Billur Kalkavan Sevgilisi Haberleri

Ayrıldıkları söylenmişti! İrem Sak basketbolcu sevgilisiyle görüldü! Evlilik sorulunca...

Komedi dizi projelerinin aranan ismi İrem Sak ve basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz'ın ilişkilerini sonlandırdıklarına dair iddialar geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ünlü çift yeniden birlikte görüntülendi.

Magazin 2024-07-26 07:54:03

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor 2024-07-25 17:14:42

Sevgilisi denmişti... İzel daha fazla dayanamadı! Yaş farkını söyleyip gerçeği açıkladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren İzel özel hayatı ile ilgili çıkan haberlere daha fazla dayanamadı ve Hakan Verbiç'le arasındaki ilişkiye dair açıklama yaptı. İzel 'Aradaki 20 yaş pek bu tabire uymuyor. O benim kardeşim gibidir.' diyerek aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 2024-07-24 14:55:36

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz Bali'ye gitti! Sevgilisine verdiği pozları paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Yiğit Poyraz ile Bali'ye gitti. Tatilde sevgilisini bol bol poz veren Erbil o anları paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 2024-07-24 14:06:20

Bülent Emrah Parlak sevgilisi Elit Andaç Çam ile konserdeydi! Eski eşi de oradaydı...

2015 yılında dünyaevine girip, 2020'de boşanan Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder bir konserde denk geldi. Bülent Emrah Parlak sevgilisi Elit Andaç Çam ile konserdeydi. Burcu Gönder'e ise eski eşi soruldu.

Magazin 24-07-24 07:46

Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Narkozun etkisindeyken ilk sözleri bakın ne oldu

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kız isteme, söz ve nişan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan Ezildi şimdi de hastane odasından paylaşım yaptı. Ünlü isim bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Magazin 23-07-24 14:55

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya alışverişte! Beğendiği ceketin fiyatı dikkat çekti

Acun Ilıcalı ve kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, Mykonos tatilinde Yunan basınından Nikos Zotos'a yakalandı. Genç sevgilinin alışveriş sırasında beğendiği ceket gözlerden kaçmadı. Ceketin fiyatı kadar Altunkaya'nın çantasının fiyatı da gündem oldu.

Magazin 23-07-24 14:10

Birce Akalay sette kaza geçirip apar topar hastaneye gitti! Hakan Kurtaş yalnız bırakmadı

Mezarlık dizisinin çekimleri sırasında düşüp göğsünü zedeleyen Birce Akalay apar topar hastaneye gitti. Birce Akalay'ı sevgilisi Hakan Kurtaş yalnız bırakmadı.

Magazin 23-07-24 08:26

‘Kızılcık Şerbeti’nin ‘Görkem’i Özge Özacar iş insanı sevgilisini sevgilisini öpmeye doyamadı

‘Kızılcık Şerbeti’nin ‘Görkem’i, Özge Özacar son dönemde adından sıklıkla söz ettiriyor. Güzel oyuncu son olarak sevgilisi Oğuz Özmen’i, Bodrum tatilinde öpücüklere boğarken görüntülendi.

Magazin 22-07-24 07:12

Tatil öncesi alışverişe çıktı! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti! Değeri ise...

Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Çağla Altunkaya ile birliktelik yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı son dönemde hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Uzun zamandır evlenecekleri söylenen çiftten Altunkaya tatil öncesi alışverişte görüntülendi. Ünlü ismin tektaşı dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 20-07-24 10:08

Serel Yereli babasının mezarını sevgilisiyle ziyaret etti! 'Kocam babamla tanıştı' deyince... Sosyal medya bunu konuşuyor

Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşti. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli bu defa son paylaşımıyla tepki çekti. Yereli sevgilisi ile babasının mezarına gidip 'Kocam babamla tanıştı' notunu düştü. O kare kısa sürede gündem oldu.

