Jake Gyllenhaal Haberleri

İlişkilerde tüm erkeklerin söylediği 'gizli yalanı' ifşa edince sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Kullanıcılar ikiye bölündü

Küçük beyaz yalanlar zaman zaman ilişkilerde oldukça sıradan olabilir ancak bir podcast yayıncısı "tüm erkeklerin partnerlerine söylediği" gizli bir yalan olduğunu iddia etti. Jake Craig'in TikTok'tan yaptığı paylaşımında erkeklerin evlilik konusunda bazı dönemlerde özellikle yalan söylediğini dile getirdi.

Trend 2024-04-02 13:47:54

ABD doğruladı! İsrail, Hamas’ın üç numaralı ismi Marwan Issa'yı öldürdü

ABD, İsrail’in hafta başında düzenlediği bir saldırıda Hamas'ın üç numaralı askeri yetkilisi olan Marwan Issa’yı öldürdüğünü doğruladı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Diğer üst düzey liderler muhtemelen Hamas'ın tünel ağının derinliklerinde saklanıyorlar ve adalet onlar için de gelecek. Bunu sağlamaya yardımcı oluyoruz” dedi.

Haber 2024-03-19 09:30:44

Mike Tyson yıllar sonra yeniden ringe çıkıyor! 57 yaşındaki efsane boksör, 27 yaşındaki Jake Paul ile karşı karşıya geliyor...

Jake Paul ve Mike Tyson'un boks maçı yapacağı açıklandı. Maç 20 Temmuz’da Netflix’ten canlı olarak yayınlanacak. 27 yaşındaki genç sporcuyla maç yapacak olması sosyal medyada şaşkınlık yarattı.

Spor 2024-03-07 18:09:28

Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, Başkan Biden'a çağrı yaparak açıkladı: 'ABD ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya'

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, ABD'nin ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, detayını vermediği konuyla ilgili olarak Başkan Joe Biden'ın tüm bilgi ve belgeleri Kongre ile paylaşması gerektiğini bildirdi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ise konuyla ilgilendiklerini ve ilgili Temsilciler Meclisi komite üyeleriyle perşembe günü görüşeceğini bildirdi.

Haber 2024-02-14 21:50:20

Zorla cinsel ilişkiye girdiği yatağın altında mahsur kaldı! Ücra dehşet kulübesinde 3 ay: Sapık katil ailesini gözlerinin önünde katletti

Gözüne kestirdiği kızla cinsel ilişki yaşamak için her yola başvuran sapık aile katliamı yapmaktan da geri durmadı! ABD'nin Wisconsin eyaletinde yaşayan Jayme Closs'a 13 yaşındayken saplantılı bir ilgi duyan Jake Patterson, gece eve girip Jayme'in ailesini kızın gözleri önünde katletti. Jayme'i ücra bir kulübeye götürüp haftalarca zorla yatağına alan gözü dönmüş katilin Jayme kaçmasın diye kurduğu 'yatak' düzeneği kan dondurdu.

Trend 22-01-24 08:38

Pasaportundaki küçücük yırtık tüm tatilini mahvetti! Ailesinin bindiği uçağa alınmadı... Tüm planını iptal etti

İngiltere'de yaşayan 19 yaşındaki Jake Burton isimli genç bir çocuk ailesiyle birlikte yeni yıl tatiline gitmek istemişti. Ancak Burton pasaportunda bulunan yırtık nedeniyle ailesinin bindiği uçağa alınmadı. Aile İspanya tatilini iptal etmek zorunda kalarak evlerine geri döndü. Sosyal medyadan Burton hikayesini paylaşınca viral oldu.

Trend 11-01-24 15:44

ABD'den nükleer silah açıklaması! Rusya ve Çin’i caydırmak için....

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, nükleer silah kapasitesine yönelik yeni bir açıklama yaptı. Sullivan, ABD'nin Rusya ve Çin'in caydırılması için nükleer silah kapasitesinin artırılmasına ihtiyaç duyulmadığını ifade etti.

