Survivor Neden Yok Haberleri

Önemsiz deyip geçmeyin! Kolajen eksikliğinin 8 belirtisi

Vücutta en yaygın ve bol miktarda bulunan protein türü olan kolajen yaşlandıkça daha az üretilmeye başlar. Bu da kırışıklıklar, sert eklemler gibi bir çok probleme neden olur. Dolayısıyla vücutta bir kolajen eksikliği durumu varsa müdahale edilmelidir. İşte kolajen eksikliğinin en yaygın 8 belirtisi...

Kadin 2024-06-08 11:37:07

Ortalığı savaş alanına çevirdi! Kamera görüntülerinde ortaya çıktı: Hiçbir şey olmamış gibi izlemiş... Üstelik kendi evi ve araçlarıydı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kendi evini ve araçlarını yakan şahıs korku dolu anların yaşanmasına neden olurken, o anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şahsın kendi araçlarını ve evini yaktıktan sonra olup biteni hiçbir şey olmamış gibi izlemesi görüntülere yansıdı.

Haber 2024-06-08 11:17:06

Daha etkilisi yok: Şişkinliği azaltan ödem attıran detoks çayı tarifi

Günlük yaşamın getirdiği stres ve yanlış beslenme alışkanlıkları, vücutta şişkinlik ve ödem oluşumuna yol açıyor. Bu durumu hafifletmenin yollarından biri de detoks çayı tüketmek. Şişkinliği azaltan ve ödem attıran bu etkili detoks çayı tarifiyle vücudunuzun ihtiyaç duyduğu rahatlamayı sağlayabilirsiniz. Kolayca hazırlanabilen detoks çayı tarifine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 2024-06-08 11:09:09

Melek Mosso kalça dolgusu yaptırdığını itiraf etti... Eşi Serkan Sağdıç sebebini açıkladı! Bakın sebebi neymiş

Melek Mosso sahne performansları ve tarzıyla magazin gündeminden düşmüyor. Mosso, son olarak Youtube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Kalça estetiği yaptırdığını söyleyen şarkıcı programda samimi ve çarpıcı açıklamalarda da bulundu. Eşi ise şarkıcının neden kalça estetiği yaptırdığının sebebini açıkladı.

Magazin 2024-06-08 10:46:44

Bakıcı ağlamasına sinirlendiği küçük çocuğu sallayarak öldürdü! Küçük bir sallamaydı diyerek kendisini savundu

İngiltere'nin Lancashire bölgesinde 9 aylık Harlow Collinge isimli bebeğe bakıcılık yapan 62 yaşındaki Karen Foster cinayetle suçlandı. Bebeğin ağlamasına dayanamadığını ifade eden Collinge 9 aylık bebeği sallayarak öldürdü. Olay ülkede infiale neden oldu.

Trend 08-06-24 09:04

TV yayın akışı 8 Haziran 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

8 Haziran 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 8 Haziran 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Yalan, Kardeşlerim, Patron Mutlu Son İstiyor, Gönül Dağı, Sen Çal Kapımı ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 08-06-24 07:43

Doktor sabahın erken saatlerinde oluşan baş ağrılarının arkasındaki 'gizli nedeni' paylaştı! Bu düşündüğünüz gibi değil

Baş ağrısı durumu bazen can sıkıcı olabiliyor. Bazı kişiler özellikle sabah güne baş ağrısıyla uyanabiliyor. Bir doktor, sabahları neden baş ağrısıyla uyandığınızın bilinmeyen bir nedenini açıkladı. Bu muhtemelen daha önce düşündüğünüz bir şey değil.

Kadin 08-06-24 07:36

Gaziantep'teki yangın kısmen kontrol altına alındı! Kaymakam açıkladı: 'Can kaybı-yaralanma gibi olumsuzluklar yok'

İslahiye Kaymakamlığı, ilçede anız yangını olarak başlayan ve mera bölgelerine yayılan yangına 200 araç ile 400 personelle müdahale edilerek kısmen kontrol altına alındığını açıkladı. Yangının çıktığı alan ise dron ile görüntülendi. Yangın ile ilgili verileri paylaşan Kaymakam Mehmet Soylu, can kaybı-yaralanma gibi olumsuzlukların olmadığını belirtti. Yangının yerleşim yerleri ile ormanlık alanları tehdit etmediğini de vurguladı.

