Rihannanin Ceketi Haberleri

Levi's Trucker serisinin en beğenilen kot ceketi indirime girdi

Levi's markasının ikonik Trucker serisinin en beğenilen parçalarından biri olan The Trucker Kot Ceket, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Zamansız şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan, yaz aylarında gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak bu kot cekete bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 2024-04-03 14:17:01

Yatak odası çok konuşulmuştu! Erman Toroğlu 4,904 dolarlık ceketiyle sosyal medyanın gündeminde

Kendisinden 35 yaş küçük aşkı avukat Ezgi Yavuz ile evlenmesiyle uzun süre konuşulan Erman Toroğlu son olarak ceketinin fiyatıyla gündeme geldi. Beşiktaş Galatasaray derbisinin ardından A Spor'da yorum yapan Erman Toroğlu'nun 4,904 dolarlık (153 bin lira) ceketi sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-03-04 09:15:39

Fiyatı 3 bin 200 TL'ye düştü! Marmot Precip Eco Print Yağmurluk'ta indirim zamanı

Fonksiyonel, dayanıklı ve performans odaklı ürünleri ile tanınan outdoor markası Marmot'un sürdürülebilir malzemeler kullanarak ürettiği Precip Eco Print Yağmurluk modeli Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirime girdi. Kışın yağmurda, karda, rüzgarda tam koruma sağlayacak bu ceketi incelemeye ne dersiniz?

Haber 2024-02-19 18:16:06

SON DAKİKA | CHP İstanbul'da startı verdi! Ekrem İmamoğlu 'ceketini' yine çıkardı ve bu mesajı verdi: 'Ben hiç onların adayını merak etmiyorum'

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Özel, "Erdoğan'ın açıklayacağı adayla meşgul değiliz" dedi. Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da açıklamalarda bulundu. İmamoğlu "6 Mayıs'ta çıkarttığımız o ceketi, Türkiye'de iktidar olana kadar hiç giymeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Ceketini çıkarıp konuşmasına devam eden İmamoğlu, "Ben hiç onların adayını merak etmiyorum" dedi.

Haber 2024-01-05 11:07:25

MasterChef 5.ceket kimin oldu? 29 Aralık MasterChef All Star'da 5. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te beşincişef ceketi bu akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının olacak. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren ve Kıvanç beşinci ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te beşinci ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 22:43

MasterChef 4.ceket kimin oldu? 28 Aralık MasterChef All Star'da 4. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te dördüncü şef ceketi dün akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının oldu. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren, Kıvanç ve Sergen dördüncü ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te dördüncü ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 09:11

MasterChef'te ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef All Star 3. ceketi kim aldı, 2. finalist hangi yarışmacı oldu?

MasterChef'te üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. MasterChef'in dün yayınlanan bölümüne Şef Osman Sezener konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç olmuştu. Bu isimlerden Tahsin ve Barbaros ilk 2 ceketi almıştı. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta 3. ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi üçüncü finalist isim...

Magazin 28-12-23 07:58

MasterChef'te büyük heyecan! Favori yarışmacı meydan okudu: Yolun tam ortası gol atmak istiyorum

MasterChef'te yarışmacıların heyecanı finale yaklaşırken artıyor. Somer Sivrioğlu "Bugün artık 3. ceket için mücadelenin tam ortasındasınız!" yorumunda bulunurken İtalyan şef Danilo Zanna "5 arkadaş arasından 2 kişi bu ceketi giyemeyerek veda edecek" ifadesini kullandı. Oyun sırasında yaşanan gerginliğe dikkat çeken Mehmet Şef, önce "40 yıllık terziyim böyle sökük görmedim" dedi, ardından da istenilen yemeğe dikkat çekerek "Bunu yapmak her babayiğidin harcı değil" ifadesini kullandı.

