Dik Durus Korsesi Haberleri

CHP'nin Akçakoca yönetimi karıştı! Kayyum kararına sert tepki gösterdiler

CHP Akçakoca yönetimine kayyum atanması tepkilere yol açtı. Teşkilat üyeleri kararın mantıksız olduğunu ifade ederek "Tuğrul Başkan olmadan bu seçimi kazanamazdık" dediler. Görevden alınan Abanoz ise "İçi boş olan dik duran buğday başaklarıyla görev yapmanın acziyetini yaşıyorum" dedi.

Haber 2024-07-24 22:48:41

Eğer Çankaya'ya gelse onu öldürecektik Süleyman Soylu 15 Temmuz gecesinin şifrelerini ilk kez anlattı!

Yakın dönem siyaset tarihimizin en elim olaylarından biri 15 Temmuz'da yaşandı. Ordunun içine sızmış FETÖ'cü teröristler kendi vatandaşına kurşun sıkarak darbe yapmaya çalıştı. Vatandaşın tepkisi, devlet görevlilerin dik duruşu sonrası bu darbe girişimi engellendi!

Haber 2024-07-12 10:24:49

Uzmanı uyardı: Ciltteki güneş hasarı, deri kanserini tetikleyebilir! 3 saat kuralına dikkat

Hava sıcaklarının artmasıyla güneş ışınları bireyler için risk oluştururken, Dermatoloji Ana Bilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. Ali Karakuzu, özellikle öğlen saatlerinde dik açıyla gelen güneş ışınlarından sakınmak gerektiğini ve güneş hasarıyla birlikte deri kanseri gelişiminin de olabileceği uyarısında bulundu. Karakuzu, ortalama 3 saatte bir de güneş koruyucularının yenilenmesi gerektiğini vurguladı.

Kadin 2024-06-14 15:48:02

Termometreler 40'ın üzerine çıktı, uzmanı 'komaya kadar gidebilir' diyerek uyardı: Uyursanız uyanamayabilirsiniz! O saatlere dikkat

Hava sıcaklığının 40 derecenin üzerine çıktığı Antalya'da, uzmanlardan sıcak çarpması uyarısı geldi. Nöroloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Elif Sarıönder Gencer, güneşin dik olduğu saatler arasında kapalı ve serin mekanların tercih edilmesini gerektiğini belirterek, ‘Vücut ısınızın ayarı bozulabilir' uyarısında bulundu.

Haber 2024-06-14 12:11:34

Yeni görüntüler ortaya çıktı! 2 pilot uçak kazasında şehit olmuştu... Motor sesi kesilince hızla yere dik şekilde düşmüş

Kayseri 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan Hava Pilot Albay Uğur Yıldız ile Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in havalandıktan bir süre sonra düşerek şehit olduğu eğitim uçağının düşme anı ve düştükten sonra tarım işçilerinin uçağa müdahale ettiği anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 05-06-24 16:34

Fatih Altaylı'dan Hasan Can Kaya-Cem Yılmaz polemiği yorumu! İyi kazanıyorlar! Hasan kıskanmış olabilir...

Konuşanlar ile ünlenen Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında yaşanan polemiğe dair Fatih Altaylı da yorumunu paylaştı. "Cem Yılmaz başka bir dik yani Hasan Can Kaya henüz o Lig'de değil" diyen Fatih Altaylı'nın sözleri dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 10:09

Van'da şoke eden olay! Bariyerlere çarpan otomobil dik şekilde asılı kaldı

Van-Erciş karayolunda bariyerlere çarpan otomobil dik şekilde asılı kaldı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Haber 14-04-24 21:31

Fenerbahçe'den ilk paylaşım geldi! ''Dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da dik durmaya devam edeceğiz''

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelmek için 11 Nisan Stadyumu'na çıktılar. Sarı-kırmızılı ekip, 1’inci dakikada Mauro Icardi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Golün santrası dahi yapılmadan sarı-lacivertli oyuncular soyunma odasına yönelerek sahadan çekildi. Sarı-lacivertliler maçın hemen ardından paylaşımda bulundu.

