Pamuk Prenses Haberleri

Şanlıurfa'da fabrikada çıkan yangın söndürüldü

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, bir pamuk fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 2024-05-28 08:22:26

Ünlü bir marka için kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya'nın pozları sosyal medyayı salladı! Prenses gibi olmuşsun

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Bir marka için kamera karşısına geçen Sarıkaya'nın pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-24 14:45:39

Sessiz sedasız evlenmişti! Melisa Aslı Pamuk Cannes pozlarıyla olay oldu! 'Sade ve şık'

Bir süredir ilişkileriyle gündemden düşmeyen Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk çifti sessiz sedasız evlenmişti. İkilinin sürpriz evliliği magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biriyken ünlü çift soluğu Cannes'ta aldı. Melisa Aslı Pamuk'un Cannes tarzına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-05-24 09:33:52

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk kimselere duyurmadan evlendiler! Düğün pozları olay oldu

Futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk sessiz sedasız evlendi. Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince evlilik ortaya çıktı. Oyuncu şimdi de düğün pozlarını paylaştı.

Kulis 2024-05-21 07:22:34

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi! Düğün hediyesi ağızları açık bıraktı: 1.5 milyon Euro'ya deniz manzaralı ev

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi. Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince olay oldu. Çift şimdi de düğün hediyesiyle kendilerinden söz ettiriyor.

Kulis 20-05-24 14:11

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll deniz sezonunu açtı! Pamuk şekere benzetildi... Yorum yağmuruna tutuldu

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na katıldıktan sonra bir anda popülerliğe kavuşan eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll yaz sezonunu açtı. Fenomen isim pembe bikini takımıyla sahilde çekilen pozlarını paylaşınca hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 18-05-24 13:37

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi! Instagram hesabındaki değişiklikle ortaya çıktı

Bir süredir evlilik hazırlığı yaptıkları bilinen ünlü çiftin sürpriz bir hamle geldi. Ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un evlilik haberi magazin dünyasında gündem oldu. Ünlü oyuncu Pamuk, resmi hesabından soyadını değiştirerek evlendiklerini açıklamış oldu.

Kulis 16-05-24 21:13

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

Bakan Yumaklı duyurdu: Destek ödemeleri bugün hesaplarda!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı pamuk üreticilerine verdikleri desteklerin bugün hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Finans 22-03-24 13:45

İngiliz Kraliyet ailesinde neler oluyor? Kral Charles, Prenses Kate Middleton derken gözler Prens William'a çevrildi... Ünlü kahinin kehaneti korkuttu

Kraliyet ailesi, Kral Charles'ın kanser tedavisi görmesi ve Kate Middleton'un ameliyat olması nedeniyle son dönemin dünya basınında odak noktası haline gelmişti. Yaşayan Nostradamus Athos Salome'un kehanetleri bu kez gözlerin Prens William üzerine odaklanmasına neden oldu. Brezilyalı kahin Athos Salome'ye göre, Galler Prensi tahta çıkmak için acele etmekten kaçınmalı.

Trend 20-03-24 14:38

Herkesin merak ettiği Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medyada yeni iddia... İşte son hali

Galler Prensesi Kate Middleton'un nerede olduğu günlerdir sosyal medyanın gündeminde. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kate Middleton hakkında ortaya çıkan spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, 'Kayıp Prenses' ortaya çıktı. Ancak yeni iddialar da gündeme geldi. İşte Kate Middleton'un son hali...

Magazin 19-03-24 09:50

Kate Middleton ortaya çıktı mı? Öldüğü bile iddia edilmişti! Fotoğraf yok, açıklama var... 'Orada görmek beni çok şaşırttı'

Bir süredir İngiliz Kraliyet Ailesi üzerinde kara bulutlar dolanıyor. Ancak özellikle son dönemde Kate Middleton'ın ortalarda görünmemesi sosyal medyada çeşitli spekülasyonları ve iddiaları da beraberinde getirdi. Son olarak sosyal medyada öldüğü bile iddia edilen Kate Middleton hakkında yeni bir açıklama geldi. Kate Middleton'ın 'oynanmış' fotoğrafının büyük tepki çekmesinin ardından, Prenses Kate'in ortaya çıktığı söylendi.

Haber 18-03-24 09:58

Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli! Yusuf Yazıcı'nın transferine karşı çıktı

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulunmuştu. Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'tan transferine engel geldi.

