Dik Duruş Korsesi Haberleri

Masa başı çalışanlar bakmadan geçmeyin! İşte duruşunuzu düzeltecek dik duruş korseleri

Günümüzde, birçoğumuzun işi veya yaşam tarzı, uzun saatler boyunca masa başında oturmayı gerektiriyor. Bilgisayar ekranlarına veya işlere odaklanırken çoğu zaman doğru oturuşu korumayı unutulabiliyor ve zamanla duruşumuzda bozukluklar meydana gelebiliyor. Bu durum, sadece fiziksel sağlığımızı değil, aynı zamanda iş verimliliğimizi de olumsuz etkileyebiliyor. Biz de bunun önüne geçmenizi sağlayacak en iyi dik duruş korselerini bir araya getirdik. Gelin, hep birlikte göz atalım!

Haber 09-03-2024 22:37

Duruş bozukluğu nasıl düzeltilir, hangi doktora gidilir? Duruş bozukluğu tedavisi nedir?

Duruş bozukluğu, vücudun doğru hizalanmasını ve dengesini etkileyen bir durumdur. Dik duruş, omurga, eklem ve kasların uyumlu bir şekilde çalışmasıyla elde edilir. Ancak, uzun süreli yanlış duruş alışkanlıkları, kas dengesinde ve vücut hizalamasında bozulmalara neden olabilir. Bu da duruş bozukluğunun ortaya çıkmasına yol açar. Peki, duruş bozukluğu nasıl düzeltilir?

Haber 25-05-2023 10:59

Ödediğiniz paranın tam karşılığı: 200 TL altında alabileceğiniz birbirinden kullanışlı ürünler

Ev ekonomisini düşünen kişiler almak istedikleri eşyaların uygun fiyatlı olmasına her zaman özen gösterir. İşlevselliğinin yanı sıra avantajlı fiyatlara da sahip olan bu ürünler sayesinde tasarrufa giderek tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Günlük yaşamınızda kullanmak isteyeceğiniz birbirinden kullanışlı ve 200 TL altı ürünleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, severek kullanacağınız ürünlerin yer aldığı listemize birlikte bakalım!

Haber 15-03-2023 16:42

Uzun süre bilgisayar başında oturan kişilerin duruş bozukluğu yaşamaması için yapması gerekenler

Siz de günün çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? Öyleyse belinizde ya da boynunuzda dayanması güç ağrılar hissedebilirsiniz. Bu ağrılar duruş bozukluğunun bir belirtisi olabilir. Duruş bozukluklarının yol açabileceği kalıcı hasarların ortaya çıkmasını engellemek için hemen önlem almalısınız. Peki, duruş bozukluğu yaşamamak için neler yapılabilir?

Haber 14-02-2023 18:33

Dik Duruş Korsesi

Dik Duruş Korsesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dik Duruş Korsesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Spor sonrası ağrılarınızı azaltacak, sizi kendinize getirecek ürün önerileri

Aktif olarak spor yapan biriyseniz gerek spor yaparken gerek spor sonrasında hayatınızı kolaylaştıracak ürünler hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Doğru yapılan spor aktiviteleri, her ne kadar vücuda faydalı olsa da belirli bölgelerde ve kaslarınızda ağrılara neden olabilir. Bu ağrıları minimuma indirmek ve gidermek için hayatınızı kolaylaştıracak olan ürünleri araştırdık. İşte detaylar!

Haber 18-10-2022 15:42