Ben Bu Cihana Sigmazam Izle Haberleri

Teleferik faciasından dakikalar önce uyarmış! Çelik halat kıvılcım çıkarıyor hemen durdurun

Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte saatlerce mahsur kalan makine teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, olaydan dakikalar önce yaşananları açıkladı. Türkyılmaz "Kafamı kaldırıp baktığımda direğin üzerinde makaralar kilitlenmiş dönmüyordu. Arayıp, ‘direğin üzerindeki makaralar dönmüyor. Bu yüzden çelik halat kıvılcım çıkarıyor, teleferiği hemen durdurun’ dedim. Ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi" dedi.

Haber 2024-04-26 18:39:27

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarına isyan etti! Ben bile inandım

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarını internette gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirerek duruma isyan etti. Özellikle hayranlarına üstsüz fotoğrafları için uyarıda bulunan fenomen isim, "Ben bile inandım. Bu gerçekten çok mide bulandırıcı" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-04-23 14:18:26

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 2024-04-18 22:13:24

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 2024-04-18 12:59:12

Selen Görgüzel takipçisinin yaptığı yoruma sinirlendi! Ben kimsenin yavrusu değilim

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Görgüzel bu kez bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. 'Yavrum' diyen takipçisinin yorumuna sinirlenen Görgüzel, "Annem babam dışında kimsenin yavrusu değilm" dedi.

Magazin 16-04-24 16:46

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber 16-04-24 09:15

TV yayın akışı 16 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Nisan Salı Bahar, Alita: Savaş Meleği, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 16-04-24 07:23

Kütahya Valisi 'Ben yetkilerimi kullanarak kapattım' demişti! Yeniden açılan pavyonlarla ilgili yeni karar

Kütahya'da kapatılan pavyonlar, mahkemenin verdiği kararla 3 ay sonra açılmıştı. Pavyonlar bu sefer de Bursa Bölge İdare Mahkemesi’nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı. Daha önce pavyonların kapatılmasıyla ilgili olarak Kütahya Valisi Musa Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" demişti.

Haber 13-04-24 19:16

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 10-04-24 15:32

Mansur Yavaş'tan 8 isme çağrı! Kabul etmeyenlerin hepsi gitti diyerek seslendi, rahatsız olduğu konuyu açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı (ABB) rekor bir oyla yeniden kazanan Mansur Yavaş, bu sonucu beklediğini belirterek, "Bazı anketlerde yüzde 65 çıktığını da duyuyorduk" dedi. Gözüne rantı kestirenlerin artık ABB’ye gelmediklerini ve gelemeyeceklerini söyleyen Yavaş, "Kaybettiğimiz sekiz ilçe belediye başkanına çağrıda bulunuyorum. Yapmazsanız da siz bilirsiniz. Ben daha önce teklifi yaptım, kabul etmediler. Etmeyenlerin hepsi gitti" dedi.

Haber 03-04-24 09:08

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

TV yayın akışı 2 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Nisan Salı Bahar, Uçuş Planı, Ben Bu Cihana Sığmazam, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı, Mehmed: Fetihlerin Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 02-04-24 07:14

İmamoğlu seçim biter bitmez Erdoğan sorusuna yanıtıyla dikkat çekti: Ben onlara formülü vereyim, belki şansları olur

İkinci kez girdiği İBB seçiminden bir kez daha zaferle çıkan Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorularına verdiği yanıtlarla da gündeme geldi. "Ben onlara formülü vereyim" diyerek rakiplerine göndermede bulunan İmamoğlu "Bu seçim mesajlarla dolu" diye konuştu.

Haber 01-04-24 12:00

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 27-03-24 14:21

İETT otobüsünde kavga! Şoför ile yolcu birbirine girdi: 'Seni kimseye bırakmam, boksörüm lan ben'

Bayrampaşa'da duraklarda kapıları erken kapattığı iddia edilen İETT otobüsü şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförü, "Bırakırım bu mesleği. Burada beklerim seni. Seni kimseye bırakmam. Boksörüm lan ben" diyerek yolcunun üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-03-24 13:50

TV yayın akışı 26 Mart 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Mart 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Mart Salı Bahar, İnci Taneleri, Ben Bu Cihana Sığmazam, K-9, Mehmed: Fetihlerin Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 26 Mart Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 26-03-24 07:31

Emirgan'daki villalar gündem olmuştu! Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi. Söz konusu iddiaya katıldığı canlı yayında cevap veren İmamoğlu "Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Aynı zamanda şirkette hissesi olan bir insanım. Bu daha önceki beyanlarımda da var. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir" dedi.