Magazin 27-12-23 10:42

MasterChef All Star 2. ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te ikinci finalist

MasterChef'te ikinci ceketi kimin kazanacağı merak edildi. Son olarak Batuhan'ın veda ettiği MasterChef All Star'da kalan 6 yarışmacı finalist olabilmek için mücadele etti. 26 Aralık Salı günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 6 yarışmacı hünerlerini sergiledi. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaştı. Peki, MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te 2. finalist kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 27-12-23 08:22

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? 25 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? Büyük finale adım adım!

MasterChef'te ilk ceketi kazanan isim araştırılmaya başladı. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. 25 Aralık akşamı MasterChef'in yeni bölümüne Michelin yıldızlı Japon Şef Yoshuzumi Nagaya konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç oldu. Peki, MasterChef 25 Aralık'ta ilk ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi ilk finalist isim...

Magazin 26-12-23 23:56

Fiyatı 960 TL'ye düştü! Sonbaharın vazgeçilmezi olacak Jack&Jones cekette büyük indirim!

İster sonbaharda serin havalardan etkilenmemek için giyin isterseniz kışın kabanınızın altına tercih edin; Jack&Jones markasının bu havalı ceketiyle tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz! Kısa süreliğine yarı fiyatına satışta olan bu ceketi sizin için inceledik. Gelin birlikte keşfedelim.

Haber 18-10-23 14:38

Yağmur Tanrısevsin'in Londra pozlarına beğeni yağdı! Sokak tarzı olay oldu

Rol aldığı yapımlar ve özel hayatıyla adından söz ettiren Yağmur Tanrısevsin Londro pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Deri ceketi ve mini deri elbisesiyle pozlar veren güzel oyuncunun sokak tarzı çok beğenildi. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 17-10-23 16:45

Michael Jackson’ın ikonik deri ceketi açık artırmaya çıkıyor! En az 245 bin dolara...

Amerikalı pop şarkıcısı Michael Jackson’ın bir reklam filminde giydiği ikonik ceketi, kasım ayında Londra’da açık artırmaya çıkarılacak.

Magazin 11-10-23 16:15

Fiyatı 2802 TL'ye düştü! Tommy Hilfiger'ın sevilen ceketinde büyük indirim

Yaz bitiyor, kış yaklaşıyor. Kalın kıyafetler birkaç aya kalmadan gardıroplardan çıkmaya başlayacak. Sezonunda yüksek fiyatlar ödemek yerine şimdiden soğuk havalarda giyebileceğiniz kaliteli ürünleri indirimli fiyattan almak isterseniz bu önerimize kulak vermelisiniz: Tommy Hilfiger'ın su geçirmez özellikli Sherpa ceketi kısa süreliğine indirime girdi. Biz de sizin için o ceketi inceledik. İndirim bitmeden satın almak için acele edin.

Haber 13-07-23 17:36

Alev alev yanan otomobili ceketi ile söndürmeye çalıştı, imdadına diğer sürücüler yetişti

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde seyir halindeyken otomobili alevlere teslim olan vatandaş, yangını ceketi ile söndürmeye çalıştı.

Yurthaber 20-04-23 14:49

İzleyenleri duygulandıran görüntü! Üstündeki ceketi çıkartarak depremzedelere gönderdi

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından yardım çalışmaları sürüyor. Batman'da çekildiği öğrenilen bir görüntü ise yürekleri ısıttı. Aktarılan bilgilere göre, bir kadın üstündeki ceketi çıkartarak depremzedelere gönderdi. İzleyenleri duygulandıran görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 09-02-23 13:17

MasterChef'te dördüncü ceketi kim aldı? 2 Ocak MasterChef'te son finalist kim oldu? Büyük final için geri sayım!

MasterChef'te dördüncü ceketin sahibi belli oldu. 2 Ocak Pazartesi günü yarışmanın yeni bölümünde son finalist açıklandı. Bilindiği üzere MasterChef yemek yarışması programında Metin, Ayaz ve Görkem 2022 finalistleri seçilmişti. Son 2'ye kalan Burak Kaya ve Kıvanç son finalist olabilmek için mücadele ettiler. Peki, MasterChef'te dördüncü ceketi kim aldı? 2 Ocak MasterChef'te son finalist kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 03-01-23 07:27

MasterChef'te 3. ceketi kim giydi? 30 Aralık 2022 MasterChef Türkiye'de kazanan kim oldu?