Magazin 20-07-24 09:07

Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile nişanlandı! İlk kareler geldi

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gamze Türkmen'e evlilik teklif etmiş ve aile arasında düzenlenen bir törenler sözlenmişti. Kadir Ezildi dün akşam nişanlandı ve nişanından ilk kareleri de takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-07-24 07:56

Kendisi 42 sevgilisi 22 yaşında! Çektikleri video sosyal medyada gündem oldu... Genç sevgili yapın sizi bir ömür boyu taşısın

Sosyal medyadan paylaşılan bir akım videosu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. 'Winx Club' çizgi filminde Brandon ve Stella'nın bir sahnesini canlandıran çiftin görüntüleri sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Kendisinin 42 sevgilisinin 22 yaşında olduğunu iddia eden kadın, erkek arkadaşının onu taşıdığı anları paylaştı.

Trend 19-07-24 10:41

Bomba iddia! Şeyma Subaşı milli futbolcu Barış Alper Yılmaz gecelerde görüldü! Sabahın ilk ışıklarına kadar...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Subaşı hakkında şimdi de bomba bir iddia daha gündeme geldi. Subaşı'nın milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile gecelerde görüldüğü konuşulmaya başlandı.

Magazin 17-07-24 10:36

Wanda Nara ile Icardi ayrılığı çok konuşuldu! İhanet iddialarına daha fazla sessiz kalamadı

Galatasaray'ın golcüsü Icardi ile eşi Wanda Nara son dönemde gündemden düşmüyor. Ayrılık iddiaları ile gündeme gelen ünlü çiftin arasına üçüncü kişilerin girdiği söylendi. Icardi'nin kendisini aldattığı kadının eski sevgilisi olan L-Gante isimli rapçi ile görüntülenen ve aşk dedikodularına karışan Wanda Nara daha fazla sessiz kalamadı...

Magazin 17-07-24 07:29

21 günde 122 sevgilisi olan kadın erkeklerin aldatma nedenini açıkladı! Sözleri sosyal tepkilere neden oldu

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Bonnie Blue, Meksika'nın Cancun kentinde geçirdiği üç haftalık tatilde yaklaşık 122 kişiyle sevgili olduğunu söyleyerek şaşkına çevirdi. 120'yi aşkın ilişki tecrübesinin ardından erkeklerin aldatma nedenini çözümlemeyi başardığını söyleyen Blue, "Kadınlar yatak odasında daha iyi olsalardı, erkekler aldatmazdı" deyince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 16-07-24 11:47

Serel Yereli İstanbul'a geldi! Sevgilisiyle pozları görenleri şaşırttı! 'Evlendin mi?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşmişti. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli İstanbul'a geldi. Ünlü ismin sevgilisi ile verdiği pozlar herkesi şaşırttı.

Magazin 16-07-24 09:33

Arda Güler sevgilisiyle Bodrum'da! Sezonun stresini attı, görenler hayranlıkla izledi

Önce Real Madrid ardından A Milli Takım formasıyla sezon boyunca adından söz ettiren yıldız futbolcu Arda Güler tatil için Bodrum'u tercih etti. Arda Güler ve sevgilisi Duru Nayman, arkadaşlarıyla plaj voleybolu oynarken görüntülendi.

Magazin 16-07-24 07:27

İstanbul'da kan donduran cinayet! Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü

Kağıthane'de Serdar K. (50), kendisini evine çağıran eski sevgilisi Zahide B.'nin yeni sevgilisi Fikret Ö. tarafından öldürüldü. Bina girişinde önce silahlı saldırıya uğrayan ancak tabancanın tutukluk yapması sonucu içeriye kaçan Serdar K., bu kez de meyve bıçağıyla defalarca bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Serdar K. hayatını kaybederken, polis 2'si kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Fikret Ö., çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 14-07-24 10:43

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete tatilde! Sevgilisi aşka geldi

Gerek yaptığı açıklamalar gerekse özel hayatıyla son günlerde gündemden düşmeyen Ceyda Düvenci aşk hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor. Güçlü Mete ile yeni aşka yelken açan oyuncu ve sunucudan aşk pozu geldi.