Spor 07-04-24 22:29

Lohusa döneminde mutlaka ihtiyacınız olacak en iyi lohusa korsesi modelleri

Hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında kadın bedeni önemli değişimler yaşıyor. Fizyolojik olarak tüm bu değişimleri yaşayan bedeniniz için dışarıdan bir destekte bulunmak ise adaptasyon sürecini çok daha kolay bir hâle getiriyor. Biz de lohusa döneminde ihtiyaç duyabileceğiniz en iyi lohusa korsesi önerilerini sizin için bir araya getirdik. İşte kullanıcıların beğenisini kazanan lohusa korsesi tavsiyeleri!

Kadin 01-04-24 18:12

Evin bahçesine uçtu, dik kalan otomobilinde can pazarı yaşadı

Bursa’da direksiyon hakimiyetini kaybeden yaşlı adam, otomobiliyle evin bahçesine uçtu.

Yurthaber 21-03-24 12:34

İstanbul'da bekçilerden insanlık ölmemiş dedirten davranış! Bedensel engelli kadını evine kadar taşıdılar

Kağıthane'de bedensel engelli olduğu için tekerlekli sandalye ile hayatını sürdüren 45 yaşındaki Deniz Aydın, evine giden yolun dik bir yokuşta olmasından dolayı gece devriyesi yapan bekçilerden yardım istedi. Kadının isteğini kırmayan iki bekçi, onu evinin kapısına kadar götürerek büyük takdir topladı. Yaşananlar kameralara da yansırken Aydın, “Ben ‘İşimiz var' diye bir cevap almayı bekliyordum. Hiç öyle olmadı” diyerek bekçilere teşekkür etti.

Haber 11-03-24 11:39

Masa başı çalışanlar bakmadan geçmeyin! İşte duruşunuzu düzeltecek dik duruş korseleri

Günümüzde, birçoğumuzun işi veya yaşam tarzı, uzun saatler boyunca masa başında oturmayı gerektiriyor. Bilgisayar ekranlarına veya işlere odaklanırken çoğu zaman doğru oturuşu korumayı unutulabiliyor ve zamanla duruşumuzda bozukluklar meydana gelebiliyor. Bu durum, sadece fiziksel sağlığımızı değil, aynı zamanda iş verimliliğimizi de olumsuz etkileyebiliyor. Biz de bunun önüne geçmenizi sağlayacak en iyi dik duruş korselerini bir araya getirdik. Gelin, hep birlikte göz atalım!

Haber 09-03-24 22:37

Görenler şaşkına döndü! Aracını iple binadan aşağıya sarkıttı: İlginç bir ceza yöntemi

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir vatandaş kazaya karışan aracını iple binadan aşağıya sarkıttı. Aracı binaya dik şekilde asılı halde gören vatandaşlar hayrete düştü. Aracın görüntüsü sosyal medyada da yayınlandı. Çok sayıda kullanıcı bu görüntüyü 'ilginç bir ceza yöntemi' olarak yorumladı.

Haber 25-02-24 15:47

Kimyonun faydaları nelerdir? Kimyon neye iyi gelir?

Maydanozgiller ailesinden olan kimyon, beyaz ya da pembe renkte çiçekler açan, mayıs ve haziran aylarında görünen, bir yıllık otsu bir bitki türüdür. Kimyonun ana vatanının Orta Doğu ve Doğu Akdeniz olduğu bilinmektedir. Dik bir gövdesi vardır. Yaprakları ise parçalı ve tüysüzdür. Şemsiyeye benzeyen çiçekleri 3 ya da 5 saplıdır. Meyveleri temmuz ayında olgunlaşır. Farklı formlarda ve çeşitli durumlarda kullanılabilir.

Haber 13-01-24 06:57

Ev temizliğini kablolardan kurtarıyoruz! Grundig ve Philips'in en sevilen iki dikey süpürgesini karşılaştırdık

Ev temizliği dikey süpürgelerle birlikte artık kablosuz bir döneme geçiyor! Ergonomik tasarımı, güçlü emiş gücü, akıllı teknoloji ve daha fazlasını sunarak ev temizliğini bir adım öteye taşıyan dikey süpürgeler evinizdeki her köşeye rahatlıkla ulaşmanızı sağlıyor. Ev temizliğinizi pratikleştiren Grundig VCP 3930 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge ve Philips XC7043/01 Speed Pro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge arasındaki benzer ve farklı yönleri keşfetmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Haber 11-12-23 06:00

Bursaspor Başkanı, Bursaspor'un kapanmasının gündemde olduğunu açıkladı!