Haber 08-06-24 01:03

Son dakika | Sınav öncesi camiye davet tartışması! Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı: 'Bakıyorsunuz birileri rahatsız olmuş'

Son dakika haberi: Ankara'nın Mamak ilçesinde LGS'ye girecek öğrencilerin sınav öncesi camiye çağrılması gündem olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili tepkisini dile getirdi, "Bakıyorsunuz birilerini son derece rahatsız ediyor. Burada kimseyi zorlama yok, ayıplama yok, sadece gönüllülük ilkesine göre bir davet var" dedi.

Haber 07-06-24 16:10

Yapay tatlandırıcı tehlikesi! Bilim insanları ortaya koydu: Kalp krizi ve felce neden olabilir

Tatlandırıcının insan sağlığı üzerindeki etkileri hala tartışılırken kullanımı her geçen gün giderek artıyor. Düşük kalorili yapay tatlandırıcı ksilitol maddesinin, kalp krizi ve felce neden olabileceği ortaya çıktı. Bilim insanlarının yaptığı araştırmada 2004-2011'de kalp rahatsızlığı için tedaviye alınan hastaların 1157 kan örneği ile yüksek kalp rahatsızlığı riski altındaki 2 bin 100 kişinin kan örneklerini incelenerek sonuca ulaşıldı.

Haber 07-06-24 14:56

Tüm dünyayı endişelendirmişti! H5N2 virüsünün salgın oluşturma tehlikesi var mı? Prof. Dr. Ceyhan açıkladı

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), A(H5N2) kuş gribi kaynaklı ilk insan ölümünün doğrulandığını duyurmuş, Meksika'dan gelen bu haber tüm dünyayı endişelendirmişti. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Meksika’da ilk ölümü doğrulanan H5N2 virüsüne ilişkin, “Zaten bir salgın tehlikesi oluşturması için insandan insana bulaş özelliği kazanması lazım. İnsanlarda bir salgın oluşturma tehlikesi yok” dedi. İşte detaylar...

Haber 07-06-24 14:19

Alternatif tıbbın kralı: Siyah mücevher olarak biliniyor! Her derde deva Peygamber reçetesi

Alternatif tıbbın kralı olarak anılan Kara Halile yüzyıllardır hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor. Peygamber Efendimiz'in hadislerinde de bahsedilen bu bitkinin iyi gelmediği bir hastalık neredeyse yok denilecek kadar az. Birçok faydası olması nedeniyle siyah mücevher olarak da adlandırılan Kara Halile, kronik yorgunluk, kabızlık, basur, kolesterol, astım ve hazımsızlık gibi hastalıklara iyi geliyor. Geceden suya koyup sabah tüketilebilen Kara Halile bitkisinin faydaları haberimizde.

Manşet 07-06-24 12:27

Ev sahibi-kiracı kavgasında sonunda bu da oldu! Sabah evinden çıkamadı, sebebi şaşkına çevirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde iddiaya göre, oturduğu evin kapısının dışarıdan köpük silikon çekilerek kapatılması sonrasında kiracı, ev sahibinden şikayetçi oldu. Kapıyı zorla açan kiracı şaşkınlığını gizleyemezken, "Benim hiç düşmanım yok, bunu büyük ihtimalle ev sahibi yapmış olabilir" dedi. Ayağının bir buçuk aydır alçıda olduğunu ev sahibi ise, iddiayı reddetti.

Haber 07-06-24 11:59

'Denize girmek sağlığa zararlı olabilir' Aşırı artışlar artık sık! O tehlikeye dikkat çekti

Yapılan bir araştırmada, Marmara Denizi'nde aşırı alg (Red-tide) olayının daha sık görülmeye başladığı tespit edildi. Prof. Dr. Melek İşinibilir Okyar bu olaya neden olan bazı türlerin güçlü doğal toksinler ürettiğini ve bunların bazılarının daha büyük organizmalar için tehlikeli olabileceğini vurguladı. Balık ve çeşitli organizmaların ölümlerine neden olabileceğini belirten Okyar, bu algler görüldüğünde denize girmenin insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebildiğine işaret etti.