Haber 02-06-23 23:24

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beyaz Saray ve ABD Dışişlerinde temaslarda bulundu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Washington ziyareti kapsamında Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşarı Victoria Nuland ile bir araya geldi. Görüşmede, ikili siyasi ve ekonomik ilişkiler ele alındı.

Haber 15-03-23 01:15

Yeniden sinemaya uyarlanıyor! Jake Gyllenhaal’ın başrolünde yer aldığı ‘Road House’ filminden ilk kareler geldi

Başrolünde Patrick Swayze’in yer aldığı 1989 yılında vizyona giren ‘Road House’ filmi yeniden sinemaya uyarlanıyor. Bu kez Jake Gyllenhaal’ın başrolünü üsteleneceği yeni filmin ilk kareleri kamuouyla paylaşıldı. Yeniden uyarlanacak film şimdiden sinema seyircisini heyecanlandırmayı başardı.

Trend 09-03-23 15:14

ABD’den deprem desteği açıklaması! ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan: Her türlü yardımı sağlamaya hazırız

Türkiye’nin güneydoğusunu etkileyen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından ABD’den deprem desteği açıklaması geldi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İhtiyaç duyulan her türlü yardıma hazırız” ifadelerini kullandı.

Trend 06-02-23 09:56

ABD depremle ilgili harekete geçti... Beyaz Saray: Gerekli her türlü yardımı sağlamaya hazırız

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Türkiye'nin güneydoğusunda meydana gelen depremle ilgili, ABD'nin gerekli her türlü yardımı sağlamaya hazır olduğunu bildirdi.

Haber 06-02-23 08:30
abd

Jake Gyllenhaal, Jennifer Aniston ile seks sahneleri çekmenin 'işkence' olduğunu söyledi! İtirafı şaşkına çevirdi

Ünlü oyuncu Jake Gyllenhaal, 2002 yılında “The Good Girl (İyi Kız)” filminde başrolünü paylaştığı Jennifer Aniston’la ilgili olarak hayranlarını şaşırtan bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu Jennifer Aniston’la sevişme sahnelerini çekerken zorlandığını itiraf etti.

Trend 28-12-22 17:29

Türkiye-ABD hattında kritik görüşme! İşte masadaki konular

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile görüştü. Görüşmede Rusya-Ukrayna savaşı, Doğu Akdeniz, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik süreçleri, Suriye, Irak ve terörle mücadele konuları başta olmak üzere küresel ve bölgesel konular değerlendirildi.

Haber 07-12-22 20:02

Genç müzisyen düğününden saatler sonra hayatını kaybetti

37 yaşındaki Country müzik şarkıcısı Jake Flint düğününden henüz birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Country'nin alt dalı olan Red Dirt tarzında verdiği eserlerle tanınan şarkıcının ölümü şok etkisi yarattı.

Magazin 29-11-22 14:10

Uzmanı açıkladı: Tembellik yapmayın! Haftada kaç kere seks yapmak gerekiyor?

Seks yapmak sadece cinsel sağlık üzerinde etkiler yaratmıyor. Seksologlar cinsel ilişkinin psikolojik ve sosyal açıdan da oldukça etkileri olduğunu belirtiyor. Ancak özellikle düzenli ilişkilerde seks yapmak zamanla seyrekleşebiliyor. İlişki uzmanı Jake Maddock, çiftlerin ne sıklıkla seks yapması gerektiğini paylaştı.

Haber 09-11-22 17:30

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan açıkladı! 'Ukrayna'yı desteklemek konusunda hiçbir tereddüt olmayacak'

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Ukrayna'da Rusya'ya karşı savaşın sürdüğünü belirterek, Ukrayna ordusuna kararlı bir şekilde destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Haber 05-11-22 01:23

Bodrum'da ölümden dönen İngiliz model Yazmin Oukhellou kötü günleri geride bıraktı

Geçtiğimiz yaz Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sevgilisi Jake Robert Mclean'ı (33) kaybeden ve kazada ağır yaralanan, model ve oyuncu Yazmin Oukhellou (28), kötü günleri geride bıraktı. Ünlü isim son paylaşımıyla İngiliz medyasına manşet oldu.

