Bedirhan Soral Haberleri

10 aylıkken şehit edilen Bedirhan’ın ismi spor tesisinde yaşatılacak

Hakkari’de 2018 yılında annesi Nurcan Karakaya ile birlikte PKK’lı teröristlerce şehit edilen 10 aylık Bedirhan Karakaya’nın ismi, Sivas Şarkışla’da spor tesisinde yaşatılacak.

Yurthaber 2024-02-22 12:20:58

Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'a rakip çıktı: Zafer Partisi Ankara yarışına Bartu Soral ile dahil oldu

31 Mart'ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak isimlere bir yenisi eklendi. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, partisinin ABB adayını açıkladı. Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un dahil olduğu rekabete Bartu Soral da katıldı.

Haber 2024-02-05 16:04:06

Bensu Soral mini eteğinin fermuarını açıp poz verdi! File çorap detayı...

Son olarak Tuzak dizisinde boy gösteren Bensu Soral, Hello Dergisi için cesur pozlara imza attı. Bensu Soral mini etekli tarzıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-02-01 14:23:41

Ateş Kuşları dizisinde bomba ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Atv'nin Bozdağ Film imzalı sevilen dizisi Ateş Kuşları'nda beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in paylaştığı diziye ilk bölümünden beri kadroda yer alan bir isim veda edecek.

Magazin 2024-01-20 13:13:00

Uzun zamandır beklenen Mevlana Mest-i Aşk filmi geliyor! Başrollerinde Boran Kuzum, Hande Erçel, Bensu Soral ve İbrahim Çelikkol var

Türk-İran ortak yapımı 'Mest-i Aşk Mevlana' filmi büyük bir merakla beklenirken 29 Mart 2024 tarihinde sinemada seyircisiyle buluşacak olan yapımın fragmanı paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Hande Erçel, Bensu Soral, Halit Ergenç, Selma Ergeç ve İbrahim Çelikkol gibi isimleri bulunduran film şimdiden beğeni topladı.

Trend 08-12-23 15:54

'Estetiğim yok' dedi sosyal medya yıkıldı! Bensu Soral'ın son haline bakan bir daha baktı

Son olarak Tuzak dizisinde hayat verdiği 'Ceren Gümüşay' karakteriyle büyük beğeni toplayan Bensu Soral rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü isim bu defa estetik açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 27-11-23 17:31

Küçük Kadınlar'ın Cansu'su son haliyle ağızları açık bıraktı! 2000’lerin çocuk yıldızını gören şaştı kaldı

Oyuncuları arasında Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer gibi isimlerin yer aldığı Küçük Kadınlar unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. 5 kız çocuğunun yaşadıklarının anlatıldığı dizide Cansu karakterine Selin Ilgar hayat veriyordu. Ilgar'ın son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 26-10-23 09:57

Hercai'nin Miran'ıydı... Akın Akınözü setlere geri dönüyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hercai dizisinde hayat verdiği Miran rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Akın Akınözü son olarak Bensu Soral ile başrolünü paylaştığı Tuzak dizisiyle ekrana gelmişti. Akın Akınözü'nün yeni adresi belli oldu...

Magazin 21-10-23 14:54

ATEŞ KUŞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 28. bölüm tarihi ve 20 Ekim ATV yayın akışı

Ateş Kuşları dizsinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Kendilerine "Köksüzler" diyen 5 sokak çocuğunun hayatını işleyen dizi İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Erdem Şanlı, Serkan Ercan, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın ve Ozan Ağaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 20 Ekim ATV yayın akışı

Magazin 20-10-23 19:04

Ateş Kuşları saat kaçta başlıyor, yeni sezon ne zaman? Ateş Kuşları yeni bölüm bu akşam var mı? ATV yayın akışı

Ateş Kuşları ikinci sezonu için geri sayım sona erdi. Görkem Sevindik, Hande Soral, İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın başrolde olduğu dizi için izleyiciler 'Ateş Kuşları saat kaçta başlıyor' ekranını sorguluyor. Sokakta büyümüş beş çocuğun yaşam mücadelesinin anlatıldığı dizi 21. bölüm ile sezon finaline girmişti. Peki, Ateş Kuşları saat kaçta başlıyor, yeni sezon ne zaman? Ateş Kuşları yeni bölüm bu akşam var mı? ATV yayın akışı

Magazin 08-09-23 18:52

Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümünde şoke eden iddialar! 'Kuzenimle birlikte olmasını teklif ettim sonra...'

