Seiko 5 Haberleri

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a çok sert yanıt! ''Yalan söylüyorlar... bıraksınlar bu işleri!''

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Beşiktaş, Jose Mourinho için '7 milyon euro'ya anlaştık' diyormuş. Üstüne 5 daha vereyim, 12'ye anlaşsınlar. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya çalışıyorlar. Yakışmıyor Beşiktaş'a. Yanlış yapıyorlar. Çok şey söylerim ayıp olur." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa adaylıktan çekileceğini açıkladı.

Spor 2024-05-22 18:03:45

Belediye Başkanı duyurdu! O ilçede emeklilere 5 bin TL ikramiye!

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin yatıp yatmayacağını merak ederken Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayanlar için bir destek haberi daha geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yerel seçimler öncesi emeklilere vaadi olduğunu hatırlatarak 5 bin TL bayram ikramiyesi için başvuruların tamamlandığını açıkladı.

Finans 2024-05-22 16:31:58

İlginç görüntüler Konya'dan! Apa Barajı'ndaki görüntüler saniye saniye kameraya yansıdı: Ekipler harekete geçti

Konya'da Apa Barajı'ndan ovaya su aktaran isale kanalında obruk oluşumu saniye saniye görüntülendi. İlginç anlarda kanalın 5 metre yakınındaki servis yolunda oluşan göçük de kameraya yansıdı.

Haber 2024-05-22 13:40:48

SGK ayrı belediye ayrı verecek! Emekliye 8 bin lira bayram ikramiyesi! O ilçede yaşayanlara Kurban Bayramı öncesi ödenecek

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart seçimleri öncesinde ihtiyaç sahibi emekliler için vadettiği 5 bin TL'lik bayram ikramiyesinde başvuru sürecinin tamamlandığını ve kriterleri karşılayan yaklaşık bin emekliye Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin hesaplarına yatırılacağının müjdesini verdi. Böylece ilçede yaşayan emekliler SGK tarafından alacağı 3 bin liralık bayram ikramiyesi ile birlikte hesaplarında 8 bin lirayı görecek.

Finans 2024-05-22 13:19:26

Ücretli poşette son perde! Yıllardır bir tek o zamlanmamıştı ama 10 TL'ye satılan da var... Tüketiciler isyanda

Alışveriş sonrası poşetlere para ödeme başka bir boyut kazandı. Bazı kozmetik ve giyim mağazaları ise müşteriden poşet başına 5-10 TL talep etmeye başladı. Uzmanlar, birçok bankanın poşet üzerinden keyfi ticaret yarattığını belirtirken; tüketiciye parasıyla sattığı logolu poşetlerle bir yandan da reklam yaptırdığı uyarısında bulunuyor.

Finans 22-05-24 08:22

Bağcılar'da ortalık karıştı! Ekipler havaya ateş açtı... 4 polis ve 1 bekçi yaralı

Bağcılar'da husumetli iki aile arasında çıkan kavgayı polis ekipleri havaya uyarı ateşi açarak ayırdı. Kavgaya müdahale eden ekiplerden 4 polis, 1 mahalle bekçisi hafif şekilde yaralandı. Kavga sonrası 5 kişi gözaltına alınırken, o anlar kameraya yansıdı.

Haber 22-05-24 06:18

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın 'Getir'in borcu varmış' dedi, Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı: 'Kendine bir iş bul'

İngiltere'deki operasyonlarını sonlandıran Getir'in futbol takımı Tottenham Hotspur'a 5 milyon sterline (205 milyon lira) yakın borcu olduğu iddiaları gündem yaratmıştı. Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın, söz konusu iddialarla ilgili haberi alıntılayınca Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı. İddiaların yalanlandığını söyleyen Salur'un "Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan. Borç falan yok" yanıtı sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 21-05-24 16:19

Ev sahibi-kiracı davasında artık nikah fotoğrafları da dosyada!

Ev sahibi kiracı davalarında delillere bir yenisi daha eklendi. Kiracısını evden çıkarmak isteyen ve dava açan ev sahibi mahkemede oğlunun nikah fotoğrafını delil olarak gösterdi. Tahliye davası bir yıldır sürerken, kiracı ile ev sahibi arasında başlayan anlaşmazlık sonucu yaşanan olaylar nedeniyle birbirlerine karşı 5 ayrı hakaret, tehdit ve darp davası daha açıldı.