Haber 07-06-24 11:31

Aralarındaki 31 yıllık yaş farkı sosyal medyanın gündemine yerleşti! Eşinin annesinden daha büyük... 31 yaş farkının hiçbir anlamı yok

Aralarında 31 yaş gibi şaşırtıcı bir yaş farkı bulunan bir çift, yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu göstermek için yaptığı sosyal medya paylaşımları sayesinde kısa sürede viral oldu. İkili insanların dışarıdan kendilerini gören insanların ilk başta şaşırdığını dile getirirken, "31 yaş farkının hiçbir anlamı yok" diyerek ilişkilerini savundu.

Trend 07-06-24 10:27

Lisenin önüne yapıştırılan ilan tepki çekti! Bana eşlik edecek zayıf, kısa bir kız çocuğu arıyorum

Yunanistan'ın Rodos Adası'nda yaşayan ismi açıklanmayan Norveçli bir adamın lisenin önünde astığı arkadaşlık ilanı tepkilere neden oldu. 15 Euro karşılığında kendisine arkadaş aradığını dile getiren Norveçli adamın İngilizce ilanında "Bana eşlik edecek zayıf, kısa bir kız çocuğu arıyorum" ifadelerini kullandı.

Trend 07-06-24 09:50

Danla Biliç'in açıklamaları korkuya neden oldu! Uzmanı konuştu: Popo büyütme işlemi sonrası ileri derecede doku enfeksiyonları, ağır şekilsel bozukluklar…

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kerem Yılmaz, ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in yaptırdığı popo büyütme işlemi sonrası yaşadığı sağlık sorunları sonrasında yaptığı açıklamaların korkuya neden olduğunu ifade ederek, güvenilir malzemelerin kullanımında bir sakınca olmadığını söyledi.

Kadin 07-06-24 09:42

Salgın hastalık paniği büyüyor: Temas ile bulaşıyor, vaka sayısı giderek artıyor! Kaynağı tespit edilemedi

İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA) ülkede, "escherichia coli (koli basili)" bakterisinin neden olduğu bir salgın bulunduğunu ve yıl sonuna kadar vaka sayısının 1500'e yükselebileceğinin tahmin edildiğini bildirdi.

Haber 07-06-24 07:52

Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Gözyaşlarını tutamadı

Survivor All Star'da finale az bir zaman kala heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde ilk eleme adayı Merve Aydın, ikinci eleme adayı Avatar Atakan, üçüncü eleme adayı Seda Ocak, dördüncü eleme adayı Nefise Karatay olmuştu. Kıyasıya mücadelenin sonunda adaya veda eden isim belli oldu...

Magazin 07-06-24 07:30

TV yayın akışı 7 Haziran 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Haziran 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Haziran 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Morbius, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Gaddar ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 07-06-24 07:29

Anıl Altan ile boşanacağı iddia ediliyordu! Pelin Akil hamile mi? Sessizliğini bozdu

2016 yılında dünyaevine giren, üç yıl sonra da ikiz kızlarına kavuşan Pelin Akil ile Anıl Altan, bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Akil iddialara 'boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda...' diyerek nokta koymuştu. Şimdi de Pelin Akil'in hamile olduğu iddiası gündeme geldi. Ünlü isim yine sessizliğini bozdu.

Magazin 06-06-24 16:43

Survivor'da Nefise'nin Merve'ye bilerek yenildiği iddiaları sosyal medyayı salladı! Eski yarışmacılardan tepki yağdı

Survivor All Star'da finale doğru adım adım yaklaşılırken Nefise ve Merve'nin oynadığı oyunda Nefise'nin aşırı yavaş davranıp oyunu resmen Merve'ye bırakması 'bilerek yenildi' iddialarını beraberinde getirdi. Bu iddiaların ardından eski yarışmacılardan da tepkiler gecikmedi.

Magazin 06-06-24 15:12

Ezber bozan açıklama: Ayakta idrar yapmak prostat yapar mı? Prostat riskini azaltmak için bu besinleri tüketin

'Ayakta idrar yapmanın prostat hastalıklarına neden olduğuna' dair yaygın bir inanış olduğunun altını çizen Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Mithat Kıvrak, “Mevcut bilimsel veriler bu iddiayı desteklemiyor. Prostat hastalıklarının nedenleri arasında genetik faktörler, yaşlanma ve hormonal değişiklikler daha belirgin rol oynar” dedi.