Spor 17-03-24 15:46

Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 şey!

Pamuk gibi yumuşak ve pürüzsüz eller, bakımlı bir görünümün önemli bir parçasıdır ve birçok kişinin arzusudur. Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 önemli şey var. Ellerinizin görünümünü ve dokusunu iyileştirmek için basit ve etkili yöntemleri evde kolakyıkla deneyebilirsiniz.

Kadin 08-03-24 16:00

Avrupa'da 4. sırada: Türkiye organik ürün ihracatında 1 milyar dolar sınırını aştı

Kuru, taze ve dondurulmuş meyveler ve pamuk başta olmak üzere 268 farklı üründe 1,6 milyon ton organik üretim gerçekleştiren Türkiye, bu ürünlerin ihracatından elde ettiği döviz gelirinde 1 milyar doları aştı. Hedef 2 milyar dolar...

Finans 11-02-24 10:36

Ünlü oyuncu Boran Kuzum The Crown'un yıldızıyla buluştu! Paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

Bihter filminde Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncu Boran Kuzumn, The Crown dizisiyle yıldızı parlayan Prenses Diana'nın gençliğini canlandıran Emma Corrin ile buluştu. Kuzum, o anları sosyal medyada paylaştı.

Magazin 09-02-24 23:35

İran'dan ABD'ye sert uyarı! Stratejik hata olarak değerlendirdi: Bölge için feci sonuçlar doğuracak

ABD ile İran arasındaki ilişkiler pamuk ipliğine bağlı devam ediyor. ABD'nin Yemen'in başkenti Sana'yı hedef alması sonrası İran'ın tepkisi dünya kamuoyunda merak ediliyordu. İran Dışişleri Bakanlığı'ndan ilk açıklama geldi. Bakanlık, ABD'nin tutumunu "stratejik hata" olarak değerlendirerek, bölgede feci sonuçlar doğurabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Haber 04-02-24 14:01

Melisa Aslı Pamuk külot modasına uydu! O pozlara yorum yağdı... 'Giyinmeyi unutmuş'

Son olarak İsmail Hacıoğlu ile başrolünü paylaştığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu filminin galasına katılmayıp Paris defilelerini gezmişti. Bu hareketi ile çok konuşulan Pamuk şimdi de külot modasına uydu. Ünlü ismin tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 26-01-24 15:31

Başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı! Melisa Aslı Pamuk Paris pozlarıyla olay oldu

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Melisa Aslı Pamuk başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı. Ünlü oyuncunun galaya neden katılmadığına dair açıklama beklenirken Melisa Aslı Pamuk'tan yeni Paris pozları geldi.

Magazin 25-01-24 17:55

Melisa Aslı Pamuk başrolünde olduğu Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmadı! İsmail Hacıoğlu'dan bomba yorum geldi

Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmayan başrol oyuncusu Melisa Aslı Pamuk gündemde. Geçtiğimiz ay da "Kadınlara Mahsus" filminin galasına katılmayan Pamuk'a rol arkadaşı İsmail Hacıoğlu'dan bomba gönderme geldi.

Magazin 23-01-24 13:35

Dış giyim kadar iç giyim de önemli! Kaliteli markaların iç giyim ürünlerini sizin için bir araya getirdik

İç giyim, cilt sağlığını da etkilediğinden kaliteli iç çamaşırı seçmek günlük konforunuzu ve sağlığınızı korumak adına oldukça önemli bir konu. Nefes alabilen, yumuşaklığıyla öne çıkan ve cildin doğal dengesini koruma özellikleri ile bilinen pamuk sayesinde konforu ve sağlığı bir arada sunan çeşitli iç giyim ürünlerini sizler için derledik. Gelin dayanıklı dikişleri ve rahat kalıplarıyla iç giyim deneyiminizi bir üst seviyeye taşımanızı sağlayacak 10 iç giyim ürününe birlikte göz atalım.

Haber 04-01-24 17:08

Sevgilisi Yusuf Yazıcı ile Dubai'ye giden Melisa Aslı Pamuk başını örtüp poz verdi! O karelere yorum yağdı

Bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Ünlü çiftin Dubai pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-12-23 16:59

Alı-Kara dizisiyle anlaşan Alperen Duymaz'ın partneri belli oldu! İşte flaş isim

Ekranların sevilen oyuncusu Alperen Duymaz son olarak Ego dizisinde Melisa Aslı Pamuk ile beraber rol almıştı. Yakında başlayacak olan Alı-Kara dizisi ile anlaşma imzalayan Alperen Duymaz'ın merakla beklenen partneri de belli oldu.

