En Iyi Animasyonlar Haberleri

Semicenk konserinde şaşırtan olay! Seyirciler tepki gösterdi... Ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmedi

Son günlerin en popüler isimlerinden biri olan Semicenk sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Semicenk'in konserinde seyirciler playback yapılmasına tepki gösterdi. Şaşırtan bu olay sonrası şarkıcıdan yanıt gecikmedi.

Magazin 2024-05-28 17:51:25

Bakan Şimşek'ten risk primi açıklaması: 4 yılın en düşük seviyesinde

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada, "Risk primimizi gösteren CDS son 4 yılın en düşük seviyesinde. Son bir yılda risk primindeki iyileşme gelişmekte olan ülkelerde ortalama 50 baz puan iken ülkemizde 400 baz puanın üzerinde gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-28 16:01:31

Komşusuna yardım etti, hayatı değişti! Her şey iyi niyetle başladı

Komşuluk ilişkilerinin her geçen gün yozlaştığı ülkemizde Aydın’da yaşayan 47 yaşındaki Nalan Özkan, ihtiyar ve yalnız yaşayan komşularına yardım etmek isterken bir anda kendisini iş hayatının içinde buldu. Şu anda Aydın’da önemli bir işletmenin sahibi olan Nalan Özkan, “Her şey iyi niyetle başladı. Yaşlı komşumuza yardım etmek için yaptığım yemekler çok beğenilince gelen talepler üzerine bu işe başladım. Şimdi Aydın’da yüzlerce kişinin sofralarını biz süslüyoruz” dedi.

Kadin 2024-05-28 16:01:00

Fiyatı 1897 TL'ye düştü! Crocs'un en rahat modeli Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Hafif, esnek, rahat, su geçirmez, leke tutmaz bir terlik arayışındaysanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Bir kez giyenin adeta ayağından çıkarmak istemediği Crocs'un en rahat modeli olan LiteRide kısa süreliğine 350 TL indirimle sizleri bekliyor. Hemen şimdi keşfedin, rahatlığın tadını çıkarın.

Haber 2024-05-28 15:00:17

Fiyatlar artık onlara da pahalı gelmeye başladı! Düşüş çok büyük: Yüzde 50'den fazla...

Artan enflasyon ve döviz kurundaki hareketlilik inşaat sektörünü yakından etkilediği için son yıllarda en çok değer kazananlardan biri de evler oldu. Fiyatların artmasıyla yabancı turistlerin ev sahibi olma hızı da artmıştı. Özellikle Antalya'da Ruslara çok sayıda satış yapıldı. Ancak son verilere göre konut fiyatları Ruslara da pahalı gelmeye başladı. Geçen senenin nisan ayına göre oransal düşüş yüzde 50'den fazla...

Finans 28-05-24 13:00

Anne ve babalar bu haber çocuklarınızı ilgilendiriyor: Artık okul önlerinde olmayacaklar...

Milli Eğitim Bakanlığı hakkındaki içerikler son dönemde en çok takip edilen haberler arasında yer alıyor. Öğretmen atamaları, Bakan Tekin'in müfredat kararı gündem olmuştu. Bakanlık anne ve babaları ilgilendiren yeni bir karar daha aldı.

Manşet 28-05-24 11:05

Çocukların üzerine benzin döküp yakmaya çalıştı! 'Kardeşime işkence ediyorlar'

Antalya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Komşularının kardeşine işkence yaptığını iddia eden Nazmiye Ş. (50), ortalığı ayağa kaldırdı. Nazmiye Ş., mahallede oyun oynayan çocukların üzerine benzin dökerek yakmaya çalışırken son anda yakalandı. Daha sonra apartmanın en üst katına çıkarak kendini camdan sarkıtan kadın, ekiplerin 4 saatlik çalışması ile bulunduğu yerden alındı. İşte detaylar...