Magazin 14-07-24 07:26

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz imaj tazeledi! Son hali hiç beğenilmedi

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Pınar Deniz uzun zamandır kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Sevgilisi ile çıktığı tatilden romantik anlarını da paylaşmaktan çekinmeyen Deniz bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Ünlü ismin son hali hiç beğenilmedi.

Magazin 13-07-24 08:05

Neslim Güngen'in kasası, ünlü modacının eski sevgilisi çıktı! Fenomenler soruşturmasında şok bağlantı: Gökhan Göz firarda

Bir yandan suç işleyip bir yandan lüks yaşamlarını göstere göstere sergileyen sosyal medya fenomenlerine yönelik soruşturma devam ediyor. Son olarak Neslim Güngen ile eşi gözaltına alınmıştı. Güngen'in kasasının kim olduğu belli oldu: O isim ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz çıktı!

Magazin 11-07-24 15:20

Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş spor sonrası paylaştı! Üstsüz karesine yorum yağdı

Son dönemde Birce Akalay ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hakan Kurtaş sosyal medya üzerinden peş peşe paylaştığı karelerle dikkat çekti. Kurtaş'ın spor sonrası üstsüz karesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-07-24 15:59

Kadın öğretmen, sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmeni öldürdü

Diyarbakır'da öğretmen Zeynep A. (39), sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen Osman Karaaslan'ı (41)tabanca ile vurarak öldürdü.

Haber 09-07-24 18:14

Eski eşi Fulya Kalkavan ile mahkemelikti! Metin Şentürk'ün Emirgan’daki villası icradan satışa çıkarıldı! Muhammen bedeli...

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk’ün Emirgan’da bulunan lüks villası icradan satışa çıkarıldı. Şentürk'ün boşandığı eşi Fulya Kalkavan’ın alacaklı olduğu satış iki gün sonra gerçekleştirilecek. Şentürk'ün villası için belirlenen muhammen bedelin ise 62 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

Magazin 09-07-24 12:59

Bülent Şakrak'ın yeni aşkı tekneden paylaştı! Mayolu poza hemen yorum geldi

Ceyda Düvenci ile boşandıktan sonra ihanet iddialarıyla gündeme gelen Bülent Şakrak şu sıralar sevgilisi Esra Akpınar ve yakın dostları Zeynep Bastık ile tekne tatilinde. Akpınar tekneden pozlarını paylaşınca sevgilisi dayanamadı.

Magazin 09-07-24 07:35

Hasan Can Kaya'nın eski sevgilisi evlendi! Sultan San'ı Güldür Güldür ekibi yalnız bırakmadı

'Konuşanlar' ile adından söz ettiren Hasan Can Kaya'nın bir dönem birlikte olduğu yönetmen Sultan San evlendi. Başarılı yönetmeni Güldür Güldür ekibi bu güzel gününde yalnız bırakmadı.

Magazin 08-07-24 14:08

Feyyaz Şerifoğlu spiker sevgilisi Merve Dinçkol’un önünde diz çöktü! Evlenme teklifi ettiği anlar...

'Camdaki Kız'da hayat verdiği 'Sedat' karakteriyle yıldızı parlayan Feyyaz Şerifoğlu uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Dinçkol'a evlenme teklifi etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-07-24 07:15

Sevgilisiyle birlikte balkondan düştü, 5 gün sonra hayatını kaybetti!

Aydın'ın Efeler ilçesinde sevgilisi E.A. ile birlikte içki içerken balkondan düşen Erdal Karakaş, tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra yaşamını yitirdi. E.A.'nın ise tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Haber 06-07-24 20:25

Acun Ilıcalı'nın kızı ile sevgilisi bir arada! Torunu Begüm'ün doğum gününü böyle kutladı

Hem özel hayatı hem de yaptığı programlarla adından söz ettiren Acun Ilıcalı son olarak sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile torunu Begüm'ün doğum günü kutlamasına katıldı. Ilıcalı'nın damadı, kızı ve sevgilisi ile verdiği aile pozu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kulis 06-07-24 11:47

Yer: Kağıthane! Aldatılan genç kız öfkeden deliye döndü: Konuşmak için çağırıp...

