Kylie Jenner Ve Travis Scott Haberleri

Türkiye'yi terk etmişti! 5. kez baba olmaya hazırlanan Tolga Karel'den aşk pozu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Oğuz karakteri ile hafızalara kazınan Tolga Karel kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel, kendine Amerika'da yeni bir hayat kurmuştu. Beşinci kez baba olmaya hazırlanan Karel, eşi Sarah Scott ile pozlarını paylaştı.

Magazin 2024-04-25 16:22:39

Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadeleri yer aldı! Çocuklara cinsel istismarda bulunan çiftin cezası kesinleşti

Birleşik Krallık'ın Merseyside bölgesinde yaşayan 31 yaşındaki Scott Geraghty ve 26 yaşındaki sevgilisi Chloe Dixon, 2020 yılına kadar uzanan bir suç geçmişine sahip. Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadelerinin yer aldığı suç dosyasında ikili kurbanlarının durumu polise bildirmesinden sonra 22 suçtan suçlu bulundu.

Trend 2024-04-06 09:08:29

Şoke eden olay! Bacak ağrısıyla uyanan genç çocuk 48 saat sonra yaşamını yitirdi

Sağlıklı ve hayat dolu 20 yaşındaki bir genç, uyanıp annesine kendini kötü hissettiğini ve bacaklarının ağrıdığını söyledikten 2 gün sonra sonra yaşamını yitirdi. Mackenzie Allan Scott Lowe, ani bir hastalık ortaya çıkmadan önceki gece arkadaşlarıyla birlikte hayatın tadını çıkarıyordu. Henüz 20 yaşında olan gencin ani ölümü ailesini derinden etkiledi. Mackenzie'nin ailesi, onun ani ölümünden önceki saatlerde yaşadığı hafif semptomları açıkladı.

Kadin 2024-04-02 12:14:44

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-03-26 13:17:10

Madonna ve Kylie Minogue aynı sahnede! Çılgınca dans ettiler

Pop ikonu Madonna, Kadınlar Günü'nde Los Angeles'ta sahne aldı. Sahnesine Kylie Minogue'u davet eden Madonna'nın ünlü isimle düeti ve dansı olay oldu. İki yıldız Can't Get You Out of My Head ile düet yaptı. Dünyaca ünlü yıldızların çılgın dansı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-03-24 15:14

Kim Kardashian kız kardeşi Kendall Jenner ile sırt sırta poz verdi! Sosyal medyayı salladı

Cesur paylaşımları ve özel hayatıyla çok konuşulan Kim Kardashian son paylaşımıyla da olay oldu. Kim Kardashian kız kardeşi Kendall Jenner ile sırt sırta olan pozunu paylaştı. Paylaşıma hayranları tarafından beğeni yağdı.

Magazin 23-02-24 09:26

Kylie Jenner mini bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi!

Kylie Jenner, Instagram'a yeni seksi fotoğraflarını paylaştı. 400 milyon takipçisine kıvrımlarını gösteren Jenner hayranlarından tam not aldı.

Magazin 20-02-24 11:36

Kim Kardashian, Kendall ve Kylie Jenner iç çamaşırlarıyla poz verdi

38 yaşındaki Khloé Kardashian, Skims Sevgililer Günü 2021 koleksiyonundan çeşitli fotoğraflar ve klipler paylaştı. Paylaşımda Kim Kardashian, Kendall ve Kylie Jenner iç çamaşırlarıyla poz verdiği anlar yer aldı.

Magazin 12-02-24 13:27

Kylie Jenner imaj değişikliği yaptı! Yeni imajı annesine ve sevgilisine benzetildi

Cesur paylaşımlarına hiç ara vermeden devam eden dünyaca ünlü model Kylie Jenner imaj değişikliği yaptı. Saçlarını kısa kestiren ünlü isim yeni imajıyla çektiği karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 10-02-24 14:49

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan yaptığı ilginç dansla çok konuşuldu! Dansı kısa sürede gündem olmayı başardı! İçimden geldiği gibi

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Alkan, bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Oyuncu Instagram hesabından ilginç dansını paylaştı. Paylaşıma kısa sürede yorum yağdı. Alkan, daha önce de dünyaca ünlü isimler Hailey Bieber’ın ve Kylie Jenner'ın kendisini taklit ettiğini iddia etmişti.

