Bankalar Tatil Mi Haberleri

Borsa İstanbul’da baş döndüren rekor: Yeni hedef 20.000 puan! Uzman isim tek tek anlattı: ‘Bireysel yatırımcı ralliyi uzaktan izliyor’

Borsa İstanbul psikolojik direnç seviyelerini bir bir kırmaya devam ediyor. Önce 10 bin puan şimdi ise 11.000 puanın üzerini gören BIST 100 endeksindeki yükselişin nedeni belli oldu. Ekonomist Tuğbek Çitilci, borsadaki rallinin sebebini Şubat 2020’den bu yana en düşük seviyede bulunan ülke risk primi yani CDS’ye bağladı. Peki borsadaki yükseliş sürecek mi? Hangi hisseler öne çıkabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Finans 2024-05-21 12:56:19

Tatil sezonu öncesi tüm yatlar için harekete geçildi! Sahillerdeki kaçak yapıların da tamamı yıkılacak: Plajlara ulaşımı kolaylaştıracağız

Kıyı şeridindeki yatlar ve kaçak yapılarla ilgili harekete geçildi. "Mafyavari tutumlarla sahil şeritlerinde, bazı bölgelerin işgal edildiğini görüyoruz" diyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, tüm kaçak yapıların yıkılacağını duyurdu. Özhaseki ayrıca tüm yatların denetim altına alınacağını belirtip "Burada tatil yapıyorsa, onun belirlenen ücretini ödeyecek" diye konuştu.

Haber 2024-05-21 12:09:34

Tartışmalı Roma seyahatinin merak edilen detayı Murat Ongun'a soruldu! Ruşen Çakır'a verdi veriştirdi: 'Bunlar artık gazetecilik yapamaz'

Ekrem İmamoğlu'nun İtalya gezisiyle ilgili tartışmaların yankıları devam ediyor. Yüksek maliyeti nedeniyle tepki çeken geziye katılan isimlerden biri de Murat Ongun olmuştu. Faruk Bildirici, Ongun'a "Davet ettiğiniz gazetecilerin harcamalarını İBB mi karşıladı?" sorusunu yöneltip aldığı yanıtı paylaştı ve "Ongun’un görüşlerine katılamıyorum" diye ekledi. Öte yandan gazeteci Enver Aysever, geziye eşiyle katılan Ruşen Çakır'a verdi veriştirdi, "Bunlar artık gazetecilik yapamaz" dedi.

Manşet 2024-05-20 15:38:13

Yüzde 25 kira zam sınırı devam edecek mi? Mehmet Şimşek canlı yayında açıkladı: 'Büyük ihtimalle...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TRT Haber'de Türkiye Ekonomisindeki gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Şimşek merak edilen 'KDV artışı olacak mı' sorusuna 'KDV artışı öngörmüyoruz' diyerek yanıt verdi. Ayrıca Temmuz ayında sona erecek yüzde 25 kira zam sınırına ilişkin, "Kira artışlarına yüzde 25 zam sınırı büyük ihtimalle devam etmeyecek" dedi. Merkez Bankası rezervleri için, "Benzeri görülmemiş hızda iyileşme var" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-20 10:17:06

Gürcistan bir sonraki Ukrayna olabilir mi?

Gürcistan'da, "Rusya yasası" olarak da adlandırılan yeni “yabancı etki yasası”na karşı kitlesel protestolar devam ederken, ülkenin Rusya'dan uzaklaşıp, Avrupa'ya yaklaşma girişimlerinin, onu Ukrayna gibi savaş ve işgale sürükleyeceğine yönelik endişeler artıyor.

Yurthaber 20-05-24 08:10

Astrolog Meral Çolak, 14 ay önce dün akşamı bilmiş! Tahminleri tek tek gerçek oldu, şampiyonu takımı da açıkladı: Mucizevi bir kutlama olacak!

Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, çok konuşulacak bir galibiyete ulaşırken; astrolog Meral Çolak'ın Mart 2023'te yaptığı tahmin yeniden gündeme geldi. Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kadar devam edeceğini ve hatta Galatasaray'ın 'ben şampiyonum' diyeceğini belirten Çolak'ın yorumları bir bir gerçek olurken, şampiyon olacak takımı da açıklamıştı. Şimdi ise herkes o tahmini konuşuyor. Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak?

Spor 20-05-24 07:41

Sağlık sorunlarından dolayı tahliye edilmişti! Nihal Candan'a kötü haber! Kilo alırsa cezaevine dönecek mi?