Kağıthane'de 17 yaşındaki genç bir kız 22 yaşındaki sevgilisi Ömer K.'nın kendisini bir arkadaşıyla aldattığını öğrendi. Öfkeden deliye dönen genç Ömer K.'yı önce darp etti ardındansa bacağından bıçakladı.

Haber 06-07-24 11:39

'Herkes bana hayran...' sözleriyle gündemde! Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan oyuncu olmak istiyor

Yaşadıkları aşkla magazin gündemini sallayan Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, bir AVM'de kameralara takıldı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Ceylan, oyunculuğa yeşil ışık yaktı. Ceylan 'Herkes bana hayran kaldı' sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 06-07-24 11:21

Özgecan'ın ölümü cinayet mi, intihar mı? Şaibeli ölümde mahkeme ailenin yeniden bilirkişi raporu hazırlamasına itiraz etti!

3 yıl önce Zonguldak'ta Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düştüğü ölümünde, sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), ‘Taksirle ölüme neden olma ve kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davada, Usta ailesi bilirkişi raporuna itiraz etti. Mahkeme, Usta ailesinin avukatlarının yeniden rapor alınması talebini reddetti.

Haber 04-07-24 17:46

Sevgilinle nasıl öpüşeceksin? diye sorulmuştu! Kadir Ezildi evlilik kararı aldı, işte sevgilisi...

"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olan ve temizlik hastalığıyla adından söz ettiren Kadir Ezildi evlilik kararı aldı. Kadir Ezildi sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gitti. Ezildi'nin sevgilisine beğeni yağdı.

Magazin 04-07-24 11:21

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı evlendi! İşte nikahtan ilk kareler...

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği "Pikaçu Kerem" rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Kerem Kupacı uzun zamandır gözlerden uzak aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile nikah masasına oturdu.

Magazin 04-07-24 09:12

Eşini öldürdüğü anları böyle anlattı: Saadet sevgilisinin önüne atladı...

Samsun’un İlkadım ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi Saadet Çay'ı (43) yaşadığı mülk anlaşmazlığı sebebiyle göğsünden tabancayla vurarak öldüren büfeci Adem Çay (48), çıktığı ilk duruşmada, "903 bin lirayı bu adama mı yedirdin, deyince sevgilisi B.D.T. ayağa kalkarak, 'Bu kadından boşanacaksın, seni burada öldürürüm' dedi. Bacağıma tekme attı. Saadet de eliyle yüzüme vurarak beni itti. Ben de korkudan masadaki ruhsatsız silahı aldım. Saadet, sevgilisi B.D.T.'nin önüne atladı." dedi.

Haber 03-07-24 11:38

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su olarak hafızalara kazındı! Kerem Kupacı evleniyor

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Pikaçu Kerem' karakteri ile hafızalara kazınan Kerem Kupacı'dan müjdeli haber geldi. Kupacı yıllardır birlikte olduğu avukat sevgilisi Ece Ceylanlı ile bugün nikah masasına oturacak.

Kulis 03-07-24 11:29

Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladı! Fotoğrafı görenler o detaya takıldı

Hem özel hayatı hem de yaptığı programlarla adından söz ettiren Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladı. Paylaşımda Ilıcalı'nın sözlerinden ziyade beyaz gömleği olay oldu.

Magazin 03-07-24 06:56

Zeynep Bastık partide dans edip kendinden geçti! Serkay Tütüncü izledi... O anlar gündemde

Serkay Tütüncü ile tanışma aşamasını geçip sevgili olan Zeynep Bastık Harbiye konseri sonrası yakın çevresiyle after party yaptı. Zeynep Bastık burada Baran Mengüç’le dans edip kendinden geçerken sevgilisi gülerek izledi.

Magazin 03-07-24 06:47

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyanın dilinde! Kendisi 21 sevgilisi 44 yaşında...Beni şımartıyor diyerek paralarla poz verdi

İngiltere'de yaşayan 21 yaşındaki Ellie Liptrot, Tayland'da kendisinden 23 yaş büyük sevgilisiyl yaptığı tatilden kesitleri paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Satın aldığı tasarımcı mücevherlerden tomar tomar paraya kadar sahip olduğu güzellikleri sosyal medyada paylaşan Liptrot eleştiri oklarının hedefi haline gelse de, "Beni şımartıyor" diyerek sevgilisini savundu.