Haber 25-03-24 22:33

Bakan Uraloğlu taksi durağına gelen telefonu cevapladı: Ben Bakanım, siz adres verin!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da bir taksi durağını ziyaret etti. Ziyaret sırasında taksi durağına gelen bir müşteri telefonunu cevaplayan Uraloğlu, müşterinin 'Taksi var mı?' sorusuna, "Ben Ulaştırma ve Altyapı Bakanıyım, bu akşam nöbetçi benim, taksimiz var, siz adres verin" diyerek yanıtladı.

Haber 24-03-24 10:43

'Ben şantiye şefiydim, o başbakan...' Murat Kurum, Erdoğan ile tanışma anısını ilk kez bu röportajda anlattı! 'Hem İstanbul'u hem o 3 ilçeyi alacağız'

Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, seçim öncesi Mynet ve Onedio’nun sorularını yanıtladı. Seçim anketlerinden deprem tehlikesine trafik sorunundan gençlerle ilgili planlarına birçok konuda açıklamalar yapan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk tanışma anını da bu yayında anlattı.

Haber 22-03-24 10:50

Sapık sucu tarafından 10 yıl boyunca tecavüz edilen çocuğun annesi konuştu! 'Öyle bir şeytanmış ki...'

Bağcılar’da 60 yaşındaki sucu Metin Şenay, süngerle kaplayarak ses izolasyonu sağladığı dükkânındaki bir odada çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve tecavüz anlarını kayıt altına aldığı gerekçesiyle tutuklandı. Şenay’ın 10 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu R.Ş., "Cinsel ilişki sırasında video çekiyordu. Felç geçirene kadar bu devam etti" dedi. R.Ş.'nin annesi S.Ş. ise, “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.

Haber 21-03-24 15:59

Yüksek kar vaadiyle 100 milyon dolarlık vurgun! Evi, arabayı satıp...

Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan on binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, bir an önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi. 2021 yılında evini ve babasından kalan arsasını satıp şirkete 100 bin dolar kripto yatıran Suat Şimşek, "Ben evimi satıp bu işe girdim, şu anda kirada oturuyorum. Bir an önce yakalanmalarını istiyoruz" dedi.

Haber 21-03-24 11:59

'Ekranda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de...' dedi: 'Cebinde dolar olana acıyorum' Seçim öncesi en kritik haftada İslam Memiş'ten olay piyasa yorumu

Altın fiyatları ne kadar, dolar kaç TL? Seçim öncesi en kritik haftada piyasalar hareketli! Bu hafta hem ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı hem de yurt içinde Merkez Bankası faiz kararı belli olacak. Yatırımcılar merakla gelecek kararları beklerken piyasa uzmanı İslam Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de' dedi. "Cebinde dolar bulunduranlara ben çok acıyorum" ifadesini kullanarak gerekçesini açıkladı. İşte Kapalıçarşı güncel altın fiyatları ve döviz kurları...

Finans 18-03-24 07:46

Fenerbahçe maçı sonrası canlı yayında isyan etti! Batuhan Karadeniz 'Ben Trabzonluyum' diyerek çağrı yaptı: Bu Trabzonspor'u küme düşürsünler!

Trabzon'da Fenerbahçe maçı sonrası ortalık savaş alanına döndü. Bazı Trabzonlu taraftarlar sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırırken, bazı futbolcuların da karşılık verdiği görüldü. Michy Batshuayi'nin Trabzonsporlu bir taraftara attığı döner tekme ise gündem oldu. Yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz "Batshuayi ceza alacak mı?" sorusuna yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 18-03-24 07:40

Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Eşini ve kızını katleden öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: 'Gece yarısı karımın telefonuna...'