Finans 21-05-24 16:04

Beşar Esad'ın eşi Esma Esad sosyal medyada gündem oldu! Meme kanserini yenmişti, 5 yıl sonra lösemiye yakalandı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu, söz konusu haber sosyal medyada gündem oldu. Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, 48 yaşındaki Esad'ın özel bir tedavi protokolüne tabi tutulacağı belirtildi. Esad'ın 2018'de erken teşhis edilen meme kanserini Ağustos 2019'da yendiği açıklanmıştı.

Haber 21-05-24 15:07

Olaylı derbi sonrası 2 Fenerbahçeli futbolcu ifadeye çağrıldı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından Stadyum Müdürü A.Ç.’ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştı. Soruşturma çerçevesinde ifadeye çağrılan isimler arasında Fenerbahçeli futbolcular; Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de bulunduğu öğrenildi. Öte yandan bir diğer ismin de İsmail Kartal'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Spor 21-05-24 14:34

Tarihi rekor! Borsa İstanbul 11 bin puanı aştı!

Borsa İstanbul'dan tarihi rekor geldi. BIST 100 endeksi, 11.000 puanı aştı. Bankacılık endeksi de yüzde 5'in üzerinde değer kazandı.

Finans 21-05-24 11:11

SON DAKİKA: İstanbul Valiliği'nden Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için açıklama! 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan, öncesinde ve sonrasında birçok olaya sahne olan karşılaşma için İstanbul Valiliği'nden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Stadyum Müdürü A.Ç.'ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında Basın ve Spor Savcısı talimatı doğrultusunda adli işlem başlatıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 10:25

İran’da Reisi için cenaze töreni! İzdiham yaşanıyor: Ağıtlar yakıp, akın ettiler...

Helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için ilk resmi cenaze töreni bugün Tebriz'de düzenleniyor. Ülkede 5 günlük yas ilan edilirken, binlerce kişinin akın ettiği cenaze töreni alanında yer yer izdiham yaşandığı görüldü.

Haber 21-05-24 10:21

Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi çok konuşuldu! Evi boyatmak için istenen para ise ağızları açık bıraktı...

Açıklamaları ve yaptığı estetiklerle gündemden düşmeyen Fatih Ürek bu kez lüks eviyle gündeme geldi. Ürek'in 5 katlı malikanesi ise görenleri şaşırtmayı başarttı. Geçtiğimiz günlerde evini satma kararı aldığını duyuran Ürek, lüks malikanesini satmaktan vazgeçti. Ürek, vazgeçme sebebini de açıkladı.

Magazin 21-05-24 09:15

Kaderleri aynı, hayalleri duyanların yüreğini sızlattı! İki kardeş ve kuzenleri ender görülen hastalığa yakalandı: Her an düşecek gibi oluyoruz

Yaş aldıkça iç organları büyüyor ama bedenleri 5 yaşından beri gelişmiyor... Osmaniye'de yaşayan Mümine-Mine kardeşler 5 yaşına geldiğinde son derece nadir görülen Mukopolisakkaridoz (MPS) hastalığı tespit edildi. İşin ilginç yanıysa aynı hastalık kuzenleri Muhammed Kayra Kalkan'da da belirlendi. Kardeşler ile kuzenlerinin hayalleri ve halihazırdaki yaşam koşulları ise duyanların yüreğini sızlatacak türden.

Haber 21-05-24 08:41

Derbinin yankıları dinmek bilmiyor! Maç önü kavga etmişlerdi... '5'e 1 dayak yerken' demişti, Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a olay yanıt...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma öncesi ve sonrası tartışma yaşadığı Mert Hakan Yandaş'ın '5'e 1 dayak yerken' sözlerine yaptığı paylaşımla yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 08:23

Çeyiz sandığı diye açtılar, ortalık kan gölüne döndü! 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayın perde arkasında akılalmaz detay

Tokat'ta 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı patlamanın perde arkasından çok çarpıcı bir detay daha gün yüzüne çıktı. Olayla ilgili yasak ilişki olasılığı üzerinde duruluyordu. İ.G. adlı adamın 2 yıl önce ayrıldığı eşi ve yeni erkek arkadaşı S.C.K.'ye husumet beslediği, bir çeyiz sandığına bombalı düzenek hazırlayıp S.C.K.'nin evinin önüne bıraktığı belirlendi.