MasterChef'te bu akşam yine büyük heyecan yaşandı. MasterChef Türkiye iki günlük aranın ardından bu akşam 170. bölümüyle ekranlara geldi. TV8'in sevilen yarışmasında ceket giyme heyecanı devam ediyor. İlk ceketi Metin, ikinci ceketi ise Ayaz almıştı. Peki MasterChef Türkiye'de ceketi kim aldı, üçüncü ceket hangi yarışmacının oldu? İşte merak edilenler...

Magazin 31-12-22 08:55
ele

MasterChef'te ikinci ceketi kim aldı, kim kazandı? İşte MasterChef'in ikinci finalisti!

MasterChef Türkiye'de ceket savaşları sürüyor. Son olarak Metin'in ilk ceketi aldığı yarışmada kalan dört yarışmacı finalist olabilmek için mücadele etti. 27 Aralık Salı günü devam eden ceket savaşlarında 4 yarışmacı ceketin sahibi olarak şampiyonluk için yarıştı. Peki, MasterChef'te ikinci ceketi kim aldı, kim kazandı? 27 Aralık MasterChef'te ikinci finalist kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 28-12-22 07:25

Ebru Baybara Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Şef Ebru Baybara Demir MasterChef konuğu oldu

Ebru Baybara Demir ile ilgili bilgiler araştırılıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'e bu akşam Ebru Baybara Demir konuk oldu. Yarışmacılar ünlü şef ile beraber çalışacaklar ve ikinci ceketi giymek için mücadele edecekler. Peki, Ebru Baybara Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 27-12-22 21:29

Ahmet Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında? Michelin yıldızlı Şef Ahmet Dede MasterChef'te!

Ahmet Dede MasterChef Türkiye'ye konuk olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef finaline az bir zaman kala heyecan giderek artıyor. Son 5’e kalan yarışmacılar ilk ceketi giymek için mücadele etti. Ahmet Dede ise programın ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer aldı. Peki, Ahmet Dede kimdir, kaç yaşında nereli?

Magazin 27-12-22 08:19

MasterChef'te ilk ceketi kim aldı, kim kazandı? 26 Aralık MasterChef'te ilk finalist belli oldu!

MasterChef Türkiye'de ceket savaşları başladı. Son olarak Tolga'nın veda ettiği MasterChef'te kalan beş yarışmacı finalist olabilmek için mücadele ediyor. 26 Aralık Pazartesi günü başlayan ceket savaşlarında 4 yarışmacı ceketin sahibi olarak şampiyonluk için yarışacaklar. Peki, MasterChef'te ilk ceketi kim aldı, kim kazandı? 26 Aralık MasterChef'te ilk finalist kim oldu? İşte son 4'e kalan yarışmacı

Magazin 27-12-22 07:07

Yetişkin film yıldızı Mia Malkova sosyal medyayı sallamaya devam ediyor! Ceketinin düğmeleri zor kapanınca beğeni butonu çöktü

Dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan yetişkin film yıldızı Mia Malkova sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. 11.2 milyon takipçisi bulunan hesabından seksi fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Malkova son olarak beyaz ceketi ve siyah dantelli iç çamaşırıyla poz verdi. Fenomen ismin pozu kısa sürede dikkatleri çekti.

Trend 15-11-22 11:54

Sonbahar modasının vazgeçilmezlerinden hem şık hem havalı kolej ceketi modelleri

Sonbaharın gelişiyle tarzına önem veren kişiler, hem soğuktan koruyacak hem tarzlarını ortaya koyacak kolej ceketlerini araştırıyor. Farklı renk, desen ve kumaş çeşidi seçeneği olan kolej ceketi modellerini sizin için araştırdık ve bir araya getirdik. Eğer siz de spor şık giyinmeyi seviyorsanız çeşitli model ve kombin önerilerine yer verdiğimiz listemizi sonuna kadar okuyabilirsiniz.