Bursa’da cesedi asansör boşluğunda bulunan 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümü ile ilgili ortaya çıkan ifadeler dehşete düşürdü. Olaya ilişkin İçlikan’ın erkek arkadaşı tutuklanırken genç kıza kuzeni ile birlikte olmasını teklif ettiği, olumsuz yanıt alınca da kavga ettikleri söyledi. Bedirhan G. "Bu sırada Yasemin ile tartışıp kavga ettik. Kendisine tekme attım. Dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştü" ifadelerini kullandı.

Haber 29-08-23 14:31

Bensu Soral yaz sıcağında evde bot giyince sosyal medyanın diline düştü! Eleştirilere dayanamadı

Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Bensu Soral ev kombiniyle dikkat çekti. Yazın sıcağında askılı ve şortunun altına bot giymeyi tercih eden güzel oyuncu sosyal medyanın diline düştü. Eleştirilere kayıtsız kalamayan Bensu Soral bakın nasıl cevap verdi.

Magazin 26-08-23 17:22

Şırnak'ta ağaca asılı, işkence görmüş erkek cesedi bulundu!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, boynundan iple ağaca asılmış, elleri arkadan bağlı ve işkence görmüş erkek cesedi bulundu. Cesedin, 30 yaşındaki kamyon şoförü Bedirhan Kilim'e ait olduğu belirlendi.

Haber 09-07-23 00:59

Tuzak'ın Ceren'i Bensu Soral şezlong pozlarıyla nefes kesti! Bu güzellik fazla

Bensu Soral yaz tatiline son gaz devam ediyor. Bikinili fotoğraflarını sık sık paylaşan ünlü oyuncu fit vücudu ile oldukça dikkat çekiyor. Son olarak şezlongda uzanırkenki hallerini paylaşan Soral'a adeta beğeni yağdı.

Magazin 02-07-23 22:17

Ateş Kuşları'na bomba transfer! Kara'yı canlandıracak isim belli oldu

Oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Hande Soral, Lilya İrem Salman gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Ateş Kuşları dizisine sürpriz bir isim dahil olacak. Dizide uzun süredir merakla beklenen Kara karakterine kimin hayat vereceği belli oldu.

Magazin 15-06-23 17:21

Hercai'nin Miran'ıydı! Akın Akınözü'nün annesi bakın kim çıktı! Meğer ünlü oyuncuymuş...

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü son olarak Bensu Soral ile başrolünü paylaştığı Tuzak dizisiyle izleyicisinin karşısına çıktı. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Akın Akınözü'nün annesinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 19-05-23 16:29

Ateş Kuşları bu akşam var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 12 Mayıs Atv yayın akışı

Ateş Kuşları dizisi ATV'nin en çok takip edilen dizileri arasında yer alıyor. Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin başrollerinde İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Hande Soral, Görkem Sevindik yer alıyor. 12 Mayıs Cuma günü Ateş Kuşları 16. bölümünün yayınlanması bekleniyor. Peki Ateş Kuşları bugün var mı, yok mu? Ateş Kuşları 16. bölüm ne zaman? İşte 12 Mayıs ATV yayın akışı...

