Bilezik 22 Ayar Haberleri

Tüm dünya, tarihin en sıcak gününü o gün yaşadı! 'Daha önce hiç görülmemiş bir durum' Endişelendiren detay başka

Avrupa Birliği'nin iklim izleme kuruluşu Copernicus İklim Değişikliği Servisi, 22 Temmuz Pazartesi gününün, dünya genelinde kaydedilen en sıcak gün olduğunu açıkladı. Küresel ortalama sıcaklık 17.15 derece Celsius olarak ölçüldü ve bu, bir gün önceki rekorun önüne geçti. Haziran 2023'ten bu yana her ayın, önceki yılların aynı ayına kıyasla kendi sıcaklık rekorunu kırdığı ve bunun daha önce hiç görülmemiş bir durum olduğu belirtildi. İklim bilimcileri en çok endişelendiren şey de açıklandı.

Haber 2024-07-26 11:42:46

OVP'de güncelleme tarihi belli oldu! Yaz bitince programa ayar çekilecek

Orta Vadeli Program'ın (OVP) akıbetiyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Bakan Şimşek yaz sonunu işaret ederek programın güncelleneceğini belirtmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yeni bir tarih verdi.

Finans 2024-07-24 12:21:18

Devlet Bahçeli'nin 154 isimlik liste çıkışı gündem oldu! Murat Yetkin 22 yıl önceki anısını paylaşıp açıkladı: 'Bu isimlerin tek bir ortak özelliği var'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün bir basın toplantısı düzenledi. 154 isimin yer aldığı listeyle ilgili olarak Bahçeli, "154 kişinin ismi elimizde, günü geldiğine eyleme geçilecek. Eylem hukuki nitelikli olacaktır" dedi. Bahçeli'nin açıklamasına yanıt veren ve listede ismi yer alan Murat Yetkin, 22 yıl önceki bir anısını paylaşarak 154 kişinin tek bir ortak özelliği olduğunu açıkladı.

Manşet 2024-07-23 19:55:28

Transfer açıklandı! Can Keleş, resmen Beşiktaş'ta...

Beşiktaş Kulübü, Fatih Karagümrük'te forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Can Keleş ile sözleşme imzaladı.

Spor 2024-07-22 16:45:59

22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-07-24 09:20

Altın fiyatlarına ‘Joe Biden’ hareketliliği: Yeni rekor için tüm koşullar uygun bulundu: Tarihi açıkladılar

Altın fiyatı ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesinin ardından değer kazandı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın, çeyrek altın fiyatını da yeşil bölgeye taşıdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Uzmanların altın tahminleri ne? Tarih verildi, yeni altın rekoru için koşullar uygun bulundu. İşte 22 Temmuz Pazartesi Kapalıçarşı altın gram fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 22-07-24 08:49

Aston Villa, Jaden Philogene’i kadrosuna kattı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Hull City’den 22 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Jaden Philogene’i renklerine bağladığını açıkladı.

Spor 19-07-24 12:20

Kendisi 42 sevgilisi 22 yaşında! Çektikleri video sosyal medyada gündem oldu... Genç sevgili yapın sizi bir ömür boyu taşısın

Sosyal medyadan paylaşılan bir akım videosu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. 'Winx Club' çizgi filminde Brandon ve Stella'nın bir sahnesini canlandıran çiftin görüntüleri sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Kendisinin 42 sevgilisinin 22 yaşında olduğunu iddia eden kadın, erkek arkadaşının onu taşıdığı anları paylaştı.

Trend 19-07-24 10:41

Milletvekilinin eli havada asılı kaldı! Ulusal Meclisin en genç üyesi Termet ile kimse tokalaşmadı, 'taş-kağıt-makas'ı da kaybetti

Fransa'da Ulusal Meclisin en genç üyesi Flavien Termet (22) dünkü başkanlık seçimi sırasında yaşadıklarıyla şaşkına döndü. Sandık başında duran Termet'nin, oylarını kullanan milletvekillerine tokalaşmak için uzattığı eli defalarca havada kaldı. Milletvekillerinden biri de Termet'ye taş-kağıt-makas yapmayı tercih etti. Termet'nin afalladığı anlar kameraya yansıyınca sosyal medyada gündem haline geldi.