Erzurum'da, eşi Kadriye Böçkün’ü 24 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ü ise 14 bıçak darbesiyle öldüren 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün'ün (46) ifadesi ortaya çıktı. Böçkün'ün ifadesinde, "Hastayım ve bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum. Gece yarısı eşimin cep telefonuna gelen aramaya sinirlendim. 'O kişiyi ben arayacağım' dedim ve kabul etmeyince mutfaktan aldığım bıçakla üzerine saldırdım. Kızım araya girince ona da vurdum" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 15-03-24 15:30

İmamoğlu'ndan Erbakan çıkışı! 'Her kelimesinin altına imza atıyorum' dedi, Erdoğan'a seslendi: Ders gibi o videoyu izleyin!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Necmettin Erbakan'la ilgili çıkışı dikkat çekti. Erbakan'ın "Belediye başkanlarını iktidar partisinden seçerseniz daha fazla hizmet gelir sözü Yalandır" dediği videoyu izlediğini belirten İmamoğlu, "Ders verir gibi anlatmış. Ben Sayın Cumhurbaşkanına ve diğer bu anlamdaki savunucularına, rahmetli Erbakan'ın videosunu dinlemeyi tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Haber 14-03-24 15:28

İmamoğlu'ndan para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama! 'Usul açısından doğru değil ama Türkiye'de bu var'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada gündem olan para sayma görüntüleri ile ilgili olarak "Her seçim öncesi bir kumpas, bir iftira. 2019 yılında CHP İl binasının alınması üzerine bir görüntü. Sonuçta ben de sosyal medyadan gördüm ve sizin gibi 'bu nedir' dedim. Öyle olmaması gerekir. Usul açısından hatalı eksik, doğru değil ama Türkiye'de bu var mı, var. Dönsek başka partilerin il binalarına işin içinden çıkamayız" diye konuştu.

Haber 13-03-24 21:46

Tam 60 kilo vermişti! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cabbar'ı Cem Cücenoğlu evlendi! İşte nikahtan ilk kareler

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Cabbar karakteri ile hafızalara kazınan Cem Cücenoğlu verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 60 kilo vererek adeta bambaşka biri olan Cücenoğlu evlendi. İşte ünlü ismin nikahından ilk kareler...

Magazin 12-03-24 08:08

TV yayın akışı 12 Mart 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

12 Mart 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 12 Mart Salı Bahar, 2012, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yan Oda, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 12 Mart Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 12-03-24 07:32

Göksel'den Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın iddialarına yanıt! ''Buhar olan kısmı ben de merak etmekteyim...''

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, stadyumda yapılması planlanan fakat gerçekleşmeyen konser için Göksel hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sanatçı Göksel, kendisi hakkında söylenen bu sözlere cevap verdi.

Spor 09-03-24 20:32

Seçil Erzan davasında Arda Turan da konuştu! ‘Ben biraz safım’ diyerek anlattı, kaybettiği para ise dudak uçuklattı: Paramı istiyorum…

Seçil Erzan davasında aylardır beklenen duruşma bugün gerçekleşiyor. Muslera ve Emre Belözoğlu’nun ardından Arda Turan da ifade verdi. Mahkemede yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Arda Turan “Ben biraz safım saf olmasam verir miyim bu kadar parayı? Efendim ben parayı almak istiyorum ben paramı alayım isterse ceza almasın” dedi. Turan ayrıca kaybettiği paranın da 7.5 milyon dolar olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Spor 08-03-24 13:55

Altın fiyatlarındaki yükselişinin sebebi belli oldu! Kapalıçarşı tıklım tıklım esnaflar ‘30 yıldır böyle kalabalık görmedim’ dedi

Gram altında çok kısa sürede rekor üstüne rekor kırıldı. Bir numaralı yatırım aracı olan Türk insanının ‘güvenli iman’ olarak gördüğü altın büyük bir yükseliş trendine girdi. Gram altın dün 2 bin 300 lirayı gördü. Kapalıçarşı’da esnaflık yapanlar ‘30 yıldır ben böyle kalabalık görmedim’ demeye başladı. Peki altın fiyatlarındaki bu yükselişin sebebi ne ve yukarı yönlü seyir nereye kadar devam edebilir? İşte altın piyasasındaki son durum…

Finans 08-03-24 08:16

Akşener: Etik, ahlak vesaire konuşarak korkaklık bastırılamaz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafları ziyaret etti. Akşener, "Sayın Mansur Yavaş, CHP'li değil. Nitekim belediyeyi yönetirken de CHP'lilerle yönetmedi. Şimdi bu çerçeve içinde bakıldığında bir risk almalıydı. Ben alırdım. Ben bugün partim için siyasi hayatımı koydum. Şimdi böyle bir çerçeve içerisinde ne olacak ben adayım demiş olsaydı. Diyor ki 'Ben aday olsaydım kazanırdım.' Evet kazanacaktı. Şimdi döndürüp bütün suçu Meral Akşener'in üstüne atmak korkaklığı gizlemektir' dedi.

