Deniz Tarağı Haberleri

Omega-3 deposu ama sağlık için riskli etkiler taşıyor! Kanser riski oluşturabilir

Sonbahar aylarının gelişiyle birlikte balık sezonu renklenmeye başlıyor. Pazarlarda, balıkçılarda satılan taze balıklar farklı farklı çeşitleriyle sofralarda yer buluyor. Balıkların oldukça sağlıklı olduğu biliniyor. Ancak yapılan bazı araştırmalara göre kabuklu deniz hayvanlarının kanser riskini artırma riski bulunuyor.

Haber 17-10-2022 11:52

Bilim insanları da şaşkın! Deniz taraklarının disko ışıklarını “sevdiği anlaşıldı

Deniz taraklarıyla ilgili oldukça heyecan verici bir keşif yapıldı. Bu canlıların disko ışıklarını sevdiği keşfedildi. York Üniversitesi'nden Dr. Bryce Stewart, bunu "Tüm kariyerim boyunca karşılaştığım en heyecan verici şeylerden biri" olarak nitelendirdi.

Haber 27-05-2022 10:05

Hibe desteğiyle midye üretim tesisi kurdu

İzmir'de, su ürünleri mühendisi Cihat Hamarat (38), Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan 'Kırsal Kalkınmada Uzman Eller' projesi kapsamında aldığı hibe desteğiyle Urla'da 29 ton kapasiteli Akdeniz midyesi yetiştirme tesisi kurup, kendi işinin patronu oldu. Yaklaşık 1 yıl içinde üretimde tam kapasiteye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Hamarat, "Midye üretimi gözlem gerektiren bir iş olduğu için su altı dalışları yaparak ürünleri bire bir kontrol ediyorum" dedi.

Finans 06-04-2021 14:51

Deniz Tarağı

Deniz Tarağı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Deniz Tarağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.