Haber 28-05-24 10:45

28 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 28 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 28-05-24 09:20

Tapu ve Kadastro'da yeni dönem! 4 alanda reform için çalışmalar başladı: Gereksiz vergi istisnasına son veriliyor

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında ikinci mali önlemler paketi geliyor. Yeni atılacak adımların 4 aşamalı ayağında en dikkat çeken kısım vergi muafiyet ve istisnaları oldu. Bu kapsamda ekonomi yönetimi, ekonomiye katkısı olmayan indirim, istisna ve muafiyetleri listeledi. Taslağın Meclis kapanmadan yasalaştırılması planlanıyor. Ayrıca gayrimenkullerin ve arsaların gerçek değeri üzerinden alım satımının sağlanması için de bir çalışma başlatıldı.

Finans 28-05-24 08:37

Yapım ekibi sonradan fark etti... Survivor All Star'daki o anlar önce paylaşıldı sonra yayından kaldırıldı

En iddialı sezonun yaşandığı Survivor All Star'da finale çok az bir zaman kaldı. Her bölümü büyük ses getiren yarışmada bu defa yayınlanan bir fragman sonradan silindi. Survivor All Star'daki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 28-05-24 08:33

Kurbana girer gibi ev almak! Bankalarda ortak konut kredisi dönemi... Bir ilk: 4 tanıdığını getirene kredi kolaylığı

Türkiye'de bir ilk oldu, artan faiz oranları sonrası harekete geçen bankalar ortak kredi uygulamasına başladı. Gelir durumu ya da başka bir sebeple kredi verilmeyen kişiler artık en az iki en çok da dört kişiyle birlikte ortak ev kredisi çekebilecek. Gelirlerini birleştirerek bankaya beyan eden kişiler, aylık ödemeleri de kendi aralarında bölecekler.

Finans 28-05-24 07:34

7 güne 1 milyon lira ile Dubai’yi de Paris’i de solladı! Artık turiste de hayal… ‘Yok oldu’ diyerek alarmı çaldılar

Son dönemde Türkiye’nin artık pahalı bir turizm ülkesi olduğu yabancı turistler tarafından sıkça dile getirilirken sektörde alarm zilleri daha sezon tam olarak başlamadan çalmaya başladı. Fiyatlar ise alıp başını gitmiş durumda. Bodrum’da 1 hafta tatil için 902 bin lira isteyen otel bile bulunuyor. Buna karşın Dubai’nin 7 yıldızlı en pahalı oteli aynı hizmet için 290 bin TL, Paris Disney Land 335 bin lira talep ediyor.

Finans 28-05-24 07:28

Aynı araca 4 farklı eksperde 4 farklı rapor! Otomobil alacaklar dikkat! İsyan etti... Uzmanlar uyarıyor: Bu tuzaklara düşmeyin!

Otomobil alacakların en büyük korkusu 'piyasada kandırılmak' olurken, eksper mağdurları gün geçtikçe artıyor. Birinin dediği ötekini tutmazken, en sonunda bir galerici piyasadaki bu durumu adeta belgeledi. 4 farklı ekspere götürdüğü araca 4 farklı rapor çıktı. Peki en çok kullanılan hileler neler? İşte detaylar...

Finans 28-05-24 06:59

Hindistan ve Bangladeş’i Remal Tropikal Kasırgası vurdu! Çok sayıda kişi öldü, on binlerce ev yıkıldı

Yılın ilk büyük kasırgası Remal Tropikal Kasırgası, Hindistan ve Bangladeş’i vurdu. Kasırga nedeniyle en az 16 kişi hayatını kaybederken, milyonlarca kişi ise elektriksiz kaldı, 35 bin ev yıkıldı.

Haber 27-05-24 22:42

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan olay yaratan ifadeler! ''Önümüzdeki sezon çok şey olacak, Türkiye Kupası'nda yer almayacağız''

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, seçim öncesi Mersin'de kongre üyeleriyle bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Benim ve arkadaşlarımın temiz futbol misyonuyla alakası var. Fenerbahçe'nin ilkesi ve duruşuyla alakası var. Ondan taviz versek iyi mi kötü mü olur camianın karar vereceği durum. Biz 7 senede 3 kere son hafta kendi sahamızda şampiyonluk verdik." dedi.

Spor 27-05-24 19:22

Vücudunun güzel kokmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Gün boyu taze ve hoş kokmak, özgüveninizi artırmanın yanı sıra sosyal ilişkilerinizde de olumlu etkiler yaratır. Vücudunuzun güzel kokmasını sağlamak için basit ama etkili adımlar atabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak ve çevrenizde olumlu bir izlenim bırakmanızı sağlayacak üç temel ipucunu haberimizde derledik.