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmışlardı. Nihal Candan, anoreksiya hastalığına yakalanması sonucu nisan ayının sonunda tahliye edilmişti. Hukukçu Yurdal Kılıçer, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın durumunu değerlendirdi. Kılıçer, Nihal Candan'ın kilo alması durumunda cezaevine geri dönme ihtimali olup olmadığı sorularına cevap verdi.

Kulis 19-05-24 14:23

Prim, vergi, kredi kartı, KYK borçlularını ilgilendiriyor! Borç yapılandırması gelecek mi? TESK'ten hükümete çağrı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yeni bir yapılandırma kanununun ihtiyaç olduğunu söyledi. Palandöken, "Şu ana kadar kesinleştiği halde ödenmeyen borçlar tahsil edilirse yeni bir vergi artışına gerek kalmaz" yorumunu yaptı.

Finans 19-05-24 10:04

Sayıları arttı! Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı: İşte vade sayısı ve kredi miktarları...

Merkez Bankası'nın adımları sonrası kredi muslukları sıkılırken ve faiz oranları artarken sıfır faizle kredi veren bankalar belli oldu. Daha önce beş banka sıfır faizle kredi kampanyasını paylaşırken bir banka daha bu kampanyaya katıldı. Hangi bankalar sıfır faizle kredi veriyor? Vade sayısı ve kredi miktarı ne kadar? Hepsi belli oldu...

Finans 19-05-24 07:22

Tatil için geldi başına gelmeyen kalmadı! Hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, bungalov işletmesinde tatil yapan 32 yaşındaki Ozan Y.'ye, bahçede bulunduğu sırada nereden ateşlendiği belli olmayan bir tabancadan çıkan yorgun mermi isabet etti. Dizinden yaralanan Ozan Y. hastaneye kaldırılırdı.

Haber 18-05-24 23:25

Jorge Jesus geri mi dönecek? Al Hilal'de kalıp kalmayacağını ilk kez bu kadar net açıkladı...

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile şampiyon olan Jorge Jesus geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı kariyeriyle ilgili net ifadeler kullandı.

Spor 18-05-24 17:49

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Dev banka müşterilerine ‘B planı yapın’ mesajı yolladı: ‘Bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz…’

Gram altın başta olmak üzere altın fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ediyor. Son dönemde özellikle ons altın fiyatı üzerinde yaşanan düşüş yurt içinde de ekranları kırmızıya döndürse de altının gram fiyatı tahminleri 3500 TL’yi gösteriyor. Ancak İsviçreli dev banka UBS müşterilerine altın fiyatlarına yönelik yolladığı mesaj ile dikkat çeken bir gelişmeye imza attı. Banka, kısa vadede düşüş yaşanabileceğini söyledi. Yatırımcılarına koruyucu stratejiler düşünmelerini tavsiye etti.

Finans 18-05-24 15:50

Yer: Amasya! Böyle eziyet mi olur? Biri baltayla başına vurdu, diğeri defalarca bıçakladı...

Amasya'da bir et entegre tesisinde görev yapan iki kişi bir büyükbaş hayvanı kesmek için harekete geçince hayvan huzursuzlandı. Görevlilerden biri hayvanı bayıltmak için başına baltayla defalarca vurdu. Öteki görevli ise hayvanı bıçakladı. Böyle eziyet mi olur dedirten anlar kameraya yansıdı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olay sonrası 5 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

Haber 18-05-24 13:51

Kredi kartı sınırlaması, mevduat faizleri… Bankalar 'Herkes nasibini alacak' diyerek çağrı yaptı

Kredi kartı kullanımı, eflasyonla mücadelede hükümetin öncelendirdikleri listesinin en başlarında yer alan konulardan bir tanesi. Nakit çekim ve gecikme faizleri halihazırda artırılmış olan kredi kartı kullanımı için bankalardan çağrı geldi. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, tüketimin sakinleşmesi için kredi kartlarına sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca mevduat faizleri hakkında da ‘Mevduat faizleri ortalama bir banda oturdu” yorumunu yaptı.

Finans 18-05-24 10:43

19 Mayıs resmî tatil mi? 2024 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hangi güne denk geliyor?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl pek çok kurumda çeşitli etkinlikler planlanarak kutlanır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ve Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcından dolayı 19 Mayıs özel bir gün olarak kabul edilir. Bu özel günün yaklaşması nedeniyle 19 Mayıs resmî tatil mi diye merak edilir. Peki, 19 Mayıs günü resmî tatil mi?