Magazin 25-10-22 14:44

ABD-Türkiye hattında kritik görüşme! İşte masadaki konular

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'nin Ulusal Güvenlik Danışmanı jake Sullivan ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Rusya-Ukrayna savaşı, Ege ve Akdeniz'deki gelişmeler ve F-16 savaş uçaklarının tedarik süreçleri masaya yatırıldı.

Haber 17-10-22 20:30

ABD ve Suudi Arabistan arasında 'petrol' krizi! Tansiyon yükselmişti, yeni açıklama: Yakın zamanda...

ABD ve Suudi Arabistan arasındaki ilişkiler, OPEC+ grubunun petrol üretimini azaltma kararı sonrası gerilmişti. Konuyla ilgili peş peşe açıklamalar geldi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, ABD'nin Suudi Arabistan'a güvenlik yardımı konusunda değişikliklerin olabileceğini açıklayarak "Söyleyeceğim şey yakın zamanda" dedi. Suudi Arabistan'dan ise “Krallığın, Ukrayna savaşında Rusya'nın yanında yer aldığı yönündeki suçlamalara şaşırıyoruz” açıklaması geldi.

Haber 17-10-22 07:03

Mahkeme salonunda cinsel ilişkiye girerken yakalanmışlardı! Olay mahalline bu kez başka bir suçla geri döndüler

Avustralya’nın Queensland eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Shameka Julie Leeding ve 20 yaşındaki sevgilisi Jake James Quinn geçtiğimiz aylarda mahkeme salonunda cinsel ilişkiye girdikleri için dünya basınındaki manşetlerde yerini almıştı. Cinsel ilişki görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıması üzerine cezalandırılan çift, yeniden mahkemeye aynı mahkeme salonuna bu kez başka bir suçla geri döndü.

Trend 07-10-22 10:49

Kendisi 1.2, sevgilisi 2 metre! Merak konusu: Cinsel hayatları

Dünyaca ünlü yetişkin platformunda içerik üreten ABD'li bir çift, son dönemde oldukça dikkat çekti. Aralarında neredeyse 1 metre boy farkı bulunan Jake ve Airika ile ilgili en çok merak edilen şey ise cinsel hayatları.

Trend 04-10-22 16:07

200 milyonda bir! Bir beklerken 3 oldu, erkek beklerken kız doğdu

22 yaşındaki yeni ebeveynler Jake Hammerton ve 20 yaşındaki sevgilisi Caitlin Knight, Caitlin'in hamile olduğunu öğrendiklerinde çok heyecanlandılar. Sürprizlerle dolu bir gebelik sürecinin ardından çocuklarına kavuşan ikili, aslında en büyük şoku çocukları doğduğunda yaşadı.

Trend 18-09-22 11:24

Yazmin Oukhellou Bodrum'daki korkunç kazanın detaylarını anlattı! Jake'i öldüren kazadan kurtulmak için kolumu kırdım

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İngiliz Jake Robert Mclean'ın (33) yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan kız arkadaşı, model ve oyuncu Yazmin Oukhellou (28), kaza anında yaşadıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 16-07-22 11:33

Son dakika: ABD'den çarpıcı açıklama! Yüzlerce İHA gönderecek diyerek duyurdular... Rusya-Ukrayna savaşında yeni aktör iddiası

Son dakika haberine göre, ABD'den Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin dikkat çeken bir iddia geldi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İran'ın yakın zamanda Ukrayna savaşı için Moskova'ya yüzlerce İHA göndereceğini ve Rus askerlerine İHA eğitimi vereceğini söyledi.