Kadin 27-05-24 15:51

Ortalama maaş 44 bin lirayı aşacak! Memurun zammında tablo tablo hesap! Temmuz’da yüzde 10 olarak uygulanacak…

Mayıs ve Haziran ayı TÜFE verileri sonrası 6 aylık memur enflasyon farkı ile memur maaş zammı netleşecek. Temmuz zammı bekleyen milyonlarca kişi için memur maaş tablosu ipuçlarını verdi. Öğretmen, polis, hemşire, doktor ve mühendis dahil tüm meslek gruplarında zamlı maaşlar tek tek hesaplandı. Ayrıca 65 yaş, evde bakım ve engelli maaşı da bu oranda artacak. İşte 2024 Temmuz en düşük memur ve memur emekli maaşı…

Finans 27-05-24 15:16

Türkiye’nin e-ticaret hacmi 1,85 trilyon liraya ulaştı: En fazla alışverişi 29 yaşındakiler yaptı

E-ticaret hacmi 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 115,15 artarak,1,85 trilyon liraya ulaştı. İşlem sayısı ise bir önceki yıla göre yüzde 22,25 artarak, 5,87 milyar adet olarak gerçekleşti.

Finans 27-05-24 12:05

'En güçlü antioksidan' Eşinin kanser tedavisi için keşfetti, mesleği oldu! Taleplere yetişmez hale geldi

Konya’da kansere yakalanan eşinin tedavisi sürecinde aronya meyvesiyle tanışan Tahsin Tosun, o zamana kadar bilmedikleri bitkiyi üretmeye karar vererek hububat tarlalarının arasından aldığı araziye aronya bahçesi kurdu. Eşinin başarılı tedavisinin ardından yaptığı pazarlama işini bırakarak aronya yetiştiriciliğine yönelerek kendi işinin sahibi olan Tosun, gençlere fırsatları değerlendirmeleri konusunda tavsiyede bulundu.

Kadin 27-05-24 10:54

31 Mayıs akşamına kadar süresi var! Emeklilerin hesabına erken geçecek: Hem ikramiye hem maaş, en az 13 bin lira ödenecek

Emekli maaşı zammı öncesi emekliye çifte ödeme! Haziran ayına denk gelen Kurban Bayramı’nda milyonlarca kişi hem emekli maaşını alacak hem de 3 bin lira olan bayram ikramiyesini hesaplarında görecek. Peki emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bakan Işıkhan ‘yakında’ yanıtını vermişti ama emekliler için erken aylık da gündeme geldi.

Finans 27-05-24 09:30

27 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 27 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 27-05-24 09:20

Galatasaray şampiyon oldu, Wanda Nara boş durmadı!

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, uzun bir yılı geride bıraktıklarını söyleyerek, "Galatasaray’ın, Türkiye’nin en iyisi olduğunu, Türkiye’nin en büyüğü olduğunu tekrardan gösterdik" dedi. Icardi'nin eşi Wanda Nara da şampiyonluk kutlamalarına sessiz kalmadı.

Spor 27-05-24 09:14

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası dikkat çeken sözler! Icardi en nefret ettiğim şeyi yaptı

Galatasaray'ın Konyaspor galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan etmesinde attığı 2 golle büyük pay sahibi olan Mauro Icardi Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlarken Rıdvan Dilmen Arjantinli golcü için canlı yayında dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 08:07

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Tadic'ten ilginç açıklama! ''Sezon başında söyleselerdi kahkaha atardım''

99 puan toplayarak belki de tarihlerinin en iyi sezonlarından birini geçiren fakat şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de moraller bir hayli bozuk durumda. Fenerbahçeli futbolcu Dusan Tadic, bu durumu kendi açısından ilginç bir şekilde özetledi.

