Kaan Kural Haberleri

Ferdi Kadıoğlu ve Kaan Ayhan, Avrupa Şampiyonası’nı değerlendirdi!

A Milli Takımı’nın iki önemli ismi Ferdi Kadıoğlu ve Kaan Ayhan, Avrupa Şampiyonası’nı değerlendirdi.

Spor 2024-06-03 13:46:47

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ayrılık iddialarına jet yanıt verdi! Kalpli paylaşım

Son günlerde Yargı dizisiyle gündemde olan Pınar Deniz'in özel hayatı da konuşuluyor. Pınar Deniz'in bir süredir beraber olduğu Kaan Yıldırım ile ayrıldığı iddiası gündemdeydi. İşte gündemdeki iddialar...

Kulis 2024-05-31 11:04:42

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan korkutan haber! Tekrardan hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken hayat arkadaşı Jülide Kural konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 2024-05-29 16:37:46

Kaan Ayhan direkt olarak Mert Hakan Yandaş'a göndermede bulundu! Taraftardan beğeni yağmuru geldi

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Kaan Ayhan yaptığı paylaşımda Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a göndermede bulundu. Ayhan'ın paylaşımı kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarlarca beğeni yağmuruna tutuldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-29 07:44:11

Ofsayt nedir, nasıl olur? Ofsayt nasıl anlatılır? Ofsaytın basit anlatımı

Futbolda ofsayt kuralı, oyunun en karmaşık ve tartışmalı kurallarından biridir. Hem izleyiciler hem de oyuncular için anlaşılması zor olabilen bu kural futbolun stratejik ve dinamik doğasının bir yansımasıdır. Peki, ofsayt nasıl olur ve ofsayt nasıl anlatılır? İşte ofsaytın basit anlatımı

Spor 27-05-24 16:40

'Yargı Veda' gecesinde Kaan Urgancıoğlu partneri Pınar Deniz'i öve öve bitiremedi! Sosyal medya onu konuştu

Emmy ödüllü dizi Yargı, görkemli bir geceyle ekrana veda etti. Yargı final bölümü büyük bir veda organizasyonuyla gerçekleşti. Yargı Veda gecesinde Kaan Urgancıoğlu partneri Pınar Deniz'i öve öve bitiremedi.

Kulis 27-05-24 07:12

Konyaspor Galatasaray karşılaşmasında maç 3 kez durdu! Tugay Kaan Numanoğlu'ndan talimat

Galatasaray 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği mücadelede Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında tribünlerden sahaya atılan konfetiler nedeniyle mücadelede çok kez durdu. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 19:39

Yargı dizisi final yapıyor! Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'in vedası sosyal medyada gündemde

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü üstlendiği Yargı dizisi final yapıyor. Yargı final bölümü ile merak edilirken dizide Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'den veda mesajı geldi.

Kulis 26-05-24 13:51

Tut ki nasıl yazılır? Tut ki ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları içerisinde pek çok farklı kural mevcuttur. Bu kuralların başında yazım kuralları gelmektedir. Yazım kuralları arasında sıklıkla hata yapılan konu başlıklarından biri bağlaçların yazımıdır. Günümüzde pek çok kullanıcı bağlaç olarak kullanılan sözcüklerin nasıl yazıldığı konusunda ikileme düşmektedir. Tut ki sözcüğü de yazımında yaygın olarak imla yanlışına rastlanılan kelimelerden biridir. Peki, tut ki nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 23-05-24 13:14

Şampiyonluk düğümü çözülüyor! İşte son hafta düdük çalacak hakemler

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü Pazar günü çözülecek! Galatasaray'ın Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Fenerbahçe'nin kendi sahasında İstanbulspor'u ağırlayacağı karşılaşmayı ise Volkan Bayarslan yönetecek.

Spor 23-05-24 12:01

Sağlık sorunları yaşadı, oyunculuğa ara verdi... Arda Kural son görüntüsüyle dikkat çekti

Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kural bir dönem sağlık sorunları yaşamış, oyunculuğa ara vermiş ve daha sonra da ekranlara dönmek için harekete geçmişti. Kural son halini paylaşarak dikkat çekti.

Kulis 15-05-24 15:50

Milli muharip uçağın maliyeti belli oldu! F-35 mi ucuz KAAN mı? Dikkat çeken 'Mercedes çıkışı'

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Milli Muharip Uçak KAAN hakkında merak edilen konuya açıklık getirdi. KAAN'ın maliyetini ilk kez açıklayan Kotil, tesisler de dahil olmak üzere 2 milyar dolar harcandığını söyledi. F-35’in maliyeti ise yaklaşık 130 milyon dolar civarında.