Haber 17-05-24 15:39

2024 yılı kiralık villa seçenekleri

Daha önce otel veya pansiyonlarda tatil yapmış olabilirsiniz ancak villa tatili, farklı bir deneyim sunar. Son yıllarda giderek popülerleşen villa kiralama konforlu ve özgür bir tatil deneyimi sunar. Villacım olarak, tatil severlere en geniş seçeneklerle villa kiralama imkanı sunuyoruz.

Haber 17-05-24 13:15

Parası olan bankalara koşmuştu! Mevduat faizlerinde ters köşe! Bir ayda asgari ücretin iki katından fazla getiri!

Yüksek faizler nedeniyle parası olan bankalara koşmuştu. Mevduat faizlerinden yüzde 60'a dayanmışken geri çekilme geldi. Yatırımcılar 'Mevduat faizindeki düşüşler devam edecek mi?' sorusunun yanıtını arıyor. Faizlerde geri çekilme yaşansa da 1 milyon TL'nin getirisi ise asgari ücretin iki katından fazla...

Finans 17-05-24 08:23

Bomba aşk iddiası! Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı birlikte mi? Düğündeki bakışmalar ve öpüşmeler…

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Şeyma Subaşı'nın ismi şimdi de Sabancılara karıştı. Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı'nın aşk iddiası magazin gündemini salladı.

Magazin 16-05-24 14:40

TFF için olay yaratan iddia! Başarılı hakem Betül Nur Yılmaz'ın FIFA kokartı hamile olduğu için mi iptal edildi?

TFF'nin hakem Betül Nur Yılmaz'ın FIFA kokartını iptal etmesi sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı. Hakem Betül Nur Yılmaz, alınan bu kararın cinsiyetçi olduğunu savunarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne bavşurdu.

Spor 16-05-24 14:29

Doları olanı üzecek tahmin! 'O rakamın altı konuşuluyor' dedi: Borsa İstanbul için 'iskonto' yorumu

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürürken, BIST 100 endeksi ise 10 bin puanın üzerinde tutunma çabalarına devam ediyor. Peki, dolar düşecek mi? Borsa daha da yükselir mi? Bu iki soru yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini korurken Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yanıt geldi. Uzman isim dolar kurunda 30 liranın altının konuşulmaya başladığını ifade ederek borsaya ilişkin görüşlerini de paylaştı.

Finans 16-05-24 14:06

Kamuda tasarruf MSB'yi etkileyecek mi? Açıklama geldi: 'Savunma ve güvenlik alanları...'

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı kamuda tasarruf paketinin kendilerini etkileyip etkilemediğine dair açıklama yaptı. Bakanlık kaynakları,"Halihazırda yürürlükte bulunan idari hususlardaki tasarruf tedbirlerine en fazla uyan bakanlıklardan biriyiz" değerlendirmesini yaptı.

Finans 16-05-24 12:20

'VAR' tarih mi oluyor? İngiltere Premier Lig'den olay yaratan hamle

Premier Lig ekiplerinin gelecek sezon VAR'ın devam edip etmemesi konusunda oylama yapacağı açıklandı. Birçok kulübün futbolun doğasına aykırı gördükleri VAR için tarihi bir karar alınabilir.

Spor 16-05-24 08:14

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? SGK Uzmanı İsa Karakaş ‘çekindikleri nokta’ diyerek anlattı: ‘Zam değil düzeltme gelebilir…’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı dün yaptığı açıklamasında ‘asgari ücrete ek zam olmayacak’ dedi. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, o sözlerin nedenini ve hükümetin asgari ücrete ara zam planını anlattı. Hükümetin fırsatçılar nedeniyle asgari ücrete zamma yaklaşmadığını kaydeden Karakaş tarih de vererek, “Eylül ayında düzeltme şeklinde asgari ücrete zam gelmesini bekliyoruz” dedi.

Finans 16-05-24 08:00

Gizli tehlike: Bir tarafı çürüyen domates yenir mi?

Yazın tazesi kışın konservesi tüketilen domates her mevsim yemekleri süslüyor. Çorbadan menemene, ana yemeklerden kahvaltılıklara kadar birçok alanda kullanılan domatesler bazen hızlıca bozulabiliyor. Bozulan domatesin çürük kısmını kesip atıyor ve kalanını tüketiyorsanız dikkat! Bilmeniz gereken bazı bilgiler var...

