Adam Haberleri

Eşinin ölüm döşeğindeki itirafı şoke etti! Hayatı altüst oldu

Karısının ölüm döşeğinde kendisine söylediği yıkıcı itirafla hayatı alt üst olan adam başından geçenleri paylaştı. Bu şok edici itiraf karşısında neye uğradığını şaşıran adam yaşadıklarıyla başa çıkmakta zorlandığını söylüyor.

Kadin 2024-07-26 10:27:50

Dişini çektiremeyen adam çılgına döndü! Hastane bahçesinde korku dolu anlar: Kurban Bayramı'ndan beri tedavi edilmiyorum

Sivas'ta bir şahıs iddiaya göre Kurban Bayramı'ndan beri dişini çektiremedi. Şahıs en sonunda öfkeden çılgına dönüp hastane bahçesindeki kamelyanın üzerine çıktı. Elinde kesici alet bulunan adam herkesi korkuttu. Bu sırada yaşanan telaş ve panik anları kameraya yansıdı.

Haber 2024-07-26 09:38:45

'Evimdeki gizli odanın kapısını açınca hayatımın korkusunu yaşadım' Yeni taşınan adamın karşılaştığı manzaranın arkasındaki gerçek...

Yurt dışında yaşan bir adam, yeni evine taşındıktan sonra kilitli gizli bir oda keşfetti. Odanın kapısının 20 büyük vidayla sıkıca kapatılmış olduğunu gören adam, kapıyı açtıktan sonra karşılaştığı manzarayı ve yaşadığı korkuyu anlattı. O korkutucu manzaranın arkasındaki gerçek ise hem şaşırttı hem de gülümsetti.

Trend 2024-07-23 17:35:02

Bodrum lobisinin imdadına Fatih Altaylı yetişti! Zenginlere hizmet veren yerler full dolu siz de Akçay'a gidin kardeşim!

Yaz sezonu başlar başlamaz Bodrum bu kez sahilleriyle değil pahalılığıyla gündeme geldi. Bodrum'daki yeme içme fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle binlerce vatandaş Yunan adalarını tercih etti. Bodrum'daki otelciler birliği başkanının 'Bodrum biterse Türkiye biter' çıkışı da çok konuşulmuştu. Bodrum'a herkesin gitmemesi gerektiğini savunan Fatih Altaylı, "Sardunya da pahalı ama orada Sardunya'da adam düzüyorlar manşetleri atılmıyor" dedi.

Finans 2024-07-23 10:26:50

“Ortalıkta adam kalmadı” demişti! Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka aşk mı yaşıyor?

“Ortalıkta adam kalmadı” diyerek gündem olan Hafsanur Sancaktutan’ın yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. İddialara göre oyuncu Kubilay Aka’yla flört ediyor.

Magazin 23-07-24 07:27

Birçok doktor 'ayaklarının kesileceğini' söylemişti: Verdiği karar hayatını kurtardı! 10 metre yürüyemiyordu, artık 10 kilometre yürüyor

Şırnak'ta yaşayan 52 yaşındaki Ferit Bayat Bayat isimli bir adam verdiği karar sayesinde bacaklarının kesilmesinden kurtuldu. Önceden 10 metre bile yürüyemeyen Bayat, şimdi 10 kilometreyi bile rahatlıkla yürüyebilir durumda. Kullandığı sigaralar yüzünden ayaklarında damar tıkanıklığı olan ve bacakları kesilmesi öngörülen adam, aldığı ilaç tedavisi ve kararıyla bacaklarının kesilmesinden kurtuldu. Şimdi sağlığına kavuşan Ferit Bayat hayatının ikinci baharını yaşıyor.

Haber 22-07-24 16:02

Hırsız “Örümcek adam” gibi otele tırmandı! Olay anbean kameraya yansıdı

İstanbul’daki bir hırsızlık olayını duyanlar şaşkına uğradı. Sabah saatlerinde bir otel odasına girmek isteyen hırsız, ‘örümcek adam’ gibi otelin beton duvarlarına tırmandı. Olaya tanıklık edenler ise şaşkınlık içinde kamera kaydına aldı.

Haber 22-07-24 10:08

Sosyal medyada gündem oldu! Tavsiye üzerine yürüyüş yapıp su fiyatlarına böyle isyan etti: Kilometrede 3 lira yakıyorum... Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya?

Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yürüyüş yapan adamın su fiyatlarına tepkisi sosyal medyada gündem oldu. 1 litre suyun 15 TL olduğunu söyleyen adam, "5 kilometre yürüdüm, kilometrede 3 lira yakıyorum. Benim yeğenimde 96 model araç var, tüpte 1.80 TL yakıyor kilometrede. Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya, üstelik su olarak" dedi.

Trend 22-07-24 09:46

Yol kenarında tuvaletini yapmak istedi! Sonrası korkunç

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde D-020 karayolunda yol kenarına tuvaletini yapmak için duran 57 yaşındaki adam, 7 metre yükseklikten dereye düşerek hayatını kaybetti.

Haber 21-07-24 22:03

Ölüp yeniden dirildiğini iddia etti! Saniye saniye detaylarını anlattı: 45 dakika öldüm ve ceset torbasına kondum

Vincent Tolman isimli bir adam vücut geliştirme takviyesini aşırı dozda kullanması sonucunda komaya girdi. Ölüme yakın bir deneyim yaşadığını hatta ölüp yeniden dirildiğini iddia eden Tolman, öbür dünyada annesinin kendisine verdiği mesajların sonrasında hayata geri döndüğünü anlattı.

Trend 20-07-24 14:27

Sosyal medyadan kalp krizi geçirdiği anları paylaştı! Başıma gelen en korkunç şey diyerek yayınladı: Acı çekiyordum ve panikledim

Alain Bruno isimli bir adam banyoya girdiği anda vücudunda garip semptomlar hissetmeye başladı ve o anları filme almaya karar verdi. Göğüs ağrısı ve nefes darlığı gibi bir dizi semptom yaşadığını fark eden Bruno, kalp krizi geçirdiğinden habersiz bir şekilde kamera kaydına devam ettiği görüntüleri daha sonrasında sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 20-07-24 09:56

AVM'de 75 yaşındaki adam 20 yaşındaki genç kızın fotoğrafını çekmişti! Sapık yaşlı adama gözaltı kararı

Samsun'da iğrenç bir olay yaşandı. Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde 20 yaşındaki kızın fotoğrafını çeken 75 yaşındaki tacizci yaşlı adam, polis tarafından gözaltına alındı. Nöbetçi mahkemeye ifade veren O.A.'nın söyledikleri şaşkına çevirdi.

Haber 18-07-24 20:05

Tek belirtisi yüksek sesle şarkı söyleyememekti! 6 ay sonra hayatını kaybetti... Karaokede aniden sesi kısıldı

45 yaşındaki ismi açıklanmayan bir hasta bir gün arkadaşlarıyla birlikte gittiği karaoke eğlencesinden sonra yüksek sesle şarkı söyleyemediğini ve tiz notalara çıkamadığını fark etti. Hastanenin yolunu tutan adam yemek borusu kanseri olduğunu öğrendi ve 6 ay içinde hayatını kaybetti.

Trend 18-07-24 14:18

Evlendikten günler sonra eşinin sakladığı sırrı öğrendi! Oğlunun benden büyük olması beni şaşırttı

Çin'in Henan eyaletinde ismi açıklanmayan 25 yaşındaki bir adam evlendikten birkaç gün sonra eşinin aniden ortadan kaybolmasıyla büyük bir şok yaşadı. Eşini aramasına rağmen bir türlü bulamadığını dile getiren adam ona dair öğrendiği gerçekle yıkıldı. Karısının gerçek yaşını öğrenen adam gözyaşları içinde, "Oğlunun benden büyük olması beni şaşırttı" ifadelerini kullandı.

Trend 18-07-24 09:30

Bu yazın erkek modası diyerek paylaştı! Sosyal medyadan tepkiler gecikmedi... Biz nasıl bir döneme denk geldik?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yarattı. Görüntülerde bir genç adam kombin önerisinde bulundu. O anlara kullanıcılardan yorum ve beğeni yağdı.