Finans 15-05-24 11:17

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'in annesi de ünlü çıktı! Anne-oğul aynı dizide oynamışlar

Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Diziye katılan oyuncu Kaan Taşaner'in performansı çok beğenildi. Dizide Giray karakterine hayat veren oyuncunun meğer annesi de oldukça ünlü bir isim... Hatta, anne ve oğul aynı dizide bile rol almışlar.

Kulis 13-05-24 15:28

Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu! 14 dakika havada kaldı

Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.

Haber 06-05-24 17:16

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kendini tutamadı! Feyza Civelek'e olay sözler

Kızılcık Şerbeti'nde Giray Şifacıgil karakterini canlandıran Kaan Taşaner, dizi setinde yaşanan olayları söyleşisinde anlatan Feyza Civelek'e olay sözler söyledi. Civelek Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun özel hayatına dair konuşmuştu.

Magazin 05-05-24 13:17

Düğününe bile gitmemişti... Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Hatta Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın düğününe bile gitmemişti. Uzun zamandır küs oldukları bilinen yakın dostların küslük nedeni sonunda ortaya çıktı.

Magazin 02-05-24 12:31

Uzmanından duruş bozukluğunu önlemek için 8 kural! Daha büyük hastalıklara yol açıyor

Günümüzde iyi bir duruşa sahip olmanın kolay olmadığını ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Doç. Dr. Ömer Bozduman, “Duruş bozukluğu geliştiği zaman sırt ağrısı, omurga rahatsızlıkları, kamburluk, eklem sorunları gibi durumlar ortaya çıkar. Bu şikayetlerin göz ardı edilmemesi, duruş bozukluğunun kifoz, skolyoz gibi daha büyük hastalıklara yol açmadan tedavi edilmesi büyük önem taşımaktadır” dedi.

Kadin 30-04-24 08:58

Müslüm Gürses'e benzemek için saçlarını kesip bıyık yaptı! Evden kaçtı, Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor

Müge Anlı'ya geçen hafta katılan aile 15 yaşındaki kayıp oğulları Kaan Çam'ı aramak için kollarını sıvadı. Kaan'ın Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde saçından yaptığı Müslüm bıyıkları ile dolaştığı ve sevgilisi sandığı ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı aradığı açıklandı.

Magazin 29-04-24 11:03

Adana Demirspor - Galatasaray maçında kural hatası mı yapıldı! Sosyal medya yıkılıyor...

Adana Demirspor'un Galatasaray maçında yaptığı oyuncu değişikliği sonrası sosyal medyada 'kural ihlali' tartışması gündeme geldi. Sahadan bulunan yabancı oyuncu sayısı ile yaşanan bu tartışmaya açıklık getirildi.

Spor 26-04-24 21:17

Daha iyi bir uyku için uygulamanız gereken 11 altın kural

Sabaha daha tazelenmiş bir şekilde uyanmak isteyenler için uyku kalitenizi artırmayı sağlayacak 11 önemli konudan bahsettik. Bu yöntemlerle uykuya dalarken daha huzurlu hissedeceksiniz.

Kadin 26-04-24 10:14

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

APP plaka nedir? APP plaka yasak mı? APP plaka cezası

Türkiye’de kanunlarla belirlenmiş bazı yasaklar ve kurallar vardır. Bunlardan bir bölümü trafik kurallarıdır ve bu kurallar hem can hem mal güvenliği sağlayabilmek açısından dikkatle uygulanırlar. Kurallara uyulmaması durumunda kural ihlali yapan araç sürücülerine ve şoförlere ise caydırıcı cezalar, ihlalin durumuna göre çeşitli yaptırımlar uygulanır. Peki, APP plaka nedir, APP plaka yasak mı? APP plaka cezası ne kadar?

Haber 22-04-24 22:51

Tüm Türkiye günlerdir Uğur Dündar ve Metin Akpınar'ı konuşuyor! Babalık davasının detayları ortaya çıktı! 'DNA testinde 5 kural ihlali...'

Tüm Türkiye günlerdir Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ı konuşuyor. Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu 'Ablam Dilara'da benimle aynı kaderi paylaşıyor' demiş bu açıklamanın ardından ünlü gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ortaya çıkmıştı. Dündar hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlarken Dilara'nın DNA test sonucuna itiraz ettiği öğrenilmişti. DNA testindeki kural ihlalleri ortaya çıktı.