Haber 11-07-22 23:54

Yazmin Oukhellou ve Jake McLean kazadan önce büyük bir kavga etmiş! Flaş iddia

İngiltere'de yayınlanan 'The Only Way Is Essex' isimli dizide rol alan Towie'nin yıldızı Yazmin Oukhellou ve sevgilisi Jake McLean, Bodrum'da korkunç bir araba kazası yaptı. Kazada ünlü yıldızın sevgilisi hayatını kaybetti. The Sun kazadan hemen önce ikilinin büyük bir kavga ettiğini iddia etti.

Magazin 05-07-22 09:39

Yazmin Oukhellou ve Jake McLean Bodrum'da kaza yaptı! Jake McLean'ın eski aşkı Lauren Goodger ölüm haberi sonrası yıkıldı

Towie'nin yıldızı Yazmin Oukhellou ve bir küs bir barışık olduğu sevgilisi Jake McLean Bodrum'da korkunç bir kaza yaptı. İş için son anda Bodrum'a gelen çiftten Jake McLean hayatını kaybederken Yazmin Oukhellou ise hayati tehlikeyi atlattı. TV programında Jake McLean ile uzun süre aşk yaşayan Lauren Goodger ölüm haberi sonrası görüntülendi.

Magazin 04-07-22 14:44

Son dakika: Ünlü manken Yazmin Oukhellou ölüm kalım savaşı veriyor! Sevgilisi hayatını kaybetti, herkes tatil için geldiler sandı ama...

Son dakika: Dünyanın konuştuğu korkunç kaza Bodrum'da meydana geldi! Ünlü manken ve televizyon yıldızı Yazmin Oukhellou ile sevgilisi tatillerini Türkiye'de geçiriyordu. Kazadan kısa süre önce Instagram'dan erkek arkadaşıyla fotoğraf paylaşan Yazmin Oukhellou, şimdi hastanede yaşam savaşı veriyor. Uçurumdan aşağı yuvarlanan aracı kullanan Jake McLean ise hayatını kaybetti.

Haber 04-07-22 08:50

İngiliz televizyon yıldızı Yazmin Oukhellou ile erkek arkadaşı Bodrum’da kaza yaptı

İngiltere’nin ünlü televizyon yıldızı Yazmin Oukhellou ile erkek arkadaşı Jake Robert Mclean, Muğla’nın Bodrum ilçesinde kaza geçirdi. Kazada Mclean yaşamını yitirirken Yazmin Oukhellou ağır yaralandı.

Magazin 03-07-22 21:06

Son dakika: Türkiye ile ABD hattında kritik temas! İşte masadaki önemli konular

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile telefonda görüştü. Sözcü Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile yaptığı telefon görüşmesinde, Karadeniz üzerinden tahıl sevkiyatı için güvenli bir koridorun oluşturulması hususunda Türkiye’nin Ukrayna ve Rusya Federasyonu ile görüşmelerini sürdürdüğü ifade etti.

Haber 23-06-22 16:38

Sullivan Kovid-19’a yakalandı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın Kovid-19'a yakalandığı açıklandı. Açıklama Beyaz Saray’dan geldi.

Haber 19-06-22 16:25

ABD'den Türkiye açıklaması! 'Erdoğan'ın ekibiyle üst düzey görüşmeler yapılıyor'

İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine başvurma kararı ile başlayan süreçte Türkiye'nin iki ülkenin üyeliğini teröre verdikleri destek gerekçesiyle veto etmesiyle ittifakın diğer üyeleri de devreye girmiş durumda. Son olarak ABD'den de konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, meselenin çözümü için İsveçliler ile Finlandiyalıların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekibiyle üst düzey görüşmeler gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Haber 16-06-22 19:59

Ünlü sunuculardan ilginç itiraf! “6 ay aynı yatakta uyuduk, karısı bunu biliyordu”

Bu Sabah sunucusu Holly Willoughby, CBBC günlerinde BT Sport sunucusu Jake Humphrey ile aynı evi hatta aynı yatağı paylaştıklarını itiraf etti. Aralarında çok eskiye dayanan bir dostluk olduğundan söz eden Willoughby, bu durumu Humphrey’in eşinin bildiğini ve rahatsızlık duymadığını anlattı.