Bursaspor Başkanı Recep Günay, Bursaspor’da Bugün’e yaptığı açıklamada, “Kulübün geleceğini kurtarmaya çalışıyoruz. UEFA’ya, CAS’a, TFF’ye şikayetlerde bulunduk. Kamuoyu yapalım da Bursaspor camiası güçlü olarak TFF karşısında dik dursun. Onların vereceği karar kulübün yaşamasına veya kapanmasına neden olacak. Önümüzdeki hafta karar belli olur. Bursaspor camiası büyük olursa bu karar kulübümüzün lehine çıkar” dedi.

Spor 28-11-23 08:08

BİM AKTÜEL KATALOĞU 24 KASIM 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Şarjlı dik süpürge 3,299 TL, TV sehpası 699 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 24 Kasım Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 24 Kasım 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 24-11-23 12:43
Bim

İnönü Yaylası’nda zorlu 5 gün: imkansız noktalarda hayat kurtardılar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nde görevli 40 personel Pamukova İnönü Yaylası’nda 5 gün geçirerek mağarada, kayalık dik yamaçlarda, en sığ ormanlarda hayat kurtarmayı, ilk müdahaleyi ve hayatta kalmayı zorlu bir tatbikatla tecrübe etti.

Yurthaber 20-11-23 11:51

BİM'den kaçırılmayacak fırsat! Android TV 10.999 TL, dik süpürge 999 TL! 22 Eylül 2023 BİM aktüel ürünleri

BİM aktüel ürünler kataloğu merak konusu oldu. Haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar BİM aktüel kataloğunu düzenli olarak takip ediyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri, elektrikli bisiklet ve oyuncak çeşitleri gibi ürünler geliyor. Peki, 22 Eylül Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 22 Eylül 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler kataloğu ile ilgili detaylar...

Finans 22-09-23 08:08

Bakan Özhaseki'den seçim öncesi belediye başkanlarına sert sözler: Bunu yapacaksanız aday olmayın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Hatay'da yaptığı konuşmada, "Kamu yöneticisi dik durur. Kamu yöneticisi vicdana uymayan hiçbir işi yapmaz. Mevzuatın dışına hiçbir iş yapmaz. Eğer siz gelen baskılara dayanamayıp yanlış işler yapacaksanız Allah rızası için bir daha aday olmayın. Doğru neyse onu yapın" ifadelerini kullandı.

Haber 02-09-23 19:18

Zamanınız da enerjiniz de size kalsın! Çok satan Philips süpürgeyi sizin için inceledik

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Çok satanlar listesinde başı çeken dikey süpürgeyi sizin için inceledik.

Haber 28-08-23 10:31

Türkiye kavruluyor! Dikkat, sıcak havaların etkisini düşürmek için bunları mutlaka yapın

Yaz başından beri art arda gelen sıcak hava dalgaları kronik rahatsızlığı olanlar ile çocuk ve yaşlılar için risk taşıyor. Uzmanlar, güneş ışınlarının yeryüzüne dik olarak geldiği 10.00-16.00 saatleri arasında dışarıya çıkılmaması konusunda uyarıyor. Peki sıcak havalarda neler yapılabilir? İşte, sıcak havaların etkisini düşürmek için almanız gereken önlemler...

Haber 24-08-23 07:21

Van’ın Dilkaya Tepesi binlerce kırlangıca yuva oldu

Van’ın Edremit ilçesinin Van Gölü kıyısında Dilkaya Tepesi’nin dik yamacına binlerce kır kırlangıcı yuva yaptı.

Yurthaber 23-08-23 09:32
Van

Kocasını sevgilisine öldürttü! 'Başı dik' görüntüsü ile herkesi şaşkına çevirdi! 'Yasak aşk' skandalı...

Karaman’da gece saatlerinde uykusundan uyandırılarak evinin kapısında öldürülen 24 yaşındaki Mehmet Ali Başar cinayetinin ardından yasak aşk çıktı. Başar'ın, ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşi E.B. tarafından sevgilisi M.B.'ye öldürtüldüğü ileri sürüldü. Cinayetle ilgili E.B. ve M.B.'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 01-08-23 12:21

Skolyoz korsesi ne işe yarar? Skolyoz korsesi nasıl kullanılır?