Magazin 27-01-24 09:18

Kylie Jenner davet tarzıyla gündem oldu! Kalçasına kadar inen dekoltesindeki detay dikkat çekti

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner şimdi de davet tarzıyla olay oldu. Moda Haftası'n'da düzenlenen defilelere katılan Jenner siyah derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.

Magazin 25-01-24 15:34

Emily Ratajkowski ve Travis Scott'un ateşli sahneleri... Klip için bir araya geldiler

Kylie Jenner'ın eski aşkı Travis Scott yeni şarkısının video klibi için model Emily Ratajkowski ile kamera karşısına geçti. Seksi model Emily Ratajkowski ve ünlü rapçinin ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-01-24 09:14

Mayolu fotoğrafını paylaştı! Banu Alkan bu kez de Hailey Bieber'i hedef aldı: Taklit etti

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Alkan, bu kez Hailey Bieber paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu, dünyaca ünlü model Hailey Bieber’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Alkan, daha önce de “Kylie Jenner beni taklit ediyor. Kezban Kylie” demişti.

Magazin 22-01-24 09:08

Kendall Jenner'ın Aspen kaçamağı... Ayna pozuyla Yılın modeli dedirtti

Model Kendall Jenner, kız kardeşleri Kim ve Khloe ile Aspen kaçamağı yaptı. Son dönemin dikkat çeken modellerinden olan Jenner ayna karşısında fiziğini sergilerken derin siyah elbisesi içinde oldukça iddialı görünüyordu.

Magazin 21-01-24 15:54

Kendall Jenner şezlongda poz vermek için şekilden şekle girdi! Bikini altı neredeyse yoktu

Yaptığı her hareketiyle gündem olan Kendall Jenner, Instagram'da paylaştığı iddialı ve cesur pozlarıyla çok konuşuluyor. Son pozlarıyla bakana bir daha baktıran Kendall Jenner minik bikinisiyle pozlar verdi. Ünlü ismin son pozlarına kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 09-01-24 11:46

Kylie Jenner'ın babası cinsiyet değiştirmişti... Bülent Ersoy'dan bomba yorum: Bu da mı döndü?

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan yıllar sonra yeniden bir araya geldiler. Geçtiğimiz yıllarda Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı 'Dünya Güzellerim' adlı programla adlarından uzun süre söz ettiren fantastik üçlü, 'Dünya Güzellerim Masada' adlı programla ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Kylie Jenner'ın babası Caitlyn Jenner'ın cinsiyet değiştirdiğini duyan Bülent Ersoy şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 08-01-24 14:39

Altın Küre Ödülleri'nde Timothee Chalamet ve Kylie Jenner kimseyi umursamadı! Öpüşürken kameraya da yakalandılar

81. Altın Küre Ödülleri'nin sahipleri belli oldu. 2023’ü grev gündemiyle geçiren Hollywood’un ilk büyük buluşmasında bomba anlar yaşandı. Geceye geç kalan Timothee Chalamet ve Kylie Jenner etraflarında onca insan yokmuş gibi öpüşerek romantik anlara imza attı.

Magazin 08-01-24 13:57

Altın Küre'deki o an gündemde... Selena Gomez ve Taylor Swift'in dedikodusu! Öpüşen çiftin yanına gitti, Kendall Jenner o talebine set çekti

'Altın Küre Ödül Töreni'nde ödüller kadar ünlüler arasında yaşananlar da gündemde. Selena Gomez'in yakın arkadaşı Taylor Swift'e gidip bir şeyler söylemesi ve ünlü şarkıcının şaşkınlığı sosyal medyayı salladı. İddialara göre Gomez, öpüşmeleriyle gündeme gelen Kylie Jenner ve Timothee Chalamet ikilisinin yanına gitti. Jenner ise Gomez'i bakın nasıl engelledi. Bomba iddianın detayları...

