Fenerbahce Galatasaray Kadinlar Haberleri

Mauro Icardi'den şampiyonluk kutlamalarında Dzeko'ya gönderme!

Trendyol Süper Lig’de şampiyon olan ve TFF Süper Kupayı kazanan Galatasaray erkek futbol takımı ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyon olan kadın futbol takımı, RAMS Park’ta düzenlenen törenle kupalarını aldı. Icardi sahaya çıkarken önce "Beni Sev" şarkısı çaldı ve kesildi. Stat hoparlöründen daha sonra "Orjinali geliyor." anonsu yapıldı ve "Aşkın Olayım." şarkısı çalındı.

Spor 2024-05-27 22:33:37

Galatasaray'dan müthiş şampiyonluk kutlaması!

Trendyol Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray Futbol Takımı, RAMS Park'ta daha önce görülmemiş bir şampiyonluk kutlamasına imza attı. Yüzlerce drone'un oluşturduğu görsel şölen görenleri hayran bıraktı.

Spor 2024-05-27 21:26:04

Galatasaray kupasına kavuştu... Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta yer gök sarı kırmızı!

Trendyol Süper Lig’de şampiyon olan ve TFF Süper Kupayı kazanan Galatasaray erkek futbol takımı ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyon olan kadın futbol takımı, RAMS Park’ta düzenlenen törenle kupalarını aldı. Sezonu liglerinde şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray erkek ve kadın takımları için Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta ’Şampiyonun Gala Gecesi’ adıyla kutlamalar yapıldı.

Spor 2024-05-27 19:11:11

Galatasaray şampiyon oldu Anıl Altan çocuklarıyla pozunu paylaştı! Pelin Akil çok kızdı: Kendi kendine sevin

Anıl Altan-Pelin Akil çifti, son günlerde 'boşanma' haberleriyle magazin gündeminden düşmüyordu. Ayrılık iddialarını yalanlayan çiftten Altan son olarak Galatasaray şampiyon olunca bir paylaşım yaptı. Ancak bu paylaşım Pelin Akil'i kızdırdı.

Kulis 2024-05-27 13:48:56

Galatasaray ile Fenerbahçe bir maç daha yapabilir! TFF, kupa formatında değişikliğe gitmek istiyor...

TFF'nin Süper Kupa formatıyla ilgili yeni girişimler yaptığı iddia edildi. Süper Lig şampiyonuyla Türkiye Kupası'nın kazananı arasında oynanan müsabakanın formatının değiştirilmek üzere çalışmaların başlatıldığı ifade edildi.

Spor 27-05-24 12:07

Okan Buruk'un görüntüleri sosyal medyada infial yarattı! Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösteriyor...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarıyla buluştu. Florya'da yapılan coşkulu kutlamaya Okan Buruk damga vurdu. Taraftarların hep bir ağızdan argo kullandığı anlara Okan Buruk'un da eşlik etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Spor 27-05-24 10:56

Galatasaray şampiyon oldu, Wanda Nara boş durmadı!

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, uzun bir yılı geride bıraktıklarını söyleyerek, "Galatasaray’ın, Türkiye’nin en iyisi olduğunu, Türkiye’nin en büyüğü olduğunu tekrardan gösterdik" dedi. Icardi'nin eşi Wanda Nara da şampiyonluk kutlamalarına sessiz kalmadı.

Spor 27-05-24 09:14

Mert Hakan Yandaş telefonundan Galatasaray maçını izledi, Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali gündem oldu!

Süper Lig'in son haftası müthiş bir mücadeleye sahne olurken, cezası nedeniyle takımının maçını tribünden takip eden Mert Hakan Yandaş bir yandan da cep telefonundan Galatasaray maçını takip etti. Yandaş'ın Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 08:44

Dursun Özbek gözünü yeni şampiyonluğa dikti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig’de kazanılan 24. şampiyonluğun ardından, “Bütün taraftarlarıma bu şampiyonluğun hayırlı olmasını, önümüzdeki yıl için de 25. şampiyonluk ve 5. yıldız için hazırlıklı olmalarını istiyorum. Şampiyonluğu doya doya kutlasınlar, İstanbul’u sarı-kırmızıya boyasınlar” dedi.

Spor 27-05-24 07:34

Gece yarısı sosyal medyada kavga çıktı! Galatasaray ve Fenerbahçe atıştı, Trabzonspor da dahil oldu...