Haber 19-07-24 09:35

Prof. Dr. Orhan Şen haritada gösterdi, önümüzdeki 5 güne dikkat çekti '30-40 sene önce çok zordu' Meteoroloji son dakika 18 - 22 Temmuz hava durumu tahmini

Aşırı sıcaklar tüm yurtta etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji, son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıklar yurt çapında mevsim normallerinin üzerinde seyretmeyi sürdürürken bazı bölgeleri için kuvvetli yağış uyarısı da geldi. Özellikle 6 ile sarı kodlu uyarı yapıldı. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen, yaptığı paylaşımda 'tropik gece'ye dikkat çekti ve önümüzdeki 5 günü işaret etti. İşte Meteoroloji son dakika 18 - 19 - 20 - 21 - 22 Temmuz hava durumu tahmini...

Haber 18-07-24 11:41

Prime Day robot süpürge indirimi bekleyenleri sevindiriyor! 10 bin TL altı modeller burada

Yılın heyecanla beklenen dönemlerinden biri nihayet geldi, Prime Day başladı! 22 Temmuz'a kadar sürecek büyük alışveriş kampanyasında, ev temizliğini zahmetsiz hale getiren robot süpürgeler, teknoloji meraklılarının ve pratik çözümler arayanların ilk tercihi olacak. Siz de Prime Day fırsatlarını değerlendirerek hem bütçenizi zorlamadan hem de zamanınızı verimli kullanarak evinizin temizliğini üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Gelin, sizin için seçtiğimiz 10 bin TL altı modellere bir göz atalım.

Haber 17-07-24 19:27

Kulaklık almanın tam zamanı! Prime Day'in kaçırmamanız gereken indirimli kulaklıkları

Yılın en büyük kampanyalarından biri olan Prime Day, 22 Temmuz'a kadar sürecek fırsatları kapsamında alışveriş severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Teknoloji severlerin de radarına giren Prime Day'de her ihtiyaca uygun ürünler bulmak mümkün! Bu Prime Day'de kulaklıklar da indirimleriyle en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Siz de kaliteli kulaklık arayışındaysanız içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber 17-07-24 18:04

Merkez Bankası'ndan Türk lirası mevduatı destekleyecek adım: Bankalara talimat gitti, KKM'ye uygulanan faiz oranları değişti!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) Türk Lirası (TL) mevduata geçişin desteklenmesi ve KKM hesaplarının azaltılmasına yönelik adımlarına devam etti. KKM'ye uygulanan faiz oranları değişti. Değişiklikler, 22 Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olacak.

Finans 17-07-24 17:55

Yüzde 40 faiz alt sınırına ayar! Merkez Bankası Başkanı bankacılar ile görüştü: Döviz uyarısı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yönetimi, daha önce çeyreklik bazda düzenli yapılması kararlaştırılan istişare toplantıları çerçevesinde banka genel müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda Döviz Dönüşümlü Mevduat’a uygulanan yüzde 40’lık faiz alt sınırının aşağı çekilmesi konusunda adım atılabileceği, ayrıca DDM’de vadeye dönük zorunlu karşılık uyarlaması konusunda da adım atılabileceği mesajı verildi.

Finans 17-07-24 15:50

Anaokulunda kaydedilen görüntüler büyük tepki çekti!

Sarıyer’de 22 yıldır bulunan özel bir anaokulunda, çocukların bakımsız ve kötü şartlarda tek bir odada olduğu görüntüler ortaya çıktı. Anaokulu sahibi, okulla bağı kesilen birkaç öğretmenin görüntüleri sızdırdığını söyleyerek, görüntülerin komplo olduğunu ifade etti.