Kadin 16-05-24 00:31

GPT-4o nedir, GPT-4o nasıl kullanılır? GPT-4o ücretsiz mi?

Teknolojinin ilerlemesi ve internetin her geçen gün günlük hayata biraz daha fazla entegre olmasıyla günlük konuşma diline de birçok yeni ve teknolojik kavramlar, terimler girmiştir. Bunlardan biri de son zamanlarda en çok duyulanı ve konuşulanı GPT ifadesi olmuştur. GPT-4o ise yeni bir büyük dil modelinin adıdır. Peki, GPT-4o nasıl kullanılır? GPT-4o ücretsiz mi?

Haber 15-05-24 22:48

TAM ATM nedir? TAM ATM'de hangi bankalar var?

Türkiye’nin 81 ilinde 5.600 bankamatikle birlikte hayata geçirilen TAM ATM projesinin 7 ayrı kamu bankasının ortak girişimi olduğu bilinir. Yaşadığı yerde TAM ATM bankamatiklerinin aktif olarak kullanıma açıldığını gören kişiler ise bu projeye yönelik olan belirli hususları sorgular. Bunlar arasında TAM ATM projesinin kime ait olduğu, ne gibi avantajları beraberinde getirdiği ve Türkiye’nin dört bir yanında konumlandırılan bu bankamatiklerin hangi işlemler için kullanılabildiği yer alır.

Finans 15-05-24 22:39

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal o film için Almanya'ya gidiyor!

Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Meryem rolüyle büyük beğeni toplayan Özgü Namal, dizinin sezon finali yapmasıyla Almanya'ya gidiyor. Oyuncu dizi setlerinin ardından film setlerine de dönüyor. Namal, tatil arasında da boş durmayacak ve sinema filmi çekecek.

Magazin 15-05-24 17:49

Diyet yapmadan kilo vermenin formülünü paylaştı! Pizza ve tatlılara veda etmeden... İşte 5 basit ipucu 'Hedefe daha hızlı ulaşacaksınız'

Yaz ayları ve tatil planlarının hayata geçmesi için geri sayım başladı. Yaz tatiline artık sayılı zaman kala pek çok kişi fazla kilolarını vermek üzerine araştırma içerisine girdi. Bu amaç doğrultusunda zayıflamak isteyenlerin uyguladığı pek çok farklı diyet var. Ancak ABD'li bir beslenme uzmanı, diyet yapmadan ya da kalori saymadan herkesin kilo verebileceği ya da verdiği kiloyu koruyabileceği basit yaşam tarzı değişikliklerinin formülünü paylaştı.

Kadin 15-05-24 12:51

Çin'in enerji ürünlerindeki atılımı küresel bir ticaret savaşına yol açabilir mi?

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Avrupa Birliği (AB) son dönemde Çin'in "kapasitesinden fazla" enerji ürünü üretmesinin küresel dengeleri bozduğunu öne sürüyor. Pekin ise bu iddialara sert bir şekilde karşı çıkıyor.

Yurthaber 15-05-24 12:37

Milli muharip uçağın maliyeti belli oldu! F-35 mi ucuz KAAN mı? Dikkat çeken 'Mercedes çıkışı'

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Milli Muharip Uçak KAAN hakkında merak edilen konuya açıklık getirdi. KAAN'ın maliyetini ilk kez açıklayan Kotil, tesisler de dahil olmak üzere 2 milyar dolar harcandığını söyledi. F-35’in maliyeti ise yaklaşık 130 milyon dolar civarında.

Finans 15-05-24 11:17

Plajdan fotoğraf paylaşınca... Fizyoterapistin tatil planı pahalıya patladı! Adım adım iz sürüp ortaya çıkardı

Konya'da hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp tatile giden Fizyoterapist, bunu öğrenen rehabilitasyon merkezi sahibinin şikayetiyle açılan davada görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme suçundan 5 ay hapis cezası aldı. Raporu düzenleyen doktorla hemşire de görevi kötüye kullanma suçundan 5’er ay hapis cezasına çarptırıldı. 3 sanığın cezalarının hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi. Fizyoterapistin o tarihte sosyal medyada plajdan fotoğraf paylaştığı da öğrenildi.

Haber 15-05-24 11:07

Fatih Portakal’dan Ali Yerlikaya iddiası: “3 gün sonra görevden alınırsa hiç şaşmayın!”