Trend 18-07-24 08:05

Bu da bayat ekmek husumeti: Yaşlı adamı gözünü kırpmadan dövdü! İzmir'den vicdanları sızlatan görüntüler

İzmir'de güvenlik kamerasına yansıyan bir görüntü vicdanları sızlattı. İddiaya göre bastonlu yaşlı adam, çöpün yanına atılan bayat ekmekler dolayısıyla çıkan husumette sopayla dövüldü. Kameralara yansıyan görüntülerde, yaşlı adamın sopa darbelerinden çaresizce kaçmaya çalıştığı anlar herkesi kahretti. Saldırgan daha sonra tutuklandı.

Manşet 17-07-24 12:15

Korkunç olay! İskeleden düşen adamın gövdesinin tamamına demir çubuk saplandı... İç organları delindi

Brezilya'da 57 yaşında bir adam, iş yerinde düştükten sonra iç organlarının birçoğunu delen keskin bir çubuğa saplandı. Demir çubuk tesadüf eseri kalbini kıl payı sıyırınca 57 yaşındaki adam hayatta kalmayı başardı.

Trend 17-07-24 12:02

10 yıllık evliliği tek celsede bitti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim o soruya kayıtsız kalmadı! Özel hayatını açık açık anlattı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile mart ayında tek celsede boşandı. Buse Terim'in boşanma haberi günlerce konuşuldu. Boşanmanın üstünden dört ay geçti ve ünlü isim ayrılık sürecine ve özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Magazin 17-07-24 09:26

Yer: İstanbul! Kadıköy İskele'de denize düşerek boğulmak üzere olan kadına vatandaşlardan nefes kesen kurtarma operasyonu

İstanbul'un Kadıköy semtinde hareketli dakikalar yaşandı. Kadıköy İskele'de denize düşerek boğulmak üzere olan kadına vatandaşlar yardım etti. Kadını kurtamak için genç bir adam denize atarken diğer vatandaşlar ise kurtarma operasyonu kıyıdan destekledi. Nefes kesen anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Trend 16-07-24 15:42

Kan donduran detaylar! Sarhoş olup yatalak hasta kız arkadaşını cinsel organından bıçakladı

50 yaşında sarhoş bir Taylandlı adam, Samut Prakan'ın merkezindeki evlerinde 75 yaşındaki yatalak kız arkadaşını cinsel organından bıçakladı. 75 yaşındaki Somboon'un yardım çığlıklarını duyduktan sonra komşuları polise haber verdi. Yapılan müdahalenin ardından Somboon hastaneye kaldırıldı ve mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı.

Trend 16-07-24 14:53

21 senede 27 kez anjiyo oldu! 74 yaşında öğrendiği gerçekle neye uğradığını şaşırdı: Hiçbir doktor söylemedi, çok geç kalındı

74 yaşındaki İlyas Durum, 21 yılda 27 kez anjiyo olduktan sonra hastalığıyla ilgili gerçeği öğrendi. Ankara'da yaşayan Durum, son gittiği doktorda kalbinin delik olduğunu duydu. Yaşadığını talihsizlik olarak değerlendiren şanssız adam ameliyat için de çok geç kalındığını belirtti.

Haber 15-07-24 11:35

Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara Kennedy suikastındaki 'siyah şemsiyeli adam' geldi

Donald Trump'a yönelik suikast girişimi tüm dünyayı sarsarken, saldırının yapıldığı ana ait görüntülerde Trump'ın tam arkasında bulunan siyah şapkalı kadın dikkat çekti. Kurşunların gelmeye başladığı ve silah seslerinin duyulduğu andaki tavırları gündem olan kadının yüzündeki tebessüm soru işareti yarattı. Siyah şapkalı kadının görüntüsü, 22 Kasım 1963'te dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy'nin uğradığı suikast sırasındaki 'siyah şemsiyeli adam'ı akıllara getirdi.

Manşet 15-07-24 10:39

Esenyurt'ta iğrenç görüntü! Ayaktayken cadde ortasına tuvaletini yaptı, rahatlığı 'pes' dedirtti

Esenyurt'ta caddedeki kalabalığa aldırmayan bir adam, büyük tuvaletini yaptı. Bir köşeye çekilip ayakta tuvaletini yapan adamın rahatlığı 'pes' dedirtti. Bir apartman girişindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, sosyal medyada çok konuşuldu.

