Yağmurluk Erkek Haberleri

Fiyatı 3 bin 200 TL'ye düştü! Marmot Precip Eco Print Yağmurluk'ta indirim zamanı

Fonksiyonel, dayanıklı ve performans odaklı ürünleri ile tanınan outdoor markası Marmot'un sürdürülebilir malzemeler kullanarak ürettiği Precip Eco Print Yağmurluk modeli Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirime girdi. Kışın yağmurda, karda, rüzgarda tam koruma sağlayacak bu ceketi incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-02-2024 18:16

Fiyatı düştü! Tommy Hilfiger yağmurlukta 950 TL üzeri indirim, bu fırsat kaçmaz

Şıklığı yansıtan tasarımlarıyla moda severlerin çok sevdiği bir marka olan Tommy Hilfiger ürünlerinde %40'a varan indirimler sizleri bekliyor. Markanın en beğenilen kadın erkek yağmurluk modeli de kısa süreliğine indirimde! Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Haber 16-05-2023 12:20

Soğuk ve yağmurlu havalarda sizi kuru ve sıcak tutacak en iyi yağmurluk markaları

Yağmurlu ve soğuk havalarda ıslanmamak için şemsiye taşımak durumunda kalıyoruz. Ancak her zaman şemsiye taşımak pek mümkün olmuyor. İşte tam da bu durumlarda kullanacağınız yağmurluk çeşitleri, âdeta hayatınızı kurtaracak! Sizi ıslanmaktan ve soğuktan koruyacak, en iyi yağmurluk markalarını listeledik. Gelin, kaliteli ve kullanışlı modellerin yer aldığı yazımızı hep birlikte inceleyelim.

Haber 02-12-2022 19:40

Yağmurlu havalarda kurtarıcınız olacak en dayanıklı yağmurluk modelleri

Dışarıda vakit geçirirken yağışlı hava yüzünden eğlencesinden veya işinden geri kalanların yardımına yağmurluklar yetişiyor. Su geçirmez yapıları sayesinde yağmur suyunu başarıyla iterek ıslanmanın önüne geçen yağmurlukların birbirinden şık tasarımlı ve dayanıklı malzemelerden üretilen modelleri bulunuyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli yağmurluk çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 29-11-2022 09:12

Yağmurluk Erkek

Yağmurluk Erkek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yağmurluk Erkek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.