor. Kahramanmaraş merkezli iki büyük yıkıcı deprem sonrası 10 il afet bölgesi ilan edilmişti. Elazığ da bu illere eklenerek toplam 11 il afet bölgesi oldu. Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında birbirinden ünlü isimler bağış toplamak için bir araya geldiler. Peki, Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayın bağışı nasıl yapılır? Türkiye Tek Yürek deprem yardımı IBAN ve SMS numarası...

Haber 15-02-23 22:25

Yıldız isimlerden Türkiye Tek Yürek ortak yayınına büyük destek! Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Neslihan Atagül, Hadise…

Türkiye Tek Yürek programı ile 15 Şubat akşamında depremzedeler için yardım toplanacak. Birbirinden ünlü isimlerin sunuculuğunu üstleneceği programda aynı zamanda sanat dünyasının da önde gelen oyuncuları yer alacak. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Halit Ergenç ve diğer yıldızlar, programa destek verecek. İşte ayrıntılar...

Haber 15-02-23 20:11

Türkiye Tek Yürek ortak yayınında yardım kampanyası! Depremin yaralarını sarmak için AFAD ve Kızılay'a nasıl bağış yapılır?

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin ardından Türkiye Tek Yürek ortak yayınında AFAD ve Kızılay'a bağışlanmak için yardım toplandı. 213 televizyon kanalı ve 562 radyoda canlı olarak ekrana gelen Türkiye Tek Yürek yayını yoğun ilgi nedeniyle günün ilk saatlerine kadar sürdü. Ünlü oyuncu ve sanatçılar da gelen bağışlar için telefonlara baktı. Canlı yayının sonunda bağış miktarı 115 milyar 146 milyon TL'yi geçerken, 9 milyondan fazla da sms gönderildi.

Haber 15-02-23 19:58

Çöp Adam bu akşam var mı yok mu? Çöp Adam yeni bölümü ne zaman? 15 Şubat Star TV yayın akışı

Çöp Adam dizisinin bu akşamki bölümü araştırılıyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu'nun yer aldığı Çöp Adam dizisi 15 Şubat akşamında, Türkiye Tek Yürek ortak yayını nedeniyle ekranlarda olmayacak. Peki Çöp Adam dizisinin yeni bölümü ne zaman? İşte 15 Şubat Star TV yayın akışı...

Magazin 15-02-23 17:38

15 Şubat ortak yayını kim sunacak? Türkiye Tek Yürek ortak yayın hangi kanallarda canlı izlenebilecek?

15 Şubat ortak yayınının ayrıntıları merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası Televizyon Yayıncıları Derneği, ortak yardım gecesi düzenleyeceklerini açıklamıştı. Beklenen gün geldi çattı. Bugün tüm TV kanalları, yardım için ortak yayında bir araya geliyor. Peki, 15 Şubat ortak yayını kim sunacak? Türkiye Tek Yürek ortak yayın hangi kanallarda canlı izlenebilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Magazin 15-02-23 10:21

Türkiye Tek Yürek olacak! Türkiye Tek Yürek ortak yayın ile depremzedeler için yardım toplanacak

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve çevre illeri derinden sarsan yıkıcı depremin 10. gününde yaralı ve ölü sayısı güncellenmeye devam ederken arama kurtarma, yardım çalışmaları da sürüyor. Türkiye Tek Yürek programı ile depremzedelere yardım toplanacak. Ünlü isimlerin sunacağı Türkiye Tek Yürek kampanyası ile ortak yayın yapılacak. Bu akşam yayınlanacak Türkiye Tek Yürek programı ile tüm kanallar bir araya gelecek.

Haber 15-02-23 10:10

Türkiye Tek Yürek ortak yayın ne zaman, saat kaçta? Türkiye Tek Yürek ortak yayın hangi kanalda?

6 Şubat'ta meydana gelen, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş ve çevre illerindeki deprem sonucunda yardım çalışmaları devam ediyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken televizyonda, depremzedelere yardım toplamak için ortak yayın yapılacak. Peki Türkiye Tek Yürek ortak yayın ne zaman, saat kaçta? Türkiye Tek Yürek ortak yayın hangi kanalda? İşte detaylar...