Manşet 14-07-24 09:58

TV yayın akışı 13 Temmuz 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

13 Temmuz 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Temmuz 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Turnike, Örümcek Adam: Evden Uzakta, Çok Güzel Hareketler 2, Rafadan Tayfa Göbeklitepe, Gol Kralı ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 13-07-24 07:42

Canlı yayında kan donduran anlar! Yanlışlıkla kendisini kafasından vurdu

Ankara'da bir kişi sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada elindeki tabancayla kendisini yanlışlıkla kafasından vurdu. Ağır yaralanan adam hastanede tedaviye alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 12-07-24 09:55

Sosyal medyada tartışma yaratan sözler! Bu neslin kızlarında bozukluk var diyerek sitem etti

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir kişi yeni nesildeki ikili ilişkileri eleştirince kullanıcılar arasında popüler oldu. Genç adam ‘Bu neslin kızlarında bozukluk var’ diyerek sitem etti. Sözlerine katılanların yanında tepki gösterenler de oldu.

Trend 11-07-24 15:24

Sosyal medyada tartışma yaratan sokak röportajı! Esnaf, garson bulmakta zorlandıklarını söyledi... “İşsizlik diye bir şey yok, tembellik diye bir şey var”

Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı viral olurken tartışmaları da beraberinde getirdi. Bir işletme sahibi olduğunu dile getiren adam mikrofon uzatıldığında 30 bin TL maaş vermelerine rağmen garson bulmakta zorlandıklarını söyledi. Çalışabilecek personel bulmanın zorlaştığını dile getiren adam, “İşsizlik diye bir şey yok, tembellik diye bir şey var” ifadelerini kullandı.

Trend 11-07-24 14:37

Evine giren hırsız tarafından saldırıya uğradı! Pantolonunu çıkartıp yanına uzandı... Uyandığında yatağında tanımadığı bir adam gördü

Bangladeş'te gerçekleşen bir olay ülke gündemine yerleşti. İsmi açıklanmayan 17 yaşındaki mağdır sabah karşı 05.00'da uyandığında yatağında tanımadığı bir adamın pantolonsuz bir şekilde uzandığını gördü ve polise haber verdi. Saldırgan kıskıvrak yakalanırken eve hırsızlık yapmak için girdiğini cinsel taciz suçlamalarını reddettiğini söyledi.

Trend 11-07-24 11:00

''Ortalıkta adam kalmadı'' diyen Hafsanur Sancaktutan'ın fotoğrafına Barış Alper Yılmaz beğenisi

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya ilginç bir yanıt vermişti. Kısa süre içinde gündem olan güzel oyuncunun son fotoğrafını Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz beğendi.

Spor 10-07-24 18:02

Bu sefer tam tersi oldu! Kendisini ısıran yılandan intikam almak için 3 kez ısırdı... Yılan öldü adam ise hayatta kaldı

Genç bir adam yılan tarafından ısırıldı ve yılandan intikamını almak isteyen adam hayvanı 3 kez ısırdı. Bir köy inancı olarak bu yöntem zehri etkisiz hale getirirken yılan öldü, adam ise hayatta kalmayı başardı.

Trend 10-07-24 13:25

Böyle canilik görülmedi! Yük olduğunu söylediği kayınvalidesini sürükleyerek balkona çıkartıp 5. kattan aşağıya attı

Rusya'nın Artyom kentinde bir adam kayınvalidesinin kendisine ve ailesine yük olduğunu dile getirerek 5. katta bulunan evlerinin balkonundan aşağıya attı. Olayın ardından 84 yaşındaki kayınvalide hayatını kaybederken 54 yaşındaki damadı cinayet şüphesiyle polis tarafından gözaltına alındı.

Trend 10-07-24 09:36

Eşine olan sadakatini göstermek için evlilik cüzdanını koluna dövme olarak yaptırdı! Bir gören bir daha baktı... Aşkımı ifade ediyor

Tayland'ta yaşayan 37 yaşındaki Nu Mahanusing isimli bir adam 19 yıldır birlikte olduğu eşine aşkını göstermek için alışılmadık bir yol izledi. Eşine hâlâ ilk günkü gibi aşık olduğunu ve 19 yıldır tek bir gün bile kavga etmediklerini ifade eden Mahanusing, karısına sadakatini göstermek için evlilik cüzdanını dövme yaptırdı.