Haber 17-07-24 15:10

SON DAKİKA: Gram altın ve ons altında çifte rekor! Kapalıçarşı’da tabelalar yerinden oynadı: İslam Memiş, ‘Bu kadar yeterli’ diyerek uyardı

Son dakika haberi… Gram altın ve ons altın fiyatı bu sabah ABD Merkez Bankası Fed’in faiz beklentileri ile yeni bir rekora daha imza attı. Gözünü 2500 dolara diken altının ons fiyatı 24 ayar gram altın fiyatını da 2800 liraya yanaştırdı. Peki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Şirin Sarı Fed’in Eylül ayında olası faiz indirimini işaret ederken, İslam Memiş ise, “Temmuz’da bu kadar agresif yükselişler yeterli. Bir süre altının dinlenmesi gerekiyor” dedi.

Finans 17-07-24 07:34

Eski patrondan akılalmaz işkence! Dişleri kerpetenle çekildi, hamam böcekleri yedirildi

Şanlıurfa’dan çalışmak için Antalya’ya giden genç, maaşını ödemeyen patronun parasını aldığı gerekçesiyle 2 gün boyunca sayısız işkence gördü. Elleri, ayakları bağlanan 22 yaşındaki Vedat Kurt’un dişleri kerpetenle çekildi, hamam böcekleri yedirildi. Zanlılar yaptıkları tüm işkenceyi ise cep telefonuna kaydetti.

Haber 16-07-24 16:23

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 günde 74 FETÖ şüphelisi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "27 ilde FETÖ’ye yönelik son 4 gündür devam eden ’Kıskaç-22’ operasyonlarında 74 şüpheli yakalandı." ifadelerini kullandı.

Haber 15-07-24 11:52

Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara Kennedy suikastındaki 'siyah şemsiyeli adam' geldi

Donald Trump'a yönelik suikast girişimi tüm dünyayı sarsarken, saldırının yapıldığı ana ait görüntülerde Trump'ın tam arkasında bulunan siyah şapkalı kadın dikkat çekti. Kurşunların gelmeye başladığı ve silah seslerinin duyulduğu andaki tavırları gündem olan kadının yüzündeki tebessüm soru işareti yarattı. Siyah şapkalı kadının görüntüsü, 22 Kasım 1963'te dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy'nin uğradığı suikast sırasındaki 'siyah şemsiyeli adam'ı akıllara getirdi.

Manşet 15-07-24 10:39

Buzulların çekilmesiyle ortaya çıktı! Kayıp dağcı 22 yıl sonra bulundu

22 yıl önce arkadaşlarıyla birlikte Peru'nun en yüksek dağına tırmanmaya çalışan 3 Amerikalı dağcılardan birinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Tam 22 yıl sonra bulunan bedenin ve kıyafetlerin, buzul altında kalmasıyla neredeyse hiç bozulmadığı belirlendi.

Haber 11-07-24 13:00

2 gündür kayıptı! Araçta başından vurulmuş halde ölü bulundu

Kayseri'de iki gündür kayıp olan Celal S. (22), hafif ticari aracın içinde tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Haber 09-07-24 23:44

Yer: Kağıthane! Aldatılan genç kız öfkeden deliye döndü: Konuşmak için çağırıp...

Kağıthane'de 17 yaşındaki genç bir kız 22 yaşındaki sevgilisi Ömer K.'nın kendisini bir arkadaşıyla aldattığını öğrendi. Öfkeden deliye dönen genç Ömer K.'yı önce darp etti ardındansa bacağından bıçakladı.

Haber 06-07-24 11:39

iPhone kamera ayarları nasıl yapılır? iPhone kamera ayarları sıfırlama

Akıllı telefonlar, yüksek kaliteli kameraları ve gelişmiş ayar seçenekleri sayesinde profesyonel düzeyde fotoğraf çekilmesine olanak tanır. Bu güçlü özelliklerden tam anlamıyla faydalanabilmek için iPhone kullanıcılarının doğru kamera ayarlarını yapması önemlidir. iPhone kamera ayarları, akıllı telefon fotoğrafçılığını bir sanat eserine dönüştürmek için kilit bir rol oynar. iPhone kamera ayarları nasıl yapılır?