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray ile sosyal medyada Fenerbahçe ve Trabzonspor atışma yaşadı. Peş peşe paylaşımlar yapan sarı-kırmızılılara cevap veren Fenerbahçe'ye Trabzonspor karşı çıktı ve ortalık karıştı.

Spor 27-05-24 07:13

Florya'daki şampiyonluk kutlamasında Icardi şov! Ali Koç yazan formayı giydi, 'Fener ağlama' tezahüratı yaptı

Galatasaray, Süper Lig'de 102 puanla şampiyonluğa ulaştı. Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönen Okan Buruk'un öğrencilerini Florya'da sarı-kırmızılı taraftarlar karşıladı. Şampiyonluk kutlamalarına yıldız futbolcu Mauro Icardi damga vurdu. Icardi; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yazan formayı giydi, 'Fener ağlama' tezahüratı yaptı.

Spor 27-05-24 06:27

Sakarya'da Galatasaray forması yaktılar!

Galatasaray’ın Süper Lig’in 38. haftasında deplasmanda Konyaspor karşısında 3-1’lik galibiyetle şampiyonluğu ilan etmesinin ardından sevinçler Sakarya’da cadde ve sokaklara taştı. Şampiyonluk kutlamaları sırasında sarı-kırmızılı takımın taraftarları ile Sakarayspor taraftarlarının arasında arbede yaşandı. Sakarayspor’un taraftarları ise şampiyonluk kutlamalarına Galatasaray forması yakarak tepki gösterdi.

Spor 26-05-24 23:50

Galatasaray'ın kutlamalarına gölge düştü! Bağcılar'da bir taraftar vuruldu, Kadıköy'de araçlar taşlandı

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına gölge düştü. Bağcılar'da kutlamalar sırasında Galatasaray taraftarı Fenerbahçe taraftarı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından silahla vuruldu. Kadıköy'de şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray taraftarlarının araçlarına Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe taraftarları şişe ve taşlarla saldırdı. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 23:28

Rize’de Galatasaray'ın şampiyonluğuna kutlama engeli!

Süper Lig'de 2023-24 sezonunun şampiyonu Galatasaray olurken, sarı-kırmızılı futbolseverlerin şampiyonluk kutlamalarına Rizesporlu taraftarlar engel oldu.

Spor 26-05-24 22:53

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye olay gönderme! ''Hedefimiz 5. yıldız, gerçek 5. yıldız, bunun altını çizmek lazım''

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında açıklamalar yaparak Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesinde bulundu. Buruk, ""Hedefimiz 5. yıldız, gerçek 5. yıldız, bunun altını çizmek lazım. Bizde her şeyin gerçeği var. Şampiyonluğun da, yıldızın da gerçeği." dedi.

Spor 26-05-24 22:09

Galatasaray, Fenerbahçe'nin derbi paylaşımına böyle yanıt verdi! Taraftardan beğeni yağmuru

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta oynanan derbide aldığı galibiyet sonrası yaptığı paylaşıma, Sarı-Kırmızılılar'dan şampiyonluk sonrası böyle yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 21:49

Galatasaray'da Okan Buruk'tan taraftarlara mesaj var!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kariyerinde 3. kez Süper Lig’de şampiyonluk sevincini yaşadı. Buruk’un bunların 2’sini sarı-kırmızılılarla, 1’ini de Başakşehir ile kazandı. Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 26-05-24 21:45

SON DAKİKA: Galatasaray şampiyon oldu kasası doldu taştı! Sarı-Kırmızılılar'a dev gelir...

Son dakika... Konyaspor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet sonrası sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da kazanılan şampiyonluğun yanında dev bir geliri de kasasına koymuş oldu. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 21:15

SON DAKİKA: Trendyol Süper Lig'de 2023/2024 sezonu şampiyonu Galatasaray!

Son dakika... Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar aldığı skorla birlikte şampiyonluğa ulaştı. Ligin son haftasında bu mutluluğu yaşayan Galatasaray toplamda 24. şampiyonluğunu elde etti. Müthiş bir sezona sahne olan 2024 yılında uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir şampiyonluk yarışı yaşandı. Okan Buruk'un rekorları teker teker kırdığı Galatasaray'da Konyaspor maçının ardından büyük mutluluk yaşandı.