Haber 06-06-24 13:49

Öpüşürken görüntülendi, 'ortada bir şey yok' dedi! Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü yine yakalandı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın, Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemini sallarken ikilinin dudak dudağa görüntüsü sosyal medyada ortaya çıkmıştı. Bu görüntünün ardından Bastık 'ortada bir şey yok' açıklamasını yapmıştı. Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü yine yakalandı.

Magazin 06-06-24 13:30

Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum'

'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle hafızalara kazınan ve adını geniş kitlelere duyuran Melis Sezen son olarak Cannes'a gitmiş ve cesur pozları ile dikkat çekmişti. Leopar elbisesi çok konuşulan Sezen Cannes tarzını neden böyle seçtiğini anlattı. Sezen'in leopar yorumu gündem oldu.

Magazin 06-06-24 12:46

İnsanları uyuşturucuya alıştırmak için 'yok artık' dedirten yöntem: Cinsel gücü artıcı ilaç kullandılar

İstanbul'da Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda pes dedirten detaylar ortaya çıktı. İnsanları uyuşturucuya alıştırmak isteyen kaçakçılar cinsel gücü artırıcı ilaç diye uyuşturucu sattılar. Operasyonun ardından 2 kişi tutuklandı.

Haber 06-06-24 12:37

Kefir tüketmeniz için 6 neden! Her gün bir bardak içildiğinde etki ediyor

son zamanlarda sağlık bilincinin artmasıyla popülerliği artan kefir, yoğurt benzeri bir fermente süt ürünüdür. Kefir içeriğinde bulunan faydalı bakteriler ile hem mide hem de bağırsaklar için çok yararlıdır. Her gün bir su bardağı içilmesi tavsiye edilen kefirin sağlığa olan faydaları saymakla bitmiyor. İşte kefir tüketmeniz için 6 neden...

Kadin 06-06-24 12:08

Sosyal medyada çok konuşulan görüntüler! Otizmli anaokulu öğrencisini öğretmenleri mezuniyet törenine dahil etmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olurken tepkilere neden oldu. Görüntülerde İstanbul'da otizmli bir anaokulu öğrencisi öğretmenleri tarafından mezuniyet gösterisinde sahneye çıkartılmaması yer aldı. Küçük çocuğun ailesiyle yalnız başına bir köşede gösteri yaptığı anlar tepki çekti.

Trend 06-06-24 11:56

Pınar Altuğ magazin programını neden bıraktığını yıllar sonra açıkladı! Deri bir mini etek...

Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Şimdiki Aklım Olsaydı” programına konuk olan Pınar Altuğ bir dönem magazin programı sunduğunu ancak yapamadığını anlattı. Bunun sebebini de yıllar sonra açıkladı.

Magazin 06-06-24 08:33

TV yayın akışı 6 Haziran 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Haziran 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Haziran Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, Aşk-ı Memnu, Ekşi Elmalar, Sen Türkülerini Söyle, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 6 Haziran Perşembe TV yayın akışı...

Trend 06-06-24 07:25

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz Bodrum'da tatilde! Denizde aşka geldiler

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı olan Yasmin Erbil, Survivor All Star'dan dönen sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. İkilinin denizde aşka geldiği anlar gündem oldu.

Magazin 06-06-24 07:10

Akıllara durgunluk veren olay! İçerisine insan koyup binayı yıktırdılar

Hatay'ın Antakya ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir binanın yıkımı esnasında deprem kabini üreten firma tarafından canlı insanla gerçekleştirilen sağlamlık testi, yıkımı yapan firmanın tepkisine neden oldu. Deprem kabinlerinin içinde insan olduğunu bilmeden yıkımı gerçekleştiklerini belirten şantiye sorumlusu Osman Karslı, “Kilitli olduğu için içerisinde insan olabileceğini düşünmedik” dedi. İşte akıl almaz olayın detayları...