Spor 27-05-24 07:45

Haziran ayının en şanslı burçları belli oldu! Yeni fırsatlar şıp diye ayağınıza gelecek

Astroloji severlerin yakından takip ettiği burçlar günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak yorumlanabiliyor. Astrologlar yaptıkları çalışmalar neticesinde her ay en şanslı ve en şanssız burçları da açıklıyor. 2024 Haziran ayına az bir zaman kala bu ayın en talihli burçları da belli oldu. Peki, haziran ayında şanslı burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

Kadin 27-05-24 07:39

Galatasaray'ın 24. şampiyonluğu sonrası Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'tan ilk paylaşım! Şeref kimileri için...

Konyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın bu şampiyonluğunun yankıları sürerken, Sarı-Kırmızılı taraftarların en tepkili olduğu isimlerin başında gelen Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'tan bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 07:29

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay yaratan gönderme!

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Konyaspor karşısında attığı gollerle bu sezon ligdeki gol sayısını 25’e çıkardı. Icardi ayrıca sezonu gol kralı olarak tamamladı. Mauro Icardi maçın ardından; "Sakatlanmasam daha çok gol atardım. Yine de gol kralı oldum. Çok daha iyi bir sezon geçirebildirdik tabii ki. Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar. Şimdi biz kupa kaldıracağız." dedi.

Spor 26-05-24 21:27

Özgür Özel'den emekli maaşlarıyla ilgili dikkat çeken çağrı! 'Yasal düzenlemeye bağlayalım'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Emekli Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Biz meydanlarda sizlerle birlikte hep beraber Türkiye ittifakını kurduk. Bu sesi ya duyacaklar ya da söz verdiğim gibi sizin sesinizi mutlaka bütün Türkiye'ye duyuracağım. En düşük emekli aylığı hiçbir dönemde asgari ücretten az olamayacağını yasal düzenlemeye bağlayalım" dedi.

Manşet 26-05-24 16:25

Mevsimi geldi: Tüm zamanların en şifalı bitkisi! 'Binbir kılıç otu' olarak da biliniyor... Vücutta yara, yanık ve iz bırakmıyor

Tüm zamanların en şifalı bitkisi olarak kabul edilen ve doğal ortamda Mayıs-Haziran aylarında altın sarısı çiçekleri ile dikkat çeken Kantaron bitkisinin tüm dünyada en fazla alınıp satılan ve ihracatı yapılan bitki olduğu açıklandı.

Haber 26-05-24 15:12

'98'liyim yaşım küçük ' dedi, 'Son peygamber kim?' sorusuna yanıtı viral oldu

Sokak röportajında "Son peygamberimiz kimdir?" sorusuna verilen yanıt viral oldu. Mikrofon uzatılan kadın verdiği "Bilmiyorum ki, yaşım küçük olduğu için. 98'liyim" yanıtıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Manşet 26-05-24 14:37

Doğurganlık hızı düştü, hükümet harekete geçti: Doğum izninin uzatılmasından esnek çalışmaya... Çalışan annelere yeni düzenleme gündemde

Türkiye İstatistik Kurumu verileri açıkladı. Türkiye'de doğurganlık hızının düşmesinin ardından hükümet harekete geçti. Çalışan anneler için 5 başlıkta yeni düzenlemeler yapılması planlanırken bir adım da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan geldi. Doğurganlığın en düşük, boşanmanın en fazla olduğu iller mercek altına alınacak. İşte detaylar...

Finans 26-05-24 14:24

Yatırımcısını sevindirdi: Borsada yıllık yüzde 315 kazandıran hisse belli oldu

Bu hafta en çok kazandıran yatırım aracı olan Borsa İstanbul'a yatırımcı ilgisi de sürüyor. Yatırımcılar yükselişteki ve düşüşteki hisseleri takip ediyor. Borsada yatırımcısına yıllık yüzde 315 kazandıran hisse belli oldu.

Finans 26-05-24 13:23

Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı kırmızı takımıyla dile düştü! Yine olmamış

Sosyetenin en tanınan isimlerinden biri olan Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Sabancı tercih ettiği kıyafetle yine sosyal medyanın diline düştü. Nazlı Sabancı'yı görenler "Yine olmamış" dedi.