Ayhan Bora Kaplan soruşturması siyaseti karıştırmaya devam ediyor. Son yaşanan gelişmelerin ardından ise dikkat çeken bir yorum da gazeteci Fatih Portakal’dan geldi. Portakal, soruşturma ile ilgili ‘ulusal güvenlik meselesi mi?’ sorusunu sorarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile ilgili de dikkat çeken bir yorumda bulundu: “3 gün sonra Ali Yerlikaya da görevden alınırsa hiç şaşmayın!”

Manşet 15-05-24 10:30

Google One nedir, ne işe yarar? Google One ücretli mi ücretsiz mi? Google One Google Drive farkı

Google, dünya genelinde yaygın olarak kullanılan en önemli internet tarayıcılarından biridir. Google aynı zamanda çok uluslu bir Amerikan firması olarak da bilinmektedir. İnternet aracılığıyla bilgi araması ve online bilgi paylaşımı yapılmasında büyük bir role sahip olan Google, bünyesinde birçok farklı hizmet paketi barındırmaktadır. Bu hizmet paketlerinden biri de Google One hizmetidir. Peki, Google One nedir, ne işe yarar, ücretli mi ücretsiz mi, Google One Google Drive farkı nedir?

Haber 14-05-24 19:28

Memurlara uzaktan ve esnek çalışma geliyor! SGK Uzmanı ayrıntıları tek tek anlattı! Maaşlar düşecek mi, 4 gün çalışma imkanı var mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf paketini dün kamuoyu ile paylaştı. Bakan Şimşek, ''Kamuda esnek ve uzaktan çalışma modellerini geliştireceğiz.'' dedi. Bakan Şimşek'in açıklamasının ardından memurlar için uzaktan ve esnek çalışma taslağı ortaya çıktı, ayrıntılar belli oldu.

Finans 14-05-24 17:03

Hande Erçel önce haber verip sonra sinirleniyormuş... Gündem olan Bircan Bali iddiası

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel tatil dönüşlerinde kameralara yansıyınca sinirleniyordu. Gergin tavırlarıyla gündeme gelen Erçel hakkında Bircan Bali'den bomba bir iddia geldi. Meğerse muhabirlere haber veren Hande Erçel kanadıymış... İşte o bomba iddia!

Kulis 14-05-24 07:54

Tasarruf paketi açıklandı, lüks araç tartışması alevlendi! Bakan Şimşek'e 'A8' çıkışı: Ali Erbaş'a 'Bırak onu' diyebilecek mi?

'Kamuda tasarruf' paketinin açıklanmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a Audi A8 araç tahsis edilmesinin ortaya çıkması yeniden gündem oldu. Sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılırken gazeteci Deniz Zeyrek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Ali Erbaş üzerinden ilginç bir soru yöneltip "Boşuna uğraşmışsınız Mehmet bey" diye çıkıştı.

Manşet 13-05-24 12:35

Valilik duyurdu! Antakya ve Defne'de okullara 'sağanak yağış' tatili

Hatay'ın merkez Antakya ve Defne ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış nedeniyle tüm okulların 1 gün tatil edildiği açıklandı.

Haber 13-05-24 08:59

Son dakika: Altın fiyatları için kader günü! Uzman isim ‘Altının enterasan bir hikayesi var...’ diyerek anlattı

Son dakika haberi… Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların yeni haftada da gündeminde kalmaya devam ediyor. Altın fiyatları yatay seyirde ilerlerken tüm gözler ABD Merkez Bankası Fed’in faiz oranları üzerinde belirleyici olacak Çarşamba günkü ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Peki fiyatlar düşecek mi yükselecek mi? Doç. Dr. Derya Hekim, ‘Altının enteresan bir hikayesi var’ diyerek, ‘Altın aşağı inmiyor ama yukarı doğru gidecek yolu var” dedi. İşte detaylar…

Finans 13-05-24 08:11

Otomobil fiyatlarına indirim mi geliyor? Tüm gözler 7 Temmuz'da! Zorunlu olacak, sıfır araçlara özel kampanyalar gelebilir

Otomobil fiyatları için gözler 7 Temmuz tarihine çevrildi. Kritik tarih itibariyle sıfır araçlarda ek paket olarak satılan birçok özellik, artık zorunlu olacak. Yeni güvenlik teknolojileri, sıfır araçlarda standart pakete eklenecek. Vatandaşlar ise otomobil fiyatlarında indirim olacak mı, fiyatlar artacak mı? sorularına yanıt ararken, uzmanlar bazı fiyat düşüşlerinin olabileceğini ancak sonrasında yeniden artacağını belirtiyor.