Magazin 12-05-23 21:33

Ateş Kuşları bu akşam var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 21 Nisan 2023 ATV yayın akışı

Ateş Kuşları bu akşam var mı yok mu merak ediliyor. Ramazan Bayramı 21 Nisan Cuma günü itibariyle başlamış oldu. Bayram akşamında TV seyretmek isteyen vatandaşlar dizilerin yayınlanma durumunu araştırıyorlar. Ateş Kuşları dizisinin başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan paylaşmaktadır. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 21-04-23 15:21

Oyuncu Hande Soral oğlu Ali'nin yüzünü ilk kez gösterdi! Bakın kime benzetildi

Oyuncu Hande Soral meslektaşı İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz mayıs ayında oğulları Ali'yi kucaklarına alan çift ilk kez bebeklerinin yüzünü paylaştılar. Çiftin "Çekirdek ailem" pozlarına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 04-04-23 23:13

Ateş Kuşları 5. BÖLÜM tek parça İZLE! ATV ile Ateş Kuşları yeni bölüm kesintisiz izle

Ateş Kuşları 5. bölüm bu akşam ekrana gelecek. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem felaketlerinin ardından bir süredir yayınlanmayan Ateş Kuşları yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Çatal tekrar Köksüzler'in peşine düşüyor. İşte Görkem Sevindik, İlayda Alişan, Hande Soral, Erdem Şanlı ve Çınar Yükçeker'in başrolleri paylaştığı Ateş Kuşları dizisi yeni bölümü hakkında detaylar...

Magazin 24-02-23 19:54

Ateş Kuşları bu akşam var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? İşte 17 Şubat 2023 ATV yayın akışı

Ateş Kuşları dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı Ateş Kuşları bu akşam ekrana gelecek mi araştırılıyor. Peki, Görkem Sevindik, İlayda Alişan, Hande Soral, Erdem Şanlı ve Çınar Yükçeker'in başrolleri paylaştığı Ateş Kuşları bu akşam var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? İşte 17 Şubat 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 17-02-23 23:00
ele

Ateş Kuşları 4. Bölüm izle TEK PARÇA! Ateş Kuşları hangi gün oynuyor? 3 Şubat Atv yayın akışı

Ateş Kuşları 4. bölüm akşam ATV ekranlarında olacak. Maratona iyi reyting sonuçlarıyla başlayan dizi, izleyicilerden oldukça güzel tepkiler almıştı. Görkem Sevindik, Hande Soral Demirci, İlayda Alişan, Erdem Şanlı ve Emir Çubukçu'nun başrollerini paylaştığı hikayede bu akşam yeni bölüm yayınlanacak. Peki Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? Ateş Kuşları hangi gün oynuyor? İşte 4. bölüm özeti...

Magazin 03-02-23 20:28

Feci kazada 13 yaşındaki oğlunu kaybetti! Sürücünün serbest bırakılmasına isyan eden acılı baba: Bir köpek ölüyor, köpeğin bile değeri var

Antalya’da kasım ayında yaşanan kazada, iddiaya göre yaya geçidinden geçmek isteyen Bedirhan Kaynarca'ya (13) otomobil çarptı. Bedirhan, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsünün serbest bırakılmasına isyan eden acılı baba, "Affedersiniz, bir köpek ölüyor, köpeğin bile değeri var ya. Bizim için can önemli can. Ama benim canımın bir değeri yokmuş. Benim çocuğuma çarpan kişilerin kan tahlili yapılmamıştır. Bunlar belki uyuşturucu kullandı” diye konuştu.

Haber 22-01-23 15:06

ATEŞ KUŞLARI 2. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA! Yeni bölüm ne zaman? Ateş Kuşları 2. bölüm özeti

Ateş Kuşları 2. bölümü ile bu akşam ATV ekranlarında olacak. Geçen hafta Cuma günü ilk bölümü yayınlanan dizi, izleyicilerden oldukça güzel tepkiler almıştı. Görkem Sevindik, Hande Soral Demirci, İlayda Alişan, Erdem Şanlı ve Emir Çubukçu'nun başrollerini paylaştığı hikayede bu akşam yeni bölüm yayınlanacak. Peki Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte 2. bölüm özeti...

Magazin 20-01-23 11:44

Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı?