Haber 05-07-24 21:31

Son dakika | Sinan Ateş cinayeti davasında ilk karar! MHP'lilerin isimleri mahkemeye verilmişti: 22 sanıktan 10'u tahliye edildi

Son dakika haberi: Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti davası bu hafta başlamıştı. Davada beşinci güne girildi. Bugünkü celsede verilen ara kararla birlikte tutuklu 10 sanık tahliye edildi.

Haber 05-07-24 14:22

Ani'den 22 yıl önce çıkarılan yılan başlı bilezikler müzede yerini aldı

Kars'ta Ani Ören Yeri'ndeki arkeolojik kazı çalışmalarında 22 yıl önce bulunan "yılan başlı" altın bilezikler, Kars Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nde sergileniyor.

Yurthaber 05-07-24 11:03

Sinan Ateş cinayeti davasında 5. gün! Duruşma gergin başladı... Mahkeme başkanı, o ismi görür görmez salondan attı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın beşinci celsesi bugün görülüyor. Ankara'daki duruşmaya sanıklar, taraf avukatları, müşteki Ayşe Ateş ve yakınları katıldı. Davayı takip eden ve yaşanan tartışma sonrası dün salondan çıkarılan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, bugünkü duruşmada da mahkeme başkanı tarafından salondan çıkarıldı.

Haber 05-07-24 10:14

Yatırımcı talebinde yüzde 137 artış! İlk yarıda 22 şirket halka arz edildi

Halka arzlar şirketler için alternatif finansman kaynağı, yatırımcının ise ilgi odağı olmaya devam ediyor. İlk yarıda talep toplama işlemini tamamlayan 22 şirketin 6'sı ana pazarda, 14’ü yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Haziran sonunda talep toplayan 2 şirket ise temmuz başında yıldız pazarda işleme açıldı.

Finans 04-07-24 12:02

Memur maaş zammı için yaptığı hesap gündem olacak: SSK ve Bağ-Kur emekli zammının gerisinde kaldı! ‘Her ay 2 bin 22 TL eksik aylık alacaklar…’

Memur maaş zammı ve Emekli Sandığı emekli zammı 6 aylık enflasyon farkı ile yüzde 19,31 oldu. Ancak Yüzde 10’luk toplu sözleşme zammı aylıklardaki artışa ket vurdu. SSK ve Bağ-Kur emekli maaş zammı ile arada 5,42’lik fark oluşunca ekonomistlerden dikkat çeken bir yorum geldi. Memurların her ay en az 2 bin 22 TL eksik maaş alacağını dile getirdiler.

Finans 04-07-24 10:46

Duyan herkes dondu kaldı: Sinan Ateş'i arkadaşı vurdu... Cinayet anının görüntülerini paylaştı, o detaya dikkat çekti: ilk anda...

Ankara'da Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. Tetikçi Eray Özyağcı'nın avukatı Zeynettin Aktürk, Sinan Ateş’i arkadaşı Selman Bozkurt’un vurduğunu iddia etti. Bunun üzerine cinayet anına ait görüntüleri paylaşan gazeteci Alican Uludağ, "Tetikçiyi aklamaya çalışanlar bu fotoğraflara iyi baksın" dedi.

Haber 04-07-24 08:38

Çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla konuşuluyordu! Doktor Ender Saraç hakkında karar verildi, son sözü bu oldu

Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğlu M.S.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen doktor Ender Saraç 12 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. Dava karara bağlandı. Son sözleri sorulan Ender Saraç'ın söyledikleri dikkat çekti.

Magazin 03-07-24 10:59

Aydın’da uyuşturucudan 22 şüpheli yakalandı

Aydın’da jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadelede yapılan çalışmalarda 22 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 03-07-24 10:47

Son sanık duruşmaya gelmedi! Sinan Ateş cinayeti davasında üçüncü celse başladı

Hafta başından beri yakından takip edilen Sinan Ateş cinayeti davasında üçüncü celse başladı. 22 sanıklı davada bugün avukatların beyanları alınıyor.