Finans 13-05-24 07:04

Sefo imam hatip mezunu olduğunu açıkladı! Bir anda ramazan programına nasıl döndü?

Isabella ve Bilmem Mi şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Sefo, katıldığı bir programda önce imam hatip lisesi mezunu olduğunu açıkladı sonra da İslam'ın şartlarını saydı.

Magazin 12-05-24 07:35

'Güneş patlaması' Türkiye'de iletişimi etkileyecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi: Haberleşmede aksama yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, güneş yüzeyindeki patlamalardan kaynaklanan jeomanyetik fırtına aktivitelerini yakından izlediklerini söyledi. Sayan, patlamaların Türkiye'deki haberleşmeyi etkileyip etkilemeyeceğini de açıkladı.

Haber 11-05-24 21:28

Banka kartından nakit avans çekilebilir mi?

Nakit avans, bankalar tarafından müşterilere farklı limitlerle sunulan bir hizmettir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin mobil bankacılık uygulaması gibi pratik başvuru kanallarını kullanmaları mümkündür. Günlük yaşamda aniden gelişen nakit ihtiyacını karşılama konusunda etkili olan bu seçenekten nasıl yararlanıldığı ise merak konusudur. Bu doğrultuda pek çok kişinin yanıt aradığı “Nakit avans banka kartından mı kredi kartından mı çekilir?” gibi bir sorunun ele alınması gerekir.

Finans 11-05-24 20:01

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘emekli ikramiyesi’ raporu: 31 Mayıs’a dikkat!

Temmuz ayındaki emekli zammı öncesinde 16 milyon emeklinin gözü bir de Kurban Bayramı öncesinde ödenecek olan bayram ikramiyesinde. Bu yıl 3’er bin liradan toplamda 6 bin TL’ye yükseltilen emekli bayram ikramiyesi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına giden rapor herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Finans 11-05-24 11:51

ÖZEL RÖPORTAJ | RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin Mynet'e konuştu! İlk kez açıkladı: İnceleme başlatıldı! 'Katli vaciptir' diye fetva veriyorlar

Siyasetteki normalleşme adımları medyada da kendisini gösterecek mi? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ankara'da Mynet'in sorularını yanıtladı. Medyadaki gidişatı yorumlayan Ebubekir Şahin, yakın zamanda muhalif bir televizyon kanalını ziyaret ettiğini ve ziyaretin sonundaki geri dönüşlerden çok mutlu olduğunu belirtirken Taha Hüseyin Karagöz - Özgür Özel fotoğrafını yorumlarken 'sığır' ifadesini kullanan Selçuk Tepeli hakkında inceleme başlatıldığını da duyurdu.

Haber 10-05-24 13:59

Sayıları 19 bini bulacak! Masrafsız, komisyonsuz işlem yapılabilecek! 7 kamu bankası tek ATM'de toplandı

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar, "Sektördeki 7 bankanın (Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT) işbirliğiyle Türkiye'nin ATM Merkezi'ni (TAM) hayata geçirmekten dolayı çok büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Finans 10-05-24 12:26

Kıskançlık krizi geçiren adam masaj salonunu basıp tehditler savurdu! Savunması 'pes' dedirtti: 'Bu normal değil mi?'

Tayland'ın doğusundaki Trat bölgesinde bir adam masaj salonunda çalışan sevgilisini kıskandı. Bir müşterinin sevgilisinin yeni sevgilisi olduğunu zanneden adam masaj salonunu basarak ölüm tehditleri savurdu. Olayın sonrasında 47 yaşındaki Meow isimli kadın durumu polise bildirdi.

Trend 10-05-24 09:43

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadılar! O anları böyle kayda aldılar, Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

Finans 10-05-24 09:42

Merkez Bankası açıklaması sonrası milyonlar yeni maaşlarını hesaplıyor! 'Makas kapanacak' dedi, 17 bin TL'ye mi yaklaşacak? En düşük emekli maaşı için dikkat çeken rakam!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan dünkü enflasyon raporu sunumunda yıl sonu enflasyon beklentilerini revize etti. Karahan'ın açıklamasının ardından emekli ve memurun da zam hesabı değişti. Milyonlar yeni maaşlarını hesaplamaya başladı. Enflasyondaki 2 puanlık artış beklentisi maaşlara nasıl yansıyacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Finans 10-05-24 07:58

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 09-05-24 15:54
meb