Skolyoz, omurganın yana doğru eğriliğiyle karakterize bir omurga deformitesidir. Bu durum, genellikle ergenlik döneminde gelişir ve ilerleyebilir. Skolyoz, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve omurganın eğriliği ciddiyetine göre farklı sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu rahatsızlığın tedavisinde, birçok hastada korse kullanımı önerilmektedir.

Haber 30-07-23 20:58

75 yaşındaki Hüseyin amcadan sıra dışı çözüm! Şaşkına çevirdi... Buralarda başka örneğini görmedim

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki Hüseyin Kadıoğlu, ortalama 60 derece eğimli dik yamaçta bulunan yolu olmayan evine yük taşıma sorununu çözmek için sıra dışı bir yola başvurdu. Kadıoğlu, sorununu kendi geliştirdiği raylı sistemle çözdü. Kadıoğlu, "Eski evimizi tamir etmek istedik ancak yolumuz olmadığı için buradan yük taşımak çok zordu. Ben de böyle bir aparat düşündüm makineyi yaptım yerine kurduk. İnşaatımızın bütün malzemesini bununla taşıdık" dedi.

Haber 19-07-23 10:40

Hong Kong Sağlık Bakanı'ndan şaşırtan tavsiye: Yasak alanlarda sigara içenlere dik dik bakın

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi Sağlık Bakanı Lo Çung-mau, vatandaşlara yasak alanlarda sigara içenlere "dik dik bakmalarını" tavsiye ederek, sigara karşıtı kültür inşa etme çağrısında bulundu. Lo, "Sigara içmenin yasak olduğu alanlarda içenleri durdurmak için kolluk kuvvetleri gelmeden önce (biz) sigara içenlere dik dik bakabiliriz." dedi.

Haber 17-07-23 15:53

Babacan'ın Kimseye borcumuz yok sözleri gündem olmuştu! Demokrat Partili Enginyurt isim vermeden böyle eleştirdi: Bazıları diyor ki...

Milletvekilliği seçimlerinde Millet İttifakı'ndaki 4 parti CHP listelerinden girmiş ve toplamda 39 milletvekili çıkarmıştı. DEVA Partisi lideri Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde seçim sonuçlarını değerlendirirken "Bizim kimseye en ufak bir borcumuz yok. Bugün seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var" demişti. Yine o 4 partiden biri olan Demokrat Parti'den Cemal Enginyurt Babacan'ın bu sözlerini isim vermeden eleştirirken dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Haber 30-06-23 11:11

Fiyatı 5 bin 999 TL'ye düştü! Philips şarjlı dikey süpürgede fırsat

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor!

Haber 26-06-23 11:10

Türkiye Değişim Partisi üye sayısı kaç? Mustafa Sarıgül açıkladı! İşte CHP'ye katılma kararı alan Türkiye Değişim Partisi üye sayısı

Türkiye Değişim Partisi üye sayısı, Mustafa Sarıgül'ün yaptığı son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül partisinin CHP ile birleşeceğini duyurdu ve " TDP, Kılıçdaroğlu’nun yanında olmaya ve dik durmaya devam edecektir" ifadesine yer verdi. Peki, Türkiye Değişim Partisi üye sayısı kaç? İşte CHP'ye katılma kararı alan Türkiye Değişim Partisi üye sayısı...

Haber 08-06-23 13:49

SON DAKİKA | Mustafa Sarıgül duyurdu! TDP'den CHP 'ye katılma kararı

Son dakika: Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin CHP ile birleşeceğini açıkladı. Sarıgül yaptığı açıklamada "Türkiye Değişim Partisi, Kılıçdaroğlu’nun yanında olmaya ve dik durmaya devam edecektir. Türkiye Değişim Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin birleşme hazırlıkları bugün itibarıyla başlamıştır" dedi.

Haber 08-06-23 13:33

Mustafa Sarıgül'den Muharrem İnce sorusuna olay yanıt! 'Nankör insandan...'

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk tur öncesi çekilen ve ikinci turda tarafsız kalacaklarını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrrem İnce'nin sosyal medyadan yaptığı ‘Pazartesi başlıyoruz’ paylaşımı gündem oldu. CHP'den vekil seçilen Mustafa Sarıgül, İnce için "Siyaset şudur; omurga ister, dik duruş ister en önemlisi de siyaset vefa ister. Vefasız insanlar taş olur. Nankör insanlardan hiçbir şey olmaz" dedi.