Spor 26-05-24 21:00

SON DAKİKA: Galatasaray Barış Alper Yılmaz'a yapılan müdahale sonrası penaltı bekledi! Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada deliye döndü

Kritik karşılaşmada Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray mücadelenin 24. dakikasında yaşanan pozisyon sonrasında yoğun penaltı itirazında bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 20:03

Şampiyonluk yarışı alev alev yanıyor! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarının ilk yarıları sona erdi!

Trendyol Süper Lig'de sezonun son gününde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları aynı anda oynanıyor. Sarı-kırmızılıların 1 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edeceği haftada ilk yarılar tamamlandı.

Spor 26-05-24 19:51

Konyaspor Galatasaray karşılaşmasında maç 3 kez durdu! Tugay Kaan Numanoğlu'ndan talimat

Galatasaray 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği mücadelede Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında tribünlerden sahaya atılan konfetiler nedeniyle mücadelede çok kez durdu. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 19:39

Fenerbahçeli kuryeden Konyaspor futbolcusuna rica: Lütfen Galatasaray'ı yenin

Süper Lig'de heyecan dorukta. Şampiyonluk yarışı bugün sona eriyor. Son haftada Galatasaray, Konya deplasmanına çıktı. 1 puan alması halinde sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edecek. Küme düşme hattında olan Konyaspor da kader maçına çıktı. Taraftarlar heyecanla maçın sonucunu beklerken Fenerbahçeli bir kuryenin çektiği video sosyal medyada gündem oldu. Konyaspor futbolcusu Ndao'nun evine giden kuryenin futbolcu ile diyaloğu sosyal medyayı salladı.

Spor 26-05-24 19:01

Konyasporlu holiganlar, Galatasaraylı taraftarın arabasına saldırdı!

Konyasporlu taraftarlar, bir Galatasaray taraftarının aracına saldırdı. Sarı-kırmızılı taraftarın arabasına uçak tekme atarak camını kıran Konyasporlu holiganların o anları sosyal medyada tepki çekti.

Spor 26-05-24 17:32

Galatasaray'dan maç öncesi açıklama geldi!

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Konyaspor maçı öncesi takım otobüsüne binmeden hemen önce açıklamada bulundu.

Spor 26-05-24 17:23

Şampiyonluğun düğümü çözülüyor! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? İşte matematiksel olarak tüm ihtimaller ve muhtemel 11'ler...

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü çözülüyor. 2023/24 sezonu şampiyonu bu akşam belli oluyor. Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşmak için son maçını kazanmak istiyor. Lider Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 1 puan alması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Fenerbahçe ise evinde İstanbulspor'u devirip Galatasaray'ın yenilmesini bekleyecek. Bu müthiş gece öncesi tüm takımların muhtemel 11'i de belli oldu...

Spor 26-05-24 16:30

Fenerbahçe'den İstanbulspor maçı paylaşımı: Ateşi yaktı! Galatasaray ve Mert Hakan Yandaş detayı...

Süper Lig'de bu akşam şampiyonluk için son 90 dakikaya çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'den 'İstanbulspor' paylaşımı geldi. Resmi hesaptan paylaşılan videoda son oynanan Galatasaray derbisinin görüntüleri yer alırken; Mert Hakan Yandaş detayı da dikkat çekti.

Spor 26-05-24 10:55

Süper Lig'de şampiyonluk akşamı! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Konya ve İstanbul'da nefesler tutuldu, Türkiye 19.00'a kilitlendi

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu şampiyonu bu akşam belli oluyor. Galatasaray ile Fenerbahçe kupaya ulaşmak için bu akşam son 90 dakikasına çıkacak. Lider Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 1 puan almayı başarsa dahi ligi zirvede bitirecek, Fenerbahçe ise Kadıköy'de İstanbulspor'u mağlup etmesi halinde Konya'dan gelecek habere kilitlenecek. Maçlar 19.00'da aynı anda başlayacak. İşte Süper Lig'deki şampiyonluk akşamıyla ilgili tüm detaylar...

Spor 26-05-24 09:54

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk düğümü çözülüyor! İsmail Kartal'dan motivasyon konuşması: 'İstatistikler de gösteriyor ki...'

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk düğümünün bu akşam çözülecek. Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk için 1 puanın yettiği maçta Konyaspor'un konuğu olacak. Sarı-Lacivertliler ise şampiyonluk için evinde İstanbulspor'u yenip Galatasaray'ın yenilmesini bekleyecek. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal düzenlediği basın toplantısında futbolcularına motivasyon konuşması düzenledi.