Haber 20-05-24 15:00

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'nu hedef alan olay paylaşım! ''5'e 1'de dayak yedi''

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Kerem Aktürkoğlu'nun sözlerini alıntılayan tecrübeli oyuncudan ilginç bir ifade kullanıldı. Derbi öncesi yaşanan kavgada Kerem Aktürkoğlu'nun 'dayak yediğini' ima eden Mert Hakan'ın paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 20-05-24 09:19

Yerli yatırımcının borsaya dönüşü başladı: Gittikleri gibi geliyorlar! Bankacılık endeksi halka arzı solladı

Borsa yılın ilk 5 ayında yatırımcısına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı. Yabancı yatırımcının tahvil ile hisseye ilgisi ve yurt içinde hızlanan halka arzlar yerli yatırımcının da yönünü yeniden hisse senedi piyasasına çevirdi. Yerli yatırımcının finansal varlıkları içinde hisse senedinin payı yüzde 13,95 ile yılın zirvesine çıktı.

Finans 20-05-24 09:01

Depremzede kadının tutkusu geçim kaynağı oldu! Tanesi 3 ila 5 bin TL arasında değişiyor Evde oturan kadınlar yapabilir

Kahramanmaraş'ta depremzede bir kadının konteyner kentte yaptığı tablolar geçim kaynağı oldu. Konteyner kentte yaşayan kadın önceleri sıkıldığını şimdi ise tablolar yaparak hem keyifli vakit geçirdiğini hem de kazanç elde ettiğini belirtti. Tabloların tanesi 3 ila 5 bin lira arasında, ortalama yapım süresi ise 3-7 gün arasında değişiklik gösteriyor. Evde oturan kadınların kendilerine uğraş bulmalarını tavsiye eden depremzede kadın bu şekilde stres attığını belirtti.

Kadin 20-05-24 07:46

Tokat'ta bağ evindeki patlamada yeni detaylar! Yasak ilişki ihtimali üzerinde duruluyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesine bırakıldığı iddia edilen sandığın patlaması sonucu 5'i jandarma 7 kişinin yaralanmıştı. Olaya ilişkin Samsun'da yakalanan 2 şüpheli, Erbaa ilçesine getirildi. Bazı yaralılarda uzuv kaybı olduğu öğrenilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelilerin sorguları sürerken, S. C. K. ile İ.G.'nin eşi arasında ilişki olduğu, husumet sonucu olayın yaşadığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber 19-05-24 18:27

Oğlunu askere götürmek için araç kiralamak istedi, şüphelenince gerçeği anladı!

Ankara'da Ali İhsan Karaağaç (45), oğlunu askerlik görevini yapacağı Hatay'a götürmek için araç kiralamak istedi. Karaağaç, internet üzerinden ulaştığı R.G.'ye araç kiralama bedeli olarak 5 bin lira gönderdi. Karaağaç, R.G.'nin kasko ücreti olarak da 18 bin lira istemesi üzerine araç kiralamaktan vazgeçip, parasının geri verilmesini talep edince dolandırıldığını anladı. Karaağaç, olayla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdu ve savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber 19-05-24 17:22

Ortak bildiri yayımlandı: 5 siyasi parti resmen ittifak kurdu! Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

ATA Parti, Doğru Parti, Yurt Partisi, Adalet Partisi ve Milliyetçi Türkiye Partisi de dahil olmak üzere beş siyasi parti "Kurtuluş İttifakı"nı kurdu. Beş siyasi parti liderinin hazırladığı ortak bildiride, "Türk ve Atatürk ile sorunu olmayan, Cumhuriyet değerlerine bağlı bütün kişi ve kurumları adalet ve demokrasi mücadelemizde yer almaya davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haber 19-05-24 14:43

Öğretmenliği bıraktı, devlet desteğiyle iş kurdu: 'Yoğun talep var, getirisi çok yüksek'

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde öğretmenliği bırakıp devlet desteğiyle 10 tavşan ile işe başlayan girişimci 5 yıl içinde 78 kişinin tavşan üretim merkezi açmasını sağladı. Kasım Mesutoğlu, tavşana yoğun talep olduğunu ve getirisinin de yüksek olduğunu söyledi.