Haber 07-03-24 20:35

Fatih Altaylı’dan dikkat çeken Kılıçdaroğlu açıklaması: Kemal Bey benim için ‘gizli AKP’li’ dedi

Cumhurbaşkanı adayı olduğu günden bu yana tartışma yaratan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gazeteci Fatih Altaylı’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Altaylı yaptığı açıklamada “En kazanamayacak aday Kılıçdaroğlu idi. Ben bunu söyleyince Kemal Bey benim için ‘gizli AKP’li’ dedi. Kılıçdaroğlu’nun birçok zafiyet noktası vardı. ‘Yok’ demekle bunları kaldıramazsınız. Adaylığı yanlıştı. Mansur Yavaş kazanırdı” dedi.

Haber 07-03-24 15:04

Özgür Özel 'Dili sürçtü' dedi, Burcu Köksal ise frene basmamıştı! İmamoğlu'ndan Afyon adayına 'DEM' tepkisi: Kendine başka bir parti bul!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapılarını DEM Parti'ye kapatacağını açıklayan CHP adayı Burcu Köksal'ın sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert tepki geldi. Geri adım atmayan Köksal için dikkat çeken ifadeler kullanan İmamoğlu "İnsan ayırt etmemek her şeyin önünde. Ben CHP'liyim ama bu partililere değil bu şehrin her insanına hizmet ediyorum. Şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka bir parti bulacak!" diye konuştu.

Haber 07-03-24 12:22

Korkma Ben Yanındayım dizi ekibini şoke eden olay! Dizi dünyasında görülmemiş bir durum yaşandı

Now TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım'ın setinde yaşanan durum dizi ekibini çok şaşırttı. İlk bölümü cumartesi akşamı yayın hayatına başlayacak olan dizi ekibi bu sektörde daha önce görülmemiş bir durumla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Magazin 06-03-24 19:06

TV yayın akışı 5 Mart 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

5 Mart 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Mart Salı Bahar, İnci Taneleri, Ben Bu Cihana Sığmazam, Düğün Dernek 2: Sünnet, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 5 Mart Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 05-03-24 07:27

Keserli komşu cinayetinde şoke eden detaylar! 'Yüzüme tükürerek eşini satıyorsun dedi...'

Kayseri'de İsmail Kocatürk (45), komşusu Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdü. Kocatürk savunmasında, "Yüzüme tükürerek, 'Eşini satıyorsun' diyerek hakaret etti. Ben de koltukta gördüğüm keser sapı ile korkutmak amacıyla vurdum" dedi. Bu sırada kadının eşi Seyit Ahmet Soykuk, sanığa, "Benim eşime rahmetli deme lan. Hem öldürüp hem rahmetli diyorsun" diyerek tepki gösterdi. Kadının oğulları da sanığa saldırmak isteyince salonda arbede çıktı. Taraflar salondan çıkarıldı. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 11:59

Oktay Kaynarca'dan Necati Şaşmaz sorusuna tek kelimelik yanıt!

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi ile seyirci karşısına çıkan Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz yanıtıyla sosyal medyanın gündemine geldi. Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi'nde başrolde oynamıştı.

Magazin 25-02-24 14:34

'İlk kez Ulaştırma Bakanı tarafından açılışa davet edildim' İmamoğlu pazartesi oraya gidecek! Neden gideceğini açıkladı

Ekrem İmamoğlu "İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim. Vallahi teşekkür ediyorum kendisine. Şimdi ben ne yapacağım? Pazartesi oraya gideceğim. Pazartesi niye gideceğim biliyor musunuz? Bu ülkede bazı alışkanlıkları böyle yapa yapa değiştireceğiz. Şunun için gideceğim o açılışa: O bakanlık, o makamlar; onlar kadar benim kardeşim, benim. Benim makamım, İBB, benim kadar onların. Bunu onlara öğretene kadar, bunu her yerde anlatacağım" dedi.