Spor 26-05-24 09:38

Konyaspor cephesinden Galatasaray maçı öncesi paylaşım geldi! Fenerbahçelilerden beğeni yağdı

Süper Lig'in son hafta mücadelesinde deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan ederken, Konya cephesinin de ligde kalabilmesi için en az 1 puana ihtiyacı var. Kritik karşılaşma öncesi Konyaspor cephesinden de dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 22:36

SON DAKİKA: Galatasaray 39. Başkanını seçti! Sarı-Kırmızılılar'da Dursun Özbek, Süheyl Batum'u büyük bir farkla mağlup ederek yeniden başkan seçildi

Son dakika... Sarı-Kırmızılılar'ın yeni başkanı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek ile aday Süheyl Batum’un yarıştığı seçimde Özbek, oyların büyük çoğunluğunu alarak yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 18:30

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın ifadesi ortaya çıktı! Tehdit ediliyorum, psikolojim bozuldu!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olayların yankıları devam ederken, yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişinin savcılık ifadesine ulaşıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal, hem Galatasaray hem de Trabzonspor maçlarının ardından sosyal medya hesaplarından tehdit edildiğini, halen devam eden bu durumdan psikolojisinin olumsuz etkilendiğini belirtti. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 17:40

Ergin Ataman'dan Galatasaray'a ve teknik direktör Okan Buruk'a Konyaspor maçı öncesi mesaj

Basketbolda THY EuroLeague Final Four organizasyonunda pazar günü finalde Real Madrid ile karşılaşacak Panathinaikos AKTOR'da başantrenör Ergin Ataman, kupayı yedinci kez kazanmak istediklerini söyledi. Ataman, taraftarı olduğu Galatasaray ve teknik direktör Okan Buruk'a da Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Spor 25-05-24 17:12

Takımlarını Konya'ya uğurlamak için gitmişlerdi! Florya'da Mert Hakan Yandaş için olay pankart

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelede Sarı-Kırmızılı oyuncular ve taraftarlarla tartışma yaşamış ve büyük tepki çekmişti. Son hafta mücadelesinde Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da takımlarını uğurlamak üzere Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden taraftarlardan Yandaş için olay yaratacak bir pankart açıldı.

Spor 25-05-24 16:58

SON DAKİKA: Galatasaray'da kritik gün! Yeni başkan belli oluyor: Sandıkların yarısı açıldı, büyük fark var!

Galatasaray Kulübünün olağan seçimli genel kurulu başladı. 10 bin 290 kişinin oy hakkı bulunurken oylama 15.00'te sona erdi. Başkanlık için Dursun Özbek ve anayasa profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum yarışıyor. Oy kullanma işlemlerinin ardından sandıklar açılmaya başlandı. İşte sonuçlar...

Spor 25-05-24 10:53

Dursun Özbek'ten Galatasaray taraftarına müjde! ''Yıldızlara hazırlıklı olun''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçim öncesi açıklamalarda bulunarak sarı-kırmızılı taraftarlara önümüzdeki yıl için yıldız oyuncu sözü verdi. Konyaspor mücadelesi için de konuşan Özbek, "Konya maçına güzel hazırlandık. Dün bütün etkinliklerimizi iptal ettik, zamanımızı Florya'da geçiriyoruz. Dün de Florya'da futbolcularla, aileleriyle çok güzel bir piknik yaptık. Herkesin morali son derece yerinde. Dolayısıyla Konya maçına hazırız." ifadelerini kullandı.

Spor 25-05-24 00:00

Konyaspor'dan Galatasaray maçı öncesi hamle geldi! Oyunculara 29 milyon TL maaş ödemesi yapıldı

Süper Lig'de Pazar günü oynanacak şampiyonluk maçlarının düğümü Konya'da çözülecek. Galatasaray'ın Konyaspor'dan 1 puan alması halinde bile şampiyonluğa ulaşacağı mücadele öncesi ev sahibi ekipten hamle geldi.

Spor 24-05-24 22:54

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili başvuru! 4 futbolcunun ceza alması isteniyor...

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrası bazı sarı-lacivertli oyuncuların küfürlü tezahüratlarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu. Fenerbahçeli Serdar Dursun, Joshua King, Bright-Osayi Samuel ve Ferdi Kadıoğlu’nun ismini veren Galatasaray kulübü detayları da paylaştı.