Haber 02-11-22 17:28

Nihal Candan ceketi açınca ortaya bomba dekolte çıktı! Bahar Candan ablasının göğüslerini paylaştı

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler yaptıkları paylaşımlarla olay oluyor. Son olarak Nihal Candan tarzıyla dikkat çekti. Candan ceketi açınca ortaya bomba bir dekolte çıktı. Kardeşi Bahar Candan da ablasının göğüslerini paylaşmadan duramadı.

Magazin 09-09-22 17:42

Ay'a ayak basan ikinci astronotun ceketine dudak uçuklatan fiyat: En değerlisi oldu!

Neil Armstrong ile birlikte 1969'da Ay'a inen Buzz Aldrin'in tarihi Apollo 11 görevinde uçuş sırasında giydiği ceketi, New York'taki bir müzayedede açık arttırmaya çıkarıldı. Üzerinde ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) logosu ile ABD bayrağının yer aldığı ceket, dudak uçuklatan bir fiyata alıcı buldu. 92 yaşındaki astronotun ceketi satılan en değerli Amerikan uzay eseri oldu.

Haber 27-07-22 12:34

Paylaşımı gündem oldu! Başbakan Rock festivalinde

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, ülkede düzenlenen bir rock festivaline katılmasıyla gündem oldu. Deri ceketi, kısa kot şortu ve botlarıyla festivalden bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşan 36 yaşındaki Marin, büyük övgü topladı.

Trend 11-07-22 15:08

Yüsra Geyik sütyen tarzı büstiyeri ve süper minisiyle sosyal medyayı salladı! Ceket emanet gibi

Arka Sokaklar'da Zeliha karakteriyle tanınan Yüsra Geyik güzelliğiyle büyüledi. Siyah sütyen tarzı büstiyeri ve süper minisiyle poz veren oyuncunun paylaşımları sosyal medyayı salladı. Yüsra Geyik'in yalnızca ceketi beğenilmedi. Takipçileri "Hüsnü komiserin ceketi mi?" diyerek dalga geçti.

Magazin 16-06-22 09:56

Kristen Stewart'ın Oscar gecesinde giydiği mini saten şorta uygun fiyatlı alternatif öneriler

Oscar gecesinde ünlü isimler genellikle şık elbise, iddialı kombinlerle karşımıza çıkar. Ancak bu Oscar törenine mini saten şortuyla Kristen Stewart damga vurdu! Beyaz gömleği, blazer ceketi, stiletto'su ve saten mini şortuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kristen Stewart'ın kombinini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Güzel oyuncunun harika saten şortuna alternatif olabilecek modelleri listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 07-04-22 16:39

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden Despina karakteriyle tanınan Gülcan Arslan'ın olay olan ceketine 300 TL altı alternatifler

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin Despina karakteriyle tanınan Gülcan Arslan'ın muhteşem ceketi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ceketin modelini çok beğendiğinizi biliyoruz. Sadece siz değil herkes tarafından çok beğenildi ve konuşuldu. Bu meşhur ceketi kendi kombinlerinizle de rahatlıkla birleştirebilirsiniz. Üstelik 300 TL altı alternatif önerileri ile birlikte. O zaman kombinlerinize küçük dokunuşlar yapmaya hazır olun!

Kadin 31-03-22 17:31

Kanye West ile sevgilisi Julia Fox tarzlarıyla gündem oldu! Göğüs modelli ceketi dikkat çekti

Kim Kardashian'ın peşini bırakmasa da yeni aşka yelken açmaktan da geri durmayan Kanye West sevgilisi Julia Fox ile ilişkisindeki uyumu göstermek istercesine bir örnek giyindi. Julia Fox'un göğüs modelli ceketi dikkat çekti.