Haber 27-05-23 09:15

Duruş bozukluğu nasıl düzeltilir, hangi doktora gidilir? Duruş bozukluğu tedavisi nedir?

Duruş bozukluğu, vücudun doğru hizalanmasını ve dengesini etkileyen bir durumdur. Dik duruş, omurga, eklem ve kasların uyumlu bir şekilde çalışmasıyla elde edilir. Ancak, uzun süreli yanlış duruş alışkanlıkları, kas dengesinde ve vücut hizalamasında bozulmalara neden olabilir. Bu da duruş bozukluğunun ortaya çıkmasına yol açar. Peki, duruş bozukluğu nasıl düzeltilir?

Haber 25-05-23 10:59

Büyük göğüslerin dik durmasını sağlayacak bikini tasarladı! Kıvrımlı vücudunu kabul etmek için...

Büyük göğüslere sahip olan kadınlar doğru bikini ve iç çamaşırı bulmakta oldukça zorlanıyorlar. Bu durumun önüne geçmek isteyen birçok üretici göğüslerin dik görünmesini sağlayacak farklı modeller üretiyor. TikTok'ta büyük göğüsleri ve kıvrımlı vücuduyla oldukça problem yaşadığını belirten bir kadın büyük göğüsleri dik gösterecek yöntemini paylaştı.

Kadin 17-05-23 09:36

Kılıçdaroğlu'ndan videolu paylaşım! Masaya vura vura söyledi: Buradayım be, buradayım!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan seçim sonuçları ile ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu paylaşımında "Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın. Ben dik duracağım. Olan bitene dair net tespitlerimi size anlatacağım. Sonrasında da ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız" dedi. Kılıçdaroğlu daha sonra ise paylaştığı video mesajıyla dikkat çekti.

Haber 15-05-23 15:41

Yer: Adana! Dik halde durdu, görenleri hayrete düşürdü

Adana'nın Feke ilçesinde yaşanan şaşırtıcı kazada, kontrolden çıkıp takla atan hafif ticari araç, dik halde durdu. Sürücünün 13 yaşındaki oğlu kazada yaralandı. Yaralanan çocuk, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Öte yandan, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber 08-05-23 15:15

Adana'da hafif ticari araç devrildiği tarlada dik durdu

Adana'nın Feke ilçesinde devrildiği tarlada dik duran hafif ticari araçtaki bir çocuk yaralandı.

Yurthaber 08-05-23 11:45

Joker operasyonu: 16 gözaltı! Başkalarının yerine geçip... O cümleyle seslendiler

Adana’nın Kozan ilçesinde ehliyet sınavlarına başkalarının yerine "joker" olarak giren kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adliyeye getirildiği sırada yakınlarının "Başını eğme, dik tut" diye seslenmesi ise dikkat çekti.

Haber 05-05-23 13:09

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'tan Beşiktaş yenilgisi sonrası açıklama: Golden önce faul var!

Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'a 3-1 mağlup olurken, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Karşılaşmanın ardından kameraların karşısına geçen Okan Buruk "Başımız dik" açıklamasında bulunurken, mağlubiyete dair dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 01-05-23 00:06

Yok böyle kaza! Görenleri hayrete düşürdü

Van-Erciş karayolunda akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. Kazada elektrik direğine çarpan otomobil dik şekilde durdu. Otomobilin dik şekilde durması görenleri hayrete düşürdü. Sürücünün hafif şekilde yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber 31-03-23 13:37

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’ndeki çöken altın madeninde mahsur kalan işçiler böyle kurtarıldı! Toprağın içinden çıktılar

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde çöken bir altın madeninde mahsur kalan 9 madencinin kurtarıldığı anları gösteren bir video kısa sürede viral olmayı başardı. Çöken altın madeninde bir işçi dik bir yamaçtan sürüklenen toprağı kazarak arkadaşlarını kurtardı. Görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 28-03-23 10:53

Kadınlarda karın kası ne kadar sürede oluşur? Kadınlarda karın kası yapma hareketleri

Düzenli olarak spor yapan insanların ilk hedeflerinden biri sıkı karın kaslarına sahip olmaktır. Six pack olarak adlandırılan karın kasları kadınlarda fit görünmenin yöntemlerinden biridir. Ayrıca sağlıklı karın kasları aktif yaşamda pek çok kolaylık sağlar. Karın kasları sportif bedenin yanı sıra dik bir duruş sağlar. Spor yapmak sosyal hayatta özgüven kazandırır. Kısacası günümüzün yoğun tempolu yaşamında sağlıklı ve fit bir vücut sizi bir adım öne taşır.