Finans 19-05-24 13:54

Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 19-05-24 13:48

Özel hastanede skandal iddia: Acil hastalar dakikalarca kapı önünde bekletiliyor! Hastane benim; ister alırım ister almam

Daha önce can çekişen hastayla ilgilenilmediği iddiasıyla infial yaratan hastanenin ait olduğu sağlık grubunun bir başka özel hastanesinde yeni bir skandal patlak verdi. 5 aydır devam eden süreci vatandaşın çektiği video ortaya çıkardı. Hastaya "Paranı ödemezsen doktor sana bakmayacak", 112 personeline ise "Hastane benim; içeri ister alırım ister almam" dendiği öne sürüldü.

Haber 19-05-24 10:36

Huzuru sosyal medyada aradı, cebindekinden de oldu! 'Sözde metafizik uzmanı'ndan 'büyü' vurgunu: Paramı geri gönderin

Sosyal medyadaki dolandırıcılıklara bir yenisi daha eklendi. 'Sözde metafizik uzmanı' bir kişi sosyal medyadan kendine ulaşan bir mağdura, 'akraban ve ailen sana büyü yapmış' diyerek 52 bin lirasını istedi. Ailesindeki huzursuzluğun bu şekilde geçeceğini düşünen mağdur ise hem var olan huzurundan oldu hem de 52 bin lirasını kim olduğunu bile bilmediği 'sözde metafizik uzmanı'na kaptırdı. 5 kuruşsuz kalan mağdur 'paramı geri gönderin' diyerek isyan etti.

Manşet 19-05-24 07:23

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! 5'i jandarma 7 kişi yaralandı: 2 kişi yakalandı, patlamanın nedeni...

Tokat'ta ekiplerin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama yaşandı. Olayda 5 jandarma personeli ve 2 sivil olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri ise çevrede önlem aldı. Patlamaya sandık içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının yol açtığı ifade edilirken Tokat Valisi, 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Haber 19-05-24 01:23

Yasa dışı yollarla ülkeye girmeye çalışan FETÖ mensupları yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Yunanistan yasa dışı yollarla ülkeye geçmeye çalışan 5 şahsın yakalandığını duyurdu. Yapılan inceleme sonucu yakalananlardan 3'ünün FETÖ mensubu olduğu belirlendi.

Haber 18-05-24 16:17

Yer: Amasya! Böyle eziyet mi olur? Biri baltayla başına vurdu, diğeri defalarca bıçakladı...

Amasya'da bir et entegre tesisinde görev yapan iki kişi bir büyükbaş hayvanı kesmek için harekete geçince hayvan huzursuzlandı. Görevlilerden biri hayvanı bayıltmak için başına baltayla defalarca vurdu. Öteki görevli ise hayvanı bıçakladı. Böyle eziyet mi olur dedirten anlar kameraya yansıdı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olay sonrası 5 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

Haber 18-05-24 13:51

'3-5 hafta içinde kendi kendine yok oluyor' Plastiğe alternatif ambalaj ürettiler! Gıdaların bozulmasını önlüyor 'Yenilmesinde de bir sakınca yok'

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde yürütülen proje kapsamında, kahverengi deniz yosunundan gıdaların bozulmasını önleyen, çevreye ve gıdaya dost ambalaj üretildi. Ambalajların doğaya atıldıklarında 3-5 haftada kendi kendine yok olabildiği belirtilirken "Yenilmesinde de bir sakınca görülmüyor. Üretim maliyeti açısından uygun" denildi. 2030'a kadar Avrupa'da petrol türevli polimerlerden oluşan gıda ambalajının yasaklanacağına da vurgu yapıldı.