Trend 09-07-24 14:45

Düzce - Bolu Dağı gerilimi tam gaz devam ediyor! Tanju Özcan'a gönderme: 'Aracını şoförün kullansın, anladın sen onu'

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki 'Bolu Dağı' tartışması tam gaz devam ediyor. Bolu Dağı'nın hangi ile ait olduğu konusundaki gerilim Faruk Özlü'nün bugünkü çıkışıyla daha da hararetlendi. Tanju Özcan'ın Faruk Özlü'ye 'akıllı ol' çıkışından sonra Özlü'den 'adam değilsin' yanıtı gelmişti. Son olarak Özlü'den çok sert bir yanıt daha geldi. İşte tüm detaylar!

Haber 09-07-24 13:25

35 yaşında ama gören 15 sanıyor! Genç görünümünün basit sırlarını tek tek açıkladı

ABD'li Brandon Miles May isimli adam yıllardır diğer insanlar tarafından yaşından oldukça daha genç gibi göründüğü söyleniyor. 35 yaşında olduğuna kimsenin inanmadığı May, genç görünümünün sırrının basit yaşam tarzı değişiklikleri olduğuna inanıyor.

Kadin 09-07-24 10:56

Karısının ihanetinden şüphelenen adam onu drone ile takip etti! Sevgilisiyle ormanlık alana giden kadın suçüstü yakalandı

Çin'in Hubei eyaletinde yaşayan 33 yaşındaki Zhang isimli bir adam 10 yıldır evli olduğu eşinin kendisini aldattığından şüphelenerek onu takip etmeye karar verdi. Karısının durumu anlamasını istemeyen adam onun peşine bir drone taktı ve ormanlık alandaki bir kulübede yaşanan yasak aşkı saniye saniye kaydetti. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-07-24 10:32

Fatih'te feci ölüm! Arızalanan yük asansörüne başı sıkışan işçi hayatını kaybetti

Fatih'te kahreden bir olay yaşandı. Aktar dükkanında çalışan yabancı uyruklu S.İ yük asansörüne bindi ve yük asansörü arızalandı. Asansörden çıkmak isterken başı sıkışan genç adam, feci şekilde can verdi.

Haber 08-07-24 22:53

Düzce - Bolu tartışması alevlendi! Tansiyon yükseldi, Faruk Özlü'den Tanju Özcan'a: 'Adam değilsin!' göndermesi

Düzce ile Bolu arasındaki tartışma giderek alevlendi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, dün bir çıkış yaparak Bolu Dağı'nın Düzce sınırları içinde kaldığını ve bu dağın Düzce Dağı olarak adlandırılması gerektiğini ifade etmişti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sert yanıtına Faruk Özlü'den yanıt gecikmedi.

Manşet 08-07-24 14:17

Pendik'te korkunç olay! Eşiyle sorun yaşayan adam TEM bağlantı yolunda arabaların önüne atladı

İstanbul Pendik'te eşiyle sorunlar yaşadığı iddia edilen Kemal D. TEM bağlantı yolunda park ettiği otomobilden inerek yola atladı. Bir otomobilin çarptığı 48 yaşındaki şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen kişinin otomobilinde, bir valiz ile not bulundu.

Haber 07-07-24 20:58

Netflix dizisi '1000 Çocuklu Adam' tepkilerin odağında! Bu birçok açıdan iğrenç

Netflix'in yeni gerçek suç belgeseli 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girmeden olay olmuştu. 3 Temmuz'da yayınlanan ve tepkilerin odağında olan belgeselle ilgili Netflix'e eleştiri ve tepki yağıyor.

Magazin 04-07-24 11:44

Eve giren davetsiz misafir itfaiye ekiplerini harekete geçirdi! Üzerinde kobra dolaşırken saatlerce hareketsiz yatmak zorunda kaldı

Tayland'ta kaydedilen bir görüntü sosyal medyadan paylaşılınca kullanıcıları endişelendirdi. Paylaşılan görüntüde bir adamın uyduğu sırada üzerinde yılanın gezindiği anlar yer aldı. O anlarda uykusundan uyanan adam hareketsiz bir şekilde yatarken olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise saatler süren bir kurtarma operasyonu yaptı.