Haber 16-03-23 18:05

Yaban keçilerinin dövüşü telefon cep telefonuyla görüntülendi

Artvin'de dik ve kayalık yamaçta yaban keçilerinin dövüş anları cep telefonuyla kaydedildi.

Yurthaber 15-03-23 12:24

Sosyal medyada gündem yaratan anlar! Herkesin saçları dik dik oldu... “Yıldırımın habercisi” denilerek uyarı yapıldı

Sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaşan görüntülerde gemi güvertesinde bulunan herkesin bir anda saçlarının elektriklendiği anlar yer aldı. Kısa sürede fenomene dönüşen görüntü uzmanlar tarafından yıldırımın habercisi olarak yorumlandı. Durumun tehlikeli olduğu vurgulanırken genellikle sahil bölgelerinde yaşadığı belirtildi.

Trend 14-03-23 15:40

Kineziterapi fıtığa iyi gelir mi, tedavi edilebilir mi? Bel ve boyun fıtığı tedavisinde kineziterapi hareketleri nedir?

Omurga, kişilerin dik durmasını ve hareket etmesini sağlar. Omur adı verilen kemiklerden oluşan omurganın disk adı verilen destek dokuları da bulunur. Omurların arasında yer alan disklerin içerisindeki sıvılar omurganın kötü kullanımına bağlı olarak zamanla azalır. Bu durum da boyun fıtığı ve bel fıtığı gibi rahatsızlıklara sebep olabilir. Peki, bel ve boyun tedavisinde kineziterapi uygulamaları nasıl yapılır?

Haber 17-02-23 10:59

Depremde sokakların birleştiği noktada dev çukur oluştu! İçine düşen elektrik direği...

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ili etkilerken deprem bölgesinden korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Gaziantep'te bir parkta derin yarık oluştu, yarığın devamında ise sokakların birleştiği noktada dev bir çukur meydana geldiği görüldü. Görenlerin derinliğiyle büyük şaşkınlık yaşadığı çukur, havadan görüntülendi. Elektrik direğinin de çukurun içine dik şekilde düştüğü ancak asfaltın sağlam olan bölümlerinden bile görünmediği fark edildi.

Haber 12-02-23 16:08

Tekstil atölyesindeki cinayetin mesaj kayıtları ortaya çıktı! 'Abi uzatmadan söylüyorum, Savaş'ı vurmaya gidiyorum'

Kocaeli’de Deva Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Savaş Taş’ın tekstil atölyesinde silahla vurularak öldürülmesine ilişkin tutuklanan F.C.'nin (29) mesaj kayıtları ortaya çıktı. F.C.'nin, olaydan 1 ay önce abisi R.C.'ye (30), "Abi uzatmadan söylüyorum, Savaş’ı vurmaya gidiyorum. Çoluğum çocuğum sana emanet" şeklinde mesaj attığı tespit edildi. F.C.'nin cinayetten yaklaşık 45 dakika önce A.C.'ye attığı mesajda da Savaş Taş’a küfür ederek, "Pes etmek yok, dik duracağız" dediği belirlendi.

Haber 29-01-23 13:49

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk'ten Galatasaray maçı sonrası Haji Wright transferine dair açıklama!

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, “Geri kalan maçlarda iyi performans sergilemeliyiz. Bu stattan başımız dik ayrılıyoruz. Galatasaray’ı tebrik ediyorum” dedi ve Haji Wright transferi konusuna dair de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 22-01-23 01:12

Belinizi hem toparlayacak hem de sıcak tutacak en iyi bel korseleri

Yaz, kış demeden her mevsim incecik bir bele sahip olmayı kim istemez ki? Bu harika görünümün garantisini veren bel korseleri; karın bölgesini daha ince göstermekle kalmıyor, aynı zamanda soğuktan da koruyor. Sıkılaştırıcı ve termal özelliklere sahip olan en iyi bel korsesi modelleriyle hayalini kurduğunuz o kusursuz forma kavuşabilirsiniz. Belinizi çok iyi şekilde toparlayacak ve daha fit görünmenizi sağlayacak birbirinden kullanışlı bel korsesi modellerini incelemeye var mısınız?

Haber 06-01-23 16:39