Trend 02-07-24 15:22

Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'ı dinleyeme gitti! Önce kafasına bandana taktı sonra övmelere doyamadı...

Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan 'Lan' şarkısıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Harbiye'de konser verdi. Sevgilisi Serkay Tütüncü en ön sıralarda yerini aldı. Sevgilisini izlemeye giden Tütüncü önce kafasına bandana taktı sonra da Bastık'ı övmelere doyamadı.

Magazin 02-07-24 11:34

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın keyfi yerinde! Tekne eğlencesinde tek taşı dikkat çekti

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgilisinin yanından bir an olsun ayrılmayan Altunkaya'nın tekne keyfi ve yüzüğü gündem oldu.

Kulis 01-07-24 13:46

İrem Derici'yi aldattığı iddia edilmişti... Cem Belevi aradığı aşkı sonunda buldu

Meslektaşı İrem Derici ile ilişkisi iki yıl önce 'ihanet' iddiasıyla olaylı şekilde biten şarkıcı Cem Belevi aradığı aşkı sonunda buldu. Yeni sevgilisi ile Urla'da görüntülenen Belevi ilişkilerinin yeni başladığını söyledi.

Magazin 29-06-24 15:59

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin yeni sevgilisiyle lüks tekne tatilinde! Öpmelere doyamadı

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, yeni sevgilisi Burak Ateş ile Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. Türkbükü’nde demirledikleri teknelerinde kameralara yansıyan çift, romantik anlar yaşadı. Şevval Şahin ve Burak Ateş birbirini öpmeye doyamadı.

Magazin 29-06-24 08:51

Ceyda Düvenci yine rahat duramadı... Yeni sevgilisi överken eski kocası Bülent Şakrak'a gönderme yaptı!

Son dönemde özel hayatı, verdiği kilolar ve imaj değişiklikleri ile gündemden düşmeyen Ceyda Düvenci bu defa son paylaşımıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak'tan boşanarak 8 yıllık evliliğini bitiren Düvenci yeni sevgilisi Güçlü Mete'yi övmeye doyamazken eski kocası Bülent Şakrak'a olay bir gönderme yaptı. Düvenci'nin o sözleri kısa sürede gündem oldu.

Magazin 29-06-24 08:25

Kocasını başka bir kadınla yatakta yakaladı! Sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü... Görüntüler sosyal medyada olay yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında gündem yaratırken milyonlarca izlenmeye ulaştı. Kadın kocasını evinde başka bir kadınla yatakta yakaladı. Sinir krizi geçiren eş kocasının sevgilisi olduğunu iddia ettiği kadını sokak ortasında tekme tokat dövdü. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 28-06-24 14:40

Hande Yener rapçi sevgilisi ile tatilde! Böyle görüldüler

Güçlü sesi ve cesur sahne kostümleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hande Yener rapçi sevgilisi Misha ile Bodrum'da tatil yapıyor. Çift, Gündoğan’da görüntülendi.

Magazin 27-06-24 12:57

Sevgilisi paylaştı! Bülent Şakrak'ın doğayla iç içe tiny house'u merak edildi

Ceyda Düvenci ile 8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Bülent Şakrak doğayla iç içe yaşamaya karar vermişti. Son dönemin modası tiny house'a yerleşen ve yeni aşka yelken açan Şakrak'ın sevgilisi Esra Akpınar paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 25-06-24 14:05

Afra Saraçoğlu sevgilisi Mert Ramazan Demir'e poz verdi! Bikininin fiyatı ağızları açık bıraktı

'Yalı Çapkını' dizisinde başrol oynayan iki ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dizi sezon finali yapınca soluğu İspanya'da aldı. İki aşık pozlarıyla dikkat çekiyordu. Güzel oyuncu son olarak sevgilisine verdiği kareleri paylaştı. Bikinisinin fiyatı ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 25-06-24 07:19