Ateş Kuşları isimli ekranların yeni dizisi ATV kanalında yayın hayatına merhaba dedi. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları dramatik konusuyla dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 19-01-23 00:11

Ateş Kuşları nerede çekiliyor, konusu nedir? ATV'nin yeni dizisi Ateş Kuşları bu akşam başlıyor!

Ateş Kuşları nerede çekiliyor izleyiciler tarafından merak edildi. ATV'nin yeni dizisi Ateş Kuşları ilgi çekeceğe benziyor. Bu akşam yayın hayatına start verecek olan dizi saat 20.00'de başlayacak. Hande Soral Demirci ve Görkem Sevindik dizinin başrollerini paylaşıyor. Peki Ateş Kuşları nerede çekiliyor, konusu nedir? İşte detaylar...

Magazin 13-01-23 19:50

Ateş Kuşları'nda Hande Soral'ın çocukluğunu kim canlandırıyor? Ateş Kuşları Mercan kaç yaşında, kimin kızı?

Ateş Kuşları dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yapımını Bozdağ Film'in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği yeni dizinin başrollerini İlayda Alişan, Görkem Sevindik ve Hande Soral paylaşıyor. Sokak çocuklarının hikayesini anlatan dizide çocuk karakterler de oldukça dikkat çekici. Peki, Ateş Kuşları'nda Hande Soral'ın çocukluğunu kim canlandırıyor? Ateş Kuşları Mercan kaç yaşında, kimin kızı? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 13-01-23 12:00

Ateş Kuşları dizisi konusu oyuncuları ve isimleri: Ateş Kuşları konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ateş Kuşları dizisi bu cuma ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Farklı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çeken dizide Hande Soral ve Görkem Sevindik başrolde. Tanıtımları ile büyük beğeni toplayan dizi için geri sayım başladı. Peki, Ateş Kuşları konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi Ateş Kuşları hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 12-01-23 10:30

Tuzak dizisi final mi yapıyor? Tuzak dizisi neden bitiyor? Final tarihi belli oldu!

19 Ekim 2022'de TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Tuzak dizisi sezonun iddialı yapımlarından biriydi. Dizinin sevenlerini üzecek haber geldi. Bensu Soral ve Akın Akınözü gibi ünlü isimlerin yer aldığı Tuzak dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Peki Tuzak dizisi neden bitiyor? İşte detaylar...

Magazin 04-01-23 13:07

Eski nişanlısı, kaçırmaya çalıştığı genç kızı boynundan vurmuştu! 9 gün sonra acı haber geldi

İstanbul Sancaktepe’de 22 yaşındaki Bedirhan Uysal, 24 yaşındaki Ülkü Denir Ersöz’ü evinin önünden kaçırmaya çalıştı. Ersöz direnince, Bedirhan Uysal silahını ateşledi. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ülkü Deniz Ersöz, hastanede tedaviye alındı. Ersöz, tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti. İşte olayın detayları...

Haber 03-01-23 16:53

Tuzak bu akşam var mı, neden yok? Tuzak yeni bölüm ne zaman? İşte TV 8 yayın akışı

Tuzak yeni bölümün bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Oyuncuları arasında Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta çarşamba akşamları yayınlanıyordu. Tuzak dizisi yeni bölüm tarihinin değiştiği açıklandı. İşte TV 8 yayın akışı ve detaylar

Magazin 21-12-22 21:04

Ateş Kuşları dizisi ne zaman başlıyor? Ateş Kuşları konusu nedir? Hande Soral, İlayda Alişan oyuncu kadrosunda!

Ateş Kuşları dizisi tanıtımıyla dikkat çekiyor. Dizi hakkında detaylar merak konusu oldu. Ateş Kuşları dizisinin oyuncu kadrosunda Hande Soral, İlayda Alişan, Burak Tozoparan, Görkem Sevindik gibi isimler yer alıyor. Peki Ateş Kuşları dizisi ne zaman başlıyor? Ateş Kuşları konusu nedir? İşte tüm detaylar...