Magazin 24-01-22 10:39

Miss Turkey güzeline cinsel saldırı olayı! Eski sevgiliden dikkat çeken sözler: Bluzunu ben yırtmadım, fermuarı kapalıydı

2016 yılında İstanbul Kilyos'ta model sevgiliye cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen T.K hakim karşısına çıktı. Miss Turkey yarışmasına da katılan 25 yaşındaki model Dilara Kurşun'a cinsel saldırıda bulunmadığı, saçının teline bile dokunmadığını söyleyen T.K. ''Hiçbir şekilde 'Sen bana aitsin' demedim. Bluzunu ben yırtmadım. Ceketi kalın, fermuarı kapalıydı. Aynı evde birlikte yaşıyoruz. Cinsel saldırıda bulunmam hayatın olağan akışına aykırı'' diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Haber 19-01-22 13:16

MasterChef’te şef ceketini kim giydi? İşte 5 Ocak 2022 MasterChef 3. çeyrek finalisti!

TV8'de yayınlanan MasterChef'te çeyrek final mücadelesi sürerken, yeni bölümde 3. şef ceketi için yarışmacılar en iyi tabakları çıkarmaya çalıştı. MasterChef 2021’de bu akşam konuk olarak şef Ömür Akkor yer aldı. Peki MasterChef’te şef ceketini kim giydi? İşte 5 Ocak 2022 MasterChef 3. çeyrek finalisti!

Magazin 06-01-22 01:17

Fahriye Evcen ile Ebru Gündeş pişti oldu! Hayranları yarışa girdi

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile sevilen şarkıcı Ebru Gündeş bir gün arayla aynı ceketle poz verdi. Ekranlara 4 yıl ara verdikten sonra Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ekrana dönen Fahriye Evcen’le, O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş’in aynı ceketi giymesi hayranlarını harekete geçirdi.

Magazin 11-12-21 02:41

Babamın Ceketi nerede ve ne zaman çekildi? Babamın Ceketi filminin oyuncuları kimler?

Babamın Ceketi filmi oyuncuları ve konusu merak konusu oldu. Babamın Ceketi filmi bu akşam tekrardan televizyon ekranlarında olacak. Peki pek çok başarılı ismin rol aldığı Babamın Ceketi nerede ve ne zaman çekildi? Babamın Ceketi filminin oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 08-11-21 18:40

Madonna canlı yayında kalçasını göstermek için masaya atladı

Efsane şarkıcı Madonna, Jimmy Fallon'ın sunduğu Tonight Show’a katıldı. 63 yaşındaki şarkıcı programın ortasında bir anda masanın üzerine atlayıp, eteğini kaldırdı. Neye uğradığını şaşıran programın sunucusu, Madonna’nın kalçasını kapatmak için ceketi çıkarıp üzerini örttü.

Magazin 09-10-21 01:51

Serel Yereli güneşi görünce ceketi çıkardı! Beğeni yağdı

Yurt dışında yaşayan güzel oyuncu Serel Yereli havayı güzel görünce ceketini çıkardı. Derin dekoltesiyle pozlarını paylaşan Yereli'nin güzelliğine övgü yağdı.

Magazin 17-09-21 11:13

Melania Trump'ın 'umurumda değil ceketi' yine gündeme geldi! Jill Biden gönderme mi yaptı?

ABD Başkanı Joe Biden'ın, ilk yurt dışı gezisi başladı. Bu kapsamda Biden ilk görüşmesini İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile gerçekleştirdi. Gezide dikkat çeken detay ise Jill Biden'ın ceketi oldu. Biden'ın love işlemeli ceketi, eski First Lady Melania Trump'a gönderme şeklinde yorumlandı. Jill Biden'ın dünyaya sevgi gönderdiği söylenirken, eski First Lady'nin ceketinde ''Umurumda değil yazıyordu'' denildi.

Haber 11-06-21 09:11

Fatih Terim, penaltı kararıyla çılgına döndü!