Haber 05-06-24 15:40

'Böcek ısırdı' deyip geçmeyin! Bu belirtilere dikkat... 'Tehlikeli' sonuçları var

Sıcak havalarla birlikte sivrisinek ve çeşitli böceklerle ilgili şikayetler de artmaya başladı. Diyarbakır Dağkapı Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Yusuf Kaplan, vücutta kızarıklık ve kaşıntı gibi belirtiler gösteren böcek ısırığının bazen tehlikeli sonuçlar doğurabileceği uyarısında bulundu. Böcek ısırıkları için az da olsa ölümle sonuçlanabilecek kötü durumlara neden olabileceği vurgusu yapan Kaplan, böcek ısırması halinde yapılması gerekenleri sıraladı.

Haber 05-06-24 14:23

Hizbullah İsrail'i vurdu, yeni savaş sesleri yükseldi! Lübnan'da eller tetikte... Netanyahu'dan sınırda operasyon sinyali

İsrail'in aylardır devam eden Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası Hizbullah, ülkenin kuzeyini adeta roket yağmuruna tutmuştu. Büyük yangınlara neden olan saldırılar sonrası Lübnan ile İsrail arasındaki tansiyon yükselirken, "Kuzeyde çok yoğun bir faaliyete hazırlanıyoruz" diyen Netanyahu, operasyon sinyali verdi. Hizbullah ise İsrail'in savaşı genişletmesi durumunda buna, "yıkımla" yanıt verileceğini duyurdu.

Manşet 05-06-24 14:03

Fatih Portakal'ın 'Akşener' yorumu gündem oldu! 'AK Parti' iddiası için Yok artık, o kadar da değil demişti

Dün gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Meral Akşener için ilginç bir yorumda bulunmuştu. Bunun üzerine bugün gelen sürpriz Akşener-Erdoğan görüşmesi haberi dikkat çekti. Portakal ile reji arasında geçen diyalogda Akşener'in AK Parti'ye gideceği iddiası dile getirilmişti.

Haber 05-06-24 12:54

Ali Koç'tan yaylım ateşi! 'Bunu bakan söylüyor' diyerek duyurdu: Onun kayığına binmeyin!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan çok konuşulacak iddia! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la kendisini karşı karşıya getirmeye çalışan bir zihniyet olduğunu söyleyen Ali Koç, "Ne benim ne de Fenerbahçe'nin ne devletle ne cumhurbaşkanımızla ne de iktidarla bir sorunu yok" diyerek net konuştu. Ali Koç ayrıca kulüplere bakan seviyesinde "Ali Koç'un kayığına binmeyin" dendiğini öne sürüp sert çıktı.

Spor 05-06-24 12:11

2020 şampiyonu Cemal Can Canseven Survivor'daki favori iki ismini açıkladı!

Survivor'ın 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiriyor. Canseven bu kez ise Survivor açıklaması ile gündeme geldi. Ünlü isim Survivor'da favori iki ismini açıkladı.

Magazin 05-06-24 10:57

TV yayın akışı 5 Haziran 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

5 Haziran 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 5 Haziran Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Hababam Sınıfı Dokuz Doğruyor, Yeşil Yol, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 5 Haziran Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 05-06-24 07:35

Ahmet Mahmut Ünlü'den 20 evi olanla 1 evi olan kişi aynı vergiyi mi ödemeli? sorusuna ilginç yanıt

Ahmet Mahmut Ünlü canlı yayında açıklamalar yaptı. Ahmet Mahmut Ünlü, "20 evi olan kişiyle, 1 evi olan kişi aynı vergiyi mi ödemeli?" sorusuna "Mal sahiplerinden mallarına göre vergi alınmalı. Herkesin insanca yaşama hakkı yok mu?" yanıtını verdi.

Manşet 04-06-24 22:18

Davut Güloğlu'ndan Survivor itirafı! Acun Ilıcalı'ya tepki göstermiş... Herkes haddini bilecek

Survivor'a birbirinden farklı birçok isim katılıyor. Yarışmada neredeyse hepimizin yakından tanıdığı ünlü isimlerde yer alıyor. Çok izlenen fenomen yarışma için teklif alan isimlerden birinin de Davut Güloğlu olduğu ortaya çıktı. Survivor ile ilgili konuşan Davutoğlu'nun sözleri gündem oldu.