Magazin 23-12-23 15:51

Prenses Diana'nın ikonik elbisesi rekor fiyata satıldı! Duyanlar inanamadı

Ölümünün ardından 26 yıl geçen Prenses Diana'nın eşyaları, müzayedelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Kraliyet Ailesi'nin hüzünlü prensesinin ikonik elbiselerinden biri milyonlarca liraya satılarak rekor kırdı.

Magazin 19-12-23 17:21

Futbolcu Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk'tan aşk pozu!

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın aşkları belgelendi. Birlikte çok sık paylaşım yapmayı tercih etmeyen çift sosyal medya pozlarıyla gündem oldu. Çiftin bir süredir evlenecekleri iddia ediliyordu.

Magazin 29-11-23 11:18

Yılmaz Erdoğan’dan 'İnci Taneleri' geliyor

''Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine… İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince…''

Magazin 21-11-23 16:05

Yılmaz Erdoğan ekrana geri dönüyor! İnci Taneleri dizisinden ilk kareler geldi

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi ile ekrana geri dönüyor. İnci Taneleri dizisi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikayeyi seyirci ile buluşturacak. Heyecanla beklenen diziden ilk kareler geldi.

Magazin 20-11-23 15:55

Pamuk deposundaki yangın kontrol altına alındı

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasının pamuk deposunda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Yurthaber 08-11-23 08:06

Baba Vanga'nın 2024 kehanetlerinde neler yok ki... Kötü haberleri tek tek sıraladı: Putin'e suikast, Trump'a gizemli hastalık

11 Eylül terör saldırıları, Prenses Diana'nın ölümü, Çernobil felaketi ve Brexit gibi önemli dünya olaylarını önceden bildirdiği söylenen Baba Vanga'nın 2024 yılına ilişkin kehanetleri gündem gelmeye devam ediyor. Yeni yıla kısa bir süre kala dünyaca ünlü kahinin 2024 yılına ilişkin öngörüleri de merak konusu oldu. Ancak kahinin 2024 yılı tahminleri bir hayli karamsar tablo çiziyor.

Trend 07-11-23 10:48

Suyla yapılıyor: Yumuşacık Pamuk Kek tarifi! Deneyenlerin bayıldığı Pamuk Kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Pamuk Kek, basit malzemelerle hazırlanan ve lezzetiyle herkesi cezbeden harika bir tatlı alternatifidir. Yumuşacık dokusu ve hafif tadıyla özellikle çay saati veya özel günler için mükemmel bir tercihtir. Bu tarifi deneyerek, misafirlerinizi ve ailenizi şaşırtabilir ve damaklarını şımartabilirsiniz. Unutmayın ki, en iyi sonucu elde etmek için malzemelerinizi özenle seçip, tarife sadık kalmak önemlidir. Pamuk Kek tarifi ile herkesin bayıldığı bu lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 03-11-23 09:25

Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu! 'Çürük' savunması yeterli olmadı... Apartmanda keşif yapılacak

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, Cihangir'in Taray Apartmanı'nındaki komşularıyla mahkemelik oldu. Apartmanın riskli olduğunun tespit edilmesinden sonra komşuları yapının güçlendirilmesi için dava açarak yıkılmaması için ihtiyati tedbir kararı aldırdı. 18 daireli apartmanda 6 dairesi bulunan ünlü yazar ise ihtiyati tedbirin kaldırılarak binanın yıkımına karar verilmesini istedi. Yıkımın durdurulmasına yönelik tedbirin devamına karar veren mahkeme, Taray Apartmanı'nda keşif yapacak.

Magazin 01-11-23 14:23

Alparslan Büyük Selçuklu’nun yıldızı Aslıhan Karalar 100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Koşusu'na katıldı! Beğeni butonu çöktü

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Prenses Luiza karakteriyle adından söz ettiren Aslıhan Karalar, 100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Koşusu'na katıldı. Ünlü oyuncunun Instagram hesabında yaptığı paylaşıma beğeni üzerine beğeni yağdı.