Magazin 05-12-22 16:53

Şehit Bedirhan bebeğin anneannesi terörü lanetledi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 31 Temmuz 2018'de PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu bebeği Bedirhan Mustafa ile şehit olan Nurcan Karakaya'nın annesi Suudiye Demir, İstanbul Beyoğlu'nda çocukların da aralarında bulunduğu sivillerin hedef alındığı terör saldırısına tepki gösterdi.

Yurthaber 15-11-22 13:11

Ateş Kuşları dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda? Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ateş Kuşları dizisi tanıtımıyla dikkat çekti. ATV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Ateş Kuşları hakkında araştırmalar hız kazandı. Ateş Kuşları dizisinin başrolünde İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik gibi isimler yer alacak. Peki Ateş Kuşları dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda? Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 14-11-22 17:40
atv

Bensu Soral'dan 'çocuk' itirafı! 'Kesinlikle...'

'Tuzak' dizisinin Ceren'i Bensu Soral, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle konuşan Soral, küçük çocukların setlerde çalıştırılmasına karşı olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, "Kendi çocuğum olsaydı kesinlikle setlerde çalıştırmazdım" dedi.

Magazin 12-11-22 09:59

Tuzak dizisinin yıldızı Bensu Soral süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi! Tişörtünü kaldırıp...

Başrollerini Akın Akınözü, Rıza Kocaoğlu ve Talat Bulut ile paylaştığı Tuzak dizisiyle ekrana dönen güzel oyuncu Bensu Soral, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozlarıyla kendine hayran bıraktı. Soral'ın beyazlar içindeki tarzına beğeni yağdı.

Magazin 11-11-22 16:33

Tuzak'ın Ceren'i Bensu Soral son bölümdeki o sahneyle gündemde! Tüylerim diken diken oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisinde Ceren rolüne hayat veren oyuncu Bensu Soral son bölümdeki performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Çocuklarının elinden alındığı sahnelerde yaptığı oyunculukla adından söz ettiren Bensu Soral'a "İçim titredi", "Tüyler diken diken" yorumları yağdı.

Magazin 11-11-22 07:58

Hande Soral canlı yayında bakın ne yedi! Stüdyodakiler çığlık çığlığa...

Oyuncu İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren ve geçtiğimiz günlerde oğulları Ali'yi kucaklarına alan Hande Soral, katıldığı bir programda izleyenleri şaşkına çeviren bir olay yaşadı. Canlı yayında bilmeden kedi maması yiyen Soral'ı, stüdyodaki herkes çığlık çığlığa izledi.

Magazin 07-11-22 17:43

Tuzak dizisi oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir? Bensu Soral ve Akın Akınözü Tuzak oyuncuları arasında

Tuzak dizisi oyuncuları ve konusu gündemde yer alıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Tuzak, geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizi her hafta çarşamba akşamları yayınlanacak. Yeni dizinin senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu kaleme alıyor. Peki, Tuzak dizisi oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Magazin 26-10-22 12:36

TUZAK DİZİSİ OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Tuzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Tuzak dizisi oyuncuları ve isimleri araştırılıyor. Yeni dizi Tuzak bu akşam başladı. Dizide Akın Akınözü dizide Umut karakterine, Bensu Soral ise Ceren karakterine hayat verecek. Tuzak dizisi yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Peki, Tuzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 19-10-22 22:03

Tuzak oyuncuları kimler, konusu nedir? Akın Akınözü ve Bensu Soral Tuzak dizisi oyuncuları arasında

Tuzak dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Tuzak için geri sayım başladı. Yayınlana fragman izleyicilerin heyecanını daha da artırdı. Dizi çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek. Peki, Tuzak dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 19-10-22 20:26

Tuzak dizisi nerede çekiliyor? Akın Akınözü ve Bensu Soral’lı Tuzak dizisi çekim yerleri

Tuzak dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Yeni dizi her hafta çarşamba akşamları ekrana gelecek. Tuzak dizisi oyuncuları arasında Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Onur Durmaz, Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik gibi isimler yer alıyor. Peki, Tuzak dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 19-10-22 20:24