Magazin 26-05-24 11:57

Narenciye sektöründe 'Irak' etkisi: Tarihinde ilk kez 1 milyar dolar barajını aştı

Türk narenciye sektörü, Irak pazarında yüzde 399’luk rekor ihracat artış hızı yakaladı ve Irak’ı yakına getirdi. Irak, 2024 yılının Ocak-Nisan döneminde 90,2 milyon dolarlık ihracatla Türkiye’nin en çok narenciye ürünleri ihraç ettiği ikinci ülke konumuna yükseldi.

Finans 26-05-24 11:45

Ne altın ne dolar... Zirvedeki yerlerini ona teslim ettiler! İşte bu haftanın kazandıranları

Altın, dolar, borsa, Euro, hangisi kazandırdı? Yatırımcıların bu hafta yüzünü güldüren borsa. En çok prim yapan hisse belli oldu.

Finans 26-05-24 10:37

Erdoğan'ın CHP'de nasıl ağırlanacağı ortaya çıktı! 'Boş koltuk' çok tartışılmıştı, Özgür Özel'i ziyareti öncesi kulislerden sızdı

CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki ziyareti yakın siyasi tarihin en önemli gelişmelerinden biri olarak yorumlandı. Ziyarette fazladan boş bir koltuk bulunması tartışmalara konu olmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "telafi" için iadeiziyarette bulunacağı dile getirilmişti. Boş koltuk tartışmaları sonrası Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde gerçekleştirmesi beklenen ziyaretiyle ilgili çarpıcı bir detay kulislerden sızdı!

Haber 26-05-24 10:30

Dünyanın en büyük yanaklı modeli Anastasia Pokreshchuk'un estetiksiz hali görenleri şaşkına çevirdi

36 yaşındaki Anastasia Pokreshchuk 'dünyanın en büyük yanaklarına' sahip olduğunu iddia ediyor. Devasa elmacık kemikleriyle bakanın bir daha baktığı Ukraynalı modelin estetiksiz fotoğraflarını gören şaşkına döndü.

Kadin 26-05-24 10:18

Çok konuşulan Cannes'da kim ne ödül aldı? En İyi Kadın Oyuncu ödülünde bir ilk

Türk oyuncuların da akın ettiği bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Festivalde prestijli Altın Palmiye Ödülü, "Anora" filmiyle Amerikalı yönetmen Sean Baker'ın oldu. Gecede bir ilk de yaşandı.

Kulis 26-05-24 10:18

Bu kadınlar daha çok risk altında! “Doğum travması her 100 kadından 4’ünü etkiliyor”

Dr. Öğr. Üyesi Canan Acar Demir, “Doğum yapmak pek çok kadın için hayattaki en mutluluk verici, en özel ve eşsiz bir deneyim olarak nitelendirilir. Ancak maalesef bazı kadınlar için ise doğum eylemi bir çeşit travma olarak hafızalarda yer ediyor. Doğum anı hatırlatıldığında yoğun kaygı, öfke, korku, suçluluk hissetmek, doğum hakkında aniden zihinde canlanan olumsuz anılar ve düşünceler, yorgunluk, uyku sorunları, konsantrasyon güçlükleri bu travmanın belirtileridir." dedi.

Kadin 26-05-24 09:09

Konya başı çekiyor, İstanbul'un sıralaması şaşırttı! Kredi kartı borçları en çok artan iller belli oldu

Enflasyonla mücadele kapsamında kredi kullanımının sınırlanmasına yönelik son dönemde yeni önlemler alınmıştı. Merkez Bankası bu kapsamda adımlar atmaya devam ederken en çok kredi kartı borcuna sahip iller sırasıyla belli oldu. En çok kredi kartı kartı kullanılan il olan İstanbul'un sıralaması dikkat çekti. Başı çeken il ise İç Anadolu'dan! İşte il il kredi kartı borçları sıralaması ve çarpıcı detaylar...

Finans 26-05-24 08:48

7 yıl önce hobi olarak başladı şimdi aile bütçesine katkı sağlıyor! Ürünleri egzama, sedef ve mantara şifa oluyor

Elazığ’da Tuba Bahçeci’nin, fıstığın yetişmemiş hali olan menengiç özünden elde ederek ürettiği ve egzema, mantar ve sedef rahatsızlıklarına iyi geldiği bilinen sabun ve krem, en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Kadin 26-05-24 07:54

CZN Burak Cannes'a gidince dalga konusu oldu! İsyan etti: Türkiye’nin en yüksek takipçili hesabı benim

Cannes Film Festivali bu yıl ülkemizde fazlasıyla gündemde. Sebebi ise kırmızı halıya giden ünlü isimler. Son olarak Czn Burak Cannes'da yürüyünce sosyal medyada dalga konusu oldu. Fenomen isim ise yorumlara isyan etti.