Magazin 29-10-23 15:45

Piyasa değeri 500 milyon TL! Türkiye'ye girerken yakalandı: Pamuklara emdirmişler

Gürcistan'dan yurda giriş yapan TIR'da yapılan incelemede pamuk balyalarına emdirilmiş şekilde uyuşturucu madde ele geçirildi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, operasyona ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "1 ton ağırlığında pamuk yüküne emdirilmiş şekilde yurda sokulmaya çalışılan, piyasa değerinin yaklaşık 500 milyon TL civarında olduğu tahmin edilen metamfetamin cinsi uyuşturucu madde ele geçirilmiştir." dedi.

Haber 04-10-23 18:56

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel ölümden döndü! Hayat bir pamuk ipliğine bağlı

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel nasıl ölümden döndüğünü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile takipçileriyle paylaştı. Eğer bir adım atmasaydı başına koca saksının düşeceğini dile getiren Öncel, "Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" diyerek paylaştı.

Magazin 21-09-23 15:30

500 bin TL harcayıp cinsiyet değiştirmişti! Fenomen Beren Güney'in son haline yorum yağdı

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat olan fenomen Beren Güney bu işlemler için 500 bin TL harcamıştı. Sosyal medyada pozlarıyla dikkat çeken Beren Güney dolgularından kurtulmuştu. Saç rengini değiştiren ve son haliyle dikkat çeken Güney'e "Prenses gibisin" yorumları geldi.

Magazin 21-09-23 14:43

Kör kahin Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri tüyler ürpertti! Dünyayı bekleyen felaketleri duyan şaştı

Kör kahin olan nam salan Baba Vanga'nın kehanetleri her yıl gündem olmaya devam ediyor. Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit gibi öngörülerinin gerçekleştiği iddia edilen Baba Vanga'nın kehanetleri her yıl gündeme geliyor. 12 yaşında görme yetisini kaybedip öngörüleriyle ünlenen Baba Vanga'nın geleceği 5079 yılına kadar tahmin ettiğine inanılıyor. İşte öngörülerinin yüzde 85 oranında doğru olduğu ileri sürülen Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri...

Haber 18-09-23 20:58

Dubois Galatasaray'dan ayrıldı! Süper Lig ekibiyle el sıkıştı

Başakşehir ve Galatasaray, Leo Dubois’in transferi için anlaşmaya vardı. Galatasaray'dan ayrılması pamuk ipliğine bağlı olan Fransız oyuncu Başakşehir ile el sıkıştı. Sarı-kırmızılılar bu transferi resmen açıkladı.

Spor 15-09-23 18:28

Prenses Diana'nın ikonik koyun desenli kazağı rekor fiyata satıldı! 1.1 milyon dolara satıldı

Prenses Diana'nın ünlü koyun desenli kazağı açık artırmada 1,14 milyon dolara ( 30 milyon 721 bin lira) alıcı buldu. Tekliflerin çevrimiçi verildiği açık artırmayı kazanan kişinin kimliği açıklanmadı.

Trend 15-09-23 09:31

Melisa Aslı Pamuk sevgilisi Yusuf Yazıcı'nın teklifini bekletiyor! Bomba iddia

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'nın ilişkileri evlilik yolunda ilerliyor iddiaları, magazin gündeminde sıklıkla yer alıyor. İddialar göre evlilik teklifi alan Melisa Aslı Pamuk bu teklif yanıt vermeyerek sevgilisini bekletiyor.

Magazin 05-09-23 07:53

Ayrı yaşadıkları ve 'randevu ile' görüştükleri iddia edilmişti! Monaco Prensesi’nin o görüntüleri gündem oldu: Garip görünüyor

Monaco Prensi Albert ve Prensesi Charlene'in ayrı yaşadıkları ve birbirlerini sadece 'randevu ile' gördüklerine dair iddialar ortaya atılmıştı. Prenses Charlene, önceki gün Monaco'nun ilk TV kanalının açılışı için kocası Prens Albert ile birlikte canlı yayına çıktı. Monaco Prensesi’nin canlı yayındaki görüntüsü ise olay oldu. İngiliz medyası ise bu görüntüler için “Garip görünüyor” yorumunu yaptı.

Haber 03-09-23 09:32

EGO'nun yıldızı Melisa Aslı Pamuk'un estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şoke oldu!