Haber 03-07-24 09:54

Ülkede ortalık karışmıştı! Kenya Devlet Başkanı William Ruto geri adım attı: 'İmzalamayacağım'

Kenya'da vergi artışını içeren yasa tasarısı ortalığı yangın yerine çevirmişti. Göstericiler belediye binası ve Parlamento'yu ateşe vermişti. Polisin gerçek mermi kullandığı olayda ölenlerin sayısı 22'ye yükseldi. Kenya Devlet Başkanı William Ruto, halkın yasa tasarısı için gösterdiği tepkiyi dikkate aldığını aktararak, “Yasa tasarısını imzalamayacağım” dedi.

Haber 26-06-24 18:01

Bakan Kacır: 5 yılda sanayi alanlarının büyüklüğünü iki katına çıkaracağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara'da düzenlenen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu'nun 22'nci Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Kacır, küresel ekonomi, salgınlar, savaşlar ve jeopolitik krizlerle tedarik zincirlerinin yeniden şekillendiği ve teknolojideki rekabetin her geçen gün hızlandığı bir dönemden geçildiğini söyledi.

Finans 26-06-24 16:58

3 yaşındaki küçük çocuk tren istasyonundaki raylara düştü! 22 saniyelik ölüm-kalım mücadelesi... Anbean güvenlik kamerasına yansıdı

Birleşik Krallık'ın Newark Northgate tren istasyonunda ismi açıklanmayan 3 yaşındaki küçük bir çocuk tren raylarına düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan ölüm-kalım anlarında bir yetişkin koşarak raylara indi ve 3 yaşındaki çocuğu kurtardı. Çocuk ve kurtarıcısının raylardan yukarı çıkmasından sadece 22 saniye sonra tren istasyona ulaştı.

Trend 26-06-24 13:23

Akçaabat’ta 25 dilencinin üzerinden çıkan 22 bin 636 TL’ye el konuldu

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 2024 yılı içerisinde yapılan denetimlerde yakalanan 25 dilenci hakkında işlem yapılırken, dilencilerin üzerinden çıkan 22 bin 636 TL’ye el konuldu.

Yurthaber 25-06-24 11:28

Survivor Yasin yarışmada kaç kilo verdiğini açıkladı! Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün

Survivor All Star'ın yarışmacılarından olan Yasin Obuz sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Obuz, bu kez yarışmada kaç kilo verdiğini açıkladı. Ünlü isim, “22 kilo verdim. Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün" ifadelerini kullandı.

Magazin 24-06-24 15:48

Mourinho'nun istediği yıldız oyuncu taraftarları heyecanlandırdı! Bonservis bedeli 25 milyon euro

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yarın Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yapacağı antrenmanla başlayacak. Transfer çalışmalarına hız veren sarı-lacivertliler, Jose Mourinho'nun istediği Udinese forması giyen 22 yaşındaki oyuncuya kancayı taktı.

Spor 23-06-24 16:35

2021'i işaret edip 'Tekrarı kesin' diyerek uyardı! Yeni tehlike kapıda 'Kılıç gibi sallanmaya devam edecek'

Prof. Dr. Mustafa Sarı müsilaj sonrası 22 maddelik Marmara Eylem Planı'nın yaşama geçirilmediğini, Marmara Denizi'ndeki kirliliğin her geçen gün arttığını söyleyip "Çevresinde 25 milyon insan yaşıyor. Atıklarının yarısını arıtıyoruz, geri kalanını denize boca ediyoruz. Planın 14 maddesi denizin korunmasıyla ilgiliydi, başaramadık. Denizdeki kirlilik 2021'de olduğu gibi sürüyor. Önlem alınmazsa ekosisteminin ömrünü önceden kestiremeyeceğimiz Marmara Denizi yararlanılamaz hale gelebilir" dedi.