Trend 01-06-22 11:17

Kalın-Sullivan görüşmesine ilişkin Beyaz Saray'dan açıklama

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ile görüştü. Görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, Türkiye ile İsveç ve Finlandiya arasındaki doğrudan görüşmelerin devam etmesini desteklediklerini bildirildi.

Haber 31-05-22 06:54

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile kritik görüşme

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile telefonda görüştü. Görüşmede ikili ilişkiler, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği, enerji güvenliği, terörle mücadele, Suriye ve Rusya-Ukrayna savaşı ele alındı. İsveç ve Finlandiya’nın Türkiye’nin ulusal güvenliğini tehdit eden terör örgütleri konusunda somut adımlar atmalarının elzem olduğu vurgusu yapıldı.

Haber 30-05-22 20:54

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan önemli görüşmeler

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya Federal Şansölyesi’nin Dış Politika Danışmanı Jens Plötner, İsveç Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Robert Rydberg, Finlandiya Cumhurbaşkanı’nın Başdanışmanı Petri Hakkarainen, Birleşik Krallık Ulusal Güvenlik Danışmanı Stephen Lovegrove ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’la talepleri üzerine birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 18-05-22 19:26

Son dakika: İngiltere'de bir ilk! Blackpool futbolcusu Jake Daniels, eşcinsel olduğunu açıkladı...

Son dakika haberleri: İngiltere Championship ekiplerinden Blackpool'da forma giyen Jake Daniels, Ada futbolunda bir ilke imza attı ve eşcinsel olduğunu açıkladı. 17 yaşındaki futbolcu, bu açıklamasıyla birlikte İngiltere'de futbol hayatına devam eden ilk eşcinsel futbolcu oldu.

Spor 16-05-22 19:48

Cinsellik itirafı olay yarattı! “Beni ilişkilerine davet etti”

OnlyFans modeli Rara Knupps, sosyal medyadan yaptığı itirafla dikkatleri çekmeyi başardı. Fenomen isim, boksör Jake Paul’ün kendisini ve bir model arkadaşını ilişkilerine davet ettiğini söyleyerek cinsellik itirafında bulundu.

Trend 07-05-22 10:42

ABD ‘Savaş Suçu’ Davası İçin Harekete Geçiyor

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, savaş suçlarına ilişkin Rusya’ya karşı kanıt dosyası oluşturmak için istihbarat servisleri dahil dört kaynaktan bilgi istediklerini belirtti. Buça'da yaşananlar için “Rastlantısal bir durum olmadığını, planın parçası olduğunu düşünüyoruz” dedi

Haber 05-04-22 01:06

Dyson'dan temiz hava ve pürüzsüz ses veren kulaklık

Dyson Araştırma & Geliştirme Direktörü Jake Dyson: - "Dyson Zone, hareket halindeyken soluduğunuz havayı temizliyor. Yüz maskelerinden farklı olarak, yüksek performanslı filtreler ve iki küçük hava pompası kullanarak yüzünüze temas etmeden temiz hava akışı sağlıyor"

Yurthaber 30-03-22 12:08

Görülmemiş teklif! Tokat attığı için 15 milyon dolar kazanabilir

Sosyal medya fenomeni ve boks organizatörü Jake Paul, Will Smith ve Chris Rock'a, pazar günkü Oscar ödül töreninde Smith'in Rock'a tokat atmasının ardından ringe çıkıp boks maçı yapmaları karşılığında kişi başı 15 milyon dolar teklif etti.

Haber 29-03-22 18:34

Donalp Trump, Hillary Clinton ve Demokratlara dava açtı! Rusya ile 'gizli anlaşma' yapmakla suçlamışlardı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendisini 2016 başkanlık seçimlerinde Rusya ile "gizli anlaşma" yapmakla suçlayan Demokratlara karşı harekete geçti. Trump, dönemin başkan adayı Hillary Clinton, Ulusal Demokrat Komitesi, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve bir dizi Demokrat isme dava açtı.

