Yalancı Bahar Dizisi Haberleri

Yalancı dizisi için Show TV'den flaş karar! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV'de ekrana gelen Yalancı dizisiyle ilgili flaş bir karar alındı. Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak'ın başrollerini paylaştığı Yalancı'nın yayın günü değiştirildi. Show TV'nin yeni dizisi Aziz'in cuma akşamları ekrana gelecek olması nedeniyle Yalancı dizisi başka bir güne alındı.

Magazin 26-10-2021 00:16

Yalancı 5. yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı! Mehmet Emir'in planı Deniz'i şoke ediyor!

Yalancı dizisinin 5. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerde oynadığı Yalancı'nın yeni bölümünde, Saklışehir Lisesi'nde yapılan toplantıda veliler, Deniz'e tepki gösteriyor. Mehmet Emir'in de bulunduğu toplantıda Deniz zor anlar yaşarken Mehmet Emir, Deniz'i korumak için şaşırtıcı bir konuşma yapıyor. Mehmet Emir'in insanlara karşı iyi biriymiş gibi rol yaptığını gören Deniz ise salonu terk ediyor.

Magazin 14-10-2021 23:37

Yalancı dizisinin yıldızı Burçin Terzioğlu, yeni rolü için kano eğitimi aldı!

Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu Yalancı dizisindeki rolü için kano kullanmayı öğrendi. Hobisi kano kullanmak olan Deniz karakteri için Burçin Terzioğlu, Göksu Deresi ve Riva’da bulunan Anadolu Hisarı Kürek Kulübü kayıkhanesinde 6 saat özel ders aldı.

Magazin 08-09-2021 20:07

Diğer Haber Etiketleri