Haber 23-06-24 12:00

10 kripto para etkilendi! BtcTurk siber saldırıya uğradı: İşlemler durduruldu

Türk kripto para borsası BtcTurk, 22 Haziran'da bir siber saldırıya uğradı. Saldırı, 10 kripto paranın sıcak cüzdanlarını etkiledi. Şirket, kullanıcı varlıklarının güvende olduğunu belirtti.

Finans 22-06-24 15:53

'Babama gidiyorum' diye evden çıkan Selin'den 66 gündür haber alınamıyor! Anne isyan etti

Manisa'da yaşayan 22 yaşındaki Selin Öztürk 66 gün önce annesinin yanından 'babama gidiyorum' diyerek ayrıldı. Selin'den o günden itibaren bir haber alınamadı. Acılı annenin bekleyişi devam ederken, 'Ama ölü ama diri. Diriyse sağ, selamet getirsinler. Ölüyse gideyim en azından bir mezar yaptırayım" ifadelerini kullandı. Anne ayrıca kızının sürekli kaçtığı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Haber 22-06-24 12:47

A Milli Takım’da, Portekiz maçı hazırlıkları başladı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, mücadelenin hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Spor 19-06-24 19:42

Yasemin Şefkatli'nin doğumu ona yaramadı! İdo Tatlıses baba oldu, 4 ayda 16 kilo aldı

İkiz oğulları İbrahim Ayel ile Sinan Emir'i 22 Ocak'ta kucaklarına alan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çifti Berfu Yenenler'e konuk oldu. Doğum sonrası çok kilo aldığını açıklayan İdo Tatlıses programa damga vurdu.

Magazin 18-06-24 14:25

Bayramın ilk 3 gününde acı tablo! Bakan Yerlikaya bilançoyu açıkladı

Bayram tatilinin ilk 3 günündeki trafik kazalarının acı bilançosu ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre; ilk 3 gündeki kazalarda 22 kişi öldü, 4 bin 43 kişi yaralandı.

Haber 18-06-24 08:55

Fenerbahçe'nin sezon öncesi rakipleri belli oldu! Taraftarlar bu haberi bekliyordu...

Yeni sezona 22 Haziran 2024 tarihinde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde başlayacak Fenerbahçe, Avusturya kampı çerçevesinde Admira Wacker, Hajduk Split ve Strasbourg takımları ile hazırlık maçı yapacak.

Spor 14-06-24 12:24

Bakan Yerlikaya duyurdu! Son 1 yılda 585 organize suç örgütü çökertildi! 106 milyar lira değerinde mal varlığına el konuldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçen yıl terör örgütü PKK/KCK'ya karşı 32 bine yakın operasyon düzenlenerek bin 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Son 1 yılda 585 organize suç örgütünün çökertildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 106 milyar lira değerinde mal varlığına el konulduğunu açıkladı.

Haber 13-06-24 10:47

Kan donduran cinayette korkunç detay! Dövülerek öldürülmüş

Niğde’de 22 yaşındaki Mahmut Fırat Tabar’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Tabar’ın yapılan incelemede darp edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 14 şüpheliden 6’sı tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 12-06-24 10:59

'Sevgilisi kızı Zehra'dan küçük!' Kaya Çilingiroğlu’nun yeni aşkı tanıdık çıktı

Hülya Avşar'ı aldattığını ağzından kaçırmasıyla hafızalarda yer edinen Kaya Çilingiroğlu iddialara göre Mehmet Ali Erbil ile kısa süreli aşk yaşayan 22 yaşındaki oyuncuyla birlikte. İddialara göre; Nevide Çiçek Zehra Çilingiroğlu'dan küçük.

Magazin 11-06-24 13:31

Piiz grubu üyesine saldırıda karar açıklandı! 4 yıl 3 ay hapis cezası

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Piiz grubu davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşını öldüresiye döven tutuksuz sanık Bilge Kaan Korkmaz hakkında mahkeme "kasten yaralama" suçundan 4 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası verdi.

Magazin 11-06-24 13:25