Magazin 08-01-24 13:50

Kendall Jenner bu sefer iç çamaşırıyla ayna karşısına geçti

Kardashian-Jenner ailesi üyelerinden biri olan ve son yıllarda dünyanın en büyük markalarıyla çalışan Kendall Jenner pozlarıyla adından söz ettiriyor. Sütyensiz tarzıyla dikkat çeken Jenner bu sefer iç çamaşırlı hallerini paylaştı.

Magazin 07-01-24 10:20

Sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiği sırada yatak odasına giren pitbull saldırdı! Yüzünü ve kolunu ısırdı... Sahibi köpeğini böyle savundu

Galler'deki evinde kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği sırada pitbull cinsi köpeğinin yatak odasına girerek kendisine saldırması üzerine 32 yaşındaki Scott Thurston yüzünden ve kolundna yaralandı. Kız arkadaşının köpeği şikayet etmesi üzerine mahkemede evcil hayvanını koruyan Thurston'un itirazı kabul etmedi. Mahkeme güvenlik konusunda ciddi endişeler taşıdığını belirterek köpeğin imhasına karar verdi.

Trend 22-12-23 14:51

Helen Flanagan şoke etti! Çoklu ilişki yaşaması gündemde

13 yıl boyunca ünlü İngiliz futbolcu Scott Sinclair’le mutlu bir birlikteliği olan ünlü oyuncu Helen Flanagan geçen yıl nişanlısı ve üç çocuğunun babası sporcudan ayrıldı. Helen Flanagan şimdilerde yaşadığı ilginç ilişkiyle gündemde.

Magazin 10-12-23 15:54

Forbes listesine girmişti! Kendall Jenner gündemdeyken üstsüz poz verdi

Modellik kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen ve sektörün en iyi modellerinden biri olarak gösterilen Kendall Jenner, ABD merkezli Forbes dergisinin başarıyla adından söz ettiren 30 yaş altı ünlüler listesine girdi. Ablalarının izinden giden model bu haberlerle gündemdeyken üstsüz pozuyla da olay oldu.

Magazin 01-12-23 09:28

Kendall Jenner açıldıkça açıldı! Koltukta iç çamaşırlı pozu olay oldu

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen ve Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan model Kendall Jenner, lüks moda markası için kamera karşısına geçti. Jenner iç çamaşırlı ve sütyensiz halleriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-11-23 15:29

Kylie Jenner servetine servet kattı! Satışa sunulan ürünler 1 saatte...

Forbes listesinde kendi servetini edinen en genç milyarder olmayı başaran Kylie Jenner giyim markasıyla moda sektörüne giriş yaptı. Jenner'ın yeni markasının ürünleri de satışa çıkar çıkmaz tükendi.

Magazin 05-11-23 10:52

TEHLİKELİ FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Tehlikeli (Dangerous) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Tehlikeli (Dangerous) filmi ile ilgili aramalar filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Scott Eastwood ve Kevin Durant'ın başrolde olduğu aksiyon, gerilim filmi tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Tehlikeli (Dangerous) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 28-10-23 19:44

Kylie Jenner, İsrail paylaşımını tepkilerden sonra sildi

İsrail ve Filistin arasında yaşanan çatışmalar büyürken tüm dünyada sosyal medyanın gündemi de bu konu... Ünlü isimlerin bazıları da yorumlar da bulunuyor. Bunlar da biri de Kylie Jenner oldu ama yaptığı paylaşımla büyük tepki çekti.

Magazin 09-10-23 12:18

Kylie Jenner yaptırdığı göğüslerini tutarak defileye geldi! İddialı seçim

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner, 19 yaşında göğüslerini de yaptırdığını itiraf etmişti. Cesur tarzıyla dikkat çeken Jenner katıldığı defileye göğüslerini tutarak geldi.

Magazin 29-09-23 08:29

Ayrıldıkları iddia ediliyordu! Timothée Chalamet ve Kylie Jenner, konserde dudak dudağa yakalandı

Kardashian ailesinin en çok konuşulan isimlerinden Kylie Jenner özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Timothée Chalamet ile ayrıldığı konuşulan Kylie Jenner, Beyoncé'nin Los Angeles'taki konserinde dudak dudağa yakalandı.