Haber 15-02-23 09:04

TV yayın akışı 15 Şubat 2023 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

15 Şubat 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 15 Şubat Çarşamba akşamı tüm televizyon kanallarında Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını olacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 15 Şubat Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 15-02-23 07:16

Televizyon kanallarından depremzedeler için ortak yayın! “Türkiye Tek Yürek”

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.

Haber 14-02-23 11:36

Ortak yayın nedir? Türkiye Tek Yürek ortak yayını ne zaman, saat kaçta? Depremzedelere yardım için tüm kanallarda ortak yayın!

Ortak yayın açıklaması sonrası Star TV, ATV, Show TV, Kanal D, FOX TV, TRT ve Kanal 7; Türkiye Tek Yürek canlı yayınının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Türkiye Tek Yürek yardım gecesi Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ile Şanlıurfa'da hissedilen deprem felaketi nedeniyle Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından planlandı. Peki, ortak yayın nedir? Türkiye Tek Yürek ortak yayını ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Haber 13-02-23 09:16

8 kanaldan ortak yayın kararı! Depremzedeler için yardım toplayacaklar

Televizyon Yayıncıları Derneği, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki deprem sonrası yardım gecesi düzenleme kararı aldı. Yardım gecesi “Türkiye tek yürek” sloganıyla 15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00’de düzenlenecek. Yardımlar, Kızılay ve AFAD’ın hesaplarında toplanacak.

Finans 11-02-23 13:19

Canlı yayında AFAD için yardım toplanacak! Yalı Çapkını, Ömer ve Çöp Adam'ın oyuncuları tek yürek oldu

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen iki büyük deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ülke genelinde milli yas ilan edilirken, deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Diğer yandan da yardımlar ulaştırılmaya çalışılıyor. Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam gibi dizilerin oyuncuları Star TV ve NTV ortak yayınında AFAD için yardım toplayacak...

Magazin 08-02-23 17:35

Aynı adamla nişanlı olan tek yumurta ikizleri resmen sosyal medya tarihine geçti! Çırılçıplak duşa girip birbirlerini yıkadılar

Avustralya’da yaşayan tek yumurta ikizleri Anna ve Lucy DeCinque, TLC’de yayınlanan ‘Extreme Sisters’ programına konuk olarak özel hayatlarına dair ilginç detaylardan söz etti. Hep birlikte yemek yediklerini, uyuduklarını ve tuvaletlerini yaptıklarını dile getiren ikizler şovda birbirlerinin duşta yıkadıkları anlara ait bir görüntü paylaştı. O anları ortak nişanlılarının çektiğini ifade eden ikizlerin itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Trend 20-01-23 13:14

Saç dökülmesi tarih olacak! Tek malzemeyle saçlarınızı gürleştirin

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin ortak problemleri arasında bulunuyor. Saç tüm görünümün değişmesine sebep oluyor. Bu nedenle saç bakımı büyük önem taşıyor. Saçların dökülmemesi ve gürleşmesi için çeşitli bakım ürünleri kullanılıyor. Ancak çeşitli bakım ürünleri yerine her mutfakta bulunan tek malzemeyi kullanarak saçlarınızı hiç olmadığı kadar gürleştirebilirsiniz.

Kadin 11-12-22 15:32

Ali Babacan tarih vererek duyurdu! Ortak bir kararla...

6'lı masadaki son durum ve cumhurbaşkanı adaylığı tartışmaları siyaset gündeminde geniş yer bulmaya devam ederken 6'lı masa liderlerinin yaptığı açıklamalar da dikkatle takip ediliyor. Herkesin kendi hazırlığını getirip masaya koyduğunu söyleyen Babacan tarih de verdi. Babacan "İki aya kadar her şeyi bitireceğiz ortak bir karar ile tek politika haline getireceğiz" dedi.

Haber 04-12-22 18:35

ABD Başkanı Biden şart koştu! Putin o kararı verirse onunla konuşurum

ABD Başkanı Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile düzenlediği ortak basın toplantısında, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın mantıklı bir şekilde sona ermesinin tek yolunun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'dan çekilmesi olduğunu belirterek, "Eğer Putin, gerçekten bu savaşı bitirmenin bir yolunu bulmaya karar verirse onunla konuşmaya hazırım" dedi.

Haber 01-12-22 22:22