Magazin 20-04-24 09:18

DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin ismini 'Dersim' diye değiştirdi! X hesabı kapattı

DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin sosyal medyadaki ismini “Dersim Belediyesi” olarak değiştirdi. Yapılan değişiklik sonrası hesap X tarafından kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, "Profil adıyla birlikte hesap adını da değiştirince, X kural hatası olarak işaretleyip, hesabı kapattı" dedi.

Haber 19-04-24 23:10

Galatasaray'dan peş peşe 5 imza birden! Sezon bitmeden Muslera, Barış Alper, Torreira, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmeleri uzatıldı

Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar sezon bitmeden 5 oyuncusuyla sözleşme yenileme kararı aldı. Yapılan imza töreninde bu 5 futbolcu yeni sözleşmelerini imzaladı. İmza atanlar arasında Muslera'nın da yer alması dikkatlerden kaçmazken, takımdan ayrılacağı dedikodularına da son nokta koyuldu.

Spor 19-04-24 16:15

Murat Cemcir, küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu! Planlamadığımız bir şeyi...

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.

Magazin 19-04-24 15:18

“Milli Muharip Uçak Kaan” konferansı Düzce'de düzenlendi!

Türk Havacılık ve Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Milli Muharip Uçak Kaan” başlıklı TUSAŞ ve Türk Havacılığı Konferansı, Düzce Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan da konferansa katıldı.

Haber 17-04-24 13:59

Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül!

1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.

Haber 17-04-24 12:12

Karagümrük Fenerbahçe maçında yaptığı müdahalelerle maça damga vuran Portekizli VAR hakeminin konuşmaları açıklandı!

TFF 32. haftada yaşanan kritik pozisyonların VAR kayıtlarını açıkladı. Bu hafta ilk kez uygulamaya geçilen yabancı VAR sistemi kritik müdahalelerde bulunurken, Karagümrük-Fenerbahçe maçının hakemi Andre Narciso ve Tugay Kaan Numanoğlu arasındaki diyaloglar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 16-04-24 20:28

Tehlikeli dönüş dron kamerasında: Ters yöne giren uyanık sürücüye ceza

Kırıkkale'de kural ihlali yapan bir sürücü, 200 metre ilerideki kavşaktan dönmek yerine araç trafiğinin yoğun olduğu kavşaktan otomobili ile "U" dönüşü yaparak ters yöne girdi. Dron ile saniye saniye görüntülenen sürücüye, 6 bin 439 lira para cezası uygulandı.

Haber 15-04-24 12:23

Yabancı VAR hakemi Karagümrük-Fenerbahçe maçına damga vurdu! Bir penaltıyı verdirtti, bir penaltıyı iptal ettirtti...

TFF'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı kritik maçlarda yabancı VAR hakemi uygulaması Karagümrük-Fenerbahçe mücadelesiyle ikinci kez uygulanırken, Portekizli hakem Andre Narciso'nun önerilere maça adeta damgasını vurdu. Narciso hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nu iki kez VAR'a çağırdı ve ikisinde de maçın kaderini etkileyecek karar değişikliklerine imza attı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 21:35

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 13-04-24 18:14

Kızılcık Şerbeti Giray'ı Kaan Taşaner 17 yaş küçük aşkıyla görüntülendi

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Taşaner, Kızılcık Şerbeti Giray'ı olarak ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz gün sevgilisiyle görüntülenen Taşaner ile sevgilisinin yaş farkı gündem oldu.

Magazin 10-04-24 13:58

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı final yapıyor! Tarih belli oldu

Son yılların en çok konuşulan ve en çok ödül alan dizilerinin başında gelen Yargı dizisi final yapıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerinde yer aldığı dizinin final tarihi belli oldu.

Magazin 09-04-24 15:54

Aşırı hızdan hatalı sollamaya… 691 liradan başlıyor 33 bin lirayı aşıyor: Ramazan Bayramı’nda cep yakan trafik cezasına dikkat!

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan sürücülere uyarı geldi. Ekipler ise denetimleri arttırdı. Özellikle bayramlarda birçok trafik kuralı ihlali yapılırken araç sahiplerinin cep yakan trafik cezalarını göz ardı etmemesi gerekiyor. Çünkü Ocak 2024 ile birlikte trafik cezalarına yüzde 58’lik artış yapılmış, zam sonrası trafik cezaları 33 bin liranın da üzerine yükselmişti. Peki hangi kural ihlaline ne kadar trafik cezası ödenir? İşte o liste…

Finans 08-04-24 08:22

Oyuncu Ahmet Kural baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

41 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kural, eşi ve oğlu Kemal’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 13:29

Jülide Kural Kadir İnanır'ın taburcu olmadığını söyledi! Övgü dolu sözler: 'O yatağın içinde...'