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan EGO dizisinde izleyicisinin karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk şimdilerde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşkını ilan eden ünlü oyuncu şimdi de estetiksiz haliyle çok konuşuldu. Melisa Aslı Pamuk'un eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 24-08-23 14:20

Kör kahin Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Tüyler ürpertici felaketleri sıraladı

Daha önce bir çok kehaneti gerçekleşen Baba Vanga'nın Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i öngördüğü iddia edilmişti. 12 yaşında görme yetisini kaybetmiş ve öngörüleriyle ünlenmiş olan Baba Vanga'nın öngörülerinin yüzde 85 oranında doğru olduğu ileri sürülüyor. Kör Kahin'in geleceği 5079 yılına kadar tahmin ettiğine inanılmakta. İşte kanserin tedavisinin bulunmasından küresel ısınmaya kadar Baba Vanga'nın kehanetleri...

Haber 22-08-23 22:07

Aşk iddiası yanıt buldu! Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı'dan ilk paylaşım geldi

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk oyunculuğunun yanı sıra aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Bir dönem adı Fenerbahçeli Altay Bayındır ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu gönlünü başka bir futbolcuya kaptırdı. Aşk yaşadıkları konuşulan Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı sosyal medyada ilk paylaşımlarını yaptı.

Magazin 21-08-23 21:41

İspanya Kralı 6. Felipe'nin kızı 17 yaşındaki müstakbel Kraliçe Leonor askere gitti!

İspanya Kralı 6. Felipe'nin kızı Prenses Leonor, askeri okula başladı. Kraliyet gelenekleri kapsamında üç yıl eğitim görecek olan Leonor'un askeri üniformayla olan fotoğrafları İspanya basınında büyük yankı uyandırdı.

Haber 21-08-23 11:09

'Niyetim dörde kadar gitmekti' Bir dönem üç eşi olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partili Ali Yüksel'den gündem yaratan sözler 'Tek evliliğe kadınları mecbur etme oyunu var'

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Ali Yüksel'den gündem yaratan açıklamalar geldi. Yüksel, hayatının bir döneminde üç tane eşinin olduğunu söyledi. İlk eşinin vefat ettiğini belirten Yüksel, "Daha sonra iki eş ile kaldım. Ama benim niyetim dörde kadar gitmekti" ifadelerini kullandı. "Şu anda iki eşiniz mi var?" diye sorulan Yüksel "Onlardan birisi ile bazı birikimler sebebiyle ayrıldım. Şimdi öbürü ile de olan evliliğimiz pamuk ipliğine bağlı. Ondan da ayrılabilirim" dedi.

Haber 19-08-23 14:42

Cem Karaca'yı canlandırmaya hazırlanan İsmail Hacıoğlu imaj tazeledi! Son haline yorum yağdı

Son olarak Taçsız Prenses dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile birliktelik yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen ünlü çiftin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Şimdilerde Cem Karaca filmi için hazırlanan İsmail Hacıoğlu imaj değiştirdi. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 08-08-23 16:27

EGO'nun yıldızı Melisa Aslı Pamuk'un yeni aşkı ortaya çıktı! Yıldız futbolcudan itiraf gibi paylaşım!

Melisa Aslı Pamuk, özel hayatıyla magazin basınında sıkça yer alan ünlüler arasında yer alıyor. Bir dönem adı Fenerbahçeli Altay Bayındır ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncunun gönlünü başka bir futbolcuya kaptırdığı ortaya çıktı. Sessiz sedasız aşklarını yaşayan çift sonunda ilişkilerini itiraf etti.

Magazin 06-08-23 22:35

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu neden ayrıldı? O iddia sebep gösterildi

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Taçsız Prenses dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile birliktelik yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen ünlü çiftten geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi geldi. Neden ayrılıkları konusunda ise bir iddia ortaya çıktı.

Magazin 18-07-23 17:34

1 saat için 110 milyon TL kül oldu! Sebebi henüz bilinmiyor

Diyarbakır'da öğle saatlerinde ihbar üzerine bölgeye giden ekipler bir çırçır fabrikasının yandığını gördü. İtfaiye ve TOMA'nın müdahale ettiği yangın 1 saatte söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken 110 milyon TL değerinde yaklaşık 1000 ton pamuk alevlerin içinde küle dönüştü.

Haber 14-07-23 19:49