Trend 04-07-24 11:17

Skandal görüntüler! Lüks otomobilin kaputuna dokunduğunu iddia ettiği otizmli çocuğa tokat attı... Sokak ortasında saldırdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde sokakta yürüyen otizmli bir çocuğun lüks arabasına dokunması üzerine öfkelenen bir adam çocuk ile ablasına saldırdı. Olay saniye saniye cep telefonuyla çekildi. Görüntüler sosyal medyada infial yarattı.

Trend 04-07-24 09:44

Hostes sevgilisine evlenme teklifi etmek için gizlice uçağa bindi! O anlar saniye saniye sosyal medyadan paylaşıldı

George West isimli bir adam uçuş görevlisi olarak çalışan sevgilisine sürpriz yapmak için onun görev yaptığı uçağa bilet aldı. Bristol'den Menorca kentine giden uçuş sırasında West sevgilisinin önünde diz çökerek evlenme teklifi etti. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 03-07-24 15:38

Dayak yedi, haberi yapan gazetecilere saldırdı! Kameraman ve kadın muhabire sokak ortasında darp

İstanbul'da yaşanan bir kavgayı haberleştirmek isteyen gazetecilere saldırı gerçekleşti. Olayın yaşandığı bölgede, söz konusu yaşananlarla ilgili haberi anons etmek isteyen muhabir Oya Nur Kaya ve kameramanı görünce adeta deliye dönen adam gazetecileri darp ederek mikrofon ve kamerayı kırdı.

Haber 03-07-24 14:25

Yürüyüş yaptığı sırada bir anda üzerine yıldırım düştü! Sahilde baygın halde bulunan genç mucize şekilde hayatta kaldı... Az önce öldüm mü?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Utah eyaletinde 18 yaşındaki Jacob Johnson arkadaşlarıyla sahilde yürüyüş yaptığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. Şiddetli yağmurun etkisiyle yıldırım çarpan Johnson bayıldı. Yetkililer olay yerine geldiğinde baygın halde bulunan Johnson hastanede tedavi altına alındı ve mucizevi bir şekilde iyileşti. Genç adam yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Trend 03-07-24 13:23

Benzin istasyonun tuvaletinde skandal! Tuvalet kabinine tırmandı... Bıçakla tehdit edip cinsel tacizde bulundu

Tayland'ın Khon Kaen eyaletinin Isaan bölgesinde bir benzin istasyonunun tuvaletinde ismi açıklanmayan bir adam kadınlar tuvaletine bıçakla girerek tuvalette bulunan kadına cinsel tacizde bulundu. Genç kadın saldırıdan kıl payı kurtularak durumu polise haber verince olay yerinden motosikletiyle kaçan saldırgan kıskıvrak yakalandı.

Trend 03-07-24 10:22

Bir ülkenin umutlarını yeşerten adam: Mert Günok! Maçın son saniyesinde kalesinde uzadı ve çeyrek finali ülkemize getirdi...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Mücadelenin son saniyesinde Mert Günok uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir kurtarışa imza attı ve çeyrek finali bize getirdi.

Spor 03-07-24 00:03

75 yaşındaki 'Demir Adam' Triatlon Türkiye Kupası'nı ikincilikle bitirdi

5. defa Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen, 2024 Ordu Triatlon Türkiye Kupası'nın ikincisi 'Demir Adam' lakaplı 75 yaşındaki ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı oldu.

Haber 02-07-24 15:17

Sokak ortasında karısını yumrukluyordu... Neye uğradığını şaşırdı! Sosyal medyada hızla yayıldı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde sokak ortasında karısını döven adam neye uğradığını şaşırdı. Arkadan koşarak gelen başkası tarafından etkisiz hale getirilen adam dakikalarca yumrukların hedefi oldu. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber 02-07-24 09:21

Endonezya'da alkol içtikleri tespit edilen dört erkek kırbaç cezasına çarptırıldı! O anlar saniye saniye kameraya kaydedildi

Endonezya'nın şeriat yasalarını uygulandığı tek bölgesi olan Aceh dört adam, alkol içtikleri gerekçesiyle suçlu bulunduktan sonra 42 kırbaç cezasına çarptırıldı. Kırbaç cezasının uygulandığı anlar saniye saniye kameraya kaydedildi.

Trend 02-07-24 08:36