Spor 24-05-24 20:22

TBF'den Galatasaraylı Buğrahan Tuncer'e 3, Göksenin Köksal'a 1 maç ceza

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Galatasaray Ekmaslı basketbolcular Buğrahan Tuncer'e 3, Göksenin Köksal'a da 1 maç men cezası verdi.

Spor 24-05-24 20:19

Son dakika | Olaylı derbi sonrası Fenerbahçeli isimler için karar verildi! İfadeleri de alındı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili gelişmeler devam ediyor. Fenerbahçeli 3 şüpheli sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Aralarında İsmail Kartal'ın oğlunun da bulunduğu 3 isim için daha sonra yeni bir karar verildi.

Spor 24-05-24 14:07

'320 milyon TL' detayı! Ünal Aysal'dan Mynet'e özel açıklamalar: Galatasaray başkanlık makamının yüzü siyasetin avuçlarına sığmaz

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbinin yankıları devam ederken sarı kırmızılılarda seçim heyecanı da sürüyor. Mevcut başkan Dursun Özbek'in karşısında Süheyl Batum ve ekibi var. Eski başkanlardan Ünal Aysal da eğer seçim kazanılırsa futbol yapılanmasının patronu olacak. Ünal Aysal, Mynet'in sorularını yanıtladı.

Spor 24-05-24 09:45

Astrolog Meral Güven, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bildi! Şimdi gözler Fenerbahçe ve Galatasaray tahminine çevrildi...

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11. kez bu organizasyonda mutlu sona ulaşmış oldu. Siyah-beyazlıların bu zaferi sonrası sosyal medyada bir süredir gündem olan Astrolog Meral Güven'in tahmini akıllara geldi. Haftalar önce Beşiktaş'ın şampiyon olacağını ifade eden Astrolog Meral Güven, ligin son maçında Galatasaray'ın yenilip, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylemişti.

Spor 23-05-24 23:04

SON DAKİKA: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin faturası çok ağır oldu! Ali Koç ve Fenerbahçeli futbolculara men cezası

Son dakika... Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananların faturası belli oldu. PFDK'dan yapılan açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün hak mahrumiyeti ile 780 Bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli birçok oyuncu da cezaya çarptırıldı. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 22:37

Fenerbahçe, Konyaspor-Galatasaray maçı için UEFA'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın Konyaspor ile oynayacağı maç için UEFA'ya başvurduklarını söyledi. Ali Koç, "UEFA-FIFA nezdinde Konyaspor-Galatasaray maçına gözlemci yollanmasını istiyoruz. Konyaspor'dan dolayı değil." dedi.

Spor 23-05-24 18:14

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek'e olay yaratan gönderme! ''Dursun Özbek'in bu ilk yalanı değil''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray yönetimine göndermelerde bulundu. Dursun Özbek'in yaptığı basın toplantısında yalan söylediğini ifade eden Ali Koç'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-05-24 17:36

SON DAKİKA: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı sürprizi! Resmen belli oldu

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray derbisinde yaşananlar ve seçim gündemine dair açıklamalarda bulundu. Öte yandan Koç'un yönetim kurulu da belli oldu. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 16:22

İsmail Kartal'dan şampiyonluk açıklaması! ''Galatasaray Konya'yı yenemez''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında, hiçbir zaman inancını kaybetmediğini belirterek, "Allah’ın izniyle pazar günü şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

Spor 22-05-24 21:07

Çağlar Söyüncü'den Galatasaray açıklaması!

Galatasaray derbisinde galibiyeti getiren golü kaydeden Fenerbahçeli oyuncu Çağlar Söyüncü, "Gerçek Fenerbahçe’yi o gün sahada gösterdik" dedi.

Spor 22-05-24 20:17

Derbi sonrası herkes onu konuşmuştu! Astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini: Kartlarım bastıra bastıra söylüyor!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası herkesin konuştuğu astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini geldi. Derbideki 1-0'lık skor sonrası 14 ay önce yaptığı tahminle yeniden gündem olan Güven, "Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra söylüyor" diyerek hangi takımın şampiyon olacağını söyledi. Güven'in 'mucize şampiyonluk' çıkışı sonrası şimdi tüm gözler pazar akşamına çevrildi.

Spor 22-05-24 15:49