Tuzak dizisi Ceren kimdir? Bensu Soral kaç yaşında, nereli? Bensu Soral’ın ablası da çok ünlü bir isim

Tuzak dizisindeki Ceren karakteri merak ediliyor. TV 8 ekranlarında her hafta çarşamba akşamları yayınlanacak olan Tuzak dizisinde Ceren karakterine Bensu Soral hayat verecek. Soral’ın daha önce rol aldığı diziler arasında İçerde ve Cam Tavanlar da yer alıyor. Peki, Bensu Soral kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 19-10-22 20:23

Tuzak dizisinin Umut'u Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında? Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pestemalciyan kimdir, nereli?

Tuzak dizisinde Umut karakterini canlandıracak olan Akın Akınözü, dizinin birinci bölümü için geri sayım sürerken merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu Tuzak'ta Bensu Soral ile başrolü paylaşacak. Senaristliğini Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Akın Akınözü, Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşıyor. Peki, Tuzak dizisinin Umut'u Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında? Akın Akınözü ve sevgilisi Sandra Pestemalciyan hakkında bilgiler...

Magazin 19-10-22 20:22

Tuzak dizisinin Güven'i Rıza Kocaoğlu kimdir, kaç yaşında? Rıza Kocaoğlu Tuzak dizisinde yepyeni bir imajla dönüyor!

Tuzak dizisinin Güven'i Rıza Kocaoğlu dizinin birinci bölümü için geri sayım sürerken merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de ekrana gelecek olan Tuzak dizisinde Akın Akınözü, Umut karakterine hayat verirken; Bensu Soral da Ceren isminde genç bir kızı canlandıracak. Dizi usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Tuzak dizisinin Güven'i Rıza Kocaoğlu kimdir? Rıza Kocaoğlu nereli ve kaç yaşında?

Magazin 19-10-22 20:21

Annelik molası bitti! Hande Soral'ın yeni projesi belli oldu

Son olarak ATV'de ekrana getirilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan güzel oyuncu Hande Soral, anne olmasının ardından setlere ara verdi. Ali adını verdiği oğlunu kucağına alan, kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile olan evliliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hande Soral'ın yeni projesi belli oldu.

Magazin 12-10-22 14:49

Talat Bulut, Tuzak dizisiyle ekrana dönüyor! Tuzak'ın yayın tarihi belli oldu

TV8'in yeni dizisi Tuzak'ın yayın tarihi belli oldu. Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu'nun başrollerde yer aldığı Tuzak dizisinde. çocuklukları ellerinden alınan üç kardeşin hikayesinin anlatılıyor.

Magazin 10-10-22 02:51

Bensu Soral'ın son hali sosyal medyada tartışma yarattı!

Şimdilerde 'Tuzak' adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Bensu Soral, estetik modasına uydu. Yeni imajıyla adeta bambaşka birine dönüşen güzel oyuncunun eski halinden eser kalmadı. Soral'ın uzayan çenesi ve dolgun dudaklarına sosyal medyadan yorum yağdı.

Magazin 07-10-22 15:03

Cesetleri çuvala koyup tandıra atmıştı! Mehmet Turhan Firdevs Öztürk cinayeti tekrar incelenecek

Kayseri'de Yusuf Turhan, kardeşi Mehmet ve birlikte yaşadığı Firdevs Öztürk'ü iple boğup öldürmüş cesetleri de çuvala koyarak tandıra atmıştı. Koku çıkmasın diye de tandırın üzerine beton döken Turhan hakkında 1'i ağırlaştırılmış, 2 kez müebbet, oğlu Bedirhan içinse 2 kez müebbet hapis cezası verilmişti. Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi, 'noksan ikmali' gerekçesiyle inceleme yapılamayacağını gerekçe göstererek, dosyayı yerel mahkemeye iade etti. Mahkeme, davayla ilgili tekrar inceleme yapacak.

Haber 30-09-22 15:09