Magazin 04-06-24 15:10

Yıl sonuna kadar zam yok! Ankara'daki toplantıda o da konuşuldu

AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'na ekonomi yönetiminin kararları damga vurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın yıl sonuna kadar doğal gaz fiyatlarına zam gelmeyeceğini söylediği öğrenildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ise partililere tasarruf tedbirlerine uyulması gerektiği konusunda uyarıda bulunduğu ifade edildi.

Finans 04-06-24 13:18

Bentley'inden Porsche'una yok yok! TMSF yüzde 1 KDV ile satışa çıkardı: 33 bin liradan 4 milyona kadar...

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kamuoyunda 'evim şirketi' olarak bilinen, tasfiye halindeki 6 tasarruf finansman şirketine ait araçları satışa çıkardı. Satışa çıkarılan 20 aracın 18'inde KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanacak.

Finans 04-06-24 11:40

Sele kapılıp ölüme sürüklenmeden önceki son anları... Birbirlerine sarıldılar: 'Onların yok oluşunu izledik'

İtalya'da nehir kıyısında yürüyüş yapan 3 genç şiddetli yağmurun etkisiyle taşan nehir sularının oluşturduğu sele kapılarak hayatını kaybetti. Üç gencin selde ölüme sürüklenmeden önceki trajik son anları kameralara yansıdı.

Trend 04-06-24 09:04

Kozmetik firmasının indirim gününde izdiham çıkmıştı! Yankıları sosyal medyada sürüyor... Videosu milyonlarca kez izlendi: Kendisini böyle savundu

Geçtiğimiz günlerde dev bir kozmetik firmasının kuruluş yıl dönümüne özel olarak %75 indirim yapması mağazalarda izdihama neden oldu. Ürünlere ulaşmak için müşteriler saç saça baş başa kavga ederken bir müşteri ve kasiyer arasındaki kavga sosyal medyanın gündemine yerleşti. 'Senin çalışanın bana gerizekalı diyemez' diyen müşteri sosyal medyada olay yaratırken kendisini savunmak için kamera karşısına geçti.

Trend 04-06-24 07:50

TV yayın akışı 4 Haziran 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

4 Haziran 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Haziran Salı Bahar,Ölümcül Çarpışma, Yalan , Niyazi Gül Dörtnala, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 4 Haziran Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 04-06-24 07:28

Son dakika: ‘Memura yok, memur emeklilerinin durumu farklı’ diyerek anlattı: 5 aylık enflasyon farkı netleşmişti: Eşitleme olursa en düşük maaş…

Son dakika: 5 aylık memur enflasyon farkı Mayıs ayı TÜFE verisinin açıklanması ile netleşmişti. Memur ve memur emekli maaşı zammı için son 1 veri kaldı. Öğretmeni, polisi, hemşiresi, doktoru Temmuz’da hem yüzde 10 toplu sözleşme zammı hem de enflasyon farkını hesaplarında görecek. Ancak en merak edilen konu ise ‘memura seyyanen zam olacak mı?’ SGK Başuzmanı İsa Karakaş’tan memur zammı için gündem olacak sözler… Milyonlar dikkat! İşte yeni maaş tablosu ve dikkat çeken o açıklama…

Finans 04-06-24 07:02

Samsun'da düğün çıkışı dehşet saçmıştı! 4 kişi yaralayan sanığa ceza yağdı

Samsun'un Bafra ilçesinde düğün çıkışı husumetli olduğu kişiye ateş ederek 4 kişinin yaralanmasına neden olan Bülent Kaya, 3 kişiyi öldürmeye teşebbüsten 33 yıl, bir kişiyi de yaralamaktan 8 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 03-06-24 21:32

Pes etmek yok! Filenin Sultanları'nın Milletler Ligi ikinci haftasına göz atalım!

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin ikinci haftasını güçlü bir performans sergileyerek kapattı. Tabii Ebrar Karakurt'un kırdığı rekor, göğsümüzü kabartmaya yetti! Peki Milletler Ligi 2.haftasında neler yaşandı?

Spor 03-06-24 17:59

Mutfak aspiratöründe biriken yağlar az kalsın faciaya yol açıyordu! Bir anda alev aldı

Van’ın Tuşba ilçesinde bir evin mutfağındaki aspiratör motorunda biriken yağlar yangına neden oldu.

Kadin 03-06-24 16:10