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır, 24 Mart'ta Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. İnme geçiren Kadir İnanır'ın taburcu olduğu söylenmişti ancak Jülide Kural'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 04-04-24 13:34

Yağız Kaan Erdoğmuş tarihe geçti! 12 yaşında büyükusta ünvanını aldı

Yağız Kaan Erdoğmuş, 12 yaşında büyükusta (GM) ünvanını alarak satranç tarihinde bunu başaran 4. en genç isim oldu. ABD'li Abhimanyu Mishra'nın (12 yıl 4 ay 25 gün) rekoru elinde tuttuğu listenin ikinci sırasında Ukrayna'dan Sergey Karjakin (12 yıl 7 ay), üçüncü sırasında da Hindistan'dan Gukesh Dommaraju (12 yıl 7 ay 17 gün) bulunuyor.

Haber 01-04-24 22:10

Top toplayıcı çocuklar için tarihi karar! İngiliz futbolu büyük bir adım attı

Premier Lig yönetiminden futbol tarihine kazandırılacak yeni kural hayata geçiriliyor. Maçlarda görev yapan top toplayıcı çocukların işleri değiştirilerek büyük bir hamleye imza atıldı.

Spor 29-03-24 16:43

Günlerdir yoğun bakımdaydı... Kadir İnanır'ın son durumunu Jülide Kural açıkladı

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. İnanır'ın eşi Jülide Kural, oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 29-03-24 10:24

Kadir İnanır yoğun bakımdaydı! İlaçlar kesildi, uyandırma işlemi ertelendi

Kadir İnanır inme geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın entübe edildiğini ve durumunun stabil olduğunu belirtmişti. Jülide Kural ise usta oyuncunun uyandırılacağını söylemişti. İşte Kadir İnanır'ın son durumu...

Magazin 26-03-24 13:58

Entübe edilmişti! Kadir İnanır'ın sağlık durumuna dair yeni detaylar... Jülide Kural'dan açıklama

Usta oyuncu Kadir İnanır 24 Mart sabah saatlerinde apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Usta oyuncunun inme geçirdiği ve ameliyata alındığı bildirilmişti. Entübe edilen Kadir İnanır'dan güzel haber geldi. Jülide Kural ve başhekim de açıklama yaptı.

Magazin 25-03-24 14:18

Öpüşme krizi gündemdeydi... Kızılcık Şerbeti Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri Kaan Taşaner ile ilk poz

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih'i canlandıran Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün özel hayatlarında yaşadıkları sorunların sete de yansıdığı iddia ediliyordu. Öpüşme krizi gündemdeyken Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri bakın kim oldu!

Magazin 25-03-24 13:40

Yargı'nın yıldızı Naşit Özcan boşandı! Paylaşımı dikkat çekti

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Naşit Özcan'ın o paylaşımı herkesi şaşırttı.

Magazin 23-03-24 15:57

Milli muharip uçak KAAN yeni boyasıyla

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ), milli muharip uçak KAAN’ın yeni boyasını ve boyama aşamalarını sosyal medyadan paylaştı.

Yurthaber 19-03-24 15:47

Eşi 6 aylık hamile... Ahmet Kural oğlunun doğumu için başka ülkeye gidecek

Geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Çiftin oğullarının doğumu için başka bir ülkeye gidecekleri iddia edildi.

Magazin 16-03-24 11:11

Erken rezervasyonda Almanların tercihi Antalya oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, Almanya'daki erken rezervasyon satışlarında ilk defa Türkiye'nin, İspanya'nın önüne geçtiğini belirterek, "Antalya'da bu yıl Alman turist sayısının 4 milyonu görmesini hedefliyoruz. Dolayısıyla bu sene Almanlar, Rusları geçebilir." dedi.

Yurthaber 15-03-24 13:41

Düğününe bile katılmamıştı... Murat Cemcir Ahmet Kural'ı engelledi mi? Şaşırtan sözler

Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi gibi yapımlara birlikte imzasını atan, kariyerlerini birlikte yürüten Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in aralarının açık olduğu bir süredir gündemdeydi. Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Magazin 13-03-24 12:44

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-24 10:18