Galatasaray'ın Beşiktaş' konuk ettiği derbide mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır, Beşiktaş lehine penaltı kararı verince sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim adeta çılgına döndü. Terim, kararın ardından üstündeki ceketi çıkartıp kulübeye fırlattı. Terim bir süre yan hakeme de sert itirazda bulundu. Yardımcıları sakinleştirdi.

Spor 08-05-21 23:27

125 eser açık artırma yolunda! Aralarında Atatürk'e ait eşya da var

18 Mart Pazar günü online olarak gerçekleştirilecek Müzelik Eserler Müzayedesi'nde Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün güderi ceketi de açık artırmaya çıkarılacak. Ceketin geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

Haber 14-04-21 13:49

Kıvanç Tatlıtuğ'dan olay pozlar! Sosyal medyada gündem oldu

Stilist eşi Başak Dizer ile birlikte Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde tatil yapan Kıvanç Tatlıtuğ, sarı ceketi ve şapkasıyla verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Takipçileri oyuncunun gönderilerine "Kıvanç Bey, gün geçtikçe daha da yakışıklı oluyorsunuz" ve "Karizmanın vergisini ver, biz de nasiplenelim" şeklinde yorumlar yaptı.

Magazin 04-12-20 12:12

Para dolu ceketi sahibine ulaştırdı

Bursa’dan Mustafakemalpaşa’ya alışveriş için gelen Mehmet Bulut’un unuttuğu içi para dolu ceket, sahibine teslim edildi.Olay Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşandı.

Yurthaber 26-09-20 16:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'ceketi' Alman Welt gazetesine haber oldu

Alman Die Welt gazetesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “ekose desenli ceketleri” hakkında bir yazı yayımlandı.

Haber 14-09-20 16:49

Demet'in Ceketi Hatice'yi Gerdi!!

Sanatçıların sosyal medyadaki atışmaları artık magazin basınının en önemli haber kaynağı haline gelmiş durumda.

Magazin 24-06-20 11:38

Mehmet Ali Demirel son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede yürek yakan detay

Konya'da eniştesi tarafından şiddet gören ablasının durumunu konuşmak için eniştesinin ailesinin evine giden ve demir çubuklarla dövülerek öldürülen 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Mehmet Ali Demirel, son yolculuğuna uğurlandı. Demirel'in tabutunun üzerine, bekar olduğu ve damatlığını giyemediği için ailesi tarafından ceketi konuldu. Olayla ilgili konuşan kız kardeşi "Ağabeyim evimizin reisiydi. Babam kanserden ölünce çalışmak zorunda kaldı" dedi.

Haber 01-06-20 18:05

Bella Hadid ceketi çıkardı! Üstsüz poz

23 yaşındaki ünlü model Bella Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kısa süre önce çıktığı defilenin etkisinden kurtulamadığını gösterdi.

Magazin 22-01-20 10:35

Merdivene düştü, ceketi sıkıştı, ekiplere zor anlar yaşattı

  ANTALYA'da, yaya üst geçidindeki yürüyen merdivende dengesini kaybederek düşen alkollü Mehmet P.'nin ceketi de sıkıştı.

Haber 13-01-20 22:43

Vatandaşlar hemen yardımına koştu! Yürüyen merdivene sıkıştı!

Antalya'da, yaya üst geçidindeki yürüyen merdivende dengesini kaybederek düşen alkollü Mehmet P.'nin ceketi de sıkıştı. Çevredekiler tarafından ceket çıkarılırken, Mehmet P. uzun uğraşlara rağmen yerden kalkmayınca sağlık ekiplerine haber verildi. Mehmet P., ekiplerin çabasıyla kaldırıldı.

Haber 13-01-20 21:38

Bayburt, Erzincan ve Erzurum’da ceket zam şampiyonu

Türkiye İstatistik Kurumu 2019 yılı Kasım ayı verilerine göre Bayburt, Erzincan ve Erzurum (TRA1) bölgesinde erkek ceketi zam şampiyonu oldu.Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) 2019 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0,38 bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,01 bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10,56 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 15,87 artış gerçekleşti.

Yurthaber 04-12-19 15:21