Magazin 07-09-23 11:55

Ablası Kendall Jenner'a özendi! Kylie Jenner'dan sütyensiz pozlar

Son dönemde sütyensiz verdiği pozlarla ve tarzıyla adından söz ettiren ve eleştiri oklarını hedefinde olan Kendall Jenner'dan sonra kardeşi Kylie Jenner da üstsüz pozlar verdi.

Magazin 01-09-23 07:52

Sinirler bir anda gerildi! Bacağına doğru tuvaletini yapan adamı bar taburesiyle döverek öldürdü

Endonezya'nın Bali kentinde bir alkollü mekan sahibi olan Gede Wijaya ile alkolü fazla kaçıran müşteri arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Avustralyalı turist Troy Scott Johnston’un tartışma anında bacağına idrarını yaptığını fark eden Wijaya sinirlerine hakim olamadı ve turistin kafasına bar taburesiyle vurdu.

Trend 29-08-23 08:22

Kendall Jenner ve Hailey Bieber arkadaşlarıyla teknede! Minik bikinileriyle deniz keyfi

Son dönemde verdiği çıplak pozlarla adından söz ettiren Kendall Jenner kendi gibi model arkadaşları Hailey Bieber ve Lori Harvey ile tatil yaparken teknede görüntülendi.

Magazin 27-08-23 10:14

Kylie Jenner'in piknik tarzı! Keşke hiç yaptırmasaydım dediği göğüslerinin yarısını açıkta kaldı

Kylie Jenner, İtalya'da aile tatili sırasında gün batımında piknik yaparken beyaz korse elbisesiyle göz kamaştırıyordu. Göğüslerinin yarısını açıkta bırakan elbisesiyle pozlar veren Jenner'a beğeni yağdı.

Magazin 23-08-23 10:23

Kendall Jenner bu sefer ata çıplak bindi! Elleriyle göğüslerini kapadı

Kardashians'ın yıldızı ve aranan modellerden Kendall Jenner, bir çekim için yine iddialıydı. Son dönemde sütyensiz pozlarıyla adından söz ettiren Jenner bu sefer de ata çıplak bindi.

Magazin 23-08-23 08:08

Bu sefer sütyensiz değil ama... Kendall Jenner külotlu çorap üzerine giydiğiyle gündem oldu

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen ve Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan model Kendall Jenner sütyensiz halleriyle sık sık eleştiri alıyordu. Dergi çekimi için poz veren Jenner bu sefer sütyensiz değildi ama tarzıyla yine gündem olmaktan kurtulamadı.

Magazin 20-08-23 09:58

UEFA Süper Kupa’nın sahibi Manchester City oldu ama Scott Carson maç bile oynamadan maçtan çok konuşuldu!

UEFA Süper Kupa finalinde Manchester City, normal süresi 1-1 eşitlikle sona eren maçta Sevilla’yı penaltı atışları sonucu 5-4 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Manchester City forması giyen ve kariyeri boyunca yalnızca 2 maça çıkan Scott Carson, City formasıyla 8. kupasını kazandı.

Spor 17-08-23 07:31

Timothee Chalamet, Kylie Jenner'ı terk etti! İşte sebebi

Göğüs ameliyatı itirafıyla gündeme gelen Kylie Jenner, iki çocuğunun babası Travis Scott ile ayrılmalarının ardından oyuncu Timothee Chalamet ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık 7 aydır birlikte olan ikili, yollarını ayırdı.

Magazin 03-08-23 15:37

Kylie Jenner en yakın arkadaşıyla ilişkiye girdi mi? Açık açık yanıtladı

Geçtiğimiz günlerde sonunda göğüslerini büyüttüğünü itiraf eden Kylie Jenner, The Kardashians'ın 3. sezon finalinde en yakın arkadaşı Anastasia 'Stassie' Karanikolaou ile gizlice çıktığı ve birlikte olduğu yönündeki söylentilere açıklık getirdi.

Magazin 30-07-23 15:44

Göğüs büyütme itirafı geldi! Plastik cerrahlar Kylie Jenner'ı hedef aldı

Jenner/Kardashian ailesinin öne çıkan isimlerinden Kylie Jenner'ın göğüs büyütme ameliyatı olduğunu nihayet itiraf etmesinden sonra uzmanlar yıldızın yalnızca bununla kalmamış olduğuna inanıyor. Plastik cerrahlar, Kylie Jenner'ın bakın neler yaptırdığını düşünüyor.