Haber 24-02-24 11:38

Ekrem İmamoğlu'na yeni yol tepkisi: Ortalık bir anda karıştı! 'Atatürk zamanında...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de katıldığı program sonrası yeni yol yapım çalışmaları nedeniyle mağdur olduklarını belirten bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Bir kadın, "1924 senesinde, buranın tapusu Atatürk zamanında bize verilmiş. Bahçemi aldılar, toprağımı doldurdular. Ben evi kiraya veremiyorum. Ben bu yaştan sonra nereye gideyim, mağdurum ben" dedi. İmamoğlu ise sorunun 50-60 yıllık olduğunu, çözmek için uğraştıklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 22-02-24 15:15

İlber Ortaylı, Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından yaptığı konuşmayı açıkladı: Sabiha Sultan'ın o sözünü söyledim

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, katıldığı Sultan Abdülhamid'in torunu olan Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününde Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından yeni bir açıklama yaptı. İlber Ortaylı, son Padişah Sultan Vahdettin'in kızı Sabiha Sultan'ın cümlesini düğünde söylediğini belirterek "Ben orada bir cümle tekrarladım. Türklerin de imparatorluğuydu bu da Türklerin devletidir. Bunu da söylemezdim de artık söyledim. Bu da benim cümlem değil. Sabiha Sultan'ındır." dedi.

Haber 20-02-24 23:44

TV yayın akışı 20 Şubat 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

20 Şubat 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Şubat Salı Bahar, Senden Önce, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yasak Krallık, Kül Masalı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 20 Şubat Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 20-02-24 07:19

Kurtlar Vadisi'nin Muro'su Mustafa Üstündağ o diziye mafya rolüyle dönüyor!

Yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde Muro karakteriyle sevilen oyuncu Mustafa Üstündağ 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisine 'Behçet Şavlı' karakteriyle dahil oldu.

Magazin 19-02-24 17:41

Ancelotti maç esnasında Arda Güler'e seslendi! ''Ben delirmedim, senin görevin bu''

Real Madrid'in Rayo Vallecano ile oynadığı müsabakanın 87. dakikasında oyuna giren Arda Güler'in o anlarda yaşadıkları ortaya çıktı. Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'nin Arda Güler'e seslendiği cümleler televizyondan duyuldu.

Spor 19-02-24 15:28

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! Ben bu yaşıma kadar...

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, Instagram'dan oyuncu sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. İkilinin aşk dolu pozlarına bir yorum da şarkıcı Deniz Seki'den geldi.

Magazin 19-02-24 13:12

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, polislerle tartıştı! Haddini bileceksin, beni geçireceksin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görevli polislerle tartışan Ayar, "Haddini bileceksin be aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım. Ben bu mitingin sahibiyim, beni geçireceksin. Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin" dedi.

Haber 18-02-24 18:44

Aynı gün, aynı saatte 6 farklı ceza yedi, o bile kendine hayret etti: Çok yetenekliyim beni emniyete alsınlar

İstanbul'da Sedat Kaya'nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Evine gelen 6 trafik cezasıyla sarsılan Kaya makbuzları eline alarak isyan etti. Trajikomik olaya kendinin bile şaşırdığını dile getiren sürücü, "Emniyete de söyleyeceğim, ben bu kadar yetenekliysem alsınlar beni" dedi. Cezayı kesen ise fahri müfettiş. Esenler'de daha önce de fahri müfettişten dolayı bazı sürücüler mağdur olmuştu. İşte ilginç olayın detayları...

Finans 18-02-24 07:48

Murat Kurum ile döner ustası arasında dikkat çeken diyalog! 'Yapma gözünü seveyim'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un bir esnaf ile gerçekleştirdiği diyalog dikkat çekti. Kurum, "Yapma gözünü seveyim. Böyle dersen bu kadar emek... Kaç senedir ya, ülkeyi nereden nereye getirdik" derken, esnaf ise "Ben çalışıyorum, maaşımla geçinemiyorum İstanbul'da" yanıtını verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 17-02-24 19:09

Yaşlı adamı keserle katletmişti! Mide bulandıran cinsel istismar detayı: 'Çırılçıplak üzerimi soydu...'

Zonguldak'ta Ali Genç’i (78) kafasına 7 kez keserle vurarak öldüren Fikret Canbaz (28) ilk kez hakim karşısına çıktı. Genç'in 10 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden Canbaz, "Çırılçıplak üzerimi soydu. Mahrem yerlerimi elledi. Bu durum 13-14 yaşına kadar devam etti" dedi. Olay günü Genç'in kendisini eve davet ettiğini belirten Canbaz, "Benden üstümü çıkarmamı istedi, ellemeye başladı. Ben de ‘Ali amca beni bırak, ben büyüdüm’ dedim. Bırakmadı" ifadelerini kullandı.

Haber 16-02-24 14:48