Haber 24-03-22 23:50

‘‘Biden’ın Takviminde Erdoğan’la Görüşme Yok’’

ABD Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan bugün NATO acil zirvesi için Brüksel’e giden Başkan Joe Biden’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesinin şu an için planlanmadığını ancak iki liderin hala görüşme olasılığının gündemde olduğunu belirtti

Haber 23-03-22 23:07

“Biden Rusya’ya yeni yaptırımlar uygulayacak”

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan bugün yaptığı basın toplantısında, ABD Başkanı Joe Biden'ın bu hafta gerçekleştireceği Brüksel ziyareti sırasında Rusya'ya ek yaptırımlar uygulayacağını ve mevcut yaptırımları sıkılaştıracağını söyledi.

Haber 22-03-22 22:27

Son dakika: ABD Başkanı Biden açıklayacak! Kritik ziyaret öncesi 'Rusya' hamlesi

Son dakika haberi: ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake, Sullivan, ABD Başkanı Joe Biden'ın Avrupa ziyareti öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Sullivan, Başkan Biden'ın, Avrupa'daki temasları kapsamında Rusya'ya Ukrayna savaşı nedeniyle uygulanacak yeni yaptırımları duyuracağını söyledi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 22-03-22 21:24

ABD’den Rusya’ya Kimyasal Silah Uyarısı

ABD Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev ile telefon görüşmesinde Rusya’nın Ukrayna’da olası kimyasal ya da biyolojik silah kullanma kararının sonuçları konusunda uyarıda bulundu

Haber 16-03-22 18:46

ABD Çin'i 'Rusya'ya yardım' konusunda uyardı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Roma’da Çin Komünist Partisi Politbüro üyesi ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Yang Jiechi ile görüştü. Sullivan’ın Çinli diplomatla 7 saat süren görüşmesinde Çin’in Rusya’yla yakınlığına ilişkin kaygılarını dile getirdiği bildirildi. Washington, Pekin’i, Rusya’ya Ukrayna’yı işgalinde yardım etmesi halinde cezalar ve tecritle karşı karşıya kalacağı yönünde uyardı.

Haber 15-03-22 01:27

Son dakika: İbrahim Kalın'dan 'Ukrayna' diplomasisi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Dış Politika Başdanışmanı Yuri Uşakov ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile ayrı ayrı telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan iki ayrı telefon görüşmesinde Ukrayna'daki gelişmeler ele alındı.

Haber 28-02-22 18:31

SON DAKİKA | Ukrayna'nın işgali için tarih verildi! Peş peşe açıklamalar, Rusya: Kumpas başlattılar

Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Rusya'nın işgali için tarih verirken ülkelerden vatandaşlarına peş peşe 'Ukrayna'yı terk edin' çağrısı geldi. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden, tahliye için Ukrayna'ya asker göndermeyeceklerini ifade ederek "Amerikalılar ve Ruslar birbirine ateş açarlarsa bu bir dünya savaşı olur" diye konuştu. Öte yandan Biden ve Putin'in 12 Şubat'ta bir telefon görüşmesi yapacağı açıklandı.

Haber 11-02-22 23:45

Yok artık diyeceksiniz! NFT alanında kız arkadaş satıyorlar

NFT (Değiştirilemez Token) pazarı büyürken, Bull Market Girlfriends'in yakın zamanda piyasaya sürülen "kız arkadaş" (Girlfriend) NFT koleksiyonu, tartışmaların odağı haline gelmiş durumda. Satışa çıkartılan "kız arkadaş" NFT'leri dikkatleri üzerine çekerken, Jake takma isimli bir kişi, satın aldığı kız arkadaş NFT'si için "Beni terk etmeyecek ve bu rahatlatıcı bir duygu" dedi.

Haber 07-02-22 16:24