Haber 18-05-24 13:04

Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen hakkında hapis istemi!

Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen hakkında başkanı olduğu vakıf ile bağlı şirketleri zarara uğrattığı ve mülk edindiği iddiasıyla açılan davada 5 yıldan 19 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Soruşturmada ifadesi alınan Yılmaz Büyükerşen ve diğer şüpheliler suçlamayı kabul etmedi.

Haber 17-05-24 18:40

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Fenerbahçe için gelin yeni bir sayfa açalım, ne yapacaksak birlikte yapalım''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, ''60 bin üye var. Hiç kimse çıkmayacak mı? Elini taşın altına koymayacak mı? İsterdik ki 5 tane ayrı başkan adayı çıksın. Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Hep borçtan bahsediliyor ama bıraktığım maddi kaynaktan bahsetmiyorlar.'' dedi.

Spor 17-05-24 16:44

Son dakika | Et fiyatlarındaki artış Erdoğan'ın gündeminde! Bugün açıklanacak diyerek duyurdu: Hibe desteğinde hak sahipleri belli oluyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki artışla ilgili açıklama geldi. Erdoğan, fiyatlardaki dalgalanmaya ilişkin mesaj verdi. Erdoğan ayrıca 5 milyar lira hibe desteği sağlanacak 7 bin proje ile hak sahiplerini bugün açıklanmaya başlayacağını duyurdu.

Haber 17-05-24 15:23

5 yaşındaki çocuk evinin arka bahçesindeki salıncakta salınırken boğularak hayatını kaybetti... Beyninin şişmesine neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde yaşayan 5 yaşındaki Aurora Masters evlerinin arka bahçesinde bulunan salıncakta sallanırken korkunç bir kazanın sonucu olarak hayatını kaybetti. Salıncağın ipi boynuna dolana küçük kız boğularak öldü.

Trend 17-05-24 13:46

MSB duyurdu! 10 şahıs kaçak yollarla ülkeye girerken yakalandı: 5'i FETÖ mensubu çıktı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ülkeye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 10 kişinin yakalandığını, yapılan incelemeler sonucunda şahıslardan 5'inin FETÖ mensubu olduğunun belirlendiğini açıkladı.

Haber 17-05-24 12:39

5 yıldır aşk yaşıyorlar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu

Son olarak 'Baba' dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Tolga Sarıtaş, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik için ilk adımı atan ünlü çiftin düğün tarihi sonunda belli oldu...

Kulis 17-05-24 10:49

Silah kaçakçıları yakalandı, ruhsatsız silahlar ele geçirildi! Son 5 günde 77 ilde operasyon düzenlendi

Silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik 77 ilde son 5 günde “Mercek-19” operasyonları düzenlendi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve toplamda 1877 silah ele geçirildi. Ayrıca 2 bin 89 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Haber 17-05-24 09:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile ortak basın toplantısı düzenledi! İki ülke arasındaki ticaret hacmi hedefimiz 5 milyar dolar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan "Geçtiğimiz yıl ikili ticaret hacminde 3 milyar dolara ulaştık. Görüşmemizde iki ülke arasındaki ticaret hacmi hedefimizin 5 milyar dolar olması üzerinde durduk. Orta Koridor'un bel kemiği Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun yeniden tam kapasiteyle faaliyete geçmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 18:22

Şişecam'ın tahvil ihracında rekorunu yeniledi!

Türkiye dışı kurumsal yatırımcıdan gelen yüksek talep sonrası tahvil ihracını 1,5 milyar dolara çıkaran Şişecam'ın eurobonduna uluslararası kuruluşlardan 5 milyar dolara yakın talep geldi.

Finans 16-05-24 12:11

Zam sınırlı kaldı ama... İkinci el araç piyasası durma noktasında: En hızlı o marka satıldı

Fahiş fiyat bitti, zam neredeyse gelmedi. Ancak ikinci el otomobil satışlarında dikkat çeken bir azalış yaşandı. Nisan ayında ikici el araba satışlarında yüzde 9 oranında gerileme yaşandı. Fiyatlardaki değişim ise yılın ilk 5 ayında sadece yüzde 2,54'te kaldı.