Magazin 28-07-23 09:48

Kylie Jenner göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Jenner şimdi de göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti.

Magazin 27-07-23 11:07

Ailesi tarafından işkence edilerek kafese kapatılan 6 çocuk kurtarıldı! Nefes kesen operasyon saniye saniye kamerada

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas bölgesinde gelen ihbarlar üzerine polis ekipleri bir apartman dairesine baskın yaptı. 31 yaşındaki baba Travis Doss ve 33 yaşındaki anne Amanda Stamper’in işkencesine maruz kalan 6 çocuk kurtarıldı. Nefes kesen operasyon anlarında çocuklardan ikisinin köpek kafesine kilitlendiği ve diğerlerinin ise öldüresiye dövüldüğü ortaya çıktı.

Trend 26-07-23 13:46

Yüzüm tamamen estetikli değil dedi ama... Kylie Jenner eski haliyle gündemde

Jenner/Kardashian kardeşlerin en zengini olan realite şov yıldızı ve girişimci Kylie Jenner, hakkında çıkan estetik iddiaları üzerine konuştu. Jenner "Yüzümün tamamen estetikli olduğu iddiası tamamen bir algıdan ibaret" dese de sosyal medya kullanıcılarını inandıramadı. Jenner'in eski halleri gündeme yeniden geldi.

Magazin 20-07-23 15:29

Yakın dostu ablasının sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmişti! Kylie Jenner ve Jordyn Woods yıllar sonra bir arada

En yakın arkadaşı Kylie Jenner'ın ablası Khloe Kardashian'ın sevgilisi Tristan Thompson ile cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkınca Jordyn Woods, Jenner ile görüşemez olmuştu. Kylie Jenner ve Jordyn Woods dört yıl sonra yemekte buluşarak herkesi şoke etti.

Magazin 17-07-23 12:09

Kylie Jenner 17 aylık oğlunun son halini paylaştı

Ünlü reality show yıldızı ve milyarder girişimici Kylie Jenner, 17 aylık olan oğlu Aire'nin son halini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 16-07-23 13:44

Kourtney Kardashian Rihanna'nın izinde! Hamile stili dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile evlenen Kourtney Kardashian hamile kalmak için pek çok şey denemiş ve en sonunda istediği olmuştu. Kardashian ailesinin son dönemde öne çıkan isimlerden olan Kourtney cesur tarzını hamile stiline de yansıttı. Kourtney Kardashian'ı görenler "Rihanna'nın izinde" dedi.

Magazin 14-07-23 07:38

Kylie Jenner kum saati fiziğini sergiledi! Yine adından söz ettirdi

Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya gelmişti. Doğum kilolarından kısa sürede kurtulan Jenner kum saati fiziğini sergiledi.

Magazin 09-07-23 11:56

Kylie Jenner lüks evinin bahçesinde sere serpe güneşlendi!

Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner lüks yaşantısıyla sık sık adından söz ettiriyor. Genç yaşta büyük bir servet edinen Jenner son olarak evinin bahçesinde güneşin keyfini çıkardı. Kylie Jenner'in sere serpe pozuna beğeni yağdı.

Magazin 26-06-23 09:22

Seks orucu ve katı diyetler işe yaradı, hamile kaldı! Kourtney Kardashian eteğini sıyırıp paylaştı

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian, geçen hafta eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurmuştu. hamile kalmak için seks orucundan katı bir diyete kadar pek çok şey deneyen yıldız çıkan karnını göstermek için pozlar verdi.

Magazin 23-06-23 13:56

Seks orucundan cinsel ilişki iznine denemediği şey kalmamıştı! Kourtney Kardashian hamile sonunda hamile

Müzisyen Travis Barker ile evlenen reality şov yıldızı Kourtney Kardashian hamile kalmak için elinden geleni yapıyordu. Seks orucu deneyen ve kardeşinden cinsel ilişki molası isteyen yıldız sonunda hamile kaldı. Ünlü yıldız bu mutlu haberi eşinin konserinde pankart açarak duyurdu.

Magazin 18-06-23 14:03