Kulis 26-05-24 07:19

Konyaspor cephesinden Galatasaray maçı öncesi paylaşım geldi! Fenerbahçelilerden beğeni yağdı

Süper Lig'in son hafta mücadelesinde deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan ederken, Konya cephesinin de ligde kalabilmesi için en az 1 puana ihtiyacı var. Kritik karşılaşma öncesi Konyaspor cephesinden de dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 22:36

NATO üyesi Polonya'dan sınır güvenliği hamlesi! Tarihteki en büyük operasyon diyerek duyurdular! İHA ordusu kuruluyor

NATO üyesi Polonya, Rusya'ya karşı sınır güvenliğini güçlendirmek üzere harekete geçti. Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, ülkenin doğu sınırında güvenliği güçlendirecek tarihteki en büyük operasyona başlayacaklarını belirterek, insansız hava aracı (İHA) ordusu kuracaklarını söyledi.

Haber 25-05-24 19:19

Özgür Demirtaş Maalesef iyi haber veremiyorum dedi ve açıkladı: 'İnanamayacaksınız'

Ekonomiye dair yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, son olarak yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Paylaşımında "Maalesef size iyi haber veremiyorum" diyen Demirtaş, "Sene sonuna kadar çok daha kötüsü gerçekleşecek" ifadelerini kullandı. İşte Demirtaş'ın gündem olan o paylaşımı...

Manşet 25-05-24 17:48

Yer: Samsun! Eve girdiğinde eşi Kader Yıldırım'ı o halde gördü, katil en yakınında çıktı: 'Boru kesme makasıyla öldürdüm'

Samsun'da yaşayan 2 çocuk annesi Kader Yıldırım boğazından kesilerek öldürüldü. Eşi eve girdiğinde gördüğü manzarayla şoke oldu. Talihsiz kadının kollarındaki bileziklerin çalındığı fark edildi. Katil ise aynı apartmanda yaşayan ve 300 bin lira borcu olduğu belirlenen kuzen çıktı. Taziye evinde gözaltına alınan katil zanlısı ifadesinde Yıldırım'ı boru kesme makasıyla öldürdüğünü söyledi.

Haber 25-05-24 16:58

Türkiye ile Mısır 15 milyar dolarlık ticaret hedefine odaklandı

Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Salih Mutlu Şen, Mısır ile en geç 5 yıl içinde 15 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşmayı hedeflediklerini, bunun da Serbest Ticaret Anlaşması'nın etkin şekilde uygulanması, Ro-Ro hattının tekrar açılması ve yerel parayla ticaret yoluyla sağlanacağını bildirdi.

Finans 25-05-24 14:10

Bakanlığın listesine girebilirsiniz! Resmi Gazete'den duyuruldu: Ağustos ve Eylül'de açıklanıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi mükellefleri için bugün Resmi Gazete'den yeni aldığı bir kararı duyurdu. Buna göre bundan sonraki süreçte Temmuz ve Ağustos ayında hazırlanacak olan Türkiye'nin en çok vergi ödeyen mükellefleri listesi Ağustos ve Eylül ayında kamuoyuyla paylaşılacak.

Finans 25-05-24 13:30

En düşük emekli maaşı alanların sayısını açıkladı: İkinci adım yolda, bankalarla protokol imzalandı: Emekli kartı yeterli olacak

Temmuz ayı emekli zammı dönemi yaklaşırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan en düşük emekli maaşı alanların sayısından emekliler için atılacak diğer adımlara kadar merak edilen konularda açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan 3,6 milyondan fazla kişinin en düşük kök aylık aydığını vurgulayarak, bankalarla protokol hazırlandığının ve yeni indirimlerin emekli maaşı kartlarına tanımlanacağının altını çizdi.

Finans 25-05-24 09:52