Finans 16-05-24 11:57

Putin, yakın müttefiki Savunma Bakanı Şoygu'yu neden görevden aldı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 5. dönemine başlamasının hemen ardından, kabinede bazı değişikliklere gitti. En önemli değişiklikse, 12 yıldır Savunma Bakanı olan Sergey Şoygu'yu görevden alarak yerine ekonomist Andrey Belousov'u ataması oldu. BBC Rusya editörü Steve Rosenberg, bu değişiklikleri yorumladı.

Yurthaber 16-05-24 09:53

SON DAKİKA | Beşiktaş'ta doğalgaz patlaması! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Beşiktaş Türkali Mahallesi'nde 5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama etkisiyle çevredeki binalardaki dairelerinde camları kırıldı. Park halindeki iki otomobilin üzerine beton parçaları düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Patlama sırasında evde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralanırken, patlama anı güvenli kamerasına yansıdı.

Haber 16-05-24 09:15

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ses getirecek detay! Emniyeti savcılığa şikayet etmiş: 'Dosyada ikinci bir gizli tanık var

Türkiye günlerdir Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının detaylarını konuşurken gözaltılar da devam ediyor. Soruşturmada ortaya çıkan son detay ses getirdi. İkinci bir gizli tanık olduğu tespit edildi. İddiaya göre kod adı Ü-5 olan gizli tanıktan Ankara Emniyeti zorla ifade aldı. Ü-5'te bunun üzerine emniyeti savcılığa şikayet etti. İşte son gelişmeler...

Haber 16-05-24 09:07

Biden ile Trump canlı yayında kozlarını paylaşacak! Zamanını söyle, orada olacağım

ABD'de, 5 Kasım'daki başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken, Demokrat Joe Biden ile Cumhuriyetçi Donald Trump ilk kez canlı yayında kozlarını paylaşacak. Trump ve Biden arasındaki ilk canlı yayın tartışması 27 Haziran'da, ikincisi ise 10 Eylül'de yapılacak. Tartışmayla ilgili yaptığı açıklamada Biden'a seslenen Trump "Geniş bir alanda yapalım. Sadece zamanını söyle, orada olacağım. Gürültü çıkarmaya hazır olalım" dedi.

Haber 15-05-24 19:57

Bitcoin'de hareketlilik! 64 bin doları aştı

ABD enflasyon rakamları piyasalarda hareketliliğe neden oldu. Bitcoin'de hareketlilikten etkilenirken yüzde 5 değer kazandı. Bitcoin 64 bin 500 doları gördü.

Finans 15-05-24 17:40

Diyet yapmadan kilo vermenin formülünü paylaştı! Pizza ve tatlılara veda etmeden... İşte 5 basit ipucu 'Hedefe daha hızlı ulaşacaksınız'

Yaz ayları ve tatil planlarının hayata geçmesi için geri sayım başladı. Yaz tatiline artık sayılı zaman kala pek çok kişi fazla kilolarını vermek üzerine araştırma içerisine girdi. Bu amaç doğrultusunda zayıflamak isteyenlerin uyguladığı pek çok farklı diyet var. Ancak ABD'li bir beslenme uzmanı, diyet yapmadan ya da kalori saymadan herkesin kilo verebileceği ya da verdiği kiloyu koruyabileceği basit yaşam tarzı değişikliklerinin formülünü paylaştı.

Kadin 15-05-24 12:51

Herkes altından beklerken o tarihi zirveyi gördü! Tüm zamanların en yüksek seviyesi

Altında zirve beklenirken uluslararası piyasalarda, bakır fiyatları yükseliş eğilimini 5. güne taşıdı. İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, "Bakırın yükselişindeki ana dinamik Çin tarafında var olan devalüasyon korkuları" dedi.

Finans 15-05-24 12:42

5 yıldır sahnelerde yoktu... Usta sanatçı Neşe Karaböcek sahnelere geri döndü!

Neşe Karaböcek, oğlunun vefatının ardından ilk defa sahneye çıktı. 5 yıl sonra özel bir gecede sahnede olan Karaböcek, sahnede 2,5 saat kaldı.

Magazin 15-05-24 12:37